Last news in Fakti

29 Април, 2013 17:02 973 0

Местан: Сменят се политическите пластове

  • местан

Сменят се политическите пластове, ГЕРБ и Цветанов са в бунището на историята, там ще отидат и патериците на ГЕРБ, Движението за права и свободи с цялата си сила се връща в управлението на страната за да бъдем свободни и сигурни едновременно, въпрос на чест е да бъдем заедно и единни от всякога, когато се завръщаме в управлението на страната, това каза председателят на ДПС Лютви Местан пред жителите на Главиница, обл. Силистра.

Филиз Хюсменова е гласът на Главиница в Еропейския парламент, а аз съм тук с Централното ръководство на ДПС, за да ви помоля да дадете такава мощна покрепа именно от Главиница за нашата листа, така че Главиница да има глас и в българския парламент и това да бъде господин Насуф Насуф, каза още Местан и допълни, че каквото зависи от него като председател, каквото зависи от Централното ръководство ще бъде направено.

Председателят на ДПС припомни, че за по- малко от месец за за втори път се среща с жителите на Главиница и при първата им среща те са поискали едно много важно нещо от него и ръководството на партията, а именно промяна и една нова листа, за което г-н Местан е поел ангажимент.  Ако ние повторим резултатите от 2009 г. тук Силистра, областта ще бъдат една от малкото, които ще имат своя глас и в Европейския парламент, и в националния, каза Лютви Местан и допълни, че управлението на Бойко Борисов от една страна изглеждаше еднопартийно управление, но то нямаше как да издържи, ако не беше подкрепата на уж независимите,  от купените, от най-зависимите независими народни представители и в това число от тези които искат да разцепят избирателите на ДПС.

България има нужда от ново, демократично и стабилно правителство. Правителство което ще се подкрепя от няколко партии в следващия парламент, но от партии с ясен политически профил, каза още Лютви Местан и допълни, че следващото правителство не трябва да разчита на патерици. Аз предлагам да не даваме шанс на патериците, трябва да гласуваме за ясни, силни политически партии, който да изведат България от кризата, а именно такава е ДПС, каза в заключение Местан.

Община Главиница е знакова за ДПС, знакова е по няколко причини. В сградата отсреща седи кмет който не е от ДПС, но той беше възпитан и отгледан в нашите редици, но какво направиха Бойко Борисов и онази партия наречена „достоинство и свобода” или „свобода и безобразия”, разделиха жителите на община Главиница, това каза Рамадан Аталай, водач на листата на ДПС в Силистра. Освен бедноста която ни докара това правителство, докара и омразата, ДПС никога не е била политическата сила която всявала страх и омраза, за разлика от политическата сила която ни управлява последните четири години, каза още Аталай. 

Днес ДПС тук показва ръст, сила и мощ, ДПС няма от какво да се страхува. Вие сте хората който трябва да вдигнете гордо глави и да отворим вратите и да кажем още веднъж, че тези който по една или друга причина са излязли от редиците на ДПС да се върнат при нас, тяхното място е тук., призова водачът на листата на ДПС в Силистра. Няма как да насадиш страх, като разнасяш снимки с премиера на Турция, а не снимките с човека който излезе да стреля срещу г-н Доган на 19 януари, каза Рамадан Аталай и категорично заяви „не може ние постоянно да се страхуване”.  Днес цялото ръководство на ДПС е изправено пред вас с послания за сигурност, стабилност и просперитет. На 12 май с бюлетина номер 40 ще премахнем Бойко Борисов от властта и ще възтановим силата на ДПС в община Главинища и област Силистра, завърши изказването си Рамадан Аталай.

Тази наша добруджанска земя ражда честни, трудолюбиви, толерантни, почтенни и истински хора, горда съм, че мога да бъда гласът на Главиница в Брюксел, каза Филиз Хюсменова, заместник председател на ДПС и член на Европейския парламент пред жителите на Главиница. Днес съм тук за да ви кажа, да не слушате и вярвате, че Европа подкрепа пътищата и политиката на Бойко Борисов, защото няма здраво мислещ човек който да предпочете асфалта пред човека, каза още Хюсменова и допълни, че живеем в трудни времена, това лошо и непоносимо за повечето граждани управление ни доведе до ситуация сравнима със след война. Не може и не умее да управлява, политик който три пъти на ден си сменя мнението. Не може и не умее да управлява този който си отива когато види разгневените хора на улицата. Нека днес ги изпратим, защото те нито ни разбираха нито ни помагаха, нека да изберем този който ни разбира и помага, а всички вие знаете, че това е ДПС и листата на ДПС в Силистра с водач Рамадан Аталай. Нека покажем какво можем Главиница, нека да сме силни, нека да сме мощни и на 12 май да се поздравим с победа, призова в края на своето изказване Филиз Хюсменова.

Изказвания направиха още Христо Бисеров- заместник председател на ДПС и водач на листата в Шумен, Рушен Риза- заместник председател на ДПС и водач на листата в Добрич и кандидатите от листата на ДПС Силистра- Невин Хасан, Насуф Насуф, който е и областен председател на ДПС Силистра, , Месут Алиш- общински председател на ДПС Главиница.

На митинга присъстваха водачът на листата на ДПС в Русе- Ферихан Ахмедова, младежкият лидер Илхан Кючюк, Икмал Джомова- зам.председател на Младежко ДПС и Станислав Анастасов- член на ЦОС на Младежко ДПС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове