Last news in Fakti

20 Август, 2022 17:12 7 505 50

Врачката на Берлускони каза колко партии ще влязат в парламента ни

  • теодора стефанова-
  • партии-
  • избори-
  • парламент

Първа политическа сила ще бъде ГЕРБ, прогнозира тя

Врачката на Берлускони каза колко партии ще влязат в парламента ни - 1

6 партии в парламента след 2 октомври и нова формация на следващите избори - това прогнозира в ефира на „Събуди се” на NOVA Теодора Стефанова, позната като гадателката на Силвио Берлускони.

Първа политическа сила ще бъде ГЕРБ, прогнозира тя. С много малка разлика втори ще са ПП. ДПС се връща на 3-та позиция, а БСП ще остане със съвсем малка разлика след него. ДБ също влизат в парламента, каза още Стефанова. По думите ѝ ИТН ще влязат може би в последния момент, а Възраждане тя посочи като една от трите стабилни партии - заедно с ГЕРБ и ДПС - в които няма да има промени. Една пария е под въпрос да влезе в НС, но е важен фактор - това е партията на Стефан Янев, категорична беше гадателката.

"Никой няма да може да състави правителство", каза още тя, но подчерта, че ще има широка коалиция за съставяне на правителство, а ПП ще седне с ГЕРБ на масата. Гадателката обясни, че Бойко Борисов няма амбицията да се върне като министър-председател и ще е като Берлускони.

"Ще има мъж и жена, кандидати за министър-председател. Съвсем нови, няма да бъдат тези, които са на предишните избори и в сегашното правителство, което си отиде", посочи Стефанова и подчерта, че не е задължително да са от първата партия.

"Ще седнат всички заедно на масата, този път ще има един смирен тон, ще са по-диалогични. Това ще го видим всички", допълни тя и прогнозира, че за диалогичността голяма роля ще изиграят президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова.

И още: двамата лидери на ПП ще разделят пътищата си, а правителството няма да издържи дълго и още през пролетта е възможно да има вот на недоверие, прогнозира още гадателката.

Според нея на другите избори за първи път ще видим една нова партия – центристка. Тя ще се углавява от мъж и жена. "Мъжът ще бъде в изпълнителната власт. А жената ще бъде в парламента. Това ще бъде новият проект, новите лица, които ще издържат малко повече от това, което ще се сформира сега", заключи Теодора Стефанова.

Годината на България ще е 2025, каза още тя.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А какво

    64 0 Отговор
    предсказа на Берлускони?
  • 2 Българка

    26 53 Отговор
    Ако дори част от това се сбъдне, то честито ни московско господство и още по-голяма корупция
  • 3 Реалност

    63 8 Отговор
    Трагичното е, че българина се оплаква, че го крадат, че го лъжат, че има мафия която го обира и съсипва страната му, а той сам избира всичко това! Ако на първите 3 места са партиите и проектите на мафията на Доган и Прокопиев, в лицето на ГЕРБ, ПП и ДПС, за какво говорим?!? 😃 Ти българино или си много глупав и те лъжат като първият глупак или това си искаш и следователно нямаш право да се оплакваш!

    Коментиран от #7

  • 4 гост

    62 1 Отговор
    Когато кризата в родината ни се изостря веднага се появяват врачки, гледачки, полтъргайсти /нещо не се чуват?/, чудеса, икони плачат , раждат се телета с 5 крака и т.н. Всичкото е за да се ЗАМАЖЕ ПОЛОЖЕНИЕТО, а народът все повече са опростачва по подобие на политиците ни!
  • 5 Зззз

    51 0 Отговор
    Ей ама отново я изкопахте тази ,която нищо не познава. По едно време като беше Берлускони на власт често се подвизаваши в българските медии, а как познаваше ХАХАХА ? Аз също съм със способности ,скоро се бях сетил за нея и хоп телепатично се появи.

    Коментиран от #49

  • 6 ха ха

    48 0 Отговор
    Звездите ми го говорят, че тази е шарлатанка! За тези Оня от горе след време ще им каже, че не ги познава...
  • 7 Зззз

    20 3 Отговор

    До коментар #3 от "Реалност":

    Да предложиш изход,щото аз не виждам .Конституцията е такава, а и ние не избираме реалисте ,би трябвало да го знаеш ,назначават ни ги.

    Коментиран от #12, #22

  • 8 факт

    32 30 Отговор
    Вярвате ли или не, но прочетох, че Възраждане е стабилна партия. Е, тях ще подкрепя, защото съм умен и разумен, и търся стабилност.

    Коментиран от #13

  • 9 🇧🇬🇷🇺

    32 17 Отговор
    Възраждане ще са първи платена врачка

    Коментиран от #15, #18

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Врачка та на "Берлоскони" и плаща

    35 6 Отговор
    Борисов, това са Прогнозите платени от ГЕРБ!!
  • 12 Реалност

    32 1 Отговор

    До коментар #7 от "Зззз":

    Конституцията няма нищо общо с това, че българина избира проектите на мафията и после реве и се оплаква! Ако няма изход, то е само заради интелекта на избиращият, който допуска да го лъжат!
  • 13 Ако

    13 27 Отговор

    До коментар #8 от "факт":

    беше умен и разумен, нямаше да подкрепиш един лъжец като копейкин! Какво очакваш различно от киро лъжеца? Лъжеца си е лъжец! Иска да те излъже! Факт! А как ще го направи, няма грам значение!

    Коментиран от #24

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Кашпировски

    7 29 Отговор

    До коментар #9 от "🇧🇬🇷🇺":

    Втори да са пак добре, стига ПП да са пети или шести. За първите врачката е познала, но даже и да не е екстрасенс всеки нормален човек би сложил ГЕРБ първи.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Не повече от 3-3,5%

    29 9 Отговор

    До коментар #9 от "🇧🇬🇷🇺":

    За Възраждане.Тая нищо никога не познала.
  • 19 Как

    31 0 Отговор
    Тази преди 10 тина години каза че жена министър председател ще ни оправи. От тогава си седим неоправени.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Голем смех

    19 0 Отговор
    Тая от колко десетилетия не е виждала Берлускони?

    Коментиран от #29

  • 22 тгъхуй

    23 2 Отговор

    До коментар #7 от "Зззз":

    Назначават ти ги щото НЕ ХОДИТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ... Писнало ми е да повтарям:

    Манипулации с гласовете се правят когато има много НЕГЛАСУВАЩИ. Когато изб. активност е 50-55% (тя обичайно е толкова у бг) "цената" на 1 депутат е около 10 000 гласа и остават минимум 2млн. гласа с които да се подредят нещата- обичайно им стигат и 50-70 000 за да не бие много на очи... Когато имаш обаче 85+% изб. активност "цената" на 1 депутат вече прескача 17-18 000 гласа и им остават само 300-400 000 гласа с които да играят. Само дето тогава могат да си "купят" 1, максимум 2 депутата и това общо взето НЕ променя нещата... А и "купуването" става много сложно и рисковано...

    ХОДЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ.
    ЗА КОЙТО И ДА Е. АКО ЩЕТЕ И С "НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО".
    ВАЖНОТО Е ДА ГЛАСУВАТЕ.
  • 23 Нострадамус

    12 0 Отговор
    Тая може да познае само кога някой ще я ощастливи. Въпреки, че едва ли ще се намери такъв. Видяла е Берлускони за последно преди 20 год. Явно критическата отдавна я натиснала и тя горката не усеща това.
  • 24 факт

    15 6 Отговор

    До коментар #13 от "Ако":

    Не оспорвай умността и разумността ми - много пъти съм ги проявявал в различни ситуации. Колкото до Копейкин, той е един от малкото, който не лъже брутално. Умен е и досега каквото е казал все иака е ставало. Той единствен каза, че правителството пада и така и стана. Докато си прехвърляха мандата цели три пъти той единствен беше категоричен, че отиваме на избори. Не те агитирам, гласувай за когото прецениш, но гласувай, не оставяй възможност за манипулация на вота. За когото искаш, но гласувай. Дано този път да имаме късмет и ние и държавата, че досега все не улучваме на управляващи.

    Коментиран от #30, #35

  • 25 бай Киро

    11 6 Отговор
    Аз съм киро от Куртово конаре и ми викат Нострадамуса и ще ви кажа, че тая е гадател колкото аз съм астронавт. Тая лъже кат дрът римлянин от новите. ГЕРБ ще бъде първа сила кога пръднэ гущера, а ПП ще мечтаят за второто място. ДПС пък ще са трети, ама друг път.

    Първи ще са или Възраждане или партията на Стефан Янев от там нататък де си се подреждат както искат от тях нищо няма да зависи.
  • 26 И на ме ако платите

    6 0 Отговор
    ще имате прогнозата която искате.
  • 27 Мнение

    12 1 Отговор
    Преди казваше,че ББ ще стане президент не знам какво. Тя нищо не познава.Чете само стъкмистиките и това е.
  • 28 Гого

    7 2 Отговор
    Да и се спре алкохола!
  • 29 Смях

    7 0 Отговор

    До коментар #21 от "Голем смех":

    Абе не оправиха държавата ама иначе всички нас ни
    оправиха.
  • 30 Не оспорвам нищо

    5 9 Отговор

    До коментар #24 от "факт":

    Ти сам показваш, щом вярваш на лъжец! Копейкин може да е умен, но е продажен лъжец! Да правиш фалшив развод, за да излъжеш хората, какво да очаквам да правиш, ако има власт! Нищо различно от сегашните! Докато народа гласува за лъжци и крадци, все ще е тъй!
  • 31 Хохо секса

    9 1 Отговор
    "Гадателката обясни, че Бойко Борисов няма амбицията да се върне като министър-председател"
    Оценявам иронията и!
  • 32 ????

    11 1 Отговор
    И тази врачка ли включиха в ИГРАТА за ЗАМАЗВАНЕ ИСТИНАТА за:КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, ХАЗАРТА, Барселона,....................., за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА-ОПГ "герб"?!
  • 33 Турбо

    4 1 Отговор
    Тази познава точно толкова,колкото врачока теслю.Никак.
  • 34 Що бе?

    4 5 Отговор
    Това интервю го пратете но Коцето Копейкин , че той чака да управлява БГ ! Ха , ха ! Къде му са 48% а можело и 50% !
  • 35 Даааа

    3 8 Отговор

    До коментар #24 от "факт":

    Коцето и врачка стана ! Той участваше в задкулисието с ГЕРБ , ДПС и ИТН когато се подготвяше свалянето на правителството ! В тайни стаички , дори не се криеха и в кулоарите на парламента ! Той заговорничеше , заедно с мафията ! И този бил честен , ама в ушите!

    Коментиран от #36

  • 36 Да беше

    5 2 Отговор

    До коментар #35 от "Даааа":

    се напънал за нещо по различно от опорките на киро лъжата! 😂 Не за друго, ама да не звучиш по детски тъпо и смешно!

    Коментиран от #38

  • 37 Чудо голямо !

    4 0 Отговор
    То не е нужно да си врачка да ги прогнозираш тези работи .
  • 38 Ще ти се!

    5 6 Отговор

    До коментар #36 от "Да беше":

    Отдавна съм минал ,децката възраст ! Но вярвам на Гунчева и на хора които са ги засичали и снимали , как сладко си бъбрят с хора , срещу които уж, щяха да се борят ! Поредният лъжец , на дребно е Копейкин !

    Коментиран от #39

  • 39 Не бе

    1 1 Отговор

    До коментар #38 от "Ще ти се!":

    За опорката за сваляне на правителството говорим! Тя е с интелект на първолак! А кога си завършил, няма значение, щом ползваш подобни глупости и лъжи!

    Коментиран от #40

  • 40 Ами ДА

    5 6 Отговор

    До коментар #39 от "Не бе":

    За теб лъжа , но за мен е истина ! Омръзна ми от хора с ограничено мислене , да ми казват какво да мисля ! Трудно може ,който и да било да ми промива мозъка !Аз съм от самостоятелно мислещите ! А Копейкин го знаем от години , 6 партии смени , докато си намести зад..ка в парламента !

    Коментиран от #41

  • 41 Не бе

    6 2 Отговор

    До коментар #40 от "Ами ДА":

    Самостоятелно мислещите, не пишат на киро тъпото опорките и лъжите бе! 😂 Самостоятелно мислещите търсят истината, а не голите лъжи на онуй недоразумение! Та тия що не ги разправяш на ония дето викат беее на кирчо по простотиите и голите лъжи! 😂 Скоро няма ли да излизат пред парламента да блеят?

    Коментиран от #43

  • 42 Странно!

    6 5 Отговор
    Копейката за човек , гледаш на изток и с червени идеали , много си пада по западният лукс ! Явно комфорта на капитализма , по му е на сърце ! Та за това си трупат с жена си луксозни имотчета !
  • 43 Ха- ха

    7 4 Отговор

    До коментар #41 от "Не бе":

    Ако има някои които да блеят и вият , това са заблудените овце на Копейкин ! Вижте се само, какви карикатури сте се събрали !Всички интелектуалци избягаха от партийката ви !

    Коментиран от #44

  • 44 Не бе

    7 3 Отговор

    До коментар #43 от "Ха- ха":

    Аз партия нямам, но обичам да се подигравам с продажните глупаци дето блеят и не мислят по голите простотии и лъжи на продажника киро! 😂
  • 45 Ха- ха

    4 7 Отговор
    И аз нямам партия , но виждам от всички тарикати , кой на къде си върти зад..ка ! Така че не ми ги хвали! Не знам Кирчо , колко е продажен но за Костя , две мнения няма ! Всички знаем от къде си получава хонорарите!

    Коментиран от #46, #48

  • 46 Не бе

    6 0 Отговор

    До коментар #45 от "Ха- ха":

    Не знаем! На голи приказки, само глупак вярва! 😂
  • 47 Ива

    4 2 Отговор
    Това са измишльотини,първа сила ще е Възраждане.Нейните симпатизанти и подръжници растат като гъби.
  • 48 Радо

    3 0 Отговор

    До коментар #45 от "Ха- ха":

    По-добре кажи ти откъде си получаваш парите!
  • 49 Хахахах

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Зззз":

    Сетих се, че преди повече от 10 г. беше при учиндолския главанак и му каза, че до 1 година ще се ожени. Та се чудя ..,дали пък не се е развел. Както казваше баба ми: Познава кога е гладна.
  • 50 ганю

    0 0 Отговор
    върви да целуваш микрофона на сицилианската мафия
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове