Last news in Fakti

27 Април, 2023 22:04 2 705 38

Каракачанов: "План Б" не е на Борисов, а на ДПС. В партиите няма грам срам

  • красимир каракачанов-
  • план б-
  • дпс-
  • партии-
  • срам

"Продължаваме промяната" се чудят как да направят правителство с лица от кабинета "Петков" и с него да овладеят големите градове на местните избори. ГЕРБ демонстрират пред външните фактори, че са готови на компромиси, но не искат да има правителство. За тях не е изгодно да влизат в коалиция със своите политически врагове", категоричен бе почетният председател на ВМРО

Каракачанов: "План Б" не е на Борисов, а на ДПС. В партиите няма грам срам - 1
Снимка: Bulgaria ON AIR

В медиите изтече потенциалният проектокабинет на ПП-ДБ. В него академик Денков фигурира като премиер, Асен Василев и Кирил Петков са вицепремиери, а генерал Атанасов - шеф на МВР.

Трябва да има правителство, но тези партии и този потенциален проектокабинет ме убеждава, че в тези партии няма грам срам. Ако народът искаше те да правят правителство, щеше да гласува и да са първа политическа сила. Гласоподаватели са объркани и разочаровани. От тези едва 405, които гласуваха, всъщност 5% не подкрепяха никого. Ако извадим и купения, и корпоративния вот, нормалните гласоподаватели са под 30%. Крайно време е да седнат и да се договорят като нормални хора, а не да се пазарят за власт. Това заяви почетният председател на ВМРО Красимир Каракачанов в студиото на "Денят ON AIR".

По думите му има външен натиск за съставяне на правителство.

"Ясно е, че хората не ги искат - нека да извадят нормални хора - експерти, да се сформира едно широко мнозинство, в което да влизат и други партии. Защо трябва да се наричат десни или евроатлантици", попита той.

Според госта обещанията за повишаване на инвестициите в България са неизпълними, тъй като "нямаме квалифицирана работна ръка".

"Парламентът отново е пръснат. Всички партии разсъждават егоистично. "Продължаваме промяната" се чудят как да направят правителство с лица от кабинета "Петков" и с него да овладеят големите градове на местните избори. ГЕРБ демонстрират пред външните фактори, че са готови на компромиси, но не искат да има правителство. За тях не е изгодно да влизат в коалиция със своите политически врагове", категоричен бе той.

Пред Bulgaria ON AIR Каракачанов отбеляза, че "план Б не е на Борисов, а на ДПС.

"Борисов няма да посмее да влезе в тази игра заради страха си от външни фактори, сред които пореден списък "Магнитски". Омръзна ми този цирк, унизително е", подчерта гостът.

Каракачанов коментира и състоянието на армията.

"Чувам, че се готвят да подпишат споразумение със САЩ и да се превъоръжаваме изцяло оттам. Нашата индустрия - кучета я яли. Моята политика беше всичко да се прави в България", обобщи той.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    20 20 Отговор
    Слагат Денков, че като гръмне първата пиратка, да подаде оставка.
  • 2 Русенец

    30 11 Отговор
    За Украйна можем да правим и изнасяме, а за нас не можем и ще внасяме от краварника, скъпо и пре-скъпо.
  • 3 Шкембе войвода

    43 7 Отговор
    Ха ха ха ха ха. Забравен и ненужен

    Коментиран от #26, #34

  • 4 Град Симитли

    32 1 Отговор
    ".... Нашата индустрия - кучета я яли. Моята политика беше всичко да се прави в България", обобщи той.... "..
    ... Чи кЪ!
    Ф16 ги коват с теслите у Връбница, още малко остана!
  • 5 Хахаха

    26 2 Отговор
    Лизач на виснали топки номер 40,за седмицата.Ще ги докараме ли да 50?
  • 6 Мнение

    26 14 Отговор
    Мълчи бе била т....рба, щото ти и далаверко го играхте мръсно срещу Волен и ако го бяхте слушали сега щяхте да сте силен патриотичен фактор...а в момента сте НИЩО...и затова сега гласуваме за Възраждане!

    Коментиран от #13

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Реалист

    17 13 Отговор
    Къде остана тоз тюфлек от биллат?
  • 10 Дрън дрън та пляс

    15 4 Отговор
    Голямо вардене и застъпване за герп, искаше ви се вие да сте им пак патерицата ама те си избраха чалгарите тоя път, за да ги погребът веднъж за винаги
  • 11 Наивник на средна възраст

    23 2 Отговор
    И на мене ми омръзна "хора" като тебе да се изявяват и да критикуват,без да притежават нито морално,нито каквото и да е право на това.Като патерица на ГЕРБ се ояде,вкара сумати имоти на ВМРО в частна фондация и за какво - за да говееш още и още.С голямото си шкембе седна и за армията да говори.Ми ти и всички преди тебе я ликвидирахте тази армия.Къде видяхте армия,дали и полк годен ще съберете...Помниш ли умнико онзи френски министър дето предпочел да има 100х. български войника пред която и да е европейска армия....Ми де са сега тези 100х.войника бе безсрамнико."Армията" ви е 1/3 от числеността на полицията ви,за качества и способности - да се помолим Господа да не се налага да ги показва...Тръгнал и той акъл да ръси..ояден търбух...Отврат...
  • 12 Елбасан

    12 4 Отговор
    тоя Топка войвода позволи на Манолова Капон и Дончева да влазат и съсипят България.
    страничен въпрос


    -как получихте имотето на ВМРО в 90-те
  • 13 То няма значение.

    8 3 Отговор

    До коментар #6 от "Мнение":

    Вие все за малоумници и предатели гласуваш/те .

    Коментиран от #16

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 тюфлек , план затвор

    18 2 Отговор
    Само за над двата милиарда на американците за обещание да ни направят някога осем самолета и произтичащите от това заплахи за националната сигурност с Тиквата и присъдружната ви парламентарстваща по темата Шайка , трябва да отнесете по едни 50 години на калпак без право на обжалване .
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Читател

    11 1 Отговор
    Преди няколко години пееше други песни това 🐷
  • 18 Величко

    16 1 Отговор
    Опааа ... ! Шкембе войводата пак се обажда , бе ... ! И той има очи да говори за срам ! ? Ау , ау , ау ... чак аз се засрамих ... !
  • 19 Факти

    5 2 Отговор
    Хората ги искат и са заедно бкп гербдпсбсп. Поне тук от моите наблюдения е така. Дадоха им, крадоха и няма да пуснат лесно кокала на ПП. А и да им пуснат малко, кой ги познава по чукарите младите от ПП, никой, а в тия краища забрави за умните, и ако ги има, те са малък процент.
  • 20 Дааа

    6 0 Отговор
    Нашата военна индустрия трябва да се развива,нови разработки,нямаме специалисти ли,плюс допълнителни дейности за ремонти и каквото може да е тук за да имаме престиж,а не само да правим оборот на чужди компании.
  • 21 хммм

    7 2 Отговор
    ПП/ДБ са много повече патриоти отколкото бяхте вие.Не предлагате нищо! Не сте сред живите. Отказахте се доброволно от изборите, затова сега ще мълчите!!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Сложно е,но едно

    3 4 Отговор
    Многопартийно правителство от най добрите доказани и можещи и само в интерес на държавата и обществото.Не на думи,като кирчоасеновците,де лъгаха и крадоха и манипулираха хората,а достойни.Дали?На времето Гошо Димитров какъвто и да е, събра от цялата страна най добрите в екипи за проучване, проектиране и начини на възстановяване на държавата.Невъзмоможния при други обстоятелства бригадирски период след войната.Не броя мизериите и грешките преди и след това на вожда,а положителното,постигането на ентусиазма и силата на духа сред младите да помогнат и реализират ударно за кратък период множество нови обекти,крайно важни за страната.
  • 24 Гръч

    2 0 Отговор
    Види ми се поотслабнал
  • 25 Гръч

    5 0 Отговор
    Види ми се поотслабнал от срам
  • 26 Гачо

    0 4 Отговор

    До коментар #3 от "Шкембе войвода":

    Ти му се смееш, ама Пиклю войвода си осребри доста добре политикантстването като Белата Златка и сега се смее отстрани.
  • 27 Е гати държавата

    6 2 Отговор
    Той Денков е човек, зависим от БОКо+БКП-шайката! Десетина години беше зам-шеф на МОН и шеф на Фонд ""Научни разгепвания" и преразпределяше стотици милиони годишно за "научно" разгепване! Представил се е като изпълнителен безхарактерен партиен некадърник! Беров беше само професор, а тоя е партийно новоназначен "академик"! С държавни пари си купи от "научните" айдуци комунистиеската кайме-титличка "академик"!
    Денков е олицетворение на пълната разруха на образованието и науката! Сега остава да унищожи всичко останало - по партийно-олигархична, мутро-милиционерска и фатмашко-ченгесарска целесъобразност - за да се замажат всички кражби и безаконие за последните 40 години!
  • 28 Артилерист

    6 1 Отговор
    Ама ние на американците само за това им трябваме- да ни вземат парите от заеми и да даваме своя принос за да работи американския военнопромишления комплекс или да си пълнят гушите, тези от дълбоката им държава...
  • 29 Така е то

    5 3 Отговор
    Денков стана академик докато беше министър за по лесно.Имало ли е конфликт на интереси?И какъв му е научния пинос за тази титла никой не разбра?
  • 30 Я Я Я Я ДА

    3 0 Отговор
    ИДЕ ВРЕМЕ РАДЕВ ДА СИ ПОНЕСЕ / ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ГЯВОЛУКА ИЛИ НЯКОЙ ОКОЛО НЕГОВОТО ПОТЕКЛО .......................................................................................................................................................................................................ДОСТА ГОЗБИ СГОТВИ НА ХОРАТА - МНОГО ГО ОБИЧАТ ......................................................
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Във ваксините има живак

    1 0 Отговор
    Този още ли е в политиката?
  • 33 Брат Румен Ралчев

    1 0 Отговор
    Това е нашето мутренско знаме отгоре отдясно накрана.
  • 34 Хахаха

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Шкембе войвода":

    Но казва истини. Как си го представяш да закрием военната индустрия и да сме подчинени изцяло на сащ? герб и пп дб трябва бъдат изхвърлени от парламента.
  • 35 истина е Каракачанов ,но ...

    1 1 Отговор
    Каракачанов, много добре знае кой е,какъв е Борисов и че се контролира ,ръководи и управлява и е под чадър на съд прокуратура и службите за сигурност ,които са на сараите благодарение на Борисов .Каракачанов беше му вицепремиер и му знае и кътните зъби на лъжеца ,измамника и мутрата на прехода .Но ДПС ще състави кабинета и списъка за кабинета с мандат на ГЕРБ
  • 36 ванио

    2 0 Отговор
    Каракачана е №1! Най-добрата среда за пренос на храната от трапезата до тоалетната

    Коментиран от #37

  • 37 евала

    0 0 Отговор

    До коментар #36 от "ванио":

    Това не е ли фабрика за л.а.й.н.а.

    Коментиран от #38

  • 38 ванио

    0 0 Отговор

    До коментар #37 от "евала":

    Да точно това е, но с други думи
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол