Last news in Fakti

15 Ноември, 2022 12:40 4 052 37

Искрен Митев: Ние няма да валидираме една престъпна организация да управлява България

  • искрен митев-
  • валидиране-
  • престъпна организация-
  • управлява-
  • страната

Депутатът от ПП призова да не се прехвърля отговорността за съставяне на правителство към втората политическа сила. Според Митев предсрочните избори са като едно чистилище 

Искрен Митев: Ние няма да валидираме една престъпна организация да управлява България - 1
Снимка:Euronews Bulgaria

„Продължаваме промяната“ възникна, за да се бори с такива престъпни организации, които крадоха България 12 години и ние не можем да ги върнем на власт, разберете. Ако 50% от гражданите искат да има правителство с компромиси, аз съм сигурен, че това не са нашите избиратели.

Това заяви в студиото на „Добро утро, Европа“ по Euronews Bulgaria депутатът от „Продължаваме промяната“ Искрен Митев.

По неговите думи алтернативата на това, което се случва в момента, е ГЕРБ да можеше да състави правителство заедно с ДПС.

„Това ли искат българските граждани? ГЕРБ и ДПС да продължат да управляват България? Смятам, че не е това“, посочи Митев.

"Нека не забравяме кой е господин Борисов – той е осъден лъжец. Той е един човек, срещу когото има 400 страници доказателства в съда, които не са прегледани и въпреки, че арестът му беше обявен за незаконен, нека не забравяме, че това е в частта му за неотложност. Никой не е казал, че господин Борисов е невинен", коментира депутатът от ПП.

„Това в никакъв случай не означава, че ние сме съгласни и склонни да подкрепим едно престъпно управление, което виждате докъде докара България“, подчерта политикът от ПП и определи като щастливо обстоятелство невъзможността на ГЕРБ да състави правителство, което по думите му е една победа за България.

„Ние няма да направим безпринципни коалиции и да валидираме една престъпна организация да управлява България“, категоричен бе Митев и допълни:

„Всеки ден, в който ГЕРБ не управлява България, е победа.“

Депутатът от ПП призова да не се прехвърля отговорността за съставяне на правителство към втората политическа сила. Според Митев предсрочните избори са като едно чистилище.

„С тези избори направихме много голяма победа – изкарахме ИТН от Народното събрание“, посочи народният представител на ПП.

Той отбеляза, че „Демократична България“ трябва да са наясно в каква позиция се намират и ги покани на следващите избори да бъдат още по-активни и да съберат повече избирателна маса, така че да могат да вземат по-важни решения в Народното събрание.

"От всички партии, които управляваха в предното Народно събрание, единствената партия, която получи някаква полза и по-висок резултат, беше „Демократична България“. Така че аз виждам, че с тяхната крайна позиция, атакувайки „Продължаваме промяната“ те всъщност взимат от нашите избиратели, което е нормално, защото ние сме едно тесто и това е нещо хубаво, защото ние в крайна сметка работим заедно", коментира още Митев.

Въпреки противоречията с БСП, по думите му левицата е предвидим партньор. Нещо, което според него липсва при ГЕРБ и ги прави негодни за коалиционни партньори.

Депутатът на ПП призова президента Радев да окаже въздействие върху служебния кабинет, за да внесе той проектобюджет за следващата година.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 80 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТОВА БОБОКОВИ И ЧЕРЕПА

    43 31 Отговор
    ЛИ ТИ ГО СПУСНАХА ДА ГОВОРИШ.
  • 2 123456

    45 28 Отговор
    доста нелепо е това дете и партийката им ! Казва - ние няма да те подкрепим , но ти подкрепи нас! Техните схеми били по харни и законни за лапане ! Гледай ти ...
  • 3 Евала бе

    41 23 Отговор
    такъв головодник скоро не бяхте валидиралив сайта!!!
  • 4 Агата Кристи

    27 17 Отговор
    "ВАЛИДИРАМЕ" - ей па купички думи бе ... демек АКЪЛЕН...
    Нагнетъл се с изрази, като пате с топли ла.й.на.....

    Коментиран от #9

  • 5 Я па тоА

    29 26 Отговор
    ...МА , ТОЯ ГА ЩНИК... , МНОГО СТРАШЕН...
  • 6 Време е

    34 8 Отговор
    Толкова десетилетия на лъжи , грабежи и криминална управа стигат за няколко живота !
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Шопо

    38 27 Отговор
    ПП няма място в политиката, това ще се види на следващите избори.
    Народа ще накаже партиите на войната.
  • 9 Агата Кристи

    8 3 Отговор

    До коментар #4 от "Агата Кристи":

    КУПЕЧКИ
  • 10 Петър

    30 23 Отговор
    Неуважаеми бастуни от ПП, България не се краде от 12 години, а от 1944г. Тиквата не е единственият крадец, вие бяхте в коалиция и се разбирахте чудесно с московската метастаза, която трови страната от гореспоменатата година. НИКОГА КОМУНИЗЪМ!!!

    Коментиран от #16

  • 11 Само предлагам

    35 18 Отговор
    когато се по явиш да кажеш някоя лъжа въпреки че си Искрен гледай да я поукрасиш , Много добре знаеш кой как и защо докара тези измамници измислили ПП .
  • 12 Ост

    26 17 Отговор
    Еи пумияр вън от парламента и Бг
  • 13 Шайка от примати

    25 30 Отговор
    ПП не предавайте хората. Харесва ми че все по-често вече се говори, че Борисов е мутра и ГЕРБ са шайка престъпници окупирали държавата, коитя тясно работи с БСП и с ДПС на местно ниво, даже и в парламента. Борисов е за затвор.
  • 14 Ами да

    15 12 Отговор
    Абсолютно!
  • 15 Хаха добре им го каза този депутат на

    18 27 Отговор
    Гробарските престъпници, тиквата им е в краварските санкции по магнитски отбелязан като тежко корумпиран и опасен на висок политически пост....Трябва да се иска съдействие от САЩ и съдилищата там да се разкрие текстът на Санкциите Магнитски за България ...това могат да направят от ПП и да почнат дела срещу Борисов Пеевски Цацаров и Гешев
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 игор

    36 14 Отговор
    Ти какъв специалист си бе Искрене?Кукла с фалшива дипломка от фалшиво килийно училище.Как пъп всички излизащи от там са все едни и същи кауни.
  • 18 мамин сладък

    36 17 Отговор
    Мамин по..рко ! Раздава квалификации и присъди . Неговите съ-партийци разсипаха България за седем месеца , ама ГЕРБ и ДПС са му виновни ?! Ей , льо.ьо - погледни до къде го докарахме с вашите "честни" министри и "специалисти" ,бе !!! Крадохте и с г..за си и понеже нищо (от нищо) не разбирате - каквото не откраднахте го съсипахте !!! Никога , ама - НИКОГА не трябва да ви се позволява да се докопате до (каквато и да било) власт , ако искаме България да продължи да съществува !

    Коментиран от #19, #25

  • 19 Ало-ало

    20 19 Отговор

    До коментар #18 от "мамин сладък":

    ПП съсипаха и европа за няколко месеца само, и африка, и азия, всички войни са по тяхна вина. Може би трябва да ги ожалим герб и дпс и да ѝм хвърлим парите си от касичките на децата си през терасата, за да ги спасим. Разбирате ли. Важно е.

    Коментиран от #22

  • 20 шлосер

    21 8 Отговор
    Еххх ,колко им се иска на "гъвкавите" (много меки) ... горни крайници пак да се докопат до власт ,па да гепят ,гепят ,гепят ... ама , няма да стане. Много ... болтове с обратна резба и гайки (се оказа ,че) има в България ... ама ,не чак толкова , че пак да ви върнат на власт.
  • 21 Браво

    12 16 Отговор
    Всяка дума е истина жалкото е че в тази държава престъпниците са навсякъде !
  • 22 аха , аха

    14 4 Отговор

    До коментар #19 от "Ало-ало":

    Аха,аха! Едно време от БКП обвиняваха международното положение ,сушата ,кишата и Рейгън, за хала в който се намирахме ,сега пак ли?

    Коментиран от #28

  • 23 Искрен Митев

    24 9 Отговор
    ПП продажник съд и затвор за вас сороски подлоги
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Разбира се, че

    13 21 Отговор

    До коментар #18 от "мамин сладък":

    Герб, ДПС и итн са виновни. ДПС граби отдавна с Пеевски, Доган и Данчо Ментата, Герб освен да лъже, краде, рекетира и да облагодетелства фирмите на Борисов, който е милиардер с 4 милиарда евра в офшорни фирми, друго не прави. ПП и ДБ започнаха да разчистват тази кочина, и тези мафиоти ги свалиха.

    Коментиран от #32

  • 26 Днес

    9 21 Отговор
    Троловете на мутрата и шайката са пак тук !
  • 27 Българин

    22 5 Отговор
    На следващите избори народът ще ви измете и никой няма и да се сеща за вас.
  • 28 Айде и на тоя болен мозък

    17 2 Отговор

    До коментар #22 от "аха , аха":

    БКП му е виновна, че се родил
  • 29 Старец

    18 2 Отговор
    Преди много години имаше комик Мирча Кришан.
    На всички въпроси за растения отговаряше, че краставицата съдържа 98 процента вода. Ама тоя сладур Искренчо май е прероден Мирча!!!
  • 30 Коментар

    17 5 Отговор
    Любителя на чужди вратовръзки щял да валидира нещо си???

    Искрен-чо, нищо нема да валидирате, а ще танцувате под музиката на Мустафата!!!
    Ясно ли ти е???!!!

    Опандизвахте Боко, а сега се договаряте с него за правителство???

    Само заблудените българи, гласували за евроатлантягите (главно тия в София), си мислят, че ПП и ДБ са за проевропейски ценности и за развитие на България???!!! А реалността е, че те всички статуквеници (евроатлантици) козируват на Мустафата и нейните предшественици, още след 89-та година!!!

    Само Възраждане!!!!!!!!

    Коментиран от #33, #35

  • 31 Кръпката

    12 3 Отговор
    Прочетох изложението и коментариите. Ето и моя:
    Съгласен съм с хъса срещу ГЕРБ и Борисов. Това да си прави оперативки на пънчета край шосето, в дома му в Банкя, да ходи на гости на Урсула, Меркел и неговия началник, подаръци разбира се от нас... Да ни лъже и краде безобразно. Ами то щом и Пашата е имал кабинет в МС какво означава и какво очаквате...
    И дойдоха тия младежи от вън. Единият излъга с гражданството си и стана министър. Продавач на кремчета в Лидл. Другият и той от Харвард, само че дипломата му не прилича на истинските, а на тия които се продават в Интернет. Продавач на билети и както писаха, съден за измама. И още един се появи от нищото, със жена си и изведнъж беше сложен на голямата финансова река - еврофондовете. Какво стана? Уж всеки месец имаше излишък от 1 милиард, а се теглиха заеми и за деца и внуци. За купения газ да не казвам, губят се някъде над 100 млн (половината от печалбата). Е, какво правим? Всички са "маскари" по Вазов и няма читава партия. Станахме територия България, разбрахте ли? И няма изход при това статукство, НПОтата и големия брат.
  • 32 Петър

    6 5 Отговор

    До коментар #25 от "Разбира се, че":

    Чак да са започнали да изчистват кочината.... Далеч не са тръгнали дори, половината от ПП и ДБ са козирували на тиквоча, а огромната част от съставите на упоменатите партийки са запълнени с леви убеждения. Не правиш коалиция с боклуците, които искаш да изчистиш.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Бивш левскар

    9 0 Отговор
    Това е на агнето майка му.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Киро Литмуса на куpолациятa

    15 1 Отговор
    Самите ние от ПродължавамеПрeeбаването сме престъпна организация и няма как да валидираме друга подобна!
  • 37 минувач

    3 2 Отговор
    „С тези избори направихме много голяма победа – изкарахме ИТН от Народното събрание“, посочи народният представител на ПП."
    Наистина е интересно как сега, когато ИТН не са в парламента, лъсна неспособността ви да управлявате страната. Вече не можете да си измивате ръцете с ИТН, а положението става все по-зле. Е, кой е виновен за това? Къде ще видите този път "дългата ръка на ДПС"? Май предателите, крадците и некадърниците сте точно вие, наред с безспорните шампиони в тези категории ГЕРБ, ДПС и БСП.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол