Last news in Fakti

25 Април, 2023 09:37 1 611 31

Харизанов: Започва да се формира една паралелна реалност кой е спечелил на тези избори

  • георги харизанов-
  • паралелна реалност-
  • избори-
  • победител

„Трябва да се признае, че ГЕРБ и „Промяната“ стъпват внимателно. Срещата им ще е стъпка към разговора. Казвам, че двете партии трябва да балансират нещата, за да загубят поравно, защото има да се свърши работа - бюджет, Висш съдебен съвет с изтекли мандати, регулатори с изтекли мандати, КЕВР“, каза Асен Григоров

Харизанов: Започва да се формира една паралелна реалност кой е спечелил на тези избори - 1
Снимка: bTV

От тази среща нищо не зависи. Хубаво е, че я има. Започва да се формира една паралелна реалност кой е спечелил на тези избори. Ние сме в ситуация загубилият финала на „Уимбълдън“ да отиде при победителя и да му каже – моите фенове не те харесват. Остави организаторите, турнира, резултатите – нека аз да съм шампион. Привържениците на втория няма да харесат първия. Това коментира в предаването „Тази сутрин“ политическият анализатор Георги Харизанов преди срещата между ГЕРБ-СДС и „Продължаваме промяната - Демократична България“.

Според него пред ГЕРБ няма други варианти за коалиционни партньори, тъй като партията е приела решение да не управлява с Българската социалистическа партия.

„Ще загубят много повече, отколкото да направят с ПП-ДБ. Това не притесняваше „Демократична България“, която направи Корнелия Нинова вицепремиер. Макар за коалиция да не може да се говори, парламентарната подкрепа е друго нещо“, уточни Харизанов, цитиран от novini.bg.

„Аз виждам финал на „Уимбълдън“ и при мачбол този, който води в резултата, отказва да бие сервис, защото го е страх, че ако спечели мача, публиката ще го освирка“, добави журналистът Асен Григоров.

„Ако се стигне до редовно правителство между ГЕРБ-СДС и „Продължаваме промяната – Демократична България“ и двете ще загубят, но то трябва да е поравно. Спешно и наложително е България да има редовно правителство с висока степен на легитимност, за да може да се приемат промени и бюджет“, посочи той.

„Трябва да се признае, че ГЕРБ и „Промяната“ стъпват внимателно. Срещата им ще е стъпка към разговора. Казвам, че двете партии трябва да балансират нещата, за да загубят поравно, защото има да се свърши работа - бюджет, Висш съдебен съвет с изтекли мандати, регулатори с изтекли мандати, КЕВР“, каза още Григоров.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нагъл

    28 2 Отговор
    и крадлив , все печалби в главата му !

    Коментиран от #20

  • 2 Тома

    30 2 Отговор
    Жоро трабата беше в немилост но като е целунал някои части от тялото на тиквата пак тръгна по телевизиите да ръси лъжи и глупости
  • 3 Краварска медия

    17 2 Отговор
    Въпроса е кой ги е загубил.А отговора е:всички ние
  • 4 боко

    22 4 Отговор
    Харизанов крадлив сикаджииско гербераски тулуп трябва да си в Белене заради напоителни системи които унищожи бок---
  • 5 СЗО

    19 6 Отговор
    Айде и тоз изкара ПП-ДБ виновни.....А Боко е СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА!
  • 6 СЗО

    15 2 Отговор
    По принцип няма много доверие на ППто, обаче забелязвам че кой каквото и да направи (или не направи), все изкарват ПП-ДБ виновни....това ми дава надежда.
  • 7 Двама се карат, третия печели

    15 4 Отговор
    Изборите са нелегитимни, протоколите са надраскани, избирателната активност е твърде ниска. Печели предимно Възраждане, защото постоянно си увеличава резултатите.

    Коментиран от #23

  • 8 вседцфдс

    18 1 Отговор
    Жоро тръбата пак се появи да лъже и да ръси мозък дето няма. Тоя некадърник ограби българите и унищожи поливната система на България, взе парата а 7 милиона българи обедняха заради тоя паразит и сега излиза и акъл раздава. В затвора трябваше да си излежаваш присъдата некадърник, в затвора. Мръсни паразити грабят и вместо в затвора интервюта дават едни и същи нахалници. До кога ще търпиш българино???
  • 9 дон

    17 2 Отговор
    Хлебарката на ГЕРБ изпълзя. Нямаше го дълго време, криеше се в канала.

    Коментиран от #11

  • 10 Борг

    8 4 Отговор
    Браво на Григиров!
  • 11 Ккк

    16 1 Отговор

    До коментар #9 от "дон":

    То няма вече канал. Бай Харизанчов го наряза преди години
  • 12 Ван дер Любе

    8 2 Отговор
    Сревнението с Уимбълдън е леко некоректно :) По-скоро сме в ситуацията играе се финал на българското първенство по футбол. И на единия отбор му признават гол след засада и става шампион. И пъвият предлага на втория хайде да затворите вашия клуб и да дойдете в нашия и пак ще биеме с подкупи към съдията и феновете (те са прости като, но вие ще станете прости, по-лесно е). А втория казва няма да дойдем и ще се борим сами. Няма драма. ГЕРБ да предложи правителство на малцинството или пък коалиция с ДПС и БСП и другите. ПП-ДБ ще подкрепя правилните закони и ще бъде конструктивна опозиция. Няма нищо страшно. Това. Няма какво да се мотаме повече, да се действа.

    Коментиран от #17

  • 13 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 1 Отговор
    Политиците неим дреме за обикновените Хора
  • 14 Бабугер

    11 1 Отговор
    След продажбата на тв Европа Жоро тЪрбата остана малко безработен бард на ГЕРП
    Беше въпрос на време да изплува възмъжал, насъскан като градински охлюв!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 мдааа

    8 2 Отговор
    Паралелната реалност е на ГЕРБ. Следва ново излизане по улиците.
  • 17 Ивана дере Любо

    6 1 Отговор

    До коментар #12 от "Ван дер Любе":

    Ми то винаги е било така. ДПС и БСП винаги са били във властта. Половин дузина партийни кадри на Партията- хранилница са в ГЕРП и сега. То поради този факт половин България не излиза да гласува.

    Коментиран от #30

  • 18 мдаа

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "Веселяка":

    А а аз гласувах на баба ти за хвърчилото, но то отлетя...🤪😆✌️
  • 19 ИНЖ

    7 1 Отговор
    За съжаление в тази ситуация всички сме губещи!!! "Печеливши" са 2-3 олигарси, които слугуват на Кремъл!!! Предават Бг. А никой не уважава предателите!!!!
  • 20 При 60% гласували със "среден пръст",

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Нагъл":

    кой да ги е спечелил?

    Коментиран от #22

  • 21 Леля Гошо

    2 2 Отговор
    Уимбълдън не е само това което се случва на корта, но и нагласата и очакванията на публиката. В това отношение, сравнението е абсурдно и жалко
  • 22 тиририрам

    5 1 Отговор

    До коментар #20 от "При 60% гласували със "среден пръст",":

    Да, за този факт редовно си затварят очите. Точно това е опит да бягаш в паралелна реалност.;)
  • 23 мечтай си

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Двама се карат, третия печели":

    Няма толкова луди, че да ви дадат властта.
  • 24 Точен

    1 4 Отговор
    Спечил Възраждане, която е единствената българска партия и не разчита на ромски и купени корпоративно гласове. Макар че е корумпе, Харизанов е прав за загубилите умнокреСЛивци.

    Коментиран от #27

  • 25 Петър

    0 2 Отговор
    Как кой?!! Купейкин спечели 51%.
  • 26 Харизанов

    5 0 Отговор
    Известен като копача на тръби от Напоителни системи успя юи да завърши поне полувисше
  • 27 Израждане е партията на войната.

    3 1 Отговор

    До коментар #24 от "Точен":

    Антибългарска от създаването ѝ.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Минева

    1 0 Отговор
    Каква паралелна реалност? Изрод!
  • 30 Одран Любо

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Ивана дере Любо":

    Доста одран се почувствах :) Съгласен съм за негласувалите. Но ако бяха излезли, сега нещата щяха да са много по-добре. В момента Борисов и сие представляват около 10% от хората в България, същото е с ПП+ДБ. Но ако бяха гласували 80%, то и тези проценти щяха да са други. Някои партии нямаше да са въобще в народното събрание. Време е хората, които не харесват ситуацията в България да се разходят и да изберат някое по-малко зло. Във всеки случай ДПС и БСП са в максимума на гласовете за тях и щяха да с много по-малко влияние, отколкото сега.
  • 31 Къде

    1 0 Отговор
    Къде беше изчезнал този Х.? Да не е прекалил с хапа?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол