Last news in Fakti

17 Март, 2022 07:05 88 465 93

Дунчев: Говорих с премиера, хвана се за главата

  • александър дунчев-
  • премиер-
  • глава

Казах му, че проблемът в горите в България е незаконната сеч, кражбите, увреждането на пътищата, лошата система и това, че с години са се слагали калинки на директорските постове, коментира депутатът от ПП 

Дунчев: Говорих с премиера, хвана се за главата - 1
Снимка: Евроком

Скандалът с горите изгърмя, защото дойде моментът този скандал да се сложи на масата. Първата реакция на всички и на няколко коалиционни партньора беше да издърпат юздата. След срещата с Ердоган аз бях на разговор с премиера Кирил Петков и му разказах какво се случва. Той се хвана за главата. Казах му, че проблемът в горите в България е незаконната сеч, кражбите, увреждането на пътищата, лошата система и това, че с години са се слагали калинки на директорските постове. Това коментира депутатът от "Продължаваме промяната" Александър Дунчев в ефира на "Честно казано".


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 412 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Карадайъ

    48 252 Отговор
    Всички ще станете ДПС!

    Коментиран от #83

  • 3 Ганьо

    171 158 Отговор
    Кирчо се грижи за горите в Канада
  • 4 реалист

    604 37 Отговор
    Горите ги унищожиха ДПС с помощта на боко !!! Милиони пари отидоха в джобовете им ,и всеки се прави на ударен!

    Коментиран от #7, #34, #48

  • 5 Тъп

    57 234 Отговор
    Пак директорите виновни. Изкарай си заплатата, свърши нещо полезно синко
  • 6 Мъка

    245 12 Отговор
    Че той премиера не знае ли какво е тука

    Коментиран от #10

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Българин

    474 6 Отговор
    Г-н Дунчев, спрете всякаква сеч в горите от частни фирми. Те са само безмилостни алчни крадци. Те мислят за бъдещето на България. В с. Бързия Монтанско осякоха гората и рекичките вече ги няма - пресъхнаха. Гората е оголена, изорана от тракторите и тирове всеки ден по 4/5 курса се изкарват. Там няма GPS, камери, няма подборна сеч - тя е само гола, сече където може да се стигне с трактор и коне. Цялата гора е на петна - има ли достъп - гола сеч. Гората вече е няма. Не е засадено 32 години нито едно дръвче. Спрете хищническото унищожаване на гората. Не са проблем бракониерите, а фирмите, които са едни и същи от години. Помислете за бъдещето. Спрете!!!

    Коментиран от #66, #69, #89

  • 9 Манолова

    349 12 Отговор
    А и царят комарджия осече гората и за 800 дни оправи далаверата си. Никой не мисли за гората, а само са печалби и грабеж. Вече я няма красотата на българската гора.
  • 10 Дамаджони Уокър

    138 23 Отговор

    До коментар #6 от "Мъка":

    Не незнае, Ленчето не му е казала.

    Коментиран от #45

  • 11 Да де

    256 37 Отговор
    Премиерът се бил хванал за главата. Сигурно отново се е оправдал с Гешев, нали? Когато видя Борисов и крадливите му министри в следствен арест, тогава ще ви повярвам.

    Коментиран от #67, #86

  • 12 4рррр

    292 4 Отговор
    Така е,прав е човека,от времето на царя се краде системно и безотказно под шапката на ДПС
  • 13 АЛФА КЕНТАВЪР

    258 7 Отговор
    дпс са ГОРСКАТА мафия
  • 14 Петко

    165 41 Отговор
    Тоя красавец друго го мъчи, беше шев на Агенция по горите , тогава защо мълча.

    Коментиран от #49

  • 15 Простото Киро

    200 3 Отговор
    Проблемът с горите е горската мафия, която започва с бракониерите и горските, минава през местната полиция и органи на властта и стига на най-високо политическо ниво. И това е от 30г насам.
    Дребна подробност е, че тази мафия е част от цялата мафия управляваща в момента България, която упорито урежда своите си олигарси с милиарди от държавната баница и руши съдебната система за да отърве сега разследваните мафиоти, както и да отнеме възможностите за съдебно преследване в бъдеще на всички такива.

    Коментиран от #26

  • 16 Ooiudii

    86 21 Отговор
    Ппц продължаваме промяната на цените
  • 17 просто киро

    88 40 Отговор
    Естествено е да се хване , тя главата му е колкото да има къде да се хваща.
  • 18 Пак ли този

    55 42 Отговор
    герпаджийски череп. Ми Кирчо не спи с кюлчета и пачки не му трябва ковчег.
  • 19 Преди

    95 7 Отговор
    Няколко дни в интервю Дунчев рече, че в системата на горите в разрез с коалиционното споразумение и в противоречие на закона са назначени хора без конкурс, тоест " поръчкови директори". И коалиционните ангажименти били блокирали всичко. Как да не си скубе косата младият премиер? Хич не е за завиждане.
  • 20 Бой Джордж

    46 20 Отговор
    За коя глава се хвана премиера?

    Коментиран от #25

  • 21 И .Манзуров

    129 2 Отговор
    В г-р Разлог облажилите се от горите си направиха луксозни палати в квартал Голак.
    Да разследват прокуратурата откъде им са парите.
  • 22 Тошо

    79 14 Отговор
    Дунчев защо не атакуваш бездарния зам. министър на МЗХГ Ат. Илиев и не предприе нищо срещу директорите на ДГП бивши ченге та и назначените от ГЕРБ директорчета калинки като Г.Дончев? Преиграваш- лични амбиции нали?

    Коментиран от #70

  • 23 не разбрал

    52 16 Отговор
    Ама нали има разни НПОвци които се грижат за дръвчетата храстчетата птичките и пчеличките а този разправя че имало незаконна сеч и корупция и дървена мафия туй не е не вярвам да се случва
  • 24 Оракула

    93 9 Отговор
    ДУНЧЕВ, ГОВОРИ ИСТИНАТА В ПРАВ ТЕКСТ,
    ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ, защо мълчат
    НИКОЙ НЕ ИСКА, ДА спре КРАЖБИТЕ,
    БСП показа мократа козина, на Крадливото куче!
    КОРНЕЛИЯ, ДА СИ ОПРАВИ ,горската мафия!
    Не искаме Земеделско Министерство , по Путински!

    Коментиран от #56

  • 25 ами

    28 7 Отговор

    До коментар #20 от "Бой Джордж":

    Херо Мустафовата , там е единствена , пък му е и направляващата .
  • 26 Оракула

    64 2 Отговор

    До коментар #15 от "Простото Киро":

    Добре написано , забрави Общинските гори ,
    които са запазената хапка за "Калинките" в Общините !
    Дърва за шефа на полицията и майката на Кметицата!

    Те в голямата каца не бъркат ,
    ама щетите са два пъти по-големи!
  • 27 Нищо ново

    73 4 Отговор
    Имате ли памет? Забравихте ли масовата сеч и износ по времето на Костов? После царските наложиха мораториум та укротиха безобразията. Скоро не се е чувало за такъв погром над природата, но сигурно има набези,с което лесно би могло да се справят. Калинки Малинки си имат всички властимащи без изключения,както и сегашната шуробаджанащина. Нищо ново!
  • 28 stan40

    45 8 Отговор
    Да ме извинява господин Дунчев, но не знае ли как се назначаваха Директори на Регионални управления на горите по време на управлението на ГЕРБ. Конкурсът се печели от "посочения" от партията човек. Изказването на колегата ми се стори непрофесионално говорейки за несъответствие на дървесина по превозен билет и транспортирано количество в пространствени кубически метра. В това няма нещо нередно, ако има разлика в плътността на дървата наредени на камиона с тази на фигурите приети на временен склад. По време на транспортиране дървата се донамесват и слягат- увеличава се плътността и се намаля обема. Бил съм в системата 12 години и в бизнеса с дърва 7 години и си позволявам да кажа, че всички директори в системата са за смяна, но не със "стари лица", както е сега, а с колеги с ново мислене. Това което господин Дунчев иска да направи преди 17 години се правиш е в едно стопанство в Североизточна България- не се крадеше, провеждаха се реални търгове без предварително уговаряне, имного малки фирми се конкурираха, горското печелеше, дървата се продаваха на населението на пазарни цени, добивът на дървесина се извършваше съласно законовите разпоредби.

    Коментиран от #33

  • 29 Доктора

    36 16 Отговор
    Практиката ми е показала че човек се хваща за главата,когато има нещо в нея а не да ръси глупости и лъжи.
  • 30 Нищо ново

    33 2 Отговор
    Имате ли памет? Забравихте ли масовата сеч и износ по времето на Костов? После царските наложиха мораториум та укротиха безобразията. Скоро не се е чувало за такъв погром над природата, но сигурно има набези,с което лесно би могло да се справят. Калинки Малинки си имат всички властимащи без изключения,както и сегашната шуробаджанащина. Нищо ново!
  • 31 Никой

    46 1 Отговор
    Е. Кога най сетне някой ще влезе във затвора ,и повлече още няколко след себе си?
  • 32 8979786

    85 1 Отговор
    тъпата ни държава остави прекрасните ни гори и дивеч в ръцете на ДПС и те я изнесоха за Гърция и Турция и къде ли не,станаха богати,живеят в палати и местните са с тях,че имат изгода и секат и си построиха хотелчета и нямат образование,но живеят като богаташи за сметка на българската гора,,,това трябва да спре,но и да се направи ревизия и проверка за доходите им,да се види откъде имат пари за огромните къщи...това,ако е в Дания,данъчните и властите да са ги разсипали и да връщат пари на държавата..
  • 33 zapoznat

    58 1 Отговор

    До коментар #28 от "stan40":

    Човекът, който още тогава направи това, което сега иска господин Дунчев е извън системата с лепнат етикет "конфликтна личност" и сегашните директори не го искат дори за "помощник лесничей". На господин Дунчев ще му е много трудно- плява много, зърно няма.
  • 34 в нещата

    51 4 Отговор

    До коментар #4 от "реалист":

    В годините и БСП им помагаше в кражбите. Менторът им за горския сектор също е от БСП - Меглена П лугчиева.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 От с. Чеканец, община Драгоман

    46 1 Отговор
    Тук се извършват точно това, което твърди г- н .Дунчев!
  • 37 Минали по този път

    63 1 Отговор
    И в момента продължават ненаказано да изсичат и крадат. Те са едни и същи от години. Несменяеми и недосегаеми. Имат се за господари и чорбаджии и ,че горите са техни. Не прехвърляй вина нито на ДПС, нито на БСП, нито на цар и т. н. На всякъде си царува местната мафия, защитена от полиция, кметчета, горски. Всички заедно и дружно крадат и ако се оплачиш или подадеш сигнал с теб и семейството ти е свършено.
  • 38 Старозагорец

    35 5 Отговор
    Искам само да вметна нещо към това което е казал Дунчев. В Стара Загора в БСП има едни кадровици и сега се слагат на различни места още по некадърни хора. Например в Напоителни системи в Стара Загора да попитат кой е новия управител. С какво образование е? Дали има нужната компетенция и така нататък. Второ в областното управление земеделие и гори кого смятат да сложат като главен юрист- консулт, ако вече не е сложен. Тази която смятат да сложат на кого е човек или любовница? От къде идва? Говори се, че е председателка на БСП- Опан. Министерството на труда и социалната политика, всички министри от Стара Загора, а резултатът е нула. И тримата нищо не разбират, те авторитет нямат пред старозагорци и те ги сложиха за министри и социалната политика е на дъното заради тях. В социалното в Стара Загора още ще държат хора близки до министъра Гьокче, които имат лоша репутация и се назначават пенсионери с протекцията на социалния министър. Обърнете внимание на всичко това. Явно БСП дойдоха не да управляват и да правят политика, а да назначават свои приближени послушковци. Защо пиярка на БСП е назначена на работа в община с кмет от ГЕРБ? С кога играе БСП? и с кого е в коалиция?
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Един пострадал човек

    32 2 Отговор
    Браво г-н Дунчев! Края на миналото лято исках лична среща с Вас чрез ваша служителка, бивша журналистка( поне така се представи долу на портала, след като беше извикана по телефона от охраната- портиера на пропусквателния вход) в поверената ви институция в гр. София. Останах изумена след, като ми беше казано, че в поверената ви иституция никой не се занимава с неправомерното
  • 41 tomito

    33 3 Отговор
    За половин година НИЩО още малко се подмотвайте и лятото на площада .Но тогава няма да има сняг и да си правят сметка с какво ще ги замерват.
  • 42 Гипса

    42 4 Отговор
    В г-те Банско и Разлог кметове от ГЕРБ унищожиха горската структора накупиха си земи и построиха луксозни къщи.
    Кога ще има затвори за тези мошенници
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Продължение на коментар 37

    36 0 Отговор
    Изсичане на дъб, бук, габър, разбиване на пътища, нанасяне на повреди на канализация за питейна вода,шум, дори и в събота и неделя и по- празници особено тогава най- усилено се сече,газове, изпражнения от коне, роми със семействата си с каруци, с кучета. Заплахи от" горски", и то с полиция, защото виждате ли пречи ни да "работим". И така това е от 2018г. По този път не може да дойде нито бърза помощ, нито да мине инвалидна количка,. А тук живеят инвалиди и то по-постоянен адрес. Оставени без вода, без транспорт, тук магазини няма, аптеки няма. Пътя е неосветен, разбит, водата се стича в къщата на тези инвалиди. Зеят картери.Тези хора не печелят от изсичането на горите, като горските, общината и другите около тях,който ги оставят да изсичат гората безнаказано! Точно обратното тези хора ги заплашват с пребиване, стрелят по- тях, унищожават ги. От с. Чеканец на 22 км. от гр.Драгоман, носещ му се "славата"!

    Коментиран от #90

  • 48 Представи си ти да си министър председат

    35 4 Отговор

    До коментар #4 от "реалист":

    на България и да се шокиращ, че имало незаконна сеч и мафия.... По-малоумно нещо не сме чували досега. Може да се шокира, ако до вчера не си знаел какво е България, страна ли е, кораб ли е, птица ли е и те сложат начело на България, след което да ти каже някой, че горите се унищожава ли за пари... Може да повярвам ако министър председателят е дете на 5 годинки.... Хванал се бил за главата... Цяла държава е в ръцете му, министерства, чиновници, служби, затвори... Всичко е негово. Пиле не трябва да може да прехвръкне без държавата да знае какво е то, колко тежи, откъде излита, накъде лети, откъде ще мине и на чии глави ще се изцвъка. Той бил шокиран... Ами да си ходи и да предостави поста на някой, който няма да се прави на ударен.

    Коментиран от #52

  • 49 В.М

    22 3 Отговор

    До коментар #14 от "Петко":

    Изобщо не е мълчал. Точно заради това не го искат . Нинова е продължението на Путин, Доган и Борисов в Бълтария

    Коментиран от #68

  • 50 8763

    12 0 Отговор
    Като са некадърни ,да се махат.
  • 51 Казано по-точно,

    17 6 Отговор
    не се е хванал за главата, а си го е преместил в другия крачол.
  • 52 Ама

    16 3 Отговор

    До коментар #48 от "Представи си ти да си министър председат":

    Оставете човека да измисли КОГОда обвини този път.Нито му трябват доказателства,нито информация.Аааа...само го притеснявайте.Ако не измисли,МГЕРБ ще е постоянният заподозрян.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Антикомунист

    10 7 Отговор
    Като им се срина имиджа, пак претоплената манджа с " калинките". Айде бягайте некадърници......
  • 55 Проблемът

    17 3 Отговор
    не е че се е хванал за главата, а че се е хванал за палците.
  • 56 те в Русия

    14 4 Отговор

    До коментар #24 от "Оракула":

    не съм чул да имат проблеми с горите, проблема е, че при нас е "демократично" унощожението на горите
  • 57 Скорпион

    18 0 Отговор
    А добро утро, те гори не останаха някои чак сега го забелязаха.И какво ще промени това?!?!
  • 58 Ваня

    20 3 Отговор
    Един свестен политик
    Голяма грешка беше,да дадете земеделието на Нинова
    И да правите коаризия с БСП
    На практика Нинова го раздава премиер
    Къде ти върнахте,а...срам!!!

    Коментиран от #60

  • 59 Aleks

    15 0 Отговор
    И сега пак същите 🐞 са на директорски пост. Бивши директори на ИАГ, РДГ, други държавни институции , до вчера са били в играта на по високо равнище ... Безумието е пълно.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 ???

    15 1 Отговор
    Не знае ,че горите се секат безразборно???Верно ли не знае ??? Съмнявам се, че не знае!!!!!!!!!
  • 62 От почивка

    16 0 Отговор
    Връщам се от почивка във Велинград. Сече се масово, нон стоп се извозва дървесина с камиони. От сутрин до вечер се чуват резачки.
  • 63 А,бре,Факти,

    5 3 Отговор
    вече 20 дни нямате една поне що-годе свястна статия,бълвате глупост след глупост. Омерзен съм от пошлостта ви.
  • 64 8483

    13 0 Отговор
    Няма ввреме да си подпираме главите. Дунчев да оглави отново Агенцията по горите, за да се справи с проблемите. При слугжебното праителство той разкри безобразията с ловните стопанства. Или и това го забравихме в суматохата? Що за коалиция е това? Защо хората на БСП не спазват основото - борбата с корупция, кражби и злоупотреби?
  • 65 боко

    2 6 Отговор
    Дунчев гербераска под лого докато беше герб на власт в събота и неделя се товареха камионите с дърва жалък бо---к
  • 66 Не може да се

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Българин":

    Оправят лесно нещата от преди много години няма ред не само по горите но каквото е било било един умен човек бе казал в държава където държавни служители не получават добра заплата няма държава така кой горски стражар със заплата от близо 1000 лева ще ходи да се расправяй с хората няма такива ако Борисов беше дал заплата от 3000 лева на такива няма да се допуснат такива набези а вместо това таблети бюрокращина назначаване на прости хора правеще се че разбират излишни изисквания пълни безсмислици психически тормоз към горските нима в медицината в образованието нее така мое мнение управниците трябва да за трият всичко и да не търсят назат наказани няма да има мандата ще им мине и пак наново
  • 67 Минчо

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "Да де":

    Е това няма да стане
  • 68 Някой си

    7 0 Отговор

    До коментар #49 от "В.М":

    Що не предложи добра заплата на горските гледа ли се прасе с трева на Коледа кво ще заколи даим дадът заплати и да леквидирам повечето администрация не са нужни те са пиявиците на горското пари трябват не приказки кви агенции кви работи
  • 69 Карай си бмвето

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Българин":

    А кой им разрешава да се кът то цяла библиотека с документи ненужни и прекарвайки нещо таз година доста хора няма да имат дърва от тия пресмятания тоз ония насам натам
  • 70 Минчо

    5 0 Отговор

    До коментар #22 от "Тошо":

    Ама тоз министърчо направо да си действа нали е гласувано да командва кво предупреждава тоо ония да вкарва в затвора да иде в гората да види кой кво прави да промени нещо към по добро то само приказки и писания насам натам
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 ГЕРБ=ДПС =ИТН=Възраждане.

    5 2 Отговор

    До коментар #71 от "ОСТАВКА ШМ€К€Р!":

    Бойко се връща,Путин вярва само на него, а и ЕНП Манфред Вебер го харесват ,защо ли,има защо което не се копува с пари, се копува с мога пари,видяхте ли защо трябва да се краде, това носи плюсове.
  • 73 Къде е гората?

    7 0 Отговор
    Много хора от различни(едни и същи)партийни формации и коалиции се погрижиха да унищожат освен всичко друго и горите! Накрая ще остане една територия опоскана от консуматорското и алчно бездушие на днешните и вчерашни първенци. Пълна асимилация и заличаване на националната идентичност срещу еВропенски ценности, хАмериканскаТа мечта и блеещи овце пътуващи и удивляващи се на световните красоти докато създават кенеф от собствената си родина.
  • 74 Био бомба

    8 0 Отговор
    Зам. министър На земеделието по горите по времето на ГЕРБ е бесепара Атанас Добрев- син на проф. Ч. Добрев- вечен бесепар и брат на Ваня Добрева- депутат и зам. Мин. на образованието от БСП...
    е това е доказателство за " опозицията", на БСП....и понастоящем А.Добрев пак е зам. Мин. На земеделието с ресор горите времето от 10-12 години когато все си продължават далаверите в горите. Същият известно време беше и зам. Дир. фонд Земеделие отговаряш само за далаверите на червените в земеделието и после пак зам.мин.на Земеделието отговаряш за горите, въобще видна калинка по тези въпроси...какво ще каже за това Нинова??? Това е кадруването на старите комуняги като Г. Йорданов....
  • 75 ДОСТ

    5 3 Отговор
    ПАК ДПС СА ВИНОВНИ НА ТЕА ПРОСТИ КИРЧОВЦИ. АВЕ ЕЙ ХАРВАРДЦИ УПРАВЛЯВАЙТЕ ДЪРЖАВАТА ВЕ МАЙМУНЯЦИ. ВЛИЗАМЕ В БАТАКА. АЛО. СТИГА С ДПС. СЛЕДВАЩИЯ МАНДАТ ТЕ ЩЕ ПОЕМАТ КОРМИЛОТО НА ДЪРЖАВАТА И ТОГАВА МНОГО ЩЕ ТЮХКАТЕ И ВАЙКАТЕ. АЛЛАХЪН КУЛУ.

    Коментиран от #85

  • 76 безпартиен

    5 0 Отговор
    ЗА КОЯ ГЛАВА СЕ Е ХВАНАЛ?
  • 77 Доко

    5 0 Отговор
    Ами защо тогава липсват арести. Имаше и други главоболия и в други икон. сектори но масови арести липсват, значи всичко е наред?
  • 78 Червендалест

    4 0 Отговор
    Тоз експерт работи за опозицията на БСП, за игрите на ДПС и стопаните на ловни стопанства от ГЕРП.
  • 79 Не бракониерите

    2 1 Отговор
    а самите горски и фирмите които режат от години - те унищожиха прекрасната ни природа!
  • 80 бай Киро

    3 0 Отговор
    АБЕЕ ФИШЕК ТИ ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ВЕКОВАН ГОРА СЕ ИЗРЕЗА В СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ТЕЗИ 12 ГОДИНИ КОГАТО ТИКВАТА УПРАВЛЯВАШЕ БЕ ПАЦОРАНКО

    Коментиран от #81

  • 81 Дидо

    6 0 Отговор

    До коментар #80 от "бай Киро":

    Живея в Германия, тук горите са частни и са много запазени и се залесяват Горите. Ама като частни на Гора, нямаш право да сечеш както си искаш. А СИ ПОСМЯЛ, МАЙКАТИ ЖАЛНА
  • 82 Човек

    4 2 Отговор
    Браво на Дунчев! Той е един от малкото хора които милеят за горите. Слушал съм го и преди, радвам се че все още има такива хора!
  • 83 Моамед

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Карадайъ":

    Карамаадъ ще бъде следващия след ББ!
  • 84 Страти Стоичков

    2 0 Отговор
    Сега покрай ареста на Бойко внимавайте американецът ,който ще идва у нас да не ни направи Ядрена цел със своите искания !!!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Следователя

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Да де":

    Прибрахме си ги и сега какво, повярва ли?
  • 87 ТОДОР

    1 0 Отговор
    Време е за светкавично построяване на огромен ЗАТВОР и един български Пиночет !
    Килия N 1 (обща) доживотно за Тиквата и всички споменати в коментарите !!!!!!
  • 88 Шаран БГ

    3 0 Отговор
    Същият този г-н Дунчев преди седмица - две се изхвърли : Гора има !!! Къде я ???
    За 10 /десет/ години само от района на ДГС -с.Старо Оряхово са изсечени и извозени над 7 500 000 метра ку
    бически дъбова дървесина. Сечеше се и продължава варварското унищожение на гората ЗАКОННО ! !
    При това лесничеи и горски служители НЯМАТ ДУМАТА ! Пред документите на "секачите" подвива опашка и Полицията !
    ! ЗАКОННАТА СЕЧ е проблема, г-н Дунчев !!!
  • 89 Сечем

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Българин":

    клона, на който седим. Като гледам склоновете на Стара планина направо ми се плаче.
  • 90 Аман

    2 0 Отговор

    До коментар #47 от "Продължение на коментар 37":

    от тия малцинства. Няма ли кой да ги вкара в правия път.
  • 91 ЧичовциТЕ

    0 1 Отговор
    Котка по гръб не пада,а се снишава и мърка.Виновниците за оглозгването на РБългария ще се изкарат за най-големите "родолюбци".Бкп-Дс-Дпс-Герб-Ндсв и БСП,това се казва Цинизъм с цялата си наглост,руско-турски поклонничества.ДОКАЗАНО!!!
  • 92 Горица...

    0 0 Отговор
    Почнете от Велинград...
  • 93 Ххх

    1 0 Отговор
    Няма как да се спре сечта, защото никой няма да си отреже клончето на което и си пълни джопчето, такъв сенджир е горе по върховете и никои няма да си отвори отвори устата защото и той ще изгори
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол