Last news in Fakti

10 Март, 2023 22:03 4 780 248

Радослав Василев: Слави отново се прояви като приятел на мутрите и защитник на ъндърграунда

  • слави трифонов-
  • ъндърграунд

Човече, та ти мразиш всичко и всички. Агресия срещу Бойко Борисов и Ахмед Доган от твоята уста не сме чули, пише в социална мрежа кандидатът за депутат от ПП

Слави Трифонов отново се прояви като приятел на мутрите и верен и дългогодишен защитник на ъндърграунда. Това негово качество се прояви в пълен блясък, когато Слави свали правителството на Кирил Петков, което беше затиснало мафията за пръв път от 30 години. Ех, това не се хареса на приятеля на Васил и Жоро Илиеви, на Илия Павлов и на повечето мутри от 90-те и нататък знаете историята.

Днес Слави Трифонов блесна с пост във фейсбук, в който защитава купувач на гласове, наркодилър, лихвар и схемаджия, който открито провокира мен и колегите от ПП в Плевен на 8-ми март.

Малко предистория:

На 8 март бях спрял колата си пред частен гараж(моя грешка), защото заедно с колегите от ,,Продължаваме промяната" подарявахме цветя на дамите по случай празника и пренасяхме цветята до нашия офис, който е в непосредствена близост. След около час се върнахме и до колата ми ни чакаше някакъв човек, който наричат Ицко Малкия с още няколко здрави татуирани момчета и започна да крещи защо сме се бавили, защо сме спирали пред частен гараж и каза, че ни чака от повече от час. Същият ни обижда в присъствието на двама полицаи. Попитах го в какво качество е там и кой е той. Каза, че е Зайко Байко. Оказа се, че нито гаража е негов, нито го ползва, но е "съвестен гражданин". Същото лице беше повикало полиция и градска мобилност и беше там единствено с цел да търси скандал с мен. По никакъв начин не отговорихме на явно подготвената провокация и агресия от страна на това лице, но ние пред мутри не се гънем. Това беше платена и организирана провокация и за целта беше използван някакъв местен мутрафон с километрично досие в МВР, което чета в момента. Така нареченият Ицко се обърка, че може да ме заплашва, притеснява или смути. Аз за разлика от Слави не понасям мутри и не пея на техни партита. Аз искам да изчистя Плевен от такива като Ицко, които целият град знае какво НЕ работят и с какво се занимават, но все им се разминава.

Заплатих глобата си за неправилно паркиране в размер на 30 лева и продължихме да подаряваме цветя на дамите в град Плевен. Всичко това, разбира се, бе изопачено от жълтокафявата клоака ПИК, Трибюн, Pleven utre(Кралев) и още няколко представители на тротоарната журналистика на високи токчета, с цел да бъда дискредитиран. Били сме заплашвали Ицко, той се притеснявал за семейството си. Ицко бил бизнесмен . Всъщност Ицко наистина трябва да го е страх, защото такива като него трябва да живеят в страх, а не да обикалят улиците спокойно. Не за друго, заради "бизнеса", с който се занимават. Липсата на държава кара хората да изпитват ужас от Ицко и неговите приятели. Страх ги е дори полицаите и магистратите. Мен не ме е страх от Ицко и той го разбра при срещата си с мен. После ме търси през хора нещо да сме се разбирали. Аз обаче с такива като Ицко не се разбирам.

Поредният неадекватен и злобен коментар на Слави от днес, само затвърждава, че той е в един отбор с бухалките на задкулисието от ГЕРБ и ДПС. След Кирил Петков, Асен Василев, Лена Бориславова, Христо Иванов, Корнелия Нинова и др, дойде и моят ред да бъда очернен от Дългия. Човече, та ти мразиш всичко и всички. Агресия срещу Бойко Борисов и Ахмед Доган от твоята уста не сме чули.

Приемам този пост на Слави като израз на абсолютната му политическа и морална безпомощност. Това е пореден отчаян опит за реабилитиране на тотално агонизиращия и дискредитиран бизнес проект ИТН. Този проект съществува вече само и единствено с цел да очерня ПП и всички възпротивили се на неговия лидер.

Предателят на мечтите за промяна на близо 700 000 българи и изчегъртване на модела ГЕРБ няма право да говори за чест и достойнство.

Ти си на нивото на ПИК, Соня, Недялко, Кралев и др....

В последните месеци, ти Слави, тотално затвърди убеждението на всички, че си политически импотентен и ужасно зависим човек, който подлъга много честни и почтени хора. А накрая си направи публично самоубийство, действайки в пълна симбиоза с ГЕРБ и ДПС.

Предсмъртните политически конвулсии на Слави Трифонов са достойни за съжаление.

Най-страшен е адът на гузната съвест!

Скъпи Слави, не ти, а аз се извинявам на всички български граждани, че късно разбрах и не сложих по-рано край на твоя корпоративен проект ИТН. Днес ти обещавам, че дори в твоя роден град (спорно е) ще бъдеш разгромен и победен! Надявах се да си водач на листа в Плевен, но аз знам, че те е страх. Тошето е полезния идиот, който прати на терен. Понеже си ми завел дело, защото се чувстваш наранен и страдаш ужасно много, че съм казал на 13.06.2022г, че мафията е пробила в ИТН, днес искам да ти го повторя. Мафията проби в ИТН, а днес вече ИТН е мафията.

Благодаря Ви за вниманието!

(материалът е от фейсбук страницата на автора)


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 93 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Продажното нищо

    88 77 Отговор
    се показа с лъжите! В партията на мафията ПП си на мястото си! Там само лъжци и крадци ви събраха! Продажна гнус.

    Коментиран от #56

  • 2 кирил

    77 95 Отговор
    Слави не е приятел на мутрите, просто по пътя си човек среща много хора и познава много хора, така че стига сте злословили. Слави сам си е направил всичко, а вие какво постигнахте във вашия живот?

    Коментиран от #11, #47, #241

  • 3 Боруна Лом

    70 39 Отговор
    РИМЛЯНИН, СЛАВИ ТЕ НАПРАВИ,,,ДУПЕ ДАТ,,,,
  • 4 Ах каква паднала гнус си

    70 39 Отговор
    Лъжеца изглежда толкова жалко! И това, че намесваш ПП, ги превръща в същите паднали хорица! Гнусна мафия лъжлива.
  • 5 Джамбaза

    44 6 Отговор
    Толкова много думи!
    А името на автора е сгрешено от мисирка.
  • 6 Ха ха ха ха ха ха ха

    32 18 Отговор
    Слави......е женски
  • 7 Какво нещо е

    60 44 Отговор
    да си продажник и лъжец. Такива ви събра мафията в ПП! Из.мет!
  • 8 Тотомен

    60 31 Отговор
    Радославчо, ти, добре сресан и обръснат почитател и приятел на Тони Парфюма, ти ли ще говориш за мирал и почтенност?! Та ти ми прибра 250 000 лева за да решиш казус във ВАС и се скри, като мишле, когато излезе решението, което беше в мой ущърб!!! Ти си момченце в рокля, с жартиери!!! И ще ги върнеш, девойко, с лихвите💋
  • 9 Мда

    60 29 Отговор
    Слави свали последното правитество, заедно с дпс и герб. Преди това не направи правителство, макар да беше пръв. Легна нв герб и това му изяде главата. Факт...

    Коментиран от #12

  • 10 Раданч Татлъту

    58 41 Отговор
    ПП е гнус!👹🐷👹
  • 11 така е

    28 34 Отговор

    До коментар #2 от "кирил":

    Кириле, но ходи го обясни на тези хора с ограничен мироглед.
    Ако съм заявил среща и разговор с президента това автоматично негов човек ли ме прави?
    Та те така наречените мутри държат целия шоубизнес, как може да си в него и да не ги познаваш и да не си ги виждал... ? Нека хората гледат достойнствата но явно са слепи.
    Успех на Слави на изборите !
  • 12 Евтините лъжи

    43 39 Отговор

    До коментар #9 от "Мда":

    на лъжеца кирил петков ги знаем! Много е гнусно да си лъжец за семки и бонбонки! жалка работа! ПП плаща за лъжи! :))

    Коментиран от #31

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Руди от Гела

    40 19 Отговор
    Най-гнусното човече след Атанасов
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Защото

    25 33 Отговор

    До коментар #16 от "ищван":

    Слави е с достойнство и принципи, а те не и това ги прави жалки страхливци, като този нещастник написал тези лъжи и простотии! Сега си е на мястото в ПП! Там са само такива жалки пропаднали лъжци, без грам достойнство и пронципи! Пълен отпадък!

    Коментиран от #242

  • 19 лаик

    27 21 Отговор
    Нещо не схванах този Радостин ли е или Радослав, но все тая. Хич не симпатизирам на Трифонов, но да виеш като линейка, че някой е недоволен от това че си нагъл и си му паркирал пред частния гараж и си глобен е адски тъпо. Не виждам политика тука. Просто селско нахалство на човече от ПП със самочувствие.
  • 20 Нещо по

    17 18 Отговор

    До коментар #17 от "Боби":

    умно не измисли ли, за дребните на лъжеца кирил петков! Тези лъжи, веднага показват, че ПП плаща за лъжи! Страшна гнус.

    Коментиран от #22

  • 21 вероятно и

    21 21 Отговор
    Явно се страхуват от Слави, след като толкова често вадят някакви гнили опорки срещу него...

    Коментиран от #24

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Уса

    25 14 Отговор
    А ти,някой си Василев,кой беше преди Слави да те измъкне отдупката?Не може така Слави да ви прави известни и да се жендаросвате за негова сметка
  • 26 здравка

    19 16 Отговор

    До коментар #14 от "Виолата":

    чалгаря е мръсен бекяр
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 :))

    23 10 Отговор
    "... Тошето е полезния идиот, който прати на терен......" 😅🤣🤣🤣🤣
  • 29 Орел

    4 10 Отговор
    Че този "автор" е направо Хемингуей! Аргументи, факти, сигурно и блясък в очите.
    Славчо, направо си ударил в десетката с него! Сега мрънкаш извинения.
  • 30 Хохо Бохо

    21 7 Отговор
    Слави от първа политическа сила стана аутсайдер....
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Защо

    10 12 Отговор

    До коментар #31 от "Пак ли се появи":

    Много ли преча на платеният отпадък на мафиотският лъжец кирил петков, да си продават бъдещето? :))
  • 33 Последния Софиянец

    14 7 Отговор
    Продажния рублочалгар е на сметището като всички подлоги!
  • 34 хммм

    12 7 Отговор
    E той гологлавия шут случайно ли е в държавните телевизии от 90-те до днес??
  • 35 Тоя е жалък продажник

    14 15 Отговор
    и още по жалък лъжец! Затова го купиха в партията на мафията ПП! Там събират всякаква из.мет, а тоя е ценен кадър! :))
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Евала

    15 5 Отговор
    Много точно и ясно,самата истина,итн в небитието!!!
  • 39 Хахаха

    13 10 Отговор
    Страшна излагация за ПП, да събира лъжци и отпадъци като този и да плаща за лъжи. Няма такова паденоие като ПП> Отекоха в канала, където е мястото на всички лъжци! Сбогом ПП и ДБ.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Дрън дрън та пляс

    7 2 Отговор
    Не беше ли радостин а не радослав
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Добър ден

    4 0 Отговор
    "Липсата на държава кара хората да изпитват ужас"
    Абе вие сега ли разбрахте????!!!

    Коментиран от #45

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Вече

    7 0 Отговор

    До коментар #43 от "Добър ден":

    Не е ужас ,а отвращение
  • 46 Лошата баба Славка

    11 9 Отговор
    Слави е певец на мафията и жалък циркаджия!
  • 47 Хахаха ;-)))

    10 9 Отговор

    До коментар #2 от "кирил":

    Слави Трифонов - клоуна на мутрите...
  • 48 Трябва ли

    6 8 Отговор

    До коментар #44 от "Въпрос?":

    някой да те кара да кажеш истината за такова жалко същество като това продалото се на партията на мафията ПП?
  • 49 Име

    8 12 Отговор
    Какво Слави - Млави, човекът си е изкарал всеки лев.

    Че направи грешка един вид да не вземе властта, направи - но обществото го обича, той е поет.

    30 години на прожекторите и - да се оправя сам.

    Но е честен - аз се ядосах - дето направи да сецне ПП, но пък имаше мъдрост донякъде един вид.

    Никой не е подвластен на САЩ или ЦРУ - аз имам око.

    Коментиран от #53, #55, #59, #93, #111

  • 50 Истината!!!

    12 7 Отговор
    Чалгаря унищожи културата на България с чалгата си!!!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Слави докато беше с Магдалена

    17 5 Отговор
    през два дена беше при Бацата в "Гранда" и правеха запои с огромно количество бяло мезе. Тоя освен, че е продажен, ами е и много нагъл Селинджър, изживяващ се като гангстер, подражавайки на обкръжението си.
  • 53 Яяя тук какво пише в една медия

    13 8 Отговор

    До коментар #49 от "Име":

    "Неговата роля навремето според един от най-близките хора на Георги Илиев е била да препира пари и да забавлява елита на ВИС през музикалната му компания БМК."

    Коментиран от #57

  • 54 Лъжеца кирил петков

    8 13 Отговор
    купи този гнусен лъжлив отпадък, в партията на мафията ПП и сега дружно се излагат с лъжи и простотии! Кой гласува за лъжци и крадци? Сбогом ПП! Голямо падение, да плащаш да лъжеш българина!

    Коментиран от #58

  • 55 Хахаха

    7 3 Отговор

    До коментар #49 от "Име":

    Честен ли бил, той е продажно ко...е!
  • 56 СЛАВИ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УМЕН

    6 12 Отговор

    До коментар #1 от "Продажното нищо":

    и способен човек и ако не беше толкова злобен, продажен, без ценностна система(симулира пред камерата с популистки или манипулативни цели), социопат, нямаш нищо против да се продава и служи на рецидивисти престъпили десетте божи заповеди милион пъти, би бил много полезен на общество, но засега си остава вреден паразит

    Коментиран от #60, #61

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Чалгарят

    10 6 Отговор

    До коментар #54 от "Лъжеца кирил петков":

    излъга толкова много хора, той е отпадък, в партията на мафията итн и сега се излагат с лъжи и простотии! Кой гласува за лъжци и крадци? Сбогом итн! Голямо падение, да плащаш да лъжеш българина!

    Коментиран от #63

  • 59 Скоро ще си изкара и всеки десен!

    5 0 Отговор

    До коментар #49 от "Име":

    Кой ли ще му смени снимката на паспорта........
  • 60 Май

    2 11 Отговор

    До коментар #56 от "СЛАВИ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УМЕН":

    яко закъса лъжеца кирил петков, щом опря да плаща за лъжи и простотии с детски интелект в защита на отпадъка радостин василев! Заминава ли си ПП? :)))
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Напротив

    11 6 Отговор
    Чалгаря е продажен, лъжлив, хитър и алчен, злобен.
  • 63 Явно

    4 11 Отговор

    До коментар #58 от "Чалгарят":

    яко закъса лъжеца кирил петков, щом е платил на деца да копират коментарите! :)))) Заминава ли си ПП? Кой защитава и купува отпадък като радостин василев, псвен друг отпадък като кирил петков! :)))))
  • 64 Джемал Кунев

    4 0 Отговор
    Радостин Василев, а не Радослав, а уж минавате за сериозна медия...
  • 65 Мдаа

    11 6 Отговор
    Чалгарят, който днес прави опити чрез подли и мръсни схеми да се внедри в политическите среди, е момче за всичко на мафията.
  • 66 Хтнвхффжж

    11 6 Отговор
    Чалгарят е селинджър с провинциално мислене, той е марионетка на чужди интереси, играе подло и мръсно, лъже и се самоизтъква. Но хората бързо прозряха мръсните му номера и се отдръпнаха от няго.
  • 67 Лъжеца кирил петков

    5 11 Отговор
    купи това жалко нещо радостин василев, за да лъжат заедно българският народ и да го крадат в пплза на мафията зад тях! да плащаш за лъжи. Голямо падени за ПП. Само мафия лъже и краде! Видяхте ли за какво гласувате! За лъжци и крадци зад ПП и ДБ!
  • 68 Колко ли трябва

    3 11 Отговор
    да е паднал някой, за да изглежда толкова жалко като радостин василев! Евтин лъжец на мафията зад ПП!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Той и Бойко,

    5 1 Отговор

    До коментар #69 от "итн е проект на КГБ-ееца Доган":

    и Възраждане са негови проекти. Новият Сив Кардинал си играе с пешките.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Е така правят

    2 10 Отговор

    До коментар #75 от "Стойко":

    отпадъците служещи на мафията зад ПП! Нали са нищо и мечтата им е само лъжи и простотия като радостин василев и падението кирил петков! Ей добрфе, че си ти, та да видят хората какво падение и мафия е ПП. :))
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Възмутен

    8 2 Отговор
    Славуцо, какво стана с "Мутри, сбогом?" Защо излъга хората и се прегърна с банкянсщата мутра и събори редовното правителство? Ти си предател и подлец! И имаш наглостта да бълваш още отрова и лъжи!

    Коментиран от #84

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Ядосан

    8 1 Отговор
    Слави не е добре психически, изпада в истерии и амок.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Стойче

    3 5 Отговор

    До коментар #82 от "Стойко":

    май здраво си го закъсал! Къде са ти родителите, та те оставиха да паднеш толкова ниско и да изглеждаш толкова жалко и да съсипеш ПП! Ние мислехме да гласуваме за тях, ти ни разби илзиите! Кох гласува за такова падение?
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Е, не, няма такава наглост!!!

    6 2 Отговор
    Радостин Василев е достоен българин. Навреме се усети, че Слави лъже и манипулира хората, които го подкрепиха и застанаха зад него. Целта на Слави беше да излъже електората си, че ще се бори с мафията, мутрите и корупцията, а после се извъртя на 180 градуса и се прегърна с тях и събори правителството на коалиционните си партньори.

    Коментиран от #92

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Е, не, няма такава наглост!!!

    7 2 Отговор
    Слави и ИТН бяха внедрени като къртица в четворната коалиция от ГЕРБ. ИТН са патерица на ГЕРБ и ДПС.

    Коментиран от #95

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Реалност

    5 2 Отговор
    Чалгарят е продукт на мафиотите, тяхна марионетка и перач, подлец и лъжец!

    Коментиран от #100

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 И тя ли е

    0 4 Отговор

    До коментар #94 от "Стойко":

    от стадото дето блее по мафията зад ПП? Няма такова падение да плащаш за лъжи! Стойче жив да си, че ни светна, че ПП е проект на мафията и наема лъжци. :)) Закопа ПП, Браво на теб.
  • 99 Истината!!!

    8 2 Отговор

    До коментар #95 от "Ти ли си бе радостинбчо":

    Край с ИТН! Още ли не си го разбрал? Последните избори бяха наказанието за лъжите, клеветите и подлостта на Слави Трифонов към ПП!!! Народа наказа Слави Трифонов и го изхвърли от Парламента този нагъл подлец!!!

    Коментиран от #103

  • 100 Стойче бе

    1 5 Отговор

    До коментар #96 от "Реалност":

    Лъжите на радостин василев и кирил петков са реалност скъпа! Браво на теб, че ни ги показваш! Зсаккопа ги! Супер си! Още малко и ще пратиш ПП под 4%! :))
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Ядосан

    6 3 Отговор
    Слави се компрометира сам, показа истинската си подла и злобна същност! Той няма никакъв морал и достойнство! Радостин Василев е класи над него!
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Мафията зад

    3 6 Отговор
    ПП инсталира крадеца асен василев и лъжеца кирил петков! Заедно обраха 9 милиарда от хазната и прокараха канали за дрога! Съсипаха България проекта на мафията ПП и ДБ.
  • 114 Не Румен Радев

    4 5 Отговор

    До коментар #109 от "РУМЕН РАДЕВ е АЙНЯР":

    А мафията на прокопиев и кръга капитал набутаха лъжеца кирил петков и създадоха проекта на мафията ПП!
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Всички

    3 6 Отговор
    крадци и лъжци в България, мафията ги събра в ПП! Сега направиха канали за дрога и ограниха 9 милиарда от бюджета! Добре, че плащаха за лъжи и българина видя и сега ще ги прати под 4% където е мястото на измамниж=ци и лъжци, слуги на мафията като ПП и ДБ.
  • 117 Миш маш

    5 2 Отговор
    Слави е дъното! Пълен ид.от!
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 РАДЕВ Е ДОН КОРЛЕОНЕ ЗА БЕДНЯЦИТЕ

    1 2 Отговор

    До коментар #115 от "ДА Е1БАМ РАДЕВОТО КОМУНДЕ":

    И Е ШЕФ НА МАФИЯТА В БГ
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 ПП са надеждата за по-добра България!

    5 3 Отговор
    Продължаваме Промяната имат вече 30% подкрепа от българите, а ИТН е под 4% граница! ПП ще спечели изборите, защото са умни, образовани, компетентни, млади, неопетнени от Прехода и красиви!

    Коментиран от #129

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 ПП са проект на мафията

    2 5 Отговор
    Удариха дъното с кражбите и лъжите! Развиха канали за дрога, за да съсипят българските деца! ПП е мафия!

    Коментиран от #128

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Мафията създаде ПП

    2 6 Отговор
    и ограби България! Създадоха канали за дрога, опростачиха децата с лъжи и откраднаха 9 милиарда на България! НАдминаха ГЕРБ по кражби! ПП създаде канали за кражби на коли!

    Коментиран от #132

  • 128 Лъжеш!

    7 2 Отговор

    До коментар #124 от "ПП са проект на мафията":

    ПП са надеждата на България! Те ще изринат мафията от страната ни! ПП ще вдигнат доходите и пенсиите! Само ПП!!!
  • 129 КИРО КАНАДСКОТО А1ЙНО

    2 6 Отговор

    До коментар #122 от "ПП са надеждата за по-добра България!":

    КАТО СЕРЕ1 НЕ СИ БЪРШИ Г1ЪЗА И СЛЕД ИЗБОРИТЕ ПАРТИЯТА ПП ЩЕ СТАНЕ АЙНЯНАТА ПАРТИЯ
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 ПП се оказа

    1 4 Отговор
    проект на мафията! Купи лъжеца радостин василев без грам морал и ценности и го вкара в търговита с дрога! Сега в Плевен го ракриха като продава на дилъри и са пред изпадане в момента!

    Коментиран от #135

  • 132 Мафията създаде НТН

    6 1 Отговор

    До коментар #127 от "Мафията създаде ПП":

    ИТН и ГЕРБ са едно и също нещо! ГЕРБ ограбихя България! Чалгарите опростачиха децата с чалга! ИТН исщаха да откраднат 4 милиарда от финансите на България, но ПП не им позволиха! Затова ИТН се гушнаха с ГЕРБ и събориха редовното правителство!
  • 133 Мафията си направи партиите ПП и ДБ

    0 5 Отговор
    Отстраниха ГЕРБ и откраднаха 9 милиарда от бюджета! Направиха канал за дрига през Капитан Андреево и манали за кражби на коли и плащат за лъжи, за да излъжат народа да ги избере, за да му продават дрога и крадат парите и колите му.
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Пий си хапчетата!

    5 0 Отговор

    До коментар #131 от "ПП се оказа":

    Ти изтеряса, бре чонек! А спри се с лъжите, да не те намерят!
  • 136 Проектите на мафията ПП и ДБ

    0 6 Отговор
    плащат за лъжи, продават дрога и крадат коли. Лъжеца кирил петков, ползва проститутката на мафията лена бориславова и смъркат дрога и кристали.
  • 137 Номер 12

    6 0 Отговор
    Само ПП - ДБ ще спасят България от корупцията и мафията!
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Мафията създаде

    0 5 Отговор
    политическите проекти ПП и ДБ, окрадоха 9 милиарда от бюджета, направиха канали за дрога и ядяха пици с кристали в министерски съвет!
  • 140 Оппааа копейка ти

    3 0 Отговор

    До коментар #115 от "ДА Е1БАМ РАДЕВОТО КОМУНДЕ":

    на синджир около варненската кафява вода ли си, че така омириса сайта на Goвна ?
  • 141 ФАЩИНГТОН ИЗБИРА В БГ

    0 2 Отговор
    И АКО НЕ ПОДПАЛИМ ЧИЧО ТОМОВАТА КЪЩА - ЕМБСИТО В СОФИЯ ПАК СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ ЯДЕМ ГЕННО МОДИФИЦИРАН АМЕРИКАНСКИ БАХУР
  • 142 Каналите за дрога

    0 5 Отговор
    в България се държат от мафията зад ПП! Купиха лъжеца радостин василев, за да продава дрога! Хванаха го в Плевен с дрога.коят носел на кирил петков
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Парадокс Бг

    5 1 Отговор
    Слави не заслужава никакво внимание! Той е бита карта! 00! Двубоят ще е между ПП и ГЕРБ. За сега водят ПП, защото бъргарите са умен народ и няма да позволят прости необразовани и крадливи Тикви, спящи с крадени пари и кюлчета, да го управляват! А Слави може само да сънува Парламента! Никой не му вярва на лъжите и клеветите!
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 ПП и ДБ

    0 3 Отговор
    продават дрогата на мафията в България и обслужват каналите за крадени коли! Затова плащат за лъжи, за да правят скандали и да излъжат народа.
  • 147 Мафията зад ПП

    0 4 Отговор
    купи лъжеца радостин василев, за да продава дрога в плевенският регион.
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Мафията

    0 4 Отговор
    зад ПП и ДБ, сега ще купуват гласове и лъжат с машините, за да ги инсталират в управлението на държавата и институциите да ги ползват за каналите за дрога!

    Коментиран от #155

  • 150 Колчо слепеца

    4 0 Отговор
    Много внимание му обръщат на Славуца.Той е политически труп !
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 ПП ДРОГА БСП СТЕЛА 2 М ПРОДАВАТ

    0 5 Отговор
    А БЪЛГАРИТЕ ИЗБИРАМЕ МАФИОЗИ НА ИЗБОРИТЕ ИЗБИРАМЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ДЕТО ПРАВЯТ ЗАКОНИ И СТАВАТ ФАРАОНИ
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Алооо

    5 0 Отговор

    До коментар #149 от "Мафията":

    Луда гъбо, Слави ли ти плаща да тролиш лъжи и клевети?
  • 156 Абе да го баннат

    1 5 Отговор

    До коментар #153 от "Алоо, Факти!":

    Ама да баннат и троловете на мафията създала ПП! Или викаш мен да ме не пипат! :))

    Коментиран от #158

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Пффф

    4 0 Отговор

    До коментар #156 от "Абе да го баннат":

    Не си ли заработи жълтите стотинки от Слави за тази вечер?

    Коментиран от #164

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 ПП се оказа проект

    0 4 Отговор
    на мафията на кръга капитал и америка за България! Наемат лъжци и прокарват канали за дрога от САЩ. Проддоха България на САЩ и откраднаха 9 милиарда от бюджета. Сега развиха каналите за дрога и ще купят зборите с помоща на САЩ!

    Коментиран от #165

  • 161 Мафията

    0 3 Отговор
    съсипа България с проекта си ПП! Окрадоха я и сега разпространяват дрога
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Само Кирил и Асен!

    3 1 Отговор
    Слави не важи, никой не вярва на лъжите му!

    Коментиран от #166

  • 164 За лъжи в България

    1 3 Отговор

    До коментар #158 от "Пффф":

    плащат най много ПП и ДБ, после възраждане и после ГЕРБ! БСП плаща само пред избори!
  • 165 ИТН се оказа проект на мафията

    4 1 Отговор

    До коментар #160 от "ПП се оказа проект":

    ИТН се прегърна с ГЕРБ и ДПС.
  • 166 Само кириил и асен

    2 4 Отговор

    До коментар #163 от "Само Кирил и Асен!":

    са слуги на мафията и крадат и плащат за лъжи!
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Чест и почитания на Асен и Кирил!

    3 1 Отговор
    Номер 12 във вас е надеждата на младите българи да останат в България!
  • 169 Лъжеца радостин василев

    0 3 Отговор
    го хванаха с дрога в Плевен и стана голям скандал, защото дрогата била на мафията и минала през кирил петков! ПП и ДБ търгуват с дрога и купуват изборите.
  • 170 Истината

    3 1 Отговор
    Мафията проби в ИТН, а днес вече ИТН е мафията.
  • 171 Мафията

    0 2 Отговор
    зад ПП и ДБ, сега ще купуват гласове и лъжат с машините, за да ги инсталират в управлението на държавата и институциите да ги ползват за каналите за дрога

    Коментиран от #179

  • 172 Мафията създаде

    0 3 Отговор
    политическите проекти ПП и ДБ, окрадоха 9 милиарда от бюджета, направиха канали за дрога и ядяха пици с кристали в министерски съвет!
  • 173 ИТН падна в канала, загуба на гласа ти

    2 0 Отговор
    Тошето е полезния идиот" - това кърти мивки.
  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Където и да се отворят

    5 1 Отговор
    снимки в интернет на Чалгаря от 90- те години на миналия век, а те не са десетки, а стотици навсякъде ще се види Чалгаря с известни мутри много от които отдавна изгниха, също така и заедно с Доган, Тиквата, Пашата, има го и с П.Пантев, Лисицата, Ил.Павлов, В.Илиев и т.н., и т.н., всички снимки са от неговата лична скъпа снимкова колекция с която се е гордеел навремето и доказвал близките си отношения с бандюгите на които дължи и кариерата си в ТВ ! Честните му режисьори и сценаристи го напуснаха още през 90-те, ФАКТ КОЙТО НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБСЪЖДАНЕ ! Чалгарят е подъл и злобен слуга на бандитите и никога не може да излезе от тази "сянка" защото всеки знае как завършва всяко излизане ! Така, че не са напъвайте чалгарчета да го оневинявате, миналото му няма как да бъде забравено и променено, а и настоящето което уж е "под прикритие"........
  • 176 НА 2РИ АПРИЛ ТАЗИ ГОДИНА

    0 3 Отговор
    ЩЕ БЪДЕ 1 ВИ АПРИЛ РУСКАТА АРМИЯ ЩЕ СИ ВЪРНЕ БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ ДЕТО ГИ ЗАВЛАДЯ 1944 ГОДИНА БЕЗ БОЙ И ПОСЛЕ НИ ГИ ПОДАРИ ДА ВА Е1БАм в БЪЛГАРСКИТЕ ДЕМОКРАТИ

    Коментиран от #243

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Мафията си направи проектите ПП и ДБ

    0 3 Отговор
    Отстраниха ГЕРБ и откраднаха 9 милиарда от бюджета! Направиха канал за дрига през Капитан Андреево и манали за кражби на коли и плащат за лъжи, за да излъжат народа да ги избере, за да му продават дрога и крадат парите и колите му.

    Коментиран от #182

  • 179 ИТН саботьори

    2 0 Отговор

    До коментар #171 от "Мафията":

    Ти да не си се дрогирал, бре човек!
  • 180 Мафията зад лъжеца кирил петков

    0 2 Отговор
    купи това жалко нещо радостин василев, за да лъжат заедно българският народ и да го крадат в пплза на мафията зад тях! да плащаш за лъжи. Голямо падени за ПП. Само мафия лъже и краде! Видяхте ли за какво гласувате! За лъжци и крадци зад ПП и ДБ!
  • 181 ПП са проект на мафията

    0 2 Отговор
    Удариха дъното с кражбите и лъжите! Развиха канали за дрога, за да съсипят българските деца! ПП е мафия!

    Коментиран от #185

  • 182 Лъжец си ти

    4 0 Отговор

    До коментар #178 от "Мафията си направи проектите ПП и ДБ":

    Слави има снимки с мафиоти, Слави пееше и развличаше мафиотите, Слави плачеше за мафиоти и Слави мечнлтаеше да е като мафиотите богат!
  • 183 ПП са мафия

    0 3 Отговор
    Наемат пропаднали лъжци като радосин васлев и кирил петков и правят трафик на дрога.

    Коментиран от #188

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Ти си трол намафията

    3 1 Отговор

    До коментар #181 от "ПП са проект на мафията":

    Чалгаря епроект на мафията.
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 ПП се оказа проект

    0 3 Отговор
    на мафията на кръга капитал и америка за България! Наемат лъжци и прокарват канали за дрога от САЩ. Проддоха България на САЩ и откраднаха 9 милиарда от бюджета. Сега развиха каналите за дрога и ще купят зборите с помоща на САЩ!

    Коментиран от #189

  • 188 Ти си трол на мафията

    5 0 Отговор

    До коментар #183 от "ПП са мафия":

    Чалгараля падна в канала!
  • 189 Чалгарят е проект на мафията

    4 0 Отговор

    До коментар #187 от "ПП се оказа проект":

    Чалгарят излъга българите!
  • 190 Лъжеца радостин василев

    0 3 Отговор
    го хванаха с дрога в Плевен и стана голям скандал, защото дрогата била на мафията и минала през кирил петков! ПП и ДБ търгуват с дрога и купуват изборите
  • 191 ХАХАХА ЧЕРЕПА ПОДГОТВЯ ПРЕВРАТ

    0 3 Отговор

    До коментар #177 от "Дааааа":

    НА 1 ВИ АПРИЛ И РАДЕВ ЩЕ УАСТВА , ЩЕ ВЛЕЗЕ В ПРОКУРАТУРАТА ДА РАЗСЛЕДВА ПРОКУРОРЪТ КАТО ПИОНЧЕТ ХАХАХАХА МУХА

    Коментиран от #194

  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Мафията

    0 5 Отговор
    зад ПП и ДБ, сега ще купуват гласове и лъжат с машините, за да ги инсталират в управлението на държавата и институциите да ги ползват за каналите за дрога!
  • 194 Черепа

    0 4 Отговор

    До коментар #191 от "ХАХАХА ЧЕРЕПА ПОДГОТВЯ ПРЕВРАТ":

    е от кръга капитал, мафията зад ПП и ДБ
  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Мафията създаде ПП и ДБ

    0 4 Отговор
    Инсталира жалкият лъжец кирил петков, крадеца асен василев, обрал съдружниците си, а сега и 9 милиарда от бюджета на България! Купиха и влечугото радостин василев, за да го ползват за лъжи, защото нямаграм морал и ценностна система и плащат на продажен отпадък по фору и и медии за лъжи! Но благодарение, че го закъсаха, наеха деца и те показаха падениет на ПП да плаща за лъжи! Свърши с тях! Закопаха се! За лъжци никой не гласува!
  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Мафията си създаде проектите ПП и ДБ

    0 5 Отговор
    Отстраниха ГЕРБ и откраднаха 9 милиарда от бюджета! Направиха канал за дрига през Капитан Андреево и манали за кражби на коли и плащат за лъжи, за да излъжат народа да ги избере, за да му продават дрога и крадат парите и колите му.
  • 199 ПП се оказа

    0 4 Отговор
    проект на мафията! Купи лъжеца радостин василев без грам морал и ценности и го вкара в търговита с дрога! Сега в Плевен го ракриха като продава на дилъри и са пред изпадане в момента!
  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Мафията зад ПП

    0 4 Отговор
    ПП инсталира крадеца асен василев и лъжеца кирил петков! Заедно обраха 9 милиарда от хазната и прокараха канали за дрога! Съсипаха България проекта на мафията ПП и ДБ.
  • 202 Всички

    0 4 Отговор
    крадци и лъжци в България, мафията ги събра в ПП! Сега направиха канали за дрога и ограниха 9 милиарда от бюджета! Добре, че плащаха за лъжи и българина видя и сега ще ги прати под 4% където е мястото на измамниж=ци и лъжци, слуги на мафията като ПП и ДБ.
  • 203 НА ИЗБОРИТЕ В БГ ЦРУ ЩЕ ПОБЕДИ

    0 1 Отговор
    ПОМНЕТЕ МИ ДУМИТЕ АЗ СЪМ ПРОРОКЪТ

    Коментиран от #208

  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 ПП са проект на мафията

    0 3 Отговор
    Удариха дъното с кражбите и лъжите! Развиха канали за дрога, за да съсипят българските деца! ПП е мафия!
  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 ТУЙ ЦРУ ОТ КОЙ КАРТЕЛ БЯХА

    0 0 Отговор

    До коментар #203 от "НА ИЗБОРИТЕ В БГ ЦРУ ЩЕ ПОБЕДИ":

    ЧЕ ИМАТ ПАРИ ДА ПОДКУПЯТ ПРОКУРОРИ И ДЕМОКРАТИ В БГ то

    Коментиран от #216

  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 ПП са мафия

    0 3 Отговор
    Наемат пропаднали лъжци като радосин васлев и кирил петков и правят трафик на дрога
  • 211 Мафията зад лъжеца кирил петков

    0 3 Отговор
    купи това жалко нещо радостин василев, за да лъжат заедно българският народ и да го крадат в пплза на мафията зад тях! да плащаш за лъжи. Голямо падени за ПП. Само мафия лъже и краде! Видяхте ли за какво гласувате! За лъжци и крадци зад ПП и ДБ!
  • 212 Мафията

    0 3 Отговор
    зад ПП и ДБ, сега ще купуват гласове и лъжат с машините, за да ги инсталират в управлението на държавата и институциите да ги ползват за каналите за дрога
  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 ПП се оказапроект

    0 1 Отговор
    на мафията на кръга капитал и америка за България! Наемат лъжци и прокарват канали за дрога от САЩ. Проддоха България на САЩ и откраднаха 9 милиарда от бюджета. Сега развиха каналите за дрога и ще купят зборите с помоща на САЩ!
  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 Радостин Василев се занимава с междунаро

    0 2 Отговор
    сТ111РАФИК на кока и я П1родава в П1арламента - П1ИЦИ С К1РИСТАЛИ дето КИРО ГИ ПОРЪЧВА ,,,, - Р1адостин Василев е м1ръсно п14646се и се занимава с международно спортно право и допинг казуси. Консултирал е спортисти, спортни федерации и спортни клубове.
  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 219 Толкова са прости

    2 0 Отговор
    чалгарчетата, че колкото и да ги обижда човек, те не схващат и повтарят една и съща глупост, започнах да ги съжалявам, толкова се измъчват в опитите си да приличат на хомосапиенс, че потта им вмириса сайта на люцерна ! Дали ме разбраха обаче какви зооекемпляри са се съмнявам !

    Коментиран от #224

  • 220 Мафията зад ПП

    0 1 Отговор
    опростачиха хората с лъжи и правят трафик на дрога
  • 221 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 222 ПП прокараха

    0 1 Отговор
    канали за дрога и обслужват мафията зад тях, затова плащат и за лъжи и наемат жалки лъжци като кирил петков и радостин василев и крадци катоасен василев и метрееси като лена бориславова!

    Коментиран от #226

  • 223 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 224 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 227 Мафията създаде ПП

    0 0 Отговор
    и ограби България! Създадоха канали за дрога, опростачиха децата с лъжи и откраднаха 9 милиарда на България! НАдминаха ГЕРБ по кражби! ПП създаде канали за кражби на коли!
  • 228 ПП се оказа

    0 0 Отговор
    проект на мафията! Купи лъжеца радостин василев без грам морал и ценности и го вкара в търговита с дрога! Сега в Плевен го ракриха като продава на дилъри и са пред изпадане в момента!
  • 229 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 230 Проектите на мафията ПП и ДБ

    0 0 Отговор
    плащат за лъжи, продават дрога и крадат коли. Лъжеца кирил петков, ползва проститутката на мафията лена бориславова и смъркат дрога и кристали.
  • 231 Каналите за дрига

    0 1 Отговор
    в България се държат от мафията зад ПП! Купиха лъжеца радостин василев, за да продава дрога! Хванаха го в Плевен с дрога.коят носел на кирил петков
  • 232 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 233 Лъжеца радостин василев

    0 0 Отговор
    го хванаха с дрога в Плевен и стана голям скандал, защото дрогата била на мафията и минала през кирил петков! ПП и ДБ търгуват с дрога и купуват изборите.
  • 234 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 235 Хахаха

    0 1 Отговор

    До коментар #232 от "Стойко":

    Да преговаряш е едно, да отидеп при жалки лъжци като ПП, трябва да си плеш на достой нството! А достоен човек, няма как да стане нищо! Хахахах!
  • 236 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 237 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 238 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 239 ПП се оказа проект

    0 1 Отговор

    До коментар #238 от "Стършел":

    на мафията на кръга ка.питал и америка за България! Наемат лъжци и прокарват канали за дрога от САЩ. Проддоха България на САЩ и откраднаха 9 милиарда от бюджета. Сега развиха каналите за дрога и ще купят изборите с помоща на САЩ!
  • 240 Радо лъжеца явно си е платил

    2 1 Отговор
    Радо май се оплете от далавери и лъжи и не знаеш кога какво си казал
  • 241 да ти кажа ...

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "кирил":

    Ич бе..ама изобщо па не е ..тоя има голяма вина, че държавата се превърна в свинарник..а такива като тебе му се връзват на лъжите..докато има шарани като тебе , тая държава няма оправия..
  • 242 Бацо Гацов

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Защото":

    Айде па ти бегай по тангентата бе..бил със принципи..ала бала..какви принипи, като го видяхме как предложи премиери от бивши царски мошенници та до продавач на евтини плажни кърпи с офис в Орландовци..ти на тва ако му викаш принципи..
  • 243 Некой си

    1 0 Отговор

    До коментар #176 от "НА 2РИ АПРИЛ ТАЗИ ГОДИНА":

    Пии си па ти редовно апчетата и не се мъчи да развързваш ръкавите на ризата..
  • 244 Чекмеджан ефенди

    2 0 Отговор
    Слаф се заяжда със всички освен с Борисоф и Доган. Не знам дали прави впечатление ???
  • 245 ПП партер

    0 0 Отговор
    Този тук обидения от ПП в статията се е изплашил. че пак ще изхвърчи в коша на политическата сцена. И пак ще чака мръвката 4 години. Ама пак постоянно ще бъде в стрес да не се появи отново Слави.
  • 246 Лудия касапин

    2 0 Отговор

    До коментар #108 от "ПП прокараха":

    Май разбиха канал за дрога на Капитан Андреево и затова Таки си активира кученцето на каишка Славчо,да вкара прът в коалицията. Май приказваш, колкото да не заспиш.
  • 247 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 248 как може да има изобщо и един човек да

    0 1 Отговор
    вярва и на една дума на това безгръбначно мекотело василев
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове