Last news in Fakti

1 Април, 2022 17:45 4 961 31

МОН отговори за дипломата на Андрей Гюров

  • андрей гюров-
  • мон-
  • диплома

Националният център за информация и документация (НАЦИД) не се произнася по съдържанието на дисертационния труд, а проверява само легитимността на дипломата

МОН отговори за дипломата на Андрей Гюров - 1
Снимка: БГНЕС

Поради големия обществен интерес във връзка с признаването на образователната и научна степен (ОНС) „доктор“ на народния представител Андрей Гюров пресцентърът на МОН съобщи следното:

Дипломата от Виенския университет за придобиване на ОНС „доктор“ на Андрей Гюров е регистрирана за заемане на академичната длъжност „главен асистент“ в Американския университет в България на 10 октомври 2019 г.

Заявлението за признаване на същата диплома, което дава достъп до пазара на труда извън висшите училища, е постъпило на 31 март 2022 г. За признаване на ОНС „доктор“ се извършва следната процедура:

Проверка на статута на висшето училище, издало дипломата: В случая Виенският университет е акредитирано висше училище на територията на Австрия – държава членка на ЕС;

Проверка на автентичността на представената диплома: Дипломата на Андрей Гюров е регистрирана и публично достъпна на сайта на библиотеката на Виенския университет, поради което нейната автентичност е установена веднага.

Заради големия обществен интерес посочените по-горе проверки са направени в деня на подаване на заявлението – 31 март 2022 г.

Националният център за информация и документация (НАЦИД) не се произнася по съдържанието на дисертационния труд, а проверява само легитимността на дипломата, което е направено в случая.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ясно

    39 14 Отговор
    Стана ми "ясно"! :)) Нещо като висше без средно. Типично за 90 процента от завършилите в чужбина "политици"!!! То не бяха бакалаври по изкуствата ....... Жална ни майка !!!
  • 2 Удряй Бате Гюров

    29 21 Отговор
    Удряй Бате Гюров! Не ни оставяй на ДПС!

    Коментиран от #9

  • 3 днес

    36 22 Отговор
    Докога учили недоучили в чужбина - ще се представят за много преучили. Нашето образование е по-добро! Нашите кадри се адаптират по-добре на местна почва. Бързите курсове в чужбина показват какво създават - КирО Харвард-а, Кокорчо и той, ей го и този юнак!!!!

    Коментиран от #4, #23

  • 4 BREAKING NEWS

    27 14 Отговор

    До коментар #3 от "днес":

    ПП ПП са подали документи за регистрация, ама под името ЛГТБ..... Отказали са им - името било заето вече а пък и 99% от тях вече си били членове на ЛГТБ
  • 5 Гост

    15 13 Отговор
    Бок лук
  • 6 МОН

    18 13 Отговор
    Да покаже и дневникът с оценките за 7ми клас на Киро Простия,който днес има имен ден
  • 7 Хахаха

    25 14 Отговор
    Хора със доказано купени дипломи,освен пожарникарската,подцинкованата кофа ,и един доктор ,ааа и един куклен артист,и стопаджиика от Дунав мост, плюят по млади момчета, доказани експерти,със легитимни дипломи от чужбина.послепис,черната Златка със више от ...... незнаеше Европейските столици.

    Коментиран от #10, #12, #17

  • 8 dogan

    8 16 Отговор
    С диплома, без диплома, няма никакво значение. Позицията Директор на БНБ е на ДПС и те ще посочат кой ще управлява банката. От сарая са наредили да се избере Каримански, значи каримански ще е! Нищо друго няма значение. КГБ е поверило на ДПС управлението на България и само те решават. Другите са палячовци!
  • 9 Хихи

    4 6 Отговор

    До коментар #2 от "Удряй Бате Гюров":

    Нищо нема да удари ще го гласуват канадците и дай бг, после да рИве
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Последно

    14 6 Отговор
    Легитимна ли е или не е легитимна или е легитимна само за Австрия или е легитимна само за университета където е защитена?

    Коментиран от #14

  • 12 Последно

    13 6 Отговор

    До коментар #7 от "Хахаха":

    У какво се е доказал да не е продавал шнорхели?

    Коментиран от #15

  • 13 ИСТИНАТА

    12 12 Отговор
    Е че беше опровергана още една лъжа на ДПС и Гроб , иначе като ги погледне човек отблизо в тези две шайки само мутри , измамници и ДС агенти на комунягите - ФАКТ !
  • 14 ДИПЛОМАТА

    19 14 Отговор

    До коментар #11 от "Последно":

    На банкянския пожарникар от сик е легитимна и затова за 12 години ни заби в последните места в света по всякакви жизнени показатели !

    Коментиран от #18, #20

  • 15 ОНИЯ БЕЗ

    13 8 Отговор

    До коментар #12 от "Последно":

    На мутрата от сик ли да се доказва или на шайката престъпници с ортак главния прокурор - мафиот и съдебната система ?
  • 16 Антигербер

    9 9 Отговор
    Рев от герберасти ли чувам?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Последно

    8 0 Отговор

    До коментар #14 от "ДИПЛОМАТА":

    Легитимна ли е дипломата или да идва на Слави човека
  • 19 Да се провери...

    7 9 Отговор
    ...автентичността на дипломата на Другаря-Бойко Методиев Борисов,като Заслужил Пожарникар и Главен Полевъден маркуч...😝!
  • 20 Абе

    7 6 Отговор

    До коментар #14 от "ДИПЛОМАТА":

    Я нови избори че тия ни фърлиха у инфлация и война, няма да е бацо ама тия дай бг и канадците ще са под чертата даже у коалиция хохохо
  • 21 7,62

    9 6 Отговор
    А дипломата на каскета ?

    Коментиран от #22

  • 22 Ти пък...?!

    12 8 Отговор

    До коментар #21 от "7,62":

    Каскета и Буцката са завършили Елитната ,,Магнаурска Школа" в СимеоноФо...!Там още с влизането-получават Докторска степен по висша демагогия,лъжи,далавери и корупция...!!!
  • 23 Та казваш....

    10 7 Отговор

    До коментар #3 от "днес":

    ...Дручко си е да си завършил Елитната Магнаурска Школа в СимеоноФо,като Чекмедже-Ефенди и ГешеФтаров...🤣😂😉😝👏👍...!!!

    Коментиран от #27

  • 24 Баце

    7 4 Отговор
    Има един интересен пост на Бареков, дали простокиро има въобще някакво обазУвание?
    И справка от НАЦИД, че не е представял никъде никаква диплома.

    Коментиран от #25

  • 25 Хахаха

    3 4 Отговор

    До коментар #24 от "Баце":

    Явно дуду.а пак е чел нещо на Английски, ама наобратно, понеже само така може, да го разбере.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 днес

    8 1 Отговор

    До коментар #23 от "Та казваш....":

    Защо трябва да се изопачават нещата - Софийският университет е признат в Европа, никой не говори за МВР-школата или за Благоевградските школи. Повече от ясно е, че тези, които съм посочил - НЕ СА УЧИЛИ в Харвард, а са карали някакъв курс от няколко месеца. Не вярвам някой завършил в "чужбина" юрист, медик, инженер, компютърен инженер, архитект да превъзхожда с нещо тези, наистина учили в България, не говорим за купените дипломи. Та сравнението ти с МВР-школата издава дребно заяждане и със сигурност показва, че нямаш нищо общо със СУ и МУ. Защо трябва да се прекланяме пред чужбинското обучение????

    Коментиран от #28, #30

  • 28 Аз ще ти кажа моето мнение

    4 2 Отговор

    До коментар #27 от "днес":

    Знанията на нашите специалисти са от миналия век. Те не са в крак с новостите . Повечето специалисти в спорта ни все още работят по онази стара система съветска , която днешно време очевидно не работи. Така е и в много други области защото самите преподаватели са стари и с комунистическия блян по онова "прекрасно" минало. Виждам съдебната ни система по калъф вземана от руската и още още много и все ненапредничави а напротив доста назадничави методологии и способи , които единствено спъват и дърпат развитието на страната ни. За самите нас българите важи същото. Колкото напреднаха руснаците в авромобилостроенето , толкова и българия напредна в света по всички показатели. Всъщност те руснаците освен бомби и ракети в друго не ги бива но това е деуга тема
  • 29 мнение

    6 3 Отговор
    Явно някой български комплексар с диплома от Горно-Нанадолнище иска да оспорва дипломата на Андрей Гюров от престижния и световно известен Виенски университет, който си има сайт, където са качени всички легитимни дипломи.
  • 30 Хахаха

    3 1 Отговор

    До коментар #27 от "днес":

    Същия в който е завършила и Църното злате а и повечето плей-нещо си в България, пълен упадък.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове