Last news in Fakti

17 Март, 2022 12:02 11 818 164

АСБ: Радев няма място на срещата на върха на НАТО! Министър-председателят да води българската делегация

  • атлантически съвет на българия-
  • nato-
  • нато-
  • българия-
  • румен радев-
  • кирил петков

"Ние настояваме и очакваме България да поиска значително разполагане на войски и сили на Алианса на наша територия, с които всяка възможна руска агресия да бъде ефективно възпирана", категорични са от Атлантическия съвет на България

АСБ: Радев няма място на срещата на върха на НАТО! Министър-председателят да води българската делегация - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

"Призоваваме премиерът Кирил Петков лично да води българската делегация на Срещата на върха на НАТО на 24 март".

Това се казва с позиция на Атлантическия съвет на България.

"Ако министър-председателят абдикира от своето задължение, това няма да прехвърли неговата отговорност към президента Радев, чийто афинитет и недвусмислени „услуги“ към агресора Русия са известни на всичките ни съюзници. Радев няма да се поколебае, в интерес на краткосрочните си тясно-политически планове и зависимости, да опита да блокира важни съюзнически решения за укрепване на възпиращия и отбранителния потенциал на НАТО в източна Европа, а със сигурност и да блокира всяка по-решителна и смислена военна помощ за Украйна", категорични са от АСБ.

Публикуваме цялата позиция на атлантиците:

"На 24 март 2022 г. в Брюксел ще се проведе извънредна среща на върха на държавните и правителствени ръководители на държавите от НАТО.

На тази среща ще бъдат взети изключително важни решения за защитата на Алианса пред лицето на руската агресия. България трябва да покаже силно и решително лидерство в интерес на своята и на съюзната политика за сигурност и отбрана. Лидерство, което носи своята отговорност за тази политика пред българските избиратели, в строго съответствие с буквата и с духа на Конституцията на Република България!

Това лидерство в парламентарната ни Република България, е задължение и отговорност на министър-председателя. Еднозначно и безспорно! И особено в момент, когато се взимат критични решения за непосредствената сигурност и отбраната на България днес и в този момент, пред лицето на агресор, който заплашва света с ядрена война, а не в някакво неясно и неопределено бъдеще и в спокойна и несмущавана международна среда.

Затова призоваваме министър-председателят Кирил Петков, като глава на изпълнителната власт, да поеме своята конституционна отговорност в този тежък за България и за Европа момент, като лично ръководи българската делегация.

Ние настояваме и очакваме България да поиска значително разполагане на войски и сили на Алианса на наша територия, с които всяка възможна руска агресия да бъде ефективно възпирана, като същевременно и Алиансът като цяло, и България в частност увеличи спешно и значително военната помощ за Украйна.

Румен Радев няма място на тази среща на върха!

Съгласно българската конституция президента е Върховен главнокомандващ и не е част от изпълнителната власт, нито носи отговорност за политиката, провеждана от изпълнителната власт; на срещата на върха на НАТО решенията се обсъждат и вземат от главите на изпълнителната власт на държавите-членки. Време е да стане ясно на всеки български гражданин кой има правото и кой носи отговорността за решенията за българската национална сигурност и отбрана.

Ако министър-председателят абдикира от своето задължение, това няма да прехвърли неговата отговорност към президента Радев, чийто афинитет и недвусмислени „услуги“ към агресора Русия са известни на всичките ни съюзници. Радев няма да се поколебае, в интерес на краткосрочните си тясно-политически планове и зависимости, да опита да блокира важни съюзнически решения за укрепване на възпиращия и отбранителния потенциал на НАТО в източна Европа, а със сигурност и да блокира всяка по-решителна и смислена военна помощ за Украйна.

Вярваме, че министър-председателят Кирил Петков няма да се поколебае да постави България откъм правилната страна на Историята!

Защото вярваме, че все пак има морал в политиката".


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 142 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    297 25 Отговор
    НПО ще командва държавата?!
    Стига бе, верно ли?

    Коментиран от #103, #163

  • 2 Roro

    250 20 Отговор
    Абе, да пратим Паси ще е по-добре хаха

    Коментиран от #44

  • 3 Фърчило

    143 10 Отговор
    Абе изпратете Гуглена най-добре
  • 4 Toshko

    297 29 Отговор
    АСБ да бъде забранена !
  • 5 Dinero

    226 19 Отговор
    Всичко е въпрос на дипломация. Недопустимо е това, което се случва. А и помислете малко - не може г-н Зеленски от зеления фотьойл да стои да призовава целия свят да се включва и да допринася с военни действия. Това е тотално грешно. В никакъв случай не подкрепям действията на Путин, но малко или много вината не е само от едната страна. Ако аз съм държавен глава или премиер, няма как да допусна да се случи нещо подобно

    Коментиран от #122

  • 6 дедо Герчо

    125 10 Отговор
    НИЕ ПЪ.ПРЕДЛАГАМЕ БУЦИ,ТОЙ НАЙ-ПОДГОТВЕН...ХЪХЪХЪ...
  • 7 Редакцията

    137 18 Отговор
    кога ще публикувате всеки ден и становището на клуб "Русофили", ако не греша името?
    Мистер 10% е ясен от 30 години.

    Коментиран от #126

  • 8 Атлантик

    41 166 Отговор
    Да пратим Тодор Тагарев да води делегацията! Само той може да накаже путинистите! Тежка американска техника ще дойде в България и ракети насочени право към Масква.

    Коментиран от #156

  • 9 Всички от

    248 28 Отговор
    Атлантическия съвет за затвора,като предатели на България

    Коментиран от #16

  • 10 Хх77

    236 20 Отговор
    Вие кой представлявате и каква институция сте че да казвате каквото и да било.Просто едно нпо финансирано от враговете на България.предатели нищо повече
  • 11 5555

    228 27 Отговор
    Народът взе да разбира защо е имало НАРОДЕН СЪД!

    Пак е нужен.

    С такива отрепки и предатели как да се оправи човек?!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 hahaha

    99 17 Отговор
    и да обявим война на Русия....
  • 14 Говедо

    178 16 Отговор
    "Атлантически съвет"!Това сигурно е общинският съвет на Атлантида,което пък обяснява потъването И!
  • 15 Сократ

    179 17 Отговор
    България изобщо няма работа в тази престъпна организация.
  • 16 смешници

    188 16 Отговор

    До коментар #9 от "Всички от":

    България не граничи с Атлантическия океан и съответно не е атлантическа държава, какви са тези атлантици?

    Коментиран от #18, #68

  • 17 Теле

    118 17 Отговор
    Ако искате война в бг пратете птосто киро
  • 18 ФАЩ империя на лъжата

    182 11 Отговор

    До коментар #16 от "смешници":

    Представете си България да финансира и създаде Черноморски клуб в САЩ, който да пищи срещу техните управници и да се опитва да ги командва какво да правят. Ще мине ли номера?
  • 19 Българка

    37 103 Отговор
    Не смятам Радев да се прострелва в краката с подкрепа за Русия. Да не забравяме, че той е генерал пронатовски ориентиран. Време е правителство и президентство да говорят на един език за варварската война на Путин в Украйна, но да се водят от български национални интереси и сигурност
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Бай Ви Бай Дън

    16 91 Отговор
    Резидента е национална и съюзническа заплаха. Ще сабира разузнавателна информация в полза на врага. Българистан пета колона. Генерал Лойд Остин да му издърпа ушите.
  • 22 САТЪРА НА ХАНА

    95 11 Отговор
    ЕХ, ИСКАМ ДА ГРЪМНА АСБ
    .. КАТО СЕ СЪБЕРАТ С ТРОФЕЕН ДЖАВЕЛИН

    Коментиран от #112

  • 23 Кремък

    136 9 Отговор
    Раздайте им камуфлажките на тия военолюбци и ги пратете доброволци.
    Ама не щат.Искат от бункера акъл да ръсят.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 любител

    132 14 Отговор
    крайно време е този алианс начело със соломончо да бъдат изритани от Б-я и да отиват при краварите.

    Коментиран от #34, #127

  • 26 Хвърчилото от село

    19 109 Отговор
    България=НАТО и НАТО=България! РФ и Путин=Германия и Хитлер! Няма място за путинисти, както няма и място за хитлеристи в света!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ГЕРБ

    22 120 Отговор
    Пуча Радев трябва да бъде арестван и съден за измяна.Мръсна руска предателска пидлога

    Коментиран от #57

  • 29 ГЕРБ

    17 111 Отговор
    Инпичмант на предареля Радев
  • 30 Иван Грозни

    121 7 Отговор
    Каква е тази държава? 100 и косур партии, повече от 100 НПО, фондации, асоциации и др. и не е ясно какво става в държавата. Сега по заповед на задокеанците се продаваме на зеленчуците. Всичко е голяма демагогия с огромни печалби за някои, но не и за обикновените българи.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Ах ах ах

    111 12 Отговор
    Предателският атлантически съвет раздава никому не нужни с5476ъвети. Лакеи,марш от България. Не сте достойни да се наричате българи.
  • 33 Съгласен

    11 59 Отговор
    Съгласен съм с тази позиция !
  • 34 С.П.

    130 10 Отговор

    До коментар #25 от "любител":

    Само факти: Атлантическият съвет на България е сдружение, регистрирано в Търговския регистър - ЕИК 177181767. Към 31.12.2020 г. се състои от 31 члена - физически лица, които плащат по 10 лв. членски внос месечно. На базата на тези факти питам - толкова ли е представителна тази организация, че постоянно да й се дава национална трибуна. Мола ви, престанете да давате гласност на този мини кръжок по словоблудство.

    Коментиран от #113

  • 35 Смешници

    14 74 Отговор
    Като гледам какъв кютек ядът нашите храбри руски солдати, ми идва да се бухна в Атлантическият океан, или да легна под трабанта на Монката Паси, да ме сгази, да не гледам този резил, мога да се джасна и от осмият етаж..смешници!!!!

    Коментиран от #39, #74

  • 36 дико

    78 9 Отговор
    МОЖЕ да изпратим баба Мара от Кермен с указанията на СОЛОМОНЧОВЦИТЕ и ще е същото като с Кирчо . Т А К А наредиха на ПОЖАРНИКАРА , да избере изтребителите БЕЗ конкурс и сега ядем ХУРКАТА . А С Б са АНТИ българи .
  • 37 ъхъ

    33 17 Отговор
    Радев да им носи много поздрави от Решетников
  • 38 Кирил Петков

    18 74 Отговор
    Кирил Петков е най-добрия министър председател до сега от началото на т.нар. преход !
  • 39 Учо

    41 6 Отговор

    До коментар #35 от "Смешници":

    Явно е че не ГЛЕДАШ а СЛУШАШ послушните медии за кютека , затова си сляп за истинското положение .
  • 40 Констатация

    64 12 Отговор
    Фашистите от Атлантическия съвет на родоотстъпниците на България да направят историческа справка каква е съдбата на техните предшественици след втората световна война.
    Този път може да е още по сорово наказанието срещу тях!!!
  • 41 Мнение

    59 8 Отговор
    НПо няма право да се бърка във вътрешните работи на България. Защо защитаването на националния ни интерес го обвързвате с руските интереси. Едното няма общо с другото. Второ ние сме били винаги солидарни с НАТо. Плащаме си вноската, унищожихме си ракетите безвъзмездно, предоставяме безплатни военни бази, нещо което никой не го прави. Сега искаме не от нас да се взима оръжие тъй като нямаме особено, а да ни се даде. Нека НАТО покаже солидарността си към България и да ни дадат безплатни пво обстановки, както и да ни докарат Ф16 те за които сме си платили
  • 42 Даже и лого са си направили предателите

    72 10 Отговор
    Да се забрани тази НПО със закон и всички членове да бъдат изхвърлени от България! Нагли мазни същества - те ще давали акъл какво да правел Президента на Република България!!! Чашата прелива вече яко.

    Коментиран от #138

  • 43 Вуте

    55 7 Отговор
    Сашо дебелия ли е факторът, който ппределя КОЙ кой е? Ами той продаде СДС за едно топло местенце в ГЕРБ! Продаде!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 да се забрани

    55 8 Отговор
    дейността на АСБ и подвеждане под отговорност. Относно авторитетът на Кирил Петков , чиято партия влезе в парламента с гласовете на минимален брой избиратели, моля моля. Президентът трябва да присъства и не е работа на някакво НПО да се разпорежда с властите у нас
  • 46 Кочо

    60 7 Отговор
    АСБ се състои от психично болни хора! Опасни са за България и българите! От слугинаж и продажност са готови да вкарат българския народ в месомелачката на войната! Чиста проба национални предатели!
  • 47 kjl

    61 8 Отговор
    Защо се дава трибуна на такава неофициална организация???? Кой са, какво са АСБ??? Кой ги финансира и каква е тяхната цел???? Факти участва в разпространението на хибридна пропаганда публикувайки подобни статии!!!
  • 48 АСБ е

    55 8 Отговор
    терористична организация и трябва да бъде забранена. Членовете и - в затвора.
  • 49 старецът и реката

    31 4 Отговор
    Я загрижените за страната ни, като са такива специалисти, да ми кажат от къде е опасността, от североизток или югоизток?!?!?!
  • 50 Всеки на мястото си

    49 10 Отговор
    Президентът е избран с гласове на народа, а тези кои са?
    Стига са давали акъл и оръжия и са стояли в подредените си държави ! Спрете това безумие , никой повече не трябва да умира без значение каква народност е!
    "Световният" елит да действа с дипломация, а не с оръжия!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Гледайте и ще Ви се изяни

    10 3 Отговор
    Премълчани истини - 12.03.2022
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 freedom

    18 16 Отговор
    "Призоваваме премиерът Кирил Петков лично да води българската делегация на Срещата на върха на НАТО на 24 март".
    Това се казва с позиция на Атлантическия съвет на България.

    Съмнявам се в Петков. Държи се като подчинен на радев. Петков има поведение на обикновено търгашче загрижено за електората си. Прави си някакви дребни сметчици зад лозунга "България над всичко". Петков не е лидер. Той е един търгаш без политически опит, поставен да изпълнява нареждания. Слушайте радев и гледайте какво прави Петков. Петков пак няма да избере правилната страна. Още се колебае. путин = хитлер 2 = путлер. Няма какво да се избира. Сега е време за смели хора, не за страхливци.
  • 56 ссс

    16 22 Отговор
    За Радев гласувахме масово защото водеше успешна борба с мутрата крадец Борисов,за което го признаваме ,но с хлабавата си позиция по въпросите на НАТО и не достатъчно ясното противопоставяне на Русия нещата може да се обърнат и Ние, тези който го избрахме може да поискаме импийчмънт !

    Коментиран от #140

  • 57 985

    23 7 Отговор

    До коментар #28 от "ГЕРБ":

    ГЕРБ + ДПС вън от закона!
    Ах време е!
  • 58 НКВД V

    27 11 Отговор
    Абе,Радев,арестуван тия НАТОвски подлоги.Какъв Главнокомандващ си?
  • 59 Време е за движение " ШМАЙЗЕР "

    33 8 Отговор
    Нашият Харвардски запа/тък - ГАРГАМЕЛ - Зорлем ще ни ВКАРА под Ударите на КРИЛАТИТЕ РАКЕТИ "Калибър " !
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 НИКОЙ от гов НАТО несмее да намесва

    29 5 Отговор
    В КОНФЛИКТА в Украина а НАШ ГАРГА МЕЛ - сам се натиска !
  • 62 Я Херо да иде

    32 4 Отговор
    Да не си препредават после. А някой ще обясни ли тоя атлантически съвет какъв е, кой го издържа и за какво и в качеството си на какъв точно обяснява как трябва да постъпи държавата
  • 63 Мнение

    36 6 Отговор
    АСБ са национални предатели! Продават независимостта на България!
  • 64 Комон Сенс

    23 8 Отговор
    ГСБ - Герберския Съвет в България (състоящ се от няколко неономенклатури) да си гледа работата.
    Човекът с реитинг, визия и авторитет е точно Радев в момента. Нито едно друго публична фигура няма позицията, рейтинга и влиянието на Президента. За страната би било вредно авторитетът му да бъде подринат, особно в подобна ситуация на авторитетен дефицит.

    Моите уважение към Кирил и сие, но те ще трябва да заслужат авторитета си с работа и резултати.
    Базата на нази ПП тепърва се изгражда. Трансформацията - от гласували протестно срещу Тиквата, до подкрепящи твърдо ПП още не е извършена!

    Ако Кирил и Асен се вържат на внушенията на пишман "атлантици" (добре маскирани мутропоклоници, политкомисари и храненици на държаевната софра), развитието е повече от ясно - в един момент мноизнството в НС ще включи ГЕРБ, а в следващ момент ще има изборен провал, на третия етап може би ПП ще се превърне в смокинов лист на коалицията ГЕРБ-СДС-ПП?
    Бъдете наясно ,че точно това е герберската стратегия. Дали ще се поддадете, зависи от вас.
    Инфромирани се!
  • 65 Нашият ЕЛИТ е АНТИНАРОДЕН !

    31 3 Отговор
    Нашите НАРОДНИ Избранници са НАРОДНИ Измамници !
  • 66 Иде

    24 4 Отговор
    Пролет и влечугите почват да изпълзяват от дупките си
  • 67 Иван

    6 31 Отговор
    Първо като пишете първо помислете, защото каквото е казал Соломон Паси е ставало, затуй се вслушвайте в такива хора, те не са много в България.

    Коментиран от #106

  • 68 Ха ха

    19 5 Отговор

    До коментар #16 от "смешници":

    Удавници от потъналия континент Атлантида.
  • 69 ЕЛИТА ни е НЕ Е с НАРОДА !

    23 6 Отговор
    Време е за " Мъжки Времена " !
  • 70 Верно ли

    31 6 Отговор
    Хахахах, върховният главнокомандващ да не ходел на среща, която пряко касае националната ни сигурност... А може би е най-добре да изпратим Пасито с трабанта!!! Тия явно не ги брига текста за държавна измяна - да не са всички с американско гражданство?
  • 71 Ехаа

    30 6 Отговор
    УС на атлантическият съвет в БГ е пряко отговорен за унищожението на БА!!! В чий интерес са работили и работят в момента??? Съдебната отговорност за клеветите в тази декларация лично или колективно ще я носят?
  • 72 Абе кре тени

    30 6 Отговор
    нали заради вас нямаме самолети, а можехме да имаме или юрофайтер, или грипен, или ползвани Ф16, но тогава пак ревахте, че предаваме НАТО, че обслужваме руски интереси и защо???!!!! Швеция, Германия, Франция да не би да бяха русия! Плюхте президента и тогава, а де факто наляхте над 300 милиона на Путин за ремонт на миговете, сега ни охраняват " руски" (според вашихе ревове преди) юрофайтъри, а кога ще получим самолети от САЩ един господ знае, като се вземе впредвид, че след получаването им трябва поне година за въвеждането им за бойно използване, направо предадохте България и все някой друг е винонен а не АСБ, малко срам нямате ли, млъкнехе най накрая и си седнете на ...., а защо мълчите за неустойки от САЩ за закъсняванено с доставката ..... така че аман от блюдолизци!!!
  • 73 ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА ни е за ЧИСТЕНЕ !

    18 3 Отговор
    Тя е в УСЛУГА на Чужди Интереси , поради което им е ПРОСТЕНО всяко ПРЕДАТЕЛСКО действие срещу СВОЯ НАРОД !
  • 74 Не се чуди

    2 2 Отговор

    До коментар #35 от "Смешници":

    Джаскаи се час по скоро
  • 75 На хранилка

    24 6 Отговор
    Атлантическият "съвет" по един камък на шията и в Атлантика,да си тежат на мястото!
  • 76 Настова ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО !

    19 3 Отговор
    Народа не е ВИНОВЕН , а заслугата е на " цвета" на НАЦИЯТА , която се нуждае от ЮТИЛИЗАЦИЯ !

    Коментиран от #139

  • 77 ПРЕДАТЕЛИ НА

    28 7 Отговор
    БЪЛГАРИЯ НЯМАТ МЯСТО НА ТАЗИ СРЕЩА! ПОДЛОГИ НА УБИЕЦА САЩ - СЪЩО!

    НА СРЕЩАТА ДА ОТИДЕ БЪЛГАРСКИ ДОСТОЕН ГЕНЕРАЛ! ДЕТО НЕ ЦЕПИ БАСМА НА УБИЕЦА!!!!!!
  • 78 Нашята АРИСТОКРАЦИЯ и ЕЛИТ

    21 5 Отговор
    ИЗРОДЕНА - и няма нищо общо с НАРОДА ! МАЙДАНА у нас е НЕИЗБЕЖЕН !
  • 79 Не на нацизма

    27 7 Отговор
    АСБ също няма място в България! България няма нужда от военнолюбци
  • 80 Wee

    26 6 Отговор
    Какви сте вие , че настоявате !!! Идете от там Атлантика и настоявайте търлъци смотани .
  • 81 РУСИЯ не заплашва България !

    29 4 Отговор
    Защо тогава ЕЛИТА наш , се стреми към ОТВЕТНИ Удари на КРИЛАТИ РАКЕТИ по наша ТЕРИТОРИЯ в отговор на ВРАЖДЕБНАТА ни ИНИЦИАТИВА ? Къде е Здравият РАЗУМ ? КЪДЕ е Клетвата за ВЯРНОСТ към НАРОДА и Държавата ?
  • 82 Тома

    24 7 Отговор
    Тези от асб са 100% гейове.Няма лъжа и измама
  • 83 Папи

    27 5 Отговор
    Вместо да искат да пращаме оръжия да пратят себе си. Там, ще им дадът по един калашнуик и да бранят евроатлантическите си ценности . Прави им път...
  • 84 Никой не ЗАПЛАШВА БЪЛГАРИЯ !

    24 5 Отговор
    Какъв е този ЗОР - да поемем УДАРА !
  • 85 ПараШут

    23 7 Отговор
    Значи искате да си дадем самолетите и пво системите и с две думи да останем съвсем без армия, а вие да ни се настаните на наша територия, за да ни окупирате и подчините окончателно и да не си тръгнете никога повече от нашата земя. Няма да стане!!! Не сте познали!!! Не си го и помисляйте!!! Долу ръцете от българския президент!!!Евроатлантиците водят активна антибългарска продажна политика и трябва да бъдат незабавно озаптени!!!
  • 86 Емо

    23 3 Отговор
    Бог да пази родината. Много омраза.
  • 87 Абе,

    24 7 Отговор
    Крайно време е потомственият комунист, Мончо,да метне крадливото Ленче в трабанта и да тръгват към украйна,да громят руснаците !
  • 88 Долу НАТО

    26 9 Отговор
    Е как ще искат Радев, те си искат послушния мишоок Кирил Петков та да ни вкарат Ядрени бомби , както иска еврейна Соломон Паси
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Колкото повече ПРОФЕСОРИ и ГЕНЕРАЛИ

    16 2 Отговор
    Толкоз повече в Парламента , Правителството и Администрацията СЕРСЕМИ, ЛАВАНДУЛИ, КРЕТЕНИ, ХАЙВАНИ и АБДАЛИ !
  • 91 Пипи Чорапчето

    23 6 Отговор
    Хвърлям едно око на АСБ, че да се ориентирам кой кум, кой сват, кой на булката брат;)
    Член на УС - Александър Йорданов...;)
    Редови член - Даниел Митов...:)
    Губя интерес и спирам да чета...
  • 92 Тръгнахме на Запад са ПРОСПЕРИТЕТ

    18 4 Отговор
    А се оказа че ще ЗАЩИТАВАМЕ Чичото зад Океана !
  • 93 Пею

    17 5 Отговор
    Точно Радев трябва да води тази делегация,а не министър префдедателя.Радев решава дали да пратят военни във машето въздушно пространство,също и дали да помага наУкрайна с военни средства.Не ни въвличайте в този конфликт, защото ще стане лошо за България,ние трябва да пазим неутралитет.Радев.е за това.Украинците са долни фашисти.
  • 94 Комон Сенс

    19 3 Отговор
    Уочаут!
    Тройният удар на Мутрата:
    От една страна примамва ПП с "атлантическа стръв". Прикотква ги с внушения, че той "атлантика" е техен подходящ съюзник.
    От друга страна пълномащабно подрива авторитета на новата партия и води ожесточени феоди по места с подкрепилите ПП личности.
    От трета страна се е облегнал на добрите стари ДС мутренски мержи, на които дължи цялата си кариера, само гледа това да не бие на очи.

    ГЕРП са като чернва вдовица. Гравитацията им е убийствена. Всеки който се е приближил прекомерно до това блато се е превърнал скоропостижно в политически труп: РБ, СДС, Атака, РЗС, Воля, ВМРО, НФСБ, бесепарите колабоционисти, че дори ДПС (гласовете им са що-годе гарантирани, ама си загубиха "порциите")... няма формация която да не си е платила грешката да се поддаде на мутреснкото приласкаване.
  • 95 Иван Иванович

    16 5 Отговор
    Аз пък предлагам АСБ,БХК,АзаБ и тем подобни соросоиди да бъдат пратене в БЕЛЕНЕ......
  • 96 Каква ПРИСЪДА се ПРЕДВИЖДА за

    14 5 Отговор
    Умишлино ВЪВЛИЧАНЕ на Държавата във ВОЙНА ? Татяна Дончева - нямали да се ЯВИ на екрана и разясни ! Или и тя е КАТЕГОРИЧНА и солидарна с политиката на ЕС ? Всичкили са ката ПОПАРЕНИ в главите , дето имат глас ?
  • 97 Даная

    17 4 Отговор
    Абе ТЪПАНАРИ от АСБ.....КОЙ Е ГЛАВНОКОМАНДВАЩ на БА??????!!!!!!!!!!!! Не е Шорош всеки случай!!!!!!
  • 98 ВРАГЪТ на народа ни е сред неговата

    15 3 Отговор
    ВЛАСТ и Интелигенция !
  • 99 АСБ

    17 3 Отговор
    Тези няколко вресливи г о в е д а, съвсем се взеха на сериозно. Колко сте, я излезте на площада да ви видим!
  • 100 Трезвомислещ

    17 6 Отговор
    Председател на АСБ не беше ли внука на ФАШИСТА застрелял Ястребинчетата?????!!!!!!!!!! Какво да коментираме след този факт?????!!!!!!!! NO COMMENT!!!!!!
  • 101 Паси осигурил ли е вече убежище на

    17 5 Отговор
    децата си в чужбина? Българите за него са тор, върху който той живя и направи "кариера". А за православието всички знаят какво мисли. И сега, без да му мигне окото, ни въвлича в чудовищна война.
  • 102 ДУШМАНИТЕ на България са

    15 2 Отговор
    Във ВЛАСТТА ни !
  • 103 Пешо

    17 2 Отговор

    До коментар #1 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    TEzi НПО стават много нагли
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 KUKU

    14 3 Отговор
    Абе тия кой ги бръсне за слива та си слагат задника където други са на мерника.
  • 106 Цончо Ганевъ

    18 6 Отговор

    До коментар #67 от "Иван":

    Би ли ми обяснил само от какво разбира Паси????? Разбира от предателство и прибиране на пари под масата-това го знаем ........
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 не е настояване а заповед от фащ

    11 4 Отговор
    както и назначението на киро гела на власт.чакаме го путин да дойде да настоява тук с армията си
  • 111 Аз питам

    17 4 Отговор
    Защо да ни пази НАТО,кой ни застрашава?Пълни глупаци!Защо винаги трябва да зависим от някого?
  • 112 сложи им бомба като

    8 2 Отговор

    До коментар #22 от "САТЪРА НА ХАНА":

    от 1923 та година за да замълчат завинаги
  • 113 Наблюдател

    5 8 Отговор

    До коментар #34 от "С.П.":

    Опитваш се да водиш диспут с рускопутинистки трол.Откажи се,защото те са наясно с истината.Работят за пари,не за рубли.
    Всяко влизане във FAKTI налива вода в мелницата им.
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Старите мишоци

    18 2 Отговор
    Тези платени палячовци защо не си затворят устите. Кои сте вие продажници, шепа задоволени идиоти ще казват на премиера и президента, кой трябва да представлява страната ни на такива срещи. Знаем Пасито какви забърка, знаем облажените от този алианс. Не говорете от името на народа, никой не ви е дал право натегачи на запада. Скрийте се в дупките от където изпълзяхте предатели.
  • 116 Атлантическия съвет

    18 3 Отговор
    кой ги е избирал? Президента сме си го избирали от народа!
    Атлантическия съвет да не си отвсрвт устата, нямат думата!
  • 117 Давид

    6 4 Отговор
    Правилно.И много точно.
  • 118 Ицо

    13 1 Отговор
    А какво е това АСБ. Предполагам някаква група изкукуригали старци
  • 119 мдааа

    13 1 Отговор
    Ама тея ястребчета вместо да плюват от ТВ в ТВ и шляпат във ФБ да се качват в трабантчето на пасито и на фронта... от кревата и баба знае да лае!!!
  • 120 Бягайте на фронта

    14 2 Отговор
    Ей тъй навремето както сега нашите яctpeби управници се присламчиха за келепира към каузата на Хитлер... и после олеле, та Русия трябваше пак да ни спасява!!!!
    А тези ястреби да вадят мешките и всичките да се качват на трабанчето на Паси и право на фронта и да не ни хибридят тука, че ще вземат да ни докарат некоя мечка!!!
  • 121 русофобисти

    14 3 Отговор
    Говори си пасито с един от АСБ-то РУСОФОБ и му казва: Вчера бях тайно и секретно на Червения площад и се и3cpax в знак на протест против Путин!!!!
    Еее не те ли арестуваха? - пита другия. Да бе ще ме арестуват, аз не съм си свалял ГАЩИТЕ!!! - отговаря пасито.
  • 122 boy.de

    1 5 Отговор

    До коментар #5 от "Dinero":

    Държавен глава или премиер? На коя страна? Не се изхвърляй маргинал.
  • 123 ...

    11 5 Отговор
    Референдум трябва по въпроса, за да се види, че не подкрепяме войната, още по-малко американския агресор!!!
  • 124 Audi

    11 2 Отговор
    И защо да пращаме оръжие на държава с която не сме в никакъв пакт?
  • 125 Васил

    7 1 Отговор
    Оооо имало е среща на манекените и лъскачите на техника
  • 126 boy.de

    10 0 Отговор

    До коментар #7 от "Редакцията":

    Гешев ще публикува заповедта за арест на членовете на вашия клуб за извършване на противодържавна дейност.
  • 127 boy.de

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "любител":

    Вярно си любител - на тъпотии.
  • 128 Ве38

    12 1 Отговор
    Този атлантически кош знае ли къде се намира атлантическия океан? Мръсни предатели, всички сте за затвора за държавна измяна!
  • 129 Анонимен

    14 1 Отговор
    Алоооо , атлантиците ! Президента е избран от българския народ , вие сте избрани от американското посолство ! Не ни казвайте кой къде да ни представлява !
  • 130 Ужасонн

    13 0 Отговор
    АСБ май не сте яли патешко скоро? Доста патета има жулаещи да ви се подадат!!!
  • 131 Така е

    11 0 Отговор
    Във всяка една тъй наречена демокрация си има пета колона която съсипва всяко развитие на даден народ .
  • 132 Алооо

    10 0 Отговор
    Тези ЕвроАтлантически Марионетки какво искат сега, да си седят на задните части и да не се обаждат повече.
  • 133 Алооо АСБ

    12 3 Отговор
    Президентът Румен Радев представлява 66.70% от гласувалите българи!!! АСБ, кои сте вие, за да настоявате???
  • 134 1234

    10 0 Отговор
    АСБ имат място само в затвора!
  • 135 Тодоров

    10 0 Отговор
    Ало, вие с американските гуши, също нямате място в България. И недейте казва и дава акъли на политиците кой къде да ходи и какво да прави. Елена Поптодорова, като стане главнокомандващ на АРМИЯТА, може тогава да изказва мнение. Но по-добре е да вземе да коментира козметични продукти, има опит в това отношение.
  • 136 Аристотел

    4 11 Отговор
    Сега сме в НАТО при белите хора а не във Варшавският договор, който му неизнася да си взема вазелина и да се маха в такви световни демокрации ,като Еритрия, Беларус и Северна корея. Айде лек Ви път и не замърсявайте родният ефир.
  • 137 пълни глупости

    12 2 Отговор
    Румен Радев е върховен главнокомандващ на въоръжените сили на България! Какъв Кирил Петков да водел българската делегация на Срещата на върха на НАТО?
  • 138 Кенеди уж

    7 0 Отговор

    До коментар #42 от "Даже и лого са си направили предателите":

    Това НПО ПАСИ ОТ КЪДЕ ИМАТ ПАРИ

    Коментиран от #142

  • 139 Матю

    3 0 Отговор

    До коментар #76 от "Настова ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО !":

    Има ли такъв народ в територията БГ
  • 140 Матю

    3 4 Отговор

    До коментар #56 от "ссс":

    Радев които го избрахме ако официално застане на страната на Русия веднага ще го свалят и то от охраненото население много са американците . ще направят като при Жан Виденов еврото ще стане 3000 лв олио 20 лв.........за съжаление крадците ОЛИГАРСИТЕ са за САЩ НАТО за да ги пази
  • 141 фбр

    7 2 Отговор
    КРЕТЕНИ!!!Няма място за вас в България краварски долни подлоги!!!
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Аватар

    8 0 Отговор
    Г-жа Елена Поптодорова е основател и член на УС на АСБ
    от 1991 г.Член на БСП до януари 1997 г.През 1997 г.участва в комисията по земеделието и поземлената реформа.Същата година става член на УС на Центъра за регионални и геополитически проучвания.От 2003 г.е член на изпълнителния съвет по дипломация Вашингтон.Много впечатляваща биография.Императивният тон,използван в изявлението,буди съмнения чии интереси се защитават от АСБ.
  • 144 Димитър

    4 8 Отговор
    Напълно подкрепям призива,че президента Радев Решетников няма място на този важен форум на НАТО. Публична тайна е че президента и неговия токсичен и кагабейски екип са къртици на Русия, а по този начин те спъват настоящето и бъдещето на европейска и натовска България. Да си заминават всички руски къртици работещи против националните и европейски интереси на натовска България. Такива като. АБВ, Възраждане, движението Русофили на обвинения за шпионаж в полза на Русия Николай Малинов и партията майка кагабейската БСП. Всичките те да си заминават за истинската им родина Русия, а не ежедневно да бълват лъжи и глупости против България, ЕС и НАТО обслужвайки руските интереси.
  • 145 chi

    9 2 Отговор
    Атлантическия съвет на България не е фактор който ще определя кой ще кара влака!
  • 146 Тра-ла-ла

    9 1 Отговор
    Президента не е ли вече главнокомандващ на българската армия? Защо някакво нпо ще командва държавата???
  • 147 Аватар

    8 0 Отговор
    Увеличаване на военната помощ за Украина води до удължаване на конфликта и нарастващ брой бежанци.И парите за оръжие и издръжката на бежанците водят след себе си снижаване на качеството на живот в ЕС,особено след две години кредитиране на пандемия.Инфлацията ще стане неуправляема.В американските бази българската власт няма контрол.Там ще се разположат контингенти и оръжия каквито нареди САЩ Ако България се разположи откъм ,,правилната страна на Историята", то от източен фланг скоро ще стане източен фронт.А морал в политиката никога не е имало,има само интереси.
  • 148 Радиомълчание

    5 7 Отговор
    Импийчмънт и съд на Предателите Путивисти Чекисти
  • 149 Марш!

    9 1 Отговор
    Таткото на Пасито беше пръв съветник на Тодор Живков и БКП!
  • 150 Кръстев

    7 1 Отговор
    Североатлантическия подлоги. Искат да ни вкарат във война с Русия, но няма да стане тая! Народът ще ги изхвърли и нарита позорно!
  • 151 Мечо Пух13

    8 3 Отговор
    Ей, какво време доживяхме, петел да пее на лисича дупка.
    бай ТОШО не покани чужди войски, новите продажници и това искат.
    Вън от ЕС... вън от НАТО.
    Връщане на смъртното наказание.
    Забрана на партийте.
  • 152 Балкански

    7 1 Отговор
    Сан байданарката каза че НАТО няма да се конфронтира с Русия. Да, ще налива оръжие в Украйна, но с това ще се ограничи, защо е така всички знаем... Така, че няма нужда от повече военни, оръжия и тема подобни глупости! И тази война нямаше да я има ако зелката не шмъркаше качествени наркотици!
  • 153 Хазар

    7 2 Отговор
    Пак тия българомразци от т. н. АСБ. Ама големи капацитети, бе!Това отдавна окепазено формирование пак е на хоризонта! Предлагам след края на военния конфликт между Русия и Украйна да им издигнем паметник до мемориала на Съветската армия - една огромна тиква, по която всеки да може да хвърля камъни! Аман от тиквеници!
  • 154 Аз съм

    6 2 Отговор
    АСБ са предатели, а предателите имат само един път- напред и 2м надолу!
  • 155 ЧЕ КИРО , КАКВО МУ РАЗБИРА ЧУТУРАТА ОТ

    6 3 Отговор
    ВОЕННА МУЗИКА , ТОЙ И В КАЗАРМА НЕ Е СТЪПВАЛ - СЪЩО КАТО БОЙКО , АМАН ОТ КАЛИНКИ !
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Боже,боже

    2 1 Отговор
    Как майките ви можаха да отгледат такива продажници и предатели!!!!
  • 158 Морски

    2 4 Отговор
    АСБ да не казват какво трябва да стане!Стига са се слагали на САЩ. После се чудим и ревем защо имало война и загиват невинни хора.
  • 159 Дядо Добри

    3 3 Отговор
    Така наречените атлантици в БГ, предвождани от евре.йче с трабантче, упорито се опитват да вкарат държавата във война. А и да не се стигне до там, последствията за икономиката ни след няколко месеца ще са катастрофални. Опитват се да ни накарат да подарим малкото ни останала противовъздушна отбрана С300, след като вече нямаме самолети, срещу обещанието да ни продадат някой ден ракети Патриот. След като тези същите прибраха поне двойно повече пари, за Ф16 без въоръжение, които при това няма да ни дадат. Ако някога са ни смятали за съюзник, трябваше за тяхна сметка да втораат с натовски оръжия армията ни и сега щяха да имат натовски войски, самолети и ракети, разположени на територията на България!
    Съюзници, ама не точно...
  • 160 Болярин

    3 2 Отговор
    Мястото на радеФъ е при путЛЕР, като хигиенен персонал !
  • 161 ΖЕнтропа 2009

    1 1 Отговор
    Ах вие пудели ли за чи.
    Такива като вас и отровено общество не са нужни на България.
  • 162 Бай Шиле

    1 1 Отговор
    Аз пък предлагам на срещата да отиде Саламон.Да се разплаче и да обявим война на Русия.Ще си сковем два самолета от шперплат и връхлетим Москва.
  • 163 Бай Шиле

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Мой човек,ми то и сега една фондация управлява България.Зле си с информацията.
  • 164 123

    2 1 Отговор
    Атлантиците в Атлантида
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове