Last news in Fakti

5 Ноември, 2022 15:53 2 380 34

Татяна Дончева: Някои политици просто не стават

  • татяна дончева-
  • бсп-
  • герб-
  • политици

ГЕРБ е машина за бизнес, а БСП е раздирана от вътрешни противоречия

Татяна Дончева: Някои политици просто не стават - 1
Снимка: бТВ

Някои от политиците просто не стават, няма филтър, няма и сито. Станали сме по-придирчиви към водопроводчиците си, но не и тези, които ни управляват. В това бе категорична лидерът на "Движение 21" Татяна Дончева пред Би Ти Ви.

Нямам надежда, че този парламент ще излъчи кабинет, който да върши каквато и да било работа, каза тя.

ГЕРБ знаят какво искат, но няма как да го стигнат, защото имат прекалено малко депутати. ДПС също знаят какво искат, но там също не излиза сметката.

Никой не може да се обясни смислено какво ще вземем и какво ще дадем с тази помощ за Украйна. Оръжието не го дава НАТО, а страните, които са му членове, допълни тя.

Корнелия Нинова няма представа какъв е реалният проблем - партията е раздирана от вътрешни противоречия, страничните хора не искат да я погледнат, защото няма нищо общо с леви идеи и ценности, анализира още Дончева.

ГЕРБ е машина за бизнес. При нови избори съвсем не е изключено да падат. ГЕРБ, ДПС и БСП са се хванали за хартиените бюлетини, но ще видят, че те не са техният проблем. Това не решава никакъв проблем, завърши тя.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кражбите

    20 4 Отговор
    за милиарди бизнес ли се водят ?

    Коментиран от #5

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 1 Отговор
    ЗАЩОТО се НАЗНАЧАВАТ удобни послушковци калинки АКО сте УМЕН то СИСТЕМАТА ви ИЗЯЖДА
  • 3 Гост

    16 2 Отговор
    Татянче най накрая и на теб ти се отвори парашута,ама за малко....несериозни политици нали...стояха в Парламента от ден до пладне....и никаква лапачка....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Па да

    20 2 Отговор

    До коментар #1 от "Кражбите":

    Разликата между бизнесмен и крадец е на ръба на бръснача. А когато си платиш на когото трябва - тогава си най честният и добър бизнесмен.
  • 6 Приятелка

    10 13 Отговор
    Танче, моля те, престани да говориш глупости!
  • 7 Макс

    15 4 Отговор
    Вярно е , затова и тя е извън властта . Не всеки става , ама защо я питате , като не може да отговори нищо . В България има много хора , които говорят много , без да казват нищо.
  • 8 1122

    10 6 Отговор
    НЕ госпожо Дончева,само някои СТАВАТ,другите са :интересчии,мошеници,кухи лейки,и каквото ви дойде още наум.Просто няма хора които да мислят за ДЪРЖАВАТА НИ ! Да не се чудят защо НЕ ГЛАСУВАМЕ, няма за кого.И златни бюлетини да пуснат на изборите никой няма да отиди,и ТЕ ще си гласуват сами за себе си,затова искат да се върне КНИЖНАТА БЮЛЕТИНА,така по лесно се манипулират изборите /спомнете си езхвърляните чували до кофите по време да изборите и как всичко си беше НАРЕД нямаше липси....нали.ЗАТОВА ТОЛКОВА ИСКАТ ДА СЕ ВЪРНЕ КНИЖНАТА БЮЛЕТИНА....но пак няма да излязат хората,и умрелите да гласуват вече никой не ви вярва....РАЗБЕРЕТЕ ГОООО...

    Коментиран от #14, #18, #23, #31

  • 9 БОЙКО И КИРО ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СТАВАТ !

    11 6 Отговор
    .......................................................................................
  • 10 Зевзек

    13 9 Отговор
    Някои "опитни" бабички присто вече за нищо не ставате вече. Не че на младини сте ставали за нещи, ама сега още по-малко ставате. Говоря за Татяна Дончева, Мика Зайкова, Мая Манолова, Корнелия Нинова, Десислава Атанасова, ПКП ...

    Ало червените и гербаджийдките бабички, време ви е да се пенсионирате. И вашите партии на статуквото е време да, се пенсионират. Баничките време е да отстъпите мястото пред ТВ камерите на следващото поколение. Вашето "опитно" поколение докара БЪЛГАРИЯ до разруха. Време е да направите път на по-младите да оправят катастрофиранара от вас България.

    Коментиран от #13

  • 11 Живков

    8 1 Отговор
    Да дург Дончева не стават А пък тези от които нищо не става ги дават по телевизията
  • 12 Агата Кристи

    10 8 Отговор
    Ееех, танче, танче,
    Помня те в онзи предизборен клип за кандидат президент в лодката с майка ти и една КОЗИЧКА ..
    Танче, ти пък и за пастирка на кози НЕ СТАВАШ !!!
  • 13 Прав си

    12 3 Отговор

    До коментар #10 от "Зевзек":

    донякъде От тези младите които дойдоха се видя че нищо не става Не разбират нито от икономика нито от финансии нито от индустрия

    Коментиран от #19

  • 14 един

    9 4 Отговор

    До коментар #8 от "1122":

    И като не излезеш да гласуваш на кого ще накривиш шапката?Пак ща управляват ма@иоти,пак ще крадат от данъците ти и ще подаряват на Кремъл,пак народа ще се топи а това освен всичко друго означава и липса на работна ръка,което пък означава че цената на труда ще се вдига, а от там и цените на стоките!Та на кого ще накривиш шапката питах?

    Коментиран от #16, #21

  • 15 И водопроводчиците са калпави

    7 1 Отговор
    Не съм имал случай някой "майстор" да ми е свършил работа кат ората!
  • 16 има умствено семпли хора,

    4 3 Отговор

    До коментар #14 от "един":

    на които херото МНОГО разчита. Всичко сме давали на Клемъл?!! Ти да видиш!!! Бедните кравари НИЩО не НАМАЗВАТ от нас освен да ни завладяват територията и колонизират!!!!
    Оставям ти място да изброиш какво сме получили от краварите и нато..............................................Няма да искам да ми пешеш за книжните самолети, които боко плати КЕШ 3 милиарда, и не се знае ДАЛИ И КОГА ще ги получим. Нито за втората серия ТАКИВА!!! Нямаш пипе да разбираш. Съжалявам те.
  • 17 КОЗ ЯК

    7 0 Отговор
    Българската "демокрация" : Шайка продажни мерзавци самонарекли се политици управляват и грабът тълпи лумпени.

    Коментиран от #20

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 До Кодяк

    2 3 Отговор

    До коментар #17 от "КОЗ ЯК":

    Лумпените сте вие, коото хласевате години нарад за тоя дето ви ограби и ви такона на 200 , но пак го избирате! Тия, които гласуваме за ПП, ДБ сме свободни, образовани, мосерни и умни хэра, които не желаят мутри да го управляват..така , че вие лумпените на Герба, Дъпъсъто и Израждането се замислете над съдбата си! Шефовате ви станаха от политика милионери, а вие лапате мухи и вярвоте на мантпите им..Еле Копейката взе 1,2 млн.субсидийка, халал да му е! Още един луксоден имот да купи с тях и още 1 бшзтес на оана си..а ББ ще се плицика в Барселоната..Тъпаци сте, ама наисгина!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Данъчния от Канада

    5 1 Отговор

    До коментар #19 от "Ивка":

    да платил си е данъците Кирето е завършил ХАРВАРД и никога не лъже . Е балъци мнооооооооого нека му вярват
  • 23 Минаващ

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "1122":

    Точно така е! Затова искат да върнат харгията. Връщане назад, но трябна да се гласува, стига с тия изтъркани мантри- разочаровани били и нямало за кого да гласуват..Има, има, само тпябва хората да се информират, да четат..
    Ами като не отидеш да гласуваш, няваш право и да са оплакваш, а и да философстваш тук, бе! От толкова многэ партии все има и читави хора, за които можеш да дадеш гласа си, ама предпочитат да политиканстваг на маса и във фейса, аман от овце!
    Хем не са правят труда да прочетат и се информират, ама иначе дрънкат .Сигурна съм, че поничито не сте прочели и на 5 души от ПП биографиите, аз съм изчела на 28 души - ами млади, образовани, необвързани с корупция и стагукво, повечето или с бизнес или с кариерни позиции преди политиката.. Има за кой да се гласува без герберастите, турците и слабообразованите изрожденци. Стига с тая стара мантра, избор има! ..просто четете и се информирайте! Има и префаренции- почто мажоритарно гласуване, ама Ганъо вса много плямпа!
    Аман от прости хора, които не си упражнявят правото на глас, а оставят турци, мафиоти и цигани да му решават съдбата, защото ТЕ пък гласуват, няма празно!
  • 24 ЕДГАР КЕЙСИ

    5 1 Отговор
    ДРУГАРКО БИДОНЧЕВА ...,..,. ОТИВАЙ НА СЕЛО ДА ...... КОПАШ ФЕТЕРИЙТЕ ...... И ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ , НЕ СТАВА ОТ ТЕБ ......... ФАКТ
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Мнение

    4 2 Отговор
    Права е Татяна Дончева като казва, че ГЕРБ, ДПС и БСП са се хванали за хартиените бюлетини, но ще видят, че те не са техният проблем. Проблемът са самите те! В Европа изчезнаха много партии с дългогодишно присъствие. Просто се стопиха, защото не решават проблемите на народа си, а изпълняват задкулисни поръчки на кръгове от хора забогатели по съмнителен начин, на олигарси, които използват партиите за лично облагодетелстване, които да прокарват закони в тяхна полза.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Българин

    4 0 Отговор
    То и ти просто не ставаш,но го разбра овреме и си би камшика,а иначе си права.
  • 31 Будител

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "1122":

    Ти разбери,че първо трябва да се научиш да пишеш правилно и после да изказваш мнението си,за да не се излагаш!
  • 32 пенко

    2 0 Отговор
    ПИГИ-ПИГИ --- ТЯ-ТЯ-ТЯ -НА-НА-НА-НА -ТЯ-ТЯ-ТЯ !!!!!!!!!!! НИЩОТО В БГ ПОЛИТИКАТА !!!!!
  • 33 Каймета

    2 0 Отговор
    Татянче точно Ти ли???????
  • 34 Маринов

    1 0 Отговор
    Каке ,
    Много се ОЛЯ и ОСМЪРДЯ
    и е ВРЕМЕ
    да те ОТВЕЕ вятара
    на БУНИЩЕТО на ИСТОРИЯТА!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове