Last news in Fakti

29 Декември, 2022 08:26 1 894 74

Бойко Ноев: Грозев е бил потърсен от властите на втория ден, задействани са механизми за неговата безопасност

  • бойко ноев-
  • христо грозев-
  • власти-
  • втори ден-
  • механизми-
  • безопасност

Засега знаем от официалната руска агенция „РИА Новости“, че действията на наказателните органи в Русия са заради негови (б.р. на Грозев) интерпретации или заради информации, които е давал за руската армия“, добави експертът по национална сигурност

Бойко Ноев: Грозев е бил потърсен от властите на втория ден, задействани са механизми за неговата безопасност  - 1
Снимка: bTV

Христо Грозев е потърсен (б.р. от българските институции), не лично от министър-председателя или президента, или от някой лидер на политическа партия. Знам, че на втория ден той е бил потърсен и са задействани съответните механизми за осигуряване, доколкото е възможно, неговата безопасност, тъй като той не се намира в България.

Това заяви в студиото на „Тази сутрин“ експертът по национална сигурност Бойко Ноев.
„След като външно министерство се събуди след празниците и покани Митрофанова. Като че ли за такива важни неща трябва да чакаме да си изядем сармите и пуйката. Вероятно тя ще каже какви са истинските причини и тогава МВнР би трябвало да каже какво е попитало и какво са отговорили. Засега знаем от официалната руска агенция „РИА Новости“, че действията на наказателните органи в Русия са заради негови (б.р. на Грозев) интерпретации или заради информации, които е давал за руската армия“, добави Ноев.

Той допълни, че в Русия има закон, който забранява да се говори истината.
„Вие да сте чули нещо за разследването на взривове, от 2011 г. у нас има над 10 взрива в заводи, складове, загинаха хора. Главният прокурор удобно излиза с коментари, но на практика не сме видели никакъв резултат. Ако не беше Грозев, нямаше да има никакво разследване на руските специални служби в България“, заяви експертът по национална сигурност.

Според Ноев ресурсът на ДАНС за контролиране дейността на чужди специални служби в България трябва да се удвои или утрои, за сметка на дейности, които са неприсъщи на тях.

Вчера Ноев се е свързал с Христо Грозев, който му е потвърдил, че български служби са се свързали с него.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    51 6 Отговор
    Аре Пак цирковете на слугинажа!
  • 2 ХАХАХА

    45 5 Отговор
    Брей какви е "юнаци" е раждали, ражда и ще ражда българска майка юнашка.Аз все още чакам списъкът със спонсорираните от Русия медии и отделни личности. Като кажеш А следва да кажеш Б ,че така излиза ,че говориш празнш приказки.

    Коментиран от #39, #64

  • 3 Оценка

    43 3 Отговор
    Много примитивна и пристрастна експертиза на този експерт -руски възпитаник

    Коментиран от #6, #51, #61

  • 4 Мнение

    13 51 Отговор
    Мутрофанова трябва да бъде обявена за персона-нон-грата, а българското посолство в Москва да се закрие. Защо поддържаме дипломатически отношения с терористична държава. Докато не има осъдителни присъди в Хага на Тупин, Песков, Лавров, Захарова, Соловьев и прочее нямаме разговор с Русия. До момента от агресивната война на Тупин загинаха над четвърт милион православни души - руснаци и украинци.

    Коментиран от #62, #74

  • 5 123

    41 3 Отговор
    И двамата сте от джендърите и фашеджите продажни бг боклуци
  • 6 ХАХАХА

    28 3 Отговор

    До коментар #3 от "Оценка":

    Ама нали знаеш всички завършили в Русия насила са пратени там за наказание,не чете ли интервюто на канарчето?
  • 7 Подлогите се разжужаха!?

    47 8 Отговор
    Когато някоя краварска подлога плюе по Русия, тези го смятат за герой, и веднага скочиха да го спасяват!? Как ще го спасяват, ще го крият под леглото ли? Знаят ли поговорката, да би мирно седяло, не би чудо видяло? Този Грозев се е правил на важен, плюл е лъжи по Русия сега писка за помощ. Това ще стане с всички краварски продажници.

    Коментиран от #20

  • 8 Мунчо

    24 2 Отговор
    “Вероятно тя (Митрофанова) ще каже какви са истинските причини и тогава МВнР би трябвало да каже какво е попитало и какво са отговорили.”
    Ще ти каже, и още как! Сигурно трепери от страх пред такива мишоци като теб, смели, когато имат стена зад гърба си.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Геша

    37 4 Отговор
    Като не е чужд разузнавач и не е изпълнявал задачата по уговарянето на руски пилоти да избягат с техниката си в Украйна защо се крие тогава като лалугер,а не се яви пред съда.
  • 11 горски

    39 3 Отговор
    Мишоци.....които се правят на интересни.И Грозев и Ноев,и цялата евроатлантическа пасмина....
  • 12 Българин 🇧🇬

    36 4 Отговор
    Голяма реклама си направи тази западна слугиня Грозев . Да каже в прав текст - участвал ли е в укробританска конспирация за отвличане на самолет от братушките !
  • 13 БОЛЕН Лидеров

    9 2 Отговор
    ИЗВИНИСЕБЕ
  • 14 пръчка

    29 2 Отговор
    този грозев защо не е мислил предварително, преди да плямпа и пише, сега се страхувал, а тогава не, да му мисли сега

    Коментиран от #17

  • 15 Стига с този грозев

    38 4 Отговор
    Не сме длъжни да пазим чужди агенти, занимаващи се с пропаганда и лъжи. Па макар и да се водят българи.
  • 16 Бойко Ноев идиот на Хранилка!!

    27 3 Отговор
    Този всеки ден ли ще си ръси Простотии те!
  • 17 Всъщност

    25 4 Отговор

    До коментар #14 от "пръчка":

    Никой не му пречи , да говори , да "плямпа" . Руснаците го търсят за логистично участие в някакъв опит за самолетно отвличане .
  • 18 Сибирският бръснар

    33 7 Отговор
    Да кажем, че Грозев го грозят опасности от ГРУ. Той трябва да е наясно, че сам си е сложил главата в торбата. Мъникът Ноев също трябва да е наясно с това, колкото и да е ангажиран от Гебрев да защитава неговото име и интереси, като крупен производител на боеприпаси. Но вместо да лаят срещу Митрофанова, мъникът трябва да подкани в МВнР да бъде извикан британския посланик и бъде попитан, как британските служби ще се погрижат за техния агент Грозев, на когото му плащат и го ангажират с тяхна информация и техви интерпретации, той да напада РФ, президента й, армията й, нейните специални служби. МИ-5 и МИ-6 как ще се погрижат да си опазят инструмента??! А защо каскетурата и ДАНС не арестуват Грозев и го разпитат, защо се е поставил в услуга на чуждо разузнаване и със своята дейност той вреди и злепоставя България пред РФ??! Неговото предателство и слугинаж на чужда служба попадат по ударите на гл. I от българския НК!

    Коментиран от #55

  • 19 Жорж

    27 3 Отговор
    Откога България се загрижи толкова много за сигурността на чуждите агенти .
  • 20 Агата Кристи

    5 19 Отговор

    До коментар #7 от "Подлогите се разжужаха!?":

    Пропусна да отбележиш, че ти си ПРОДАЖНИК на един АГРЕСОР, който чрез "освобождение" от края на 18 век претендира, че сме му губерния
  • 21 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    29 7 Отговор
    "Той допълни, че в Русия има закон, който забранява да се говори истината."
    😀😀😀😀😀😀
    Е тук вече избиха рибата ‼️
    Първо никъде няма такъв закон ❗
    Второ навсякъде го спазват и не говорят истината ❗

    Коментиран от #23

  • 22 истински българин

    21 7 Отговор
    абе руснаците да го изчаткат това цвилещо прасенце ,взе да ми писва от този буклук ,денонощно да ме занимават рева на един предател ,който ще свърши в някоя канавка вероятно

    Коментиран от #28

  • 23 Истината

    7 25 Отговор

    До коментар #21 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Хлебарката може да живее две седмици без глава но русофила може да прави това цял живот. Ти си живото доказателство за това!

    Коментиран от #38, #46, #47

  • 24 Краси Марков

    1 19 Отговор
    Поредната глупост на братушките. Сега направиха и огромна реклама на олигарха Грозев. Той не е журналист, а именно олигарх, който постоянно живее в чужбина.
    Да оставим друго, но не можеш да преследваш някого за информация или дезинформация.

    Коментиран от #29

  • 25 до демократите в насранландия

    28 4 Отговор
    що спряхте руските телевизии нали тук всичко еоткрито ,без цензура ,маа....
  • 26 Ами

    25 6 Отговор
    Айде стига с тоя Грозев, бе. Дайте му Стара планина и го забравете. ПиснАхте на всички с терзанията на некакъв грозен псевдо герой. А мисирите само със състоянието на мръсното му бельо не са ни запознали.
  • 27 Гено

    8 13 Отговор
    Гешев опитаа да направи обиск на руските агенти в президентсвото, в резултат Фигуранта вдигна юмрук и започна с парите на черепа да ръководи платени протести, после назначи Киро и кокоро в нарушение на Конституцията...после през нощта на Разпети петък подписа указ само за машинно гласуване и чрез измами натресе на българите същите Киро и Кокоро. В резултат инфлация, 30% по-скъпи газ и горива заради посредници, 200% по скъп ток, измами и лъжи. Резултата е, че със служебни Фигуранта управлява самолично България, последно вече месеци след изборите бави мандатите... А, за да заблуда на овцете нарече назначените от него Киро и Кокоро шмекери... Какво очакваш да направи Гешев???
  • 28 Българин

    7 21 Отговор

    До коментар #22 от "истински българин":

    Русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи. Доброволните руски роби са само роби. Ненавиждани от българите и презирани от руснаците, защото знаят, че продалият собствената си родина ще продаде и господарят си.

    Коментиран от #31

  • 29 марко красев

    14 2 Отговор

    До коментар #24 от "Краси Марков":

    явно не си чел добре за какво го търсят
  • 30 Бесен- _Язовец

    4 19 Отговор
    Истеричният русофилски вой е музика за ушите ми!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Механик

    14 5 Отговор
    Имам чувството, че ГрозНев, много скоро ще се пристрасти към чай с полоний.
  • 34 нбтфг

    19 5 Отговор
    Платените шпиони са в потрес. Почнаха да усещат че няма да ги спаси никои като се обърне палачинката. Вземат пари обработват с лъжите си хората, ама Русия ще си оправи сметките със шпионите. Ще ви потърсят сметка на всичките плтени краварски подлоги, ще си платите.
  • 35 Българин

    7 19 Отговор
    Чувствам как продажните петоколонници с огромно удоволствие искат собственоръчно да убият руският душманин Грозев е да нахранят прасетата с трупа му. И не се съмнявам, че ако фашистка Русия победи това ще бъде съдбата на стотици хиляди българи. Защото русофилите винаги са били национални предатели и българофоби, за които руските интереси са били на първо място.

    Коментиран от #42

  • 36 тако си требе

    4 7 Отговор
    Всеки " достоен " български гражданин трябва да бъде защитаван с всички ресурси на " държавата " , независимо на кого и в чия полза служи . Българските управленци достойно защитиха Пеевски от американския Магнитски , като го направиха депутат и сега седи у първия ред на законодателството ни , редом с Карадайъ и го боли фарът за всякакви Магнитски рестрикции , ноооо има и такива българи и то много , на които им се заявява пак от тамошната трибуна да го " духат " , бедните им казват.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 нпо агент

    14 2 Отговор

    До коментар #2 от "ХАХАХА":

    Баш Ноев прави извода за причините защо Русия подгонила Грозев.."заради негови интерпретации или заради информации, които е давал за руската армия"...Грозев интерпретатора.
  • 40 Истината

    5 17 Отговор
    Русофила не може да бъде едновременно умен и честен. Ако е умен, то ще е подлец. А ако е честен, ще е глупак. Умният и честен човек никога не може да бъде русофил.

    За да бъдеш путинист и да подкрепяш агресията против Украйна, не е достатъчно да бъдеш само подъл или глупав, нужно е съчетание на тези качества. Ако човек е подъл но умен то той не може да не разбира че путинският режим ще изгуби войната с Украйна и с целият свободен свят. И, че да го подкрепяш е неизгодно а в перспектива и опасно. А на честният, макар и немного умен човек честността няма да позволи да подкрепя убийствата и престъпленията, които армията на Путин извършва в Украйна.
    Само подлите глупаци могат са се радват на бомбардировките и убийствата, вършени от руската армия и да вярват в успеха на безумната военна авантюра на Путин. Т.е. за да си путинист трябва да си подъл глупак.

    Коментиран от #44

  • 41 Мдаааа.

    7 0 Отговор
    Докато изметта си мисли че е казва нещо умно добро няма да има!
  • 42 фейк

    7 4 Отговор

    До коментар #35 от "Българин":

    Не се напъвай напразно,.Този път ще дойде примерно Турция да те освободи..и ще носиш фес и шалвари,както ти приляга..Съжаляваш че Руската империя освободила България...Що не назовеш друга държава която била готова да жертва за България..
  • 43 Немо

    4 1 Отговор
    Не са се срещали скоро денем.Интересно кой на кого ще козирува.Да не е луд този Грозев да се остави нашите от президенство и дзругите да го пазят.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Истината ч

    6 7 Отговор

    До коментар #44 от "Феликс Дзерджински":

    Русофилите сте шампиони в споменатата дисциплина.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Колко много истина....

    11 3 Отговор
    Христо Грозев се бои, че от "Вагнер" ще го убият. Какво коментират известни наши журналисти за него?
    ........
    Четем в сайта на СБЖ
    .............
    Мартин Баневски: Грозев не е журналист, а пощенска кутия на английското и може би американското разузнаване, както и "Белингкат" не е "независима медия", точно както и "независимите и свободни медии "спонсорирани от "АзБ". Затова е и ясна истеричната им реакция, все пак спонсорът е един и същ! Както и реакцията на "евроатлантическите партии", които се надпреварват да докажат верността си на центъра.
  • 49 Цензура

    12 3 Отговор
    В Русия имало закон, забраняващ да се говори истината ???? И това някакъв излиза да го дърдори по телевизията ??? Кoзешките слyги вече са на тоталното дъно !!!

    Абе, ноев - индивидът грозев е издирван заради организираният от него опит да бъдат подкупени руски пилоти, които срещу нов паспорт и един милион долара в брой да отвлекат руски бойни самолети и да ги подарят на нaцистите !!! Нищо чудно, че е организирал това - още древногръцките мислители са разбирали, че всеки съди за другите по самия себе си и мисли, че другите хора са като него. Тъй като за самия грозев е обичайно да се продава като прoститyтка за шепа долари, той не може да възприеме, че има хора (в случая руските пилоти), за които честта и дълга към родината стоят над парите и благинките !!! Това е извън неговите представи !!!
  • 50 Георги Марков

    11 2 Отговор
    /Поглед.инфо/ Тъкър Карлсън, един от най-гледаните телевизионни водещи в САЩ, обяви по Fox News, че започва журналистическо разследване на президента Байдън и сина му Хънтър за незаконен бизнес в Украйна.
    Стана ясно, че и в България имало разследващ журналист международник. Ами, свърши ли снежната буря в Америка, да хваща самолета за Щатите и да разследва и той! Сега му е майката!
    Новата Камара на представителите в САЩ започва също разследване след 3-ти януари.
    Странно е, че в CNN няма камери в Киев. Спомням си, че 2014-та отразяваха денонощно Майдана. Дори на живо, показаха как наетите от Сорос грузински снайперисти убиваха и протестиращи, и сили на реда. Сега никакъв кадър от украинската столица - как живеят клетите украинци?! На светло или на тъмно, с вода или без вода, в къщи или в метрото. Да ги чуем: съгласни ли са за бой до последния украинец и пр.
    Сорос Тв - Нова и БТВ, да дадат една камера на нашия международен разследвач, да видим и чуем журналистическия му талант - каква е хавата с войната. Само Зеленски слушаме и гледаме, ама все пак не е избран със 100%, може да има и други мнения.
  • 51 Уточнявам

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Оценка":

    съветски възпитаник.
    Задъ лжително подписал декларация пред І-во или РУМНО
  • 52 Ти да видиш

    7 3 Отговор
    Грозню не е разследващ журналист...
    Грозню е агент и шпионин /може би на МИ6/ за мокри дезинформационни поръчки/пощенска кутия/ от отдел ЕЖК!!!
    До сега нещо да е довел до край и да го е доказал... ненти!!!
    А иначе си е и шпионин сам го казва …..
    "Христо Грозев е признал, че властите в Киев наистина са се опитали да вербуват руски пилоти да отвлекат самолети, но неговата роля е била само да документира събитията, като е снимал филм за операцията.... еее после срещу нови сребърници щеше да го развява в медиите, както той си го умее във вид на дезинформация."
  • 53 ЕДГАР КЕЙСИ

    2 4 Отговор
    ГРОЗЕВ Е БИЛ ПОТЪРСЕН ОТ ........ ХУНТАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП ....... ЗА ДА БЪДЕ ПРЕДАДЕН НА ....... КАСАПИТЕ ОТ КГБ ........
  • 54 Робоексперт

    4 2 Отговор
    Византийско робство - гъркофили, турско робство - туркофили, фашистко робство - фашисти, комунистическо робство - комунисти, демокрация - атлантици.
    Какво ли ще е следващото превъплъщение на хамелеони те, ПАРДОН - българите?!
  • 55 Хареса ми

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Сибирският бръснар":

    първото изречение
  • 56 Червенко

    3 9 Отговор
    За пореден път се разбира че : 1 русофилите са предатели и 2 става безпределно ясно за кой ли път защо в ада до казана на Българите няма пазач!! Що да не ги подкупи ватниците щом се е пробвал значи е имал повод !! Много па сведущи се избарахте ,всичко ли го пише у "фейсо" то и оня т.ъ.па,н Шивиков се изказа че за "Три дни Просия ще ликвидира Украйна" ма ядец !! Яжте си елдата и кашата дето ви сипват от Просия носете си петолъчките с лика на Ленин но не се обаждайте когато батковците говорят че може да има "Пляс-пляс педалите водно колело"
  • 57 ТозиНешастникГрозев

    8 3 Отговор
    Си заслужава събитията. Не го наричайте българин. Национални предатели подлоги на чужди служби не трябва да живеят!
  • 58 Нещастника Грозев да свиква

    8 3 Отговор
    Вече е писан. Да беше внимавал с опитите на кражба на руски боен самолет. Тогава му беше забавно, сега квичи...на умряло.
  • 59 9689

    6 3 Отговор
    Аман от пишман специалисти.Този не става и за инкасатор на тоалетна.А Грозев не е журналист а спец по дезинформация.
  • 60 Бегай !

    5 2 Отговор
    Докато има такива отрепки- ноевци,грозевци България няма да просперира никога !
  • 61 Да ама сега еосъзнат

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Оценка":

    и се е самокоригирал. Натиска се да блесне с "правилната" си принадлежност. Както Радой Ралин беше написал за една стихоплетка: - Поетеса, на два режима метреса.
  • 62 Оди да тренираш

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Мнение":

    ски спускане с къси щеки. Голямо лизгане ша падни.
  • 63 Акъл

    3 4 Отговор
    Лелеее колко "правоверни" рубладжий чета ,колко дават за ред аз и руски знам да заблажа преди нова година !Ако требва и някоя песен на руски ще науча да съм в крак с правоверието !!
  • 64 Празни приказки

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "ХАХАХА":

    говорите pycopoбитe! Който е по-възрастен от 40 години и не е склерозирал - помни много добре, да ти припомня ли думите на Кайзер Созе?
  • 65 Тома

    1 0 Отговор
    След като в надеждите си за европейско бъдеще, бяхме измамени, с "царски" подарък, тип "Троянски кон", би трябвало от тук нататък, да сме много подозрителни, към всичко съблазнителнително, защото загубите от него, могат да бъдат многократно по големи, от ползите!
  • 66 Чук и Гек

    1 0 Отговор
    Един Арсеналски АК струва 130 долара в Амазон. Да съберем тези пари та да може мишока Ноев да отиде в Донбас и да накаже Путин и руснаците а не да плещи глупости по медиите. Нужен е личен пример другари.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 ганев

    1 1 Отговор
    ХОРА ПРАЗНИЦИ СА НЕ СЕ ДРАЗНЕТЕ И ЯДОСВАИТЕ А СЕГА С 2 ДУМИ ГРОЗНИЯТ Е АВСТРИЙСКИ ПОДАНИК И ТАМ ЖИВЕЕ НЯМА НИЩО ОБЩО С БЪЛГАРИЯ СПРАВКА ФОРБС НАТРУПАЛ Е ДОСТА МИЛИОНИ БЕЗ ДЕН РАБОТА А СЕГА МАЛКО ВЕСЕЛО ТОЙ ОБСТОИНО ОПИСВА АМЕРИКАНСКИЯТ ГЕНОЦИТ В НЕЗАВИСИМИ ДЪРЖАВИ ИРАК ЛИБИЯ АВГАНИСТАН СИРИЯ СЪРБИЯ И ДР ТОЙ Е МНОГО ГОРД ЧЕ РУСНАЦИТЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ НЕГО И СА ГО НАГРАДИЛИ С Е Г А ГО ТЪРСЯТ ДА МУ ДАДАТ Н А Г Р А Д А Т А
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 русия ще потърси и останалите предатели

    0 0 Отговор
    СПОКО ....................................
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Ноев,

    0 0 Отговор
    я кажи как, като български генерал изпълняваше заповедите на американския ген. Кларк.
  • 73 раптър

    0 0 Отговор
    А това самоходно шкембенце от снимката защо не попита как така ТЕЦ Марица/ американската / продава ток на България на цена 1,25лв/квтч и България по договор!!!!! беше принудена да го изкупува , по времето когато цените за краен потребител бяха 0,18лв/квтч. И откъде покривахме разликата , американска подложке.... А защо не попита защо Дънди прешънс плаща 4% данък печалба , и то само върху добиваното злато , като дори и най-простия костовист знае , че при добива му паралелно се добиват половин менделеева таблица ценни метали ,без в договора те въобще не се споменават. А защо, вулканизирана подложке ,предплатихме 5 млрд лв за картинки на самолети , модел 1968г!!!!, и 4 години след това още няма и хабер да ги получим ... , защо имаме АМЕРИКАН СКИ военни бази в България / а не на НАТО дори/, на които не вземаме дори символичен наем .... И в тази връзка попитай как се нарича държава , на територията на която има ЧУЖДИ военни бази / ако с НАТО имаме дори символичен договор , с Щатите и това нямаме.... И в тази връзка при преврата 89г основния упрек срещу БКП беше че сме членове на Варшавския договор, без референдум , а сега как членуваме в НАТО????? Все си мисля че американските навеждачи ще свършат ,,, а те един умира , 10 се раждат... Гнус , спирам, че съм БЪЛГАРИН и имам санитарен минимум...
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол