Last news in Fakti

30 Януари, 2022 11:09 1 347 22

Крум Зарков: Конституцията все още не е изпълнена със съдържание

  • крум зарков-
  • бсп-
  • закон

"Изисква се сериозен дебат и вникване на дълбочина в проблемите на нацията", заяви той

Крум Зарков: Конституцията все още не е изпълнена със съдържание - 1
Снимка: БГНЕС

"Не виждам нищо лошо в това, че държавата ще преразпределя повече от това, което е преразпределяла досега. Нашата система работи така, че концентрира страшно малко от богатството на страната в страшно малко ръце и това създава термина олигархия. Действително в момента трябва да се обърне внимание на покупкоспособността, на инфлацията", заяви депутатът от БСП Крум Зарков в студиото на "Опорни хора".

"Мораториумът имаше за цел да даде време на правителството, което точно влизаше, когато се вдигнаха цените. Той би трябвало вече да е изпълнил своята цел. Цената на тока е въпрос, който има и международен компонент. Изисква се много по-сериозен дебат и вникване на дълбочина в проблемите на нашата нация", допълни депутатът.

Неговото мнение е, че мнозинството е изправено пред едно много голямо предизвикателство, а именно как ще реформираме КПКОНПИ така че да може да изпълнява заръката на българските граждани, а и на европейските институции, а именно осъдителни присъди по високите етажи на властта.

"Не трябва с лека ръка да се зачеркне гражданската конфискация и за какво служи. Тя е създадена за това да предотврати онзи елемент, когато вие виждате някой от входа, които нито работи, нито някога е работил, но се качва в Бентли всяка сутрин. Тоест ние трябва да влезем в дълбочина на въпросите", заяви Крум Зарков.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ККККК

    15 6 Отговор
    Ох Крумчоо , тя и главата ти не е изпълнена с мозък , ама .... Корифеят Крумчо Карфиола Коментира Конституцията ???!!! Колко мъка има по този свят , колкооооо.
  • 2 Зарков - председател

    9 11 Отговор
    Нинова да си ходи при СДС.
  • 3 Дуловската

    10 3 Отговор
    фръкча щеше да я пише......
  • 4 ЛИЗ ИНГ

    13 5 Отговор
    Абе Круми ,все ми се е искало да те питам - докато беше ,като залепен за Нинова , тя защо никога не използваше тоалетна хартия? А па все заедно ходехте до тоалетната.
  • 5 Кики

    10 6 Отговор
    Този е още една продажна свиня, тези предатели искат да променят конституцията в частност където са забранени медицинските експерименти и за да могат насила да инжектират хората с каквото им кажат от фазер/ рокфелер , потърсете в нета Диляна Гайтанджиева
  • 6 123

    7 2 Отговор
    Как точно разпределяш нещо в почече което не притежаваш?Това нещо което не притежаваш и празпределяш в повече си има цена и това се казва лихва.Кой направи тази държавна система да концентрира цялото богатство на Българската нация в подбрани оперелени много малко ръце? кой създава инфлацията не не палатежоспособноста на на Българина?Какъв е международния принос в купуването на произведен в България ток?Осъдителните присъди се дават от Бъллгарски съд и съдии или от КПКОНПИ? Докато си ибират Българите такива мисирки да ги управляват , ще стоят гладни и жадни и ще ходят върху храна и вода без да имат достъп до тях.
  • 7 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    11 5 Отговор
    "Изисква се сериозен дебат и вникване на дълбочина в проблемите на нацията"

    Да Зарков, това обаче не е от сега, това е от 30 години. За предишните 45 години на съветска окупация сега няма да говоря защото вече ка в историята.

    Обаче за вникване в дълбочината на проблема трябват образовани и мъдри избиратели. Които могат да превъзмогват егоизма и АЛЧНОСТА си. Но за съжаление в България 70% от избирателите са гербаджийско-седесарски де..би..ли, или депесарски де..би..ли, или бесепарски де..би..ли, дори имаме и демократо-де..би..ли. На които дълбочината на "мислене" им стига до най-далния рафт на хладилника, да цената на електричеството, бензина, топлофикация, газта ... И до цената, на не и до качеството на здравеопазването.
  • 8 Пич

    12 8 Отговор
    Крумчо , наизустявай , какво ти е написала мама ! Няма да се излагаш , да четеш от листчета , като Радев !!!
  • 9 хахах

    2 2 Отговор
    Гражданска конфискация на Бентли!??...хаха а цветята от към корените ако иска да гледа някой нека да се пробва!А що ми се струва, че това трябва да го прави държавата с все институции и ведомства!?Абе хубава работа ама...

    Коментиран от #19

  • 10 дедко

    10 3 Отговор
    Окончателно съсипахте БСП , сега съсипвате и България ,бе Зарков. Всичко това - за да се задоволят властовите и финансовите амбиции на съвсем малка група от хора. Ще докарате национална катастрофа и не Конституцията е виновна за това , а алчността ,продажничеството ,суетата и егото на двама-трима човек в държавата. А ти ,моето момче - ти си същият като тях ,за такива като тебе има един лаф - надолу гази ,нагоре лази. До вчера седеше зад Нинова ,като лакей ,сега пък гледаш Херо в очите. Защо да те слушаме?
  • 11 маргинал

    9 2 Отговор
    Това момче ,що е работило ,освен,че е завършило "Сорбоната" - разбира се с парите и връзките на мама,тате и дедо и май от тогава е все в ..."политиката" ? А ?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 пълни глупости

    9 2 Отговор
    Ти ли предателю ще ми променяш Конституцията?

    Херо ли така каза? Пречи им законът за частната собственост и липсата на еднополови бракове ли... не можеш се омъжи ли бе Зарке?
  • 14 Хохобохо

    7 3 Отговор
    Знаете ли, как се нарича медицинското наименование за паталогичното генетично изменение на фетуса, което се развива още "in vito" и има следната зрително-обособена симптоматика:
    При "мъжки създания"
    Липса на типично окосмяване
    Намалено либидо
    Изтънен глас
    Липса на някой отличителни полови белези
    Слабо развити тестиси
    Слабо развити или никакви полови органи, присъщи за (в случая) мъжки пол
    Присъща за другият пол уголемена тазова част с натрупване на мастна тъкан около ханша и хълбуците (родилния път дето му викат)
    Тяло тип "Амфора"
    Силно умазнена коса
    Състоянието е патологично, както морфологично, така и био-химично. Нарича се "юмне" И веднага ми изниква "Дянков" в амфаст, седнал и говори нещо. Не му чувам думите, обаче гласът му ми дращи мозъка.
    Е те тоя ми действа по същия начин.
    Има един метод, за потдържане на състоянието, като се приемат хормони присъщи за пола. Тестостеронът нанесен върху кожата, се абсорбира доста лесно.
    Предлагам, да се съберем и да му натъркаме, по някой мъжки полов белег на слабо окосменото "личиценце"

    Коментиран от #15, #18

  • 15 ХохоБохо

    4 2 Отговор

    До коментар #14 от "Хохобохо":

    Кой ви попълни "речник" на Бота следящ за нецензурни думи и обиди? Думата "юмне" с "Х" е медицинско паталогично (болестно) състояние а вашия бот, го разчита като вулгаризъм?!? Изключително некомпетентни "люде" са на значителни позиции в днешно време! Някога баба им е казала "Ей че си ми умничък" и не се говори с тях вече! По прочетете повече, преди да създавате, за да няма после излишни спорове!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Бай Стою касапина

    4 3 Отговор
    Кацамунчето още не се научило да си реже ноктите ама с Конституцията се е заело. Докъде я докарахме, сульо и пульо акъл да дават?!
  • 18 допълнение

    6 3 Отговор

    До коментар #14 от "Хохобохо":

    Типично за тези индивиди е наличието на властна и груба майка , която го подтиска със болните си амбиции ,непременно да успее , и не му дава да възмъжее. Тежкото детство може да прерасне в бъдеще , като болезнена фикс идея за доказване пред очите на своята майка, а също и пред другите в общността , или колектива. Поради липса на натрупани практически знания и умения , защото през съзнателният си живот , не се е занимавал с нищо полезно , най често разтуря , и разнищва на съставни части повереното му общностно образование ,или бизнес среда.
  • 19 БСП на Бунището

    6 2 Отговор

    До коментар #9 от "хахах":

    Вниквайки в Дълбочина в Проблемите на Народа се оказа,че Бентли - то на съседа е проблема....И спазвайки Заръките на Евросъюзаа,трябва да обсъдим поне един Управлявал,защото Румен Овчаров от БСП не се брои....За 25 МИЛИОНА откраднати го осъдиха на ТРИ години условно...Миндя вникнем в Дълбочина в Проблемите все пак...
  • 20 срдф

    3 1 Отговор
    Конституцията е изпълнена със съдържание, но управляващите не спазват Конституцията. Колкото и да я променяте, пак няма да я спазвате.
  • 21 Пиар

    3 1 Отговор
    Общодумие, празнодумие. От сега често ще го виждаме. Може нищо особено да не казва. Важното е да се показва. Да го забелязваме. Да си прави пиар. Сайта "Факти" очевидно му помага. Вижте посочените "Свързани новини". Те нямат нищо общо с темата на статията, но нали трябва да се правят определени вошшения. Нека! Нали имаме свобода на медиите.
  • 22 Мунчо

    2 2 Отговор
    Още със самото си създаване Конституцията е изпразнена от съдържание. Дори самото създаване на институция която неподлежи на контрол автоматично праща въпросната в тоалетната за употреба на който както му е удобно! Тя е в Oсновата повече от 30 год. България да е най-бедната и корумпирана държава в Европа .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове