Last news in Fakti

23 Юли, 2023 16:12 2 941 80

Васил Терзиев: Знаех, че семейството ми ще бъде тема в кампанията

  • местни избори-
  • мандатност

Репликата на Румен Радев, че "човек, който се отрича от родителите си, ще се отрече и от държавата си" е изключително грозна, смята кандидатът за софийски кмет

Васил Терзиев: Знаех, че семейството ми ще бъде тема в кампанията - 1

"Знаех, че семейството ми ще бъде тема. Затова още в началото споделих с партиите, за да преценим заедно дали това представлява непреодолим риск. Да се претегли какво съм постигнал аз като човек, в какво вярвам, какво мога да дам в тази кампания. И какво седи като теми, които могат да се експлоатират. Нищо изненадващо няма. Това е модел, който и в други кампании сме го виждали развит, където се минава към очерняне на кандидата. Разделяй и владей".

Това каза в предаването "Политически НЕкоректно" по БНТ Васил Терзиев, кандидат за кмет на София на ПП-ДБ и "Спаси София", подкрепен от гражданската инициатива "Екипът на София", във връзка с принадлежността на баща му и дядо му към Държавна сигурност.

Терзиев определи като изключително грозна и неотиваща на един президент репликата на Румен Радев, че "човек, който се отрича от родителите си, ще се отрече и от държавата си":

"Със сигурност аз не съм се отрекъл от родителите си. Няма как да се отрека и не бих го направил! Това да смятам, че комунистическият режим е престъпен, е така, аз го смятам. Защо Радев не види какво съм направил през годините като човек, който "предава" родината си? Създал съм хиляди работни места, десетки хиляди - индиректно, докарал съм в държавата инвестиции за милиарди, инвестирал съм милиони лични пари в образование и социални каузи. Това ли е профилът на човека, който предава родината си?".

Той подчерта, че приемайки да бъде кандидат за кмет, се е съгласил да бъде обект на обществени обсъждания:

"С темата за ДС разговорът се измества от тези, които са организирали по-голямата част от прехода и са зад системата, която искаме да променим. Аз съм привърженик да се реши този проблем генерално, а не избирателно. Да се намери начин да бъдат отворени досиетата и това да спре да бъде начин, по който се прави политика. Да бъдат по-широко отворени, за да не могат да се използват като оръжие".

Не сме получили ДС милион и не сме връщали ДС милион, категоричен беше Терзиев и уточни:

"Нямаме никакви ангажименти и отговорности към подобни структури. Ние започнахме като част от "Кимкооп", защото не искахме да регистрираме фирма. Единствените пари, с които тази дейност, която прерасна в "Телерик", са спестявания от заплати на Светозар, Бойко, Христо и мен. Компанията е финансирана единствено от средства на клиенти, които са купували от нас продукти".

Васил Терзиев коментира и предложението на ПП-ДБ за конституционна промяна, ограничаваща кметовете до два управленски мандата:

"Аз много вярвам в мандатността. Привърженик съм на това да бъде максимално три мандата, а не два, за да има достатъчно време да се реализират и много големи проекти".

Терзиев подчерта, че ГЕРБ е политическият опонент в София на формацията, която го подкрепя, независимо от това, че ПП-ДБ са партньори с ГЕРБ в управлението на страната.

"В София са инвестирани много пари, с които е можело да бъде постигнато много повече и много по-качествено. Г-жа Йорданка Фандъкова е абдикирала от ролята си и това води до много неща, които се вършат на парче. Не си е поела отговорността, за да ръководи Общината", коментира той.

По думите му при липса на мнозинство в Общинския съвет ще се търсят плаващи мнозинства, а не коалиция с ГЕРБ.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоя Текумзе

    34 4 Отговор
    има ли бг паспорт?
  • 2 Адам Хилтън

    54 4 Отговор
    Истината е грозна - бате Бройко че хранеше кучетата на бай Тошо също е грозна истина. Това че повечето софиянци все още живеят в панелки от комунизма, използват електроснабдяване и водоснабдяване от тогава докато лицемерно плюят този период също е грозна истина.
  • 3 да де

    64 10 Отговор
    Нагло червено отроче продължаваме пропадането и не само са все такива.
  • 4 Гост

    45 3 Отговор
    Пичага, ДС не харесва обикновения човек, гражданин на тая държава, как няма да е тема на кампанията ти
  • 5 пешо

    48 5 Отговор
    червен боклук
  • 6 НАБЛЮДАТЕЛ

    29 2 Отговор
    Демек - плащат за мене, ама вие дето сте на същата ясла ви е задачата да замажете положението. Медиите също са на заплата. Ама то има една субстанция - биоотпадък дето винаги изплува отгоре че и така ухае, че никой не може да я сбърка
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 А ЗНАЕШЕ ЛИ

    34 9 Отговор
    ДЕТО СИ ПОДЛОГА НА САЩ ?
  • 9 Ако се обърне

    45 3 Отговор
    Палачинката
    Терзиев ще каже:

    Беше партийно поръчение да се правя на демократ
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Като си знаел

    50 6 Отговор
    защо се kандидатираш бе комундур ? Никой не к8же да си изтрие миналото, кой ще ти повярва, че не си възпитан по болшевишки ? Щом не си гледаш бизнеса значи си типичен червен кариерист търсещ само властта ! Да ми мислят простите софета, които ще измамиш на 1 000 % ! Няма наследник на болшевики изневерил на шайката, още по-малко пък наследник на ДС !
  • 12 валери

    45 5 Отговор
    Проблемът си ти, не семейството!
  • 13 Бесен-_ Язовец

    35 8 Отговор
    Терелик беше собственост на Сорос и го ползвах да обслужва НПО по IT часта сайтове... .
  • 14 Я попитай

    41 3 Отговор
    Тарикатченце ти наясно ли си какво значи началник на ВКР 22 г по онова време ?
    Само това а то май имаше и едни други малки подробности
  • 15 Защо

    35 1 Отговор
    Можеше пак да е човек на ДС но поне да не знаехме както прешните.То затова София е такава дупка дори и в центъра.Но най-гадна бе ситуацията със Софиянски уж СДС десен когато хората вярваха че ще стигнем онези от запад.
  • 16 Спаси София

    26 5 Отговор
    Смятах да подкрупя, спаси София, защото харесвах идеите на Борис Бонев и борбата му за съхраняване на града ми, но след като са се обединили около този индивид - забравете за моя глас.
  • 17 ВИЛИ ЛИЛКОВ Е

    26 3 Отговор
    ДРУГАТА СТРАНА НА ЕДНА И СЪЩА МОНЕТА - ПРОЕКТА Е ЕДИН И СЪЩ ; ДА СЕ ОГРБЯТ ОСТАНАЛИТЕ ТЕРЕНИ НА СОФИЯ И ДА СЕ ЗАСТРОЯТ !
  • 18 Иван

    23 2 Отговор
    Винаги управлява ДС!
    Можеше да са по-лицемерни издигайки "чист" кандидат. Но пък, този може да е по-надъхан.
  • 19 ХАХАХА

    33 6 Отговор
    Репликата на президента не е грозна ,а вярна ! Какво да очакваш от човек отрекъл се от тези ,които са го създали и отгледали? Ще защитава никому неизвестни ,хайде стига и децата ще се смеят.
  • 20 Град Симитли

    24 2 Отговор
    "Оптикоелектрон" и "Института по оптика" бяха дълбоки кладенци, нъл гъй:))
  • 21 Обаче

    32 5 Отговор
    най - нагло и безсрамно реши и ти да напомниш на българското общество за привилегиите на шумкарите и шумкарското наследници , за ДС и БКП увълчени за пари , за живота им на свобода по цял свят и в България , за съсипаните с хиляди съдби на съотечествениците ни , оградени с мрежа и пазени денонощно с картечници ! И да зашлевиш болезнени шамари на народа ни , показвайки се пред него , като кандидат за кмет на Столицата ни - без капка свян , етика , морал и срам !!!

    Коментиран от #26

  • 22 Владко Кузов /последния софиянец/

    18 6 Отговор
    Смърт за комунистите
  • 23 Димирест

    34 2 Отговор
    Цитат: Това да смятам, че комунистическият режим е престъпен, е така, аз го смятам.
    Значи си син на престъпници и априори не трябва да бъдеш кмет на София и особенно на гражданите жертви на престъпният режим нали? Не съм фен на Радев, но добре те е заковал!
  • 24 Хаха

    37 1 Отговор
    Пич що се правим на невменяеми. Облажил си се от баща ти с образуванието, което по обикновените и да са по умни от теб не са могли. После ми приказваш, че не сте с яли да регистрирате фирма и за това към дс фирмата сте се пришили ама от заплатите сте набавили капитала може на някое 10 годишно да го приказваш по може да ти повярва. Незнам само защо се правите на такива каквито не сте и на всеки в държавата му е ясно, че на такива като теб дали бащи или дядовци са ви помогнали до първия милион.
  • 25 Скромността краси човека

    38 0 Отговор
    Как да прочетем факта,

    че баща му Александър Терзиев е бил офицер от Първо главно управление на ДС,

    че дядо му Васил Терзиев, на когото е кръстен, е бил партизанин, а после - генерал от Държавна сигурност и дългогодишен началник на нейното Трето управление (военно контраразузнаване),

    че чичо му Павел Терзиев е офицер от VI управление на ДС,

    че братът на дядо му - Тодор Терзиев, е началник на IV управление на ДС (научно-техническо направление)?

    Господине ти още ли искаш?

    Коментиран от #62

  • 26 ХАХАХА

    7 8 Отговор

    До коментар #21 от "Обаче":

    Малиий как ли сме оцелели в този лагер както го описваш? Посмали малко !

    Коментиран от #41

  • 27 един

    3 27 Отговор
    Дерзай момче,това че примерно сте на различни позиции с родителите ти,не значи,че ги предаваш /според "умника" Радев/!Политиката е едно,а задълженията към тия които са те създали и отгледали е съвсем друго!
  • 28 гражданин

    22 1 Отговор
    този добре ли е с главата, наредил е глупост след глупост, значи бил режима престъпен, роднините му били от преторианската гвардия на този режим, следователно, по най простата логика, и те са престъпници, а той не се отричал от тях, сложете го малко на климатик, да му се нормализира мозъчната дейност, ако това изобщо е възможно
  • 29 А бе келеш ти какво

    8 8 Отговор
    друго очакваш от Мунчо руския агент??? Той цял животец е бил доносник!
  • 30 ХАХАХА

    5 4 Отговор
    Ако преместиш или изградиш нова столица на България с две ръце ще гласувам да тебе!
  • 31 Вашето Мнение

    9 9 Отговор
    Сичкото жълтопаветен шебек плюска още от реституираните имоти построени от мръсните комунисти. Същия жълтопаветен шебек, обаче няма да гласува за посоченият им от посолството човек, защото е лицемерна порода шебек.
  • 32 Тома

    25 1 Отговор
    И за какъв чеп тогава се кандидатираш като знаеш че целият ти джинс са ушави.Този няма да бъде кмет на София защото софиянци мразят комунистите и куките

    Коментиран от #35

  • 33 Стар съветски виц:

    20 0 Отговор
    Сегодня на саксофон играеш, завтра Родину продаеш!
  • 34 Срма

    26 0 Отговор
    нямаш , израснал си без човешки и християнски ценности в семейство на червени престъпници с безчет привилегии и винаги грабещи от каймака селяндури , за които човешкия живот няма стойност , ако не са от "нашите" ! И сега искаш София ли ?
  • 35 Имат и преднина

    15 0 Отговор

    До коментар #32 от "Тома":

    Не че съм за него и такива, ама знаеш ли фразата
    че не е важно кой и как гласува ,а кой и как брой резултатите?
    А въпроса софтуера от кого е разработен и на кои е в ръцете
    ти го оставям ама не се замисляй прекалено много....
  • 36 вввв

    15 2 Отговор
    изчезни и не се обяснявай , по бих гласувал за Григорова от колкото за теб , лъжеш и ти като менторите си , уж никога с Герб и ДПС и щяха да ги махат , а то точно обратното
  • 37 пенсия

    13 0 Отговор
    Само си намерил делвата със жълтици на дядо ти и сега злобееш бок---
  • 38 Начо

    20 1 Отговор
    Все едно внук на Химлер или Гьоринг да се кандидатира за кмет на Берлин.
  • 39 РЕАЛИСТ

    26 1 Отговор
    Да се гледало, какво бил постигнал, като човек. Абе, ако не беше от ДС рода, с тоя интелект и тая визия, най-много сервитьор да беше станал. На такъв приличаш, Ами си имал късмет, да се родиш трето поколение доносник.
  • 40 Боре

    24 1 Отговор
    Марш бе, не Ви ли е срам! Затова ли дойде демокрацията, преди ни управяваха бащите Ви, сега синчетата и дъщерите им, не мерси! Все си мисля, без да съм наивен, че в тази държава има и други кадърни хора, които да оправят тази държава! Наи тъпото е, че партия която уж се бори срещу всичко комунистическо, издига подобна кандидатура! Срамно Бойкикев! Забравих, че Вие хич не обичате парите, та нормлно за Вас!
  • 41 Като

    6 2 Отговор

    До коментар #26 от "ХАХАХА":

    скотове , та до днес !

    Коментиран от #53

  • 42 Макето

    16 0 Отговор
    Човече, защо си се захванал с тези продажници, бе? Там един да имаше чест и достойнство, та да кажеш: -Заради него! Нали ги чухме, как “ИЗПИРАТ” себеподобните си и как “ТУПКАТ” топката. Какъв срам са тези за обикновените хора?
  • 43 пламен

    13 1 Отговор
    Все едно ни казва ,, не ме питайте от къде е първия милион,,

    Коментиран от #48

  • 44 Гейче разработено

    8 0 Отговор
    Как беше на гей парада в Берлин?
    Взе ли със себе си ромският си приятел?
    Голяма сеч е паднало?
  • 45 Аман от псевдо демократи

    10 7 Отговор
    Софиянски- кмет и обединител на крадците от всички партии в Общ. Съвет.
    Евгени Бакърджиев, Антоан Николов също изпечени крадци на София.
    Александър Сталийски, син на репресирания бивш министър на отбраната и изпечен крадец.
    Муравей Радев, Георги Марков - доносник на ДС, издигнат от сините за съдия в КС, Филип Димитров явочник и т.н. и т.н. през 1991г имаха мнозинство в парламента, свой президент, свой главен прокурор/предоверили се/, свой КС. Те не направиха лустрация, направиха бандитска приватизация, а сега отворили усти срещу Терзиев, чийто роднини били от ДС. Дали не се страхуват, че Терзиев може да излезе почтен, за разлика от т.н. демократи и деца на репресирани. Не всички разбира се, а най- гласовитите. Те по нищо не се различават от комунистите. Също като тях искат да отмъщават.
    Другият кандидат на бившите сини издигнат от ИК, в който фигурират 50 % гербери като Антоанета Христова, Богдана и много други. Гласувала съм за Вили Лилков като представител на Реформаторския блок, а той гласуваше само с герберите и първото нещо, което направи бе да осигури общинска служба на синчето в градска мобилност, който се провали със скандал. Подкрепяше Фандъкова и Герджиков ш си беше гербер, какъвто е и сега.
    Аз като човек, не членувал н никаква партия, чийто роднини нито са репресирани, нито са репресирани, ще гласувам за Терзиев. Дано излезе читав кмет.

    Коментиран от #63

  • 46 Спорт

    15 2 Отговор
    Няма отърсване от ДС. След 34 години промени , лентата е една и съща , ДС.
  • 47 Наследствено обременен

    15 2 Отговор
    Възпитан в семейство на хора, които са готови на всичко, за да постигнат егоистичните си цели на всяка цена. Твърдо убеден че, майка му го е родила за кмет на София. Колко " благородно" , че иска да помогне на софиянци. Само не е разбрал, че непожелана помощ не се предлага. И още нещо, обикновените хора никога няма да разберат, как мисли и действа един милионер, но разбират, че този не става за кмет.
  • 48 ФАКТ Е

    4 11 Отговор

    До коментар #43 от "пламен":

    ЦЕНЗУРИРАНО в В БЕСЕДКАТА

    Клеветникът Недялков ме предизвиква ( и аз) да го осъдя
    23.07.2023 от Иво Инджев

    "За пореден път път ме е наклеветил, че “трупам пачки от Сорос”, за отстоявам позицията си. Това е абсолютна клевета,
    заради която без проблем мога да го осъдя."

    Не зная дали пачките са от Сорос,
    но, че са от просяшко спонсорство е всеизвестно.

    Васил Терсиев е милионер, благодарение на ума си!

    Той е познат като съосновател и изпълнителен директор на Telerik,
    компания глобален доставчик на инструменти и решения за разработка на софтуер и управление на съдържание.
    През 2014 г. Telerik е продаден за 262,5 милиона долара, което за времето си е най-голямата сделка в историята на българската стартъп екосистема.
    Telerik е един от водещите доставчици на инструменти за софтуерни инженери.
    В нея работят над 800 служители, има 15 офиса по целия свят, с годишен оборот от 70 милиона долара
    и над 130 000 клиенти с 2 милиона програмисти по целия свят,
    които използват инструменти на Telerik.

    Нещо повече!

    Васил Терзиев подкрепя множество благотворителни инициативи в областта на здравеопазването, образованието, спорта, социалното подпомагане,
    оказването на помощ при бедствия и много други.
    Осигурява стипендии на студенти за обучение в чужбина и подкрепя редица институции в областта на образованието
    като Сдружение „Тук-Там“, Заедно в час, Американския университет в България, Фондация „Телерик Академия“ и др.

    Освен това Терзи
  • 49 Истината

    13 2 Отговор
    Лицето Васил Терзиев, милото ,няма нищо общо с ДС. Общодостъпна е истината : фирмата" Кимкорп" е майката на Телерик ,създадена е през 1990 г. от приватизирания държавен завод за производство и търговия с високотехнологични оръжия от таткото ,който е бил от висшия ешелон на ДС и е отговарял за тази дейност, след като натрупва милиони ги прехвърля на новосъздадената фирма Телерик през 2005 г. Дружината около него са все деца на ДС клана. "Прогрес" е компания с 40-годишна история на световния пазар и влиза в България в края на 2014 г. с придобиването на българската "Телерик". Как-купува я за 240 млн. долара. Компанията създава продукти за разработка, пускане и управление на бизнес приложения, които се ползват от организации като Microsoft, NASA и Световната здравна организация. В София се намира най-големият офис на Progress с близо 600 служители, сред които са екипи по разработка на продукти, управление на продукти, дигитален маркетинг, продуктов маркетинг, продажби и много други. Доказателствата за момчето,което само ,с едно бюро и 4 стола става милионер са публично достъпни и това е върха на цинизма на ДС мафията,която лъсна в политиката и нагло иска да ни наложи модела с включване на децата си. Освен това това момче не е избрано от хората отдолу, което е демократично, а наложено отгоре, внезапно, неочаквано за хората, жертви на същата репресивна структура ДС, което е характерно за диктатурите. Хайде да спрем да говорим колко неправилно е да не приемаме лъ
  • 50 българка

    4 9 Отговор
    Точно Радев да го каже, той, който "не е предател", но вярно служи на Путин, който пък ни обяви за врагове на Русия! Що се касае до г-н Терзиев и да съм имала някакви резерви, след това изказване на пРезидента, вече ги нямам!
  • 51 Той ще е

    4 17 Отговор
    Ей,големи антикомунисти станаха копейките и комунистите.Голяма грижа за това кметът да не е от комунистически род. Еми прочетете колко работни места е създал и какво е правил.Прагматик.Ще е успешен кмет.Аз не съм комунист , но ще го подкрепя.!

    Коментиран от #57, #59

  • 52 Сатана Z

    14 3 Отговор
    Погледнете го тоя измамник и гласувайте за всеки друг кандидат за кмет освен това отроче на съдистите от ДС.
  • 53 ХАХАХА

    2 2 Отговор

    До коментар #41 от "Като":

    Ако ти се оприличаваш на такъв това си е твой проблем и не е нужно да занимаваш аудиторията с него.
  • 54 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    19 0 Отговор
    Ако не беше "семейството" щеше да си господин НИКОЙ!
  • 55 Благо Алаха

    4 1 Отговор
    Бит педераст!
  • 56 Празните приказки на пазара

    14 3 Отговор
    Терзиев, изобщо не ни интересува какви са били родителите ти. Интересува ни, ще потърсиш ли сметка на предишните общински чиновници за безхаберието, кражбите и далаверите. Като казвам да потърсиш сметка, имам предвид да заведеш дела на базата на горните престъпления!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Промяна

    13 1 Отговор
    Навсякъде сме заобиколени от такива "успешни" ДС издънки. Отиваш на интервю за работа и насреща ти застава поредния ДС наследник - собственик или мениджър! Много пъти съм бил свидетел как ги спускат като парашутисти. Още на първата ми работа от нищото докараха внучка на партизанин (каква прилика с Васко, случайно сигурно). Беше станала на 30 години и дотогава била секретарка пак по милост в друга фирма, защото нали - наше момиче. Проста и некадърна селянка. Нито можеше да върши нещо, нито изобщо имаше свободно място. Само, че типично по ченгерсарски я направиха "шефка" на колежката, която дотогава сама си движеше всичко и се справяше перфектно. Естествено, момичето не преглътна тази подигравка и си тръгна с достойнство! Малко след нея си тръгнах и аз, а червената внучка стана управител! За няма и година от над 120 човека персонал, срина бизнеса до около 30!
  • 59 В случая -

    13 0 Отговор

    До коментар #51 от "Той ще е":

    род с убийци в него ! Една крадла такава на София ѝ стига - " детето на активни борци" , изтъпанено от Бою "демократа" за кметица !
  • 60 Бегай !

    15 0 Отговор
    На тоя палячо даже не искам да му чета простотийте.Един пирон не е забил в живота си.
  • 61 Али Турчинът

    6 2 Отговор
    Като си знал, защо влизаш с мръсно минало?
    Защото ще папкате заедно нали ?
    Гейдераси..:))
    Учили, ама къде и защо и те не знаят...:)))
    Слагам ви го без вазелин.
    Гейши евро-атлантици..
  • 62 Данъкоплатец

    8 2 Отговор

    До коментар #25 от "Скромността краси човека":

    Аз ще гласувам за Терзиев, защото той ще открадне от папата технологията за редене на жълтите павета и най - после фирмата "Фандъкстрой" ООД ще ми се махне от очите и джоба!
  • 63 НАБЛЮДАТЕЛ

    1 0 Отговор

    До коментар #45 от "Аман от псевдо демократи":

    Аман от близачи на задни части. Тая поне си осигури козметичката до изборите
  • 64 Стършел

    13 1 Отговор
    Родослоовна комунистически- мафиозна фамилия! Бил се отказъл от рода си?
  • 65 Успешен

    8 1 Отговор
    Някой знае ли как да се свържем със сина на Пабло Ескобар? Хубава предизборна битка ще заформят двамата. Морал, чест, достойнство ще кипят около тях!

    Коментиран от #68

  • 66 Али Турчинът

    3 1 Отговор
    Значи колеги, искам да обясня едно нещо.
    Политиката е толкова мръсна игра, че просто ще ви е гнусно, ако ви разкажа, на какво съм бил свидетел.
    Гнусна е навсякъде по света. Тошко Йорданов добре ги дълби, по корените.
    Не всеки може да се занимава с това....политика. :)))
    Доколкото знам, думата "политика ",е гръцка дума.
    Знаете ли какво значи? :)))
  • 67 бегаййй

    12 1 Отговор
    Още един отрок желаещ да изпере миналото на позорното си семейство.
  • 68 Хора на честта😇💰😎

    8 1 Отговор

    До коментар #65 от "Успешен":

    Само белото ще спаси София. Гласувайте за новата формация "СПАСИ СОФИЯ С БЕЛО"!
  • 69 ха ха ха аха ха

    15 1 Отговор
    Още едно доказателство, колко си е отишъл комунизма и комунистите.
  • 70 ГЛСУВАШ ЗА ТЕРЗИЕВ

    11 2 Отговор
    Получаваш ДС отрочета......
  • 71 Перо

    8 0 Отговор
    Извън връзката с ДС и родословното дърво, които нямат отношение към кандидатурата му за кмет, защото този казионен държавен орган не съществува от 33 г., просто въпросното лице няма нужните данни за позицията кмет, образование и опит, отнасящи се към общинското управление: строително инженерство, силни токове, В и К, Топлофикация, архитектура, хидроинженерство, лесотехнически науки, здравеопазване, образование, право и т.н. В други насоки може да е талантлив и да се развива, възможно е да е по-полезен, но общинската дейност не е за него!
  • 72 Европеец

    5 0 Отговор
    Ами знаеш си потеклото и защо си там (то няма и друг начин), друг такъв като теб пък има баща еди кой си и е с двойно гражданство. Поредните топли уши се показаха!
  • 73 Мелез

    2 3 Отговор
    Ами ако единия ти дядо е комунист а другия ти дядо е репресиран и тормозен от комунистите ти какъв си и за кой да гласуваш? Такива хора има ли в България или всичко е черно бело. А да Бойко като беше кандидат за кмет на времето става ли дума че е потомствен комунист. Тук има много разбиращи хора обяснете че съм се объркал вече
  • 74 Васил

    8 0 Отговор
    ДС не съществувала от 33 години! Глупости! Съществува и още как. Даже има по-стройна структура от преди. Лично познавам няколко семейства ниско ниво доносници, които изготвят досиета на всеки един от заобикалящия ги кръг. Две от тях даже ДС ги събра. После се чудим как така някои хора и в най-големите кризи винаги се уреждат на апетитни позиции.

    Коментиран от #75

  • 75 Европеец

    6 0 Отговор

    До коментар #74 от "Васил":

    Да, и точно в смутни времена и както някои казват, докато водата е мътна се правят разни далавери, раздават се имоти тук и там и после защо са изникнали нови затворени комплекси незнайно откъде по време на криза... Да не споменавам и районните кметове на Овча купел и Красно село, които са от същата люпилня (ДБ)!
  • 76 Да живее мутро комунистич. аристокрация

    6 0 Отговор
    унищожете го този отцепник ще предава омертата. Направил бил някакви пари сам ами кой те е хранил кой те е пратил на училище. Баща му трябва да го убие с крака на табуретката както е в онзи виц
  • 77 дон

    7 0 Отговор
    Васил Терзиев трябва да спаси София като се оттегли от изборите. В противен случай всичко ще отиде отново в ръцете на ГЕРБ.

    ... освен ако това не е целта.
  • 78 Казуар

    3 0 Отговор
    А пък бащата на Фандъкова е комунист сталинист, въвеждал сталинизма в България.
  • 79 ДС летящ старт но не за всеки

    6 0 Отговор
    Терзиев скрий се и не говори глупости . Първия милион ти е подарък от родата ДС като са го взели от банката и не са го върнали а лихви въобще ? Да така гребяха ДС членовете докато фалиха всички банки и народа плати сметката на всички крадци от сой . Трябва да се забрани на такива като теб да правят бизнес и да работят в държавни и общински работи .
  • 80 Петър

    0 0 Отговор
    Сега разбрахте ли защо няма закон за Лустрацията. Е, кой да го приеме като всичкото пари и политик са отрочета на онези уж бивши. И в съдебна система ,че даже и в Масонската ложа. И тя е ДС. Цялата псевдоикономика и до последния кмет на село са от пребоядисани комунисти и ДС. Ще страдаме в беднотия докато останат около 3 мил. управлявани от 200 алчни черни фамилии.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове