Last news in Fakti

15 Февруари, 2023 15:41 1 937 54

Джамбазки: Патриотичният вот трябва да бъде обединен. Доказателство за тази нужда е предателството на ПП, ДБ, ДПС и ГЕРБ

  • ангел джамбазки-
  • патриотичен вот-
  • обединен-
  • национално предателство

Когато нас ни нямаше в управлението, за да обслужат западните ни партньори, те промениха българската позиция и започнаха нападения в български клубове, побои и приемане на антибългарско законодателство в Северна Македония. Българите там бяха подложени на терор, поясни съпредседателят на ВМРО

Джамбазки: Патриотичният вот трябва да бъде обединен. Доказателство за тази нужда е предателството на ПП, ДБ, ДПС и ГЕРБ - 1
Снимка: NovaNews

Патриотичният вот трябва да бъде обединен. Това обясни пред БНР Ангел Джамбазки, съпредседател на ВМРО. Партията води преговори с „Български възход“ за общо явяване на изборите.

„Водим разговори с тези формации, които се определят като патриотични. Патриотичният вот трябва да бъде обединен и прякото доказателство за тази нужда е националното предателство, което извършиха ПП, ДБ, ДПС и ГЕРБ. Когато нас ни нямаше в управлението, за да обслужат западните ни партньори, те промениха българската позиция и започнаха нападения в български клубове, побои и приемане на антибългарско законодателство в Северна Македония. Българите там бяха подложени на терор“.
Посланията в кампанията на ВМРО ще бъдат насочени към начина, по който живеят българите, обясни Джамбазки в предаването „12+3“.

„Доходите, сметките, които плащат, начинът, по който се защитават българските интереси. Трябва да се върне някаква форма на разум в българската политика и да се защитава националния интерес. Той е свързан с доходите, сигурността и това как българските граждани усещат себе си и държавата си“.

В българската политика има една група партии, които изпълняват руски нареждания и друга, която изпълнява нарежданията на американското и други посолства, смята Ангел Джамбазки.

„Не е в национален интерес да бъдат унищожени въглищните централи, не е в национален интерес да бъде предадена Македония и правата на хората с българско самосъзнание там. Това го направиха тези, които са евроатлантици и най-много говорят за правата на хората. Българите в Македония за тях явно не са хора".
Няма отзвук на списъка „Магнитски“ в Брюксел, посочи Ангел Джамбазки.

"Но вчера комисарят Вархей, който в разговор за Западните Балкани, без да забележи, че микрофонът му продължава да е включен, произнесе фразата „Има ли още от тия идиоти да се изказват?“ Това е отношението, когато се говори за правата на българите в Северна Македония".


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прав е гайтака

    36 10 Отговор
    Айдиотите трябва да са обединени
  • 2 Даа ДЕМОКРАЦИЯ

    33 9 Отговор
    пиянде ТРАЖИ винкел - МИШОЦИ
  • 3 БКП

    54 6 Отговор
    Xa xaxa повече парламент няма да помиришеш, свърши вашата .
  • 4 Пияндурът

    46 4 Отговор
    пие дамаджана вино и сяда зад волана ! Че и към самолета за Брюксел се беше запътил с пищов и муниции !
  • 5 маркуч с пират

    45 0 Отговор
    Дан забрайте бат Веско Марешки и той кочкоджамити патреот е.
  • 6 Тоя

    48 2 Отговор
    патриотин , дето хвърляше пиратки от третия етаж по главите на българските граждани и се хилеше като катър !
  • 7 1111

    36 0 Отговор
    Верно ли? С кой с тези патриоти които построиха оградата на границата ли?
  • 8 УРА,, УРА

    37 1 Отговор
    Мамин той! Мисли си че като сипва помия срещу другите и ще се хареса на някой. Това вече е изтъркана политика водена от мутрата и Марешки.
  • 9 Мухльо

    36 0 Отговор
    Няма да се върнете в парламента. Ти защо не си ходил войник?

    Коментиран от #16

  • 10 Мвро-то

    8 1 Отговор
    Да, ако нямате един процент нямате офис! Успех в това начинание, истинските обединени патреоти дано минете процента!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 без имена

    20 3 Отговор
    русофилите патриоти ли са ?
  • 13 ГЕРБ=ДПС=ВМРО=БСП

    21 3 Отговор
    Джамбазки патриотизма и Македония са ми последна грижа.

    Първо грижа ми е ПРАВОСЪДИЕТО, осигурително-данъчна тежест(НЕОБЛАГАЕМ минимум и ПРОГРЕСИВНИ данъци), доходи, балансиран(разходи равни на приходи) и до 40% от БВП държавен бюджет. За мен предатели са тези, които не изпълняват тези мои приоритети. По тези критерии предатели за мен са ВМРО, ИТН, ГЕРБ, ДПС, БСП ...
  • 14 Възрожденец

    23 9 Отговор
    Българските патриоти се обединиха вече, началото е с ПП-ДБ. В обединението ще се включат още много български патриоти-родолюбци !
    А руските продажници едва ли ще се обединят, всеки се надява на повече копейки, ама Доган не дава.
  • 15 ПРОРОКА

    12 3 Отговор
    Тоя па. Възхода е патерица на ПП. Целта беше да се откъснат гласове от Комунягите. Тези избори БСП ше се борят да минат 4%. Възхода е аут. Ще има много фалшификации с хартиената бюлетина. Изборите ще бъдат касирани заради нови демонстрации и проведени през юни. Ще се случи атентат. ГЕРБ ще започне да се отлюспва поради спиране на финансиране от Германия и намаляване на кражбите от тях
  • 16 Зевзек

    15 3 Отговор

    До коментар #9 от "Мухльо":

    Ти защо не си ходил войник?

    Защото освен ... е И с "лява" ориентация(сексуална)
  • 17 Патриот

    14 3 Отговор
    Другари РУСОФИЛИ, защо децата ви учат или живеят на Запад, а не в Русия или Северна Корея ? Защо парите ви са в западни банки ? Защо карате Западни коли, а не Заз и Лада ? Защо НИКОЙ НЕ емигрира на Изток ? Защо криете, че когато Русия окупира България НАШИТЕ синове ще воюват в Украйна, Дагестан, Казахстан, Афганистан ... всички, които русия смята да "освободи" от правото си на свобода и суверенитет – докато ВАШИТЕ купонясват на запад ? Защо така арогантно ни лъжите ? ЗАСРАМЕТЕ СЕ !
  • 18 Патладжана

    19 1 Отговор
    Ачка, лягай под завивките при мъжа ти и не знай много
  • 19 Помним, пимним

    16 0 Отговор
    Налит точно вие бяхте ортаците на Тиквата и си делкахте откраднатото.
  • 20 Ганьо

    13 1 Отговор
    С когото и да направите обединение няма да влезете. Другите партии били направили предателство? А ви какво направихте, след като целия български народ ви видя "Що за мода сте" и как се прегърнахте с Герберите.
    Всичко живо се напъва да влезе само и само тоя пуст кокал.
  • 21 Иво

    14 0 Отговор
    Тоя знае че няма да събере и половин процент и се опитва да се закачи за Копейката.

    Коментиран от #24

  • 22 ПутлераZти сър !

    11 1 Отговор
    ⭕Вика: "Вие сте американски подлоги!" ⭕Вее руско знаме, пише "Слава на Русия".
    ⭕Вика: "Ти си национален предател на България" > вее руско знаме, вика „майка Росия“, кълне се, че ще избива българи, ако тръгнат срещу росия.
    ⭕Вика: "Аз съм български патриот" - на профила му само руски знамена.
    ⭕ Вика: "Росия върши добри дела в Украйна, кажеш му да ти ги извърши и на теб тогава - вика: "Що кълнеш?"
    ⭕Вика: "Нищо не знаеш и не разбираш, чети повече" – една книга не е прочел, гледа само пропагандни клипове и сайтове и те зарива с хибридни линкове.
    ⭕Отишъл да живее в ЕС – гласува за партия, която да извади България от ЕС.
    ⭕Отишъл да живее на Запад при западните стандарти - обяснява как България трябва да е под руско влияние и руски стандарти.
    ⭕Вика: "Еврото ще ни загроби" – спестяванията му само в евро.
    ⭕Вика: "Всеки има право на мнение" – защитава тоталитарен режим, в който нямаш право на мнение.
    ⭕Вика: "Къде е свободата на словото, къде е другата гледна точка?" – защитава режим и система, където няма свобода на словото и друга гледна точка.
    ⭕Вика: "Сега ни подменяте и пренаписвате историята, продажници!" – цял живот учил подменена и фалшифицирана история, писана в Москва.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Реално

    9 0 Отговор

    До коментар #21 от "Иво":

    А то пък сякаш копейката ще събере ако не го подкрепят бойко и делян. На миналите избори ментора му Красен Кралев му даде всичките си билбордове да изтипоса гагаузката си физиономия с някакви замъглени нещастници, пеевски му купи поне 100 000 гласа.
  • 25 Тома

    11 0 Отговор
    Искам да попитам джамбаски вчера на празника дали е изпил до дъно дамаджаната и да му кажа наздраве
  • 26 Мислех го за умен, но показва, че не е,

    11 7 Отговор
    Български възход били патриоти, Боже мили, точно краварският генерал "патриот", а е готов цяла България да харижи на САЩ. Ако има истински патриоти, трябва да загърбят обидите и да се съберат в общ фронт, само така могат да победят на избори. 80% от народа са патриоти и са за Русия. Да видят патриотите, как се сдушват краварските подлоги-ПП+ДБ, няма да се учудя ако и ГЕРБ и ДПС се включат там. За БСП няма да говоря, те се самоубиха!?Малките партийки самостоятелно нямат никакъв шанс. Скоро ще има само две партии(коалиции)-Русофили и Кравофили, битката ще е между тях.
  • 27 за рези лстанахте

    4 1 Отговор
    А защо въобще се разцепихте на 100 части?
    Апорпо, някои от частите ви за нищо не ставаха.
    По-скоро един от вас трябва да напрви впечатление и да фокусира патриотичния вот. От там нататътк която от люспите иска да се присъединява към новата (стара?) звезда на партиотизма.
  • 28 софия

    9 0 Отговор
    джамбо и тези няма да ги има на следващите избори - на бг произход имах предвид!
  • 29 Бамбука

    11 1 Отговор
    Патриотичния вот трябва да се обедини ! Освен Билла има и други торбички - Кауфланд, Лидл, а да се вдигне цената на българските паспорти за да не изнемогваме, около чеверметата.
  • 30 Ммм...да

    2 5 Отговор
    Джамбо обединете се всички патриоти,стига сте правили на "кой е по-по-най ! Там е истината.

    Коментиран от #37

  • 31 Платен ром избирател

    12 0 Отговор
    Бягай да си отслужиш военната служба патреоте, от която си се крил.
  • 32 Обича ли Джамбазки женския пол или..?

    6 0 Отговор
    Джамбазки, тебе са те нарекли "идиот", а ти за българите в Македония говориш. Махай се от европейския парламент. Колкото и да се обединявате, няма да гласуваме за вас. Палихте се, скачахте, докато се наядохте. Сега пак искате да лапате. Ама няма.
  • 33 А ве

    11 0 Отговор
    Пръдльо кой е луд да гласува за вас
  • 34 Сашо

    9 0 Отговор
    Мъжката проститутка на ДС, шкембето непатриота.Който съсипа най -успешната патриотична коалиция.Първо изгониха Сидеров,после В.Симеонов може да е всякакъв,но по негови думи; Каракачанов ме лъжеше до последно че заедно ще участват в изборите.Омразното шкембе никой не го иска, камо ли да се събере с него някой.
  • 35 Наблюдател

    7 2 Отговор
    Какви патриоти сте вие бе, дето купихте чертежите и продавахте паспорти на най-върлите македонисти.Янев палачинката едно говори друго гласува, същия като Радев и...Възраждане единствени поне до тук не се предават.
  • 36 мисир

    6 1 Отговор
    ЗАЩО още го показвате този Джендър / от най-отвратителните/?!
  • 37 Чалгар политик

    9 1 Отговор

    До коментар #30 от "Ммм...да":

    Един истински патриот ги е описал всичките днешни патриоти като джамбаза!

    Патриот е - душа дава

    за наука, за свобода;

    но не свойта душа, братя,

    а душата на народа!

    И секиму добро струва,

    само, знайте, за парата,

    като човек - що да прави?

    продава си и душата.



    И е добър християнин:

    не пропуща литургия;

    но и в черква за туй ходи,

    че черквата й търговия!

    И секиму добро струва,

    само, знайте, за парата,

    като човек - що да прави?

    залага си и жената.



    И е човек с добро сърце:

    не оставя сиромаси;

    но не той вас, братя, храни,

    а вий него със трудът си!

    И секиму добро струва,

    само, знайте, за парата,

    като човек - що да прави?

    изяда си и месата.

    Коментиран от #45

  • 38 Мерзавец

    10 1 Отговор
    Ей тоя пияндур пръскаше народа с маркуч и хвърлеше пиратки в//ъ хората.
  • 39 ИНЖ

    6 1 Отговор
    Геле, пак не си си пил хапчетата!!! Докога така,бре!?
  • 40 Софиянец

    6 2 Отговор
    Поредното руско мекере се изтропа
  • 41 Минева

    5 3 Отговор
    Да се биеш в гърдите и да крещиш: "болгар болгар" като бай Ганьо не е патриотизъм. А относно това да се обедините, лошо няма. "Пролетарий от всички страни обединявайте се"
  • 42 Малоумник

    6 2 Отговор
    Скрий се с твоя пещерен национализъм тоя етап го изживяхме.Ненужен си .
  • 43 ЧОЧО

    12 0 Отговор
    Когато продавахте паспарти на Македонците проверявахте ли дали са Българи или гледахте далаверата.
  • 44 волен

    9 1 Отговор
    След почти 10 години подкрепа на крадливия от Банкя, лявата дисага Джамбазки иска отново да е слуга. Не става, вече си на боклука.
  • 45 верно е

    4 0 Отговор

    До коментар #37 от "Чалгар политик":

    Ботев е видял истината отдавна.
  • 46 Пипи

    3 0 Отговор
    Ей да не е да правиш там нещо на задната седалка, че си ми малко палав?
  • 47 Джамбазки, тази, ппоча с РСМ се истърка!

    4 0 Отговор
    Нищо не зависи от вас, вие сте една Крадлива Пополиски партия, Времето ви изхвърли на Бунището на Историята!? А Дебелия,
    с Торбичкста трябва да, бъде съден и да влезе в Затвора!!
  • 48 Глупак

    1 0 Отговор
    Вие бяхте ремарке излишно за герб
  • 49 Долу ЕС!

    1 1 Отговор
    Долу фашизма!
  • 50 Какви

    3 0 Отговор
    Патриоти сте,бе.Просто изгладнели боклуци,които бяхте патерица на ОПГГЕРБ и си трупахте мазнина ,но вече изтъня .Помним как с маркуча поливаше протестиращите пияна глава фашистка.
  • 51 Тошко

    2 0 Отговор
    Иска да обере гласовете на Копейката това куче. Пак скимти за сочната наденица на властта. Ама няма вече, нямааа...
  • 52 Соломон

    3 1 Отговор
    Този ПОНАПЪЛНЯЛ човечец, работещ за ЕВРОПЕЙСКАТА си пенсийка, за КАКЪВ "патриот" се пише ?!

    Приготвил ли си е ЛЕГЕНИ с ВОДА, с които да "защитава" "патриотизма си !

    Защо, мекерето не ДАДЕ ОТЧЕТ, какво е СВЪРШИЛ в европейския парламен, а се пише патриот, от НЕЗАКОННА ПАРТИЯ, която влязла във властта ВЕЧЕ ПРЕДАДЕ патриотичната ИДЕЯ ?!

    КОЙ, потуран с ДЪНКИ подписа договор за 8 американски ЧЕРТЕЖА ?!
    Не беше ли и той от СЪЩАТА партия ВМРО ?!

    ВМРО - Вътрешна македоно-одринска революционна организация !

    Ако, тази партия е МАКЕДОНСКА, какво прави на ИЗБОРИТЕ в България ?!
    Ако е РЕВОЛЮЦИОННА, то да кажат КАКВА е ИДЕЯТА на "революцията" им !

    То за г-н Джамбазки, "революция" може да се окаже, че са приоритет и еднополовите бракове !
  • 53 бай Даньо

    0 1 Отговор
    Като гледам истерията на копейките ще има големи весели изненади след изборите когато Джамбаза и Янев се се наредят с по голям процент пред Костя....

    Коментиран от #54

  • 54 Соломон

    1 1 Отговор

    До коментар #53 от "бай Даньо":

    "Ако Костадин Костадинов не се коалира с Агака, ще щляпа отново из батака."

    БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ, ЧАКА партия или коалиция, които могат да ЗАЩИТЯТ БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ !

    ДВЕ мижави партийки, са ПО-МАЛКО от ЕДНА КОАЛИЦИЯ !

    Ако, НАЦИОНАЛНИТЕ ПАРТИИ не могат да се ОБЕДИНЯТ, то няма смисъл да се гърчат на изборите !


    --------------------- Вашия коментар --------------------------
    Като гледам истерията на копейките ще има големи весели изненади след изборите когато Джамбаза и Янев се се наредят с по голям процент пред Костя....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол