Last news in Fakti

28 Май, 2023 17:14 3 601 92

Светослав Иванов: Никога досега върху обществото не се беше изливала толкова кал за толкова кратко време

  • компромати-
  • институции

На това ли се крепи българската институционална рамка? На броя и размера на компроматите, които отделните държавни служители имат един за друг?-попита журналистът и водещ на "129 минути"

Светослав Иванов: Никога досега върху обществото не се беше изливала толкова кал за толкова кратко време - 1

Той беше мъж на средна възраст с голям обществен авторитет. Не правеше гръмки изказвания, защото знаеше, че работата на магистрата е да говори повече в съдебната зала, а не пред камерите. Но политическата ситуация вече беше различна. И той знаеше, че бомбата тиктака. Защото той беше човекът, който започна разследване не срещу друг, а срещу главния прокурор на страната си, довела до неговата оставка. Защото стана ясно, че главният прокурор е замесен в толкова афери, че дори е присвоил петрол от държавния резерв.

Разследванията му обаче не спряха дотук - той започна разследване за корупция по върховете на властта, което принуди службите на натиснат бутона "Ентер".

Така в една хладна мартенска вечер, без изобщо да предполат, милиони зрители на централната емисия новини станаха свидетели на нещо, което обикновено се случва в друг часови пояс и по други канали, по които обикновено се говори на немски с възклицания. На екрана се появява запис с гол мъж, легнал не до една, а до две жени.

Краткото видео мина без име. Но на всички беше ясно кой е мъжът. Последва пресконференция на бъдещия президент на Русия и тогавашен шеф на ФСБ, който пръв назова името му. С кариерата на прокурор Юрий Скуратов беше свършено. А слисаната публика така и не си зададе въпроса - какво цели този компромат. А и на кого да се оплачеш, след като лично властите, които трябва да пазят законността излизат, за да го легитимират?

17 години по-късно, зрителите отново вечеряха, докато започват новините. И отново - на екрана се появи нещо познато - гол мъж и гола жена в хотелска стая. Отново нямаше имена, но всички разпознаха един от лидерите на опозицията и бивш премиер Михаил Касянов и 20 години по-младата Наталия. Дежа вю. И същият резултат - край на политическата кариера. И за двамата.

Това са спомените, които изплуваха в съзнанието ми, наблюдавайки събитията тази седмица в България. Този начин за разчистване на политически сметки отдавна шета по анонимни сайтове, социални мрежи, но никога досега върху обществото не се беше изливала толкова кал за толкова кратко време. Сякаш наблюдаваме кални боеве от хора, които се опитват да оцапат всички ни.

Тези, които трябва да пишат или прилагат закона справедливо и безпристрастно се записват едни други, докато отвратените гледат с погнуса поредния епизод от поредната източна пиеса. Летят чатове, есемеси и записи, които бележат пълния крах на моралните устои на българските институции.

На това ли се крепи българската институционална рамка? На броя и размера на компроматите, които отделните държавни служители имат един за друг? Какво изобщо са правили тези хора в българската публична среда през годините и вършили ли са някаква работа, докато се записват?

Всичко това обаче означава, че в момента се води битка на живот и смърт. Стари методи от аналогови времена на хора, които не могат да разберат, че светът е различен. Защото при компроматите има един основен проблем - когато те станат прекалено много, губят ефективността си. И в повечето случаи се връщат като бумеранг към този, който ги изважда. От времето на Петър Стоянов, който извади доклад на разузнаването във финалния предизборен дебат, до момента, в който някой реши, че трябва да си разчиства сметките, недоволен от онези, с които до скоро е бил в завера.

Кални гладиатори, отвратените ви поздравяват.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 68 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 МИСИРКА

    73 15 Отговор
    С ПОВЕДЕНИЕ НА УЧЕНИЧКА В 3 а КЛАС

    Коментиран от #7

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Сандо

    86 20 Отговор
    Този е един от най-големите плазмодии в българския ефир.
  • 5 Моряка

    74 14 Отговор
    Не кал,бе соросоид,с истина ни заливат,макар и кална.
  • 6 Реалист1

    17 47 Отговор
    (2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи. - Член 32, Конституция на РБ.
    Ако ПП не му вземат парите на Руди Гела, които е получил за предателството, значи не може да се тазчита на тях.

    Коментиран от #28, #40, #71

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Хихихи..

    41 4 Отговор
    Ако ти пука е кал.Ако не ти пука е мокра пръст.Всичко е въпрос на гледна точка..
  • 9 Тошо

    64 13 Отговор
    ТОЗИ Е БЕЗГРЪБНАЧЕН И ЗАТОВА Е НОНСТОП НАВЕДЕН
  • 10 Гост

    30 9 Отговор
    ТАКА Е...ПРИ НАС ВСИЧКО Е ,,ИМИТАЦИЯ,,....ЗАТОВА И ХОРАТА СА ЗАБЛУДЕНИ И РАЗОЧАРОВАНИ...НЯМАМЕ НИЩО ОБЩО,С БИВШИТЕ СОЦ. СТРАНИ КЪДЕТО СЕ СЛУЧИХА ПРОМЕНИ...ПРИ НАС ВСИЧКО Е НА ХАРТИЯ,А В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ,НЯМАМЕ НИТО ЕДНА РЕФОРМА В ДАДЕНА СФЕРА..РУСКИЯ БОТУШ НЕ ДАВА..С ТЕХНИТЕ ПРОЕКТИ...ДОГАН,БОЙКО,БСП ПРЕЗ ГОДИНИТЕ936
  • 11 Фичката

    48 2 Отговор
    Е нямаме ли право да знаем кои са хората които ни ръководят съдбите? Това е власт която им даваме ние избирателите, и ако има компромати срещу някой от тях то е най добре да излезнат на яве веднага. Имаме право да знаем за кой гласуваме.
  • 12 а бе тоз що

    38 10 Отговор
    Толкоз църрен, бе?

    Коментиран от #20, #69

  • 13 Без коментар

    52 14 Отговор
    Светльо е проект на Сорос.Вижте му автобиографията.
  • 14 Пич

    41 6 Отговор
    Обяснявай Светльо ! Но има една порода маймуни , български жълтопаветен орангутан , която рупа банани , и рипа по атлантическите палми , без да разбира нищо !!! Но приличат на умни маймуни , гледат разбиращо , и аха- аха , да проговорят !!!
  • 15 Защото

    13 38 Отговор
    Това е хибридна атака на руските шпиони в България!

    Коментиран от #38

  • 16 обективен

    41 3 Отговор
    Парламента и съдебната система за затънали в айна !!! Няма такава държава като нашата в света !!!
  • 17 Индийски БИВОЛАР

    23 3 Отговор
    ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА ТРИЕШ -СМЕШНИК
  • 18 Мнение

    41 9 Отговор
    Не харесвам рецитатори облечени в кожата на журналисти! Сори.
  • 19 Ти, коментарче

    18 5 Отговор
    От кои си?
    Нещо почна много фа се връткаш!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 без имена

    27 4 Отговор
    като гледа спящия борисов не си ли спомни това ? или борисов ти е враг? тия са ти приятели? а иначе се изкачваме по стълбата на журналистите. пародия отвсякъде. бтв и нова видяха НАЙ-НАКРАЯ , че техните политици са тотални манипулатори. ама я питай кана рачева . тя ще те светне с някоя измислица.
  • 22 Гост

    19 4 Отговор
    Тоест, да не хвърлят кал един по друг? Или пък да си затворим очите? Или пък в политиката на влизат само чисти хора? Баце, сигурен съм, че и на твоята ‘сцена’ го има същото, като и ти си участвал, само че компроматите са друг тип, атаките са други, играта е друга! И Баце, не забравяй, че да си журналист е като на си политик, или пък адвокат, където има две страни на ‘силата’ - светлата и тъмната! Ти от кои си, Баце?
  • 23 Тук

    20 4 Отговор
    във "фатки" поне има възможност за коментари за разлика от "Дир-а". Ясно е, че 90% от тях ще бъдат изтрити, защото така го изисква "политкоректността"...

    Коментиран от #26

  • 24 Гутьо

    6 6 Отговор
    Ще има ли пенсии?
  • 25 на такива типчета като тоя

    24 6 Отговор
    се вика Льольовци.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Избирател

    26 3 Отговор
    "Летят чатове, есемеси и записи, които бележат пълния крах на моралните устои на българските институции"

    Не са виновни чатовете, есемесите или записите - виновни са българските институции че нямат никакви морални устои. Значи според теб който въвежда или прилага закони против проституцията може да си поръча 2 от тях но видиш ли ако излезе снимка на това виновен е този който е публикувал снимката а не този който си ги е поръчал.

    Законодателите освен да измислят закони за простолюдието първо те трябва да ги спазват иначе за какъв морал говорим. Но в България едни си мислят че законите не важат за тях само защото са се писали "евроатлантици" и имат багоразположението на господарите си.
  • 28 Антитрол

    27 4 Отговор

    До коментар #6 от "Реалист1":

    А да си чувал че според конституцията също който обслужва чужди интереси се води национален предател и там няма партньори или приятели. Как ще коментираш "съгласуването с посолствата".

    Коментиран от #31, #46

  • 29 Румен Радев

    7 9 Отговор
    Ще има пенсии за юни а юлските ще ги вземете през октомври. Българският пенсионер е достоен и отговорен в ситуацията която се намираме Аз и партийте които управляваме България над 30 години заставаме зад вас

    Коментиран от #34

  • 30 123456

    23 2 Отговор
    Кажи го в прав текст Светльо - изасараха се на метено и сега ни убеждавач , че е шоколадов сладолед !
  • 31 Реалист1

    3 9 Отговор

    До коментар #28 от "Антитрол":

    Вече е коментиран в друг материал. Журналистическа манипулация.
    Тези хора трябва да получат секретен достъп от службите на тези посолства.
    Много по-голям скандал е, ако някой е назначен и не получи достъп.

    Коментиран от #48

  • 32 а вие,

    11 3 Отговор
    спомагате за това! Лице на телевизия, платен преди всичко,!
  • 33 Я,колко

    15 3 Отговор
    Прилича този на ванчо костов, визуално, де
  • 34 Снежана

    0 4 Отговор

    До коментар #29 от "Румен Радев":

    Искам да ви играя кючек на Полковник Серафимово.
  • 35 Добро момче Светльо

    9 7 Отговор
    Първо това което се случва е пряка функция на международната ситуация
    В България се бият в момента две разузнавания..може би повече(турско..немско тн..но тия са вторични) всеки трябва да вземе страна иначе е враг..нашите полит мафиози дълго време успявахс да балансират..фасадно са най-големи натовци но задкулисно крадат бюджета на народа заедно с руснаците..само че от актив се превърнаха в пасив и загубиха веществена полза..съответно се правят опити за демонтажа им..
    Едно хубаво нещо ако има в ситуацията е че мафиотско-олигархипния режим не е консолидиран като в Унгария и не могат да ни изолират от съюзниците ни ЗАСЕГА
    Мафиотска България от 90 се изроди в олигархична България..парите се канализираха в малко хора бизнесите са разпределени в картели и тия хора управляват държавата..всяко едно сътресение за тях води до икономически загуби..целта на тия хора е да бъдат единственият легален контакт с външния свят или загиват..проблема за тях обаче е следният напоследък интересите им рязко съвпадат с интересите на релевантния режим в една съседна страна която води голяма война в момента и нещата са буквално опасни
    имат прекалено много престъпления зад гърба си за много пари и може да се стигне до там да влизат по затворите
    Тия господа драпат за амнистия на всяка цена..ТУКА НЕ СТАВА ДУМА НИТО ЗА НАРОД НИТО ЗА ДЪРЖАВА ТУКА СТАВА ДУМА ЗА ЛИЧНОТО СПАСЕНИЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ВИСОК КЛАС СЪС МНОГО ПАРИ
    Тия сътресения ще продължават не съм оптимист
  • 36 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 6 Отговор
    Дано не те убият от Козяк.
  • 37 Журналист

    17 5 Отговор
    Какви морални устои търсиш в политици които дойдоха на власт с обещанието че ще изчегъртат Бойко а после правят коалиция с него и се чудят как да го "изперат". Търсиш морални устои в политици които "съгласуват" назначенията с "посолствата". Търсиш морални устои в политици дошли на власт с фалшифициране на изборите.

    И сега записите са виновни че показаха на народа всичко това.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 освен, че си платено журналистче,

    19 3 Отговор
    което кани платени гости, хайде да не се появяваш , платено и по други медии, ма знаем платената позиция, стига толкова!
  • 40 патето Яки

    18 4 Отговор

    До коментар #6 от "Реалист1":

    Руди никого не е следил или шпионирал, човека е записал това което гледа и слуша на лаптопа си, той е бил участник в това онлайн събрание.

    Коментиран от #43

  • 41 иваило

    18 4 Отговор
    така ли бе ромм от сорос не е кал ,а си е самата истина как от нпо сорос и козяк казват какво ще се случва а после Русия била виновна подлого сороски
  • 42 Първанов

    1 2 Отговор
    Заболяме. Ухото за българските пенсионери.Кво искате
  • 43 Реалист1

    5 12 Отговор

    До коментар #40 от "патето Яки":

    Вечерта преди публикуването Кирил Петков изрази публично несъгласие записите да бъдат публикувани.
    Това е изично изискване в Конституцията.

    Коментиран от #53, #55, #85

  • 44 този

    14 3 Отговор
    мисирек прави нелогични сравнения, Руди не е проникнал в спалнята на Кирчо и Кокорчо да ги снеме голи
  • 45 СЛОНА

    8 3 Отговор
    СКРИЙТЕ СЕ БЕ МИСИРКИИИИИ
    ЗАЩО ЗАНИМАВАТЕ БЪЛГАРСКИЯ ИЗБИРАТЕЛ С МАРИЯ ГАБРИЕЛ ТОВА Е ПОДМЯНА НА БЪЛГАРСКИЯ ВОТ И НЕДАЙ СИ БОЖЕ ДА СТАНЕ МОЖЕ ДАСТАНАТ МНООГО НЕ ПРЕДВИДЕНИ НЕЩА НАЙ МАЛКОТО ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ С ПРЕПЪЛНЕНИ ПЛОЩАДИ С ГОРЯЩИ ЗНАМЕНА НА ЕС И САЩ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ !!!!!!!!!!!
    А КАКАВО НИ ИНТЕРЕСУВА ЗА НЯКОЙ СИ КЪРО ПРОСТО ХОРАТА СА СИ ВЪРШИЛИ РАБОТАТА ПО ДОБРЕ ОТ ВСИЧКИ ВАС,ЧЕ ВИЕ ЕДНА ВОЙНА ПО ПЪТИЩАТА НЕМОЕТЕ ДА СПРЕТЕ ,НА ВЪРЗАНО КУЧЕ ЛЕБЕЦ НЕ МОЕТЕ ДА ДАДЕТЕ!!!!МЕКА ВИ ГЛАВА!!!
  • 46 Абр

    4 8 Отговор

    До коментар #28 от "Антитрол":

    За Коцето нещо да кажеш?То е ясно,че всичко са лимонки,но все пак.Или той не влиза в същата продажна категория,но в друга посока?

    Коментиран от #50

  • 47 Сталин

    12 4 Отговор
    Aма ний винаги сме били в л@йната ,ама вие медиите криехте и се правите че не виждате ,защото българските медии на ЦРУ прикриват техните агенти и далаверите на техния бизнес в България,Волен Сидеров отдавна ги говори тези неща ,ама вие го нарекохте луд
  • 48 Антитрол

    16 3 Отговор

    До коментар #31 от "Реалист1":

    "Тези хора трябва да получат секретен достъп от службите на тези посолства"

    Хайде стига с опорките - ние одобряваме ли началника на ЦРУ - дали американците се съветват с нашия посланик в САЩ за да им даде "секретен достъп" до наши тайни. Прочети пак конституцията какво пише за националните предатели и си помисли добре.

    Колкото и да се мъчите да го прикривате ние сме колония на краварника а не суверенна държава.

    Коментиран от #51

  • 49 Йордан Цонев

    0 5 Отговор
    Пенсии ще има през лятото гаранция ДПС. А на есен кога сняг забръска ще помогнем пак НИЕ.
  • 50 Антитрол

    9 2 Отговор

    До коментар #46 от "Абр":

    Той влиза в същата продажна категория само в соросоидната пропаганда - дайте доказателства и ако имате такива го вкарайте в затвора но само заедно с след текущите продажници.

    Но за тези има доказателства обаче се мъчите да прикриете че са национални предатели - защо така.

    Коментиран от #56

  • 51 Реалист1

    2 8 Отговор

    До коментар #48 от "Антитрол":

    Става въпрос за достъп до класифицирана информация.
    Не знам да имаме такава. При нас изтича свободно в мрежата и няма виновни.
    Не съм чул да има чужд кандидат за наша информация. Ако има ще бъде уредена с
    подходящо споразумение.

    Коментиран от #61

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Я па ти

    6 1 Отговор

    До коментар #43 от "Реалист1":

    Айде, покажи къде в конституцията е разписано това.
  • 54 защо

    14 2 Отговор
    Светославчо,
    Така като си се засилил, защо набързо не направиш един разбор на последните президентски избори в САЩ? И ние да разберем как честно, демократично, безкомпроматно може да се живее?
  • 55 Антитрол

    15 1 Отговор

    До коментар #43 от "Реалист1":

    Скрий се с опорките си бе - камерите на КАТ с твое съгласие ли те снимат. На обществено място всеки може да те снима и записва колкото си иска.
  • 56 Абр

    10 2 Отговор

    До коментар #50 от "Антитрол":

    Не симпатизирам ни на леви,ни на десни,още повече на Сорос.Стоя и слушам разсъжденията му за бъдещето на България,гледам изпълненията в парламента и площадите и ми става пределно ясен,че е същата лимонка а каишка,като всички я парламента.Та....

    Коментиран от #70

  • 57 Добри новини

    11 2 Отговор
    Положението в България е следното
    Представлява малък аквариум извън света в който всички риби са роднини
    В момента в който аквариума почне да се клати заради глобални външни събития положението става страшно
    България не е устойчива модерна и свободна страна населена с достойни хора
    На път е да се превърне в гранично гето за което си е виновен само и единствено послушният български народ
    не съм сигурен че имаме капацитет нещо да се промени без външна помощ и не съм сигурен че на хората им пука изобщо
    за нас
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Антитрол

    9 2 Отговор

    До коментар #51 от "Реалист1":

    Казах ти скрий се с опорките си - класифицирана информация има всяка държава. Имаме ли разузнаване - имаме и най малко самоличността на разузнавачите е секретна. Пак ти казах прочети конституцията кои се водят национални предатели и виж какво е наказанието за това.

    Защитавайки национални предатели и вие ставате такива

    Коментиран от #67

  • 62 аз и ти

    7 1 Отговор
    Какви са тези " 129 минути", бе!
  • 63 Грантомотивирания циганин мисирчo

    11 2 Отговор
    да си гледа мижавата малоумна аудитория.
  • 64 за няколко копейки повече

    3 13 Отговор
    Появи ли се интелигентен и умен човек червените копейки се превъзбуждат и са в атака.Да напишем нещо,ама много обидно да е.!Какво ли не го наричат.?Ами един от вас да си напише името ,па да го видим колко умен е.Разбира се,че тук копейките са повече от хората.!
  • 65 Грозник

    8 2 Отговор
    Мазен м..ал, вземи се скрий някъде.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Предатели казаха

    3 9 Отговор

    До коментар #61 от "Антитрол":

    Мой България е страна член на военен съюз и е подписала договори..при такова положение службите на държавите в съюза работят заедно..номинално може да сме независими но фактически всеки един работещ в тия служби който е свързан с общата работа в тоя военен съюз трябва да има допуска до определено ниво секретна информация..съответно се съгласува с партньорските служби неговото назначение..такива са правила

    Коментиран от #73

  • 68 Гутьо

    2 5 Отговор
    Българският пенсионер пита.Ще имаме ли пенсии през лятото.Отговорете!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Антитрол

    13 4 Отговор

    До коментар #56 от "Абр":

    Това какво ти става "ясно" на теб няма никакво значение - хората искат доказателства. А че според соросоидната пропаганда всеки за който интересите на България са преди интересите на САЩ е "путинофил", рублажия и агент на Путин също няма никакво значение.

    Ако Копейкин също реши да назначава началници на служби след "съгласуване" с руското посолство искам и той да бъде обвинен в национално предателство.

    Трябват ни политици мислещи за България а не подлоги на американци или руснаци или европейци.

    Коментиран от #72, #88

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Копейкин е чист

    1 9 Отговор

    До коментар #70 от "Антитрол":

    Те руснаците не питат никой за такива работи..за тях е загуба на време
  • 73 Антитрол

    10 1 Отговор

    До коментар #67 от "Предатели казаха":

    "съответно се съгласува с партньорските служби неговото назначение"

    Кога американците или германците (или пък румънците) съгласуваха с нас назначението на шефовете на техните служби можеш ли ми каза. Хайде стига с опорките.

    Коментиран от #77

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Малък кардараш

    12 2 Отговор
    Този се има за журналист? Не става!
  • 76 Работник

    5 1 Отговор

    До коментар #69 от "НАЧАЛНИК,":

    На цветния телевизор излиза кафяв.
  • 77 Давам ти вариант

    3 3 Отговор

    До коментар #73 от "Антитрол":

    Детайлите не са ми ясни..не вярвам някоя служба формално да има първенство..предполагам че румънците обявяват на българския контакт кого ще назначават и чакат отговор..тия хора работят по отдели там..въобще съприкосновенията не са никак чести
    но за ръководни постове считай че сигурно минават през генералния щаб на НАТО направо

    Коментиран от #82

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 СЛОНА

    1 4 Отговор
    ЕДНИ ЗАКОНИ НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРИЕМЕТЕ:
    1,КОЛИ НАД 20 Г ОТ ПЪРВА РЕГИСТРАЦИА ЗА СКРАП .
    2 .КОЛА ЗАСЕЧЕНА С НАД 80КМ НАД ОГРАНИЧЕНИЕТО ДА ОТИВА ЗА СКРАП
    3 ,НИКАКВО КАРАНЕ НА ШОФЙЬОРИДО 3Г.ОТ ВЗИМАНЕТО НА КНИЖКА БЕС ПРИДРУЖИТЕЛ ШОФЬОР ПРИ ПЪРВИ ФИШ ЗА ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ,ОТНЕМАНЕ НА ПРЕДИМСТВО НА П.ПЪТЕКА И ДР.!!!

    Коментиран от #83

  • 80 Лорда

    1 2 Отговор
    Оставете Светлана.Откакто го ашладисвам,даже жена му не иска да му носи фамилията.Геврека му е шоколадов.
  • 81 Гутьо

    0 2 Отговор

    До коментар #78 от "Митрофанова":

    Генерал Вазов ви показа посоката.
  • 82 Антитрол

    6 0 Отговор

    До коментар #77 от "Давам ти вариант":

    Май нищо не ти е ясно - поне ясно ли ти е че сме американска колония.

    Всичко ако не е реципрочно значи единия е господар на другия - та в този ред на мисли можеш ли ми каза някой от "партньорите" от НАТО да има база в САЩ. Можеш ли ми каза защо пък САЩ имат бази в окупираните държави след ВСВ от западна Европа но нямат бази във Франция и Англия. Но пък имат бази във всички държави от бившия източен блок и то много преди Русия да им стане враг - защо така.

    Коментиран от #86

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Някой

    7 0 Отговор

    До коментар #43 от "Реалист1":

    И кога точно Кирил стана толкова ревностен радетел за спазване на конституцията. Може би, когато попълни декларация с невярно съдържание?
  • 86 Лесен отговор

    0 6 Отговор

    До коментар #82 от "Антитрол":

    Военните бази в страните от оста са наследство от втората световна
    Пък базите в бившите от варшавския договор са по тяхно желание
    естествено сащ винаги могат да си построят база ако много им се иска някъде просто така е в света на големите
    На щатите не им трябват официални бази във Великобритания защото могат да ползват английските когато си поискат..това там е последен ешалон на отбраната в Европа ако се стигне до там значи всички ограничения са паднали
  • 87 Само питам

    1 0 Отговор
    Това момченце от Читагонг ли е? Голям отворил.
  • 88 Абр

    9 0 Отговор

    До коментар #70 от "Антитрол":

    Трябват ни политици мислещи за България а не подлоги на американци или руснаци или европейци.

    Имаш плюс от мен.Аз съм на същото мнение.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Все пак

    4 1 Отговор
    Защо всички заобикалят факта, че Петков съгласно Конституцията трябваше вече да е обвиняем за държавна измяна! Записът не е направен нито нерегламентирано, нито от службите. Явно подобните на Петков американски агенти мн ги боли, че лъсна предателството и зависимостта им от ЦРУ Козяк. И че опорката за руски агенти е трик на ЦРУ да се манипулира обществото и отвлича вниманието. Да не говорим за манипулирането на изборите от ЦРУ агентите... Скандалът е огромен, но сега ограничават щетите, вместо структурите да си свършат работата...
  • 91 Цървул

    1 0 Отговор
    Ами Кат защо те снима бе Реалист.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове