Last news in Fakti

20 Май, 2023 11:23 1 676 19

Катастрофа между три коли на пътя Кубрат – Русе, загинало е момиче на 14 години

  • катастрофа-
  • три коли-
  • кубрат-русе-
  • 14-годишно момиче

В посока Русе се движил автомобил с четиричленно семейство, зад него втора кола с петима младежи на възраст от 14 до 23 години. Шофьорът на втората кола е опитал да изпревари. В този момент срещу него се движи третият автомобил и така се стига до фаталния сблъсък

Катастрофа между три коли на пътя Кубрат – Русе, загинало е момиче на 14 години  - 1
Илюстративна снимка БГНЕС

14-годишно момиче е загинало при катастрофа между три коли на пътя Кубрат – Русе тази нощ, съобщават от Нова телевизия.

Към Русе се е движил автомобил с четиричленно семейство, зад него втора кола с петима младежи на възраст от 14 до 23 години. Шофьорът на втората кола е опитал да изпревари. В този момент срещу него се движи третият автомобил и така се стига до фаталния сблъсък.

Колата се е преобърнала по таван. На място е загинало 14-годишното момиче, а останалите са настанени в болници в Разград и Русе с опасност за живота.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ХАХАХА

    20 2 Отговор
    Института по пътна безопасност къде е? НПО то да спре катастрофите по пътищата нали са много компетентни ,днес пак ръсеха акъл?
  • 3 Зззз

    10 2 Отговор
    Пострадалите са от изпреварвайки автомобил ,получили са си заслуженото.
  • 4 Демократ

    19 0 Отговор
    Държавата не може да се оправи с тоя проблем. Оня ден видях едни абитуриенти надишаха се с балон, бяха и пояни. И айде в колата, газ.
  • 5 Каквото

    4 1 Отговор
    търсили, намерили.
  • 6 От статията...

    22 2 Отговор
    Нищо не разбрах.Каква е ролята на колата със семейството,в коя кола са се блъснали младежите,от коя кола са ранените и загиналата?Изобщо пълен тюрлю гювеч.Като искате да информирате научете си урока предварително и тогава драскайте.

    Коментиран от #7, #8, #17

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Бат Мишо

    7 4 Отговор

    До коментар #6 от "От статията...":

    СИЧКО Е КАЗАНО но е между редовете
    ще ти задам въпроси
    В изпреварващата кола , предизвикала инцидента пратил 13 човека в болница и 1 в моргата
    КоЙ оТ СиЧКиТЕ ВЕТЕРАНи МЕЖДУ 14 и 21 год Е КАРАЛ
    КоЙ му е продал книжката
    Кой е продал книжката на овцата в изпреварваната кола
    СЯ ША КАЖЕТЕ НЕ Е ДЛЪЖНА ДА ПРЕДПРиЕМА ДЕЙСТвиЯ изпреварваната кола
    ДА ПО ЗАКоН НЕ Е ма кат шофъор на влекач ви казвам , че две трети от вниманието ми НЕ Е НАПРЕД а в огледалата и от Варна до софия ЩЕ ПРАЩАМ По 20 оТ ВАС В МоРГАТА ако не предприемам действия
    спасяващи малоумно изпереварващи с купени книжки

    Коментиран от #10

  • 9 Пот Ник

    6 0 Отговор
    На ганаеца не му трябва война, той се справя по-добре
  • 10 Бат Мишо

    14 2 Отговор

    До коментар #8 от "Бат Мишо":

    Броя ги ОТ ГОДИНИ от Варна до София са поне 3 коли с идиоти зад волана
    наскоро само 2 а вече стигам Румянцево - викам си нещо ще става
    и на правата преди селото кола насреща и изскача Мерцедес с над 200 да изпреварва
    срещу 22 тона бетон и стомана ускорени с 90 км срещу него -където 1 килограм ускоен със 100 км дава сила на удара 1тон
    СЯ БАС ЛоВЯ тос с мерджана седи някъсе и се мисли за велик и бърз шофъор БЕЗ ДА ЗНАЕ иСТиНАТА
    аз как със опита си на старо куче съм го видял , разбрал съм че ще тръгне а не да намали зад колата
    скочил съм на спирачките ОЩЕ КАТО Е ПОЧВАЛ ДА ИЗНАСЯ с 2 см и СЪМ СЕ МОЛИЛ коланите озаде да издържат и да не пометата 22 тона бетон и мене и кабината , за да може лъохмана да се мисли за кръстоска между Ники Лауда и Дънкан Маклауд днес вместо да седи и да се усмихва от някой дирек на енергото вечно млад

    Коментиран от #11

  • 11 Бат Мишо

    3 2 Отговор

    До коментар #10 от "Бат Мишо":

    ПС не го виня момчето , то в Неед фор Спеед играта не показва колко се поти тираджията отсреща да ти спаси живота и Даяджията дет му е продал книжката не е виновно че е дало каквото си му поискали
    -Те ако се явя днеска на шофъорски курс и не им платя поискания рушвет и МеНЕ Ще СКЪСАТ
    ДЕТЕТО НЕ Е ВИНОВНО
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Фичо

    3 1 Отговор
    Какво му е пречело на изпреварвания автомобил да намали скороста!

    Коментиран от #16

  • 14 Шаран БГ

    6 3 Отговор
    В двата района на РБ – североизток и юг-югоизток – не е лошо да се направи елементарна проверка на всички шофьори във възрастова граница 18 – 38 години.
    Как е възможно човек с лична карта на БГ гражданин, не знаеш и не можещ да чете и пише български, говорещ на странен турски език, без значение каква е основната му професия / възможно е да е шофьор !?/ ДА ПРИТЕЖАВА СВИДЕТЕЛСТВО ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА М П С , издаден от органите на КАТ-МВР в РБ ???
    За горенаписаните "факти" нямам коментар. На списователя -- нека е жив и здрав !! Да се чуди човек, какви преподаватели, учители и педагози е имал по БЕЛ !?

    Коментиран от #19

  • 15 Дедовия

    4 0 Отговор
    Млади и неопитни с купени книжки води до берекет и засилена клиентела на гробарите и погребалните услуги. Всички протриват доволно ръце само изгубените животи нямат връщане.
  • 16 Зависи от ситуацията

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Фичо":

    Един път се наложи мъжът ми да ускори, за да може изпреварващият дебил да се прибере и да не станем три коли на купища ламарини. И" извади късмет" да го засекат с превишена. Караше моята кола, глобата дойде на мое име и бяхме щастливи, че с това се разминахме и с прИмоцията да платиш 70%. Оня състезател може и да се е разминал с глобата и пак да си кара по същия начин. Та много зависи отсрещният на какво разстояние е и оня изпреварващият дали ще може да се прибере, ако намалиш. Въпрос на преценка за части от секундата.
  • 17 ОСМАНАГИЧ⭐🌙

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "От статията...":

    😆Подробностите в БиБиСи,Дойче веле или Франс вент катр😆.
  • 18 сноу

    5 0 Отговор
    В джунглата няма толкова диваци колкото на пътя..над половината от тях не знаят къде отиват, защото нямат мигач определящ посоката им..
  • 19 редник

    4 0 Отговор

    До коментар #14 от "Шаран БГ":

    "На списователя -- нека е жив и здрав !! Да се чуди човек, какви преподаватели, учители и педагози е имал по БЕЛ !?"

    То за повечето автори е за чудене - ако ги пратят на матура по БЕЛ - колко ли ще успеят?

    Отново трагедия...
    Време е за промени - книжка само след успешна матура, а най-добре след навършени 21 години.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол