Last news in Fakti

6 Януари, 2023 12:53 2 251 16

Локомотив на пътнически влак се запали край Мездра

  • запален локомотив-
  • мездра

Няма пострадали хора. Всичките 50 пътници в композицията са свалени от влака

Локомотив на пътнически влак се запали край Мездра - 1

Локомотив на пътнически влак се запали край Мездра, съобщава БиТи Ви.

Инцидентът е станал между гарите Мездра-юг и Черепиш.

Няма пострадали хора. Всичките 50 пътници в композицията са свалени от влака.

На място е пристигнал екип на пожарната. Огънят е потушен.

Припомняме, че през последните месеци имаше няколко подобни инцидента. Преди броени дни пътнически влак пламна край гара Пордим, в близост до Плевен.

В началото на ноември пък се запали пътническият влак Варна-София. При инцидента пострада машинистът. Беше установено, че дефектирали кабели са причинили пожара.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е как няма да се запали

    17 0 Отговор
    Погледнете локомотива на снимката.Аз карам вече 61-вата си година и това са локомотивите на моето детство!каквито и ремонти да са им правени,все пак са машини на по 45-50 и повече години!Нужна е спешна модернизация!Не само на БДЖ,а на цялата ни държава.Твърде много сме ИЗОСТАНАЛИ!

    Коментиран от #5, #15

  • 2 Никси

    8 0 Отговор
    а така , Моста във Варна всеки момент ще падне , Хеликоптери нямате , Влаковете ежедневно се палят , а вие си ПРАЙТЕ стойки и чалъми и се карайте и разтегляте си влашки патки и локуми и като стане сакатлъка някога , тогава ще ви видим на коя черква ще се прекръстите и на кой гявол ще давате д....е !!!!.
  • 3 Никси

    8 0 Отговор
    на господата в парламента , са им закърнели ушите като на дебело прасе и вечно не чули не видяли не разбрали !!!.
  • 4 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭★

    12 1 Отговор
    Локомотиви на 50 години, вагони на 60 години, пари за железницата няма, а милиарди ограбени от нас отиват за американски самолети и помощи за Украйна, отедлно къде тука ни взимат от залъка да изхранват и туристите и да пълнят гушите на хотелиери и търгаши.

    Коментиран от #16

  • 5 Смех

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Е как няма да се запали":

    Как да има модернизация като вдичко се краде
  • 6 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 3 Отговор
    Не сте ли чувалии за саботажи??????За какво храните тази милиция.Тя не може и вас да опази от баширов,петров!!!Само не ми говорете колко били стари...локомотивите.......Не ги ли преглеждате преди път.....Да го намерят саботьора и.....
  • 7 аноним

    5 0 Отговор
    Чакайте бе, Еконтий беше 7 месеца успешен министър.
    Дали при него не нарязаха дезиро за скрап
  • 8 България Бангладеш Бурунди

    5 0 Отговор
    😂😃😂😃🤣😁😃😂😁🤣🤣
  • 9 От Варна

    7 0 Отговор
    Дайте имената и снимките на тези безотговорни хора, шефове на БДЖ. Те трябва да бъдат подведени под съдебна отговорност за умишлено застрашаване живота на невинните пътници! Такова нещо няма никъде по света! Какво се чака, да паднат и жертви ли? Просто съм бесен!!!
  • 10 кУмУнист

    3 0 Отговор
    Не знам защо статиите ви на насочени в грешна посока, трябва да са "Днес влака София- Мездра не се запали". Няма линия или ден в който за 2 години не пламна влак.
  • 11 УРА,, УРА

    8 1 Отговор
    Тия локомотиви започнаха да се палят като бенгалски огън. Защо ли си мисля, че това е изкуствено и е сценарии за пренасочване на пътникопотока. На тая територия нищо не е случайно.
  • 12 Тома

    2 1 Отговор
    Трябва да им намалят скоростта на тези влакове за да не се палят като факли.Би трябвало да е 20- 30 и всичко ще е точно.Мууухаха
  • 13 Никси

    4 0 Отговор
    тук не е въпроса да опира за саботаж , някои хора просто не си вършат работата както трябва и все оправданието нямаме пари , нима тунела в ечемика който се откърти конзолата и уби жена на място е саботаж , автобуса дето в Своге катастрофира също е саботаж , влака дето се обърна в Хитрино и гръмнаха цистерни с газ и даде много жертви също е саботаж , или свлачища дето се срутват постоянно и падат огромни камъни на пътното платно , защото бях очевидец на пътя за Самоков до паметника на трудовака , щеше да убие семейство на място , камък колкото Ауди 80 падна върху двигателя му и все едно си го забил в земята с чук двигателя му , и още колко неща който държавата Требе да вземе нещата в свои ръце ,за да няма инциденти за на пред , е ми по тази логика човек все ще си мисли като тръгне петък и събота за някъде си било на почивка или до родния му дом , дали ще стигне жив , дали няма някой мост да падне , бомба у Троянови врата например или ходи в София по близо до необитаеми сгради също или да се срути мола и да гръмне бензиностанция , не мога без да всяко нещо саботаж да се казва защото по този начин се бяга от отговорност и се прикриват някой хора за злодеяния макар че ги има и такива случай като в Бургас дето гръмна бомба на автогарата , това си беше истински сценарий , но пак няма ненаказани хора , влака който скоро делаирира от релсите или утре може и самолет да падне кой знай , не дай си Боже тогава сляпо да прогледа , защото не се гледат важните неща
  • 14 Никси

    3 0 Отговор
    и после пак го отнася народа защо ли ? ,това тази сага продължава от години , след като няма за нищо СТРОГ НО СПРАВЕДЛИВ КОНТРОЛ В ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА И ТО ПО ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИЙ !!!.
  • 15 Мислителят

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Е как няма да се запали":

    Нали знаете , че снимките тук рядко отговарят на написаното по - долу . Това на снимката е тъй наречената ,, електричка" за къси разстояния , а не композиция от локомотив и вагони . Но истината е , че наистина са стари - и тази от снимката и другият ЖП състав .
  • 16 Никси

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭★":

    защо не пускат новите мотриси Хан Крум ли се казваше , или няма достатъчно вагони пътнически за тях ? , тези старите всичко ще трябва да се спре от движение и брак , погледнете другите държави кви влакове имат ,Румъния ,Сърбия ,Австрия ,Швейцария , ние тука все едно живеем в някакъв изостанал зомбиран строй , и май го живеем , защото сме си и ние виновни до някъде , докато едни ходят да гласуват за бъдещето на децата си , другите ходят за гъби или до рано сутринта по кръчми и дискотеки и не им пука , но няма да има вечно мама да меси а тате да носи и да живей труда , а всеки като го налегне семейния живот , ще разбере де зимуват раците , защото утрешния ден си е за тях самите в живота !!!.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове