Last news in Fakti

22 Октомври, 2022 19:55 3 664 59

ПП: Разочаровани сме от БСП

  • пп-
  • венеция ангова-
  • бсп-
  • герб-
  • вежди рашидов

Разочаровани сме, че БСП застана зад Вежди Рашидов, каза тя

ПП: Разочаровани сме от БСП - 1
Снимка: БГНЕС

За нас бе изненада подкрепата на БСП за Рашидов и ни разочарова. Ще следим дали не започва да се сформира задругата на хартиената бюлетина в този парламент. Може да отложим усвояването на 724 млн. евро по Плана за възстановяване, ако не приемем нужните закони. Това коментира за "Офанзива" Венеция Ангова, зам.-председател на ПГ на "Продължаваме промяната", предаде NOVA.

По думите ѝ сагата с неуспеха на избор на председател на НС има три основни знака. "Израз на политическа немощ да се лансира Росен Желязков като председател на НС, липса на план от страна ГЕРБ и препъване в Конституцията и необходимостта от 121 депутати за избори на председател. Публичните дискусии, които обявихме, са новаторски подход, показващ желание за промяна в системата", заяви тя. И допълни, че Нинова е реагирала емоционално и зряло на това решение на ПП и може би се дължи на невъзможността ПП да ги поканят на трибунката.

Според нея вчера сформираното мнозинство не е издържало теста срещу опозицията. "Как имаме независим председателстващ Народното събрание, който прилага различни правила за различните парламентарни групи? Не бива да слагаме фиктивна роля на председателя на НС. Трябва да е изпълнена със съдържание. Гласувахме за Вигенин на едно от гласуванията, а ДБ заявиха, че биха издигнали кандидат, ако са сигурни, че ще има мнозинство. Ротационно председателство на НС не е заложено конституционно, това значи, че Желязков в един момент трябва да се откаже от председателството на добра воля и да го отстъпи на Минчев. Ако БСП не подкрепят мандат на ГЕРБ, ще ги поканим за разговори", подчерта Ангова. И уточни, че ПП е против хартиената бюлетина. "Няма да приемем бюджета, предложен от служебното правителство. Те предлагат бюджет, близък до този на ГЕРБ, с много голям дефицит, за да не се търсят пари за хората", смята тя.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    32 14 Отговор
    Корнелия е готова на всичко за власт.

    Коментиран от #19, #47

  • 2 Бойко

    20 5 Отговор
    Ще ви почерпя по една студена вода
  • 3 Сталин

    15 16 Отговор
    Българина е тъпо парче,ако мисли че като гласува до припадък за хора предварително избрани и одобрени от американското посолство за колониална администрация,ще се намери някой който да работи за интереса на Българите ,или се примерете да ви крадат и грабят до края на дните си,или трябва да се започне въстание, среден път няма

    Коментиран от #36

  • 4 Делю Хайдутин

    35 6 Отговор
    Това ли е голямата им мъка?Че няма да ,,усвоят,, милионите?
  • 5 Пенсионер

    22 15 Отговор
    Браво на корни
  • 6 Курнелия

    18 7 Отговор
    Аз може да съм стара но съм лачена
  • 7 Вежди

    35 8 Отговор
    Имате още много да учите в Харвард

    Коментиран от #42

  • 8 12340

    16 4 Отговор
    дъра-бъра-сто чадъра...
    ..словесни бълвочи
  • 9 Габровец

    37 3 Отговор
    Реването е за милионите а не за България
  • 10 Механик

    37 20 Отговор
    Ако махнат фалшивите машини ДъБъ и ПП ще изчезнат от НС!

    Коментиран от #43

  • 11 Софиянеца

    30 10 Отговор
    Как да разберат от "Промяната" като са прости хаха
  • 12 в Харвард

    26 10 Отговор
    ли ги учеха да държат парламента като заложник?
  • 13 българин

    12 12 Отговор
    Каква изненада, това са приказки за наивници, кой нормален и разумен човек, особено лица с претенции да са политици, ще се хване на другарския огън между ГЕРБ и БСП, двете основни партии на статуквото, едната от тях винаги е във властта, а ДПС е патерица към една от двете в зависимост от намеренията на задкулисието, нима харвардците са толкова наивни и глупави да не схванат в каква ситуация са или по-скоро са поредния прикрит декор на мястото на ИТН? БСП ще правят ПРОМЯНА, кога и как, да отрежат клона на който седят от 30 г. насам, това не се побира в главата на разумен човек. И каква "задругата на хартиената бюлетина ", чисто и просто съюз на путинците, драги многознайковци от ПП.
  • 14 ха ха

    16 16 Отговор
    нали се сещате че рашидов ще се откаже за да остане желязков , а бсп и герб играят заедно за грабежа и терора над населението от 15 години
  • 15 оня с коня

    14 8 Отговор
    И ще влезе с джипката БАТ БОЙКО в НС без да е депутат, ще ги строи всичките по Височина и в 2 Редици и ще им ПРОШЕПНЕ с Бащински глас:"Тук се слуша мойта воля,Аз съм капитан"!
  • 16 Разочарован Прокоп

    21 18 Отговор
    Ако мислят за България и гражданите, трябва да има правителство. Ако мислят за чужди интересни, няма да има правителство.
  • 17 Палячовци-измамници

    29 20 Отговор
    А, бе кокорчо ти наистина си безсрамен. Вежди Пашидов е прославил държавата по целия свят като българин. А, ти нещастнико, прослави страната като измамник, излъгал и измамил за милиарди паунда. Благодарение на машините Радев ви докара за да разбиете държавата.
  • 18 ГЕРБ

    13 9 Отговор
    Защо не вървите на май.... Си в ПУ....а
  • 19 Бсп

    23 22 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Постъпи като истински политик. Не я харесвам, но този път я поздравявам, така прави истинския политик. Браво!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Писах

    14 9 Отговор
    многократно , че с тая сте си пъхнали таралеж в гащите !!! Ни морал , ми човешки и християнски ценности - двуличие страшно и всичко за власт и пари ! Ако има някой в държавата , който ѝ вярва , да излезе с името и лицето си !

    Коментиран от #26

  • 22 Въпрос

    2 4 Отговор
    БУЛКАТА, бевшата фин. министъра, ееех, БУЛКАТА..... ГЛАРОСА съгласен ли е с позицията И ???
  • 23 нннн

    16 2 Отговор
    Абе, аз не ги харесвам почти всичките, но такъв е изборът на 1/3 от българите. Другите 2/3 са пас. ,,Който мълчи, е съгласен"/лат./
  • 24 Севда

    22 17 Отговор
    Решенията на ПП водят България до икономическа и финансова пропаст и енергиена колапс, няма как да са евроатлантическа партия. Техните интриги бяха провалени и те изпаднаха в изолация. Държавата е във фалит заради тях
  • 25 ГОРСКИ

    18 4 Отговор
    На следващите избори може да остана под 4% от лъжци какво да очакваш!!!!!!!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Джоко

    12 8 Отговор
    Чуя ли "конструктивна опозиция"- отказали са се. Край с външните нагайки- Украйна, Русия, евротлантизъм. Не могат тези политически евнуси да ми решат българските и местните проблеми. Не знаят как, бягат от проблема с извинение за 10 годишното наследство на други политически номади. Ние ги знаем тези проблеми, задаваме въпроси и изискваме, но решение няма и от едните и от другите инфантили!
  • 28 Гай Турий

    19 11 Отговор
    Простите П много скоро ще се сринат като славчовия файтон с тошковци. Вие какви сте бе, Господ ли ви е делегирал права и способности, че все другите са ви криви?
  • 29 тре44

    11 9 Отговор
    Няма смисъл от разочарование. Комунистите са продажни. Да очакват какво ли не от Нинова, само и само да е във властта.
  • 30 Поучете се

    10 14 Отговор
    ПП вие сте ВИНОВНИ. Вие опитахте с добро, решихте да не ги преследвате и да не ги жалите в КПКОНПИ. Защо не пуснахте списъците с корумпираните от Кремъл? Вие решихте да пазите администрацията, и да ги пипаш и да не ги пипаш те са си политически крепостни селяни. Вие избрахте този път. Сега всичко наново, или почти наново, все пак вече има добре организирана съпротива срещу модела ГЕРБ-ДПС и всички бандитски партии на прехода БСП до Възраждане и ИТН. ПП вие трябва да промените коренно политиките си срещу мафията и нейните членове. Трябва да се държите като със злобни и крадливи улични бесове, които хапят във всеки удобен за тях момент, защото това са те. Трябва грубо да подходите към тях, безмилостно. Въпреки че нямаме справедлива и чиста съдебна система. ПП трябва да излезете от парламента и да се подновят протестите. Мястото на опозицията е при хората на площада. Не се дръжте като гербаджийските лопати БСП Янев Възраждане.
  • 31 Чекмеджан ефенди

    14 12 Отговор
    ГЕРБ искат бюджет обслужващ фирмите. От 34 години бюджета винаги се прави така че да има само за фирмите. Последните 12 години най-вече за ХАСФАЛТОВИТЕ. ПП най-после направиха бюджет който даде на хората. Аз за пръв път получих 500 лева опрощаване на данъци за 1 дете. Евала за което. Ама нищо те ГЕРБ се връщата пак ще има за Трейс и разни други строителни фирми. Да ние честито връщането на мафията.
  • 32 Крах на държавността

    15 5 Отговор
    Нима не очаквахте че БСП ще ви саботират? Вие деца ли сте? Аз го очаквах още от първия ден на предните правителства. Никога през живота си не съм вярвал в идеите на БСП, когато виждаш истинското ѝм лице и поведение. Това е сварталище на интриганти и некачествени хора съсредоточили се там да си пазят капиталите, кой крал, кой укрил, кой хотел, кой мезонет, кой яхта. Дори може ли да се каже че ДБ ви саботират в някои моменти? Трябва да сте много наивни. Това е цяла машина от зависими хора, заплетени в мрежите на мафиотизма по един или друг начин, най-вече аз на теб ти на мен.
  • 33 666

    15 4 Отговор
    Тези анонимници от младежкото БКП повтарят едни и същи тъпотии, но от тях вече нищо не зависи. Голям страх ги тресе от бюлетините. На следващи избори без машинките на Мадуро няма да имат и 2%.
  • 34 еййй комунистчета

    12 8 Отговор
    Напускайте парламента, не съм гласувал за вас да ми избирате мултака и да се съешавате с крадците и измамниците.

    Коментиран от #51

  • 35 Ход

    9 10 Отговор
    ПП оставяйки в парламента вие легитимирате мнозинството на Мултаците. Излезте от този парламентарен фалш за да ги видят хората и поне малко акъл поне да имат за да видят, какво се случва. Тогава да се разбере как ще се въртят наопаки и във всички посаки, как нямало да подкрепят ГЕРБ.
  • 36 Само

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Сталин":

    Говориш пълни глупости, неверни.
  • 37 Трябваше да

    10 8 Отговор
    го предвидите! По мазни филии от комундетата няма! За власт ще продадат и децата си!
  • 38 Кой разбрал, разбрал!

    9 6 Отговор
    Всъщност, нищо ново под слънцето. Това, че ПП са имали други надежди си е за тяхна сметка. Проруската олигархия и проруските политици никога няма да променят позициите си. Когато са притиснати се разпределят като троянски коне по всички направления, а когато се появи удобен момент момент изпълзяват като вълци от прикритията си и още на момента си "сменят козината".
  • 39 Каквото искаш ти МИСЛИ !

    7 2 Отговор
    Но САМО партията " ШМАЙЗЕР " може ред у нас да УСТАНОВИ !
  • 40 Казвал съм го и пак ще го РЕКА !

    9 0 Отговор
    Народа трябва да ХВАНЕ БИКА за рогите !
  • 41 БСП са си в правото

    11 3 Отговор
    Да си следват собствения интерес, никой не ви е длъжен, вие съществувате благодарение на машинките

    Коментиран от #44

  • 42 Те не са учили в Харвард

    12 3 Отговор

    До коментар #7 от "Вежди":

    Изкарали са там курс за секретарки, всичко при тях е измамно, презентират се като празна кутия с панделка
  • 43 Може БСП

    5 2 Отговор

    До коментар #10 от "Механик":

    И да са се усетили вече
  • 44 тук е ключа за бараката!

    5 3 Отговор

    До коментар #41 от "БСП са си в правото":

    А защо тогава се плюнчите, че нашия интерес никой не го защитава? На всичко отгоре на всички избори гласуват само цигани срещу заплащане и едни и същи политически обвързани, а искте да има промяна. Промяната не се постига само на площада или на улицата! Трябва постоянство на всички инстанции.

    Коментиран от #45

  • 45 Предпочитам

    7 3 Отговор

    До коментар #44 от "тук е ключа за бараката!":

    Няколкостотин заблудени цигани да гласуват/не е в тях проблема, въобще/, отколкото да ни мамят с стотици хиляди с машинките, безконтролно и държавата да се тресе от мошеници
  • 46 Не ми

    2 4 Отговор
    Казвай,че сте против хартиената бюлетина.гласувахмр за вас.излизайте от това НС.няма пак под носа ви и това да приемат и на другите избори да ги гледате само как си купуват гласове.
  • 47 Гошо

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    "Може да отложим усвояването на 724 млн. евро по Плана за възстановяване,"
    Ако Корнелия е готова на всичко за власт ,интересно, е това изказване на Венеция Ангова как го тълкуваш
  • 48 Не мога

    2 5 Отговор
    Да разбера. ПП защо стоите в това НС ссаамо да сегаври мафията д вас.разваляйте седянката и излезте от този токсичен парламент.правете им стачки всеки ден както те на вас.
  • 49 Стига

    4 3 Отговор
    Емоции,какво да очакваш от комунига.стига наивинитет,то и от дб може да се разочаровате.важно е нас да не разочаровате избирателите.излизайте от това НС.нищо не може да свършите с тези лицемери.
  • 50 Ама разбира се

    4 1 Отговор
    Че сте против хартиената бюлетина.Нали разчитате на манипулацията на машините. В противен случай едва ли ще минете 4 те %.
  • 51 Щото

    5 1 Отговор

    До коментар #34 от "еййй комунистчета":

    Фаворита им Дамаджанов ама хич не е комунист.Лонгур.

    Коментиран от #57

  • 52 Комунист

    3 2 Отговор
    Баце е старо куче и знае ,как да подаде пожарникарския шланг на палетата от провалената партия.Мед ми капе на сърцето, като ги гледам как реват на умряло.
  • 53 Дреме ми

    6 0 Отговор
    От ,кой сте разочаровани.Важното е да сте далеч от властта.Че много злини причинихте на държавата и народа.Които ще изплащаме години напред.
  • 54 Брех дамусеневиди

    2 0 Отговор
    Ам ся ??
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 ПП нагляри

    2 2 Отговор
    Те да не си мислят, че разполагат с други политически партии, та им държат сметка за кой гласуват? Ама това е заради ИТН - ако си бяха стояли кротко в ъгъла като ДеБ, сега щяха още да са ПП на власт.
  • 57 Той е от

    0 1 Отговор

    До коментар #51 от "Щото":

    " новата почтена промяна", колко да е нов един комунистически следовател, колко да е почтен-укрил танковата касета 90г, всичките са промяна към по-лошо
  • 58 Гербаджия

    0 2 Отговор
    Ще се договорим добре с БСП.
  • 59 КИКО

    1 0 Отговор
    КОРНЕЛИЯ НИНОВА , ТАЯ ВЛАШКА ЦИГАНКА ОТКОГА ДРАПА ДА СТАНЕ МИН ПРЕДСЕДАТЕЛ !!!!!!!!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове