Last news in Fakti

19 Юли, 2022 15:41 15 248 32

Боян Чуков с тежка прогноза за БСП

  • боян чуков-
  • бсп-
  • правителство

Търговията с оръжие е много доходна за българския народ и промишления ръст на България в ЕС

Боян Чуков с тежка прогноза за БСП - 1

Международният анализатор Боян Чуков е на мнение, че президентът Румен Радев постави Корнелия Нинова в неизгодна позиция, връчвайки ѝ мандата за съставяне на правителство.

Във Фейсбук Чуков написа:

Президентът постави Нинова в ситуация цугцванг като ѝ връчи мандат за съставяне на правителство. Стопанката на Позитано-20 е принудена да играе в личен план като за последно.

Търговията с оръжие е много доходна за българския народ и промишления ръст на България в ЕС. Пенсионерите богатеят не с дни, а с часове. Нинова окончателно се прегърна с ДБ и ПП за тържеството на социалистическите идеи.

Нормално е да покани на Бузлуджа Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев и Атанас Атанасов. Много са, силни са! Всички те пак са тук. И всичко това в името на народа и евроатлантическото мнозинство. Колкото и да е възрастен електоратът на БСП и със забавени мисловни процеси, няма как да не вдене, че и този път Корнела дава неопровержими доказателства, че е истински последовател и пазител на идеите на Димитър Благоев.

Не е за сефте, но все пак. БСП определено ще танцува само това лято. Ако въобще се стигне до танци. БСП е обречена да бъде прехвърлена на "изкуствено социологическо дишане". Този процес тръгна и се вижда с просто око.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 139 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добра катеричка

    26 6 Отговор
    Някои хора защо настройват други хора против мен?
    За да бъда желан ТОЧНО НИКЪДЕ, нали това е идеята на някои хора?!
    Живота е игра, а не балет!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 БСП умря

    114 21 Отговор
    Другарката Нинова доведе БСП до под 4%, а с връчването на мандата Румен Радев я занули.

    Коментиран от #29

  • 4 Деций

    61 26 Отговор
    Чистата идеология отдавна е отстъпила и е анахронизъм.Не са важни цвета и породата на котката, важно е да лови мишки!Още повече ,че в международен и Европейски план подобни коалиции не са новост.Когато подобен сбор от хора с различни идеологии е в полза на Страната и на гражданите,аз го приветствам !Стига с това деление на партии,на религии и прочие.Хиледолетният опит показва ,че това не е донесло нищо добра,но пък е умело използвано от шепа бандити за лична изгода!
  • 5 Иван Иванов

    100 25 Отговор
    1. ПРЕДЛАГАМ КАНАДСКАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ДА БЪДЕ СЛОЖЕНА НА ПОДСЪДИМАТА СКАМЕЍКА И ДА БЪДЕ ОСЪДЕНА ЗА ВСИЧКИ ЗОЛУМИ, КРАЖБИ И РАЗХИЩЕНИЯ С КОИТО ОГРАБИ БЪЛГАРИЯ, И Я ВЪРНА В ИКОНОМИЧЕСКОТО И ФИНАНСОВО РАЗВИТИЕ ПОНЕ СТО ГОДИНИ НАЗАД В НЕЍНОТО РАЗВИТИЕ.
    2. ПРЕДЛАГАМ КАНАДСКАТА ОПГ ДА БЪДЕ ЛИШЕНА ОТ ВСИЧКИ ФИНАНСОВИ И НЕФИНАНСОВИ СРЕДСТВА ЗАГРАБЕНИ ОТ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА, А ВСИЧКИ ДОГОВОРИ СКЛЮЧЕНИ ОТ НЕЯ ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ КОИТО НЕ ЗАЩИТАВАТ БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ ДА СЕ АНУЛИРАТ..

    Коментиран от #9

  • 6 Интересуваш се

    24 62 Отговор
    Тоз кво са прай че Русия му е далече..а стои и замърсява въздуха в натовска България
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 фотограф

    22 44 Отговор
    Снимката е доста злобна , като отражение на коментара на господина.
  • 9 Започва се

    39 12 Отговор

    До коментар #5 от "Иван Иванов":

    Гешев е на ред.Време му е да действа.

    Коментиран от #28

  • 10 008

    28 59 Отговор
    Странна ситуация, в която всичко се завъртя около президента вече повече от година. Повечето военни у нас са проруски ориентирани; вероятно за да се стигне до висок ранг това е било важно условие. Лошото е в това, че в любовта си са крайни до шизофриния, подобно на идеята за НасилствеН комунистически свят. За наш късмет руснаците настъпиха яка мотика и това спря нашето президентче от амбицията да си направи президентска държава; господ бди над нас. От социстите не може да се очаква нищо добро и ако не сте го разбрали ще трябва още веднаж тази зима да ядете замръзнали пасти както при Виденов и великият му финансист. Препоръчвам за преспиване, любимата да му чете „Есента на патриарха“, Габриел Гарсия Маркес.

    Коментиран от #22

  • 11 Голем смех

    27 2 Отговор
    Тежка прогноза или тежка диагноза.
  • 12 Патето Яки

    11 32 Отговор
    Чукчев нищо не каза.
  • 13 Каката на Нинова

    19 37 Отговор
    Двамата братя Чукови са от стар комунистечески род. Дядовците им са кашкавалджии. Боян Чуков от години драпа да бъде вписан в листите на БСП за депутат. Не стана и се обърна срещу партията. В семейството на Чукови само кучето им не е било член на БКП.

    Коментиран от #31

  • 14 оня с коня

    13 42 Отговор
    НЕ МОЖЕ Чуков да се именува "Международен анализатор",след като Анализите му са свързани ЕДИНСТВЕНО с Русия и колко Дълбоко погрешно е България да Й се противопоставя Политически и Икономически.Все пак Де факто Чуков е Руски Анализатор в дългосрочна командировка в България,но това НЕ ГО ПРАВИ "Международен",защото Руснаците са твърдо убедени че "Курица не птица и Болхария не за Граница" т.е. сме една и съща Славянска територия !

    Коментиран от #30

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Вярно Вярно

    22 2 Отговор
    Абсолютно Вярно
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Анонимен

    5 19 Отговор
    Анализатор дървен философ
  • 20 Тук

    7 14 Отговор
    Тоя каквото и да е казал, все не се е случвало....
  • 21 Габдулла

    20 2 Отговор
    Проблемът е, че тия хора са мениджъри, а не политици. За тях всичко се продава, включително и Родината, майката, а ако успеят и балдъзата да пласират, то се считат за успелите. Тези хора нямат идеология. Нямат идея какво да правят след година, пет, петдесет.... Ето защо войната в Украйна се гледа с надежда от целия свят. Да се разруши системата, която обрича на гибел обикновените хора.
  • 22 Габдулла

    25 3 Отговор

    До коментар #10 от "008":

    Поограмоти се! Нищо не си разбрал! Мотиката я настъпихме ние. Русия не я мисли! Виж ние какво правим!

    Коментиран от #25

  • 23 Антикомунист

    19 4 Отговор
    Колкото и да ми е противна тази особа нинова и признавам заслугата за затриването на столетницата донесла толкова много беди на България
  • 24 Ченге от ДС

    6 9 Отговор
    Когато ченге от ДС ти казва нещо той или иска да ти внуши конкретна идея или иска да научи нещо пак конкретно от теб. Затова нямам доверие на завършилия школата на КГБ офицер от Първо главно управление на Държавна сигурност Боян Стефанов Чуков.

    Коментиран от #32

  • 25 008

    8 4 Отговор

    До коментар #22 от "Габдулла":

    С невъоражено око се видя, колко грешно решение по отношение на момент, подготовка, разузнаване беше тази операция. Инфлацията вече беше започнала и цените на всичко, с което живее руската държава скочиха и просто трябваше само да си броят парите, а сега камиларите и подобни ще го направят. Друго, неотдавна при арменската драма се видя колко са уязвими таккове и самоходни установки и др. от дронове. Какво разузнаване са превили за да загубят 90 киломатрова колона с танкова и подобни за няколко дни и хиляди от личният състав. Та, мотиката е много яка, защото умишлено бяха подмамени да започнат нашествието и бяха посрешнати от подготвени с нужната техника и информация, ясно е откъде и как. Спи спокойно, твоите ще се справят, но с много загуби и страдание, за съжаление като винаги до сега. Намам пристрастие кък никоя страна, но мащабите са несравними.
  • 26 айде чуколина при другата

    2 4 Отговор
    чуколина
  • 27 Болярин

    3 5 Отговор
    Болшинството българи са с добри сърца и ще заделят средства за панахидата на БКП-БСП ! Само, дай Боже, час по-скоро да се случи !!!
  • 28 Пак съм аз

    7 2 Отговор

    До коментар #9 от "Започва се":

    Време е не само Гешев да действа, а и народа да излиза пред НС и МС с тоягите срещу ПРЕСТЪПНАТА ПАСМИНА ПП !!!
  • 29 alексс

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "БСП умря":

    Глупости!
  • 30 А бе,

    1 8 Отговор

    До коментар #14 от "оня с коня":

    Тоя е толкова задръстен,че не знам как го слушаш в нета?Чуков,де-тоя горе на снимката.На две думи една фалшива,другата съмнителна.Приказва си ги на аба мохабетите,че и за професор минава.Демек професор по политиканство.И лъжи,лъжи колко искаш.Брях Чук!Не са толко прости кат тебе хората бе,да ти гризкат на лъжите,че украинските войници за предложен от другия край на фронта хляб и консерви си давали оръжието.Че и хаймарси!Чукова работа,демек глей от къде изгрява слънцето.Хахахаха!
  • 31 Не са братя бе

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Каката на Нинова":

    Пише в нета,че само фамилията е една и съща.Може братовчеди да са.
  • 32 Не беше ли учил в Москва университет?

    2 1 Отговор

    До коментар #24 от "Ченге от ДС":

    Кат всички наши другари,де?А кой каза,че бил в посолството в Париж?Сега наушавам,че се цанил депутат от БСП,ама не го харесали,кусури му намерили.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове