Last news in Fakti

9 Февруари, 2023 15:52 4 609 26

Миролюба Бенатова коментира убийството на психолога Иван Владимиров - Нав

  • убийство-
  • психолог-
  • иван владимиров - нав

Ние сме в капан

Миролюба Бенатова коментира убийството на психолога Иван Владимиров - Нав - 1
Снимка: Фейсбук

Когато МВР и МО нехаят за своите бивши служители и не смеят да им вземат оръжието, стават трагедии като с психолога Иван Владимиров.

Това коментира във "Фейсбук" Миролюба Бенатова.

Владимиров снощи е застрелян от свой агресивен съсед, бивш полицай на 52г, който и преди е заплашвал с оръжие и саморазправа.

Безпомощни сме пред арогантността и психическата нестабилност, но най-вече сме обречени заради мъртвите институции.

През ноември миналата година Иван Владимиров разказва в "Преди обед" за неволите си с въоръжения съсед.

Разказва как представителите на институциите вдигали рамене с репликата, че е много трудно да вземат отношение в такива казуси. Че освидетелстването е трудно. Че изселването е трудно.

В общи линии, живеем в държавата" тук е така"!

В това предаване (когато за втори път коментира казуса) Владимиров вече се шегува със ситуацията и отново през хумор пророкува, че нищо чудно да се стигне до разстрел.

Това е.

Ние сме в капан.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 42 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пппп

    45 20 Отговор
    Тая сккапана демокрация командвана Ни от САЩ Ни върна за 30 години със 100 години назад !

    Коментиран от #4, #5, #8

  • 2 Личен въпрос.

    21 26 Отговор
    Кой Я трича на Тази?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Сила

    41 9 Отговор

    До коментар #1 от "пппп":

    НИСКОЧЕЛИ ЧОРАПНИЦИ ИЗБИВАТ ОБРАЗОВАНИТЕ ХОРА ЕЖЕДНЕВНО.....

    Коментиран от #7

  • 5 Незнаещ

    23 34 Отговор

    До коментар #1 от "пппп":

    А от 1944г до 1990, кой ни върна и с колко???
  • 6 Бандитите въоръжени, никой не им

    41 1 Отговор
    прибира оръжията. Полицаите освидетелствани - няма кой да им прибере оръжията. Данъкоплатците невъоръжени - няма кой да ги пази от "битовата" престъпност и от безразличието на "народната власт"!
  • 7 Добър психолог

    31 10 Отговор

    До коментар #4 от "Сила":

    Не би влязъл в подобен конфликт
  • 8 Сила

    11 11 Отговор

    До коментар #1 от "пппп":

    Я пак.... помисли спокойно, не бързай....
  • 9 Тук заприлича

    9 7 Отговор
    На челябинск
  • 10 Трагедията е настъпила защото

    37 2 Отговор
    Никоя държавна инстанция не е обърнала никакво внимание на множеството жалби за проблема, и са му казали оправяйте се сами
  • 11 Ех Бенатова,

    14 10 Отговор
    друго си беше да го е заклал нали?
  • 12 Ръмпо

    14 18 Отговор
    Тая кога стана журналистка. Нали се подвизаваше на Централна гара като шофьор на такси. Как се издигат такива?
  • 13 Гошо

    11 11 Отговор
    Е излезе че тоя психолог не се оправил с психологичните проблеми и за това с него са се оправили

    Коментиран от #17

  • 14 замислен

    15 15 Отговор
    Ей най-накрая да вземат мнение от човек който знае как да оправи държавата - именно от бакшиш. Чакам да дадете и дума на кака Мара фризьорката, тя също е много компетентна по темата! Във случая това е битов конфликт, скарали са се 2-ма на битова основа. Не познавам бившия полицай за да знам колко мозък му е останал след минимум 20 години под пагон, но пък явно психолога е бил некадърен лека му пръст, като знае що за човек има насреща си, да ходи и да го плюе по телевизиите вместо професионално да си поговори с него и реши конфликта в зародиш.
  • 15 При последното междусъседско

    19 2 Отговор
    Убийство пак имаше сигнали към органите за междусъседско проблем и никаква помощ от държавата и проблема завърши със разстрел, така че стрелеца не е имал никакви други ходове освен да наложи справедливост по единствения възможен начин за него, което ако органите им бяха разрешили справедливо спора нямаше да се случи
  • 16 аре ч@футес@т@

    7 10 Отговор
    да не блее от обора🤬
  • 17 Ами факт е

    13 6 Отговор

    До коментар #13 от "Гошо":

    Че макар и психопат фуражката досега не е застрелял никой друг.
  • 18 кУмУнист

    9 7 Отговор
    Това приятелката на цар Киро ли е, къде изчезна тая мисирка.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 00014

    7 2 Отговор
    Не оправдавам убийството, но явно не знаете какъв кошмар е някой с тежка стъпка да ти тропа отгоре. Затова сега живея на последен - шести етаж. Благодат! Има шум и отстрани и отдолу, но не може да се сравни с тропането отгоре. Преди няколко дни съсед отдолу няколко пъти спомена някои атрибути на лелята на един, който беше набримчил музика. Но стрелба нямаше, виновникът се покри.
  • 21 ИНЖ

    8 6 Отговор
    Целта е постигната: станали сме удобен платцдарм на РФ, без нито една работеща институция...
  • 22 Механик

    15 9 Отговор
    Чакай, чакай, Миролюба! Чакай малко!
    До колкото разбрах, тоя "въоръжен съсед" е подавал нееднократно жалби, срещу надутия и надменен "психолог" . Защо така не се дава думата и на другата страна?
    Значи "психолога" дето не знае как да въздейства на един обикновен човек (ясно е колко е психолог), на него сте му дали думата чак по ТВ. Ами потърсихте ли другата страна? Защо не му дадохте думата и на него? Или на простичкия човек не му се полага?
    Когато един "психолог" не знае какво става с психиката на човек, който е изваден от равновесие, психолога може да го отнесе.

    Коментиран от #23, #24

  • 23 замислен

    15 6 Отговор

    До коментар #22 от "Механик":

    Явно психолога много добре е знаел как да въздейства на пенсионера и да го тормози НО се е чувствал "нещо повече" и не е предполагал на онзи колко му е акъла или е разчитал на някакви задръжки но е прекалил. Е, сега видяхме - единия в гроба а тормозения в затвора, равносметката 2 почернени семейства и материал за лешоядите журналисти да си напълнят медиите с някакво съдържание.
  • 24 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    7 3 Отговор

    До коментар #22 от "Механик":

    На "Прост" дава ли се оръжие???Когато получаваш оръжие се полагат ТЕстове за психологическа устойчивост.Цялата .........в бг се крепи на такива и е такава,защото се подкрепя и държи от такива,като теб! Защо оправдаваш милиционера???Нима застреляния е имал оръжие и го е Заплашвал???Оправдавайки такъв ,ти ставаш като него,това не го ли разбираш???
  • 25 Помнете историята!

    7 0 Отговор
    Тази на Цецо ли беше или на Боко??
  • 26 на бойче куролюбатаминетова кой я брои

    5 2 Отговор
    ...........
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове