Last news in Fakti

5 Март, 2023 12:03 2 438 153

Деян Николов, "Възраждане" : САЩ, по "Магнитски", да си командват в САЩ!

  • деян николов-
  • възраждане-
  • евро-
  • лев-
  • референдум

До момента са събрани 344 000 подписа за свикването на референдум

 Деян Николов, "Възраждане" : САЩ, по "Магнитски", да си командват в САЩ! - 1
Снимка: Архив

"Възраждане“ винаги се борим да бъдем първа политическа сила и на тези избори няма да е по-различно! Оттам нататък зависи от избирателите. Аз съм положително настроен, ние сме последователни, така че, каквото зависи от нас, го правим!“.

Така отговори Деян Николов от "Възраждане“ на Илиана Беновска, "Беновска пита – Радио К2“, която попита: "Добре дошъл отново в активната политика! Сега се кандидатирате от 24 и 25 МИР в София, ще успеете ли?“. Деян Николов призова хората да изберат свободата! "Малко сме позабравили, че свободата не е даденост. Макар че живеем в 21 век, ако се огледаме наоколо виждаме, че текат процеси, които застрашават свободата в най-различните ѝ форми. Ние се борим например за финансовата свобода. Знаете, че заличаването на българския лев е пипкава тема за България! Може би много хора не я разбират, но в основата си това е борба за един елемент от българската свобода!“, категоричен бе той.

"Но вие се борите и за свободата на словото и правото на българските медии да не бъдат манипулирани финансови от чуждестранни или Бог знае какви инвеститори. Внесохте законопроект, който не видя бял свят в 48 НС, предполагам, че ще го продължите?“, попита Беновска. Николов отговори, че "Възраждане“ ще продължи тази борба, защото има силен натиск върху българските медии, най-вече отвън. Защитават се силни лобистки интереси. "Възраждане“ ще продължат да внасят своя законопроект, докато това се случи, защото трябва да се направи разграничение между агенти на чуждо влияние и истински журналисти в България, което в момента липсва. Николов уточни, че има предвид западно финансиране на български медии и по-точно американско. То не се крие дори, вижда се ясно от сайта на "Америка за България“. Той добави, че не вижда да има финансира от Русия на български медии.

Деян Николов съобщи, че до момента са събрани 344 000 подписа за свикването на референдум за запазване на българския лев. Вероятно следващата седмица ще бъде мината границата от 400 000 подписа, за да бъде искането за референдум валидно. "Аз бих казал, че ще има референдум, но важното е, че постигнахме една от основните си цели – да отложат влизането на България в еврозоната! И колкото и да твърдят, че причината е инфлацията и някои законодателни причини, имаме информация, че в Европа следят какво се случва тук! И това, че се събират подписи и ще има референдум ги притеснява. Защото за тях е важно да изглежда, че България много иска да се присъедини към еврозоната! И когато се събират толкова много подписи за запазване на лева, една от основните им цели за икономически маркетинг няма как да бъде изпълнена!“, обясни Николов. Водещата Беновска съобщи, че самата тя се е подписала в подписката и бе категорична, че няма никаква опасност относно личните данните на хората, които искат също да се подпишат!

Беновска пусна част от интервюто за БНР на Джеймс О’Брайън, ръководител на офиса за координиране на санкциите към Държавния департамент на САЩ, след което попита: "Вие, като бъдещ депутат, чухте ли това послание и ще внимавате ли кой ще го изпълни?“. Деян Николов отговори: "Брутално вмешателство във вътрешните работи на България! Аз бих направил аналогия. Като депутат бих отишъл на посещение в САЩ и бих ги посъветвал да изключат лобизма от тяхното законодателство по време на избори, да наложим санкции например на Хенри Кисинджър, така че да не може да участва в изборните процеси например в САЩ и да прекратим цялото му влияние! Бих има дал също някои съвети по отношение на външната им политика, къде се месят и къде не трябва да се месят!“.

Според Деян Николов поведението на САЩ е лицемерно. Той бе категоричен: "Да кажат – ние сме империя! Така е след Втората световна война! Така ще продължим! И да спрат с лицемерието, което всяват! Аз съм съгласен, че със сериозен финес те правят всички тези неща! Те имат силна маркетингова стратегия. Същото е и с ЕК, с ЕС. Те инвестират много в маркетинг, за да изглежда, че силата, която упражняват върху толкова държави в света, сякаш е борба за някакви справедливи каузи и демократични принципи! Но на всеки е ясно какво се случва и точно такива изказвания на практика го показват! Така че нека да си гледат вътрешните работи, а ние в България да си гледаме нашите вътрешни работи. Нямат правото да ни дават никакви съвети. Ако ние имаме проблеми тук в България, нека си ги решим ние!“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 74 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БЕНОВСКА И К2

    27 64 Отговор
    са платени рупори на САЩ
  • 2 Кой го пита

    71 64 Отговор
    Па тоя?!

    Коментиран от #17

  • 3 АМЕРИКА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ

    86 52 Отговор
    трябва да бъде забранена и изгонена като чужд агент. както е закона в САЩ. Всички получили грантове от там и от ОТРОВНО ОБЩЕСТВО да се лустрират

    Коментиран от #83

  • 4 Време е

    76 80 Отговор
    ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ !

    Коментиран от #22, #115

  • 5 Кой

    57 47 Отговор
    те командва , бе , умньо ? Показват престъпниците , както едно време и разлепяха снимките с текст "Пазете се! Те са между вас !". И вече всеки сам да си прави сметката !
  • 6 Айде

    67 59 Отговор
    Абе, важното е да падат копейки, иначе трябва да се работи!
  • 7 Много вярно

    63 45 Отговор
    Ето го рубладжията..не смята че в България имаме проблем с корупцията и всичко е наред..да предполагаме че кореспондира с чувствата на ГЕРБ ДПС и главния прокурор на републиката
  • 8 Хахаха

    60 39 Отговор
    Веднага митинг да организира Коцето.Трябва да се подкрепят Делян Пеевски и Горанов.Видни борци срещу краварите.
  • 9 Партия ДПС Възраждане ДС

    63 41 Отговор
    Възраждане бранят Шиши от лошите хамериканци. Тъпия българин пак ще гласува за някоя от партиите на ДС.
  • 10 уточнение

    54 36 Отговор
    тая партия възбуждане е метастаза на дпс,бсп и дс статусвото!
  • 11 Българка

    49 44 Отговор
    САЩ и Великобритания си икомандват в страните. Санкциите по закона Магнитски защититават собствените си държави от изпечените български грабители и им е спрян всякакъв достъп ди икономиката и територията на тези държави. По-страшно е, че българите в пъти повече подкрепят хората от списъците да бъдат вкарани в затвора и след присъдите пълна конфискация на всичките им активи. България има най-голям интерес престъпниците да са в затворите, а не във властта.
    С опорките на хартиената коалиция, чиите представители са сред санкционираните, Възраждане за пореден пот доказва, че е сателит, патерица и ортак на ГЕРБ
    Гласувате за възраждане и получавате ГЕРБ в изобилие

    Коментиран от #79

  • 12 ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НА БЪЛГАРИЯ

    51 53 Отговор
    ВЪН ОКУПАТОРИТЕ ОТ САЩ. Крадците от ЕС да си ядат краставиците по 5 лева. Както каза един фермер най-евтини са оранжерийните краставици от Русия, но ние трябва да ядем Брюкселско зеле и турски домати и краставици. Имаш газ от Русия, ядеш евтин зеленчук, даваш без пари златото на ДЪНДИ, ядеш домати като злато скъпи

    Коментиран от #25, #28, #47

  • 13 ппппп

    60 25 Отговор
    Прави са Възраждане! Защо в списъка го няма главния крадец Бойко Борисов? И защо 12 години сащ мълчаха, докато бандита от Банкя дерибействаше в страната заедно с Цветан Цветанов ??? Лицемерието на сащ мми е дошло до гуша
  • 14 българин

    47 35 Отговор
    Идиот, къде се раждат подобни подлизурковци и КОЙ плаща и крепи путинците да тровят народа, КОЙ?!

    Коментиран от #19

  • 15 АГЕНТИТЕ НА САЩ В ДЕЙСТВИЕ

    22 28 Отговор
    Активираха даже мумии като Асен Агов и тая БЕНОВСКА, дето преживява само от грантове
  • 16 Фондация "Костя Копейкин"

    37 34 Отговор
    Тоя по църен и от гагауз копейкин, но пък "патрЕотите" го следват.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 АХ БЕНОВСКА

    17 19 Отговор
    га яде грантове, се пръскаше от любов към Америка. сега трябва да си ги отработиш

    Коментиран от #58

  • 19 Много питаш,Пенчо

    14 10 Отговор

    До коментар #14 от "българин":

    Отговорите - на Изборите
  • 20 Мухаа,хаа!

    28 22 Отговор
    Българите продължават да спят,и ще продължават.Няма да успеете ,да преминете границата от 400 х гласа.А ще трябват много над 400 х реални гласа.За да не могат " броячите" от грао да ги осакатят,като неверни, недействителни. Останат ли под 400 х Референдума е обречен на 100%. Ще се обединят задължително гербери,депесета,пепета, дебета,възходи,и ще му наложат Вето.Там няма да имат и един глас против! След това заспалите да пс,у,ват себе си,а не- политиците на власт,който и да са.ВторимРеферендум със същата тематика е забранен със закон.Ще ги включат в " клуб на Богатите" най късно Януари 2025. И ще станат " богати" с 50% орязани заплати и пенсии.Но ще плащат в евро.
  • 21 Майна

    36 45 Отговор
    Партията на българите- ВЪЗРАЖДАНЕ!
    Който се чувства българин ще ги подкрепи

    Коментиран от #23

  • 22 ТИРбушон

    40 29 Отговор

    До коментар #4 от "Време е":

    Израждай се насаме. Явно не вдявате, че популистката партия на варненския тарикат е създадена само за лично облагодетелстване.....
  • 23 ТИРбушон

    28 16 Отговор

    До коментар #21 от "Майна":

    Ще дойде врреме да отговаря пред закона за национално предателство.
  • 24 Магнитски

    31 18 Отговор
    Показвам престъпници по свое усмотрение. Само който не слушка. Ето Боко - слушка и не го показвам. Само го държа за тoпk..e.
  • 25 Учуден

    38 23 Отговор

    До коментар #12 от "ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НА БЪЛГАРИЯ":

    Да гласуваме за слуги на кремъл ?!
    Да се наредим до един масов убиец, който при първа възможност ще могилизира българите, както направи с всички колонии на територията на РФ ?!

    Коментиран от #110

  • 26 Малий

    30 14 Отговор
    Немаше ви на 3 март на Бузлуджа. Нема кои да плати да ви закарат.

    Коментиран от #42

  • 27 Бай дрън

    15 23 Отговор
    Абе тез Магнитски май са късогледи и глухи, забравиха за сина ми!!!
  • 28 епикриза

    22 15 Отговор

    До коментар #12 от "ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НА БЪЛГАРИЯ":

    от 33г гласуващите българи избират мафия и унищожават България!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 САЩ ДА ВЪРВЯТ ТАМ ДЕТ СЛЪНЦЕ НЕ ОГРЯВА

    19 25 Отговор
    НА КУЧЕТО !
  • 31 Венко с барабаните

    14 21 Отговор
    Удри Коце,сега е Сватбата,лупай ги теа тупанье!
  • 32 Пламен

    29 12 Отговор
    Фашизизоид който ни казва....ще ви крадем както си искаме
  • 33 Боже Боже

    39 18 Отговор
    Значи гласувай за Възраждане избери Пеевски

    Коментиран от #39

  • 34 Макс

    25 16 Отговор
    Правилно, те така и правят. Нас само ни информират за уличени в корупция. Големите български патриоти от русофилистичната групировка Възраждане обаче твърдо настояват да се запази и защити корупцията в България .
  • 35 Казуар

    29 13 Отговор
    Деян Николов бил умник от световен мащаб беше казано в медия, агитира България да излезе от ЕС, НАТО, и какво ще стане със страната която има слаба икономика, слаба армия, този въпрос мисирките не му задават.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Простя Копейкин

    29 12 Отговор
    Все пак ПРЕвъзбудените имаха митинг заедно с Пеевски, с транспорт и дневни платени от ДПС,трябва да се поддържат.
  • 38 3567854

    32 14 Отговор
    Руснаците по руски да си командват в русия, тук място за вас няма

    Коментиран от #92

  • 39 Кирил

    28 18 Отговор

    До коментар #33 от "Боже Боже":

    Не знаех че партия израждане са защитници на Пеевски....или по принцип са за всеки крадец

    Коментиран от #49

  • 40 САЩ и НАТО са терористи

    19 25 Отговор
    Нищо общо с тях нямаме и терористични ценности не споделяме.

    Коментиран от #53

  • 41 Що не кажеш

    18 10 Отговор

    До коментар #29 от "Правилно":

    това ина диктатора Путин?
  • 42 Мутрофайна Путинска

    21 12 Отговор

    До коментар #26 от "Малий":

    Ами сега кътам пари за изборите, че ромските гласове поскъпнаха.
  • 43 САЩ изтепаха 20 милиона индианци

    16 24 Отговор
    САЩ са страната на Геноцида. И еко терористи са също - и бизоните изтрепаха и патока взривиха.

    Коментиран от #57

  • 44 Щерев

    29 15 Отговор
    Костя от как захвана политиката купува по два имота годишно...декларира, че доходите му са само от заплата, обаче аритметиката не излиза...защо ли от НАП дремят...
  • 45 Майко мила

    18 10 Отговор
    Депутатин и половина
  • 46 Браво

    27 14 Отговор
    Най накрая си показаха истинското лице тези от изхождане. Копейката е дело на Д(п)С
  • 47 Нас

    23 13 Отговор

    До коментар #12 от "ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НА БЪЛГАРИЯ":

    САЩ не са ни окупирали никога, но рашките 2 пъти. Та в този контекст : Вън рашките от България заедно с базите на ГРУ в Росене и Камчия и рашистките ме ке ре та като ВъZраждане.

    Коментиран от #61, #152

  • 48 Даааа

    8 17 Отговор
    САЩ, по "Магнитски" е нарушаване на международното право ! За кой ли път.
  • 49 Крадци

    20 10 Отговор

    До коментар #39 от "Кирил":

    На субсидии.Начело Соня въшкар с къщата.И новото А 8
  • 50 Хахаха

    22 10 Отговор
    Затова копейката не дава други от партията му дават интервюта..... защото не могат да лъжат като него 😁😁😁🤣🤣😂😂
  • 51 Този не може

    17 10 Отговор
    Да сглоби две изречения.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Амиии

    17 15 Отговор
    имаме. Например - подписан договор. Виж с рашките и това нямаме - само дето те ни обявиха за ВРАГ. Този, който обича врага си, обичайно се нарича мазо хист. Е, тва са българските русо филистици.

    Коментиран от #66

  • 56 пацо

    22 13 Отговор
    Деян Николов в защита на Деян Пеевски....маските падат

    Коментиран от #60

  • 57 Амиии

    15 11 Отговор

    До коментар #43 от "САЩ изтепаха 20 милиона индианци":

    имаме. Например - подписан договор. Виж с рашките и това нямаме - само дето те ни обявиха за ВРАГ. Този, който обича врага си, обичайно се нарича мазо хист. Е, тва са българските русо филистици

    Коментиран от #63

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 НЕ на НАТО, НЕ на САЩ

    10 25 Отговор
    Българинът не е терорист

    Коментиран от #67

  • 60 Ами човекът и даде

    11 4 Отговор

    До коментар #56 от "пацо":

    Безплатно 40 автобуса.
  • 61 Сократ

    15 20 Отговор

    До коментар #47 от "Нас":

    Рашките, както ги наричаш, нямаха военни бази на наша територия. И затова да окупатори. Но затова сащ имат 4 и не са ни окупирали. Майтап.

    Коментиран от #76

  • 62 българин

    19 11 Отговор
    копейката по цвят ги избира в листите....
  • 63 подписан договор

    16 22 Отговор

    До коментар #57 от "Амиии":

    Българина договор не е разписвал, нито някой го е питал искал ли е в НАТО да влизаме. Баста.

    Коментиран от #150

  • 64 ЦСКА

    23 11 Отговор
    Я махнете борда да отпуснем лева хахаха.Тъпанари референдум щели да правят.Отивайте в Сибир да го правите.
  • 65 Майна

    11 13 Отговор
    Смешно ми е впредвид коментарите в ,,зелено,, ,което си е ,,медиен ,, похват, кое е ,,правилно,, ,да видя колко ги е страх от ПРОБЪЛГАРСКАТА партия ,,Възраждане,,..
    Голям страх, а..
    Ха ха ха
  • 66 Те не ни обявиха

    8 13 Отговор

    До коментар #55 от "Амиии":

    за враг а направиха правилната констатация че нашите правителства не народа а правителствата се държаха безкрайно враждебно към тяхната страна

    Коментиран от #70

  • 67 Амии

    18 12 Отговор

    До коментар #59 от "НЕ на НАТО, НЕ на САЩ":

    дълги години беше терорист, употребяван от ГРУ и КГБ. Да не забравяме, че млагодарение на съветските другари, българските комунета извършиха най-кървавия атента в историята на България - Църквата Света Неделя. Това е ефекта Русия. Нищо добро не е дошло и не може да дойде от тях.
  • 68 Слава на свободният свят !

    16 6 Отговор
    Какъв е този случайни?! Марш в Ст.град да дишаш и пълниш балончета от бутилка...
  • 69 Наблюдател

    25 11 Отговор
    Този какъв долен русороб е!
  • 70 оооо

    10 4 Отговор

    До коментар #66 от "Те не ни обявиха":

    напротив и то в прав текс. Дори не се нуждае от тълкуване. Ма ти си вярвай в русалки и феи - не пречи.
  • 71 САЩ е враг на България

    13 21 Отговор
    Само ни грабят и за стотинка полза от тях няма. Факт.

    Коментиран от #78

  • 72 Ясна е картинката

    18 8 Отговор
    Щом е при беновска , и декларира без да го прекъсват ,значи обслужват интересите на ГЕРБ и ДПС . А и рязкото забогатяване на Костадинов ,що не стана милионер преди да е в политиката
  • 73 Браво

    10 22 Отговор
    Глас за Възраждане април месец. Членовете на щатски нпо-та - багажа и в сащ.

    Коментиран от #104

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Серж

    13 0 Отговор
    А кой дава парите?
  • 76 Не им се налагаше

    21 6 Отговор

    До коментар #61 от "Сократ":

    Тя цялата ни армия беше на тяхно разположение. Какви бази , какви 5 лева? Забрави ли Чехия - български войски бяха изпратени от РАШКИТЕ да потушават Пражката пролет.
  • 77 САЩ са

    12 21 Отговор
    Международният бандит
    Опъват ушите на всяка държава която не иска да им играе по свирката
  • 78 Няма

    16 6 Отговор

    До коментар #71 от "САЩ е враг на България":

    грам логика. Плюй колкото искаш, но си далеч от истината.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Разочарован

    17 7 Отговор
    Този смугъл мазник е същинската еманация на проекта Възраждане
  • 82 Ако Байдън е умен

    8 19 Отговор
    Ще изпрати един самолет и ще натовари шепата американофили да си ги прибере в тяхната родина

    Коментиран от #87

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Всяка партия

    9 20 Отговор
    Която е срещу вредното въздействие на САЩ в България и Европа е добра. А Ако е и лява, е още по добре.

    Коментиран от #91, #144

  • 85 Факти

    16 4 Отговор

    До коментар #80 от "Приятелче":

    Пропуснал си, че Сталин е държал бомбардиривките да продължат, колкото се може по-дълго. Защо? Точно, за да можете да натъртвате на този факт и да сеете омраза и разделение.
  • 86 КУПЕЙКИТЕ,

    21 7 Отговор
    НАЙ АНТИБЪЛГАРСКА
    ПУ.РУ.ФИЛСКА
    ...„партия”...☝
  • 87 Хахахаха

    18 8 Отговор

    До коментар #82 от "Ако Байдън е умен":

    Той Байдън поне самолет може да прати....ми Путлер най много някой китайски Москвич, за да прибере копейкин, Волгин, Чуков, Вацев и Дачков. Точно пет шебека на заплата при митрофанова
  • 88 Чичак

    10 17 Отговор
    За САЩ не сме държава а ФЛАНГ ! Още ли не сте го разбрали ? Пушечно месо и малък спонсор на американската олигархия.

    Коментиран от #94

  • 89 Само на мен

    16 7 Отговор
    Ли ми изглежда или тоя прилича на гробар?!

    Коментиран от #93

  • 90 Крадци американски

    6 18 Отговор
    Връщайте ни парите и златото също.

    Коментиран от #95

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Бивш канадец

    4 18 Отговор

    До коментар #38 от "3567854":

    А да ни управляват краварите - няма проблем, така ли да разбирам??

    Коментиран от #141

  • 93 С тая

    15 5 Отговор

    До коментар #89 от "Само на мен":

    премяна е като погребален агент !

    Коментиран от #98

  • 94 Здрасти

    20 5 Отговор

    До коментар #88 от "Чичак":

    Така ли? А за Русия какво сме, чиче?

    Коментиран от #101

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 гост

    15 1 Отговор
    Болуци сър
  • 97 От Турско робство се освободихме

    7 20 Отговор
    И от Американско ще се освободим. Левски го е казал.

    Коментиран от #103, #105

  • 98 Хахахахах

    8 0 Отговор

    До коментар #93 от "С тая":

    Хахахахах
  • 99 Статистик

    14 1 Отговор

    До коментар #91 от "Всеки":

    Това означава да не гласуваш за герп - само си спомни какви метани биеше Тулупа пред Путин...и кученце му подари, и Балкански поток му направи без пари!

    Коментиран от #102

  • 100 Кефи ме

    20 3 Отговор
    Как двама трола на израждане се опитват да влияят на форума. Жалка работа....
    Долу израждане! Долу Копейката - националния предател и петопоклонник на пудинг

    Коментиран от #142

  • 101 Чичак

    2 11 Отговор

    До коментар #94 от "Здрасти":

    До колкото си спомням място бяхме за лодки за разходки, туризъм, 2 милиона богати руски туристи годишно и над 120000 купени жилищни единици в България. 6 МОЛА и над 55 административно жилищни центъра.

    Коментиран от #107

  • 102 Факт

    6 0 Отговор

    До коментар #99 от "Статистик":

    Прав си.
  • 103 Ротердам

    14 3 Отговор

    До коментар #97 от "От Турско робство се освободихме":

    От руско да се освободим - другото е лесно
  • 104 Аз и моето семейство

    18 3 Отговор

    До коментар #73 от "Браво":

    Сега няма да гласуваме за Възраждане!
  • 105 Кажи честно

    16 3 Отговор

    До коментар #97 от "От Турско робство се освободихме":

    Да караме по реда, още от съветско робство не сме се освободили.
  • 106 Волен -Неутралния

    10 2 Отговор
    Сатанист!
  • 107 На мястото на руските

    9 3 Отговор

    До коментар #101 от "Чичак":

    Богаташи ще дойдат други. Иначе рускините продължават да си идват. То най много те ни трябват....
  • 108 Експерт

    18 1 Отговор
    На вас крадците от политическите мафии всички закони ви пречат разбираемо е като няма кой да ви осъди кражбите туk.
  • 109 Дъртикурти

    16 2 Отговор
    А в България да си крадете както си е било, така ли. Датеебаигнидата селска. Не знам тоя Копейкин откъде ви събира такиванедоклатени и изпуснати по чаршафа, та са ви събиралиивкарваливътрес лъжица. Ама явночастотсовотовещество е попило в дюшека.
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Абе колега от тия

    16 5 Отговор
    344 000 гласа като ги входирате поне 50% ще са недействителни! Серсеми путинофилски
  • 112 Израждане

    18 3 Отговор
    Не са българска партия.
  • 113 Иван

    17 3 Отговор
    Тоя пък какъв е? Аман от простаци
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Време е

    17 3 Отговор

    До коментар #4 от "Време е":

    боклуците да останат извън парламента
  • 116 .айде

    19 2 Отговор
    Сичкото максуда ли е шеф в таз пръва партия. Тоз ром, нещо не е доволен от това да му спират брането ли.
  • 117 При руско влияние строихме

    7 17 Отговор
    При американско само се руши.

    Коментиран от #121

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Коментар

    3 15 Отговор
    Прав е за втория списък Магнитски,който е изсмукан от пръстите и с някакви,които са от ерата на динозаврите,а главните заподозрени за корупция липсват.
    В списъка са някакви от преди 20 г.,които са свързани с АЕЦ.Явно целта е да овладеят енергийния пазар изцяло.Все едно сме някакви богаташи и ще им плащаме после сметките...да бе да хаха.
    А аз да си питам...ако примерно АЕЦ гръмне кой ще е виновен?Помня,че Кирчо щеше да прави застраховка.Кой ще получи парите?Интересно ми е...Някой,който няма да е в България по време на инцидента ли?
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Имахме

    11 2 Отговор

    До коментар #122 от " 🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️":

    Знаеш какви манифестации правеха! Ум да ти зайде, лозунгите още ги помня "Ленин, Сталин, Димитров".
  • 125 При руско влияние строихме

    3 16 Отговор

    До коментар #121 от "Хахахаха":

    При Американско робство и тръстика не остана. И АЕЦа ще затворят даже.

    Коментиран от #136

  • 126 оня

    1 6 Отговор

    До коментар #118 от "Тоя":

    Явно ти си пубера. То си ти и личи:))

    Коментиран от #134

  • 127 ........

    2 11 Отговор
    Не че нещо,но...след списъка Магнитски,който си цели овладяване на АЕЦ и повлияване на изборите пряко Господ веднага им прати 400 кг метеор.
    Не е честно да се намесват пряко.Ние не им се мешаме.Не дават доказателства,а ей така си правят списъци.
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Крастав п@с

    4 0 Отговор

    До коментар #128 от "Куче дръгливо":

    Щото какво?
  • 132 Абе

    10 2 Отговор
    Изключително излишна публикация с толкова много думи за едното НИЩО, точно каквото са и недоразуменията от възраждне. Язък за хубавото име на организация от лумпени.
  • 133 Хахаха

    6 0 Отговор

    До коментар #130 от "Шматка":

    Голяма работа сте ей...тая Уикипедия я изкъртихте. Добре че я има да хвърляте тука някакви цифри?
  • 134 Хахах

    11 2 Отговор

    До коментар #126 от "оня":

    Добре че сам си слагаш плюсчета. Типичен ол@гофрен от израждане
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 На теб

    14 1 Отговор

    До коментар #125 от "При руско влияние строихме":

    Вече и последните мозъчни клетки затвориха. Като идеш на работа в понеделник кажи това дето го пишеш тук на шефа ти в "държавното" предприятие. Макар че повечето лузъри на Възраждане за слабо образовани и извън пазара на труда. НАТО и ЕС им е все виновен.
  • 137 Аз лично

    13 1 Отговор

    До коментар #135 от "Ти луд ли си?":

    Го взимам от слънчеви панели. Байдън ми ги подари, за дразня лузърите на Възраждане.
  • 138 Минева

    7 0 Отговор
    В САЩ си командват
  • 139 Тоя дихател,

    4 6 Отговор
    "би отишъл в САЩ".(?????)
  • 140 Р.Овч.с жилетката от 2 000

    9 0 Отговор

    До коментар #135 от "Ти луд ли си?":

    Аз нищо не знам.Карам на една пенсия.
  • 141 Хахах

    16 2 Отговор

    До коментар #92 от "Бивш канадец":

    Я виж Япония, Италия, Германия (само западната част - ФРГ) и направи разликата, когато те управляват кравари и когато те управляват от Кремъл! Виж Западна Европа, виж източният блок. Виж Западна Германия, виж източна Германия. Схващаш ли Ну, Погоди!
  • 142 Аз като един беден и гладен ТролКопейкин

    8 6 Отговор

    До коментар #100 от "Кефи ме":

    Ще гласувам за Възраждане.
  • 143 Сър Пичук

    16 2 Отговор
    Такива млади и надъхани политагитаторчета ги мразя още от комсомолските години. Не може да си обърше носа, но тръгнал да управлява държавата и по-умните от него.
    Какво идиотско щастие блика от него, че се е провалило влизането в Еврозоната, че няма да спестим десетки милиони от намаляване на лихвите по дълга, че хората няма да си намалят плащанията от намаляване на лихвите по кредитите им, че няма да се освободят стотици милиони от резерва, който имаме заради валутния борд, че утре някой може да ни изкара от този борд и да повтори номера от 1996-97г когато хиперинфлацията узакони откраднати стотици милиони и на практика унищожи многогодишните спестявания на хората. Не мога да разбера, такива хора от глупост и идиотия ли ги правят тези неща или са прости платени агенти на Кремъл и са се продали за рубли и потупване по рамото от Путин.

    Коментиран от #146

  • 144 Щооо?

    7 0 Отговор

    До коментар #84 от "Всяка партия":

    Кво предлага? Аман от експерти последна инстанция.
  • 145 НЯКОЙ

    12 1 Отговор
    Списъците са фалшиви, както и тези за учредяване на ПП "Възраждане" ! Фалшиви са и обещанията им, но има много лековерен народ, изгубил реална представа какво се случва, освен цените в бакалията и битовите сметки !
  • 146 Ветеран от Протеста

    13 1 Отговор

    До коментар #143 от "Сър Пичук":

    Аз пък нищо Краварско не виждам в България освен Мак Доналдс.За сметка на това виждам стотици паметници на Руски комунисти.Виждам Енергетика завладяна от Руския Окупатор и Нефтохим - Бургас Виждам 26 агента на зловещата ДС на БКП и КГБ издигнали за втори мандат българския Президент Виждам агенти на руската ГРУ овладели всяка партия в България...Виждам Евродепутати и обикновенни такива гласуващи Против всяка санкция засягаща Интересите на Руския Агресор...Свободата,ще се постигне само и Единствено с Лустрация на Българското политическо и Икономическо пространство от Комунистически партии и техни наследници.....и Възраждане( на комунизъма) в това число!!!
  • 147 Да попитам

    12 0 Отговор
    Кой е тоя пръдльо
  • 148 бгпростак

    8 0 Отговор
    Аз българския ПРОZZТАК ще гласувам за максударите само те открито заявяват, че беззаконието е техен приоритет и ще си крадат без някой да може да ги спре.
  • 149 Ей мухлъо,

    11 0 Отговор
    ти пък от къде се взе?
  • 150 Копейкин

    10 1 Отговор

    До коментар #63 от "подписан договор":

    Защита ни е при НАТО и ЕС а не при путин в 19 век
  • 151 Тома

    11 1 Отговор
    Това момче да не е джипси.Личи му много
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове