Last news in Fakti

10 Септември, 2022 16:09 4 795 77

Капка Тодорова: Служебният кабинет извършва предателство към интересите на България

  • капка тодорова-
  • служебен кабинет-
  • политици-
  • министри

Малцинство в Парламента реално се занимават с политика и управление, а една голяма част от хората, които са в политиката попадат там по други съображения и се занимават директно със забогатяване или лобиране

Капка Тодорова: Служебният кабинет извършва предателство към интересите на България - 1

Защо "България е в предизборна деволюция", а българските политици са като „излезли от романа на Кърт Вонегът "Галапагос", коментира в "Мрежата" по програма "Христо Ботев" Капка Тодорова, кореспондент на "Клуб Z" в Германия

"Политиците са част от българския народ и каквито сме ние, такива са и те. Това, което е ужасно за българската политика е всъщност липсата на достатъчно политици. Малцинство в Парламента реално се занимават с политика и управление, а една голяма част от хората, които са в политиката попадат там по други съображения и се занимават директно със забогатяване или лобиране. Има лобиране за финансови интереси под натиск на някакви фирми, има лобиране за политики. Това може да се нарече "умният вариант". За съжаление го има и глупавия вариант - да лобират за идеологии, които са вредни за България, каквото прави служебният кабинет.

Служебният кабинет

"Служебният кабинет за мен е еманация на това, което българската политика може да представи като "деволюция" - като обратен пример на това, какво е политика. Въпреки че в този кабинет влязоха и смислени хора, които в партиите си бяха некомформисти. Но като цяло, въпросът не е, дали ти си индивидуално смислен, защото когато приемеш да участваш в един такъв кабинет, хората те идентифицират с целите на този кабинет.

А целите на този служебен кабинет са изключително съмнителни и изключително глупави в стремежа им да се върнем към Русия и темата за газа. Въпреки че многократно вече беше казано, че газът не е от толкова голямо значение за България, защото домакинствата са ниско газифицирани, бизнесът не е като германската индустрия, която 100% е зависима от газ.

Още повече, отказа да се признае, че "Газпром" вече не е фирма, която доставя газ, а е военно оръжие в ръцете на Путин. Тоест, това, което извършва този служебен кабинет за мен е абсолютно предателство към интересите на България. Тук дори вече няма никаква политическа окраска на "леви", "десни" или „център“. Това, което се случва е една упорита работа за вкарване на България в криза, която не я грозеше, но се случи с други държави от Западна Европа.

Това поведение на служебното правителство нарушава не само интересите на България, но и на цяла Европа. Изумително е, защото в няколко интервюта на служебните министри на енергетиката и на икономиката те дори не се притесняват да кажат, че не знаят дали се преговаря, с кого се преговаря, кой преговаря... Как е възможно това. Това е недопустимо. Все едно да отидете да ви оперират и след това лекарят ви да каже, че не знае кой ви е оперирал и въобще дали сте опериран. Това е изумителна демонстрация на некомпетентност или може би глупост, или предателство, а също и на пренебрегване на всякакви демократични механизми."

Глупост и отговорност

"Глупост е от страна на тези, които се оставят да са "машата" в тези отношения между България и Русия и нямат никакъв проблем да излязат пред българските граждани и да казват: "А ми, не знам. Не знам какво правя тук или не знам кой съм..." Но в същото време слагат подписи, провеждат преговори и връщат назад всичко, което все пак бе постигнато досега. Но те няма да поемат никаква отговорност по нататък. Затова и служебните кабинети са недомислена структура. Те не носят и няма да носят никаква отговорност за последствията от нещата, които вършат, включително и този служебен кабинет няма да носи отговорност за злините, които прави в момента. Последиците ще са за българските граждани и тези, които ще управляват през зимата."

Президентска или полупрезидентска република

"Не мисля, че българските граждани са толкова глупави, колкото глупави или продажни са някои от българските политици и техните "маши". Партии, които предлагат такова управление са избирани от хората като средство някой, от когото гражданите вече не са доволни да бъде премахнат от властта. Тоест, гражданите търсят някакъв друг модел и досега пробваха с други модели, които им бяха предложени. Но всъщност тази партия се оказа мимикрия на определени интереси и няма намерение да изпълни нищо от това, което обещаваше. По-опасна е друга малка партия, която публично обещава да си го върне "тъпкано" на всички - на Европа, на НАТО, да строи лагери, която за съжаление много хора, които в момента са по някаква причина (финансова, професионална) в губеща позиция, такива хора ще се припознаят в реваншистките лозунги. Опасявам се, че през зимата такива граждани ще станат повече, защото предстои да платим данъка война, който украинците плащат с живота си, а ние сега ще го платим само с пари."

Българските медии на "Галапагос"

"Българските медии не са отишли сами на този остров, а бяха заведени там много умело, една по една, с финансови хватки и различен вид натиск. Но българските медии са това, което са – с много странни телевизионни формати, каквито всъщност в журналистиката няма. Да поканиш някого, за да ти разкаже, това, което той иска да ти разкаже. Никой не опонира и водещите са просто едни кукли. Това е начинът на работа в българските медии. Много често редът на медиите, кой ще говори и за какво ще говори, не се определя от журналистите, а от самите партии и медиите се превръщат в нещо като огледало, в което се повтарят определени тези. Така публиката много лесно може да бъде заблудена или ошашавена - като ѝ спускаш непрекъснато полуистини или направо чисти лъжи, както прави в момента служебният кабинет. Като например, че Германия плаша газ в в рубли. Трябва да се знае, че никой в Германия не плаща газ с рубли. От два месеца въпросната фирма е във фалит и германската държава "влезе" в нея, а германската държава по никакъв начин не плаща в рубли, защото това нарушава санкциите на ЕС. Да не говорим, че тези договори - кой в какво плаща никой не може да ги види, така че никой, дори и някакъв министър на енергетиката на една държава не може да твърди подобни неща за друга държава. Защото няма как да е видял договора просто. Можем обаче да видим резултата, а той е, че Германия не получава вече никакъв газ от Русия. Това се вижда ясно, защото фалират фирми, цели индустрии и не знам служебният кабинет на коя планета живее, че не го вижда и не го отразява, а говорят неща, които изобщо не са верни. Дали е от глупост, дали е нарочно, дали е и двете - не знам."

Прогноза

"Моята прогноза е, че и след тези избори няма да може да се състави правителство и на пролет ще има още едни избори. Зимата нещата ще се влошат до толкова, че малки радикални партии ще станат големи партии с много възможности. Предстоят ни доста драматични политически събития, поне още година-две."


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 130 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Повече е не

    38 78 Отговор
    Като предателство. А закоповане..асимилиране и унищожаване на територията 😇

    Коментиран от #73

  • 2 Служебният

    54 109 Отговор
    кабинет трябва да организира изборите, а не да слугува на руснаците и да ни закопава.

    Коментиран от #48

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Абе

    112 34 Отговор
    То тва хубаво казано, ама що цела европа купува руски газ, а само ние не ?!?!?! Нещо много се разминават думите и делата, що така?!?!

    Коментиран от #33, #50

  • 5 сороснерес

    108 24 Отговор
    Пак едно и също...за германия може газ..за БГ не може..Германия плаща по руската схема,България не може..Какви са те зи малоумни цифри..14% получавало държавата ни от руския газ...Питайте фирми дали са възхитени от тъпото решение на постокирчовци да ги откажат от руския газ..Какво ще слушаме различни капки и други соросоидни мишки..

    Коментиран от #7

  • 6 Хора

    104 17 Отговор
    които живеят в чужбина не е редно да раздават с лекота разни съвети и констатации!

    Коментиран от #27

  • 7 Спрямо малоумни

    44 3 Отговор

    До коментар #5 от "сороснерес":

    Политици имат различни тактики. А може зависи от интереса и комисионните 😇
  • 8 Инвеститор

    78 13 Отговор
    И тази госпожичка критикувайки колегите си и българските медии не осъзнава, че тя е една от тях. Иначе казано - който плаща, той поръчва музиката. Дойче веле...

    Коментиран от #13

  • 9 дърт мераклия

    50 11 Отговор
    Госпожа Капка бих я напълнил с капки...
  • 10 Капке

    74 10 Отговор
    Върви ли пропагандата? Грантове има ли? Още ли не сте я продали тази клета страна?

    Коментиран от #52

  • 11 Бамбука

    19 14 Отговор
    Сценария, с постоянната въртележка и от избори в избори, може да се провали, чрез висока изборна активност. За целта, не е необходимо да се разчита само на външна подкрепа, а неволята да си я решим сами. Това е нашата неволя и нейното решение ще помогне на нашите деца да се върнат при нас.
  • 12 масура на чурата

    48 11 Отговор
    мдаа "поглед от вън" през внимателна и подбрана цензура суфлирана от напр. Америка за България.
  • 13 Българи от време оно

    34 4 Отговор

    До коментар #8 от "Инвеститор":

    Са казали че политиката била като К..вата. Който повече плаща.. си я върти как му е кеф в леглото 😂🤣😅
  • 14 Служебния кабинет за месец

    46 14 Отговор
    Оправи голяма част от кашата на ПП. КИРО Тъпака и Коморчо са национални предатели и трябва да бъдат наказани.
  • 15 го шо

    44 12 Отговор
    тая женица, освен, че ползва буква, която вече не ѝ е по зъбките, си е повярвала доста самонадеяно. повечето от тезите ѝ са толкова нелепи, че не препоръчвам дори да се четат. от хигиенични съображения. ;)
  • 16 стрина цона от демократичната каруца

    21 12 Отговор
    браво капке! мачкаме яко и от чужбина!
  • 17 Макс

    19 53 Отговор
    Радев е разединител на българите . Оставка на Радев и сл. кабинет ! Нищо добро не очаква България с подобни путино....лизци . Искаме ПП с Кирил Петков и Асен Василев да продължат започналата промяна . Моят избор е ПП , тези които Радев използува и се опита да съсипе .Успех на ПП !

    Коментиран от #24, #72

  • 18 оня

    39 9 Отговор
    Тая еуросоросня става за свир.ки:))
  • 19 Фффффф

    16 45 Отговор
    Не е виновен само кабинета, виновен е най много създателят му... генералът президент Радев,той ни връща в сферата на влияние на Путин
  • 20 Хаха

    34 7 Отговор
    След някоя и друга година ще каже тази обратното.Помнете ми думата.ЕС взе да се осъзнава как я връткат,за да я източват.
  • 21 Бонев

    39 5 Отговор
    От ясладжиите днес на работа са аламанов и капка.
  • 22 момата очевидно е от правата вяра

    40 7 Отговор
    Тая за измерител на интереса на България ли се има ? Като е кореспондент в Германия да се огледа в Германия какво става , окупирана от 45-та година държава , която и удариха една баданарка наречена плана Маршал , след което си прибраха от нея парата за баданата , немският народ , който винаги е бил за пример на безусловна дисциплина и ред , днес и това общество го доведоха до упадък либералистите , Германия все повече върви към упадък , като всички страни до които се е домогнал американския либерализъм .
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Това трябва да стане

    8 21 Отговор
    Цитат : В институцията на президента трябва да се направят следните корекции:

    Първо, прекият избор се заменя с избор от парламента с високо мнозинство, което осигурява ориентация към обществена фигура без изявени партийни пристрастия. Такава фигура ще бъде и умерен публичен говорител по съществени въпроси.
    Второ, институтът на служебното правителство се ликвидира изцяло и редовното изпълнява функциите си до избор на ново. Парламентът не се разпуска, а продължава работата си. Правителство без парламентарен контрол не се допуска.
    Трето, Консултативният съвет се ликвидира като излишен. В критични ситуации президентът винаги може да покани партийни лидери, основни министри и прочие. А те могат да се отзоват или не, както и при сега съществуващия Съвет.

    Коментиран от #38

  • 26 Браво

    11 30 Отговор
    Как пищят руските п...од...логи. страхотно
  • 27 Така е

    30 6 Отговор

    До коментар #6 от "Хора":

    Не е редно и да гласуват трайно заселените зад граница и да определят нашия бит. Който е останал в България се бори и мисли за нея!!!

    Коментиран от #66

  • 28 Васил

    12 27 Отговор
    Това служебно правителство барабар с фатмака Радев са си чисти кремълски слуги.
  • 29 Хаха

    33 5 Отговор
    Другарко капка, тия грантове съвсем ви изпиха малкото мозък.... В момента няма парламент, а още повече "малзинство" в него, което нещо ти "пречи"! Останалото няма смисъл да го чета!
  • 30 нещо ви издиша тезата

    27 3 Отговор
    Странно поведение на глобалисти , които разединяват и разделят , естествено щом не е по техните правила .
  • 31 123

    33 7 Отговор
    Капка ли си, Шматка ли си, не ти ли е ясно, че дори и нисък процент газифицирани домакинства и бизнес, зад тях стоят конкретни фирми, бизнес и хора - работници, служители, просто хора. Или понеже от Америка за България ти казват така, те не са важни и нека плащат високи сметки. Що не се скриеш? И да попитам БНР - докога тази жена напълно антибългарски настроена и живееща постоянно в Германия и със супер голям говорен дефект - казва ррррррр/ггггг, е толкова години кореспондент на държавна медия?!
  • 32 единни в еднообразието

    20 1 Отговор
    Девизът на глобал- либерала .
  • 33 1957

    23 3 Отговор

    До коментар #4 от "Абе":

    Не само европа,а и украйна купува руски газ.
  • 34 нищо различно

    21 2 Отговор
    Как му се викаше на онова женско , дето му се плаща за да извърши определена услуга.
  • 35 ...

    4 23 Отговор
    Потресаващи истини има в статията, които малцина от аудиторията на тази медиа ще припознаят за истинни. За съжаление са малцинство изобщо и тези, които ще прозрат грандиозните проблеми, маркирани в статията. И поради това България ще продължава да се срива като държава и общество...

    Коментиран от #39

  • 36 Браво

    25 9 Отговор
    Браво на Президента! Щом десните квичат на умряло, значи работите вървят на добре за България! Вие, десни психопати, сте националните предатели, защото не ви интересува интересите на България, а слугувате на чужда държава! Безродници!

    Коментиран от #37, #49, #62

  • 37 ами

    13 3 Отговор

    До коментар #36 от "Браво":

    Те не са десни , либерал - фашисти са , което е ултра ляво.
  • 38 ...

    7 8 Отговор

    До коментар #25 от "Това трябва да стане":

    Има резон в предложенията ти. Но трябват още по-смели и радикални провени в Конституцията, която има доста пороци и заложени капани в устройството на държавата...
  • 39 гламав

    8 3 Отговор

    До коментар #35 от "...":

    Абе проникновения , кой го разваляше досега това , което днес е очевидно развалено .

    Коментиран от #51

  • 40 Тия май нарочно

    16 2 Отговор
    са си нарекли измисленото сайтче "Z". Това обаче съвсем няма да ги спаси като му дойде времето.
  • 41 Азз

    13 1 Отговор
    Да капнеш капке...от къде закапа пък ти.....
  • 42 Пач-а

    25 7 Отговор
    Някой да ми обясни , защо Газпром не е надежден партньор и как го разбраха. Защо е надежден за Унгария, а за нас - не. Реализираш санкции, блокираш сметки и искаш газа пак да тече към Европа. Затворили кравата в обора и не я хранят, ама искат мляко. Що за извратени представи. И ай стига вече с тоз Путин. ЕС - не става, послушковци на политиката на САЩ. Кво има да ми обяснява таз Па-ча

    Коментиран от #46

  • 43 Знам те аз тебе маймунке

    19 3 Отговор
    Тази крайно лява женица живее в Германия и не веднъж е подчертавала своят небългарски произход като човек роден по случайност в България поддържа крайно либерални ценности и оплюва всеки дръзнал да каже нещо за транслибералните ценности
  • 44 Ай махайте статията

    18 4 Отговор
    Че таз е смешна. Ми то никой не плаща в рубли ма, всички плащат в ойро, после се превалутира, овсъ. Да не се хващам за другите глупости написани, че са много
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 та така де

    8 6 Отговор

    До коментар #42 от "Пач-а":

    Ами глупакът , имам пред вид Урсула , като извърши дузина глупости трябва да се обоснове с някаква поредна глупост-мотив . В духовитостта си народът ни го е илюстрирал с " на калпав kp вълната му пречи " , така го е казал народът .
  • 47 5млн . специалисти

    18 3 Отговор
    Още една специалистка , иди да вариш лютеница и да раждаш шорошчета .
  • 48 Г образен соросоид

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "Служебният":

    Ти отдавна си закопан а по лошото е че нямаш откопаване , здраво си заседнал .
  • 49 Съгласен

    18 5 Отговор

    До коментар #36 от "Браво":

    И като се говориш за български интерес те обвиняват, че си русофил!!! Такива са им приомите…
  • 50 ХА ХА

    3 4 Отговор

    До коментар #4 от "Абе":

    Колко пъти трябва да ви се обяснява, че да ви уврат кратуните?!? Едно и също повтаряте като папагали!
  • 51 ...

    3 7 Отговор

    До коментар #39 от "гламав":

    Кой ли? Политиците, описани в статията, избрани от гламави избиратели, с подчертан образователно-умствен дефицит и кръчмарски ентусиазъм...
  • 52 Мда

    1 11 Отговор

    До коментар #10 от "Капке":

    Вие отдавна сте я продали на Русия, както и себе си, но ще си отвоюваме обратно!

    Коментиран от #57

  • 53 Серсем

    12 6 Отговор
    Ами пуата да каже кое точно му е оръжейната част на руския газ! Има договор и Газпром си го изпълнява. Сменили са само банковата сметка по която трябва да се плати. А нашите се дръвчат при положение, че нямат реални други източници на газ. Освен това говорят за диверсификация /разнообразяване/ на доставките, ама в продължение на ДЕСЕТИЛЕТИЯ не са направили НИЩО по въпроса. Освен това тази диверсификация НЕ означава отказ от руския газ, а получаване на газ И от други места. Ако бяха направили това нямаше да плащаме газа по-скъпо от Германия. Ами то всеки търговец като набара глупав клиент и му дере кожата. И американците ни продават самолети, ама да си ги предплатим и са все още на хартия. Американския /уж американски/ ТЕЦ се оказа с най-скъпото електричество, при това с дългосрочен договор. Ами глупави и/или продажни клиенти и резултата е на лице. Я виж Ердоган, каза го директно - Не само Америка продава самолети, ако ни откажат се обръщаме към Русия. Е, мислиш ли, че при това положение американците ще го карат да предплаща и да чака??? В крайна сметка за глупавите всичко им се продава скъпо и прескъпо. Така е и с газа. Айде сега гласувайте за ПП да ви доставя пак руска газ... Още пролетта Мика Зайкова ви го каза - България не се отказва от руския газ, а от ЕВТИНИЯ руски газ.

    Коментиран от #55

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 ...

    9 9 Отговор

    До коментар #53 от "Серсем":

    "Поздравления" за този коментар, от който става ясно пълното неразбиране на ситуацията. В който се посочват формални истини, които в случая са чиста манипулация. Има договор и той се изпълнявал? Но изведнъж, без анекс, руснаците казват: искаме рубли, а не евро за газа, иначе спираме доставките. Ако това не е изнудване, какво е? А при положение, че Европа действително разчиташе само на руски газ, си е чисто оръжие за предизвикване на криза в Европа. Толкова ли е трудно да се осъзнае тази причинно-следствена връзка. Или се правим на интересни...
  • 56 Час по скоро

    7 5 Отговор
    Да идва редовно правителство. Зеления чорап се очертава като национален предател. Ще трябва не юмруче, а здрав шут.
  • 57 Каква Русия бе

    8 0 Отговор

    До коментар #52 от "Мда":

    И какво значение има дали на Русия или на САЩ ще се продадеш! Продажници! Не е трудно да разсъждава човек! Пробвайте!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 сноу

    4 3 Отговор
    Мичето съвсем е объркало всичко в главата си и това е съвсем естественно, имайки предвид че са му набити няколко флашки ...Такава мешавица от файлове става особенно когато най обемната е най отдалече..Не знам дали Z му отива ама засега си е абсолютен Х...
  • 62 ...

    4 3 Отговор

    До коментар #36 от "Браво":

    Левите пък като чуят русия и получават душевен оргазъм, щото уж са патриоти, но пък слугуват и симпатизират на държава, за която България винаги е била трън в окото и която винаги е постъпвала като наш враг, нищо че чак сега Путин ни включи във вражеския списък. По-големи предатели от левите и по царско време и сега, няма...
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Шаран БГ

    5 3 Отговор
    До сега не съм чул или прочел, някой да формулира интересите на България !
    Впрочем какво означава понятието " интересите на България"? Във всички случаи това не са интересите на българския народ като цяло. З$ащото българина почти забрави, какво е безплатно образование и безплатно здравеопазване.. За най-малката бележчица от кметство или Община таксата е 5 лева. Т.е. България нито е социална нито демократична страна !! Самият факт, че 2 милиона работоспособно младо население го няма е достатъчно показателно за дережето на Републиката, въпреки изкуствените напъни на политиците .
  • 65 Факт

    7 2 Отговор
    Капке,защо не се кандидатираш за президент или премиер и да даваш наклон на политиката на България.Пробвай се,сега е момента.Ако получиш поне 2 гласа значи имаш любовник.
  • 66 Аха

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "Така е":

    Ти например как се бориш 🤔
  • 67 Когато

    4 5 Отговор
    Капка цитира истината,Всички проруски елементи, скачат като ужилени от оси.Радев хем иска да е добре с Русия ,защото тя е военнолюбива държава и той се страхува да не ни нападне, ако й противоречим, и хем да сме добре с Нато, САЩ и ЕС.А от САЩ очакваме самолети -F 16.Това,че той води двойнствена политика е деградивно за бълг.общество,защото не може да седиш на 2 стола. И защото Служ.Кабинет не носи отговорност за всички важни решения,които взема в областта на икономика,енергетика,здравеопазване и др.Назначени са негови хора,
    затова се уволниха професионалисти от фирмите.Драстични смени навсякъде,уж ,че има нарушения.Целта е да се урони авторитета на ПП ,за да не се състави редовно правителство и Радев да продължи да управлява до пролетта.Тогава пак ще се пилее народна пара за избори.

    Коментиран от #69

  • 68 Лично мнение

    4 2 Отговор
    Капче, ми че то това дето си го описала е едно към едно и в западния свят бре слънце! Тука уж за Русия, там същото ала за САЩ! Разлики няма. Защо се опитваш да ни кажеш, че тука са по-будали от запада заради едно или друго, понеже в запада е същото, ала по-добре опаковано? Живееш в Германия, знаеш колко наивни го...веда са! Сори за израза, но си е факт. Тия толкова наивно вярват на всичко, че вече разбирам как са могли да се подлъжат по едно психо с мустачките и да извършат всичките гадости дето са извършили. Та, в още по-промита срада си скъпа! Огледай се! Каквито и да сме в България, поне не сме чак толкова наивни.
  • 69 Да бе да

    3 2 Отговор

    До коментар #67 от "Когато":

    Глупости. А че Капка цитира, факт. Но не казва истината, просто цитира немски опорки.
  • 70 Ха, ха

    2 1 Отговор
    Ха, ха, ха, ха... по-голяма тъпня не бях чел скоро...😂
  • 71 Перо

    3 0 Отговор
    Глупави,джендърски словоизлияния,нямащи нищо общо с реалността!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 От родители

    1 1 Отговор
    "комунисти" сега от Германия с любов към България.
    Ела в България и за България alt hässlich Heuchler!
  • 75 Тази Капка...

    1 1 Отговор
    Типичен пример за промит мозък, ако изобщо го има от няколко клетки?
    Какво ми говори за Германия и подобни? Ако погледнеш там, на власт са изключително тъпи и случайно събрана паплач. Т.н. "Министър на външните работи" даже и немски не може да говори, има психични отклонения и е от зелените. Олаф е от семейство на фашисти. А виж България била "про руска"? А каква да е? Про-фашистка ли?
    Днес ФАЩ и запада са фашистка коалиция, против човечеството пак. Нали си спомняте Шваб от Давос?
    Ами четете му изказванията и книгите. За българите няма изобщо място в техния "нов световен ред"!
    Всеки който е на тяхна страна днес, е самоубиец!
  • 76 Истината

    0 0 Отговор
    е ,че няма вечно приятелство, има вечни интереси,, казал го е Чърчил -само че избираме на изборите - такива особи само с лични интереси които определят и действията им. Факти: гласува се за човек нарушил конституцията друг ограби съдружник си - непочтеност И какво се очакваше - почтеност???? Хиляди поразии и пълнии джобове. Оказахме се некачествена не мислеща нация вярващиа на ,, сладки приказки,, и глупава застанала под един вдигнат юмрук.

    Коментиран от #77

  • 77 Ами да

    0 0 Отговор

    До коментар #76 от "Истината":

    Донякъде има доста българи с политическа неграмотност. Дори и тези, дето махат с ръка и казват: Изборите не.ме интересуват , няма да избирам... А после? Идват идиоти, алчни и продажни на власт, с никаква ценностна система... И цялата страна така потъва. А ако се "забъркат" в чужди гео-политически игри, може и някоя нова национална катастрофа да ни докарат... Звучи много познато от нашето минало!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове