Last news in Fakti

4 Февруари, 2023 17:42 1 783 41

Джамбазки: Ние сме ВМРО и няма да позволим някой в РСМ да ни диктува кога да ходим, къде да ходим

  • северна македония-
  • ангел джамбазки-
  • вмро

Евродепутатът подчерта, че е сезирал колегите си от ЕП за действията на Скопие

Недопускането на българи в РСМ е истинският позор и провал на българската политическа класа. В деня на 151-ата годишнина от рождението на Гоце Делчев видяхме как една държава, която не е част от ЕС, една държава, в която войнства антибългарският македонизъм, унижава българи, които искат да се поклонят пред саркофага на българския революционер. Това заяви в предаването „Офанзива” по NOVA News съпредседателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки, коментирайки информацията за спрени на границата с РСМ българи.

"В Северна Македония ще отидем когато и както преценим, и когато и както искаме. Ние сме ВМРО и няма да позволим някой да ни диктува кога да ходим, къде да ходим и къде да не ходим. Но случилото се на границата с РСМ е истинският позор и провал на българската политическа класа, която гласува за вдигането на така нареченото вето. Защото видяхме как една държава, която не е част от ЕС, една държава, в която войнства антибългарският македонизъм, унижава българи, които искат да се поклонят пред саркофага на Гоце Делчев", посочи евродепутата.

По думите му той вече е сезирал колегите си от ЕП заради действията на Скопие. „Резултатът обаче ще е нулев. Тези хора са слепи, неми и глухи, когато става дума за нарушаване правата на българите в Македония. Но когато бият българи в РСМ – те си траят. Това е истинският позор и истинският провал”, подчерта той.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    32 5 Отговор
    Взимай маркуча и бомбичките и тръгвай за Македония.
  • 2 ТаУмВзе

    35 4 Отговор
    Пудела на шкембе торба, да обясни колко процент е гепил от Шиткането на паспорти на маке!
  • 3 Боруна Лом

    27 0 Отговор
    ДА БЕ! ЗАТОВА ВИ ДРЪПНАА ШАЛТЕРО! ИЗМЕКЯРИ!
  • 4 Софиянец

    26 2 Отговор
    Ти си МВРО русначе
  • 5 Тошко

    29 2 Отговор
    E айде мини границата като няма да позволиш. Ама не можеш, нали.
  • 6 Гост

    20 1 Отговор
    Абре амджък ге - Ю, къде си тръгнал дасе перчиш, че ти не си фактор НИКЪДЕ!
  • 7 Най-гадното качество на тези фалшиви

    26 7 Отговор
    патрЕоте е, че служат на рашата, оттам им идат париците. Колко много народ им се връзва, толкова ми е жал за тези хора. Човек може да обича Родината си и без тези русофили да са му посредници !
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Колкото по

    21 2 Отговор
    Малко идиоти като теб толкова по добре се живее.Остани си с голия национализъм и върви да го проповядраш ако можеш да налериш будали
  • 10 Българка

    25 4 Отговор
    Това пиянде, което хвърля пиратки по протестиращи , е част от проблемите между двете съседни държави, а не е част от решението за добросъседство. Но иначе е прав, че българите не са допуснати умишлено да преминат в РСМ и да участват в поклонението пред гроба на Гоце Делчев. На всочки гранични пунктове, не само на Гюешево, уж имало авария на софтуера, но забележете само в платното за влизане в РСМ, а не в другото за излизане. И този скандален произвол трябва напоително да стигне до ЕК и никакви начални преговори с ЕС за РСМ
  • 11 МЕТО

    21 4 Отговор
    КАКЪВ МАКЕДОНЕЦ СИ ТИ БЕ КЕЛЕМЕ
  • 12 Айде бре....

    15 2 Отговор
    Патриотари, изкарайте шкембьо комита, и...напреж..към нашата Македония да напрайм една СВО, Путин и Армати шъ ни даде...по пет на нож...и две тави с кифтета.
  • 13 хасан двата у....

    5 0 Отговор
    този дава.... и плаща
  • 14 Излагация

    16 3 Отговор
    Кога ще му свърши мандатът на този в ЕС? Двамата със Слабаков са изпратени там от България, за да покажат на всички, че ние нямаме аристокрация, нямаме истински интелектуалци и че ни бива само да говорим глупости. Толкова много пари, за да се подиграват хората с нас!
  • 15 Ангеле пак

    13 3 Отговор
    Се опитваш с трици маймуни да ловиш.Хората разбраха че без вас без Копейкин и Трифонов се живее по добре и вие сте непотребни да ви слушаме простотиите.
  • 16 Соломон

    7 1 Отговор
    Този "български" АДМИНИСТРАТОР, накичи ли се вече с ЕВРОПЕЙСКА ПЕНСИЯ, заради която ПРЕДАДЕ БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ ?
  • 17 Малий

    12 2 Отговор
    Добра заплата в европейския парламент. Ще му се отново да го изберат
  • 18 Ачо Джамбазлъ....

    9 2 Отговор
    Чакам шкембе войвода да се иz.©e.®e и тръгваме към македонската граница...бият копейките.
  • 19 Просто човек

    11 1 Отговор
    Вие сте едни смеш.ници!
  • 20 гост

    7 1 Отговор
    Джендър винце ималиии
  • 21 няма такъв народ има такава държава

    10 1 Отговор
    Това кога ще отслужи военната си служба от която се ее укривал?
  • 22 Тонев

    8 2 Отговор
    Много зачестиха провокациите с цел да покажат, че Македония е неприятелска страна. Откриването на културен клуб с името на цар Борис III също. Нашите писатели класици определено са писали доста против мизерията и експлоатация от цар Борис III. Това също беше гавра с българската култура.
  • 23 Панов

    6 1 Отговор
    Според мен , Всичко стана Заради - Шкеммбе Войвода - Раздал е над 120 000 паспорта , и Ние си Мислим , че има толкова Българи - Да , Ама Не - При Преброяването излизат към 3000 и Македонските Власти са Ни Сърдити - Защо Сме Раздавали Паспорти - Безразборно - На Всички Граждани на Македония...Със или Без Основание ...Това си е Опит за Асимилация.От Там Почна Конфликта.....Но....Седнете Се Разберете Вече....
  • 24 Хахаха

    2 1 Отговор
    Ох ....ние сме......никой.
  • 25 к,млкй

    9 2 Отговор
    Джамбаз, наздраве бре. Ти понеже си "голям воевода" трябваше да им хвърлиш някоя пиратка и ако не слушат да ги полееш с маркуч с вода. Тъкмо да ти счупят очилата. Мръсна патерица, стига си лъгал, палячо.
  • 26 Край

    6 2 Отговор
    Избори идат - джамбуш трябва за да те пускат в телевизора нали Джмабазче. В една държава не можеш да ходиш когато си искаш а когато те пусне... ама ... избори идат.
    Радев да забранява партиите и да отваря Беляне иначе оправия няма.
  • 27 Хумор сатира и забава

    6 2 Отговор
    Джамбазов , що се правиш на по=смешен от колкото си? Отивал където си иска? Нали още на границата щи ударят две палки по кльощавият глаутерус , и с ритник ща насочат в обратна посока . А ти пискай високо , да им направиш кефа по-пълен. В друга територия се ходи където поискаш , качен на башнята на танк . А аз забравих , че нашите танкове ги нарязахме . Значи танкове нямаме Оплачи се на Арменският Поп.

    Коментиран от #30

  • 28 Цензура

    5 12 Отговор
    Ангел Джамбазки е единственият български евродепутат, който защитава интересите на България !!! Кой друг да прави това - може би урoдливият и гнъсен шопaр александър йорданов ли?
    Иначе вярвам ще дойде ден, когато националният предател кирил петков ще бъде арестуван, съден и хвърлен до живот в тъмницата и то само защото нямаме смъpтно наказание дори за държавна измяна !!! И то далеч не само заради т.нар. "македония" !!!

    Коментиран от #33

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Хумор сатира и забава

    2 4 Отговор

    До коментар #27 от "Хумор сатира и забава":

    ...си ...ТИ...Научете се който и да е политик дори да не го харесваш...когато защитава българското да се подкрепя.Напиши какво лошо написа Джамбазки против БГ...пиши да прочетем...Неразумний...

    Коментиран от #35

  • 31 Карловско

    2 0 Отговор
    И ние бяхме много във В.М.Р.О от Карловско,но аге...нт Иван ни изхвърли от организацията,защото ....бяхме против да се коалира с измисления Гергьовден на полити..ческия номад Любе..н Ди..лов.........СЕГА МВРО плаща цената от действията на Д.С. доносчи.ци....
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Много

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Цензура":

    Правилно го каза само че не трябваше Джамбазки да споменаваш
  • 34 ВМРО

    4 0 Отговор
    Збирщина от продажници и крадци
  • 35 Така мисля

    3 0 Отговор

    До коментар #30 от "Хумор сатира и забава":

    Дали го харесвам , или не - изобщо не влагам подобни чувства. Просто от години наблюдавам яловите опити на гласовити иначе политици , да постигнат и минимални успехи спрямо Македония . Цялата пара в свирката на локомотива. Напънала се планината и родила мишка. Тази нова порция високо кресчендо на глупоста ми идва в повече . Обясни на мен невежият , как Джамбазки ще мине границата за да отиде където си поиска ? То ако ставаха нещата с приказки на ангро , да ходи да пише фантастични романи. Като е добър политик -патриот , трябваше първо да работи за просперитета в самата България . Колко деца са се родили , колко са излязли с нужното образование , какъв спорт , какви производствени мощности и иновации , колко ти е силна армията , респектира ли . На" поразяващи усти" никой не обръща внимание . Поне не аз.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Стефан

    6 0 Отговор
    Може ли някой да ми каже защо в България има партия с такова име Вътрешна Македонска Революционна Организация, кое в България е вътрешно кое македонско и кое революционно пълен абсурд, по същата логика можеха да са ВТРО тракийската организация която също е съществувала, кой наложи това име в България на една терористична организация потопила в кръв страна и забранена и разтурена от български съд през май 1934 а повечето от нейните водачи са осъдени на тежки присъди включително смърт
  • 38 СЕРИОЗНО

    3 2 Отговор
    Всички фашисти в България, като вас, са виновни. Защото не протестирахте срещу името Борис трети, тази провокация на фашистите-българи в С. Македония.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 хммм

    2 0 Отговор
    Предадохте Каракачанов, а сега се правите на патриоти... и 1 % ви е много нагляри!
  • 41 Одит

    3 0 Отговор
    Пълна типотия!
    Над 100 човека минаха и отидоха на поклонение без да провокират митничарите на РСМ!
    А тези тримата умници взели да ги учат на история!
    От Македония България се е отказала отдавна!
    Немски говорят и в Германия и в Австрия и са две отделни държави.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове