Last news in Fakti

8 Март, 2023 07:51 8 639 153

Проф. Витанов: Готви се пролетен украински юруш в чест на предизборната кампания в Щатите

  • проф. николай витанов-
  • война-
  • русия-
  • украйна

На един генерал му идва акълът, когато му свършат резервите

Проф. Витанов: Готви се пролетен украински юруш в чест на предизборната кампания в Щатите - 1

Готви се пролетен украински юруш в чест на предизборната кампания в Щатите. Това пише в своя публикация във Facebook математикът проф. Николай Витанов във връзка с войната в Украйна.

Ето текста на публикацията:

"Процес 1: Системите на Украйна и снабдяването на украинската армия. Промени няма. Украйна е закачена на системи и и се влива толкова, колкото да се изпълнява стратегията последният руснак да убие последния украинец в конвенционална война. Не се влива повече, че ще почне ядрена война. Всичко е добре изчислено от гледна точка на американските интереси. Американците могат да смятат и ще си вземат своето. И руснаците ще си вземат своето. А логистиката си върви по план. Първо замина тежката техника на украинската армия и започнаха да и събират съветското оръжие от бившата източна Европа. Свършва и то и започват да и дават старото натовско оръжие. Като свърши то, ще почне да свършва и войната, иначе ще трябва да влезе в действие ново натовско оръжие с натовските войници. Западния военно-промишлен комплекс това го устройва.

Процес 2: Логистиката на руската армия. Свършиха ли ракетите – не. Свършиха ли снарядите – не. Ами тогава, нещата продължават, както и досега. Тоест – продължаващо артилерийско превъзходство на руската армия и съпътстващи големи загуби в жива сила на украинската армия. Ама Пригожин бил казал, че Вагнер нямали снаряди. Гледаме – месомелачката при Бахмут си работи. Значи има снаряди.

Процес 3: Численият състав на украинската армия. Тоя процес не върви добре. Мобилизационните резерви в Украйна привършват. Ще съберем силици за един юруш. Трябва, иначе системите ще бъдат спрени. Западняците са практични – като видят, че няма вече пушечно месо, ще си стиснат ръцете с Русия и ще разделят Украйна. Логистичната подготовка върви. По пристанищата на Гърция и Полша се стоварва тежка техника. Руснаците също са се нагласили. Иде голямо сражение. Слабата точка в него – наличието на украинско пушечно месо. В Бахмут се хвърлят нови украински бригади. Простичкият въпрос е – а къде отидоха тези, които бяха там, че трябва нови да се хвърлят. Ясно е къде – в месомелачката. Докато пушечното месо свърши. Тук планът е от 3 части. Първо – утилизация на украинското пушечно месо. После – утилизация на пушечно месо от Източна Европа. Накрая- пищене за вкарване на натовски армии във войната срещу Русия. За всеки случай – подготовка за хватка номер 13, че някой може да се сети да потърси отговорност за утилизираното пушечно месо.

Процес 4: Състояние на инфраструктурата. Украинската инфраструктура продължава да отива по дяволите. Руската не е засегната. Руската икономика успешно се справя с всякаквите санкции. Украинската – ако бъдат спрени системите, веднага ще грохне. Тъй, че наливането на десетки милиарди трябва да продължава. Докога? Докато има пушечно месо за фронта. Няма пушечно месо, няма юруши, няма как да оправдаваме десетките милиарди, дето ги изливаме. Разрушена инфраструктура, скапана икономика. За да има украинска победа, трябва руската инфраструктура и икономика да бъдат повече толкова разрушени. Няма нито пушечно месо, нито оръжия за реализация на такава цел.

Процес 5: Надпраговият удар. И днес няма такъв. Гледаме сериалът "Прагът“. Руснаците опитват да го свалят, американците опитват да го поддържат достатъчно висок, но не толкава висок, че Русия да използва ядрено оръжие. За поддържане на прага относително висок, всеки ден се разходват украински войничета. Да мислим прагматично. Войничета ще има за пролетта. Ще има и за лятото. Идва кървавото лято на 2023 година.

Процес 6: Съществени движения по фронтовете. Бахмут бавно бива обкръжен. Мариинка – също. Покрай Угледар украинската армия позакрепи положението. Резервите обаче не достигат, за да се държи фронта и той бавно се движи на запад. Тук промени няма. Това, което гледаме е дали украинските части в Бахмут ще получат заповед за отстъпление или едно дивизия ще бъде котелирана. Знаете, кое е слабото място на украинската армия – пушечното месо. Ако то стане недостатъчно, системите ще бъдат спрени. Което означава разделяне на Украйна.

Това, което се готви е пролетен украински юруш в чест на началото на предизборната кампания в Щатите. 100 000 човека пушечно месо, това са 30 бригади или 90 батальонно тактически групи. Иде голямото сражение. Този път обаче руснаците една ли ще отстъпват територии, за да си пазят живата сила. И двете страни са наясно – заминат ли тези 100 000 войната свършва, пушечно месо от местни източници няма повече откъде да дойде. И тъй – чакаме и гледаме. Боят на наличните украински войници за юруш намалява поради месомелачките в Бахмут и на други места.

Процес 7: Идеологическата борба. В Русия нещата са доста спокойни, ситуацията на фронта към момента е благоприятна, няма условия за масови безредици.

Проблемите са при украинците. Почваме да подготвяме почвата за падането на Бахмут. Американците отдавна казаха – абе украйнци, не ручайте жабетата при Бахмут, оттеглете се. Не, та не. Очертана се обкръжаване на малко повече от една украинска дивизия при Бахмут. Кланицата ще е страшна. Не знам как си го мислят украинските генерали, но от идеологическа и пропагандна гледна точка погромът ще е грамаден. Това вече е ясно, затова в Бахмут се хвърлят нови и нови украински бригади. Нали помните, какво съм ви писал стотина пъти

Закон на Витанов: На един генерал му идва акъла, когато му свършат резервите.

Да му мислят украинските генерали. Ще ги натискат да хвърлят още пушечно месо в месомелачките. За политическото ръководство нещата са ясни – при неуспех – хватка номер 13. И ще бъдат обвинени генералите.

Процес 8: Пропагандата у нас. Пълната скръб продължава. Че и траур. Няма фина национална пропаганда. Оставена е да е лее украинската такава. А тя е пълна аматьорщина. Оставена е да се лее американската такава. Но тя е за хора, които дори не знаят къде е Украйна. Българинът е много по – осведомен, защото Украйна е под носа му.

И казва Витанов – оправете си пропагандата, гледайте реално на нещата. Няма – по телевизиите ни заливат с юнаци с блеснали очи, пророкуващи скорошна украинска победа. Иде кърваво лято с големи сражения и чудовищни загуби и от двата страни. Загубите на украинците ще са много по-големи, защото пак ще има юруш с политически цели срещу артилерийско превъзходство на противника. Но вие не ме слушайте. Слушайте какво ви говорят ония с блесналите очи. Нали четете каквото ви пиша: вие ги слушайте тези с блесналите очи, но никога не забравяйте къде е червената линия на Витанов. А тя е – изпращане на български войничета на фронта. И тая линия е същата, каквато е била линията на цар Борис III.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 174 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тони

    146 58 Отговор
    България приключи. До някоя друга година като затворим АЕЦа и Тецовете Такова нещо като България няма да има . Но ние българите сме над нещата и гледаме положително на нещата.

    Коментиран от #12, #113

  • 2 Теле

    38 43 Отговор
    Юруш ще има на северозапад

    Коментиран от #57

  • 3 тикви продажни

    118 60 Отговор
    Кой палеше българското знаме, кой заснема и му вярват че някой е разстрелян и мн.др.,от 2014 година фашистите с подкрепата на САЩ,НАТО и ЕС вършат това! Време е за победа на демокрацията-против гореупоменатите!

    Коментиран от #148

  • 4 бачо

    152 13 Отговор
    Брех гледам кой е автора чета статията и не вярвам че е възможно пак гледам автора и си казвам истина ли е или още не съм се разсънил ама ей го на пак гледам и автора си е пак той :)

    Коментиран от #37, #52, #144

  • 5 реалист

    122 16 Отговор
    На нас война не ни трябва, който мрази себе си и му се мре да отива доброволец.
  • 6 гост

    83 21 Отговор
    Медийната власт в сегашните т.н. "демокрации" разчленява човешкото съзнание и го слепва отново по избор и в угода на управляващите глобалисти и платените им слуги по места. Истинската истина е само тази "истина", която е изгодна на властта. Друга истина няма и не трябва да има. Когато управляващите кажат "истина" фактите са длъжни да замълчат. А боговете....... боговете винаги са говорили с устата на управляващите!
  • 7 мдаа

    104 67 Отговор
    Витанката, като един класически милиционер от ДС-БАН, пак ги ръси едни уникални... Тия милиционери, не само че са тежко вдлъбнати, но повечето имат и сериозни психически проблеми. Еми, майна, ще им гледаме сеира и тва е. Това дето милиционера сам си го прави, никой не може да му го направи.

    Коментиран от #70, #110

  • 8 др.Витанов

    105 123 Отговор
    поредния болшевишки червей излязъл изпод полата на Митрофановна!Ами да,като поискаш звание,сега е време да платиш услугата!
  • 9 Гост

    88 42 Отговор
    ,,ТОВА,, МИНА НА ДРУГА ХРАНИЛКА....КАКВО ЛИ НЕПРАВЯТ ХОРАТА ЗА ПАРИ....УЖАС
  • 10 лют пипер

    88 11 Отговор
    Бойко Борисов от Бяла: Оптимизъм можем да ви дадем, само ако победим с много. Нооо,пари няма да ви дадем,а само оптимизъм! Парите-в шкафовете.
  • 11 Прокопий

    87 55 Отговор
    Защо им дава трибуна сайта на тия пациенти на Курило остава загадка?! 😂😂🤣🤣😂😂🤣
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Псевдоним

    109 63 Отговор
    Смешното е, че Витанов се оказа най-добрият анализатор на войната в Украйна, който имат смелостта да поканят по телевизиите.

    Коментиран от #105

  • 14 Последния Софиянец

    115 59 Отговор
    Тоя математик ме дразнеше за Ковида, но сега много ми хареса. Много точно до стотните е изчислил всичко. Евала

    Коментиран от #45

  • 15 ПСР

    65 44 Отговор
    Коментатор от класа,на всяка манджа-мерудия,щото в главата му,всичко било математика.Защо му дават думата изобщо-не знам.От КВ 19 времената,не мога да го трая,не мога да го гледам,камо ли да слушам глупотевините му.Още помня,не е минало толкова много време.

    Коментиран от #106

  • 16 Гошо

    39 37 Отговор
    Браво!
  • 17 Говедо

    68 36 Отговор
    Бухала оправи вирусите,сега решил да оправи и войната.Лошото е ,че хал хабер си няма и от двете.Но за четири хиляди решил да се излага още
  • 18 асдассда

    49 35 Отговор
    Тоя ненормалник още ли не го е пребил някой???
    Адски дразнещ е.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Проф.

    52 21 Отговор
    Този "професор" не разбираше ли от Ковид

    Коментиран от #119

  • 21 Пандемия от простотия

    58 24 Отговор
    Прозападната пропаганда по тв и интернет, наистина е абсурдна.
  • 22 ТаУмВзе

    52 29 Отговор
    Ковидяста вече е и Военен експерт! Бухахаха

    Коментиран от #32

  • 23 последният се смее най добре

    70 45 Отговор
    Виждам ,че тук (във Факти) недолюбват Витанов ,но трябва да му се признае ,че прогнозите му се сбъдват (кажи-речи) на 100% . Наясно съм ,че в медиите контролирани от Прокопи ,същият е обект на охулване и подигравка ,но пък знам (и) ,че най добре се смее този ,който се смее последен .
  • 24 русенец

    48 42 Отговор
    този е много противен и тъп по какво е професор по простотия
  • 25 Гост

    49 29 Отговор
    Като гледам колко прос...ти хора има във България и му се радват на тоя. Ами заслужаваме си съдбата.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Рефрен

    54 30 Отговор
    Уникален палячо... Сега започна и от война да разбира... Не му стигна Ковид пандемията на този психопат, а сега и войната захвана... А по образование е математик... Истински маниак е този...

    Коментиран от #56

  • 28 Стефан

    38 20 Отговор
    Пак се появи най големия умник по всичко в България, преди беше специалист по Ковид сега е експерт по войната в Украйна Л....НО
  • 29 Глупавия професор

    42 26 Отговор
    Нито една прогноза както за ковид, така и за войната.
    Не знам дали става за учител по математика за деца до 8 клас.Как се раздават в БГ научни степени на НЕучени хора.
  • 30 За протокола

    45 22 Отговор
    Самовлюбения професор започна да се занимава и с политическо гадателство. За разлика от пандемиите, които могат да се вкарат в математически модел, войната е нещо друго. И всяка война е различна.
    И само за протокола, математиката работи с цифри, а не с общи приказки и политически пристрастия. Вече не го и чета, защото дори за кръчмата приказките му не стават - станаха прекалено дълги, еднообразни и скучни.
  • 31 Хейтър

    39 31 Отговор
    Този е много долен путинист. Сам не знае по какво е професор. Може би по алкохолизъм.
  • 32 ТаУмВзе

    22 18 Отговор

    До коментар #22 от "ТаУмВзе":

    Да си даде Изчисленията за Проверка! Има как. Но ги Няма, щото е кукла по телевистан.
  • 33 Македонец в космоса

    36 42 Отговор
    Най големия виц е че 1 руснак убивал до 7 украинецо, а истината и точно обратната. Истината е че Украинците се бранят с толкова колкото са необходими за да задържат руският устрем. В момента подготвят войската за настъпление. Витанката си е руска джибра, така че тази боза която е сътворил в опианено състояние е съвсем нормална

    Коментиран от #109

  • 34 Протестиращ

    35 26 Отговор
    От "статията" се разбира, че американците хем натискали украинците да хвърлят повече "пушечно месо" край Бахмут, хем ги натискали да го зарежат и да се оттеглят?!?!? Така се получава, когато главният мозък не е в изрядно състояние. И сред математиците имало тъпигьози.
  • 35 🇧🇬🇪🇺💯

    19 21 Отговор
    Аве ей, “нерде” Стамбул, нерде Ямбул, цар Борис и Витанов❗️
    И царя и Витанов са ена манджа с грозде и “стратиджери” експерти.
    Пфу…❗️
    Comprende Compradore ❗️
  • 36 Ппп

    33 31 Отговор
    Много е тъп тоя процесор. Като руски галош
  • 37 Дядо

    24 28 Отговор

    До коментар #4 от "бачо":

    Той много сбърка за ковида и васките. Успяха и него да го заблудят. Но тук е нацелил. Няма как, близко е до ума. Другото е политическа пропаганда.
  • 38 Витанов

    35 32 Отговор
    притежава интелект е обективност. При липса на едно от тези качества нямате шанс да го разберете. Не му се сърдете, а работете върху себе си.

    Коментиран от #40, #44

  • 39 Гост

    26 17 Отговор
    АНАЛизатора се изказа!
  • 40 Гост

    30 20 Отговор

    До коментар #38 от "Витанов":

    Болниците са пълни от такива"професори", а ти се погрижи за своето здраве.
  • 41 Само питам

    35 33 Отговор
    Тази мръсна руска подлога и известна с това, че нито една от прогнозите му не се е сбъднала!

    Коментиран от #49

  • 42 Витанов ч

    21 7 Отговор
    Е пророк
    Но информацията е стара четох я на друго място преди една седмица
  • 43 Хахаха

    25 24 Отговор
    Тоя се оказа Русофил .
    Хаха
    А бре всички които го плюехте ,сега си кажете .
    Браво човекът наистина е в подкрепа на Раша .
    Хаха
    Гледайте какви хубави оптимистични неща говори за Ватниците .
    Хаха .
  • 44 поработи върху себе си.

    11 8 Отговор

    До коментар #38 от "Витанов":

    И ти ли си широк специалист, разбираш даже от това, което не съществува в човешкия свят.
  • 45 Хаха

    19 16 Отговор

    До коментар #14 от "Последния Софиянец":

    Даже и ще го заобичаш.
    Такъв Путлерас къде ще намерите .
    Хаха
  • 46 Лудия касапин

    22 21 Отговор
    Тоя смешко,по време на пандемията не плашеше ли народа с някакви вълни и голяма смъртност,точно когато ПП дойдоха на власт? А хората си взеха леки мерки и всичко мина без апокалипсиса който предвиждаше.Предвид,че предимно руските тролове плашеха,че ще има висока смъртност и че ваксините са за чипиране,не се и учудвам от прогнозите му с явна проруска насоченост...поредния четири хилядник.
  • 47 На този му хареса

    18 19 Отговор
    На този му хареса да се прави на интересен. Разсъждава логично, но върху лъжливи твърдения. Наукообразно.
  • 48 Фактопроверител

    17 15 Отговор
    Я виж ти, кой пак изпълзя. Има нужда човек от публичност и това си е. Услади му се по повод ковид-истерията.
    Само че ние помним анализите на този прост математик от началото на войната. Които се провалиха с гръм и трясък. Не се случи нищо от неговите прогнози, а се случи Херсон. Толкоз.
  • 49 Всички прогнози

    25 15 Отговор

    До коментар #41 от "Само питам":

    На Витанов се сбъднаха
  • 50 6666

    19 19 Отговор
    Това противно професорче няма ли да се разкара най-после?
  • 51 колко до специализирана помощ остават

    22 13 Отговор
    Инфекционист, виросолог, пулмолог, специалист covid, икономист, сега военен анализатор, пред изборен спец.....Тия дни очаквам космически коментар. Ех тази витанка, от всичко разбира, само не разбира от това за което е учил.
  • 52 Петър

    30 18 Отговор

    До коментар #4 от "бачо":

    В интерес на истината,и аз съм приятно изненадан от обективната публикация на Витанов.

    Коментиран от #58

  • 53 Този

    23 19 Отговор
    Очевидно е ненормален, тотални делюзии.
  • 54 ГРАД КОЗЛОДУЙ,

    26 27 Отговор
    Този гну.сен руски чехъл Витанов не е българин, трябва да му се отнеме българското гражданство и да се екстрадира в путинистан, там където му е мястото
  • 55 3343

    19 14 Отговор
    А България отново е от страната на Булката!
  • 56 Роко

    29 24 Отговор

    До коментар #27 от "Рефрен":

    Витанов е типичен представител на русофилска зараза плъзнала по нашите земи.Ето защо при соца когато почти всички соц. Страни се разбунтуваха срещу червената империя ние се срещахме.И такива като него искат пак да ни набутат там.Ей не поумняхме
  • 57 1212

    7 6 Отговор

    До коментар #2 от "Теле":

    БЛЕСНАЛИ ОЧИ Ч КИ.
  • 58 Петърчо, оторизиран ли си от истината ?

    4 10 Отговор

    До коментар #52 от "Петър":

    Това твоето не е в интерес на истината а в ущръб на истината.

    Коментиран от #66

  • 59 !!!?

    17 13 Отговор
    Този е новият Айнщайн - измислил Питагоровата теорема за "украинския юруш" !!!?
  • 60 На този

    15 11 Отговор
    Математиката му омръзна и от ковид сега се превърна в телевизионна звезда.Очаквам скоро да направи някое чалга парче и да стане всенароден любимец
  • 61 🇧🇬🇪🇺💯

    12 8 Отговор
    Няма Юрош ве бате, калта/распутицата стига до кръста, ще се воюва и мре в калните дупки от Артилерията на Путлерските Фашисти❗️
    Пфу…❓
  • 62 Истината

    17 14 Отговор
    Невъзможно е човек да бъде едновременно по чтен, интелигентен гентен и Русо фил! Ако е интелигентен ентен и почтен, никога няма да е Русо фил! Ако е почтен, но симпатизира на Русия, то интелигентността му е под въпрос. А ако е интелигентен и подкрепя Русия, значи е всичко друго но не и почтен!

    Коментиран от #77

  • 63 Ооо

    20 9 Отговор
    Какъв ИДИОТ! Идиот не е обида,а диагноза.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Наблюдател

    18 14 Отговор
    Руското генно инженерство е водещо в света. Още преди 150 години то е направило кръстоска между предател, мошеник, лъжец и руска проститутка и я е нарекло "Русофил"! .
  • 66 Петър

    15 10 Отговор

    До коментар #58 от "Петърчо, оторизиран ли си от истината ?":

    Не бе, ти прочете ли публикацията на Витанов? Там пише, че трябва да се мисли, а това явно не ти се отдава на теб.

    Коментиран от #72

  • 67 Митрополит Методий Кусев

    21 17 Отговор
    България е болна. Тя страда от недъга на сляпото русофилство.

    Русофилството в България е достигнало до идиотство. Когато руската дипломация прави пакостите, ние, българите, нарочно си закриваме очите; жумим, за да не виждаме пакостите, правени нам от Русия.
  • 68 🇧🇬🇪🇺💯

    1 9 Отговор
    Исусе Христе, да се помолим за край на Европейската война❗️
    Руский Фашизъм и
    Украинский Нео Нацизъм не пройдет❗️
    Пфу…❗️
    Comprende Compradore ❗️
  • 69 Джоко

    14 11 Отговор
    А дано, ама надали. Украинските несретници без помощ от вън в жива сила са "чао на мача". Ще ги бъхтят руснаците както в Бахмут.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Психиатър

    16 10 Отговор
    След като изучи медицината, нашето момче стана специалист по войната и военната техника. Защо се бави медицинския екип?

    Коментиран от #118

  • 72 Петърчо, оторизиран ли си от истината ?

    7 7 Отговор

    До коментар #66 от "Петър":

    Явно думите ти не минават през мисловния етап или нямаш такъв. Я щом толкова се хвалиш, разкодирай ми тази част от изречението ти, "В интерес на истината,...". Мисли ли като го пишеш ?
  • 73 Благой от СОФстрой

    11 6 Отговор
    Многознайко по всичко, от селата са такива!
  • 74 !!!?

    12 10 Отговор
    Путин + Витанов = Процъфтяващ росски мир !!!?
  • 75 БСП на Бунището

    15 6 Отговор
    Докато партиите се боричкаха кой да управлява ,агентите на КГБ и ГРУ защитаваха дисертации и ставаха Професори и преподаватели в университетите.Сега идва ред да ги употребяват.Сега трябва да си плащат.Сега трябва да защитават с голи гърди ,щото когато Получаваш нещо,вече Дължиш...И излизат на Светло всички.Прожектора на Дезинформацията ги осветява Неумолимо.Подценявате Моралните устои на Народа ни,Професоре.
  • 76 и кво от това?

    13 9 Отговор
    Този защо не си гледа математиката , ами говри сякаш е в ДАНС и има данни от разузнаването?
  • 77 Баро

    11 12 Отговор

    До коментар #62 от "Истината":

    Укрофилите са като копрофилите и некрофилите,разликата е самов няколко букви,но съдаржанието е едно също.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Русе

    14 11 Отговор
    Защо ни занимавате с този математик, който от една статистика по ковида, започна да разбира от всичко? Даже и медицински съвети даваше!🤤
  • 80 Браво!

    18 11 Отговор
    Витанов, много съм те плюл по време на ковида, но тук ти стискам ръката! Една невярна и излишна дума няма в написаното! Браво!
  • 81 Влади (но не Горанов)

    11 9 Отговор
    На генералите може някога да им идва акъла, но на Витанов никога. След като прогнозите да измрем всички от Ковида не се случиха, сега е сменил полето си на прогнозиране. Когато и тук не познае, ще се скрие отново без извинение. Математиката е точна наука, за точни хора с морал.
  • 82 Просто човек

    11 9 Отговор
    Тоя смеш.ник вече и от военно дело ли разбира? Факти давате думата на всякакви от.репки!
  • 83 Aлфа Bълкът

    16 10 Отговор
    Гоуемият математик. Той изчисляваше, че короната ще върлува до последния български пенсионер. Ама не му се излязоха сметките!
    Няма го Бойко бая време и тоя огладня, ама Кремъл като го подушат, че е соросоид, трябва да излиза на Пл. Македония да работи.
  • 84 Тоя е доста странна птица

    10 7 Отговор
    Уж математик,пък иска да ни убеди,че знае отговора на въпрос с много неизвестни!Твърде наивно и твърде непрофесионално от математическа гледна точка.Освен ако не е чул нещо свише,каквито за жалост случаи има доста...дори и с математици!
  • 85 Дедо Мъдю

    10 9 Отговор
    Колкото позна за ковида тоя шарлатанин, толов аше познае и з авойната :) хахахахахахха :) математика с кристалната топка :)
  • 86 Българин 🇧🇬

    5 10 Отговор
    Вярна , систематизирана и навременна статия . Но щатско-турските но политици явно ги устройва да лежат по течението .
  • 87 Реалист

    16 12 Отговор
    Точен че чак боли. Прав до последната буква. За съжаление нито украинците осъзнават, че са пушечно месо, грижещо се за печелене на избори зад океана, нито българите осъзнават, че като свърши украинското пушено, ще бъде заменено с българско пушено. Жалко. Жалко за народите ни и за това, че викаме и крякаме, а не виждаме как зад гърбовете ни стоят ония дето ни побутват към кланницата.

    Коментиран от #90

  • 88 Мирослав

    7 8 Отговор
    Този малоумник и от военно дело почна да разбира вече. Клета журналистика щом такъв специалист по всичко трябва да им прави анализите.
  • 89 без имена

    4 6 Отговор
    всичко може да приключи за путин ,ако случайно се размърдат арменците , узбеките....или не случайно. кой знае?
  • 90 Някой пише ли се реалист

    3 4 Отговор

    До коментар #87 от "Реалист":

    знай че те бута към копейката.
  • 91 Стоян Александров

    5 11 Отговор
    Ииии с какво се готви бе професоре този пролетен юруш ??? Вече тотално изпростяхте бе лакейчета на Козяк. Всичко свърши за Окрайната, всичкоооо.... В момента войната се бави само заради ПРОДАЖНИЯ И ЗАПАДНО ОМЪРСЕН ПУТИН. ДА ПРАВИЛНО ГО ЧЕТЕТЕ ПУТИН НЕ Е ТОВА КОЕТО ИЗГЛЕЖДА. ПУТИН Е В ГОЛЯМА ДАЛАВЕРА СЪС САЩ, АНГЛИЯ И ИЗРАЕЛ. МИСЛЕТЕ БЕЕЕЕ, МИСЛЕТЕЕЕЕ....ЕВРОПАТА ЗДРАВО Я ЗАКЪСА. ПОТОПИХА РАЗВИТА ЕВРОПА ЗА ДА СЕ СПАСЯТ ЕВРЕЙСКИТЕ БЕЗБРОИ ПАРИ. ТАКА НИ МАМЯТ, ЧЕ АКО ОЗЛЕЗЕ ИСТИНАТА НАЯВЕ ЩЕ ВИ СЕ ЗАВИЕ СВЯТ. КОЙ СПЕЧЕЛИ ОТ ТАЗИ ВОЙНА БЕ ???? РУССИЯ НАПРАВО СЕ ИЗТРЕЛЯ ВЪВ ВИСИНИТЕ, САЩ СЪЩО, КИТАЙ Е МОХИКАН. А ЕВРОПА КАКВО ЩЕ ПРАВИ С МИЛЯРДИТЕ СИ ГОСТИ, ТЕХНИТЕ МИЛИОНИ ОЩЕ НЕРОДЕНИ ДЕЦА, А ИДВАТ И ОЩЕ И ОЩЕ МИЛИОНИ, КАКВО ЩЕ СТАНЕ МИСЛИЛИ ЛИ СТЕ ГО ??? ЩЕ Е АД...
  • 92 Гост

    7 8 Отговор
    Витанов...не навлизай в тема която не ти е много ясна...гледай си цифрите.....
  • 93 нннн

    13 6 Отговор
    Единствено за пушечното месо ме е много прав. Като свърши украинското, ще има полско, румънско, българско... Червената линия на Витанов хич не ги интересува новите ни ,,приятели". Само поляците дадоха досега курбан 3000 глави добитък.
  • 94 Механик

    13 7 Отговор
    Интересно е друго. Троловете, дето защитаваха Витнаката по време на ковид-изцепките му, сега го наричат "платен ДС-БАН" агент.
    Абсолютно същите хора са си обърнали троленето точно на 180 градуса.
    А инак, аз съм изненадан от правилния анализ на Витанов. Чак не мога да повярвам, но не намирам пропуск в разсъжденията му относно Украйна.

    Коментиран от #97, #149

  • 95 Думата юруш приляга

    6 9 Отговор
    на чугунените руски главочи, като твоя бе измислен профеоре. Стотици хиляди похабени животи на вятъра, който се гони в празните чугунени кратуни. Украинската армия е обратното на руската сбирщина, качена на ръждясали танкове и паметник на военна отживелица.
  • 96 РИТОРИЧНО☝

    4 3 Отговор
    К19....НА ФИГ.1
    РУ.ФИЛИТЕ АНТИ ВАКСИ
    МУ ИСКАХА ГЛАВАТА
    СЕГА С.В.О.
    МУ ЦЕЛУВАТ ....(.....)КРАКАТА.....🤔
  • 97 няма пропуск в разсъжденията му

    4 8 Отговор

    До коментар #94 от "Механик":

    Сякаш ти си го писал, нали русофиля? Оценка на предател за русофиля, какъв да е руски е !!!
  • 98 гост

    4 6 Отговор
    Професорът, да си коментира ковида. Там се справяше по добре.
  • 99 Радомир

    6 9 Отговор
    Евала,човека,, знанието,,изказа се,сега съм по спокоен,каква мисъл,гений на математиката,ковида, погребални услуги,физик, военен стратег,турловил,украинофил герантофил,зоофил.....
    От всичко разбира от гинекология, строителство,фитнес....
    Абе широко скроен всезнайко....
  • 100 Трип

    5 2 Отговор
    Тоя е толкова умен колкото и красив
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Матей преображенски

    10 5 Отговор
    М-да,математически цинични прости сметки,статистика,хората са числа,лесно се смятат.А кой е прав и кой е виновен,това е далеч по-съществено.За Русия това си е нова Отечествена война,бяха застрашени ,бяха нападнати и сега се защитават.Нато и сащ я извършиха тая агресия и колкото и да извъртат,няма как да обърнат истината наопаки.Русия няма да отстъпи,да се стягат американците да изчезват от района,за да не бягат по спешност като от Афганистан.Без тяхното дейно участие войната ще затихне за кратко време,така че,удри по американските бази,там е проблема и разковничето за свършек на войната.
  • 103 Жорж

    8 3 Отговор
    Този по време на пандемията се държеше налудничаво,не мога да повярвам,че имал толкова здрав разум.Хареса ми.
  • 104 ШЕФЕ ПИТА ГОР,

    3 2 Отговор
    ИЗЧИСЛИ
    КАТО СЕ „НАРЕЖЕ”
    М.О.Ч.А.
    НА ПЛОЧКИ
    МЕТЪР НА МЕТЪР
    ЩЕ ИМАЛИ ДОСТАТЪЧНО
    МАТЕРИАЛ С КОЙТО
    ХОРАТА ОТ КАРЛОВСКО
    ЩЕ МОГАТ ДА СИ ИЗГРАДЯТ
    ПОДПОРНА СТЕНА ПОКРАЙ РЕКАТА....🤔
  • 105 Да бе

    4 6 Отговор

    До коментар #13 от "Псевдоним":

    Това ,че ти казва каквото искаш да чуеш,не значи че е добър анализатор . Видяхме го с ваксините. И аз мога да кажа инфалцията е покрай двадесет процента ,ама се усеща като сто и двадесет...
  • 106 ами

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "ПСР":

    щото си глупав,затова!
  • 107 бате ти си тъп на ЪЗ

    7 5 Отговор
    тоя не знам каква му е професията, ама да почва да си търси работа по специалността, че ми писна да цъфти по медиите с изаквания, пардон изказвания, на теми от които ХАЛ ХАБЕР си няма.
    Баш майстора е експерт по КОВИД, по геостратегия, военен експерт, сигурно има теория и за плоската земя.
  • 108 Витанов Психар с куха Титла!!

    14 5 Отговор
    В Щатите няма тази година никаква Предизборна Кампания!! Догодина е втората, фаза на тяхните, Избори!! Витанов голям си Б. О К. Л. У. К! ЧУДНО Е КАК НЕ ТИ преформатираха главата близките на починалите по време на КОВИДА!! Ще те Накаже някой за това Опсихясване, на което беше подложил Хората!! Б. О. К. Л. У К. си Витанов, но Няма Прокуратура това е Проблема!!
  • 109 ти верно

    1 2 Отговор

    До коментар #33 от "Македонец в космоса":

    Си македонец!То и господ е говорил най-напред на македонски!
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Панчо

    12 8 Отговор
    Витанов хвърляй си българския паспорт и взимай руски. Путин ще ти даде лада, безплатна водка за седмица и дървена къща до някой колхоз с дворняшка отпред. Взимай и Радев с Нинова да ти помагат. Изпрани мозъци като твоя не проумяват какво означава да отстояваш свобода, независимост и Родина. Ако Ердоган реши да вземе Кърджали и всичко, което му се струва турско, вероятно и него ще приветстваш.
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Бамбука

    4 2 Отговор
    Това послание към руските жени ли е по случай 8-ми март ? Поздравление за което !
  • 116 Мики Маус

    10 6 Отговор
    Според същия автор около май месец миналата година на украинците трябваше да им свършат танковете и украинската групировка в Крематорск трябваше да влезе в чувал. Обаче нещо не стана така. Дилетант комунярски

    Коментиран от #129

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 1221

    7 6 Отговор

    До коментар #71 от "Психиатър":

    Не е специалист по нито едно от изброените. Мисля, че го раздава шахматист.;)
  • 119 асаната

    9 5 Отговор

    До коментар #20 от "Проф.":

    нито от ковид разбира, нито от математика
  • 120 Еду

    9 7 Отговор
    Тоя професор е трагедия за здравия разум. Кой му плаща за тая пропаганда, че не се сещам?

    Коментиран от #122

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Колев–Босия

    8 6 Отговор
    Витанов,
    Русофилията е тежко и нелечимо психиатрично заболяване!
    Затова и шансовете ти да се излекуваш са нулеви!
    Вземи историческите книги и прочети какво е "Империя" и колко болезнено и кърваво се разпадат империите.
    А същото за близко време се отнася и за Китай, САЩ, Турция и прочие.
    Поумняването, Витанов, е бавен и мъчителен процес.
    Проблемът при теб е, че не му давашада започне въобще!
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 =>>>>>>

    4 5 Отговор
    Тоя пенкилер и от военна тактика разбира, а? Нещо в повече ми идва.

    Коментиран от #128

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Витанов нещо

    6 8 Отговор
    Се е отчаял или си е песимист по принцип.
    Процес 1 никога няма да бъде позволено втори хитлер като путин да завладее и сантиметър от Украйна. Свободата струва скъпо и тя ще бъде заплатена каквато и да е цената.
    Процес 2 във всяка война се правят понякога тактически отстъпления и контранастъпления и нищо не е на привършване в Украйна.
    Прозес 3 Ако русия продължава да настоява за имперското си бъдеще то тя бързо ще умре като империя и като страна и култура.
    Процес 4 кулминацията на руската империя беше при Сталин след войната и от тогава върви постоянен разпад както при всяко нежизнеспособно образование..
    Процес 5 това е война в една от отделящитите се от империята провинции с много кръв и жертви. Това е абсолютна класика при разпада на една империя. Виждали сме го вече и при Римската и Британската империи. След него идва разпада и гибелта на империята.
    Процес 6 лечение има и то ще дойде в момента в който русия се откаже от имперските си амбициш. И Великобритания и Германия съществуват като държави днеска. Същото ще се случи и с русия. Тя ще отцелее но ще е в много по малък формат и граници от преди.
    Процес7 ако русия настоява да бъде империя и ако не махне имперското Z икономическите последици ще са катастрофални. Икономиката е пред разпад. Виждаме как напоследък шефът на руската централна банка Маша Набиулина излиза цялата облечена в черно като за погребение, с което иска да подчертае колко са зле нещата.
  • 131 И аз само да кажа

    2 4 Отговор

    До коментар #101 от "само да кажа":

    Можел си да пишеш нормално. Провери си правописа, тогава забележки. Супер капацитет си, няма втори! Когато и неграмотниците започнат да ръсят "акъли"......стана тя. Да се върнеш при Тодор Живков, може нали!!!!
  • 132 Браво професоре

    7 2 Отговор
    Яко разкаян пуделите, от устата им хвърчаг пяна и псувни. Забавни са.
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 По колко месеца е учил и колко е научил

    5 4 Отговор
    Казвам се Николай Колев Витанов. Научният ми живот започна доста бурно – трябваше сам да си намирам пътя в изследователското море. Завърших физика, след което се захванах с механика на флуидите в чужбина. У нас това се оказа дял от математиката, та се преквалифицирах на математик (и теореми доказвам). След това започнах изследвания в областта на популационната динамика и трябваше да науча доста за биологията и генетиката. След това съдбата реши, че трябва да правя изследвания в областта на социалната динамика – и ето как започнах да се занимавам с икономика (в Япония) и с математическа социална динамика (в Германия). Покрай другото изкарах и две дълги специализации в чужбина по анализ, предсказване и контрол на сложни системи на основата на времеви редове. След това пък трябваше да почна да оценявам научни системи и научна продукция и така се вдълбочих в тези знания че........
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Диамантената ръка

    7 5 Отговор
    Поредния хоби-анализатор пенкилер, Дънинг-Крюгер...
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 хе хе

    2 7 Отговор
    брадатия федерунгел станал пенкилер 😆
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 жифку

    2 1 Отговор

    До коментар #139 от "Живко":

    zаклания или одрания се водиш

    Коментиран от #142

  • 141 Витанката

    1 3 Отговор
    Кукувица ми изпи мозъка
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Казуар

    0 3 Отговор
    Другарят Витанов имитира руски дворянин.
  • 144 Ама ти се чудиш?И кво за чудене?

    0 2 Отговор

    До коментар #4 от "бачо":

    Тоя съм го слушал в нета и веднага подминавал.Голяма ш.м.а.т.к.а е.Много ов.че.душен модел.
  • 145 Нико

    0 1 Отговор
    Този само пише глупости.
  • 146 Мика

    0 1 Отговор
    За шепа копейки пише ли пише и някои му се радват на простотиите
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Панта

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "тикви продажни":

    Точно! Наредили се тикви и ни учат. Оказа се, че запада е против демокрацията. Барозу плаши, че Грузия се отдалечава от демокрацията ако приеме закона за чуждия агент. Американския закон които е от 1938 година. Президентската им се снима пред статуята на свободата, и моли грузинците, да не приемат закона, които САЩ са приели. Колко пичлемета "демократи" искат хора като Витанов да нямат трибуна? Шизофренията е на почит. Това винаги свършва много зле.
  • 149 Панта

    1 0 Отговор

    До коментар #94 от "Механик":

    Не е в тон с политкоректноста. Как беше. Права си, дори когато съгрешиш 😂Яко ги тресе Аврора евроатлантическите пичлемета.
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Българин

    0 0 Отговор
    Тоя какво предлага,червило о вазелин ли.Ех руска чодлого .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове