Last news in Fakti

22 Януари, 2023 17:25 6 096 147

Съоснователят на Nexo Антони Тренчев: Не финансираме терористи. Ще съдим България за 1 млрд. долара

  • антони тренчев-
  • nexo-
  • терористи-
  • власти-
  • абсурди

“Истината е, че единственото, което сме видели след акцията, са два хвърчащи листа със стандартен текст. Това е, което е показано и на колегите ни, задържани за кратко в София”, каза още Тренчев

Съоснователят на Nexo Антони Тренчев: Не финансираме терористи. Ще съдим България за 1 млрд. долара  - 1
Снимка: БГНЕС

Случващото се в България засяга моя бизнес и житейски планове в много малък аспект. Това каза съоснователят на Nexo Антони Тренчев в първото си интервю в ефира на “На фокус с Лора Крумова". Той обяви още, че отдавна не живее в България.

За обвиненията

"Действията на българските власти са абсурдни, излишни и голяма част от тях - незаконни. Ние ще отговорим по подобаващия начин на това", заяви Тренчев.

Той отхвърли твърденията, че компанията му финансира терористи и отново ги определи като “абсурдни”.

“Истината е, че единственото, което сме видели след акцията, са два хвърчащи листа със стандартен текст. Това е, което е показано и на колегите ни, задържани за кратко в София”, каза той.

По думите му официалните обвинения - неговото и на Коста Кънчев, все още не са връчени.

За Махмуд Мохамед

Тренчев заяви категорично, че не познава Махмуд Мохамед, който е в забранителния списък на издирвани лица на израелски служби. “Освен това, той не е клиент на Nexo”, уточни той, опровергавайки официалната теза на прокуратурата.

Тренчев обясни, че Мохамед е правил транзакции в Nexo две години преди да попадне в списъка на издирвани лица. “Ние като институция следим всички входящи и изходящи транзакции на нашата платформа в реално време”, обясни Тренчев. Той уточни, че това е сертифицирана програма, с която се следи дали паричните потоци са чисти, или не. Тя се използвала от ЦРУ и ФБР. “Това е възможно само при блокчейн технологиите и криптовалутите”, поясни Тренчев.

За твърденията на българската прокуратура

Това, което българската прокуратура е обяснила като “международно партньорство” се изразява в предоставянето на софтуерното решение, каза Тренчев “Това е абсолютно нелепо обвинение”, категоричен е той. Според него причините на българската прокуратура са политически. “Беше удобен момент звучно да се ударят партии като ПП и ДБ и да се саботира третия мандат”, смята той.

По думите му той е знаел за някои от даренията към “Да, България”, направени от негови служители, “но не съм изследвал и не съм се вмешателства по никакъв повод в тяхното решение да изразят гражданските си позиции”, каза още той.

Тренчев отхвърли думите на експремиера Бойко Борисов, че “това е начин да се заобиколят правилата”. “Трогателно, наистина трогателно. Това идва от човек, за който знаете какви съмнения има в обществото. Това е ясен знак към проспериращия и многообещаващ IT сектор в България”, каза още той.

За политическия елит

Тренчев потвърди, че се познава със съпредседателя на ДБ - Христо Иванов. “Познавам Христо Иванов. Аз съм бил част от публичния живот в България преди години. Но не виждам как това е релевантно. Ние сме една шепа хора в България”, коментира Тренчев.

Той е категоричен - двамата не са разговаряли за дарения. “Не знам как по-ясно да го кажа. Ние сме глобална компания, която не предлага услугите си в България, която успява без публични средства, европейски фондове, обществени поръчки и политически чадър”, категоричен е той.

За стойността на транзакциите

“За съжаление прокуратурата няма представа за какво говори”, заяви Тренчев. Според прокуратурата транзакциите на фирмата са на стойност 94 млрд. Тренчев поясни - стойността е над 100 млрд. “Ние имаме 5 млн. клиенти и милиони транзакции, за които следим всеки ден”, обясни той и допълни “просперираме въпреки всичко случващо се в България”

Той каза още, че “въпреки съветите на всички наши приятели и близки да не се занимаваме с България, ние го направихме от родолюбие , патриотичност и желанието тази клета държава да има един пример за това как другояче могат да се случват нещата - освен кюлчета, пачки и мародерство”.

Тренчев е категоричен - Nexo ще съди България. “Топ професионалисти на глобално ниво” вече оценяват щетите, които се оценяват на над 1 млрд. долара. “Ще отстоим своите интереси”, заяви съоснователят на фирмата.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 75 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В случая

    117 79 Отговор
    Е прав младежа

    Коментиран от #41, #122

  • 2 да де

    122 49 Отговор
    Хехе гледах го водещата не можа да вземе думата да му зададе въпрос, а тоя като развалена плоча повтаряше, че са света вода ненапита и всичко им е тип топ.

    Коментиран от #135

  • 3 Бай Кал

    59 28 Отговор
    забранителния списък на издирвани лица на израелски служби не важи за България, и впрочем и за САЩ !!!! израелски служби, нямат никакви правомощия да създават списъци самостоятелно извън територията на Израел.
  • 4 Ку-ку

    93 69 Отговор
    Мдааа, влезнеш ли в обяснителен режим си ясен, младежо! Колкото и Настимирчо нямаше общ бизнес с теб, толкова и не сте знаели за евентуалния терорист, който е превеждал пари.... Или как беше:"преди две години, когато е превеждал, все още не е бил в списъка на терористите".... 😅😅😅😅... Само да има кой да ви вярва...

    Коментиран от #52

  • 5 Така е

    96 31 Отговор
    Абсурдни са защото се занимават с вас, а не с истинските престъпници.

    Коментиран от #125

  • 6 Човек

    111 120 Отговор
    Нексо ще осъдят мощно прокуратурата на Мутрата, а ние както обикновено ще платим сметката. Народе, опичай си акъла и гласувай за ПП, защото ако пропуснем този шанс да се отървем от мутрите може и скоро да не получим втори.

    Коментиран от #12, #31, #43, #53, #71, #104

  • 7 Факт е че :

    76 20 Отговор
    Темата за Хамас и руските пари беше за първи път публикувана и тиражирана от Сийка в България. Никъде до тогава в американски медии подобно нещо е нямало......
  • 8 Гост

    104 33 Отговор
    Каскета го търси с Интерпол, а той дава интервю и понеже не се крие, ще осъди държавата, но ще плащаме ние, а не прокурорите и каскета, защото не плащат данъци и не им дреме, нали са хора на гробовете и домусчето.

    Коментиран от #57

  • 9 Баба Вуна

    91 30 Отговор
    Ясно се видя как Гешев действа по санкциите Магнитски и по НЕКСО. ГЕРБ приключиха евроатлантическото си пътешествие!
  • 10 Реалист

    74 60 Отговор
    Не само е прав но Гешев и Борисов газ питайте
    Такива гений трябват на държавата. Промяната продължава. Има светлина в тунела за РБЪЛГАРИЯ, когато има такива хора.
  • 11 Минева

    30 16 Отговор
    Геш келеш народен младеж - вг.мухльовци
  • 12 Мунчощщ

    85 51 Отговор

    До коментар #6 от "Човек":

    Ще осъди дедо... вия.... Защо ги глобиха с 45млн. като са били "изрядни"...? И повярвай, че всичко тепърва ще се развива и то не в тяхна полза...

    Коментиран от #18, #23

  • 13 Дааааа

    20 26 Отговор
    сертифицирана програма, с която се следи дали=====бля, бля. Следи тя превод към цифрова сметка в офшорна примерно ама дръжки ! И кво вижда ? Дедовия..... Ако някой го играе през лична сметка, много ясно че шанса да е терорист е 0
  • 14 Даа ДЕМОКРАЦИЯ

    18 8 Отговор
    ДА ПРОБВАМЕ ТАКА -НАРКОМАН И ПОЛШЦАЙ -ДАРЕНИЕ ЗА НАРУШЕНИЕ
  • 15 Има такъв народ, нама такава държава

    63 22 Отговор
    „Случващото се в България засяга моя бизнес и житейски планове в много малък аспект.“ Трябва да си луд да имаш читав бизнес и да седиш тук. Това е трагедията на тази държава, че без правосъдие, с партии корпорации готиви да смачкат всеки печеливш бизнес за да го опоскат, никога няма да се измъкнем от блатото.

    Коментиран от #20

  • 16 Приземен

    43 47 Отговор
    Еми, че те, действията на българските власти от 89 година насам все са си абсурдни! С две изключения - кабинета Костов и кабинета Петков.
  • 17 Шопе

    30 23 Отговор
    Поцдрави на Ружето
  • 18 Бай Кал

    40 31 Отговор

    До коментар #12 от "Мунчощщ":

    Защо ги глобиха с 45млн. като са били "изрядни"...? ======Те наред глобиха поне 50 платформи бре....да не е само тази. Лихви дето обещаваха всички . изрядни не са но и престъпници не са

    Коментиран от #22, #24

  • 19 Джон

    60 36 Отговор
    Леле тоя как трича Гешев, такива шутове му наби, не е за вярване как го нара.
  • 20 Кое?

    45 35 Отговор

    До коментар #15 от "Има такъв народ, нама такава държава":

    Ако му е читав бизнеса, ще си трае! Тоя опище орталъка
  • 21 Решетников

    29 10 Отговор
    За кокошка няма прошка за милиарди има прошка
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 чекмеджан

    37 9 Отговор

    До коментар #12 от "Мунчощщ":

    То и АлиБаба плати над два милиарда глоби ама не са ги закрили!
  • 24 Не точно

    46 28 Отговор

    До коментар #18 от "Бай Кал":

    Те глобиха много да,но тях и ги изхвърлиха от САЩ за разлика от другите....Гледах го този младеж и аз,еми в началото ми се стори правдоподобен,но като взе да шикалкави за 45млн. и шута от Щатите,нещо не ми се стори съвсем чист.
  • 25 Макс

    44 37 Отговор
    Да, ама Гешев и шефа му са толкова прости , че не знаят за какво става въпрос . Важно е да плюят по ДБ и ПП.

    Коментиран от #108

  • 26 Мда

    30 23 Отговор
    А бе тоя не го ли търсиха Интерпол?
  • 27 Гешев,

    44 21 Отговор
    Много се притеснил за американците . Ще каже човек че не е български а американски прокурор. Престъпление , дори нарушение в България няма. Но български пари за тези дивотии прокурори и служби харчат в България нали ? Ако българин беше пуснал сигнал или жалба и пръста си нямаше да мръднат тези продажници..... Коя е Мата Хари, крипто разбирачи от прокуратурата а?
  • 28 Нексо

    39 21 Отговор
    Интересно,споменава бойкикиеви,обаче за баш боса криптомир ни звук ни картина,
  • 29 бгкоин

    40 23 Отговор
    Нищо не могат да им направят освен да закрият офиса тук. Ако имаше нещо криминално щатите щяха да ги издирват вече.
  • 30 СЕЛЯНИН

    45 19 Отговор
    Шъ одарят нъ дърво. Мошеници. Спекуланти. На колко ли хора са изгоряли парите по тея пирамиди! Грабежа с подпис на лист хартия. Вече се нарича бизнес...
  • 31 Абе

    62 27 Отговор

    До коментар #6 от "Човек":

    За кой казваш да гласуваме?! Абе, хора пийте ги тези хапчета, не случайно са ви предписани от специалисти.... Не се бъркайте там, където не ви достига нито капацитет, нито акъл за да мислите реално!!! Не подвеждайте и без това "овчия" народ, че вече две години му се разката фамилията от неграмотни тарикати, дошли на обиколка из България докато я фалират напълно! Хайде торбичката, комисионните и марш за Харвард, за да си завършат "образованието"....

    Коментиран от #32

  • 32 К...рнелия

    37 31 Отговор

    До коментар #31 от "Абе":

    А комисионните в чекмеджето и торбите с пари от магистралите за Банкя къди ги слагаш?

    Коментиран от #67, #74

  • 33 Аре нема нужда

    30 17 Отговор
    Да съди Каскета,какво общо има българския народ ! Тоя със свинската глава вече го осъдиха сумати народ.Защо като данъкоплатец трябва да плащам за тъпизмите му ?
  • 34 Меч

    23 13 Отговор
    Защо му са толкова пари, като животът му няма да струва нищо, пък и мъките, които ще го споходят, не само, че няма да помисли и за един цент, но дори и ще предлага пари, за по-бърза смърт!
  • 35 Баща му се казва също Антони Тренчев,

    47 13 Отговор
    и е бил във Втори отдел на ДС. У нас всичко произлиза от ДС и руското разузнаване, който се съмнява - е ослепен от руската пропаганда и за него спасение не дебне отникъде !
  • 36 Реалист

    8 12 Отговор
    Ко приказва тоз бе:) те цела бг с нас барабар толкоз не прави:)
  • 37 Жената на Паси

    25 7 Отговор
    Ги промотираше впрочем. А Плевню се тръшкаше по автомобилният клъстър и и пригласяше
  • 38 Я Я Я Я ДА

    16 5 Отговор
    ИЗТОЧИ СПЕСТЯВАНИЯТА НА БЕДНИТЕ ХОРА - ХАЗНАТА Е ПРАЗНА - НАЛИВАЙТЕ ДАВАЙТЕ ПАРИ НА КОМУНИСТИТЕ .................................................................................................................................................................ФАЛИТА НА БАНКИТЕ Е БЛИЗО ............................................................................................................
  • 39 хаха

    30 18 Отговор
    След това интервю, това момченце да започне да си разширява сфинктера, защото инак няма да изтърпи болките, които го очакват някоя тъмна нощ в някое самотно място с няколко специалисти по въпроса.
  • 40 айдуци

    25 16 Отговор
    Каскетопрокуратурата си раздаде по 10 бона бонуси за Коледа и Нова година.Сега да ги връщат тия измекяри.Хем прости,хем алчни и некомпететни.
  • 41 Ами открий

    13 10 Отговор

    До коментар #1 от "В случая":

    тогава банкова сметка да му съберем 2-та милиарда лева - тъй и тъй ще са от бюджета на РБ. Да компенсираме душевните му страдания така да се каже.
  • 42  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    6 3 Отговор
    BG4UA, Български фонд за жените, За нашите деца, AUOB Мати Украйна, Фондация BCause и много други са получили пари. Това е проблема... За ДБ е ясно

    Коментиран от #64

  • 43 Сарс

    28 25 Отговор

    До коментар #6 от "Човек":

    Те ако ПП спечелят изборите най-много да направят мобилизация и да изпратят хората в Украйна. Не виждате ли че за тях Украйна е по-важна от България?
  • 44 Умен по цялата глава

    16 21 Отговор
    Вместо да се кефите,че и Ний сме дали нещо на Света,ги оплювате...Умни коп$лта - ошмулиха им доларите на американците - браво!!!Сто милиарда оборот....Браво бе!!!!Те тва е...
  • 45 12340

    18 9 Отговор
    Колко да се крие--като дава интервю?!
    ... Иначе, и той, както Георг младежа, в най-ранна възраст, целува дреболийките на Бацето
  • 46 Дааааа

    22 13 Отговор
    Nexo работи с над 24 инициативи и партньорски организации, предоставящи хуманитарна помощ, помощ и ресурси на украински бежанци в съседни страни.
  • 47 Дааааа

    17 16 Отговор
    Миналия април общността на Nexo зае позиция и събра $700 000 за спешна хуманитарна помощ като част от нашата дарителска кампания „ Крипто за Украйна “ и отпусна средства за множество организации. 
  • 48 Павел Николаев

    30 8 Отговор
    Истински патрЕот: Ще съди България за 1 МЛРД :)
  • 49 дааам

    24 30 Отговор
    Гледахме го на живо. Попиля противниците си. И говори истината за т.нар. Бг политически "елит".

    Коментиран от #95

  • 50 Дааааа

    9 5 Отговор
    През декември 2021 г. Nexo, чрез партньорство с ArcadeMeta4, стана първата компания, предлагаща ликвидност срещу активи, която приема NFT като обезпечение за заеми.И от там им започнаха проблемите
  • 51 бгкоин

    13 12 Отговор
    Криптовалутите ще играят водеща роля в търговията на Обединените арабски емирства (ОАЕ) занапред. Това посочи Тани ал Зейуди, държавен министър на ОАЕ за международната търговия, в интервю за Bloomberg Television от Давос.
    „Криптовалутите ще играят централна роля за търговията на ОАЕ занапред“, коментира той. Това ще важи особено за Дубай, където се работи за привличането на най-големите компании от сектора в света.
    А ние ги гоним и после ще чакаме путин да дойде да ни върне в 19 вак за да не се мъчим с високите технологии.
  • 52 дааам

    20 22 Отговор

    До коментар #4 от "Ку-ку":

    Всичко, което не е в угода на ГЕРБ, троловете герберски го наричат обяснителен режим. Ще ви попилее в Страсбург заради политическата ви акция.

    Коментиран от #99

  • 53 Пловдив 1912

    37 15 Отговор

    До коментар #6 от "Човек":

    То тия от ПП ще занулат цялата държава...
    Оня чвор дал оръжие ей така все едно е на баща му...щял да затвори тецовете и ток - нанайки...от износител, вносител.....ПП са трагедия, кото ГЕРБ...
  • 54 Дааааа

    16 7 Отговор
    Nexo беше и основният участник във """фонд за спешна помощ""" , фокусиран върху ситуационните центрове..... Даренията са предназначени за транспорт, настаняване и храна на над 360 украински граждани, настанени в шест обекта.после и за още 250.......даааа
  • 55 Шайка

    27 18 Отговор
    Нескопосаната Гешетура ...ще ни съдят милиони долари сега Гешев и Бойко да плащат...
  • 56 Значи

    24 12 Отговор
    Искате да съдите българският народ ! Да го източвате? Съдете КАТ , примерно! Съдете виновният! Как е виновен народът, за да ви плаща? Далавера , да ви плати глобата ? Обжалвайте и си понесете загубата ! Но не искате, суверенът, народът да я плати! Както винаги! “ честни” били, сладурите, а е просто схема…

    Коментиран от #70, #76

  • 57 Сарс

    28 2 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Служебния министър на енергетиката в едно изказване за евентуален арбитраж с газпром каза, че ако има арбитраж и ако го загубим парите няма да ги даде булгаргаз, защото нямал а щели да ги съберат от хората. Каза си го в прав текст по телевизията. До кога тези нещастници които заробват народа ще си живуркат бе за поемат персонална отговорност за делата си? Докато няма някой политик в затвора, нещата няма да се оправят.
  • 58 Дааааа

    17 8 Отговор
    Нексо даде пари и за интеграционни проекти в подкрепа на Центъра за интеграция, част от фондация „За добро” и Българския фонд за жените, .......като са им мръсни парите да ги връщат всички
  • 59 ЧОЧО

    28 5 Отговор
    Интересни журналисти,канят някого на интервю и мислят,че човека веднага ще каже ,че е с оцапани гащи.Разбира се ,че ще се изкара момина сълзица.
  • 60 фен на сидеров

    26 13 Отговор
    абе , тоя защо не осъди щатите !? нали оттам се разплете чорапа !?

    Коментиран от #78

  • 61 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 15 Отговор
    Щом Nexo защитава Украйна, значи са престъпници!
    Просто е.
  • 62 Дааааа

    11 1 Отговор
    А с Робин Худ на другото кюрпе какво стана ?
  • 63 един

    22 12 Отговор
    Ако ни осъдят за 1млрд., по Гешев трябва да хвърчат камъни,докога народа ще го търпи и ще му плаща золумите!
  • 64 А ние събираме

    16 2 Отговор

    До коментар #42 от " 🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️":

    капачки за бебешки кувьози.
  • 65  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    16 7 Отговор
    Антони Тренчев, ще троля денонощно за теб, преведи малко кинтиииии.....хахаха
  • 66 Алоу Тренчев

    14 7 Отговор
    Не на нас тия. Ние обикновените българите в нищо не сме те обвинявали. Така че претенциите към този който те е засегнал. Иначе и ние ще те съдим че имаш претенции към нас.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Предлагам

    26 2 Отговор
    когато някой успее да осъди България за някаква сума тя да се удържа от фонд ДМС на съдебното министерство. Ако парите не достигат и от фонд работна заплата.
  • 69 Голем смех

    22 11 Отговор
    Кой ще плаща бе, Тренчев? Само двама имат толкова пари. Банкянския толуп и Доган. Може би и Каскет Гешев. Амаа..., я по-добре да плати държавата. Ха-ха-ха...

    Коментиран от #81

  • 70 дааам

    18 12 Отговор

    До коментар #56 от "Значи":

    Народа няма да съди, недей извърта. Ще съди тия, които от мухата направиха слон, раздуха и преувеличиха, за да ударят политически опонент и продължават да рият, вместо да замълчат. Това не е някой кокошкар, когото прокуратурата ще смаже за 5 лв., щото е беззащитен.

    Коментиран от #85, #90

  • 71 Име

    10 6 Отговор

    До коментар #6 от "Човек":

    За да получим БКП/ДС отрочета ли?! По-добре да не гласувате изобщо. Едни и същи се въртят 33 години.
  • 72 Фройд

    18 10 Отговор
    На Гешев му омекна каскета, а на Бою шланга.
  • 73 браво каскет

    20 10 Отговор
    А такааа Гешката опъна чадъра над Баце и Пеюфски и реши да се прави на мъжага, сега аз и целокупния офчерат ще му плащаме пиарската .акция.
  • 74 Амиии

    10 6 Отговор

    До коментар #32 от "К...рнелия":

    До харвардските- едно си е копейка, а друго си е милиардче $
  • 75 ЛЕОПАРД

    12 8 Отговор
    МОШЕНИЦИ еми ВИЕ сте за СЪД
  • 76 бай Ставри

    14 5 Отговор

    До коментар #56 от "Значи":

    Народ който търпи ..., абе т0оя от бан киа, (не му пиша името защото м0удиарат0ра ще ме клъцне) и слугата му гашев и м0удиарат0ри като тоя, ще си плаьща за безакълието
  • 77 ъгтртгф

    22 8 Отговор
    Ами добре е да осъдите диркно простия пожарникра от Банкя, Герги калинката дето му целува ръцете и каквото му дадат, и каскета, те да платят а не българите. Тези дето клеветиха и лъгаха тях осъдете, ама така че да им вземете всичко, та да се научат да не лъжат.
  • 78 Ам,чи

    17 12 Отговор

    До коментар #60 от "фен на сидеров":

    Там не е съден. Регламентирал си е дейността и е платил съответната сума. А тука го чакат дела, следствия, съдебни процедури. Кой нормален човек може да изтърпи такива издевателства! Затова да ги съди и да стане ясно, че тука правосъдната ни система е една пародия...

    Коментиран от #84

  • 79 хооу

    21 6 Отговор
    Каскет не сме забравили чекмеджетата...
  • 80 1млрд.$

    11 8 Отговор
    са 2млрд лв. или 10% от парите за пенсии за 2022г. (19млрд. лв). Значи всеки пенсионер в България трябва да се лиши с 10% от пенсията си за да компенсира твоите душевни страдания?
  • 81 дааам

    13 4 Отговор

    До коментар #69 от "Голем смех":

    И друг има толкова пари, ама се снишава заради Магнитски, не иска много да се набива на очи в чужбина.
  • 82 Абе Тренчев

    22 3 Отговор
    Що не питаш къде отидоха картините и какво общо имат с обвинението?
  • 83 Момичето от града

    8 3 Отговор
    Разбира се ние ще ги платим от нашия джоб.
  • 84 направо

    12 3 Отговор

    До коментар #78 от "Ам,чи":

    Каква пародия тя си е чиста проба перверзия. Удобните не се пипат а неудобните ги унищожават.
  • 85 Да обаче

    11 6 Отговор

    До коментар #70 от "дааам":

    народа ще плаща. Защо? Карали се, обиждали се, клеветили се, после съд и ... обезщетение от държавния бюджет.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Ферещанов

    16 12 Отговор
    Вместо да извадят очите на ПП и ДБ, взеха, че им изписаха веждите. Вече и на най-залупените в България стана ясно, че Гешев е за гонене, а съдебната реформа е неизбежна.

    Коментиран от #107

  • 88 Спомням си

    5 3 Отговор
    пиесата "Вражалец" на Ст. Л. Костов и Стефан Данаилов в главната роля.
  • 89 12340

    15 8 Отговор
    По чие време възникнаха тоз убавец и ружа Игнатова?
    По времето на Боко Тиквата, росен чехльото и Иван Каскета!
  • 90 А тези които ще съди

    6 7 Отговор

    До коментар #70 от "дааам":

    те ли ще платят 1млрд.$? "ще съдим България" казва симпатягата.

    Коментиран от #96

  • 91 Госあ

    13 17 Отговор
    За да не съдят България за толкова пари, треа да ги гонят до дупка и да ги спукат ! И повече да не припарят тук.

    Коментиран от #105

  • 92 А честито

    17 7 Отговор
    Пак ще плащаме за недоразумението гешев.
  • 93 Мдааа

    14 4 Отговор
    Държавното обвинение(прокуратурата) е създадено да защитава интересите на народа. А сега излиза че народа ще плаща заради некомпетентността на държавното обвинение. По добре да го закрием щом не ни защитава!
  • 94 Госあ

    12 10 Отговор
    Целия държавен апарат трябва да се впрегне, да ги унищожи тия измекяри ! И не само в България. Да ги разкатаят отвсякъде, пред целия свят.

    Коментиран от #100

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 дааам

    14 5 Отговор

    До коментар #90 от "А тези които ще съди":

    Тези, които Нексо ще ги съди, вие си ги избрахте. Сами си избрахте ГЕРБ.

    Коментиран от #97

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Електра

    10 6 Отговор
    Какво да очакваш да се пръкна от партията на баба Ку. Освен мафиоти като този и Кривоустия Криптомир...
  • 99 В Страсбурк

    11 9 Отговор

    До коментар #52 от "дааам":

    Може да спечели,само,ако в България прецакат нещата,а може да ги прецакат,ако са корумпирани.Нещо не му повярвах на този човек.Особено за родолюбие,и колко бил загрижен за България. Ама щял да я съди.И не осем щата им били забранили да работят на тяхна територия,а те се били отказали.Дрън дрън ярина.И защо е всичката тази злоба.

    Коментиран от #103

  • 100 дааам

    16 8 Отговор

    До коментар #94 от "Госあ":

    В ГРЕШНА ПОСОКА НАСОЧВАШ ГНЕВА СИ. Не Нексо подпалиха огъня. Търси причините другаде. Истината е, че Нексо имат силни адвокати, експерти и няма да си оставят нещата така.
  • 101 Роки

    21 6 Отговор
    Този мошеник беше любовник на Кунева. Онази дотолкова беше хлътнала, че го водеше по телевизиите. Даже още има видео как двамата гостуват при Цветанка Ризова. Действително в България за 33 години няма нито един крупен крадец осъден и ефективно лежащ в затвора!
  • 102 фооо

    9 8 Отговор
    Сега Гешефтката ще ги конфискува от бацката и пеефски и ще ги даде на нексо.
  • 103 дааам

    11 10 Отговор

    До коментар #99 от "В Страсбурк":

    Ти да не очакваш световна компания да наведе глава, да се свие от страх и да мълчи, докато структурите тук ги демонизират? Злобата дойде не от НЕКСО, злобата започна от структурите в БГ, макар Нексо да нямат дейност в Бг.

    Не четете ли инфо в нета, медии, Тв? Не следите ли проблема?

    Коментиран от #110

  • 104 Е да не съм прост

    18 10 Отговор

    До коментар #6 от "Човек":

    някой да ме лъже като недоразумението кирил петков, да обслужва мафия и чужди интереси и аз да гласувам за него! Това 33 години блеещите го правят! 😃
  • 105 Голем смех

    16 2 Отговор

    До коментар #91 от "Госあ":

    Че те не са тука бе, тавариш. Нямат бизнес в България. Да не са луди.

    Коментиран от #114

  • 106 Тома

    14 6 Отговор
    Правилно.Щом търпим каскета точно това трябва да се случи.Прокурори ограбиха КТБ черепа Златанов сега НЕКСО и ние само гледаме като овце
  • 107 Е как точно

    13 6 Отговор

    До коментар #87 от "Ферещанов":

    Чудя се как точно реши,че прокуратурата е виновна.Или ти стига някой да сипе обиди от ефира,и заплахи.Сещам се за един кандидат на Сл Трифонов за Премиер,който сипеше заплахи в ефир и стана антипатичен на всички, още докато го слушахме.Сега,ако ти вярваш,че вкупом едни служители на една и съща фирма,ще решат да дадат една и съща сума на една и съща партия две поредни години,вярвай.
  • 108 Те тия

    11 12 Отговор

    До коментар #25 от "Макс":

    лъжливи слуги на мафията ПП и ДБ, колкото и да ги плюеш, все ще им е малко!
  • 109 Пазача

    10 5 Отговор
    на мафията пак ще ни нанесе щета в милиони, само и само мутрата да се върне на власт.
  • 110 Четем,четем

    11 4 Отговор

    До коментар #103 от "дааам":

    Докато четем и мислим.И атаките някак си започват от САЩ.Защото,ако приемем,че трябва да се махне Гешев,какво да правим главния прокурор на Ню Йорк.Че са рискови ,рискови са инвестициите,но който иска да си рискува.
  • 111 бгкоин

    15 2 Отговор
    Един бедуин намерил случайно нефт и за 35 години направил Катар една от най богатите страни в света.
    В Русия има нефт, газ, злато и цялата Менделеева таблица. Само бедуини няма! А ние и двете нямаме!
  • 112 0001

    12 7 Отговор
    Ами че аз ви казах че от Америка разследват Гешев и корумпираните мутри само че простац и те си мислят че те разследват нещо но нищо не разбират от виша технологий
  • 113 Навалний

    12 9 Отговор
    Кунева явно вече не му пуска, щом е така нервен Тренчев?
  • 114 Сър

    14 4 Отговор

    До коментар #105 от "Голем смех":

    "Сър"......защото много разбираш от тавариши май... ти на това бизнес ли му казваш....или при демокрацията е бизнес.....това е пирамида и нищо друго.....но нали сме "пазарна икономика"...и всеки боклук с фирма
  • 115 болшевишката ларва

    3 7 Отговор
    ще бъде съден от ледоруба
  • 116 Мито Тенекето

    15 11 Отговор
    Кого ще съдиш бре, шарлатанин? Тебе ще те претрепят по някое време или ще се разболееш,возейки се
    на количка..Да ти пикая на пирамидата.

    Коментиран от #128, #138

  • 117 Нали е "правилната" партия

    14 7 Отговор
    Нали е от "правилната" партия тоя боклук и за това го защитават и тук тролове разни и т.нар. медии продажни......Ако беше от друга партия....леле не ми се мисли........хайде нексо паветни тролове слагайте минуси......вашта ма...ма
  • 118 ДЯДУ РОГЛЮ

    6 6 Отговор
    И СЕКСО СА ИЗПЕЧЕНИ МОШЕННИЦИ
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 да да

    8 1 Отговор
    Май 240 бр хайвани са само Фикуси за фасон в тая материя?!Даже акъл дават ! .....
  • 121 ХИХИ

    4 4 Отговор
    Много деди хареса тоя младеж. На България им трябват умни като него де. Ама деди да не е луд да бъде президент в Бг, той деди, не 10 хил, а много по х 10. умен, не го мислете, че и красавец като майка си. Поздрави от деди. Най умните са в Дубай, САЩ, ЕС. Айде към Анадола булгар
  • 122 А кой от тях го щипнаха за

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "В случая":

    ЗАЩИТЕН СВИДЕТЕЛ срещу кого?Срещу тях.Тоя,дет тръгнал да заплашва държавата със съд за БИЛИОН !? не е ли прочел какво пише по сайтовете?След ден-два,седмица ще се види какво се е случило.Може и да е интересно.А до тогава заплахи за билион
  • 123 дядото

    1 7 Отговор
    а защо.ако ви преследват незаконно и изнудват-правят го такива като бръснатия и те прибират парите.а вие ще осъдите нас,хората с минимални доходи.да ,така ще е,докато ние се сържим като беззъбо стадо.
  • 124 генчо

    7 3 Отговор
    съди Гещев ве боклук за кво ти е виниовна баба сийка на тебе
  • 125 далекоглед

    7 5 Отговор

    До коментар #5 от "Така е":

    Това са истинските престъпници.Злоупотреба с влияние политическа корупция и пране на пари.
  • 126 Ветеран от Протеста

    9 9 Отговор
    Това,което са направили не е нито Престъпно,нито Незаконно...Платформата нито е банка,нито криптовалутата е Валута....Закона не ги лови.Извън закона са...Хахахах...Българския Гений си казва думата и пичовете ще са богати,а вие ще сте си Слуги и Бедни!!!Както и аз....

    Коментиран от #136

  • 127 Анонимен

    8 2 Отговор
    Антон не го мислете. Гладен няма да остане в Америка и по света. Да му мислим, ние дрипавите българи. Умен и Красив, а дали е така, всеки е прав до доказване на противното. Питайте гжа Херо Мустафа и тя ще е за Неговото изказване.
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Обосновано предположение !

    11 1 Отговор
    САЩисаните са направили бързо пазарлъка с тези мошета за да ги накарат да върнат вложените пари на техните граждани и фирми и повече "да не правят така " с тях. А за набуталите се чуждите граждани и фирми да се погрижат техните държави. Глобиха ги и 45 млн. за да си компенсират разходите по разследването на тази пирамида.
  • 130 до крадци на Европа

    6 2 Отговор
    всичко до цент и златна стотинка ще върнете мошенници, или илиноис ви чака , градове затвори за дългоооооооооо
  • 131 ЧОЧО

    7 4 Отговор
    Защо ще съдиш България бе българино а с Американците се спореземяхте за четирдесети пет милиона.Защото България е разграден дом.
  • 132 бай Ставри

    12 4 Отговор
    Тоя отговаря напълно на българската народна поговорка "Хем насрано, хем голямо".
  • 133 о.ааа

    4 6 Отговор
    Бгпутлерастията яко се е развихрила искат всички да са бедни и нещастни като тях.
  • 134 Велзевул

    7 4 Отговор
    Ще ти платим милиарда ... с един оловен лев.
  • 135 Никси

    4 5 Отговор

    До коментар #2 от "да де":

    да бе , ама не си го гледал в 120 минути по бТВ при Светослав Иванов , човека каза доста неща , свали записа от някъде и виж и се увери !!!.
  • 136 Кан Асувиги

    6 2 Отговор

    До коментар #126 от "Ветеран от Протеста":

    Ще ви порнем ветеранските дупенца.
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Никси

    3 4 Отговор

    До коментар #116 от "Мито Тенекето":

    това не каза че ще съди България а Прокуратурата , мисирката не е написала текста как трябва и манипулира хората да се мразят и тя да гледа сейр !!!.
  • 139 1111

    3 3 Отговор
    Как е мъжки род на думата кифла? Точно така, кифльо!
  • 140 бай Ставри

    6 4 Отговор
    Забрана за ПП иДБ. Ръководствата им и всичките им депутати в затвора. Джамбаз, няма да забравим и тебе.

    Коментиран от #145

  • 141 КАКА КУРИ

    4 5 Отговор
    СТИГА СТЕ ПЛЯСКАЛИ ГЛУПОСТИ , БЯХ ГОСТ В ПРЕДАВАНЕТО 120 МИНУТИ , МОМЧЕТО БЕШЕ ПРЕДИ МЕН ПРЕЗ ВИДЕОВРЪЗКА И КАЗА ЧЕ НЯМА ДА СЪДИ НАЩА ДЪРЖАВА А ГЕШЕВ И ПРОКУРАТУРАТА И ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА ТАЗИ САГА , ШАЙКА ОТ 30 ГОДИНИ НАЗАД ВЪВ ВРЕМЕТО , НИКОЙ БЪЛГАРИН НЯМА ДА ПЛАЩА ЗА НИЩО , ЕДНА СТОТИНКА ДАЖЕ , НЯКОЙ СИ ПРЕУВЕЛИЧАВА И СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН , И НЕ ВЯРВАИТЕ НА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЗАЩОТО ЛЪЖАТ ВСЯКЪКВИ ГЛУПОСТИ НА КИЛОГРАМ !.
  • 142 Нормален

    4 4 Отговор
    Съдете каскетурата , но не се примирявайте само с това. Ликвидирайте ОПГ ГЕРБ за да спасите България.
  • 143 Каскет ама под него мисъл

    4 4 Отговор
    Да не ги плаща България, а каскета, солидарно с Меси кьорфишека!
  • 144 ЕДГАР КЕЙСИ

    7 3 Отговор
    НИЕ ОТ NEXO СПОНСОРИРАМЕ ....... САМО ШАРЛАТАНИ КАТО ........ ПИНОКИО ...... ФАКТ !
  • 145 КАКА КУРИ

    2 4 Отговор

    До коментар #140 от "бай Ставри":

    ПП и ДБ НЕ СА ВИНОВНИ ЗА НИЩО , ДАЖЕ НЕ ГИ Е СПОМЕНЯВАЛ , САМО КАЗА ЧЕ ПОЗНАВА ХРИСТО ИВАНОВ , НЕ Е ВИНОВНА ДЪРЖАВАТА НИ А ЦИРКА ПЪРВО Е ТРЪГНАЛ ОТ САЩ НО ИМА ЗАМЕСЕНИ ХОРА ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА ПРЕДИ КИРОВО И АСЕНОВО ТО УПРАВЛЕНИЕ И ПРОКУРАТУРАТА !.
  • 146 Готин Джендър

    3 1 Отговор
    Хубавец е с много кинти. Искам го за жених!
  • 147 аг. Петров

    0 1 Отговор
    Ченгесарският син се оправдава като вдовица за ....Цял живот търпим ченгетата и комунистите, животът ни мина, докато Тренчевци, Нестимирци, свинари, кръчмари и др. измет, си напълнят джобовете , защото те нямат насищане.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол