Last news in Fakti

22 Март, 2022 16:25 11 367 69

Боян Чуков: България върви с гръб към бъдещето, прави планове, но гледа назад

  • българия-
  • гръб-
  • бъдещето-
  • планове-
  • назад-
  • боян чуков

Руснаците дълго бяха като лежащата жаба в тенджерата с вода, която се загрява на бавен огън, коментира експертът

Боян Чуков: България върви с гръб към бъдещето, прави планове, но гледа назад  - 1
Снимка: БГНЕС

Боян Чуков е един от най-задълбочените анализатори на съвременните глобални процеси, чийто коментари и прогнози се следят много внимателно. Пред "Епицентър" той сподели своите възгледи за войната, последиците, грешките и бъдещето – неясно и тревожно.
Неговата оценка за случващото се днес е категорична: Целта на събитията в Украйна е да се наложи ценностна система, която да бъде различна от променливата геометрия, наричана „евроатлантически ценности“.
Чуков е особено критичен към властта у нас: "Сегашният български политически елит няма интелектуален потенциал и критичен минимум знания, за да преведе държавата през турбулентния период, който ще се става все по-опасен за нас".

Ето и част от акцентите в интервюто на Чуков:
- Ситуацията по фронтовете към 22 март е безизходна за украинските въоръжени сили и най-вероятно те ще капитулират в обозримо бъдеще
- Военни експерти считат, че до края на март огромната военна украинска групировка срещу Донбас ще бъде неутрализирана.

- Руснаците подобно на много други народи дълго бяха в ролята на лежащата жаба в тенджерата с вода, която се загрява на бавен огън.
- Москва разполага с множество инструменти за ускоряване срутването на досегашното устройство на света.

- Ако Москва реши да осъществи контрасанкции, то това ще доведе до колапс на западната промишленост и основата на постиндустриалния сегмент на високотехнологичната икономика.
- След разпадането на СССР западните елити загубиха чувството си за реалност, желаното измести реалността

- Битката за Одеса вероятно ще започне след като градът бъде блокиран по суша и море. Русия ще контролира в бъдеще Одеска област.

- В света се наблюдава бунт на народите, които не влизат в понятието „Западен свят“

- Ако Москва прекъсне доставките на всички енергийни суровини за Европа, то тогава на някого ясно ли му е какво следва най-малко в големите европейски супермаркети?

- Китайците и руснаците действат координирано, защото по единично ще станат лесна плячка на Западния свят. Русия е гръб на Китай, а обратното също е в пълна сила.
- Светът се разпада на панрегиони. Желязна завеса няма да има. Всеки панрегион ще има своята валутна единица

- България в бъдеще няма да може да разчита на същия обем европейски фондове. Необходимо е да помислим по-сериозно за своята икономика и да престанем да се радваме, че сме „ремарке“, което някой е задължен и трябва да влачи.

- България върви с гръб към бъдещето, прави планове, но гледа назад и счита, че това е реалността. При подобно поведение катастрофата в бъдеще е гарантирана.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 197 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 опортюнист

    138 16 Отговор
    така е Бояне,още при социализма се казваше- всички са наопаки,само ние сме терсене!
  • 3 1111111

    206 46 Отговор
    съветвам да четете внимателно коментарите на хора като боян чуков и иво христов. тези хора си формират мнението от прочетеното от цял свят. това е много интелектуален труд, резултата от който ни се предлага в систематизиран и лесен за разбиране вид.

    Коментиран от #8, #9, #15, #37, #40, #41, #60, #64

  • 4 Грульо

    128 34 Отговор
    Не знам кое е тоз Чуков, но е прав в общи линии.
  • 5 Тъжно

    162 38 Отговор
    Най-после едно компетентно мнение по въпроса.

    Коментиран от #22

  • 6 Българина

    85 20 Отговор
    на кратко, светът е 8 млр, а колективния атлнтически запад 900 млн, и запада печата ама ресурсите са в 7 млрд! ресурси не се печатат. Колкото повече се колективизира по текезесарско краварски, толкова ще печатат повече за да удържат стандарта на живот. колко ще издържат преди да убеднеят, както и ние
  • 7 Бог да пази България

    47 146 Отговор
    България в момента се е обърнала с цялото си лице към цивилизацията Бяхме в гръб под руски диктат Слава Богу че се разкараха от цяла Източна Европа
  • 8 Аз им викам рубладжии

    63 141 Отговор

    До коментар #3 от "1111111":

    Според Боян Чук и Иво професороф войната щеше да е свършила преди 20 дена..пък тя премина в окопна и ще продължи най-вероятно докато е жив путин
  • 9 Емил

    47 139 Отговор

    До коментар #3 от "1111111":

    И двамата, за които говориш, са путински подлоги! Тая статия с "прогнози" на чука ще си я запиша и след месец-два ще му я припомня! А за ахмака Ивчо, даже не мисля и да се занимавам - той отдавна е изкукуригал!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този "задълбочен" анализатор

    49 95 Отговор
    Обяви,че няма предпоставки за война между Рус и Укр 2 дни преди дс започне войната.Голям папагал и разтегач на локуми.

    Коментиран от #49

  • 12 Чуков е един обикновен

    53 108 Отговор
    рубладжия и проруски анал лизатор !
  • 13 завод

    69 22 Отговор
    Боян Чуков: България върви с гръб към бъдещето, прави планове от САЩ и ЕС да я чукат.
  • 14 Морски

    31 94 Отговор
    А бе не разбирам защо всеки се пробва в материята икономика? - Той и той мноооо ги разбира! До колкото помня специалността му е в съвсем друга посока.
    Иначе руснаците ако я карат така, до край на годината ще са с почти празни джобове след като са разпродали почти всички резерви, които не са блокирани от Запада. Зависимостта на Русия към Запада е по- голяма от тази на Запада към Русия. По- голямата част то износа на руснаците за Европа е петрола, а не газа а той е заменим и източници за доставка не един. На всичкото отгоре, заради санкциите ще легнат на руската финансова система и ЛНР и ДНР и Беларус, а и част от окупираната Украйна. В същото време блокираните пари и активи на РЦБ на територията на Европа са около 40% , колко са в САЩ и Япония нямам представа! А производителността на руснаците на глава от населението е съизмерима с нашата. - Сиреч няма как да оцелеят при тези условия!
  • 15 2 и 200

    37 31 Отговор

    До коментар #3 от "1111111":

    аз съм стигнал до тоя извод още през 1993г,когато излзоха мутрите/по образец на русия/ на улиците, със стикерите и застраховките!България не направи лустрация на бкп и дс,оставяйки тарикатите от тях сега да на възлови места във власта.и да гледат назад! това Чуков удобно не го казва!
  • 16 щгтшщ

    82 15 Отговор

    До коментар #1 от "Боян Чук от кгб":

    Може и от Щази да е , важно е какво казва. А казаното в статията е най-реалистичния вариант на близкото бъдеще. Ако Запада не се научи да си произвежда сам нужното ще обеднява прогресивно следващите десетилетия.

    Коментиран от #20

  • 17 Да видя

    85 17 Отговор
    една реална оценка на ситуацията. И то от Чуков.... Само че нашите управници никога не са били за България, а са фили, ту на една ту на друга държава.
  • 18 Абсолютен папагал

    30 70 Отговор
    Този е рубладжия,а брат му е агент провокатор играещ го русофоб.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    33 69 Отговор
    Страшен ""анализатор"",митрофанова не му ли даде наставление да говоре за тайван...Тази фамилия от кърлежи московски плазмодии,цял живот е смукала Българска кръв.

    Коментиран от #32

  • 22 Агата Кристи

    60 11 Отговор

    До коментар #5 от "Тъжно":

    АБСОЛЮТНО. !!!
    ОТ коментарите който прочетох до тук, виждам много малкият процент от хора, който разбират за какво ИДЕ РЕЧ. Повечето - ей така, НЕЩО ДА ИЗЛАЯТ, за да си видят името след четирите цифри. АМА ЧЕ ПИШАТ НЕКОМПЕТЕНТНОСТ - няма значение.
    ВАЖНО е да ДЖАФКАТ.
    ПРИЯТНА вечер на ВСИЧКИ !!!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Поредната

    19 47 Отговор
    Руска марионетка
  • 26 По точен анализ не бях чел,

    72 15 Отговор
    това е самата действителност, и западни анализатори са коментирали, че без суровините на изтока, запада е гола вода, ще си останат с квиченето.
  • 27 Даа!

    73 16 Отговор
    Затова ще сме на този хал! Дори още по зле ще става, като чета словесните бисери ,на част от зомбираните форумци.Човека прави безпристрастен анализ,който ще се случи на 100%, нашия си повтаря папагалски: путлер,мацква,чемодан! Но заради такива( а са малцинство) ще ядем хурката всички 6 милиона. След това,пак Русия ще им бъде виновна! Канадеца му граби златото нагло,краваря му продава ток от наши,народни ТЕЦ,с надценка 80%, за тях мълчи зомбито.Сборище от мазохисти.
  • 28 ComfortablyNumb

    28 64 Отговор
    Пълни глупости Чуков! Сладък събеседник си но напълно заслепен от русофилската болест. Забравил си най важното - идва разпад на Русия по примера на Съветския съюз. Русия направи огромна стратегическа грешка ( като въшка излязла на чело) и това се наказва сурово . Стой и гледай.

    Коментиран от #30, #31

  • 29 горски

    57 9 Отговор
    Дори прогнозите на Чуков,да не са верни изцяло,то света който познавахме досега няма да е същия.
    Човек живее с емоции,докато дойде време да яде,да облече и изучи децата си,да си поддържа стандарта на живот....
    Или приемаме новата реалност бързо и поддържаме добри отношения със всички играчи,или оставаме като хленчещи дриплювци някъде в сивата зона на Европа.Как си представяте Германия,Белгия,Франция да обеднеят,а ние да получаваме свежи пари както досега....
  • 30 горски

    52 8 Отговор

    До коментар #28 от "ComfortablyNumb":

    Не дай Боже ЯДРЕНА Русия да се разпадне....Е тогава ще ядем хурката всички.....
    И не я мислете Русия ,Китай,и Щатите....Трябва да си търсим мястото-без да крякаме,тихо и методично,с акъл и без емоции...Никой няма да се погрижи за нашите деца.....нито руснаците ,нито американците....

    Коментиран от #34

  • 31 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    10 47 Отговор

    До коментар #28 от "ComfortablyNumb":

    Точно казано!!!Ще и бъдат взети вси подземни богатства на русията!
  • 32 Плитко виждащ

    9 23 Отговор

    До коментар #21 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Хаха. Ти що се прехвърляш върху други теми. Видяхме те за близо 2 години , колко ги чуваш нещата. Трай си , не се изкагай повече. Шах-мат

    Коментиран от #36

  • 33 чуколино

    6 13 Отговор
    отивай при другата чуколина
  • 34 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    7 36 Отговор

    До коментар #30 от "горски":

    няма да я разпаднат ,а ЩЕ Я ИЗточат.......Като Невестулка или пор пиещ кръв от кокошка....това,което иска лудияда направи на украина... ще му го направят на него и лудите!Американците ще ги помни Бъдещето ,като ....""Спасители на човечеството""!Много е важна каузата.......Лудинофили губите медийната война!!Масква ще ви спре рубла!!!
  • 35 Княз Меншиков

    15 30 Отговор
    Голям чук, брат ти малкия чук е демократ, а ти ставаш за пропангадист на первъй канал, няма никаква разлика на комунистите от тази телевизия и теб голям чук.
  • 36 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    18 4 Отговор

    До коментар #32 от "Плитко виждащ":

    Защото плиткоумни те уча да виждаш.За разлика от теб познавам над 70%,а ти си 0000000 и вместо да тролиш ,чети!Първо чети,после мисли и тогава ,ако имаш нещо да кажеш пиши.
  • 37 кънчо

    18 8 Отговор

    До коментар #3 от "1111111":

    Добре съветваш ,но много малко ще те разберат! Има много клавиатурни специалисти които знаят всичко и не приемат друго мнение или анализ ,които те самите не могат да направят! Погледни на долу как ще оплюят човека!
  • 38 Моля

    7 21 Отговор
    КОЙТО СЕ СМЯТА ЗА ПОНЕ СРЕДНО ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК ДА НЕ ПРИЕМА ТАЗИ СТАТИЯ ЗА ИСТИНАТА,КОЯТО ЧАКА РУСКИЯ НАРОД.
  • 39 Софиянец

    10 21 Отговор
    Смях, руска подлога двуграмова
  • 40 Хакуна матата

    35 10 Отговор

    До коментар #3 от "1111111":

    Този човек и Иво Христов са единствените, които изразяват компетентно независимо мнение в този сложен геополитически момент. За съжаление ние отново няма да си изиграем правилно политическите карти. За съжаление, според мен, България ще изгуби повече, отколкото ще спечели, ако запази сегашния си курс. Докато големите европейски държави разполагат с резерви и икономики, които да спасят в трудните месеци, които предстоят, ние сме гола вода. Дупе да му е яко на най-бедния и най-лъган народ в Европа.
  • 41 ЛЛЛ

    18 7 Отговор

    До коментар #3 от "1111111":

    Напълно споделям мнението ти и чета с интерес статиите и на двамата
  • 42 kriss

    23 10 Отговор
    много точно казано
  • 43 Бай Коко

    21 7 Отговор
    Още не вярвам че прочетох статия във Факти която не е само пропаганда.
  • 44 Fallschirmspringer

    16 6 Отговор
    Крайно време да се разбере,че светът вече не е еднополярен.Вече има три световни центрове.руско-Тези два центричният и китайско-центричният свят са в дълбока взаимна връзка.Тези два нови центъра не отстъпват на американо-центрачният свят.В момента Русия,в силна консолидация и мами Полша да влезнат в Украйна и там да унищожи армията И,а НАТО да задействува член пет,за да се реализира дългоочакваният блян на Русия да воюва с НАТО.В резултат на тази война,източна Европа пак ще бъде делена,западна Европа зона САЩ ,а източна зона на сигурност на Русия.Възможно е в съвсем недалечно бъдеще да се появят поне още два центъра ,този в Индийският субконтинент ,а в Южна Америка -Бразилия също набира сили,а ресурсите са и огромни, а като територия тя е съизмерима със САЩ и Китай , а населението и надхвърля 200 милиона.Въпросът е дали многомилионна Европа ще се откъсне от васалната зависимост от САЩ и ще се яви самостоятелен политико-икономически субект, който може да бъде самостоятелен и равностоен глобален играч ,а не пухкав ,американски пудел
  • 45 Фффффф

    13 16 Отговор
    Тоя велик коментатор що не отиде в Сърбия,там мнението му ще върви
  • 46 ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

    22 8 Отговор
    Преди много години Маргарет Тачър ,в момент на откровение заявява "Сибир е твърде богат ,за да принадлежи само на Русия".Ама на приседна И.Та това е болката,че Русия е твърде богата,а те трябва да купуват от нея.Спомнят си за хубавите времена при видният алкохолик Елцин ,кога бяха си разпределили Русия по своите желания,и бяха готови да впият гнилите си зъбки в нейните богатства.Но дойде един организиран политик ,нарита тлъстите им заТници,изтръгна гнилите им зъбки и постави нещата на равноправна основа.Искаш нищо -може ,но плащай.Е, това няма как да простят

    Коментиран от #53

  • 47 Ча,, ча,, ча уж

    15 2 Отговор
    Срещам се със много хора, чувам различни мнения и ще ви кажа. Има хора предимно млади които вярват сляпо на политиката на Киро и компания. Вярват сляпо на американските гледни точки и са като кпне със капаци,, ни приемат ни предават. Те са около 2%. Други 2%са бовши воени, полицаи(милиционери), бивши номенклатурни кадри и сляпо вярващи във Русия 6% са по интелигентните, по умните, които не възприемат казаното от медиите еднострано пропагандиране. Искат да знаят и другста гледна точка във конфликта. Прави ми впечетление че между тези последните има и много млади хора. Тъка трябва. Спомням си навремето кпгато бяхме във другият полюс пак 2%вярваха сляпо във другарите, 2%пак бяха твърдо със запада и 6%бяха умните които не вярваха във социашизма но се интерисуваха и от единият строй и от другия. Добре е че и сега повечето са умни и не испадат ту във едната ту във другата посока. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ,,,,, БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
  • 48 dogan

    5 16 Отговор
    Единтсвеният път за българия е да служи във всичко на Русия. Всяко колебание по този въпрос ни обрича на тотално унищожение. Това в Мариупол, затишие ще ви се види, ако не се всушвате и не изпълнявате, каквото съвсем ясно ви се каза от Президента Путин!

    Коментиран от #54

  • 49 СС086

    9 3 Отговор

    До коментар #11 от "Този "задълбочен" анализатор":

    Вечерта преди войната по ON AIR каза че е въпрос на часове Путин да нападне и сутринта нападнаха руснаците. Гледай го.
  • 50 Евала

    11 4 Отговор
    Браво точно в 10 та ако някой може да чете от управниците

    Коментиран от #52

  • 51 Прочетох

    17 4 Отговор
    Най накрая нещо смислено и реално,а не празно бъбрене и витаене в облаците.
  • 52 АнтиКомунист

    8 6 Отговор

    До коментар #50 от "Евала":

    Червени Боклуцииииии
  • 53 Айде бе

    4 2 Отговор

    До коментар #46 от "ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА":

    Верно си далеч от мисленето: кой, според теб източва по- жестоко ресурси и хора - тоя който плаща западни заплати и данъци на държавата си, или оня, който плаща 300$ и заради политическия си дослук не плаща нищо на фиска? Как се печелят такива суми, каквито трошат руските олигарси? Западът си направи сметка, че му е по- изгодно руснаците да си цапат природата и експлоатират крепостните, отколкото да им бере грижата. Путин се беше заявил като разумен бизнес- партньор, но високите цени на газа и петрола му завъртяха главата, руските хора познаха при него по-охолен живот; и всички дружно се побъркаха на тема реваншизъм, православие и величие. Живял съм в още две западни държави и винаги съм следил новините и предаванията им- е толкова злобни и ксенофобски никога не съм засичал! Такова нагнетяване на омраза и нетолерантност, закани и агресивност все някога ще избие в лоша посока... И ей ги- мразиха, набеждаваха кой бил фашист, кой нацист, кой предател и се нахвърлиха на Украйна, за което ще има да плащат с десетилетия под всякаква форма!
  • 54 Луди всякакви

    8 10 Отговор

    До коментар #48 от "dogan":

    Що не се застреляш? Путин да не е бога Марс? Имат 2% от населението и БВП на света. Как пък не- да се разпорежда с нас. Бягай да му лижеш подметките!
  • 55 От руска

    7 5 Отговор
    Поддлогаа какво очакваш. Гледа през призмата на рублите в джоба.
  • 56 Европеец

    11 7 Отговор
    В България продължава да се чуват промивките на старите комунисти. На практика всеки роден преди 1965 г. е комунист. Младите са или отчайващо тъпи или деца на комунистите уредени с връзки на заплата. В МВР , Данс, мегаданс, шоуто на Славчо, Тошко Йорданов, разни Росен Петровци и други

    Коментиран от #57

  • 57 За 56

    4 2 Отговор

    До коментар #56 от "Европеец":

    Ти тогава какъв си!? По големи тъпо
    тии не бях чел.ползвате думата "ко
    мунисти", както някои употребяват
    "фашисти" това говори за липса на
    знания. Това е удобно за тези които
    замислиха, провеждат, управляват
    и поддържат случващото се. Тях не
    ги интересуват украинците че гинат.
    Продължават да ги въоръжават и жертват за извратените си интереси,
    но това ще се отрази и на тях, въпреки че са далече. Ако до месец
    руснаци и украинци не спрат войната
    ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЩЕ ЗАГУБИ!

    Коментиран от #62

  • 58 coujo

    7 5 Отговор
    великия анализатор е плод на ДС прехода много е авторитетен всички го псуват като го мернат по телевизиите и веднага сменят канала
  • 59 Боби

    4 3 Отговор
    Обикновен съветски пропагандист
  • 60 нАКа 47

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "1111111":

    Я па те съветвам, немедлено да одиш да се самоутрепеш!
  • 61 Радон Керанов

    3 3 Отговор
    Нито една дума на този жалък пропаганден папагал на Путлер не заслужава внимание! Това не са анализи, а тъпа пропуска пропаганда! Помня глупавите пророчества на този господинчо в началото на войната, колко велика била руската армия и колко нищожни са украинците! Само полкът Азов направа за слях руснаците!
  • 62 Иван от Горубляне

    2 3 Отговор

    До коментар #57 от "За 56":

    Такива "специалисти" има много у нас. Те все още са с "великия" СССР, който технологично и нравствено е в по-миналия век. Добре, че "Западът" му дава много пари, за да не умре от глад. Той не може една "бурма" да произведе - автомобилите, които сега влачат неговите оръдия и пренасят бомби и снаряди, за да избиват мирни хора, пак "Западът" му ги направи. Прави му още много неща, но приключи. Джуджето само си отряза клона но избива и рарушава по-малко от Хитлер.
  • 63 Вярвам

    2 1 Отговор
    и се съгласявам с изказването на Боян Чуков. Той винаги много точно е преценявал международната обстановка.
  • 64 Дебил

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "1111111":

    Подкрепян многото единици. Вярно описват обстоятелствата около войната Чуков и Иво Христов. В този момент ни трябват такива политици. Но след няколко месеца сигурно ще ни трябва само "мотика, кирка, поп и пръст".
  • 65 ганев

    1 1 Отговор
    МНОГО ТОЧЕН РЕАЛЕН И МЪЖКИ КОМЕНТАР
  • 66 мухаха

    1 0 Отговор
    Боян Чуков -Агент на ДС и КГБ!

  • 67 мухаха

    1 0 Отговор
    ...каза Агента на ДС -Боян Чуков!
  • 68 от ден на ден

    0 0 Отговор
    мизерията става все по като на тъмната индия
  • 69 ЗА БОЯН ЧУЧКОВ РАЗБРАХ

    1 0 Отговор
    АМА КАКВО Е КАЗАЛ ДО ДЕН ДНЕШЕН НЕ РАЗБРАХ ЩОТО НЕ Е ВЯРНО !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол