Last news in Fakti

15 Март, 2023 19:11 3 266 116

Бойко Борисов: От година и половина всяка седмица се теглят заеми, има риск от фалит

  • бойко борисов-
  • фалит-
  • заеми-
  • кредити

Няма как накрая да не дойде Видовден, посочи лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов: От година и половина всяка седмица се теглят заеми, има риск от фалит - 1
Снимка: БГНЕС

За мен е интересно дали министър Шишков е взимал ядки от милиардите дупки в бюджета. Ние говорим от година и половина, за безобразното теглене на заеми – всяка седмица по 500 милиона. Няма как накрая да не дойде Видовден. Лошо е, че вересиите на Асен Василев ще ги плати честният бизнес – който е на светло, произвежда, това ще бъде един огромен данък. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред над 800 симпатизанти на ГЕРБ в Силистра.

Борисов бе посрещнат на крака и с бурни аплодисменти.

„Това, за което се хвалеха, че не вдигали данъците – сега изведнъж ще ни порежат. Тол таксите – това ще доведе до ново вдигане на цените. Всяка стока, която отива в магазина. Чудовищната инфлация – 16%. Асен Василев каза 16 милиарда има във фискалния резерв. Фискалният резерв към днешна дата – 10.03.2023 г. пише 12,4. От 1, като се извади 12,4, колко се получава? Това са в милиарди разлика“, посочи лидерът на ГЕРБ и показа документ.

„На 17 януари 2023 г. се тегли милиард и половина евро – три милиарда лева. Извадете от 12,4 три милиарда. С какво ще се плащат пенсии, заплати и всичко останало?“ пита се Борисов.

„Веднъж ги обраха по лев на литър бензин и нафта, обраха ги от газа – това, което струваше 100 лева, го плащаха 130, и сега продължаваме да харчим скъпа газ. Така че, който иска да продължи грабежът – да продължават. Когато седмици наред Шишков и Демерджиев говореха за ГЕРБ нито един журналист не каза, че това е намеса в изборите. Днес, като извадиха с какво разполагаме, как да им обещая, че това читалище ще го направим, като ги няма парите?“, попита Борисов и се обърна към събралите се хора в залата.

„Няма да допуснем борда да бъде мърдан. Вече излезе и лъжата, която говореха за еврозоната – освен инфлацията, ние нямаме критерии. На 3% дефицит, ние казвахме, че е 7, а той е 6,9. Промяната нанесе щети, които нямат поправяне. Сега цялата държава трябва да се стегне, да се събират данъци, да се работи много, но това изисква усилията на всички“, предупреди той.

„Няма как да има безплатен обяд! Няма как да лъжеш с цифрите. ГЕРБ го няма от 2 години. Асен Василев днес обвини Радев и неговите хора в кражба, че искат да откраднат. Ние не сме били в управлението по никакъв начин.

„Разрази се една буря в държавата, която отнесе финансите и трябва да се поправи. Служебното правителство предлага мерки. Понеже разходите са много големи, ние партиите трябва да гласуваме рестрикции. Ако на 6 - 7 април има парламент, ние ще получим проектобюджета. Защо задължително трябва да има правителство? Нито една партия, съмнявайки се, че пак ще отидем на избори, няма да гласува тези промени. Как да гласуваме увеличение на данъка на ресторантьори, бизнес, туризъм и т.н.? След войната в Украйна няма руски туристи. Как, след като ние го намалихме, за да оцелеят? Тези проекторешения, което служебният кабинет ще внесе, не виждам как ще срещнат мнозинство. Тогава ще се стигне до реален фалит, сега има само предупреждение. Този бюджет няма да мине“, предупреди лидерът на ГЕРБ.

Той призна, че неоткровеността го дразни много и реагира. Повод за това признание стана телевизионното участие на бившия финансов министър по-рано днес по повод финансовото състояние на държавата.

"Разбираме, че има чадъри от правителството на Радев за стотици милиарди. Това каза Асен Василев при Цветанка Ризова. Вика, че хората са с една идея по-добре. Той или не ходи на магазин, или не пълни гориво. Това, което разбирам от него, е, че служебното правителство граби“, допусна Борисов.

"Фискалният резерв ще изтънее още. Ако ние, победим, аз знам как. Техният лозунг е "Има как". Кога употребяваме този израз. Когато нещо не може да се направи и отговорът е "Има как", тоест по втория начин. Аз знам как", предупреди той.

"Пускат слух, че някъде отвън щели да ме наведат и ние щели сме да подкрепим правителство, за да могат да довършват кражбата. Партньорството е в кръвта ми. Ние първи застанахме на страната на Украйна, защото Путин е агресор. Без равнопоставено участие на ГЕРБ във властта, не може. Празен чек не подписваме", отсече лидерът на ГЕРБ.

"Победата ни трябва да е с разлика. Ние вече сме ги победили. Познавам ги тези хора, интересува ги само да се докопат до властта, след това ще се изпокарат зверски. Нали гледате в Америка как падат банките. Към октомври трябва да излезем на пазара поне за десетина милиарда. Ако няма редовно правителство, ще ни одерат с лихвите. В момента България е над милиард и половина на година лихви. 10 г. сме държали бюджета на излишък. Когато аз ръководех, бяхме с Естония първи по бюджетен излишък. При мене газът е бил 33 лв., при тях 300 лв., сега е 100 лв.", изтъкна той.

"И това ще мине. 1300 г. сме оцелели, ще оцелеем и след тях", даде надежда Борисов избирателите от Силистра.

"Състоянието на бюджета на България е критично, пред фалит, ако с една дума трябва да коментираме доклада на финансовия министър. И трябва да знаем на кого го дължим това. Дължим го на некомпетентното управление на ПП, които само за няколко месеца съсипаха държавата. Ние предупреждавахме през последните 2 г., че ще се стигне до този момент. Увеличаваме и дълга на България. Нашите деца и внуци ще плащат невъзможността на ПП и техните коалиционни партньори", коментира бившият министър на енергетиката Теменужка Петкова, водач на листата на ГЕРБ-СДС в Силистра.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 70 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 от 14 години

    107 5 Отговор
    само това правите всичките заграбили властта
  • 2 Аха

    82 17 Отговор
    Залпът срещу народа и ПП ДБ е от две бутафорни, но синхронизирани гърмящи дула.
  • 3 Не съм чел

    128 8 Отговор
    Здравей бай ганьо. Толуп. Поздрави от пкп
  • 4 Тиква-главатар

    121 15 Отговор
    Има риск да сменят Гешев и да вкарат цялата ми шайка, барабар с мен в пандиза

    Коментиран от #65

  • 5 руZофилията V шOк!

    105 12 Отговор
    Ето го вожда на матряла. Пак иска постни пици за да има за ГЕПИ-джийските фирмички.

    Коментиран от #97

  • 6 Гост

    121 5 Отговор
    Днеска некъв "специалист" каза, че държавата ще фалира и ей го крадеца от Банкя и той се метна на тая вълна
  • 7 Точно ти

    100 7 Отговор
    за икономика ,развитие и просперитет да говориш?! Единствено можеш да плашиш гаргите на село !
  • 8 ТаУмВзе

    75 3 Отговор
    БЕЛЕНЕ!
  • 9 САТЪРА НА ХАНА

    75 7 Отговор
    НА БАЦЕ ПАРИТЕ МУ СА В КАНАДА , АКЦИОНЕР Е В
    СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ДЪНДИ ПРЕШЪС
  • 10 Банкови гаранции

    73 3 Отговор
    Използват снимките от чекмеджето като гаранция и им отпускат заеми.
  • 11 Въпрос

    74 14 Отговор
    Правителството на Радев и Боко говорят в синхрон плюс Славчу.Някой да се съмнява какво ни гласят?
  • 12 Срам няма тоя

    79 4 Отговор
    Росица Велкова : "Това са интерпретации от журналисти, които така са разчели доклада", обяви тя на въпрос за фалита, посочен в заглавието на публикацията, какъвто няма в текста на нейния доклад....
    На всички е ясно че за Герб е важно хората да бъдат уплашени и да живеят в стабилна бедност за да могат такива като тоя да пълнят чекмеджетата
  • 13 Тиква

    84 4 Отговор
    ИдИота пак се появи!
  • 14 Гост

    85 6 Отговор
    А бе, нагляр мазен, долен, ти ли ще говориш за честен бизнес бе?!! Как нема кой да те набута у централния! Как няма един мъж с топки! За честен бизнес тоя ще ми говори....
  • 15 българин

    76 3 Отговор
    Тиква, кратуните намаляха, няма КОЙ да се хване на пич масалите ти, време е да разкажеш нещо, което познаваш и разбираш, нещо за шкафчета, пачки, кюлчета и асфалт, а след това при бай Ставри, там ти е мястото и ще те слушат в захлас има на какво да научиш престъпниците.
  • 16 Сеирджия

    62 10 Отговор
    Бойко, Славчо и Копейкин станаха експерти финансисти. Колко му е. Нещо като Бай Ганьо - журналист.
  • 17 Дончев

    62 5 Отговор
    Борисооов,ще играеш сантасе със бай Ставри на ,,вързано,, поне 20 години!
  • 18 Абе тикво нагла

    62 8 Отговор
    Твоите падежи от твоите кредити са тези заеми. Тиквата теглеше и отиваха в инхаус и народа ги връща, а ПП ги даваха на народа народа ще си ги връща. Какво искат герберастите отново инхаус в превод вхаус и после ред вхауса. Ядохме и такава попарица и пица.
  • 19 квс

    37 7 Отговор
    айдее, и другия фатмак се изока. чудно ми е как ще обяснят че в края на януари 2023 бюджета е на плюс 500 млн.лева. къде го видяха този фалит? а фатмашкия финмин миналото лято твърдеше че дефицита за 2022 ще мине 11 млрд.лева /фактически приключихме с дефицит 1.3 млрд/, сега предвещава фалит, сигурно ще излезем напрофицит в края на годината. ама като ти куца елементарната математика сигурно е трудно да правиш прогнози
  • 20 ха ха

    50 4 Отговор
    нали се сещате как баце ще пребори инфлацията , ще натъпка всичко в гардероб не в чекмедже , а може и хола и спалнята да напълни , важно е населението да няма с какво да пазарува , а бизнеса ще си получава парите директно за лично ползване след облизване на пръстена
  • 21 толкова тъп

    55 4 Отговор
    Точно тази крадлива мутра ще обвинява някой,ч е е крал от магистрали......а точно той е този крадец.....ама нали така ги учат от краварското посолство....
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Град Симитли

    47 3 Отговор
    Тъп Манафффф!

    Коментиран от #26

  • 24 жокер

    10 52 Отговор
    Не ми харесва Борисов, но е мноого прав . В този сайт го псуваха, че увеличил дълга за 10 години с 16 милиарда. А сега се кефите на Кирчо и Асенчо, че са дръпнали едни 15 милиарда и са оставали дупки в бюджета за други 30 милиарда за 2-3 години напред - нали знаете кой ще плаща тази камара от дългове - ние данъкоплатците, децата внуците до 10 коляно...
  • 25 Сталин

    26 13 Отговор
    За 30 години западна демокрация,българина беше превърнат в жалък безправен и нещастен роб който само обслужва дебелите з@ дници на западните мародери
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 отшелника

    26 6 Отговор
    Вървим към гражданска война , само рязък завой на държавата може да помогне ,но с такива продажни политици няма как да стане , 30 години безвремие ,лъжи и измами ,кражби ,кражби ,кражби , засилили сме се и вървим на майка си в ПУТ.....
  • 28 Наглецо

    35 2 Отговор
    Ще повярвам,че държавата е фалирала,кога видя айдуците да се возят в обществения транспорт и живеят в панелка ! До тогава тинтири минтири.
  • 29 Наблюдаващ

    16 7 Отговор
    Човек трябва да е кретен ,за да не осъзнава,че финансовите системи са взаимнозависими! След като рухна тази на САЩ ефекта на доминото ще свърши останалото!Какво мислите, че ще се случи със стоиността на заплатите,спестяванията и инвестициите? Въпрос на малко време е...

    Коментиран от #42

  • 30 един

    13 11 Отговор
    Всеки ден теглят заеми бе,не всяка седмица!Теглят и ши счупят държавата,туй което ти напрай не моят го боядисат даже!
  • 31 Бойко Борисов

    33 3 Отговор
    Налива бензин я огъня. Съд !
  • 32 Верваме и три кълбета да направиш

    29 1 Отговор
    Шрек футбалероса да дава лекции по икономика е най-малкото смешно

    Друг е въпроса че тия е изтеглил най-много заеми от всички управлявали които е окрал с бандитите си
  • 33 Гепард

    35 2 Отговор
    Борисов лъжецът Двуличник мутра сее Паника а герб колко заеми теглиха ще го връщат данъкоплатците и Поколенията им Напред
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Ъхъъ

    10 5 Отговор
    Курсът лев-евро не е фиксиран в закон от
    06 Февр. 2020 г. !!!!!!
  • 36 Град Симитли

    20 1 Отговор
    Ето главния финансист на герперските келеши прости:

  • 37 Хохо Бохо

    38 3 Отговор
    Тоя го е яд, че му спряха краденето, а и го е страх - Кьовеши скоро ще приключи разследванията...
    И тогава - Бойко в затвора, ГЕРБ в историята
  • 38 разума

    30 2 Отговор
    Защо се натискаш да управляваш фалирала държава??????? Не ти ли стигат 10 год. "възход" на ..................Що не се опиташ да станеш като мен обикновен гражданин за да видиш какво ми е като безгласна буква в държавата.
  • 39 Историк

    27 2 Отговор
    Баце пак се изходи по теми от които си няма грам понятие. Винету разбира само от чекмеджета и джипки
  • 40 Дедо Къцен

    21 2 Отговор
    Баце лаже
  • 41 Да си теглим ли парите от банките

    19 3 Отговор
    Бе Борисов ? Какво точно ни казваш ?
  • 42 един

    11 1 Отговор

    До коментар #29 от "Наблюдаващ":

    Хората ти разправят, че фалита на тия две банки няма да се отрази пряко у нас,и че тези две банки си имат определена ниша в банковия сектор!
  • 43 Бг генералитет

    21 4 Отговор
    Тъпата мутра си е написал речта още преди изявлението на оная изтривалка от фин мин..сега се опитва да всява паника с лъжите си както обикновено
  • 44 Тулуп

    29 3 Отговор
    мръсен, и след сто години няма да се оправим след тебе! Не те е срам!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Няма за кого да се гласува

    18 2 Отговор
    Трябват ни нови хора, които нямат нищо общо с тези, но няма да го допуснат.

    Коментиран от #57

  • 47 Казва ограбилият с 500 млрд

    25 2 Отговор
    БГ. Тоя е за гилотина
  • 48 8888

    23 3 Отговор
    Баце, вече е Пинокио- вижте му носа!!!
  • 49 Тоя, от снимката ,екземпляр,

    28 4 Отговор
    изтегли 18 000 000 000( осемнадесет милиарда) евро заем,от които в България не влезе нито един лев,и сега има наглостта да да говори за заеми от Държавата! Затвора ти е малко,унищожителю на България! Никога повече герб!!!Не на партиите а войната! Гласувайте!!!
  • 50 Гост

    24 3 Отговор
    Тая маймуна всичко ще каже и направи то пак да се възкачи на кацата с меда най-отгоре

    Коментиран от #61

  • 51 Лоши времена идват казаха

    20 4 Отговор
    В България според Борисов само лицето Влади Горанов може да тегли заеми защото е честен и почтен..зора на милиционерите в бг е че ще трябва да плащат данъци за да се покрива бюджета и това е драма от първо ниво
  • 52 обективен

    24 4 Отговор
    Тоз докато е на свобода в държавата ще е все така.
  • 53 ТИ ТЕГЛИ

    24 4 Отговор
    ЗАЕМИ ПРЕЗ ЧАС. ТИ И ДЯНКОВ ОПОСКАХТЕ ПАРИТЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ. ТИ СИ ПЪЛНИШЕ КАСИЧКИТЕ СЪС ИСТИНСИ ЕВРА И КЮЛЧЕТА ЗЛОАТО. МЛЪКНИ И СЕ СМИРИ.
  • 54 Ехаас

    20 3 Отговор
    Крадеца вика дръжте крадеца! Искате ли да сте Тулупи, или сте Тулупи. Само вие си решавате. Босът на мафията ви ограбва а вие гласувате за него. Що за тъп народ сме! После ревете за пенсии, заплати и светло бъдеще. На нас само Путин ни трябва. В тюрмата и в Сибир! Може и в Белене да ви ядат прасетата!
  • 55 ъхъ

    22 4 Отговор
    Някой трябва да плаща и вашите заеми. Затова се теглят.
  • 56 Гражданин

    24 4 Отговор
    Боко Банкянски надмина Ганьо Балкански с 200!
  • 57 Има,има

    3 13 Отговор

    До коментар #46 от "Няма за кого да се гласува":

    Възраждане е партията,която е против статуквото! Против въвличането на България във войната!Против вземането на страна в конфликта между Русия и Украйна!За Независима България!!! Никой не може да забрани на Българския Народ да определи в каква посока да върви България във външнополитически план! Гласувайте!!!
  • 58 Тони

    26 4 Отговор
    Мутрата е побеснели. Две години не е краднал.
  • 59 Българин европеец от Банкя

    22 2 Отговор
    Боко да каже колко плати на дебелата и на оня енергийния да пускат димки
    Ей тулуп ако беше нормален досега да си пукнал от злоба..но ти си ненадминат дебил просто
  • 60 Боко

    23 3 Отговор
    По професия пожарникар, но разбра от строителство, икономика, футбол и много други неща.
  • 61 хе хе

    22 0 Отговор

    До коментар #50 от "Гост":

    Вялата избирателна активност ги мотивира такива. Не спете на 2.04., ами си довършете работата!
  • 62 СЗО

    23 4 Отговор
    Боко трябва да го съдят за всяване на страх
  • 63 Име

    21 2 Отговор
    Няма политик от ГЕРБ да не е със скъп костюм - добре нахранен, сигурен в бъдещето си - дебело им е около врата.

    На фона на пълната мизерия - та дори децата си не можем да посрещнем абитуриенти, не е единичен случай.

    Приказки от Шехерезада, то да взима висока заплата - добре, но да е в час с обстановката.
  • 64 Да бе да

    19 2 Отговор
    "боко: От година и половина всяка седмица се теглят заеми, има риск от фалит"

    Понеже е учил икономика в милиционерското !😂
    Чудя се дали е сметнал "фалита" във филии със свинска мас или в минискуси ?
    Този мастит клоун вече уморява !
  • 65 Роб Халфорд

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "Тиква-главатар":

    Дано!
  • 66 __!__

    18 0 Отговор
    Ако всички факани политици върнат за 33 година заграбеното от тях, Швейцария няма да може да ни стигне.
  • 67 Адиос толуп прост

    23 3 Отговор
    Този боклук е в абсолютна паника...
    На 2.4.2023г излизаме и измитаме шайката му,веднъж за винаги....
  • 68 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    17 2 Отговор
    Не може да Фалираш,КОГАТО СИ В БОРД!!!!Али баба с 40те си разбойника се опитва пак да ви лъже!!!Как един от вас с тези 65 поста не написа ОЧЕИЗВАДНОТО????Толкова ли сте,финансово неграмотни????Пак ли за Драките и бидето..........????
  • 69 Дядо ви КуРтИ От Село ПиПеРкОвО

    19 1 Отговор
    Преди време, когато 💀 пускаше всяка седмица записи с този крадец...
    Толупа се криеше къде ли не....
    Сега отново се активизира....
    Нещастен крадец...
  • 70 Даже да е само това

    14 0 Отговор
    12 спокойни за света години кой беше на власт? Кой ги прекара в разходки и с ръцете в джобовете? Кой?
  • 71 Честно казано

    17 1 Отговор
    Това момче губи ценни секунди да стяга куфарите за Африка..
  • 72 Име

    17 0 Отговор
    Не му се излиза в пенсия - да се разхожда безцелно - за минерална вода, като че ли е нещо срамно, предполагам - ще получава пенсийка. Все пак - е бил държавен глава, учен човек. Докара ни до последно място в Европа.

    Заради комунистите - те се крият в Паметника на руснаците, като ги съборим - и ще се оправим.

    Ако не бяха Сергей Станишев и сушата - щяхме да сме напред. А и ако не бяха убили роднините му.
  • 73 Пенчо

    11 0 Отговор
    От интелигентни хора няма спасение от простотията!
  • 74 Ерор 404

    8 5 Отговор
    Делът на държавният дълг към брутния вътрешен продукт на България преди мафиотите от герб беше едва 15%, след 12 години тяхно управление стана 35%, след шестмесечното управление на неофашистите от ПП стана 45%. Изводите сами може да си ги направите! На Орешарски същите тези му направиха преврат за изтеглен 1 милиард заем.
  • 75 Тити

    25 1 Отговор
    И кой го казва мафиот номер едно който ни обираше в продължение на 12 години.
  • 76 Писаръ

    21 2 Отговор
    Боко: Руснаците са аут, всичкото джепане да отива в Украйна.
    Магнитът: Ще си в следващия сезон, нямаш аргумент. А турския поток, кучето на Вова?
    Боко: Теглиха заеми, заеми, докато ме нямаше две години
    Магнитът: И ти тегли много, много повече за 12 години власт, отколкото за последните две. Третият сезон е сигурен...
  • 77 Слав

    24 1 Отговор
    Ти не трябваше ли да си при бай Ставри???
  • 78 Аз...

    20 0 Отговор
    Не ти ли писна да лъжеш и плашиш хората?
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Наглец

    15 0 Отговор
    Бок лу чав, пак ли изпълзя?
  • 81 Да бе да

    20 0 Отговор
    "От година и половина всяка седмица се теглят заеми, има риск от фалит"

    Самода поясня !! Този пъпеш казва че България е теглила заеми 77 пъти от както го изритаха от властта! Което е кретенизъм !
    Аз бих го съдил за лъжа , но е безпредметно ! Този е патология и е доказано в съда няколко пъти😅
    Ако искаме лъжец на власт , вижте му снимката по горе!
    Притеснявам се че е изгубил връзка с реалността , скован от страх
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 пффУ

    17 0 Отговор
    Хора, с такива слухове фалираха КТБ. Не се връзвайте на герберската пропаганда. Не се поддавайте на паниката. Нещо отвратително искат да правят, за да вземат властта. Каквото и да са подготвили, е подло и мръсно.
  • 84 макс

    8 0 Отговор
    Теглят я,от теб се учат!Гледат да те стигнат в кражбите!
  • 85 пффУ

    15 1 Отговор
    Трябва да се забрани такова говорене като на ББ. Няма право да всява смут и страх сред обществото. И това да му е предизборната кампания. Плаши ни, както ни плашеше с Ковид и после ни затвориха. Гавра с народа.
  • 86 пффУ

    13 3 Отговор
    Уговорили са се Слави и ББ да говорят едно и също против ПП. Нинова и тя приглася. Такова говорене е недопустимо. Всява се всеобща паника и страх с цел да спечелят изборите.
  • 87 Анонимен

    11 1 Отговор
    Г - н Василев е много умен, казват го от езиковата елитна гимназия, Хасково.
  • 88 Затвор,

    16 0 Отговор
    За Тулупа!
  • 89 В името

    16 0 Отговор
    На бъдещето на децата ни се скрийте в зайчарника и не се показвай крадлива мутро.много си жалък на снимката ,където целуваш ръка на шефа си Доган свит като мижитурка.А вчера крещиш истерии като ти стрелят с воден пистолет бутафорнста фигура.Жалък си,мислеше,че ще си вечен и няма да цъфне корупцията ти и схемите ти.В затвора е твойто място.
  • 90 пламен

    16 0 Отговор
    Толуп, кажи за банкнотите по петстотин евро от шкафчето...по сериините номера откриха че са истински и кои банки в Германия и Испания са ги печатали....
  • 91 ЛИЛИ

    13 0 Отговор
    Този дебелокож нахал, да върне милиардите от откраднатите пари от магистралите, да върне кюлчетата злато, да вземе накрая да се скрие и не показва , а той се пъчи и заканва!
  • 92 Катинара

    11 0 Отговор
    Той знае как! Вярвайте му, 12 години локуми,локуми-рекламно лице на локуми в Гърция. Писна ми вече десетилетия да ни поучава, да ни заплашва-смири се и замълчи. Бай Ганьо 15 ти сезон.
  • 93 Деси Банева

    9 0 Отговор
    тоя крадец съсипа държавата, която още 10 г ще я изправяме на крака. Тоя примат умира от страх ако остане сам и го глътне СЦЗ.
  • 94 Тома

    10 0 Отговор
    Борисов беше посрещнат на крака и бурни ръкопляскания и скандирания бкп кпсс бкп кпсс
  • 95 Българка

    8 0 Отговор
    След тези изцепки Гешев трябва да се намеси за всяване на страх и подклаждане на противодържавни действия с фалшива информация за фалит на държавата. Това е в ощърб.на националната сигурност. Този иска да счупи държавата за да не му се търси отговорност за кражбите на милярди лева от бюджета.
  • 96 Веселяк

    1 3 Отговор
    Аз ше гласувам за русофилите и Волен само за майтапа 🤪 а иначе въобще не дреме 😆
  • 97 ПарапетПетко

    0 5 Отговор

    До коментар #5 от "руZофилията V шOк!":

    Знаем, че не искате постни пици, за вас само пиците с кристали стават. Постните за за народа, дето плаща за всяка магария, сътворена от кокоркирчовци и бойкоци.
  • 98 Любомир

    6 0 Отговор
    Рядко пр ост,некомпетентен и страхлив индивид /Б.Б./ тоест МУТРА. Иска да всява страх и че той е спасителя. Пр стако ти какво си помисли, че Българина е неук, необразован и прост като тебе и си мислиш, че можеш да го маниполираш с мутренските заплахи! Не, той иска да живее достойно и гордо без твойта личност и пасмина, между другото мястото Ви е в затвора, връщайки всичко откраднато. Конкурирате се с ДПС които маниполират свойте избиратели по същия вменяващ страх и те милите стоят бедни и поробени без право на собственно мнение
  • 99 Нашийник

    10 0 Отговор
    Затвор за тоя доказан престъпник и конфискация!
  • 100 И кво?

    2 1 Отговор
    Ще има фалит и толкоз 😆 много важно 🤣
  • 101 Майк Алън Патън

    5 2 Отговор
    А всички нормални и нейбоковизирани хора мечтаят за ВИДОВ ДЕН за Борисов и цялата му ШАЙКА ! Но докато Гешев е на поста си , няма как !8349
  • 102 оди пеш

    6 0 Отговор
    Ке ти поверява че е зле положението ако се откажеш да драпаш за власт. Пак искаш да разпределяш накрая на годината на твойте фирми с чували...
  • 103 Ангеларий

    4 0 Отговор
    Тиквата защо не е в затвора?
  • 104 дом

    4 0 Отговор
    Всяка дума казана от крадеца от банкя извън затвора е лъжа.
  • 105 Баба Пена

    3 0 Отговор
    Бойко много сбабичосан ми се чини. Много е кахърен.
    Бойчееее, на кого ни оставяш, чадо....
  • 106 Гражданин

    1 2 Отговор
    Бойко е от старата симеоновска генерация и е на 64 г пенсионер, хабер си няма от това, което е учил на запад Асен Василев финанси. Лично мнение и ясна гражданска позиция.
    Без паника, млади хора, където и да се намирате по света. Дори тока е същият. Без промяна от миналата и по миналата година. Много баби хилаво бебе. Номенклатурата на бкп дс нали ги виждам, не им се работи след пенсия, рабитят им турците, строят им, а те дават не съм свидетел от крадене и получаване. Те не са свикнали на труд бкп дс. Само политика, а има хора не ги вълнува политиката
  • 107 Писна ни

    4 0 Отговор
    И така да предположим че е. Каквото е писано да стане ще стане, предварително излишно създаване на психози в българия За банки и кво ли не. Но Василев най обширно обясни при Цветанка Ризова. Вярвам на младите, умните, но не и за пенсионера бойкоборисов
  • 108 бягай бе

    2 1 Отговор
    тъпак....
  • 109 Баба Гошка

    1 1 Отговор
    Зануляване отвсякъде. Старите кумунюнгери обичат да им е гадно.
  • 110 Страх тресе кочината

    1 0 Отговор
    Тоя е полудял от страх. Бай Ставри ще го излекува
  • 111 Яяаааа

    1 0 Отговор
    Ами вие какво правихте бе Тулуп. Колко милиарда заеми изтеглихте и колко Еврофондове окрадохте. Не те ли е срам още да се показваш! Мафиотски бос!
  • 112 НАЙ МНОГО ЗАДЛЪЖНЯХМЕ ПРИ ТЕБЕ БЕ КРАДЕЦ

    3 0 Отговор
    МОШЕННИИИИИК !
  • 113 МАРШ В ЗАТВОРА МУТРО ГАДНА !

    3 0 Отговор
    ПРЕСТЪПНИК !
  • 114 Боко

    2 0 Отговор
    Тази крадлива сврака няма ли най после да се скрие
  • 115 Живков

    1 0 Отговор
    Ако държавата фалира няма пълнене на шкафчета.
  • 116 тиквенсониада

    0 0 Отговор
    Какво ти пука бе , Бойко ? Важното е ти да си с пълни чекмеджета и да ползваш манекенките , чакащи по списъка на Мата Хари ! Нали ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове