Last news in Fakti

1 Март, 2023 13:51 1 074 50

Томислав Дончев: От 2 години държавата е жертва на поредица от неуспешни експерименти

  • томислав дончев-
  • избори

Социологическите изследвания показват противоречиви резултати. Кампанията тепърва започва", коментира той последната прогноза на "Алфа рисърч", която поставя опонентите им от ПП-ДБ на първо място

Томислав Дончев: От 2 години държавата е жертва на поредица от неуспешни експерименти - 1

С нумерология не се занимаваме. Това е просто число. По-важното е тази епоха на експерименти да приключи и републиката да бъде управлявана от хора с опит, професионалисти. Като говоря за експеримент, мога да бъда много конкретен. От две години държавата и обществото са жертва на поредица от неуспешни експерименти, организирани от лаборанти със съмнителна квалификация. Това заяви пред журналисти заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев, съобщи novini.bg.

Той обобщи, че най-важното е да има политическа воля, за да може след изборите да има ясно мнозинство и да се сформира правителство, което носи отговорност.

"Не съм притеснителен по природа. Социологическите изследвания показват противоречиви резултати. Кампанията тепърва започва", коментира той последната прогноза на "Алфа рисърч", която поставя опонентите им от ПП-ДБ на първо място.

"Имаме професионално изготвена програма с приоритети във всяка една сфера. Комплексен документ, а не набор от пожелания. Имаме смелостта, освен да сме първи, да съставим правителство. Кой е първи и кой втори, винаги има значение, дори разликата да е половин, един процент, първият е първи", посочи още Дончев..

"Хората очакват от политиците да се справят с инфлацията, а ние сме единствената партия, която заявява, че ще реши този проблем. Ако колегите от ПП-ДБ са първи, моето опасение е, че те нямат решение на този въпрос", заяви Делян Добрев.

Росен Желязков от своя страна потвърди, че ГЕРБ ще подкрепи механизма за разследване на главния прокурор.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кирчо

    2 37 Отговор
    Само ББ може да управлява територията.
  • 2 правилното е

    46 2 Отговор
    че от 2 год България се опитва да се освободи от опг герб!

    Коментиран от #5

  • 3 ццц

    35 0 Отговор
    ...леле колко ги естрах.
  • 4 Абре,каунь

    40 1 Отговор
    "Експеримента" го правят избирателите,тъй че малко уважение към народа.Ама от изедници кво уважение да очакваме?!Хора,гласувайте за която и да било друга партия,но НЕ и за ГЕРБ!!!!!
  • 5 Кирчо

    1 39 Отговор

    До коментар #2 от "правилното е":

    Бате Бойко е номер едно!
    Две години се опитвахте да го изчегъртате и пак е номер едно.

    Коментиран от #7

  • 6 ГЕПИ

    29 0 Отговор
    Трябва да се възвърнат утвърдените през последните 12 години правила .... за кражба, за да има ред и да няма асфалт
  • 7 не завиждам

    24 1 Отговор

    До коментар #5 от "Кирчо":

    вие сте щастлив малоумник!
  • 8 Красимир Петров

    7 10 Отговор
    Избирателната активност ще е най-ниската откакто се правят избори.Идва краят на тази политическа(мафиотска)система
  • 9 ССС

    35 1 Отговор
    Поредният наглец! 12 години държавата беше жертва на невиждана корупция и престъпно управление!

    Отивай в затвора! Твоето място е там, а не да лъжеш и наглееш в центъра на София!
  • 10 Бамбука

    24 0 Отговор
    "Не съм притеснителен по природа", бих добавил не си и морален. Това за прахосани 1.2 милиарда за електронно правителство под "мъдрото" ти ръководство при нулев резултат, те издига на пиедестал "достоен" за най-високата правителствена награда.
  • 11 ГЕРБ №1

    4 12 Отговор
    От 2 години един пингвин руши държавата...но ние му се подмазваме!
  • 12 МУНЧО

    20 1 Отговор
    НЕУСПЕШНИТЕ ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ В ДЪРЖАВАТА НЕ СА ОТ 2 ГОД.А ОТ 33 ГОД И ГИ ПРАВЯТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ .СМЯТАМ ЧЕ Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СПРЕТЕ И ВСЕКИ ДА СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО--НА НАРОДА МУ ОМРЪЗНА.
  • 13 Макс

    25 1 Отговор
    Всички гербери говорят само против ПП и ДБ , може би защото няма какво хубаво да кажат за ГЕРБ . Такава кампания сме гледали много пъти, но номерът с оплюването не минава винаги. Моят избор е номер 12 и най-малко критиките на Дончев и другите магнитски гербаджии могат да ме разколебаят. Успех на номер 12 .
  • 14 Жоро

    24 1 Отговор
    Дончев я обади какво стана с 1млрд лева похарчени за електронно правителство, че нещо не се вижда?? Дай поне снимки на чекмеджето с кюлчетата или снимки на хотели барем знаем какво се платили. Щото ел. правителство ОПРЕДЕЛЕНО НЯМА!
  • 15 Еййй

    18 0 Отговор
    Леле какъв страх каква жлъч злоба каква наглост безочие от крадците лъжците мафиоти герберски които за 12 години ни доведоха до просешка тояга които мислеха само за един кръг около тях подлоги а Народа Народа кучета го яли!!!А СЕГА ТЕЗИ СТАРИ МУЦУНИ ОТНОВО НА ПЪРВА ЛИНИЯ!!!Но хората вече няма и нетрябва да им позволим повече безчинства лъжи кражби!
  • 16 Стойчев

    18 1 Отговор
    Държавата беше 12г жертва на корупцията и магията ГЕРБ. Мисля, че ще оцелее, след като оцеля сред тая поголовна корупция…

    Коментиран от #21

  • 17 пернишки кобалт

    15 1 Отговор
    А ПРЕДИ ТЕЗИ 2 ГОДИНИ ДЪРЖАВАТА БЕ В ПОРЕДИЦА ОТ 12 ГОДИНИ НА КОРУПЦИЯ,ДАЛАВЕРИ,КРАЖБИ,И ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕКАДЪРНОТО КРАДЛИВО И КОРУМПИРАНО УПРАВЛЕНИЕ НА ОПГ ГЕРБ.
  • 18 Томислав Дончев!! Вие бяхте най голямите

    18 1 Отговор
    Крадци и Лъжци управлявали България, след 1989год!!Вие сте най Успешния Експеримент и Проект на Бащиците от ДС и на двете Немски фондации!! Вие бяхте най Успешния Престъпен Експеримент, Ушушкахте Държавата и Народа за 30 год напред!! КРАДЦИИ ПРЕСТЪПНИЦИ СТЕ, Дончев! ДАНО ДО ЖИВЕЕМЕ ДА ИМА Правосъдие в България, да бъдете съдени, и да отидете там където заслужавате, в Затворите!!
  • 19 адаша

    5 2 Отговор
    Кой ще е първи няма никакво значение. Когато попитали Луйс Армстронг кой е първи от тромпетистите, той отговорил- " Първи няма. Аз съм втори"
  • 20 тацо меровингий

    11 0 Отговор
    ТИХО, НАГЛА,НЕКАДЪРНА, ГОЛЕМА ,КВАДРАТНА,ПРАЗНА ,КВАЗИ ГЛАВО. ОНЗИ ДЕН ТВОЯ ДРУГАР ДОБРЕВ , ОХОТНО ПРИЗНА КАК ПРЕЗ ЦЯЛОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ОПГ ГЕРБ ,БЪЛГАРИЯ Е БИЛА В ДЪНОТО НА ВСИЧКИ КЛАСАЦИИ. БЪЛГАРИЯ ВИ МРАЗИ ,КРАДЛИВА КОРУМПИРАНА ГЕРБЕРАСТКА ИЗМЕТ.
  • 21 Жоро

    13 0 Отговор

    До коментар #16 от "Стойчев":

    Лъжеш се че държавата сега не се управлява от ГЕРБ. Местната власт, кметове, всички обществени поръчки, фирми монополисти в зърно и млекопрозводството - ВСИЧКОТО Е ГЕРБ и ДПС, тук таме БСП.
  • 22 кривомордев

    8 0 Отговор
    Едните нефелници и крадци установяват некадърността на другите нефелници и крадци , бидейки съвместно предатели на българщината .
  • 23 Циник

    14 1 Отговор
    Томе, вие имате опит единствено в кражбите и в прецакването на съдебната система. Бегай доброволец в Украйна, нали шефът ти реши, че сте евроатлантици. Вземи и Тома Биков, само дето не знам правят ли квадратни каски.
  • 24 Българка

    14 0 Отговор
    Близо 100 милиона грешни пари за нови избори 100милиона а този томчо отново плюе и злословничи той дето окраде 1 милиард за електронно правителство той и всички герберски мафиоти ни доведоха за 13години до това състояние които свалиха работещо правителство!!!!!СРАМОТА КРАДЦИ !НО ПРОСТАКА НЯМА НИ СРАМ НИ ОЧИ!!!
  • 25 Фенче

    5 5 Отговор
    Аз ще гласувам за Лоестия. Нека още 15 години мъчи Държавата.
  • 26 И сега кво?

    14 0 Отговор
    ,„Акъл се набива Томиславе на умен човек, а на прост човек...........................!!
  • 27 Реалист

    13 0 Отговор
    А предните 13 години бяха страшно "успешни" за схемаджиите и крадците , блажещи от властта с пълни шепи. Искате още от същото ли ? Наглеци.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Град Симитли

    7 0 Отговор
    От 21 години е жертва на Дебел Тюфлек, Дончо Кривоглави!
  • 30 комодор унуфри

    10 0 Отговор
    ми при вас тъпо.главецо дончев, България беше в поредица от 12 години на кражби,корупция и абсолютно безконтролно пилеене на държавни пари. ти конкретно още не може да дадеш смислен отговор на въпроса, къде са потънали над 1 милиард български лева за електронното управление, както не можеш да посочиш една работеща електронна система изградена в услуга на Българите. за другите безконтролно разпиляни стотици милиарди потънали незнайно къде,, като кражбите за стотици милиони в изграждането на магистрали, за белене,за балкански поток, за огради и за какво ли още не. и си нагъл пак да се пъчиш ти и из.метта от опг герб по телевизии и да наглеете за още власт. ще сте неприятно изненадани от потъването ви на тези избори. разберете герб.ерастки про.фани, България ви иска единствено в затвора.
  • 31 Никой

    11 0 Отговор
    12 години народа бе жертва на един Генералисимус от пожарната с неговата професионално изготвена програма как да откраднем повече Европейски пари , как да откраднем повече от държавни поръчки,как да рекетираме частни бизнеси, легални и не до там. Как да няма нито един осъден за корупция / сляпата темида / и ограбването на един народ с помоща на аверите от ДПС. Нито Магнитски , нито Кримски,нито Македонски ще ги спре, дори Пеевски ще помага с нумерологията.
  • 32 Гост

    12 0 Отговор
    Стига си говорил бе! Ти си член на най-крадливата партия за всички времена в България! Ти нямаш право да говориш, щото си прикрил десетки, ако не и стотици, хиляди кражби, братиньо!!!!!!! Срам никакъв у герберасина ниеден...
  • 33 мол

    14 0 Отговор
    ...и 12 години заложник на мутра и крадец.
  • 34 НЯКОЙ

    13 0 Отговор
    Няма експерименти, просто ГЕРБ/ДПС са се вкопчили като кърлежи в държавата и трябва да бъдат откачени от властта БЕЗ ОСТАТЪК - а това е трудно и бавно ! Недей да се преструваш, че не разбираш Томиславе, или наистина си пр.ст ?
  • 35 Салма Духайек

    10 0 Отговор
    то пък герб беше такъв успешен експеримент, че румънците са в космоса в сравнине с нас
  • 36 ахаа

    13 0 Отговор
    Вашия експеримент беше успешен - нали. За 12-15 г., напълнихте всичко което може да се пълни с пари - шкафчета, гардероби, куфари и пр. Аааа дали няма да изядете на края дървото - че ние пределяло вече.
  • 37 ха ха

    9 0 Отговор
    нагли и крадливи , каква програма могат да изготвят ? една за пред публиката и втора за кръга бандити
  • 38 Библейско

    9 0 Отговор
    Тези вкупом съгрешиха и вече са излишни.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 имате програма

    7 0 Отговор
    как да крадете без да ви разследват. Тази програма я гледахме вече 12 години
  • 41 Кой ни вкара?

    5 0 Отговор
    Кой ни вкара в този експеримент???
    Кой ни го вкара тоз експеримент?
  • 42 Никой

    8 0 Отговор
    Четя и виждам голям ентусиазъм за изчегъртването на метастазито ГЕРБ крало като за последно 12 години на гърба на българския народ. И за да охладя фалшивия патос ще добавя.За кого мислите ще гласуват всички калинки на държавна служба 2 За кого ще гласуват всички калинки от общинската администрация ? За кого ще гласуват всички служители на МВР и ГДПБ ? Част от докторята,съдията ,прокуратурата,част от бизнеса,част от заблудениясуверен. Не забравяйте мафията ,олигарсите , задкулисието. А май ви увиснаха човките. ЕТО НА ТАЗИ ЧАСТ СЕ НАДЪРЖА ГЕРБ. Корупцията ги сплотява. Въпроса е : "ДАЛИ ЩЕ УСПЕЕМ ДА СИ ОТВОЮВАМЕ ДЪРЖАВАТА ОТ МАФИЯТА."

    Коментиран от #47

  • 43 Чичак

    2 1 Отговор
    От 33 години държавата е жертва на поредица от неуспешни атлантически експерименти !!!!! От 33
  • 44 Лустрация на всички

    4 0 Отговор
    До един ! от последните 33 г.
  • 45 Никога ГЕРБ

    7 0 Отговор
    По големи нахални некадърници от шайката ГЕРБ / Граб няма .Това което сътворихте през вашите 12 год крадливо корумпирано управление никой друг не го може .Тези опити на заблуда и лъжи с които искате да се изкарате велики управленци са за наивници и простият ви и зависим електорат.Главатарят ви е в очакване на трета серия Магнитски и си подготвя куфарите ,така че да не кажете че не се познавате
  • 46 ПСР

    5 1 Отговор
    Вашият крадлив,мутро-експеримент,беше "най-добрият",вЕрвам ти!
  • 47 Реалист

    5 0 Отговор

    До коментар #42 от "Никой":

    В твоя коментар е истината. Тъжно , но това е електората на тази партия-кърлеж. Зависими смучещи за сметка на всички останали. Отчайващо е. А най големия и непростим грях на Нинова и комунистите е , че подкрепиха хартиения избор. Рай за ГЕРБ при наглася е на резултатите.
  • 48 Nехиs

    0 1 Отговор
    Червените тролове са оклепали статията с коментари и една звезда.
  • 49 Минева

    5 0 Отговор
    Избори, докато не изчезне тая сган@
  • 50 Лаборанта

    1 0 Отговор
    Искаш да кажеш успешни и спешни ремонтни действия от превръщане в гето , лаборанта май ще ви приключи
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове