Last news in Fakti

26 Март, 2023 19:26 4 129 31

67-годишен мъж се простреля в главата след скандал за силна музика

  • убийство-
  • пирогов-
  • скандал-
  • благоевград-
  • софия-
  • стрелба-
  • пистолет-
  • самуилово

Мъжът е транспортиран в столичната болница „Пирогов“ в тежко състояние

67-годишен мъж се простреля в главата след скандал за силна музика - 1
Илюстративна снимка: Shutterstock

Мъж от петричкото село Самуилово се е самопрострелял и е с опасност за живота. Това е станало след скандал за силна музика, съобщават от Областната дирекция на МВР-Благоевград, предаде bTV.

Около полунощ в районното управление в Петрич е получен сигнал за висока музика от заведение в село Самуилово. Пристигналите на място полицейски служители са предупредили собственика на заведението да не се нарушава нощната тишина.

Музиката е спряна, но около час по-късно е получен втори сигнал. Отзовалите се полицейски служители са съставили предупредителен протокол на собственика на заведението. Малко преди два часа тази нощ е получен трети сигнал и от пристигналите на място полицейски служители е съставен акт за нарушаване на Закона за шума и околната среда.

От полицията съобщават, че между собственика на заведението и 67-годишен мъж, който живее в непосредствена близост, е възникнал скандал. Мъжът, на когото музиката пречила да спи, е отправил заплахи с газов пистолет, преправен в боен. След това се е самопрострелял в главата.

Мъжът е транспортиран в столичната болница „Пирогов“ в тежко състояние. От полицията допълват, че за случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство. Работата по установяване на всички факти и обстоятелства, свързани с инцидента продължава, съобщават още от ОДМВР – Благоевград.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаглей

    39 2 Отговор
    Не е смешно. Много е заплетено
  • 2 гост

    62 3 Отговор
    Самопростреляли са го. Никой не спазва никакви правила. булгаретата мрът като пилци.
  • 3 Пепо

    57 3 Отговор
    Тази версия малко смърди
  • 4 а хааа

    37 2 Отговор
    И на мен един главанак с моторна резачка ми лази по нервите в събота и неделя, но нямам пистолет да го гръмна.
  • 5 самоубили са го човека

    60 2 Отговор
    чак толкова ниско ли паднаха хората за да измислят подобно оправдание ??? по-скоро би гръмнал собственика на заведението отколкото да се гръмне сам ! но ако в заведението са били лилавите явно така ще се приключи случая като “самоубииство”…

    Коментиран от #16

  • 6 Един

    39 0 Отговор
    И аз имах подобни проблеми в едно село , наблизо беше селския магазин и лятото пиянките бяха непоносими . Но си реших проблема ....по селата полиция и държава отсъстват !

    Коментиран от #18, #25

  • 7 оня с коня

    44 1 Отговор
    Според мен Гавазите на Собственика на Заведението са го причакали тоя Криминал,отнели са му Пищака и са го гръмнали с него.На полицията обаче тая Версия не й харесва щото Инцидентът е труден за разкриване и ще премине в Графа "Неразкрити убийства",което хич няма да говори добре за местното Полицейско ръководство.Затова и се лансира версията за "Самоубийство от Отчаяние",пък кой повярвал - повярвал!

    Коментиран от #14

  • 8 Дали

    30 0 Отговор
    се е само прострелян ?!
  • 9 Даскал Цеко

    12 3 Отговор
    А на бас, че до изборите ще арестуват този, който го е прострелял!

    Коментиран от #29

  • 10 Шопо

    20 0 Отговор
    МВР е ОПГ, всички началници на ОД на МВР трябва да бъдат сменени.
  • 11 Къде

    19 1 Отговор
    са експертизите , доказателствата и парафите на всички , констатирали , че се е прострелял ? Никъде !!!
  • 12 Корупцията убива

    13 0 Отговор
    А полицаите в Бобов дол и за опити за убийства не се помръдват!
  • 13 инспектор тюхчеф

    19 0 Отговор
    - Какво става тук, защо тази жена лежи в кръв , а чантата й е във вашите ръце?
    - Ами ... тя си изтърва чантата и аз хукнах да я гоня, за да й я върна.
    - И??
    - Ами тя се развънлнува и се подлъзна, затова падна и 3 пъти главата й издрънча в е този камък....
    - Добрее... Заисвам - нещастен случай при тренировка тип джоо-гинг. Благодаря за показанията гражданино!
  • 14 ами съвсем не!

    8 0 Отговор

    До коментар #7 от "оня с коня":

    Ако е така, мога да ти кажа, че въобще не е трудно за разкриване. Стига да има желание.
  • 15 Име

    2 3 Отговор
    С това газово плякало къде е тръгнал
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Мъжът, на когото

    23 0 Отговор
    музиката пречела да спи. Че на кого, освен на дебил шум през нощта няма да пречи да спи. И нека позная - пречела е и на другите, но те са се свивали като мишоци и не са посмели да излязат навън. И това е било постоянно. Безделниците спят през деня, а през нощта вилнеят. И смятайте колко им дреме от полиция, след като им видят гърба и пак надуват чалгата. Сега ще се пишат дискриминирани и да си берат дертовете нормалните.
  • 18 Това е решението,

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "Един":

    но само ако си млад и по-здравичък. Оня се напил, падал насам-натам и кой му е крив.

    Коментиран от #23

  • 19 Коко

    13 0 Отговор
    """""Мъжът, на когото музиката пречила да спи, е отправил заплахи с газов пистолет, преправен в боен. След това се е самопрострелял в главата."""""""" Скалъпена работа!
  • 20 От Варна

    26 0 Отговор
    Доказано е, ме шумът убива нервната система. Никой в България не спазва поне прилично поведение за туширане малко от малко този голям проблем. В кооперациите освен домашни вечеринки, когато музиката загърмява след 23 часа по правило, сега неприятности създават накачените нанякъде климатици. Обикновено не последна технология, за по евтино, освен че оливат с вода , създават нетърпим шум, особено в тишината през нощна. Няма никакви правила за инсталиране на тези съоръжения, кой където свари, но винаги над прозорците на по-долния етаж. Ако се случи спалнята ти, подлудяващ! Идвало ми е да бутна желязна пръча в перката, но после ще се избием.Българите нямат никаква култура на съвместно съжителство!
  • 21 56874

    15 0 Отговор
    Да, щото нямаме държава, а полицайчетата треперят от всеки собственик на заведение. Трябвало е 67г да е прострелял собственика на заведението, тогава щеше да има справедливост.
  • 22 2169

    15 0 Отговор
    виновни са полицаите те са длъжни да вземат мерки да не се стига до тук при нас в гео милев кварталната я мързи да се занимава и като я викнеш ти пише акт че си я изкарал без причина и нещата стават още по зле после защо има престъпления има защото полицията поощрява престъпниците
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Жооггг

    8 0 Отговор
    Аз мислех че се е самозастрелял 6 пъти в гърба.Вижте, помислете върху моята интерпретация, звучи по достоверно
  • 25 Aлфа Bълкът

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Един":

    Коктейл Молотов 😉

    Коментиран от #27

  • 26 Aлфа Bълкът

    12 0 Отговор
    Отиваш да потърсиш сметка на мазния кючекчия дето надувал уредбата и се самопрострелваш в главата.
    Дали ще се сетят да вземат натривки от кючекчията?
  • 27 Иво

    5 0 Отговор

    До коментар #25 от "Aлфа Bълкът":

    майтапа настрана, аз навремето по подобен начин ги лекувах и имаше ефект. Така става, когато ръката на закона е твърде немощна или твърде къса, както става по селата.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Полицаят и шума

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Даскал Цеко":

    Не може, Цекооо! Не може! Но ще докажат, че собственикът на заведението е притежавал боен пистолет, преправен на газов. Освен това никъде в указанията за полисмени не пише, че след работа трябва да слушат само класическа музика!
  • 30 баце

    5 0 Отговор
    Чалга ли са пускали тия, че човека се е гръмнал сам.
  • 31 пенко

    5 0 Отговор
    ВСЕКИ ПОЛИЦЕЙСКИ СЛУЖИТЕЛ- ТРЯБВА ДА ИМА ИНСТРУМЕНТИ ДА НЕУТРАЛИЗИРА СИЛНА МУЗИКА - И НАГЛЕДЦИ !!!!!!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове