Last news in Fakti

27 Юни, 2023 08:28 1 240 12

Микробус блъсна 10-годишно дете на пешеходна пътека в Шумен

  • блъснато дете-
  • пешеходна пътека-
  • шумен

Детето е откарано от екип на спешна помощ в болницата в областния град

Микробус блъсна 10-годишно дете на пешеходна пътека в Шумен - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Шофьор на микробус е блъснал дете на пешеходна пътека в шуменския квартал "Дивдядово", съобщават от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР в Шумен.

Микробусът е ударил момчето на пешеходна пътека около 15:00 часа. Детето е откарано от екип на спешна помощ в болницата в областния град.

След преглед, е установено, че има хематом в главата и фрактура на черепа, и е настанено за лечение в болницата. Към момента няма пряка опасност за живота му, уточни говорителят на ОД на МВР в Шумен Ася Йорданова цитирана от БТА.

Тя посочи, че водачът на "Мерцедес Спринтер", с шуменска регистрация, е на 60 години, от Шумен. Той е правоспособен шофьор, тестван е за алкохол и наркотици, като пробите му са отрицателни.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИВАН

    6 3 Отговор
    Не мога да разбера кой им втълпи на пешеходците, че са длъжни да пресичат - точно когато идва кола и че на пешеходна пътека се спира задължително.

    Коментиран от #2

  • 2 Как ще разбереш,

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "ИВАН":

    пешеходните пътеки са за цивилизовани държави, а ти както всички българи си пещерняк и още не е дошла цивилизацията при вас...особенно пък в Шумен, дълбокият Делиормана, където дори и българският език е "чуждица"....

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ИВАН

    3 1 Отговор
    Много добре те вижда, че идваш и въпреки - тръгва да пресича, без да мисли, че и техниката отказва и човека не е безгрешен.

    Коментиран от #5

  • 5 Нуждаеш се от

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "ИВАН":

    излизане навън сред цивилизовани ЧОВЕЦИ за да обърнеш внимание и на шофьорите зад волана, как намаляват пред пешеходна пътека и като видят, че ЧОВЕК ще пресича спират, защото нямат никакво предимство, а такива същества като теб там с толкова ограничено мислене не могат да се срещнат, затова и няма убити на пешеходни пътеки които са зоната на сигурност за всеки ЧОВЕК придвижващ се с крака, ясно става ли ти сега в какъв свят маймунски живееш и какво мислене на НЕчовек имаш ?
  • 6 Бабуин

    0 0 Отговор
    Продължавайте да рисувате зебри на четири и шест лентови пътища.
  • 7 ИВАН

    1 0 Отговор
    Както и да е, предпочитам да пазя въздуха чист и да не затруднявам автомобилите - да ги карам да намаляват и да спират - просто изчаквам, а понякога някой умник ме вижда, че съм на два метра от пътя - чакам го да мине с колата си, но и той спира и започва да ме чака и ме кара да минавам по пътеката ... сега ги изчаквам на 5 метра от платното.

    Коментиран от #9

  • 8 абе тея

    0 0 Отговор
    дрегерчек нали даваха грешни резултати във всеки 6-7 тест . дрогите на пътя ги хващат, ама не всички
  • 9 И аз така правя

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "ИВАН":

    А този, дето те праща в цивилизованите държави, нека да се поогледа и дали там пешеходците са като нашите.

    Коментиран от #10, #11

  • 10 Къде да се поогледам бе

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "И аз така правя":

    пещерняк, говоря ти от цивилизацията, тук всека кола спира само като види, че ЧОВЕК има запътил се към пешеходната пътека, живея тук 24 години и до днес не съм прочел или видял по телевизията блъснат човек, не УБИТ, само блъснат на пешеходна пътека ! Знаете ли в тази пещера българска какво означава пешеходна пътека и кой има предимство на нея и пред нея ? Знаете ли в тази пещера, че вие сте единствени в ЕС по убити ЧОВЕЦИ на пешеходна пътека ? Диваци сте, затова и сте бедняци, защото нямате "уред" в главите си за мислене...

    Коментиран от #12

  • 11 Ела и виж как пресичат

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "И аз така правя":

    пешеходците тук пешеходни пътеки, без да се оглеждат дори в днешно време почти всички гледат в телефоните си пресичат, но са сигурни, че никой няма да ги блъсне, защото пешеходната пътека им гарантира живота, не м8га и да си помисля какво ще се случи на шофьор бутнал пешеходец на пътеката ! Това е цивилизацията за която вие дори не можете да си я помислите, вие винаги сте "НАЙ" във всичко, но сте "НАЙ-НАЙ" в простотията ремордьори без конкуренция сте в това !
  • 12 И аз така правя

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Къде да се поогледам бе":

    Ми поогледай се, казвам ти го за втори път. Има ли там пешеходци, които като гламави овце се юркат да пресичат където им падне. И отделно видял ли си 10-годишно дете само да пресича, било то и на пешеходна пътека. Па язък ти за годините в цивилизования свят. Не си разбрал, че правилата са за и за шофьори и за пешеходци.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове