Last news in Fakti

2 Юли, 2023 07:28 8 436 145

Лиляна Павлова: Не искам да плаша, но България може да загуби стотици милиони

  • лиляна павлова-
  • суми-
  • реформи-
  • разчети-
  • планове

Трябва да се направят съответните реформи, планове, разчети и конкретни проекти още тази година, заяви вицепрезидентът на Европейската инвестиционна банка

Лиляна Павлова: Не искам да плаша, но България може да загуби стотици милиони - 1
Снимка: БГНЕС

Сумите, които България може да загуби, ако не направи съответните реформи, планове, разчети и конкретни проекти тази година са грандиозни. Това каза за предаването "България, Европа и светът на фокус" на Радио "Фокус" Лиляна Павлова, вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка.

"Сумите са грандиозни, аз не искам да плашим със суми. Те сумите вървят, нали ви казвам, към стотици милиони, това е проблемът. Паралелно с губенето на стотици милиони, които ги имаме за усвояване и те трябва да бъдат усвоени 2023 г., въпросните средства по Плана за възстановяване, до 2024 г., до 2026 г. парите пък по Плана за възстановяване и развитие в допълнение, и по оперативните програми и т.н., модернизационен план, инструменти най-различни. Въпросът е, че няма план, няма проекти, а проектната готовност за нас, като Инвестиционна банка, например ние сме зелената, европейската Инвестиционна банка, за да можем да одобрим, да финансираме един проект или група проекти, рамково споразумение. Ние много често подкрепяме правителства с големи рамкови споразумения, с които финансираме именно програми, примерно регионални планове и т.н., включващи множество на брой проекти, но трябва да има добри проекти и те да са както ги наричаме “banckable", проекти, които да са икономически изгодни, да са добре подготвени, които да могат да бъдат реалистични и финансирани. И всъщност, това е, което все още и в България, разбира се, и на други места, понеже покривам сектора на Източна Европа, мога да кажа и на други места липсват конкретни, готови проекти, но там вече работим за това, да направим добри проекти в България. За съжаление, сме все още на етап да дискутираме плановете", каза още тя.

Лиляна Павлова изрази надежда, че има възможност да се навакса. Тя вярва, че това правителство може и ще го направи.

"Защото съм убедена, че това е единственото отговорно решение в името на България, и в името на бъдещето, защото нашата икономика стандартно, нашата промишленост, производство, е по-енергоемка, наследено е, знаем от миналото", допълни тя.

Необходимо е да декарбонизираме, да има повече инвестиции в енергийна ефективност, в по-ниски разходи за енергия, по-добра производителност, продуктивност, за да може и нашето производство да е продуктивно, категорично заяви вицепрезидентът на Европейската инвестиционна банка.

"Потенциалът на въглищните ни райони и региони е огромен и Стара Загора, и Кюстендил, и Перник, но както и често казваме, когато се правят плановете за тези региони, те не могат да бъдат копи пейст, както го наричаме, просто да копират нечий план. Те трябва да бъдат съобразени със спецификите на всяка област и спрямо наличните ресурси, това е бих казала, златното правило в регионалното развитие, в зависимост от ресурсите, в зависимост от даденостите, и географски, и икономически, и като работна сила, и като изкопаеми, и други ресурси и възможности, нали слънце, вятър, вода и т.н. Да се съобразят, и да се предложат специфични конкретни решения за всяка област и съответно за бизнеса, по който това може да се реализира и да се случи. Вярвам, че имаме капацитет и потенциал, да кажем в района на Стара Загора, да се направи нещо, което примерно една съседна Гърция направи преди време. Те откриха най-голямата ферма за слънчеви панели в цяла Европа - двеста и не знам колко мегаватов соларен парк. Ето едно такова нещо, на територия огромна, примерно като “Мини Марица-изток" би могло да произвежда също и да се направи, не казвам, че трябва точно това да направим, просто давам пример, че ни трябват този тип инвестиции, за да може хората, които сега работят в района на Стара Загора, в мините, да останат на място, да имат работа, да се създадат, както ги наричаме ние, сигурни, зелени и чисти работни места, които да имат перспектива, а да не са в сектори, които малко по малко ще утихват. Не ни трябват недалновидни, популистки някакви решения или декларации, трябва конкретика, трябва да се работи с ясни проекти, привличане на инвестиции и създаване, и внедряване на технологии и т.н.", обясни Лиляна Павлова.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 лили внучката на бкп

    168 2 Отговор
    не българия а българската мафия и това ще бъде чудесно

    Коментиран от #61, #81

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    147 4 Отговор
    При Вас Всичко еАлчност Схеми кражби Интереси

    Коментиран от #143

  • 5 а ааа

    154 2 Отговор
    Ахааа явно внуците и отроците на комунягите са на мода. Щом и тази се появи.

    Коментиран от #67

  • 6 ХАХАХА

    137 2 Отговор
    А в Белгия всичко ли е спокойно Лили?

    Коментиран от #106

  • 7 ГЕРБ-ГРОБ-ДПС

    175 4 Отговор
    Щото при вас гербавите България не загуби милиони нали? ЕС може и да е отпускал пари, но нито до хората стигнаха тези пари, нито с тях нещо построихте. ББ всеки ден режеше лентички и все магистрали откриваше, а то, едно нищо. Вижте само пътя не кой да е някой забутан в милата ни Родина изстрадала, а този Варна - Бургас. Това и на третокласен път не прилича. Този натоварен път може ли да е с една лента в посока? Може ли да е толкова разбит и пропукан от всякъде? Може ли да има свлачища по него ? Очевидно може.
    А тая се изтъпанила да ни говори, колко пари щяла да загуби България.
    България претърпя тотална разсипия цели 12 години по време на вашето управление, не че сега е по цвете същата работа е, но това не означава, че хората искат да ви върнат вас във властта.
    МАХАЙТЕ СЕ ВСИЧКИ, ЧЕ НЕ МОЖЕМ ДА ВИ ГЛЕДАМЕ ПОВЕЧЕ.

    Коментиран от #10

  • 8 !!!!!

    133 2 Отговор
    Тази отново ще усвоява както и обкръжението от определени фирми.
  • 9 Нарцис

    127 4 Отговор
    Тиквата от Банкя тебе с 200 такова ли те ?

    Коментиран от #45

  • 10 Формула

    67 6 Отговор

    До коментар #7 от "ГЕРБ-ГРОБ-ДПС":

    Герб-Сдс+Пп-Дб+ДПС=?

    Коментиран от #18, #40, #144

  • 11 Карай да върви

    63 3 Отговор
    това е валс.Българинът е обръгнал и на турско и на фашистко..
  • 12 Град Симитли

    95 3 Отговор
    Гъци--гъци--гъци!
  • 13 Григорян

    25 77 Отговор
    Ще ги вземем парите от руските подлоги.
    Русофилите и фашистите от израждане не искат Евро,те очакват рубли

    Коментиран от #17

  • 14 А трябваше

    117 3 Отговор
    да е в Сливен , крадливата потомка на червената върхушка , а тя тъне в лукс на народен гръб при "лошите капиталисти" ! Заряза възхваляваните ден през ден от нея и Мутрьо пътища - гробища и България !
  • 15 Голата истина

    75 3 Отговор
    Отслабнала е милата и вимето и се е стопило
  • 16 Ако искаш да не плашиш

    92 3 Отговор
    Не си показвай снимката, че и малки деца гледат
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 фактите

    51 2 Отговор

    До коментар #10 от "Формула":

    формулата на краденето
  • 19 Демократ

    122 2 Отговор
    Внучката на видния комунист Тодор Павлов , видната крадла от Герб Лилето ,представлява България в Европейската банка за развитие, взима огромна заплата и живее в разкош за сметка на ЕС, и дава акъл. Поне да млъкне, защото е много виновна за състоянието на инфраструктурата в страната и трябваше да е в затвора, а не в Брюксел.Няма отърване от тези наглеци, затова сме на дъното по всички показатели. България по света е представлявана все от такива нескопосани хрантутници, защото цялата власт е в ръцете им и те си решават къде да бъдат. Цялото им благополучие е за сметка на хората и държавата.

    Коментиран от #141

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Сандо Кан

    70 2 Отговор
    Кой тиу угрухано цигане?Потомка на някакъв фашистки еничерин ли била?С отдрязани палци ли е на ръцете?Като я гледам,е професионална крадла.
  • 22 Aлфа Bълкът

    87 3 Отговор
    Аман от на Бойко метресите! Магистралите, пътищата, винаги им изтървахме сроковете за изграждане с европейско финансиране и ги доплащахме от бюджета.

    Коментиран от #32

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Свидетел

    73 2 Отговор
    Заплатката ти не се губи, чедо на активни деди !
  • 25 Иван

    61 2 Отговор
    Лиле, да ни си загубиш килограмите мило! ТИ , Бойко и Герб таковахте майката на българите. Бедни просяци с мераци за Шенген и Еврото? Тъпите Румънци са с МРЗ 800 Евро. Боли ме калника за дебилият ти ГАЗ !

    Коментиран от #30

  • 26 Мда

    69 2 Отговор
    Свинетка да каже, как дома за сираци се превърна в частна резиденция в морската графина до нарочно узгорената стара фрегата.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 зевзек

    52 3 Отговор
    Лиле, нема да губиш килограми, добре си си, мани ги злобарите, само напред и нагоре в Европейския Съюз, нагоре до най високия, и най благия пост там, и да купиш една къщичка за твоя ментор и внуците му, да се скрие на завет, когато му мине всичко тук
  • 30 Мхм

    23 5 Отговор

    До коментар #25 от "Иван":

    Руманците обаче наистина са си прозди.Тва да пуснат Омв да им копа нефта а Авсърия да им налага вето е особена форма на затъпявяне в дипломацията.
  • 31 хаберих

    35 2 Отговор
    - Какво е домашно шампанско?
    - Пиеш си ракията в къщи, а жената съска и се пени!
  • 32 ХАХАХА

    14 22 Отговор

    До коментар #22 от "Aлфа Bълкът":

    Еее на простокиро мет.есата по хубава ли е ?

    Коментиран от #85

  • 33 Тая вече

    35 2 Отговор
    И български ли забрави. Както казваме, кори пейст....майко мила

    Коментиран от #36

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Урюрвкос

    47 2 Отговор
    не разбрах каква е връзката между усвояването на средства и правенето на реформи, планове, разчети.
  • 36 ХАХАХА

    43 3 Отговор

    До коментар #33 от "Тая вече":

    Ами гледай "Криворазбрана цивилизация " от преди век и нещо разликата е само в езика . Тогава в началото на 20 век на мода е бил френския език,сега английския. Та промяна в интелекта на дупедавците няма.
  • 37 Генерал Борисов

    48 2 Отговор
    И тази кoпaнapкa много съм я тaкoвaл с 200 ама не забременя защото е дeбeлa c голяма дyпapa.

    Коментиран от #41

  • 38 Мдаа

    59 1 Отговор
    ГЕРБ са много загрижени, че може да им се изплъзнат да не могат да откраднат едни европейски пари.

    За това им вярваме.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Математик

    17 1 Отговор

    До коментар #10 от "Формула":

    Европейската централна банка
  • 41 АХМАТ СИЛА

    25 1 Отговор

    До коментар #37 от "Генерал Борисов":

    За тебе генерале знаеме че не си гнуслив
  • 42 мдааа

    46 2 Отговор
    Какъв интелект лъха от снимката...
  • 43 Журналистите

    43 1 Отговор
    Няма ли да я питат за комунистическото и котило. И за дедото сталински агент и осъден за атентата в църквата Света Неделя. За интелекта и просто става ясно още след 3 изречения. Потрес какво хора представляват България
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Еми как

    23 1 Отговор

    До коментар #9 от "Нарцис":

    Той даже се хвалеше пред компания и четеше СМС-те, които тя му пишеше.
  • 46 Пластичен хирург

    29 1 Отговор
    Абсолютно безнадеждна ситуация
  • 47 Повръща ми се

    45 1 Отговор
    само като я гледам! Няма ли да свършат тези калинки?

    Коментиран от #49

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Мхм

    24 1 Отговор

    До коментар #47 от "Повръща ми се":

    А бе кк все ви се повръща от тях пък все си ги избирате.Ми те политиците са отражение на народа на дадена държава.
  • 50 Бреййй и шумкарските

    34 1 Отговор
    наследнички окрали народа се появиха отново със заплахи ? Наглост, безсрамие и подлост ! Свършиха или ти намаляха парите, че се появи по медиите бе крадлива герберастке ? Ти ли си наред да влезеш в "пералнята" и да излезеш "чиста" ! С тоя хамав народ имаш право за "чистота" ! Сега той ще се строи тук да мрънкочи и толкова, друго нищо нито може, нито се опитва да научи и използва за да успее в живота ! Хамава държава развъжда само хамав народ !
  • 51 Пешо

    40 1 Отговор
    След голямата далверка с ремонта на язовирните стени /Перник/ , удобно я скриха на запад . Това е първото показване на Лилето след тази афера.
  • 52 филипс

    25 1 Отговор
    Не искам да плаша, но тези стотици милиони няма да влязат в чекмеджето на Бойко.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 безпартиен

    32 2 Отговор
    Това внуче на АБПФК ако прочете коментарите за себе си и има поне малко почтеност и останала съвест,ще спре да се появява по меди и да дава съвети как да живеем и какво да правим!Ама само ако е останало поне малко!!!!
  • 55 Тапа Нар

    13 1 Отговор
    Късно - видях ти снимката и се ужасих
  • 56 Еех лошо

    20 1 Отговор
    Лошо поигра си боко с теб и те изостави ама нищо де я на ква службица те уредил
  • 57 Голема работа

    17 1 Отговор
    и без това шефо ти от герб ше ги открадне, ко ни дреме на нас, мишките?
  • 58 Хитруша

    22 1 Отговор
    Май се страхуваш за комисионната си
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Гошо

    6 3 Отговор

    До коментар #59 от "Гачо":

    Ама има сочна и подредена П.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 един

    35 1 Отговор
    Ти да видиш,партизанската унучка взела да се притеснява,а не се притесняваше когато незаслужено те изпратиха в Брюксел,не се притесняваше от това,че по-времето на Тато стоеше редом до него с алената червена връзка на трибуната на мавзолея на Георги Димитров!И тогава първи на трибуната и сега пак първи,и тогава живееха на гърба на народа а сега живеят на гърба на европейците,гиди комунистически мошеници..........!А ние си мислим,че нещо се е променило,вятър и мъгла!
  • 63 бивш министър

    25 1 Отговор
    По вина на тази Лилянка, България губи милиони всяка година от изградената ТОЛ-система! Некадърни партийни калинки навряха на всякакви длъжности и служби!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Милата ни

    18 3 Отговор
    Родна Номенклатура и наследници, заслепени от безкрайна алчност по опоскването на целокупното наследство от соца и впоследствие по стахановското усвояване на евро средствата,
    Пропусна да се ползва от Таланта /сивото в-во/на българските граждани. Докато Т. ЖИВКОВ НИКОГА НЕ ДОПУСНА ТАЗИ ГРЕШКА.
    ХА СЕГА ДА ГОНЯТ ДИВОТО. НИЩО НЕ МОГАТ И НЯМА ДА ПОСТИГНАТ - ИЗТЪРВАЛИ СА ВЛАКА.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 За лиленцето

    15 2 Отговор

    До коментар #69 от "никакви реформи":

    Определено сте прав. Но проблема е че досега реформи няма а само имитация на реформи с цел да не ги закачат и да могат да усвояват на спокойствие чрез обръчите и да пълнят чекмеджетата

    Коментиран от #77

  • 71 Европеец

    5 2 Отговор

    До коментар #69 от "никакви реформи":

    Ми отиди чри китайците и руснаците и искай от тях
  • 72 Форд

    18 1 Отговор
    Ми то по време на вашето управление българите (не вие) загубихме милиарди !
  • 73 Читател

    21 1 Отговор
    "Нашата" Мона Лиза.Живее в охолство тази вещича за сметка на всички българи. Кадър на Бойко-банкята.

    Коментиран от #100

  • 74 Справедлив

    10 2 Отговор
    Българите сме неспособни да се сравняваме и да сме равни на големите евро- атлантически акули. Време е да се събудим и да разберем къде ни е мястото. Трябва да се откажем от тези неизпълними амбиции и тръгнем по наш собствен нормален за нас път.

    Коментиран от #78

  • 75 Българин

    17 1 Отговор
    Страх ви е , че няма има какво да крадете.
  • 76 Българин

    5 1 Отговор
    Говоря за гербаджийските кадри.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Мхм

    8 2 Отговор

    До коментар #74 от "Справедлив":

    Със неоптимизирани стари съветски учебни програми толкоз.Ходи у МОН ги питай цяла сюрия кой от кой чо неграмотни инспектори по който и предмет да се сетиш
  • 79 Крадци

    9 1 Отговор
    Боклуци
  • 80 Добре че

    16 1 Отговор
    Се задържа тази статия за да се види от повече хора що за интелект и исказ има това недоразумение
  • 81 Блез Паскал

    10 3 Отговор

    До коментар #2 от "лили внучката на бкп":

    Не българската мафия, а Герберско-ПП мафията. И това ще бъде много чудесно!

    Коментиран от #87, #94

  • 82 Здравко

    11 2 Отговор
    Ти по добре си ела. Та да видиш как и теб ще те тикнат в Сливенския.
  • 83 Алооо

    17 2 Отговор
    По-добре да ги загуби, отколкото да влязат във вашите джобове...
  • 84 Дано

    9 1 Отговор
    Дано ноивга не ви ги дадат тия пари
  • 85 Aлфа Bълкът

    2 2 Отговор

    До коментар #32 от "ХАХАХА":

    Колкото и да са зле, май ще излезе, че са по-добре.

    Коментиран от #89

  • 86 Прочетох

    15 1 Отговор
    Написаното от Лиляна Павлова!
    Не бих могла да кажа друго, освен че коментара на жената в свободно изразен разказ , говори за пълна неграмотност!
    Лиляна, това не е като онова…..
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Нормално е да стане

    19 2 Отговор
    Това се дължи на веселото управление, в което участваше и ти дълги години. Като шеф на АПИ, които се занимаваха с кражби от строежа на магистрали имаш 100% вина за това. Прекалено нахално е точно ти да имаш мнение по тези въпроси. А това, че Борисов те изпрати извън страната да те запази от съдебно преследване може да се промени.

    Коментиран от #91

  • 89 Aлфа Bълкът

    4 1 Отговор

    До коментар #85 от "Aлфа Bълкът":

    По-добре от тиквата.
  • 90 ГУБИМ МИЛИОНИ ОТ ЕС

    4 2 Отговор
    Щото сме немарливи....
  • 91 Я ИМАМЕ И

    5 1 Отговор

    До коментар #88 от "Нормално е да стане":

    ПРОКУРОР в сайта......
  • 92 Българка

    19 1 Отговор
    Любимката на Баце защо не рИве, че ГЕРБ и ДПС ограбиха не стотици милиони, а десетки милиарди?.... И сега "лъзнаха ПП-ДБ да ги легитимират и препират. Но българите не сме забравили КОЙ е виновен за разрухата и кризите

    Коментиран от #96

  • 93 Редник

    11 1 Отговор
    Наместиха я на синекурна служба със супер висока заплата и пак акъл дава. Акъл не щем, пари ни дай 😄

    Коментиран от #123

  • 94 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    10 3 Отговор

    До коментар #81 от "Блез Паскал":

    По голема мафия от нас нема....приватизираме цяла България и откраднахме милиарди от българския народ....
  • 95 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    10 1 Отговор
    Ша загубим милиони евраци....
    .за присвояване
  • 96 НЕ СА ОГРАБИЛИ

    5 0 Отговор

    До коментар #92 от "Българка":

    Повече от...другарите...
  • 97 човек от народа

    10 1 Отговор
    тая пак излезе от свинарника
  • 98 Сандо

    9 4 Отговор
    Откакто е в ЕС България редовно губи по стотици милиони и "печели" по милиарди заеми.А ни обещаваха,че ще станем Швейцария на Балканите!
  • 99 Не искам да плаша.

    6 3 Отговор
    Гроба,който от дълго време се копае за Мариците,авно вече е почти готов.Но, който копае гроб другиму,сам пада в него.
  • 100 Мхм

    7 0 Отговор

    До коментар #73 от "Читател":

    Ри кажи как 12 години гласува за тях а преди товя за Бойко като кмет
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Мухаа,хаа!

    8 1 Отговор
    Забравихме,че точно лилка- партизан унука, беше първата,която започна витиевато,да ни убеждава, колко ще ни бъде леко,лесно и евтино( щяла да премахне винетката) ако отдадем магистралите на концесия.По нейно време беше направила изчисляване - само 18 ст/ клм.До морето еднопосочно над 60 кинта.Тогава не успя,но продължи бясното асфалтиране.Хем " усвояваха" милиарди,а и подготвяха готови магистрали за концесия.Днешните ще го реализират.От космоса проличава,че лобира ( по най т,пя начин) за някоя огромна компания от вън.Вече са се процелили конкретно в държавната Марица,която целенасочено се атакува от година.Ще е фалират,а на терена хиляди дка терен само с волтаци.Освен терена,ще получат и готова инфраструктура за пренос на ел.енергия,която към днешните цени струва над милиард!

    Коментиран от #107, #119

  • 103 ИНПЕКСА

    2 0 Отговор
    Имах си газ да изпуснем тия милиони.....
  • 104 БСП КАПИТАЛИСТИТЕ

    5 0 Отговор
    Ша гушнем с кеф тия евраци......и то милиони....
  • 105 ДРУГАРИ....СТЯГАЙТЕ СЕ

    8 0 Отговор
    ЕС дава стотици милиони......требва да ги опоскаме....
  • 106 За Белгия

    8 2 Отговор

    До коментар #6 от "ХАХАХА":

    не се знае, но Германия се тресе от стачки. А у нас никой не е чул...Явно контролиран информационен поток
  • 107 Люк Алфонс

    10 2 Отговор

    До коментар #102 от "Мухаа,хаа!":

    Въглищата осигурявят 36% от електроенергията как мислиш фотоволтаиците ще ги заместят това ще доведе до огромен недостиг на ток покачване на цена за квтч и то драстично и дори до режим на тока
  • 108 БСП...ВЪРЛ КАПИТАЛИСТ

    6 0 Отговор
    С тия милиони ша осигурим децата си до трето коляно....минимум
  • 109 Ловец на боклуци

    8 1 Отговор
    Крадлива и лъжлива СГАН!!!
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    5 1 Отговор
    Ние ша лапнем милионите....за народа един по голем....
  • 113 ИНПЕКСА

    5 0 Отговор
    Задава се нов лапачка.......
  • 114 ЙОсерян

    7 1 Отговор
    Тази крадеше заедно с Борисов от АПИ. Дърта комунистка.

    Коментиран от #116

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 БСП ДРУГАР

    6 0 Отговор

    До коментар #114 от "ЙОсерян":

    И тя от нашето котило....другари.....
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 МИЛИАРДЕР ОТ БСП КОТИЛОТО

    3 0 Отговор
    Ша лапаме парички.......от ЕС и от всички...
  • 119 И много интересно,

    8 1 Отговор

    До коментар #102 от "Мухаа,хаа!":

    За изграждането на фотоволтаиците,терените за тях,ще отидат пари за две Марици.Тия,които ги изграждат,трябва да са червиви от пари.Айде да им проследят пътя на парите,къде са Съда и Прокуратурата?Опитват се да изкарат парите си на светло,за сметка на Мариците,които имат статут на обект на Национална сигурност.Службите за национална сигурност защо спят?
  • 120 ДРУГАР ОТ БАШ ДРУГАРИТЕ

    5 0 Отговор
    За нас милиардите, за народа....заемите
  • 121 Едуард Петров

    6 0 Отговор
    БРАВО, ЛИЛИ! БЪЛГАРИЯ СЕ ГОРДЕЕ С ТЕБ! НО ЗАЩО ЛИ С УПРАВЛЕНИЕТО НА СКЪПАТА НИ РОДИНА, НЯКАК ВСЕ НЕ СЛУЧВАМЕ НА ДОБРИ, ЧЕСТНИ И КОМПЕТЕНТНИ ХОРА! КАКВО ВСЪЩНОСТ ПРАВЯТ ГЕРБавджиите, БСПариите, ДПСараите и прочее Възрожденци?!
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Едуард Петров

    2 2 Отговор

    До коментар #93 от "Редник":

    Ти искаш пари?! Как ги искаш!? НЕБРОЕНИ? ИЛИ ЧЕСТНО ЗАРАБОТЕНИ?! А ПЕНСИИТЕ! ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ НАЛИ ЧОВЕКА ОБЕЩАВАШЕ, ЧЕ СЪОТНОШЕНИЕТО НАЙ-ВИСОКА КЪМ НАЙ-НИСКА ПЕНСИЯ ЩЕ Е 3:1 ! Лека му пръст!
  • 124 Една крадла от ГЕРБ

    15 2 Отговор
    Нагла, проста, некадърна но от ГЕРБ и наместена на богата заплата! Разкарай се проста калинка
  • 125 Нашийник

    9 1 Отговор
    Слонът, моят приятел, проговорил...
  • 126 Хмммм

    7 1 Отговор
    При тая некадърната фашисткс загубихме милиони!!
  • 127 Най

    10 2 Отговор
    По хубаво е да ги спрат отколкото да ги откраднете.
  • 128 Иванчо

    10 1 Отговор
    Това дебело дупе откога разбира и от национална икономика.
    Навремето беше гумения печат на фирмите на Боко дето трябваше да гушнат европските и държавните парици.
    Бре, като излязат от България и страшни финансови специалистки стават.
    Щом чак и МВФ командваме - нямам думи.
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 емо 73 канар

    7 1 Отговор
    Лили дълбокото гърло и тя ли почна да плаши ???
  • 132 Мадуро от Банкя

    3 1 Отговор
    Ще загуби народа. Само Диктатора от Банкя ще спечели
  • 133 риба балон

    5 1 Отговор
    от къде тръгна , къде отиде Лили в:инетката.
    И такива са навсякъде и раздават съвети за доброто на Родината))))
  • 134 Е,нее

    4 1 Отговор
    ще изгубим стотици милиони,ти открадна десетки милиони, Буци/Буда милиарди...
  • 135 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    4 0 Отговор
    Ние ша загубим най много......свикнали сме да ....лапкаме....от приватизацията та до днес
  • 136 БАШ БЕСЕПАР

    3 0 Отговор
    Ако не крадем пари, за кво сме в ЕС......
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Ццц

    2 0 Отговор
    То затва Франция гори ,от такива ку,,р,,ви
  • 139 Ццц

    2 0 Отговор
    Унищожавате българите за да може да крадете ,безсрамни изчадия
    .
  • 140 Чекмеджан

    0 0 Отговор
    Загубените стотици милиони може да бъдат заменени, дори с огромна печалба, ако съдът осъди БОКо, Лили, Шиши, ..... и конфискува клепто-корупционните милиарди в офшорни сметки и активи!!!
  • 141 Григор

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Демократ":

    Лили Павлова НЯМА родство с македонеца от Скопие Тодор Павлов - съветско-комунтерновски философ, марксист-ленинец-сталинист, шеф на БАН! Съвпадение на фамилии!
    Тя произлиза от шопско-циганския контингент на партизанската шайка "Чавдар" на Тато, Джуров, ....... От тази шайка е и БОКо, който е сватанак на Тато - майка му (и вуйчо му ген. Войнов) е кръвна роднина с Иван Славков!
  • 142 Дебелото се обади

    0 0 Отговор
    Дали пък не е Мата Хари. Тя дбеше за реформите преди и е дошла пак да бди. Деси внимавай.
  • 143 Реалист

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ма тъй ши ближи сладоледа туй дибелуту:)
  • 144 Реалист

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Формула":

    = Делян пеевски
  • 145 Тази зурличка

    1 0 Отговор
    Се страхува че няма откъде да краде! А леле мале какво ще правим!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове