Last news in Fakti

30 Юни, 2023 14:05 4 699 71

Николай Витанов: Всичко си върви според прогнозите – българската политика и войната

  • николай витанов-
  • русия-
  • украйна-
  • руска агресия-
  • политика

Май се чуха думите ми за звера с големите нокти

Николай Витанов: Всичко си върви според прогнозите – българската политика и войната - 1
Снимка: Архив

Всичко си върви според прогнозите – българската политика, войната и крякането на юрдечетата. Това написа във Facebook известният математик Николай Витанов.

Българската политика. На сцената – Кукленото шоу, чакаме бюджета. Чакаме и сценката около избора на управител на БНБ. Сценката с фашизма почна да заглъхва. Май се чуха думите ми за звера с големите нокти. И ето ви още нещо от звера, което е показателно за аматьорщината на пропагандата у нас:

....Широките народни маси не се състоят от философи. Именно за масите вярата често е единствената основа на моралното отношение. Различните заместители не са се оказали толкова успешни от гледна точка на резултатите, че да могат да се разглеждат като полезен заместител на предишните религиозни вероизповедания. Но ако религиозната доктрина и вяра наистина трябва да обхванат широките маси, безусловният авторитет на съдържанието на тази вяра е основата на всяка ефикасност....

В народните маси трябва да се набива вяра и тази вяра трябва да има статус на религиозна доктрина. И това се прави, като непрекъснато им се подхвърлят голи куки. За да е успешно обаче, трябва да има безусловен авторитет на съдържанието на голите куки. А то няма. Затова и вярата е калпава и пропагандата не хваща дикиш. Сега, демократчета мои недоучени, юрдечета мои, я да ви изпитам, познавате ли противника? От кого е горният цитат? Кой ви показва, че пропагандата ви е некадърна? В чии нокти хвърляте народа, водени от глупостта си? Фашизмът е сериозно явление и трябва много да се внимава с него, а не да си правите аху-иху из Кукленото шоу.

Зад кулисите – кланови битки и хвърчене на глави. Върви битката за регулаторите. Очаква се там да хвърчат глави. Лято е и главохвърченето се очаква да намалее, само за да се възобнови с нова сила наесен. Както знаете, клановете може и да се бият, но безотговорността им е колективна, а регресът се представя като прогрес. За да хване дикиш голата кука за прогреса може да легализираме наркотиците например. Траекторията е очертана – не само към ноктите на звера, но и към устата му.

Следва войната. Да видим ориентацията на някои елементарни вектори. Ориентация в Украйна: продължаване на войната - 1, спиране на войната – 0. Тия, които държат Украйна на системи: продължаване на войната -1 , спиране на войната 0. Както се казва: на украинците натовската техника им е без пари. За НАТО украинското пушечно месо е без пари. Интереса е в една посока – продължаване на войната, Съюзът е здрав.

При руснаците: продължаване на войната – 1, спиране на войната – 0. Съботните събития не бутнаха тоя вектор, попремести се един друг: колко твърда да действат руснаците във войната. Измести ле леко по посока на по-голяма твърдост на действията.

Войната си върви според прогнозата. Днес е ден 50 от Големият юруш. Ден 19-ти от втория месец. Проверка на юруша за запек - очаквано наваксване на заетата територия от украинската армия за втория месец – 209 квадратни километра. Има някакво придвижване, поне така твърди украинската страна. Но не са 209 квадратни километра. Следователно Големият юруш още е в запек. Не е пробита дори първата руска отбранителна линия. Оправдава се прогнозата ми, че когато системата "Таракан“ срещне плътни отбранителни линии, тя гърми. Ето, пред очите ви е, гледайте – гърми.

Ориентациите на векторите ги виждате. И по-сложните вектори са така ориентирани, че се очаква динамиката да е по посока на продължаване на Големия юруш. Очаква се Голям напън за отпецване на Големия юруш. Очаква се кръвта а почне да се лее като река. Причина – идва среща на НАТО, а първите руски отбранителни линии не са пробити. Има да се наваксват квадратни километри от първия месец на юруша. Трябва да се рапортуват резултати иначе системите могат да бъдат спрени. Срещата на НАТО е тъкмо на края на втория месец на Големия юруш. Тоест, очакванията за загубите на украинската армия се очакват да бъдат изпълнени и преизпълнени. А те са – за 2 месеца - 60 000 човека безвъзвратни загуби за украинската армия, 300 загубени танка, 300 загубени оръдия, 600 загубени бронирани машини. Руски загуби – 3 пъти по-малко в техника, над 5 пъти по-малко в жива сила.

Юрдеците крякат като разпрани колко лош и грозен е Витанов. Защо , БЕ, юрдечета мои, защо крякате? Направена ви беше прогнозата за Голям юруш със запек през първия месец на юруша много преди Големият юруш да почне. Ето ви го – Голям юруш със запек на юруша през първия месец. Прогнозата си има и количествена част и тя ви казва какви ще са украинските и руските загуби месец по месец. Ето ви я – изпълнява се.

А я да попитам – къде беше вашата прогноза за Големия юруш и количествената прогноза за загубите? Няма-а-а-а. Що няма-а-а-а? Ами той Юрдек дьо Булгар – не прогнозист, Юрдек дьо Булгар – рецензент. Той нищо не отбира, ама му дай да рецензира. Седи си в локвата и кряка рецензии за постиженията на другите. Това му е начина да го забележат. Забелязвам ви, юрдечета мои, забелязвам ви. Специално върху вас си отработвам част от технологията за контрол на социални групи.

Чакаме Големият напън, който да отпуши Големия запек. Чакаме най-сетне първата отбранителна линия на руснаците да бъде пробита. На 11 юли свършва вторият месец на Големия юруш. Тогава е и срещата на НАТО. Трябва да се рапортуват успехи. Следователно – чакаме щурмове на пушечното месо. Наклонът на вектора е даден – трябва да се отслабва Русия. За целта хвърляме безплатното украинско пушечно месо. Като свърши, ще гледаме да набавим друго. Между другото – готови ли са речите за дълга, за защитата на европейските ценности и за необходимостта от хвърляне на пушечно месо на фронта. Гответе ги, че американската армия няма да бъде хвърлена в Украйна. Каза ви се от най-високо господарско място.

Очаквана промяна в ситуацията – няма. Големият юруш се очаква да си върви според прогнозата. Има още две седмици до края на втория месец на юруша. Ако ще има напън за преодоляване на запека, трябва да е скоро. Защото запорожката месомелачка работи на големи обороти.

Пропагандата си върви както и досега – аматьорски и нескопосано. Юрушът не върви, пушечното месо полека почва да се изчерпва – почнахме пълна мобилизация Писал съм ви – с тези темпове на утилизация има пушечно месо за още една година, но към края на настоящата година ще почне да се чувства недостиг и тогава ще почнат исканията за изпращане на пушечно месо (от санитарния кордон) и ще почнат да се четат речите за дълга, съдбата и прочие. И не чакайте друго – военният министър си призна, че поне 6 години е работил за украинците и каза нещо много интересно – не е получавал украински гривни затова. Интересно, интересно, а какво ли е получавал? Туй конфликта на интереси за нищо го нямаме в тая държава. Ава карай да върви, нали векторът е наведен накъдето трябва, с демокрацията ще направим необходимите компромиси, за да върви работата, тоест магарето да продължи да облайва тиранозавъра с магарешки акцент.

И тъй животът си върви-и-и-и. Отдавна ви е прогнозирано, че нещата ще се развиват по Великата доктрина.

А тя е намери глупак, който да ти реализира интересите за собствена сметка.

Технологично това става така: Намираш глупака, като го създаваш. Навеждаш ориентацията на вектора му по посока на реализацията на интересите ти. И го пускаш да действа. Пиеш си биричката и гледаш съответното Куклено шоу. Найс, а?

Добре, стига затова.

Съвсем накрая, я да видим какво става с прогнозите за корона вируса

Прогноза – няма да има препълване на болниците . Валидност – вече 340 дни

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 444 дни. 14 месеца са 425 дни, ей така да позапомните какво да очаквате от следващите, дето ще ви анализират и прогнозират следващата епидемия.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я бълбука.

Бях ви обещал весела изненада преди време. Почти е готова, очаквано време на стоварване на изненадата върху главите на мойте юрдечета – следващата седмица.

Желая здраве и успехи и нека войната и вирусите да стоят далеч от вас.

 


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    56 89 Отговор
    Още една безсрамно продажна рублоподлога!

    Коментиран от #31

  • 2 Това мишле от дупка изпълзя?

    37 69 Отговор
    Птдаван не му бяхме чували цвърченето....
  • 3 Електра

    40 76 Отговор
    Моголо-татрския рашист, задмина Волгин по блезане на рашиското Жуже...
  • 4 Тома

    28 61 Отговор
    Ето го и брадатия козел.След бай мишо и него го показаха.Сега наред е пасито
  • 5 Питанка

    42 65 Отговор
    Някой знае ли кой е този господин ? Комедиант ли е или му хлопа дъската ?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Хаха

    32 58 Отговор
    Ехааа, тук се цитират даже и цифри които ги няма нникъте. Браво рашистката пропаганда в факти пак е от високо ниво !
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Владимир

    24 37 Отговор
    Факти витангата обикновено по блица се изказваше вече и вие сте му дали поле за изява.
  • 10 СТИГА СТЕ ГО

    31 54 Отговор
    ПОКАЗВАЛИ ТОЯ ПУТИНСКИ КОЗЕЛ....И ДЕЦА ГЛЕДАТ КАРТИНКИТЕ...
  • 11 Фактопроверител

    24 57 Отговор
    Хайде пак "простия" (в смисъл на обикновен) математик и всичколог.
    Тоя май е пропуснал, че Щатите имат супер-мощно оръжие, което се нарича "изкуствен интелект", което в реално време дава прогнози за управленски решения. Контранастъплението на украинците доведе група главорези на 200 км от масква. И ако суровикин не беше ги предал, сега нямаше да търка гащи в Лефортово, а на президентското кресло. Това математика предвиди ли го?
    То според неговите прогнози, ние трябваше да сме измрели от ковид, ама нейсе.

    Коментиран от #52, #71

  • 12 Хммм

    26 49 Отговор
    Всеки ли руски слуга държи да има собствен цирков номер?
  • 13 горски

    33 6 Отговор
    Истината няма нужда от опора....Тя е опората на световете...
    Това ,че на хората не им харесва света в който живеят е друга работа...Не им харесва ,защото не разбират ,че света е огледало в което се оглеждат......
  • 14 Даа!

    49 17 Отговор
    Изненада ме приятно,друже математик! Там със сигурност си величина! Сега има да изливат кофи,дори цистерни с помия върху теб.Математиката е безстрастна наука.Цялата Вселена е изградена на математически принцип и закони.Те, юрдечетата,са на светлинни години,от тези закони.При тях важат другите- да яде,еве,и отделяне отзад.Друго няма!
  • 15 СИНЬОТО

    5 24 Отговор
    Казват ако е българин му е.....майката зеленясала ,ако е българка я е......в жълтопаветната джендърска тиква ,бългрите са били едно време любимото меню за ядене ,Гърците най много обичаме да ви похапваме
  • 16 Ха-ха-ха 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺

    22 48 Отговор
    Мръсната путинска подлога отново изпълзя от дупката си!

    Коментиран от #70

  • 17 ГГГ

    15 31 Отговор
    Фактор, и вие и Витанов сте уникални идиоти!
  • 18 Механик

    21 44 Отговор
    Крайно време е проруската пропаганда и дезинформация да бъдат третирани като заплаха за националната сигурност на България с всички произлизащи от закона последствия.

    Коментиран от #50

  • 19 вятъра на промяната

    19 35 Отговор
    Абе, Кольо, защо не си гледаш математиката а се опитваш да ръсиш мозък под прикритието на математически изчисления да прогнозираш това което ще се случи. Аз например имам приятел гинеколог който има по-точни прогнози от твоите, но не претендира като теб за шамана който вижда в бъдещето. Всичко което ще се случи историята го е доказала. Агресора рано или късно ще получи заслуженото.
  • 20 12345

    32 11 Отговор
    Поздравления за смелостта да мислите...Все пак 20 процента от Българите не сме ....
  • 21 Коментаторски клишета

    28 12 Отговор
    Пореден блестящ тактически анализ на срещата от страна на топспециалиста Николай Витанов!
  • 22 Задочен въпрос

    22 5 Отговор
    Витанката така и те отговори, защо миналата година февруари, март, април, когато ни се натресоха 200хил укро бежанци, до един неваксани, не ни докараха кромид вълна? А пък на връх лятото(пак миналата година), нашите туристи като заминаха за тройно бустерирана Гърция, докараха кромид вълна. Как стана тоя номер? Как стана и друг номер, от хилядолетия, когато започнат войните, започват и епидемиите, защо тази война СПРЯ ПАНДЕМИЯ? Как? Ама не разбирам, моля покорно, нека някой супер гениален математик да ме открехне по темата. При всяка възможност ще питам "експертите"

    Коментиран от #60

  • 23 Принципно

    38 19 Отговор
    и със смятане и без, тази война е с предизвсестен край! Русия ще освободи териториите до Днепър на автономните републики Донецк и Луганск! Украйна ще е съсипана! Хиляди жертви ще е резултатът на интригите на САЩ, за да спечелят трилиони и да съсипят Европа икономически!
  • 24 Българин

    17 23 Отговор
    Витанката е по-голям нарцис от Борисов и Радев взети заедно на квадрат. Медийните му участия по време на Ковида му внушиха, че е капацитет по всичко. След като един ден го видях как суетливо се въртеше на стола в студиото и се наслаждаваше на присъствието си престанах да го гледам и да взимам на сериозно прогнозите му.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Адрес 4000

    19 28 Отговор
    Сега дайте да уточним
    Русофилите по време на ковида плюехте Витанката.
    Сега го възхвалявате ,защото се оказа путлерофил като вас.
    Та Логичен въпрос към вас ,вие имате ли дори грам мозък или чакате руските опорки ,за да знаете какво да дращите по форумите.

    Коментиран от #30

  • 29 факти

    22 6 Отговор
    Пропагандата си върви както и досега – аматьорски и нескопосано. Юрушът не върви, пушечното месо полека почва да се изчерпва – почнахме пълна мобилизация Писал съм ви – с тези темпове на утилизация има пушечно месо за оше една година, но към края на настояшата година ще почне да се чувства недостиг и тогава ще почнат исканията за изпращане на пушечно месо (от санитарния кордон) и ще почнат да се четат речите за дълга, съдбата и прочие. И не чакайте друго – военният министър си призна, че поне 6 години е работил за украинците и каза нещо много интересно – не е получавал украински гривни затова. Интересно, интересно, а какво ли е получавал? Туй конфликта на интереси за нищо го нямаме в тая държава. Ава карай да върви, нали векторът е наведен накъдето трябва, с демокрацията ще направим необходимите компромиси, за да върви работата, тоест магарето да продължи да облайва тиранозавъра с магарешки акцент.
  • 30 Интересно

    25 10 Отговор

    До коментар #28 от "Адрес 4000":

    че русофобите правят същото! Преди го защитаваха, а сега плюят! :)))
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Тази плесен

    11 19 Отговор
    Откъде долетя моля не ровете в нафталина от там само такива излизат.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 0001

    22 4 Отговор
    Тука май само йрдеци коментират.
  • 35 Име

    8 15 Отговор
    Съседите на този мазнин спят ли? Я бързо да вземат мерки!
  • 36 Адрес 4000

    11 23 Отговор

    До коментар #31 от "ХАХАХААА":

    Това Скот ритер ли го каза
    Да позная по някой пропагандаторски Ютюб Канал
    Жалкари пълни жалкари сте Путлеристите
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 ИРОНИЧНО🤔

    9 11 Отговор
    „БЛИЗКО”...ДО ТОЯ(.......)
    ДАЖЕ И КУПЕЙКИТЕ СИ
    МИЯТ СЪС САПУН РЪЦЕТЕ...
    КАТО СЛЕД ПОСЕЩЕНИЕ НА КЛОZEТ..😁
  • 39 По-твърдо

    20 4 Отговор
    За другите му твърдения не знам колко са достовирни,но без къмнение след метежа на Пригожин Путин ще не ще се ориентира към по-твърдо водене на бойните действия и бързо цапардоса голямо бандеро-натовско сборище,барабар с наемниците и проститутките.

    Коментиран от #43

  • 40 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    12 22 Отговор
    Защо този"Пророк" не взема да намери начин да излекува тези брадавици от лицето си и тогава да лъже?????В запорожието няма руски отбранителни линии!как ги е преброил жертвите на украинците и ако те са дали 60000,колко жертви са дали руснаците когато ги обааахмутиха.Защо лъжете и кой ви дава право да тиражирате такива лъжи.Тоя папиломения каквото търси си го е получил на суратя!
  • 41 Пешо

    11 18 Отговор
    Този господин ми казаха, че от сабалем миришел на водка, не знам дали е вярно, може би са спекулации, но вие кажете?!?

    Коментиран от #55

  • 42 и кво от това?

    11 18 Отговор
    Аман от пияници с научни титли! Всичко знае . От корона вирус до военно дело! До вчера никой не знаеше за него!
  • 43 Абе руски фен

    9 22 Отговор

    До коментар #39 от "По-твърдо":

    Що ми оправдаваш пиянското блато дето такъв проруски професор като тоя ще седи в Сибир И ми даваш за пример пиянска държава с огромна емиграция,в която който има малко акъл е избягал от хубавото им.Разбирам народа им да е добре ,а там са добре олигарсите и партийните деятели.Катп ти е много мила изчезвай вземи си и професорчето

    Коментиран от #69

  • 44 !!!?

    15 17 Отговор
    Този е открил Путагоровата теорема за народните маси в Россия, а тя е: Диктатор на квадрат + Война на квадрат = Руски мир на квадрат !!!?

    Коментиран от #61

  • 45 Професоре...

    23 11 Отговор
    Ти си гений! И нека юрдечетата да лаят колкото искат.
  • 46 Голяма грешка, Витанов.

    17 9 Отговор
    Разсъжденията ти за хора с глава на раменете и без емоционални пристрастия. От попрочетените коментари виждам, че доста голяма част не могат да разсъждават и каквото и да кажеш те ще па-па-папапат. А може да има и друга причина, просто са наети да па-па-папапат.
  • 47 Наблюдател

    14 21 Отговор
    Тоя пуяк имитира фюрера си Путин :"Всичко върви по план и по строго определен график".
  • 48 обективен

    12 17 Отговор
    На този ЧЕРВЕН ЮРДЕК , прогнозите винаги са ПОСТФАКТУМ . За жалост все още има ЮРДЕЦИ , който му се връзват .
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Иво

    1 4 Отговор

    До коментар #18 от "Механик":

    А защо само руската.
  • 51 Карлсон от покрива

    11 6 Отговор
    Какво нещо е бързата медийна популярност, нали? По време на ковида му изгря звездичката на Витанов и вече нищо не може да го спре и да го накара да излезе от роля! Математикът Витанов е Ванга, Нострадамус и Алена едновременно! Медиите са коварно нещо, а бързата известност - тежка дрога! Социалните медии са съвършените наркодилъри!

    Коментиран от #53

  • 52 наблюдаващ

    9 1 Отговор

    До коментар #11 от "Фактопроверител":

    Казваш на 200 км от Москва стигнали... До кой град е това? Да уточниш...
  • 53 5=10% от 50 Урааааа! Успях!

    9 4 Отговор

    До коментар #51 от "Карлсон от покрива":

    Говориш глупости! Витанката още на времето си беше известен зевзек, че и хаплив даже! Ти, приятелю, знаеш ли колко смахната наука е математиката? Математиците са достойни за отличия, нека не им пречим!
  • 54 факуса

    12 1 Отговор
    истината винаги е неудобна,затуй се пените центавоси,свиквайте живота е гаден
  • 55 факуса

    7 0 Отговор

    До коментар #41 от "Пешо":

    затуй не вървят у нас нещата,щот чакате да ви кажат,не мислете,а требе да се мисли
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 !!!?

    7 6 Отговор
    Витанов явно е получил Кримски сюр.гюн от запека на украинската контраофанзива !!!?
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 защотооо

    9 1 Отговор

    До коментар #22 от "Задочен въпрос":

    Укрите ни донесоха варицела, заушка и други гмо лабораторни военни вируси, а в Гърция върлува ГМО либерастки вирус (предназначен за утилизиране на целия свят).
  • 61 Таапанар

    1 1 Отговор

    До коментар #44 от "!!!?":

    Бравоооо
  • 62 Витанооооов, Витанов

    5 7 Отговор
    Добър математик си! Ако не беше кремълска под…..га щеше да си уважаван човек. Язък ти за таланта!
  • 63 ТозиТъпак

    5 5 Отговор
    Витанов не е ли умрял още? И ако е не, защо?
  • 64 Уха

    7 3 Отговор
    Първата прогноза на професор Витанов беше, че войната ще свърши за три месеца с победа на русия.
  • 65 садасддс

    5 4 Отговор
    Тоя малоумник до появата на ковида никой не го знаеше кой е и за какво се бори... сега вече е ясно: луд за вързване. Как пък не се спря. И от всичко разбира - от вируси, от политика, от война.
  • 66 Ха ха ха

    5 6 Отговор
    Горкото математиче , менталното му състояние съвсем не е розово , вече му е спешно да потърси специализирана дългоръкавна лекарска помощ .......
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този човек не е добре!

    2 1 Отговор
    Бих казал само едно - Той трябва да се лекува ш специализирано заведение заведение, та белким “юрдеците? напуснат главата му!
  • 69 Абе амерски Дебил

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "Абе руски фен":

    Що ми оправдаваш краварската кочина дето тула Човека Ти го е казал в прав текст. проамериканска подлога като теб ще седи в пустинята невада и ще мре от нищета. И ми даваш за пример краварска държава с огромна престъпност и улични бездомници с картони ,Стрелби,Трупане,училища градини ,в която който има малко акъл е избягал от прехфалената им кочина,
    хубавото им било?!
    ами отивай там бе, ко ми философстваш? Разбирам народа им да е добре, па те с ипотеки и 32 трилиона Дълг.
    ДЪЛГ бе.
    .Разбираш ли бе, кво ти пее радиото?
    ама Не амерското?
    А там са добре олигарсите и партийните деятели, сенатори, демократи в оная ти горна, долна камери.
    Като ти е много мила кравария,
    Ай Пътя измитай се, вземи си и родните крави и те с теб.
    Чупката
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове