Last news in Fakti

29 Юни, 2023 13:22 1 280 81

Тодор Тагарев в парламента: Ще се възползваме от възможността да увеличим капацитета на оръжейната си индустрия

  • оръжейна индустрия-
  • снаряди

На този етап България няма да вземе участие в инициативата на ЕС за незабавен трансфер на боеприпаси с калибър 155 милиметра, тъй като не разполага с такива оръдия, каза министърът

Тодор Тагарев в парламента: Ще се възползваме от възможността да увеличим капацитета на оръжейната си индустрия - 1

На този етап България няма да вземе участие в инициативата на ЕС за незабавен трансфер на боеприпаси с калибър 155 милиметра, тъй като не разполага с такива оръдия, но не изключваме възможността Европейската агенция по отбрана да възложи и на български фирми производството на такива боеприпаси. Това обяви министърът на отбраната Тодор Тагарев по време на изслушване в пленарната зала, цитиран от БНР.

Страната ни обаче ще се възползва от възможността да увеличи капацитета на оръжейната си индустрия. Срещи с български компании вече са проведени, за да бъдат оценени производствените им възможности:

"Присъединяването ни към проекта ще създаде благоприятна основа за достъп до финансовите стимули за производителите от държавите-членки, които се предвиждат в обсъждания в момента проект на регламент за създаване на акт за укрепване на производството на боеприпаси. Бюджетът е 500 милиона евро до средата на 2025 година. Тези средства биха могли да бъдат използвани за модернизация, оптимизация и създаване на нови производствени мощности на предприятията от отбранителната ни индустрия. България ще се присъедини към проекта за съвместно възлагане на поръчки за боеприпаси след завършване на процеса на национално съгласуване, приемане на решение на Министерския съвет и подписване на съответното проектно споразумение. В момента се подготвя пакета от документи за Министерски съвет".

Относно възможността за изпращане на български бойни санитари в Украйна министър Тагарев съобщи:

"Във връзка с това решение е предвидено след съгласуване с украинската страна, на територията на Република България да се проведе обучение с един модул за подготовка на бойни санитари - до 15 лица от въоръжените сили на Украйна на месец, с продължителност 10 работни дни, и до 4 модула в рамките на една календарна година, или общо 60 лица. Предвидено е обучението да се провежда във военномедицинския симулационен тренировъчен център на Военномедицинска академия. Центърът във ВМА вече е изграден с подкрепата на Съединените американски щати с най-съвременните технологии. Към момента е отправено първоначално предложение до представителя на Украйна в щаба на мисията на Европейския съюз за подпомагане на Украйна в Брюксел за провеждане на обучение през есента на тази година".

Изслушването е по искане на ПГ на БСП.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тагаренко

    52 8 Отговор
    Е подлога на посолствоТО
  • 2 Аз празнувам 3ти Март

    40 6 Отговор
    Да бъде с.м.рт за евро-атлантиците
  • 3 ОРЪЖИЕ ЗА УКРАЙНА

    8 39 Отговор
    Пари за БГ.......

    Коментиран от #62

  • 4 ТАГАРЕВ В ЗАТВОРА

    54 8 Отговор
    От 2009 до 2015 е работил за чужда армия. За Украинската армия. Като агент на САЩ, а сега се оказва и на Украйна Тагарев трябва веднага да бъде махнат от поста министър на Отбраната и подведен под отговорност

    Коментиран от #6

  • 5 АГРЕСОР НЕ СЕ ЖАЛИ

    8 40 Отговор
    С наше оръжие го трепем....

    Коментиран от #20

  • 6 СЛУШАМ

    5 17 Отговор

    До коментар #4 от "ТАГАРЕВ В ЗАТВОРА":

    Другарю....
  • 7 Тигре-тигре

    30 5 Отговор
    Излъга янките,че има 100000 бр.А то са били нема 100.Като компютрите за Япония.
  • 8 В ЗАТВОРА БЕ ШПИОНИНО

    38 6 Отговор
    Агенти на чужди държави се назначават на най-висши длъжности. Това е Национално предателство. С него и Кирчо и Тиквата да бъдат веднага разследвани и съдени
  • 9 Сандо

    28 4 Отговор
    Фанатиците си приличат по едно:те никога не пресмятат какво можеш да загуби,когато нещо печелиш.В пълна сила това се отнася и за евроатлантическите подноси.
  • 10 Наблюдател

    5 31 Отговор
    Тагарев е любимец номер едно на форумните русофили! Толкова се радват на материалите посветени на него, че поне трима от тях се пренасят в путинославният рай след като ги прочетат.
  • 11 провинциалист

    34 1 Отговор
    "възможността да увеличи капацитета на оръжейната си индустрия" - да уточним, не става въпрос за текущи нужди на полиция или за осигуряване на регулярни военни учебни стрелби, става въпрос за изкуствено поддържан военен конфликт и отнемане на човешки животи. Толкова за индустрията.

    Коментиран от #19

  • 12 Браво

    26 1 Отговор
    Айде пък като се оправите с Украйна може и малко време на България да отделите.
  • 13 труженик за чужди интереси

    33 2 Отговор
    Пак от чужди медии ще разберем какво е обещал и какво ще предостави на Украйна това "назначено и одобрено" лице от чужди посолства! Поне пред целия народ призна, че е бил СЪВЕТНИК ВЪВ ВОЕННОТО МИНИСТЕРСТВО НА УКРАЙНА!
  • 14 ТАГАРЕВ Е СРАМ ЗА ВСИЧКИ ОФИЦЕРИ

    37 7 Отговор
    Такива наведени пред господаря от Белия дом унижават достойнството на всички настоящи български офицери, както и тези, които са защитавали България по бойните полета

    Коментиран от #29

  • 15 ТаУмВзе

    25 4 Отговор
    Соросоидчето да изчака и да ми прати Повиквателна! Аз знам кво да направя натам.

    Коментиран от #18, #21, #26

  • 16 Само питам

    6 30 Отговор
    Русофилчета, Тагарев казва ясно, че изнасяве оръжие за Украйна и вие направо побеснавате. По добре ли е лизевепно да се прави на пацифист подобно на Корнелия Нинова и Румен Радев и да говори, че "нито един патрон не е изнесен да Украйна"?

    Коментиран от #30

  • 17 НАГЛОСТА НА ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ Е БЕЗКРАЙНА

    32 3 Отговор
    Вместо да потъне в земята от срам, ПРЕДАТЕЛЯТ се хвали, че е бил работил за ЧУЖДА АРМИЯ, даже и без пари...
  • 18 Наблюдател

    3 26 Отговор

    До коментар #15 от "ТаУмВзе":

    Недей да се репчиш, че ще те мобилизира и ще ти скъса дъртия русофилски задник от гонка!

    Коментиран от #37

  • 19 Мдаа

    3 24 Отговор

    До коментар #11 от "провинциалист":

    Българските руЗофили "много искат" да имаме модерен ВПК и модерна армия, но стане ли дума за това да се тръгне към действия и изведнъж "нямат желание". Същото е и с инвестициите в отбрана: имат носталгия по "великата" БНА, когато харчехме по 10-12% от БВП, за да плащаме на съветските другаре ние да ги пазим тях, но когато стане дума сега за нашата армия, я оплакват, но като стане дума да похарчим 2% (т.е. между 5 и 6 ПЪТИ по-малко) за да я модернизираме, и веднага започват да ни обясняват, че няма пари за пенсии и това е недопустимо.

    Коментиран от #35

  • 20 агресори и международно право

    21 1 Отговор

    До коментар #5 от "АГРЕСОР НЕ СЕ ЖАЛИ":

    А кой беше агресор в Ирак, например? Защо Международния Наказателен Съд не повдигна обвинения тогава? Защо всички подкрепяхме агресора? Който после ни принуди да опростим и близо 2 милиарда долара на Ирак? Нали и тогава ни лъжеха, че България после ще участва във възстановяването на Ирак?
  • 21 СмЕх в Блатото

    3 11 Отговор

    До коментар #15 от "ТаУмВзе":

    Ще тичаш при някой познат лекар да те освидетелства, че си с хронични заболявания и ставаш за военен?
  • 22 Хихихи..

    14 1 Отговор
    Тошко се мъчи да имитира Филов..Ами прав ти път,Тоше..
  • 23 да да

    12 2 Отговор
    гнида....
  • 24 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    18 1 Отговор
    Тоя ако не си подаде оставката и цялото правителство ще донесат много беди за България и хората!

    Коментиран от #31

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ХА ХА

    3 6 Отговор

    До коментар #15 от "ТаУмВзе":

    ХА ХА що бе кат си толко мераклия пиши се доброволец бе отворко.
  • 27 Така

    4 15 Отговор
    Браво Тагарев, нямаме нужда от внос на руски газ, русофилите газ пикаят всеки ден.
  • 28 Нинова

    9 5 Отговор
    Тагарев, спри се, не ми остана електорат.

    Коментиран от #45

  • 29 Само питам

    6 16 Отговор

    До коментар #14 от "ТАГАРЕВ Е СРАМ ЗА ВСИЧКИ ОФИЦЕРИ":

    България е член на ЕС и НАТО, приятелю и Тагарев се държи адекватно като министър на отбраната на евроатлантическа държава Според теб българския офицер по презумпция трябва да е благодарен на Русия и да защитава руски интереси, така ли?
  • 30 Пък вчера Асенчо

    4 11 Отговор

    До коментар #16 от "Само питам":

    Разправя,че въвеждаме еврото,в другата статия пише,че газта става по евтина от преди войната.Мъкакаас.Мъка рушифилска.Пък и едвам събират на едно място 200 копейки.Не могат и протест да направят.Лавт по сайтовете...Нека си лаят ...

    Коментиран от #39

  • 31 ХА ХА

    5 8 Отговор

    До коментар #24 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    Никът ти, отдавна е донесъл беди наБългария.
    Сега береме плодовете.
  • 32 Статистик

    13 3 Отговор
    Факти, да бяхте дали пълния отговор на Магарев!? А той гордо обяви, че България ще предостави 0.5% от БВП за въоръжаване на Украйна!!!!!!!!
  • 33 ЧОВЕК

    14 1 Отговор
    НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ, ЧЕ СЛУЧАЕН ЧОВЕК ОТ ДРУГА ДЪРЖАВА НЕ ВЗИМАТ ДА РАБОТИ КАТО СЪВЕТНИК В МИНИСТЕРСТВО, ОСВЕН АКО НЕ СИ ТЕХЕН АГЕНТ, ОЩЕ ПОВЕЧЕ В МИНИСТЕРСТВО НА ОТБРАНАТА, КЪДЕТО ВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ СА С ГРИФ СТРОГО СЕКРЕТНО И НАГОРЕ.
    С КОЙ АКЪЛ И КОЙ ПРЕДЛОЖИ ТОЗИ ЗА МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА У НАС, СЛЕД КАТО ТОЙ Е БИЛ ШПИОНИН НА ДРУГА ДЪРЖАВА, НАЙ-ВЕРОЯТНО И СРЕЩУ НАС ЗАЩОТО Е БИЛ В СФЕРАТА НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА?
    ПИТАМ: КОЙ, КОЙ, КОЙ И ЗАЩО НАЗНАЧИ ШПИОНИН НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА?

    Коментиран от #34, #53

  • 34 Мани мани

    1 4 Отговор

    До коментар #33 от "ЧОВЕК":

    "КЪДЕТО ВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ СА С ГРИФ СТРОГО СЕКРЕТНО И НАГОРЕ" Казваш, "Строго секретно", "Свръхстрогосекретно" и "само Деса може да го чете тва" :)
  • 35 провинциалист

    1 9 Отговор

    До коментар #19 от "Мдаа":

    Като ги виза ру3офилите, ще им предам.
  • 36 Слава на ЕС

    2 14 Отговор
    Слава на НАТО!
    Да живее България!

    копейкин при бай СТАВРИ!
  • 37 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    14 3 Отговор

    До коментар #18 от "Наблюдател":

    В тая война ще бъдат изпращани само верните евроатлантици, олигарсите и техните деца и внуци. Те имат за какво да воюват, грантовете и помощите 33 години те ги лапаха, те са доволни и добре намазаха през тия години. Другите с ТОП не може ги изкара да се бият за интересите на западните ви господари и марионетки. Ако решат нека раздадат оръжието на всички, па какво сабя покаже!

    Коментиран от #40, #43

  • 38 Ха-ха-ха 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺

    3 13 Отговор
    Истеричният вой на петата колона на Москва от национални предатели и българофоби е музика за ушите ми!
  • 39 Софиянец в повече

    5 4 Отговор

    До коментар #30 от "Пък вчера Асенчо":

    Газът вярно е по-еФтин. За същите пари получавам по-малко! Януари 2022 плащах по 23 лв/МВт, януари 2023 - по 67! Страшна далавера, а?

    Коментиран от #42

  • 40 Наблюдател

    6 6 Отговор

    До коментар #37 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    Наричаш СВО война, имаш напредък! А знаеш ли, че войната е между Русия и Украйна?

    Коментиран от #44

  • 41 НИЕ СМЕ НАТО

    2 9 Отговор
    Само ние спираме кремълския сатрап.....

    Коментиран от #70

  • 42 Нищо не плащаш.

    2 4 Отговор

    До коментар #39 от "Софиянец в повече":

    Лъжеш!

    Коментиран от #73

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    6 2 Отговор

    До коментар #40 от "Наблюдател":

    Не, между Русия и САЩ и НАТО е!

    Коментиран от #48, #49

  • 45 Тагарев

    1 10 Отговор

    До коментар #28 от "Нинова":

    Никви такива-инфракт за всеки русовил
  • 46 Вие сте бунаци!

    3 9 Отговор
    Тагарев действа разхлабително на чугунените глави заклетите путинофили !!Получават словестна диария!
    (Те не са русофили, русофил съм аз , но не ми харесва путин)

    Коментиран от #58

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 ЛЕЕ СЕ РУСКА КРЪВ, НЕ НАТОВСКА

    0 7 Отговор

    До коментар #44 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    ЩО ли??????
  • 49 Наблюдател

    0 10 Отговор

    До коментар #44 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    А САЩ и НАТО знаят ли, че воюват с Русия или петолъчките, сърповете и чуковете в главата ти те карат да мислиш така?

    Коментиран от #52

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Продажник долен

    11 1 Отговор
    махай се бре боклук......за постове и лваст ще предаде не държавата, а и майка си......долници
  • 52 ЛЕЕ СЕ РУСКА КЕЪВ, НЕ НАТОВСКА

    0 11 Отговор

    До коментар #49 от "Наблюдател":

    Кой ли трепе путиновите пълчища....
  • 53 Само питам

    0 5 Отговор

    До коментар #33 от "ЧОВЕК":

    На коя държава е бил шпионин, кажи ми човече, дай повече инфо.

    Коментиран от #77

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 ВСУ ГАЗИ ПУТИНИСТИТЕ

    2 10 Отговор
    Те бягат....не им се мре заради Путин....
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 ОТ ТЕБ СЕ

    0 1 Отговор

    До коментар #54 от "Българин":

    Учим....
  • 58 Отговор

    1 9 Отговор

    До коментар #46 от "Вие сте бунаци!":

    Русофил и путинофил са две коренно различни неща. За съжаление българския народ не може да го разбере. Путин затри всички постижения на руснаците от Петър Велики до Сталин.
  • 59 Нагъл, долен безсрамник

    11 1 Отговор
    Както най-накрая си призна и Магарев той е работил години като съветник в министерството на отбраната на Украйна и логичният въпрос е както каза Балабанов , че позицията му за Украйна не е безпристрастна. Да не говорим, че се прокрадна и слуха че е женен за Украинка. Та как този човек може да взема каквито и да било решения, които са в конфликт на интереси за България. Какъв интерес има има България да раздава дали финанси( нашите изстрадал пари) дали военна техника (която също е от нашите пари+ заплатите които изплащаме) или подарява пушечно месо( нашите синове, дъщери бащи или майки) ? Да интерес имат други държави, но не и България. Магарев трябва да бъде извл@ечен от МС и изпратен да се сражава с тези които потдържа, а не да му плащаме заплата за да ни ограбва и да си пише плюсове.

    Коментиран от #63, #64

  • 60 Магарев

    9 0 Отговор
    да си запази един еднопосочен билет За Бахмут.
  • 61 ПРЕДЛОЖЕНИЕ

    5 3 Отговор
    Предлагам статиите за господин Тагарев да бъдат задължително придружени от текст "ВНИМАНИЕ!
    Съдържанието може да предизвика стрес, истерия и нервни припадъци сред част от аудиторията! Да се чете само след приемане на усокоителни или под медицински контрол! Редакцията не е отговорна за последствията!"
  • 62 Хххх

    12 2 Отговор

    До коментар #3 от "ОРЪЖИЕ ЗА УКРАЙНА":

    Нещо не си наясно - от кого ще получиш пари? Украйна е ФАЛИРАЛА данъкоплатците на цяла Европа им плаща дори заплатите на военни и всички останъли +пенсиите. Това за получаването на пари са приказки за такива катеб за успиване.
  • 63 Само питам

    2 1 Отговор

    До коментар #59 от "Нагъл, долен безсрамник":

    Къде и какво е признал, дай малко инфо!

    Коментиран от #71

  • 64 Наблюдател

    3 7 Отговор

    До коментар #59 от "Нагъл, долен безсрамник":

    Защо разпространяваш ДЕЗИНФОРМАЦИЯ, че ще се изпраща "пушечно месо в Украйна"?

    Коментиран от #76

  • 65 Само питам

    3 9 Отговор

    До коментар #54 от "Българин":

    Кога русофилите сте били българи? Винаги за вас руските интереси са били на първо място.
  • 66 Механик

    1 8 Отговор
    Крайно време е проруската пропаганда и дезинформация да бъдат третирани като заплаха за националната сигурност на България с всички произлизащи от закона последствия!

    Коментиран от #75

  • 67 Сципион

    11 2 Отговор
    Тохарът трябва да бъде уволнен незабавно. После да бъде съден и пратен в Ново Белене да отглежда прасета. Тоя оскубан ястреб вече не е българин, а чуждоземен агент, продажник и вредител на нашата страна, краде от българския народ.
  • 68 Бай Хой

    4 2 Отговор
    Отврат
  • 69 Хи Мен

    3 0 Отговор
    четете и осмисляйте хубаво, за да няма после -Ама нас защо??
  • 70 Извинявай,

    4 0 Отговор

    До коментар #41 от "НИЕ СМЕ НАТО":

    Ти от фронта ли излъчваш,или от масата...
  • 71 Статистик

    3 0 Отговор

    До коментар #63 от "Само питам":

    Тази сутрин, при изслушването му в НС. А ако си го пропуснал заради Азис - проблемът си е твой.
  • 72 подлога

    6 0 Отговор
    долна подлога и продажник....... за 6 години не взел една гривна от нацистите...... кого лъжеш бре долник
  • 73 Софиянец в повече

    1 0 Отговор

    До коментар #42 от "Нищо не плащаш.":

    Приготви бутилка шотландска ракия, и ти донасям фактурите. А, нещо адресче?
  • 74 Краварска слуга си бай Тодоре

    4 0 Отговор
    Бай Тодор предателя и продажби ка
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Чети, чети

    2 0 Отговор

    До коментар #64 от "Наблюдател":

    Всяко нещо, което не ви изнася е дезинформация. Самият Магарев в изказване каза, че ще се изпращат медицински сестри и санитари(те ще са на първа линия, как се нарича това? Изслушай също интервюто с ген Шивиков при Карбовски) след като го приклещиха днес в НС каза, че ще се обучават украинци във военна болница. Разбирай го както искаш, аз разбирам, че като се успокоят нещата той ще направи това което е решил. Дори и при Карбовски в интервю с ген. Шивиков обсъждаха това, ко
  • 77 ФАКТ

    1 0 Отговор

    До коментар #53 от "Само питам":

    У К Р А Й Н А, ДЪРЖАВА КОЯТО НЕ Е НИТО В НАТО НИТО В ЕС!
  • 78 Хааа

    0 0 Отговор
    Тоа май почна да дава на задна
  • 79 Заедно в ЕС и НАТО

    1 3 Отговор
    Достоен министър, а не руска бърсалка!

    Коментиран от #81

  • 80 Страшна гняс

    0 0 Отговор
    Няма по-противен тип от тая. Няма и да чуете хубава думя зя него. Едно голямо нищо както и останалите в момнета във властта, които си разпределят шефските постове все едно сме в Русия, а така удобно искат да се разграничат подобно поведение. Като например поста за шеф на БНБ, Боко щял да им го даде на ПП. Кой си ти, че да саваш все едно банката е твоя. Избрани сте гласовете на по-малко от 30 процента от българите, и то благодарение на развития им електорат през годините, нямате право дори да сте в парламента, камо ли да решавате съдбата на България.
  • 81 Достоен министър ама друг път

    0 0 Отговор

    До коментар #79 от "Заедно в ЕС и НАТО":

    Българчетата, дето коментирате тук, сте толкова заблудени и объркани ментално, че направо ми е жал за вас. Като гледам как пламенно защитавате тия оли го френи. Все едно сте паднали от друга планета, много сте зле, затова България няма да се оправи, докато гласувате за тези из ро ди. Цял живот е би учи е би учи и накрая гъ за пълен главата празна
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове