Last news in Fakti

3 Юни, 2022 22:44 1 265 26

Радомир Чолаков, ГЕРБ: При това управление във всеки сектор има система от грешни решения

  • радомир чолаков-
  • управление-
  • сектор-
  • грешни решения

По отношение на подхода на държавата към бежанците досега депутатът от ГЕРБ беше категоричен, че това е поредният колосален провал на това правителство

Радомир Чолаков, ГЕРБ: При това управление във всеки сектор има система от грешни решения - 1
Снимка: БНТ

Напрежението в българското общество започна от 2020 г. с нагнетяване на системна, методична, истерична омраза срещу една политическа партия и срещу нейното ръководство. 2021 г. мина под знака на разпадане на парламенти, на такива количества обиди между политически сили и политици, които не сме чували през живота си през последните 30 години". Това коментира в "Панорама" Радомир Чолаков от ГЕРБ.

Голямото предизвикателство пред всеки, който участва в политиката, е как да започне това нещо да се преодолява, смята той.

Чолаков се позова на социологическите проучвания, че губят доверие политическите сили, които се упражняват в реториката на омразата. И това е ясен сигнал какво българите не искат.

"Колкото по-бързо това правителство падне, толкова по-добре за страната", подчерта Чолаков.

И посочи, че при това управление във всеки сектор има система от грешни решения, които ще резултират в колапс. И колкото по-бързо този колапс бъде предотвратен, толкова по-добре за страната.

По отношение на подхода на държавата към бежанците досега депутатът от ГЕРБ беше категоричен, че това е поредният колосален провал на това правителство. По думите му то не разбира смисъла на директивата за временната закрила и че най-важното е интеграцията.

"Това, което правителството направи с бежанците, е изолация", каза Чолаков.

Той подчерта, че основната грешка е, че не са включили общините, за което депутатите от ГЕРБ са предупредили.

"Само общината има капацитета да организира настаняването, заетостта, образованието, детската градина, медицинските грижи и всичко, което е необходимо, за да се получи интеграция", поясни Радомир Чолаков.

Подчерта, че това е катастрофален управленски провал.

По темата за Република Северна Македония Чолаков заяви, че македонският възел е започнал да се развързва при третото правителство на ГЕРБ, докато сега сме в много слаба преговорна позиция.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПРИ ГЕРБ

    39 4 Отговор
    ИМАШЕ САМО ЧЕКМЕДЖЕТА

    Коментиран от #13

  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    36 5 Отговор
    герб за 12 ГОДИНИ съсипаха БИЗНЕСИ ХОРА СЪДБИ

    Коментиран от #10

  • 3 Чекмедже

    31 6 Отговор
    Поредния никому неизвестен ИДЕО….Т
  • 4 Мутри ВЪН!!!

    31 6 Отговор
    Кой е па тоя Чекмеджан Чолаков от ШАЙКАТА ГРОБ-СДС-Любен Дилов-син-мисирки-калинки-мутри-толупи???
  • 5 Избирател

    22 5 Отговор
    Е и какво да не се канят гербаджиите пак да лапат кокала след тоталния провал 12 годишен колкопъти ще се спъваме в един и същ камък, то и тия ще пътуват ,но поне успяха да ги съборят! Ще кютаме 30 години минаха от лошо по лошо айде давай следващите 30 да видим.
  • 6 Айде оди у зайчарника

    24 6 Отговор
    Там да даваш ъкъл как се пълнят чекмеджета с кюлчета и пачки че Тиквака е прост а сега няма от къде само столична община му остана.
  • 7 Румен

    23 7 Отговор
    Вашето управление беше прекрасно. Кражби, кражби, кражби без край. Няма да ви се размине. Толкова народ избяга от България, заради такива кат теб
  • 8 Виц на седмицата

    20 3 Отговор
    Общината имала капацитет да организира настаняване и заетост. 😄😄😄😄
  • 9 Казуар

    25 5 Отговор
    Другарю Чолаков, на теб и на дуловчанката Атанасова много ви работят устите. И заслужавате среден пръст.

    Коментиран от #11

  • 10 1234

    17 5 Отговор

    До коментар #2 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Пак на ГЕРБ друг им е виновен за техните грешки, кражби и лъжи. ГЕРБ НА СЪД. Лъжат ви, не вярвайте на Боко
    ГЕРБ - все по-изолирани, все по-нелепи, все по-ненужни.
  • 11 ФАКТ Е

    23 5 Отговор

    До коментар #9 от "Казуар":

    По-тъп юрист от Чолаков не съм виждал!
    Бочко Тъпото само себеподобни събира.
  • 12 Данчо

    15 5 Отговор
    Винаги съм се питал защо всички бо клу ци за в ГЕРБ.
  • 13 5577

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "ПРИ ГЕРБ":

    Беше едно ма сега са четири.
  • 14 Радомир Чолаков, ГЕРБ!! На всички нива

    11 4 Отговор
    в Администрацията има, Търтей и Калинки от ГЕРБ, които Съботират работата на държавните институции!? Това им е "разбитата", да създават Хаус и да Съботират!! Това е "градината опозиция" наречена, ГЕРБ!! Мутри и Хиени!?
  • 15 Към 14. Градивна

    1 1 Отговор
    "Градивна опозиция"
  • 16 псф

    5 2 Отговор
    Водената от ГЕРБ политиката на "вълка сит и агнето цяло", по отношение на украинският конфликт не само, че няма да привлече нови привърженици, но и ще отблъсне тия, които са за по ясна ориентация към Запада!
  • 17 МУНЧО

    5 4 Отговор
    ПРИЛИЧА НА СЕРИЕН ПЕДОФИЛ
  • 18 СПИРО ТОЧНИЯ

    4 2 Отговор
    де ша го показват днес бацуту, ша показва ли как са търкалят бабите на бабин ден
  • 19 Директор

    5 2 Отговор
    на поръчкови "Труд" - депутат..... Те там все такива събрани - лъжци , продажни и алчни !
  • 20 Българка

    6 2 Отговор
    Интересно, за 12години как така уж крадливите ГЕРБ успяха да държат инфлацията в нормални граници около и под 2%. Как успяха да ограничат заемите в разумни граници (2019г България е държавата с най-малък процент задължения в ЕС). Как утпяха да са в добри отношения със скараните Украйна и Русия??? Днешните "не крадливи" успяха да направят инфлацията над 50% , изтеглиха дълг за 7 месеца колкото ГЕРБ не са теглили за 12 години. Украйна не ни харесва защото не сме изцяло за тях, Русия ни е враг, та те така.

    Коментиран от #22

  • 21 патриот

    2 0 Отговор
    Причината, поради която държавата ни изостава от другите в ЕС, е в това, че не можем в переспектива да определим, печелившите за България решения!
  • 22 Нема такъв трол

    3 2 Отговор

    До коментар #20 от "Българка":

    Както сама виждаш, ситуацията е такава навсякъде. Но да, цели 12 години крадящите ГЕРБ ни направиха най-бедните в ЕС. Нещо да кажеш по въпроса? Ясно е, че си от отбора на Еднокнижния, като гледам как пишеш... Той около себе си не трае по- умно от него, все с неграмотници се е обградил..
  • 23 Чолак Банкянски

    4 2 Отговор
    Нагла, противна, безскрупулна и мазна гербеарстка физионмия на Чолак Банкянски! Вие, Чолако Банкянски, нямата право пори устата си да отваряте по отношение на новото правителство! По нито един въпрос! А вие какво направихте с бежанците по ваше време бе, Чолако? Не ги ли връзваше една ваша мутра със свински опашки на границата, не ги ли ограбваха ваши хора, не ги ли държахте с дни гладни, натъпкани като добитък в стари общежития без ток и вода?! В чие чекмедже цял свят видя кюлчета злато и пачки милиони евро бе, Чолако? В това на Кирил Петков или в Боковото?! КОЙ открадна стотици милиони и милиарди от "магистрали", "пречиствателни станции", "саниране" и прочее "програми"?! КОЙ бе, Чолако нагъл и безскрупулен! Ами да, нервни сте, много сте нервни, и ти, и Деса Дуловската, и "Къдравата Сю", и Цанка, всички сте нервни и има защо! Много скоро новият списък "Магнитски" ще ви разклати фамилията и тогава наистина ще млъкнете, дай Боже да е завинаги! А, и още нещо, Чолак Банкянски, никога повече няма да видите власт, никога! Бягай да го обадиш на онзи от СИК в Банкя, понеже той, завалията, все още сънува нови пачки, нови кюлчета злато, нови магистрали", нови 70 милиона рушвет от Васил Божков и нови чували с милиони от банката на ортака му Маджо!
  • 24 Подлец

    5 1 Отговор
    от комунистическо котило , сега "демократ" за личен интерес на народен гръб ! Ей тоя , излишък досаден , без морал и ценностна система !
  • 25 Как няма

    0 0 Отговор
    да има грешни решения като навсякъде е пълно с гербави калинки, които малко или много пречат на работата на правителството...Трябва метлата да се развърти по-сериозно, че иначе управия няма...
  • 26 Мнение

    0 0 Отговор
    Жалко. Г-н Чолаков не успя да нацели на коя каруца да се качи. Убедена съм, че поне има финансова изгода. Друга причина да подкрепяш ГЕРБ, след като 12 години ни държаха на опашката и даже успяха да ни отдалечат от предпоследния няма.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол