Last news in Fakti

11 Юли, 2022 12:38 3 552 121

Борисов в Лиляче: Страната е катастрофирала

  • бойко борисов-
  • лиляче-
  • враца

Кандидатът на ГЕРБ Вероника Ценова спечели в неделя втория тур на частичните избори за кмет, като получи 289 действителни гласа

Борисов в Лиляче: Страната е катастрофирала - 1

"Трябва да се успокоим, благодаря за подкрепата, Вероника ми каза, че сте я подкрепили. Това трябва да правите младежите - да има мир. Изборите са един ден. По-добрият побеждава и работите заедно.“ Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в село Лиляче, област Враца, където кандидатът на партията Вероника Ценова спечели в неделя втория тур на частичните избори за кмет.

"Партньорите се намират в живота, на терен, по време на избори. Пътят за Мездра щеше да е готов. И като имате пътя, Враца щеше да е квартал на София. Спряха ме хора за снимка, строители, казаха: Връщай се, положението е страшно“, продължи той.

"Пътят за Слънчев бряг е готов, абсолютно готов, трябва да му сложат само маркировката, минах го пеша, щото Рашков миналият път ни търсеше да ни глобява“, сподели бившият премиер.

Няма да подкрепяме никакво правителство, отговори Борисов на въпрос дали ще подкрепят експертен кабинет в този парламент.

"Оня ден кметът на Перник ми пуска какво е казал за водопроводите в Перник, Ярлово, селата там. 137 млн. дадохме на Перник, червен кмет. Една стотинка не са му дали сега. По телевизиите започват от събота - праймтайм, ексклузивно, говорят едни и същи глупости. Три дни ексклузивно казват нищо! Младежите на БСП подкрепят кандидата на ГЕРБ и той печели вчера, защото те искат развитие. Година и половина - застой. Тука Ботевград-Мездра, горе до Видин, на лотове, щеше да е готов. Планът за възстановяване, най-рано края на годината. А той вече е включен в бюджета. Ами ако не дойдат", допълни Борисов.

"Не, че не можем математически да направим правителство. Те имитираха, че правят правителство. Ако направят правителство, газът с 32% по-скъп, но го нямаме. Те искат всичко това да го прехвърлят на Радев и на следващото правителството. Днес говорих с Делян, да сложим таван от 2,70 лв., както е в Унгария, говорих с колегата там. Каква е тая мярка в България? Направили са си далавера с бензиностанциите. Надявам се, че политическите партии, които не лапат от далаверата с нафтата и бензина, ще ни подкрепят, ето ви спестен за всички хора 1 лв.“, предложи Бойко Борисов.

"Ексклузивно... такова чудо не е било 30 години! Какво ексклузивно казва?", изрази още веднъж учудването си Борисов от непрестанното канене на Кирил Петков по две от националните медии.

"Ние сме "за" смесената система. Мен не ме е страх от машините, а в това, че правят далавера. И когато всичко е в ръцете на Рашков и Асен Василев, кодовете са в тях, флашките са в тях, затова искаме и да има и хартиени бюлетини“, коментира лидерът на ГЕРБ.

"Страната върви към катастрофа. Страната катастрофира. И всичките ексклузивни предавания, които казват, че газът поскъпва с 32%, но го няма. Цената на храните - катастрофа, цената на тока - катастрофа. Колкото повече говорят, толкова повече хората ги разбират, че не стават. Страната е катастрофирала тежко и според мен няма оправяне. Напротив - с всичко това, което сътвориха, ако нямаме съединен, мощен народ, хванат за работа, за да се вдигне БВП и да платим пенсии и заплати, фалитът ни е гарантиран. ДБ искат да седнат с мафията, а не им било времето с ГЕРБ. Слави може да събере 100 000 души млади мафоти където и когато поиска, и на Орлов мост може", продължи с коментара си той.

"Борисов седял на диванчето. Откъде знаете къде стои? Идвахте и клечахте при мен. Идваха да се снимат, за да направят китайската сделка, трябваше им снимка с мен. Като кажеш България, знаят Бойко - и Си Дзинпин, и Ли Къцян“, подчерта Борисов.

"Година и половина застой. Един парапет, за който никой не иска да ги попита. За пурата може. На стари години се научих на тая глупост. Аз не пия и сега не пия. Оня ден им гледах пресконференцията на Рашков и Кирил Петков, ако бяха им направили тестове и щеше да стане страшно“, коментира той.

"Държавата отива на избори, защото всички партии знаят, че държавата е катастрофирала във всяка една сфера. Газ, ток няма, нищо няма. Дълговете са огромни. Как да им обещая на хората? Аз знам как, но трябва много мощна подкрепа от хората. От две, от три кризи съм ги вадил", заключи Бойко Борисов.

На втория тур на вота в село Лиляче Вероника Ценова получи 289 действителни гласа. За опонента ѝ – Цветослав Цветков, издигнат от коалиция „БСП за България“, са гласували 183 от избирателите.

В балотажа своя вот са дали 475 от 1209 имащи право на глас в Лиляче, вписани в избирателните списъци. Избирателната активност в края на изборния ден е достигнала 39,29 на сто, сочат данните на ОИК-Враца.

Вероника Ценова е клиничен лаборант и продължава образованието си в магистърска програма. Тя е най-младата от всичките седем кандидати за кмет на село Лиляче, участвали в частичните избори.

Частичните местни избори във врачанското село бяха насрочени с президентски указ, след като избраният на редовните избори през 2019 година кмет Красимир Петров получи тримесечна условна присъда за управление на автомобил след употреба на алкохол.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да де

    100 7 Отговор
    Пак ли тоя птологичен лъжец.

    Коментиран от #7

  • 2 Софиянец

    83 12 Отговор
    Нагла мутра руска
  • 3 дезинформация

    94 7 Отговор
    В Европа има криза върху криза, но само в Лиляче не са чували за това.
  • 4 Главният

    96 8 Отговор
    виновен за катастрофата на страната , барабар с грабливата си шайка !
  • 5 Чоко

    83 7 Отговор
    Катастрофирал си ти бе Мутро.
  • 6 Имаме НОВИНА

    52 10 Отговор
    За първи път ли Борисов изрича ИСТИНА? И заради, кого е катастрофирала? БКП (ГЕРБ–ДПС–БСП) отново успешно катастофира държавата, за кой ли път, има ли изненадани, бебетата на Гроздан и Доган, или да ги наречем бебетата на Кремъл?
  • 7 Чоко

    75 8 Отговор

    До коментар #1 от "да де":

    Тоя не е лъжец, той е национален предател.
  • 8 Анализатор

    72 7 Отговор
    Ти гнусна мутро, доведе страната до катастрофа!
  • 9 обективен

    68 5 Отговор
    Този индвид уби цяла държава и народ , но се показва само в селца до 300 жители .Хайде да излезе на големият площад за да видим как ще е посрещнат 1!!!

    Коментиран от #95

  • 10 ГЕРБ Бандити

    58 3 Отговор
    Помните ли, как Борисов дойде на власт с обещание да бори червената корупция на БСП? И каква стана нататък е ясно.

    "Корумпиран в особено големи размери действащ лидер на политическа партия". От един доклад.

    Коментиран от #98

  • 11 Мнение

    51 1 Отговор
    Преди лъжеше мазно- усул усул))), сега започна да лъже настървено, значи наистина не са добри прогнозите за ГЕРБ в предстоящите избори. То и Кирчо не се трогна да сложат поне няколко къщички за птички по страната па да го успокят.
  • 12 БигириМигири

    44 6 Отговор
    Абе Бойко те машините пускат и хартиени разпечатки бе. Броят се хартиените разпечатки и готово. Що искаш да се харчат излишно пари за бюлетини?
  • 13 БРЕ БРЕ

    37 3 Отговор
    Голям полотик-Голяма Работа
  • 14 ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА

    13 39 Отговор
    ТОВА НИ ДОНЕСЕ....ПРОМЯНАТА
  • 15 вечен цъфтеж

    49 4 Отговор
    Тая Тиква така и не върза плод , само цъфти с простотии и интриги .
  • 16 БСП ВИЦЕТО

    6 16 Отговор
    Направо разказахме играта на народа....
  • 17 КЪРО

    41 2 Отговор
    ЕЙЙЙ,ТИКВА ,КАЛАМБАЦИТЕ ТИ ИЗСЪХНАХА ,ТИ НЕ СПРЯ С ЛЪЖИТЕ БЕ
  • 18 Всеки който дрънка

    4 17 Отговор
    пепейските кратуни е дъ бест.
  • 19 Рома рома

    25 5 Отговор
    Не се ли намери някоя циганка да те изпържи с истински въпроси? Уж циганите лъжели, ама тези на които ѝм пише българин в личната карта, какво правят? Ограбват и унищожават своите, лицемери с хотели, пачки и килчета. Журналисти, кво? Нахранихте ли ги, Надето Михайлова.
  • 20 БСП КОМУНЯГИТЕ В ШОК......

    7 25 Отговор
    Свалиха ни от власт само след 7 месеца.....има още много да учим от Баце.

    Коментиран от #23, #25

  • 21 гаргамел

    28 2 Отговор
    Бай сопол се е развихрил ,
  • 22 Тикволандия

    37 3 Отговор
    Страната е фатално катастрофирала от около 15 години. Кой ли е виновен за това?
  • 23 ъхъ

    17 3 Отговор

    До коментар #20 от "БСП КОМУНЯГИТЕ В ШОК......":

    3 неуспешни мандата има. От това на нищо няма да се научиш!

    Коментиран от #27

  • 24 НАРОДА

    9 12 Отговор
    Скъпотия до шия....бедност и мизерия...продължават да ни прецакват....

    Коментиран от #41

  • 25 ZеЛЕвСКИ

    24 1 Отговор

    До коментар #20 от "БСП КОМУНЯГИТЕ В ШОК......":

    СВИКВАЙ ГЕйРБАВ ДРоГАРЮ ☭, НЕ ВИЖДАШ КИ, ЧЕ КЪДЕТО И ДА СЕ ПОЯВИ ПОЖАРНИКАРа "БУДА“-ла ☭ СЕ ГУШИ, КАТО БОЛНО ПРАСЕ В КОЧИНА..... НИКОЙ ОСВЕН НЕГРАМОТНИЯ УЧИНДОЛСКИ ЧАЛГАР И ДРЪНДАРСКИЯ ЦИГАНИН ААМЕТ ДОГАНУУГЛУ ...... НЕ ИСКА ДА СЕ КОАЛИРА С НЕГО... МУ-ХА-ХА
  • 26 Ти я катострофира

    33 2 Отговор
    И сеги се правиш на ни лук ял ни мирисал.
  • 27 БОЙКО

    6 17 Отговор

    До коментар #23 от "ъхъ":

    Че Нинова колко "успешни" мандата има...че никой не разбра...

    Коментиран от #29

  • 28 ЕЛЕКТОРАТА

    19 3 Отговор
    А КОЙ БЕШЕ НАЧАЛНИК НА КАТ
    ПОСЛЕДНИТЕ 12 ГОДИНИ????
  • 29 Неадекватен въпрос!

    19 6 Отговор

    До коментар #27 от "БОЙКО":

    Нинова не е била премиер досега. По-важното е, че вие нямате и един успешен. И трите завършиха с протести, нали така?

    Коментиран от #35

  • 30 Бацето

    19 2 Отговор
    отрано започва предизборната кампания.
  • 31 ОТ БАНКЯ

    8 6 Отговор
    Лежа си в хамака. Мата Хари ми сервира мелба тип...БСП....Гледам БСТВ.....и как другарите се натискат да правят сега правителство, че при нови избори...не се знае.

    Коментиран от #33

  • 32 БСП КОМУНЯГИТЕ В ШОК......

    5 13 Отговор
    Баце на свобода, Гешев главен, скъпотия до шия.....мизерия за народа...ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРЕЦАКВАНЕТО....
  • 33 охо

    3 3 Отговор

    До коментар #31 от "ОТ БАНКЯ":

    Да пратим някой да я привика за разпит тогава? Досега никой нея е виждал!!!

    Коментиран от #36

  • 34 Пенсионер

    18 7 Отговор
    За Бойко Борисов съжаляват само идиотите, мафиотите и Кремъл.
  • 35 НИНОВА

    7 6 Отговор

    До коментар #29 от "Неадекватен въпрос!":

    ИМЕННО...ИЗБИРАТЕЛЯ НЕ Я ИСКА, ИЗБИРАТЕЛЯ НЕ ИСКА БСП КОМУНИСТИ...

    Коментиран от #37

  • 36 ОТ БАНКЯ

    7 1 Отговор

    До коментар #33 от "охо":

    Аре бе....то и дете на Бойко не е виждал, нито къща и тъща...ама....
  • 37 не сте добре

    7 2 Отговор

    До коментар #35 от "НИНОВА":

    Не е вярно, че никой не я иска! Как стана вицепремиер?

    Коментиран от #39

  • 38 НИНОВА В ШОК

    4 14 Отговор
    Бойко, блазе ти...имаш три мандата, избран от народа.....а аз и до един не мога да се докопам...

    Коментиран от #40, #42, #118

  • 39 БСП ВИЦЕТО

    3 11 Отговор

    До коментар #37 от "не сте добре":

    Станах вице по принуда.....събрахме се от кол и въже.....ама след 7 месеца ни биха шута....толкова си можем.
    .виж Баце е друго...10 години на власт...

    Коментиран от #44

  • 40 Ами...

    5 0 Отговор

    До коментар #38 от "НИНОВА В ШОК":

    С тях ще си останете! За какво да ви завижда?

    Коментиран от #45

  • 41 Абе

    7 2 Отговор

    До коментар #24 от "НАРОДА":

    Какъв глад ви гони пък вас? Гладен милионер осве за нови милиони, за какво друго да е гладен? Е, пари нема да видите! Време ви е тези с хотелите и къщите за гости, които грабехте и с читирбуквието си, да се запознете, какво значи конфискация и затвор. От, това ли ви е стах, нормално.
  • 42 Нинова = Борисов

    3 0 Отговор

    До коментар #38 от "НИНОВА В ШОК":

    Не се поддавайте на мненията на провокаторите!

    Коментиран от #46

  • 43 ОТ БАНКЯ

    5 2 Отговор
    Лежа си в хамака.Мата Хари ми прави..БСП масаж...гледам по БСТВ готвят Рашков за шев на КПКОМПИ....понижават го....за добрата му работа като министър в МВР.

    Коментиран от #48

  • 44 10 год. власт

    6 2 Отговор

    До коментар #39 от "БСП ВИЦЕТО":

    И 2 години в изолация, от която няма изход. 😆

    Коментиран от #47

  • 45 НИНОВА В ШОК

    1 6 Отговор

    До коментар #40 от "Ами...":

    А бсп комунягите остават с пръст в уста....както винаги...

    Коментиран от #52

  • 46 Спокойно!

    1 0 Отговор

    До коментар #42 от "Нинова = Борисов":

    Не се поддаваме, отговаряме им. 😂
  • 47 БСП КОМУНЯГИТЕ В ШОК......

    2 4 Отговор

    До коментар #44 от "10 год. власт":

    Ние от 32 години сме в изолация...ама айде....
  • 48 Не мисля

    8 1 Отговор

    До коментар #43 от "ОТ БАНКЯ":

    Понижение ли? 900 000 прекратени по давност преписки на престъпници в КПКОНПИ. И кой знае, още колко други стотици хиляди действащи и изпозагубени по коридорите. Тези ненормални числа на има няма 7 милионна България, и при само пълнолетни, на още по-малък брой. Ти един от тях ли си? От корумпираните? Много ви е страх да се доберат до тази информация. Защо ПП, чрз Ленчето се договаряше с червенушките от БСП да не бъдат жалени тези преписки? Нулева корупция означава точно това. И точно те ви бутнаха правителството. Възобновете всички преписки!

    Коментиран от #51

  • 49 истината

    13 5 Отговор
    Тоя мисли ,че някой му вярва...20г лъга като обезумял и сега другите му виновни, а той вода ненапита...Марш в затвора псевдо мутро.
  • 50 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ...КАПИТАЛИСТИ

    2 6 Отговор
    Правителството падна..Нашите протежета БСП министрите си заминават...спират приходите в шкафчетата...
  • 51 КПКОМПИ

    1 8 Отговор

    До коментар #48 от "Не мисля":

    Чакаме Рашков да разреши тия 900 хиляди преписки.....колкото свали и Гешев....аза младата полицайка да не говорим...
  • 52 Напротив

    9 1 Отговор

    До коментар #45 от "НИНОВА В ШОК":

    БСП никога не са оставали с пръст в уста, никога. Винаги са били в управлението на държавата, като пасивни участници. Но вместо пушек, като при оасивните пушачи, получаваха милиони. БСП и ГЕРБ, или СДС, или ДПС, винаги настройваха хората едни срещу други, и през времето си менкаха само властта. Мафята най-много ги е страх от шума и светлината, и хората да намерят общи цели, чрез, които да се обединят във каузи за държавата и за себе си.

    Колко членове с хотели и милиони има в БСП, ГЕРБ и ДПС?

    Коментиран от #54, #57

  • 53 ОТ БАНКЯ

    5 4 Отговор
    Плувам си в басейна...Мата Хари ми маха от хамака.....що ли трябва да мисля за БСП КОМУНЯГИТЕ, след като 12години ги скъсах....на избори де...
  • 54 БОЙКО

    3 1 Отговор

    До коментар #52 от "Напротив":

    Боже боже....имах си хаз Нинова да ни командва.....
  • 55 Пъци

    3 1 Отговор
    Абе,нема страшно батБойко:Прокуратурата и следствието са наши: държавата не е била в колата по време на катастрофата или в краен случай е пила "успокоителни чайове",нали така?
    А и един валяк така я изпревари и засече,че....какво е виновна държавата?

    Коментиран от #60

  • 56 Далавера

    7 1 Отговор
    Това можа, това направи сикаджията!

    Коментиран от #58

  • 57 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ...КАПИТАЛИСТИ

    3 2 Отговор

    До коментар #52 от "Напротив":

    Така е...ние се нагушихме най много от приватизацията...ОБРАХМЕ народните пари и активи....но милиони без политическа власт...не се връзва....иначе нямаше Бойко Да ни разкарва по затворите
  • 58 ДАМАДЖАН

    6 4 Отговор

    До коментар #56 от "Далавера":

    ААА, не така. Година и половина няма повдигнато обвинение срещу Бойко....а мен от министър ме пращат в трета глуха....
  • 59 такаето

    10 3 Отговор
    господина е за фантастичен филм ама и холивуд няма да намерят актьор който да може да го изиграе ама щом се е появил тука явно си го заслужаваме - така де ако го питате ще каже че господ го е пратил ...

    Коментиран от #62

  • 60 БОЙКО

    5 9 Отговор

    До коментар #55 от "Пъци":

    Следствието е на Дамаджан....ама и той е зле...
  • 61 Спасов

    8 3 Отговор
    Стига лъжи, ве! Писна ни от вас!
  • 62 смях в хаоса

    10 3 Отговор

    До коментар #59 от "такаето":

    Разбира се, че Господ го е пратил тук, в друга страна нямаше как 3 пъти да го освиркат. 👎👎👎

    Коментиран от #63

  • 63 БОЙКО

    4 3 Отговор

    До коментар #62 от "смях в хаоса":

    Освиркан и избиран.....управляващ цели 10годони....БСП само освирквани..и никога управляващи...и пак освирквани....и изборно пратени в...ЧЕТВЪРТА ГЛУХА....
  • 64 Хахаха

    7 5 Отговор
    Кое й е катастрофирало на страната? Борисов плаши хората и ги лъже, за да се направи на " спасител".
  • 65 Коки

    5 2 Отговор
    Все е катастрофирала, от двадесет години е почти умираща.
  • 66 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 7 Отговор
    Това беше целта на Божков и Радев. Да се върне анархията и хаоса. Честито на избирателите.
  • 67 Този бандит,

    8 4 Отговор
    Само американците ще го оправят.Да го сложат по Магницки и е приключил.
  • 68 Айшето

    2 7 Отговор
    Къде си бащице, на кой ни остави. Шъ тъ избереме пак ние у маалата.Ела си да ни спасяваш че чааветата шъ умрът от глад.
  • 69 Хахаха

    9 4 Отговор
    Борисов май пак плаче за съд за клевети и лъжи. Веднъж вече е осъден от Елена Йончева.
  • 70 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 8 Отговор
    Връщай се Бойко да управляваш държавата, защото никой не е способен освен теб.
  • 71 Пфуй

    8 4 Отговор
    Катастрофирал му изветрелия мозък на този нагъл сикаджия.
  • 72 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 9 Отговор
    Най добрия премиер на България за всички времена.

    Коментиран от #75

  • 73 6нтщ5ж

    9 5 Отговор
    Бойкооо, направо си жалък пред образованите и интелигентни Кирил Петков и Асен Василев. Простее и с лъъжи плаши хората и се заиг.ава със страховете им. А те наивни го гледат "умно".
  • 74 Коцето

    4 8 Отговор
    Руските подлoги да не пишат тук защото съсипаха държавата. При Борисов живота беше нормален. Сега не мога на едно море да си заведа децата. 500% увеличение на цените.

    Коментиран от #83, #100

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Кирчо кокорчо и лъжите

    4 9 Отговор
    Само не разбрах, пп колко сантиметра магистрала е построило. Щото лошия ББ построи километри. А сега да видим кой реално краде и кой само дрънка лъжи по медиите.

    Коментиран от #79, #117

  • 77 Истината

    10 5 Отговор
    При Борисов живота беше ненормален. Нито пенсиите вдигна, нито минималната заплата, първи бяхме по корупция и първи по бедност.

    Коментиран от #82

  • 78 Ася

    3 9 Отговор
    Борисов е велик политик.

    Коментиран от #80

  • 79 Мнение

    8 4 Отговор

    До коментар #76 от "Кирчо кокорчо и лъжите":

    Борисов управлява цееели 12 години и няма една цяла магистрала построена! Само ходеше да се пъчи и да реже лентички на всеки 12 км построени некачествени, а скъпи пътища, които вече са в окаяно състояние. Оставете 12 години ПП да управляват и тогава ще си говорим кой повече построил! Ама мафията изгладня и ги събори ведно с продажните политици от ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане.
  • 80 Хахаха

    3 1 Отговор

    До коментар #78 от "Ася":

    Сериозно? Хахаха. Голям виц за корумпираните политици.
  • 81 Основно

    6 1 Отговор
    и най-вече благодарение на теб. За сметка на това ти процъфтяваш. Надявам се така цъфнал да красиш прозореца на Бай Ставри.
  • 82 Учителката

    4 8 Отговор

    До коментар #77 от "Истината":

    Не лъжи всяка година Герб вдигаше заплатите и пенсията. Ако не беше ни вдигнал учителските заплати щяхме да емигрираме

    Коментиран от #85, #94

  • 83 Мдаа

    6 4 Отговор

    До коментар #74 от "Коцето":

    Руска подлога е Тиквата, който построи скъп газопровод за наша сметка на рашките да пренасят газ на западните ни съседи!!!
  • 84 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 7 Отговор
    Ако Борисов е управлявал лошо няма да е първа политическа сила. Смешници и червени тролове

    Коментиран от #90

  • 85 Фк68тф

    10 4 Отговор

    До коментар #82 от "Учителката":

    Борисов не е вдигал никакви пенсии, подхвърляше по 5 лв. на пенсионерите от държавните пари, сякаш са негови и им е някакъв благодетел. Трябва да се направи и гласува формула, при която пенсиите и минималната заплата да се вдигат автоматично с в
    повишаването на средната заплата на страната, както депутатите са обвързали своете заплати! Борисов е един селски хитрец и манипулатор и наивните и невисоко образовани хора му се вързват на лъжите.
  • 86 Механика

    4 11 Отговор
    След Борисов България обединява, затъва, комунистите това искат да се върнат престъпниците и анархията от преди 2009г.
  • 87 България избира

    5 9 Отговор
    Цяла България обича Бойко и на следващите избори ще спечели отново. Само Герб. Точка

    Коментиран от #92

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Тетовае

    6 2 Отговор
    На Борисов електората е в такива затънтени селца, където хората са наивни и взимат всичко казано за чиста монета. Затова и той пърпореше с джипката си по села и паланки, да облъчва наивните селски хорица с лъжи и конспиративни теории. А в големите градове хората са добре образовани и не му се вързват на лъжите, затова там той претърпява пълен крах.
  • 90 Мдаа

    3 3 Отговор

    До коментар #84 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ако Борисов не беше се коалирал със СДС не се знае къде щеше да е, може и да е на трето място.
  • 91 ГЛАВАНАК БАНКЯНСКИ

    8 3 Отговор
    Я млъкни, бе! Раздаваше парите ни от джипката, а сега няма КОЙ да ти затвори устата. Пак навиваш врат, защото няма кой да те постави там, където ти е мястото. Дали 6 месеца управление са сравними с твоите 20 години във властта. Много са нагли тия от гроб.
  • 92 Хахаха

    9 3 Отговор

    До коментар #87 от "България избира":

    Ти нормален ли си бре? Цала България мрази Борисов и никоя партия не иска да се коалира с него. Забрави ли половин година протестите срещу него и как той се кри и не стъпи в Парламента, защото го беше страх от " народната любов".
  • 93 да го забравим ли

    7 2 Отговор
    Тиквун , тя че е катастрофирала , катастрофирала е , но ти доста време и кара жипа бе Мутро тъпа.
  • 94 Хап

    7 2 Отговор

    До коментар #82 от "Учителката":

    Борисов умишлено държеше заплатите ниски, да има да крадат кръговете около него чрез държавни поръчки без конкурси с превишени цени на всичко.
  • 95 Хахаха

    7 2 Отговор

    До коментар #9 от "обективен":

    Тоя ако излезе на големият площад в голям град ще бъде посрещнат с освиркване. Добре, че се крие по селцата.
  • 96 Борисов на фона на съпартийци от

    7 0 Отговор
    Враца, къде са му Избирателите?? Няма ги на снимката, Ромска беднотия, нея показват!!! Лиляче100%бедни Роми!?
  • 97 112

    3 0 Отговор
    Всичко започна преди 20 години, от сдс костов, ндсв, тройната коалиция, герб и дали описаното за К и А е вярно, въпроси с много въпросителни. Казва, че Василев бил умен, но много крали. На кого да вярваме и искате народа да гласува. То бе мръсно подготвено за ПП. Който и да е ще е обиден. За полицайката ни дума, а за загуба на Кирил и Асен ви е удобно. Важно е дрогата да върви, пари да падат, а че се друсат и ще им даде отражение, това вас не ви засяга И тук при кпсс бих казал, че бяхме цвете за мирисане, и Путин е прав, нищо, че старото време няма да се върне. Свободата я превърнахте в свободия, навън лежи в колата и спи хъркайки, а при живково поне щяха на ромите да им дадат жилище, а не на улицата да спи, защото при малките им деца в една стая не може да се спи. Много са нередностите. Пълен бардак е. Всички врати се заключват нощно време, а къде живеят полицаи все ключалки разбити, за да могат ромите, наркоманите да влизат и спят на пода и уринират в мазетата по всяко време.
  • 98 хатче

    5 3 Отговор

    До коментар #10 от "ГЕРБ Бандити":

    ПОМНЯ КАКСЕ ЗАКАНВАШЕ ДА СВАЛИ ПЕРАШУНИТЕ НА СОКОЛА ,А ТЕСА ДРУШКИ
  • 99 костас

    6 1 Отговор
    Здравейте, Прав си ама много си прав господин бойко, държавата е катастрофирала защото , безкръвния преход към капитализъм го направи БКП-БСП ,защото тя раздаде на безценица активите на държавата, защото комунистическата клика и нейните роднини и приближени се намърдаха в новоизникналите безчет партии, защото същите те се намърдаха във властта по бордове,комисии, агенции министерства и къде ли не, защото изчезна пенсионния фонд на българия, защото разпродадохте и подарихте не само задграничните дружества с техните активи и кеш в касите ами и раздадохте на определени хора, какво ли не заводи ,фабрики, къмпинги, сгради, защото вземахте пари от ЕС и ги харчехте без никакъв контрол за да крадете, защото за 30 години не направихте съвременна реформа в МВР, защото поставяте на възлови постове хора некадърни готови да изпълнят всяка ваша заповед, защото имитирате загриженост и човечност,защото си избрахте гешев, защото законодателството е турлю гювеч, защото кметовете ви по места са най яркото доказателство за крадливите ви схеми,защото си отгледахте и дълго държахт в редиците си ЦЦ - връх на наглостта. Мога да продължа но мисля че и това е достатъчно.

    Коментиран от #101

  • 100 Ами

    6 3 Отговор

    До коментар #74 от "Коцето":

    Спрете кинтите на Борисов и на свитата му от грабливи хищници!
  • 101 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 5 Отговор

    До коментар #99 от "костас":

    Нещо си се пообъркал Б. Борисов не е от БКП-БСП, а е лидер на партия ГЕРБ ( Граждани за Европейско РАЗВИТИЕ на България)

    Коментиран от #110

  • 102 Гадателск

    1 3 Отговор
    Нека позная - гласуването е с хартиени бюлетини и победител е .... ГЕРБ!????
    Ха-ха-ха-ха... не съм познал, а ми го каза приятеля ми Предсказателск!
  • 103 МилиционерО

    3 5 Отговор
    Бойко Борисов е толкова смел, че като го арестуваха за 24-часа и на следващия ден сам си върза каишката за врата и се постави на услугите на ЦРУ. Вместо да го обявяват по списъка с "героите" по закона Магнитски - Бойко послушно каза "ЗА УКРАЙНА" и го извадиха! Вместо да го обявяват по списъка с "героите" по закона Магнитски - Бойко послушно каза "ЗА ПАДАНЕ НА ВЕТОТО НА МАКЕДОНИЯ" и пак го извадиха! Така Бойко Борисов е обречен да слугува на каишката, която сам си сложи. Те го знаят, той го знае, всички го знаем и това е положението.
  • 104 РАШКОВ, НЕ БОЙ СЕ

    0 5 Отговор
    Бойко те хвана за канарче....
  • 105 г-н

    4 1 Отговор
    Сиреч страната ни катастрофира още през 2011година когато се запалваха младежите бе мутрак
  • 106 Ефросина Караманска

    2 0 Отговор
    "Партньорите се намират в живота, на терен, по време на избори..." ааа чат-пат на автобусна спирка и без избори се намират🙂...
  • 107 Стоян

    4 2 Отговор
    Това несвързано каканижене и пълно с лъжи е вече прекалено.
  • 108 БСП УПРАВЛЯВАЩИТЕ

    1 4 Отговор
    Разкатахме го тоя народ, разгонихме му фамилията.
  • 109 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 7 Отговор
    Бойко, цяла България е с теб. Повече няма да гласуваме за други.

    Коментиран от #111

  • 110 Хахаха

    6 2 Отговор

    До коментар #101 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Напротив - Бойко Борисов е бил от БКП до 1990 година!!! Пише му го в биъграфията и няма как да изтриеш фактите, колкото и да ти се иска.

    Коментиран от #114

  • 111 Истината

    3 3 Отговор

    До коментар #109 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ти нещо си изкукал. ГЕРБ имат около 21%. За коя цяла България говориш, оная в твоите фантазии. А като имаш предвид, че от имащите право да гласуват отиват по-малко от половината - ами едвам му се събират на твоя Шеф и 10% !
  • 112 Тити

    1 1 Отговор
    Това са болните мечти нареди диктатор който Украден държавата.
  • 113 Защо

    3 2 Отговор
    Страната е катастрофирала, защото Борисов и даде засилка към стената, а Петков и Василев я удариха. Но Борисов си остава първоизточника на дадената насока към стената.
  • 114 Вън

    1 1 Отговор

    До коментар #110 от "Хахаха":

    Какво значение има кой какъв е и защо такъв е, не го искаме и толкоз. Няма защо да се обяснявате, така както той не се обяснява за всички злини които сътвори срещу България.

    Коментиран от #116

  • 115 ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА

    0 0 Отговор
    Яко точим народната кръвчица...че властта н БСП другарите приключва...
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Да бе Да

    1 0 Отговор

    До коментар #38 от "НИНОВА В ШОК":

    Ама не пълни все свършват с протести !Само последният остана за инат на протестирйките .Абе хората не го искат , само гербаджиите му се натягат за някоя комисионна !
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове