Last news in Fakti

11 Декември, 2022 22:13 4 597 21

Ловец е загинал при ловен излет край Кюстендил

  • загинал-
  • ловец-
  • кюстендил

Става въпрос за млад мъж от близкото до града Коняво

Ловец е загинал при ловен излет край Кюстендил - 1

Ловец е загинал при ловен излет край Кюстендил, съобщава "Фокус“.

За инцидента потвърдиха ловци от региона.

Става въпрос за млад мъж от близкото до града Коняво. Инцидентът е възникнал в Конявската планина.

Полицията изяснява случая.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Към заглавието

    12 2 Отговор
    Бог да го прости! Загинал или някой го е " загинал" е друг въпрос. Преди години така се случи с близък приятел– гръмнаха го по погрешка. И авджийството не е за всеки. Уж курсове, разрешителни, обучения, инструктаж преди всеки лов, но...ето на.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Тоалетна хартия

    18 3 Отговор

    До коментар #1 от "Към заглавието":

    Ловуват пияни...
  • 3 Патето Яки

    7 5 Отговор

    До коментар #1 от "Към заглавието":

    Възможно е глиган да го е нападнал или мечка.

    Коментиран от #10

  • 4 Село Козлодуй

    7 9 Отговор
    Дано се оправи човека.
  • 5 Емо

    21 7 Отговор
    Ловът е едно средство богати безделници да ходят да се забавляват, като се правят на войници, и среддство на държвата на събира пари. ловците трябва да са хора, които наистина имат нужда от месото на животните, а не предимно градски еснафи. За тях трябва да има както в САЩ стрелбища на открито, където да могат да си стрелят по мишени с дълго и късо оръжие. Проблемът е, че в българия са много малко такива стрелбища, а желаещите да "разпуснат" намират лесен начин в лесното получаване на разрешително за ловец. Сериозен проблем е и много широко разпространеното пиянство и простотия сред ловците. Много свестни хора влизат, но се отказват и бързо напискат, като видят всеобщата ниво на простотия.

    Коментиран от #7

  • 6 Към заглавието

    4 3 Отговор
    Към 2– " подкрепят се са не им е студено", но с цената на човешки живот– нали за това е инструктажът преди лова. По нашенски– " Правилата са, за да се нарушават". Към 3– не се подигравай с трагедията на едно семейство, а да не говорим, че мечка и глиган не стрелят с ловна пушка!
  • 7 Към заглавието

    15 2 Отговор

    До коментар #5 от "Емо":

    Няма ги някогашните ловни дружинки– хора, грижещи се за гората и за животните. Още си спомням хранилките за сърни и птици и как ходехме в преспите, за да ги напълним с храна. Беше...
  • 8 РИТОРИЧНО☝

    4 0 Отговор
    ...а днес е международен ден на планината
  • 9 млад мъж от далечното до града Коняво

    10 1 Отговор
    Уууууууууууееееееееееер
    Неграмотна паплач
  • 10 Удмуртец

    2 4 Отговор

    До коментар #3 от "Патето Яки":

    Илитравестит
  • 11 Смех

    8 4 Отговор
    Ловът е перфектният начин да отстреляш някой неудобен и да го изкараш като инцидент
  • 12 Абе то ...

    4 4 Отговор
    Който нож вади , от нож умира .
  • 13 Мечката

    6 2 Отговор
    Той повече няма да прави така.
  • 14 Леля Гошо

    3 2 Отговор
    Когато има съобщение за бити медици, обикновено са роми, когато има съобщение за злополука по време на лов, обикновено са кьор-кютук пияни.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Вземете го напишете като хората...

    0 0 Отговор
    Това е цялата истина бил е убит по "невнимание" 40-годишен ловец е открит мъртъв по време на лов в Кюстендилско, съобщиха от ОД на МВР.

    Вчера е подаден сигнал чрез тел. 112 за прострелян мъж по време на ловен излет в местността „Стражата“ в землището на с. Цървеняно. Починалият е 40-годишен жител на с. Коняво.

    Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група с участието на служители от отдел „Убийства“ – ГДНП, под ръководството на дежурен следовател. Установено е нараняване по трупа от дясното рамо в посока шията. От местопроизшествието е иззета ловната пушка, иззети са намерените вещи на ловеца. Разпитани са участници в лова. Трупът е закаран за аутопсия в кюстендилската болница. Работата по образуваното досъдебно производство продължава под надзора на ОП – Кюстендил.

    Коментиран от #20

  • 19 ФАКТИ?

    0 1 Отговор
    ДА СА ИЗТРЕПЯТ СИЧКИТЕ. ДНЕС 1 УТРЕ 101.АМИН
  • 20 Нов

    0 1 Отговор

    До коментар #18 от "Вземете го напишете като хората...":

    ПРЕЗ У------------Я МИ Е.
  • 21 Ивелин

    0 0 Отговор
    Разтървавал е кучета; И едното нещо се е оплело в пушката, и така е станало; Бог да го прости момчето, днес го погребаха...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове