Last news in Fakti

19 Юни, 2023 14:47 6 671 15

Агенция по заетостта: Фирма дава заплата от 10 500 лева месечно за разработчик на софтуер

  • агенция по заетостта-
  • заплати-
  • свободни места

Осем компании търсят посредници в търговията и продажбите с възнаграждение от 5000 лева

Агенция по заетостта: Фирма дава заплата от 10 500 лева месечно за разработчик на софтуер - 1

Заплати по 5000 лева са обявени за осем свободни работни места в София. Става дума за посредници в търговията и продажбите. Бизнесът търси и персонал, информиращ клиенти, като предлага заплати от 2000 до 3400 лева, съобщи БНР.

В електронната трудова борса на Агенцията по заетостта са налични подадени заявки от бизнеса за наемане на персонал по области. В София се търси както нискоквалифициран, така и специализиран персонал на безсрочни трудови договори. За помощници в домакинството и чистачи заплащането варира между минималната заплата от 780 лв. до 1350 лв.

Работници за производството на храни се търсят срещу заплащане от 2000 до 2500 лв.

Сравнително ниски са обявените възнаграждения за сервитьори и готвачи между минималната и 1800 лв., а средно за продавач в магазин заплатата е между 1000 и 2200 лв. На механици и монтьори се предлагат възнаграждения над 2400 лв.

Най-високоплатената публикувана длъжност, обявена през тази трудова борса, е за разработчик на софтуер – заплата от 10 500 лв.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    23 8 Отговор
    много станаха компютърджиите..земеделците, миньорите намаляха

    Коментиран от #3, #13

  • 2 12345

    17 9 Отговор
    Тя тази заплата е обявена фиктивно. Сигурно вече се знае под сурдинка на кой шеф или шефка внучето или правнучето е натамънено. Всичко е мафия в тази умираща държава!

    Коментиран от #6

  • 3 Анонимен

    7 7 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    В Африка берачите вече се заменят от роботи. Един робот върши работа колкото 100 общака.
  • 4 Никой

    10 4 Отговор
    2000 лева, ама брутна заплата .Голяма фалба !

    Коментиран от #12

  • 5 ⚜️Просветен⚜️

    17 0 Отговор
    Обикновено един софтуерен продукт се разработва от екип! Ако търсят един да свърши всичко, 10,5к са минимум! Очевидно разработчика ще трябва да владее Front and Backend езици и да бъде Full stack developer, което е скъпо удоволствие!

    Коментиран от #10

  • 6 Българка

    5 4 Отговор

    До коментар #2 от "12345":

    Не е така. В тази сфера си трябва акъл. В момента хора придобили сертификат за някое приложение са много търсени, а сертификат не се взима лесно.
  • 7 Чантаджия

    6 5 Отговор
    И тази новина прилича на публикациите за великата украинска контраофанзива, заплата 10 500 украински гривни.
  • 8 Ивестклуб

    5 9 Отговор
    Сега става ли ви ясно защо цените на имотите не падат под 3000 евра?
    Ако някъде намерите нещо под 3К побързайте с кредита защото скоро и то ще изчезне
    Кой разбрал разбрал

    Коментиран от #11

  • 9 пацо

    5 2 Отговор
    в софия доходите са по високи от източно германските провинции.
    тия, които чакат на социал, по добре в германия
  • 10 Бай Курти

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "⚜️Просветен⚜️":

    Дори да намерят fill stack dev за тези смешни пари, осем майки не могат да родят за един месец. Една птичка пролет прави, ама прави и the big ball of mud.
  • 11 гост

    9 0 Отговор

    До коментар #8 от "Ивестклуб":

    Сега ни стана ясно , че много хора ще реват скоро , ама кански !! Щото точно тоя с 10 бона заплата може да работи и от Малдивите и изобщо няма да му се отрази , а не да се тъпче в Младост или Дружба , та ако щеш и в Симеоново и Драгалевци !! А в София оня ден официално обявиха , че 35 % от жилищата са празни и заключени и вече на всеки жител в България от бебе до старец се пада жилище !! И като направят утре данъка на необитаемите по 3 и по 4 като в Европа и като хукнат всички да ги продават и ще станат по 5 за лев !! И даже и това да ме стане скоро , до 10 години ще стане !! А преди 10 години минималната заплата беше 200 лева , а сега ще стане 1000 до края на годината !! Това са 5 ПЪТИ !! И следващите 10 години ще се вдигне още толкова !! А жилищата са на цени от преди 10 години и след 10 пак ще са по толкова в най-добрия случай , в най- лошия ще са 4-5 пъти надолу , щото до тогава ще сме с още половин милион надолу !!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Петроханче

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    1 Котьо: Виж са мойто момче, ако са малко земеделците, миньорите и ако има много търсене за тях, заплатите им ще станат повече отколкото на компютърджиите. Явно обаче има причина да не се случва така.

    2 54321: Въпреки че и в ИТ се случват шуробаджанашки изцепки, са несравнимо по-малко от другите работи тук. И връзкарите си траят, а не го раздават отворковци. В края на краищата на една чуждестранна фирма дето дава заплати не и пука за внучето или правнучето на някого.

    11 гост: Да, добре е да се обръща внимание на нещата, дето казваш.

    Коментиран от #15

  • 14 Петър

    1 2 Отговор
    Създаването или изработката на софтуер въобще не е лесна задача, стига завиждахте. ИТтата също плащат голями данъци сподпомагащи развитието на държавата, за разлика от много други свери в който сивия сектор царува.
  • 15 гост

    5 0 Отговор

    До коментар #13 от "Петроханче":

    Крайно време е българина да вдене , че апартамента е НАЙ-ЛОШИЯ вид имот и такъв ще бъде винаги ! Първо защото "собственика" всъщност е така наречената "етажна собственост" . тоест целия вход , а отделния собственик на апартамент все повече ще зависи от нея и от решенията на останалите ! Дори за такива неща като какво може да прави със фасадните и общите части към апартамента си и даже кога и на кого може да го продаде !! На запад вече се иска разрешение от целия квартал за продажба дори на къща , да не говорим за апартамент ! Единствено в гетата не е така , но там собственици се броят на пръсти , там целите сгради са на някой , който я чака да падне , щото общината не му дава да изгони прошляците от нея ! И даже им помага да я досъсипят , за да я обявят за негодна за живеене ! А такива такси за общите части до 10% от стойността на апартамента годишно са просто задължителни !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове