Last news in Fakti

6 Август, 2023 10:23 1 870 33

Тенев за убийството в Лозен: Ако има съмнения за покровителство, това веднага трябва да се провери

  • тенчо тенев-
  • насилие-
  • жени-
  • убийство-
  • лозен

"По сигналите за тормоз над жени полицаи МВР реагира бързо", коментира бившият шеф на "Пътна полиция" - София

Тенев за убийството в Лозен: Ако има съмнения за покровителство, това веднага трябва да се провери - 1

"Надявам се да има справедливо правосъдие и наистина убиецът да бъде строго наказан. Искам да изкажа съболезнования за убитите млади хора край село Лозен". С тези думи бившият шеф на "Пътна полиция" - София комисар Тенчо Тенев коментира двойното убийство край София в студиото на "Събуди се".

Той подчерта, че е от 32 години в системата на МВР, но в последната година е наблюдавал изключителна ескалация на произшествията. "Нещо се случва с хората. Нещо става. Най-вероятно има нещо, което трябва да разровим и да видим откъде е всичко това. Защото, виждате, всеки ден има насилие. Когато медиите дадоха гласност на различните случаи, хората започнаха да дават сигнали и за други случаи от различни градове. Нещо се случва в държавата", посочи той.

Тенев коментира и случаите на тормоз над служителки над МВР, за които сигнал към NOVA подадоха две полицайки. "Направих си труда да видя колко са дамите, които работят в системата на МВР. Те са около 10% от целия наличен състав. Най-вероятно на определени места има такива случаи. Доста млади жени навлязоха вече и работят в системата. Красиви, симпатични, най-вероятно някой се е опитал да им създава проблеми. МВР реагира бързо. Имаме достатъчно сериозни служби, които след подаден сигнал веднага започват да реагират", подчерта Тенев.

По повод двойното убийство в село Лозен, извършено от мъж, който вече е заподозрян за убийство, а местните хора подозират, че върхунего има "полицейски чадър", Тенев беше категоричен: "Хората се съмняват. Съмненията трябва да бъдат проверени. Ако наистина има такова нещо, ако някой го закрилия , включително някъде по-нагоре извън МВР, би трябвало веднага съответните служби да се заемат и да се видят за какво става въпрос. Не може да имаш висящо убийство и да се разхождаш на свобода. Вижте какво се случи".


Поставете оценка:
Оценка 2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да де

    25 2 Отговор
    Не че нещо, но щом така наречените медии опряха до пенсионер бивш шеф на КАТ да дава оценки за криминални престъпления значи много са го закъсали.

    Коментиран от #11

  • 2 Полицаи

    22 0 Отговор
    От Благоевград хванали с дрога сина на началника си Страхил Антълавичев са тормозени от него
  • 3 Българка

    27 0 Отговор
    Смех! Хората не се съмняват, хората знаят, че има полицейски чадъри за престъпници. Те протестират и искат оставки и за всички мутри от МВР,Прокуратура и Съд, които пуснаха изверга от Стара Загора, и за всички чантаджии ,които не разследваха своевременно изчезването на Димитър. И случая в Лозен е аналогичен. Редно е да се ОГЛАСЯВАТ ИМЕНАТА НА ВСИЧКИ НА ДЪРЖАВНА ЗАПЛАТА, КОИТО ОКАЗВАТ СЪПОРТ НА БИЯЧИ, НАСИЛНИЦИ, УБИЙЦИ И НЕЗАБАВНО ДА БЪДАТ УВОЛНЯВАНИ БЕЗ ПРАВО НА ДЪРЖАВНА СЛУЖБА
  • 4 Майна

    25 0 Отговор
    На всеки що-годе интелигентен човек е ясно , че проблемът е в правораздавателните институции
    Закони има !
    Кой обаче ги ,,прескача,,
  • 5 И като

    22 1 Отговор
    се провери , пак нищо !
  • 6 родител

    32 0 Отговор
    Магистрати и съдии станаха милионери благодарение на крадци и убийци , защото здраво им плащат за да отърват затвора .И това е обществена тайна и никой не говори нищо !!!
  • 7 Банцко

    16 0 Отговор
    Тук катаджия бе уволнен - спечели делото- глобил приятел на Джипсовете приятели с криещия се в Украйна Бриндо
  • 8 Голата истина

    19 2 Отговор
    Аман от разбирачи тоя само от палки и рушвети знае
  • 9 Копейкин чорай.бето

    8 2 Отговор
    И аз така искам с каишка
  • 10 Защо? Защо? Защо?

    22 0 Отговор
    Нещо ставало в държавата. Ами става - няма адекватно правосъдие в държавата, това става. В коя държава убийците се разхождат на свобода, осъдените не се издирват, в коя????
  • 11 Истината

    19 2 Отговор

    До коментар #1 от "да де":

    В МВР в администрацията има 5000 пенсионери, които само лапкат държавни заплатки! Трябва незабавно да се пенсионират и да се смали административния щат, да така да се увеличат с по-високи заплатите в МВР, за да ги мотивират да работят по-ефективно!

    Коментиран от #25

  • 12 Бай Иван

    18 1 Отговор
    Щом и Тенчо катаджията взе да е експерт по убийства работата в МВР отече! Мишо Наумов от отдел "Престъпления срещу личността" на ГД "Националта полиция" пишел стратегия за понижение на травматизма при ПТП.
  • 13 Емо

    17 0 Отговор
    И какво общо има корумпирания катаджия със съдебно разследване?
  • 14 Младите дами

    25 0 Отговор
    В МВР ги видяхме как носят стълби на престъпници
  • 15 Боже опази

    16 0 Отговор
    Корумпирания гербаджия и той дава акъл..
  • 16 Българка

    17 1 Отговор
    Питам министъра на МВР имат ли място в системата на МВР полицаи, които след организиран побой, последвала заплаха за убийство и опити за поредни посегателства над жертвата, полицаите да казват на родителите и близките на жертвата, че полицията не може да направи нищо за защита и жертвата да очаква нов побой?
    ПИТАМ И ИСКАМ ОТГОВОР В ПРОМЕНИ НА ЗАКОНА ЗА ДЪРЖАВНИЯ СЛУЖИТЕЛ И НЕГОВАТА ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ!
  • 17 Стамен

    9 0 Отговор
    А при ГРОБ какво правосъдие имаше, ехеееее...
  • 18 Налудник

    15 0 Отговор
    Между "би трябвало" и "ще" разликата е голяма. Най-вече заради пожелателния момент. Сравни "Престъпникът Бойко Методиев Борисов БИ ТРЯБВАЛО да е в затвора" с "Престъпникът Бойко Методиев Борисов ЩЕ е в затвора", за да разбереш какво имам предвид.
  • 19 ТаУмВзе

    14 0 Отговор
    Тая селска пръчка, "комисар" не спряха да го показват по телевизията, остана и политик да го направят! 😀😀😀😀😀
  • 20 Смешник

    8 0 Отговор
    Не може да бъде!
  • 21 Всички знаят

    12 0 Отговор
    Това, което се случва в държавата е пълната безотговорност, гарантирана от партийните върхушки чрез държавните власти и надолу по йерархията до циганите! И от много време само понасяме последствията!
  • 22 Буквоядец

    10 0 Отговор
    От кога и катаджията разбира от разследване на убийство?
    Аман от "Специалисти по всичко"!
  • 23 Буквоядец

    8 0 Отговор
    От кога и катаджията разбира от разследване на убийство?
    Аман от "Специалисти по всичко"!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Бай Иван

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Истината":

    В администрацията няма нито един по простата причина ,че са по закона за държавният служител. и ги уволниха преди около две години. Тук не говорим за оперативните служби.Там пък много желаещи дето са що годе с акъла си няма толкова.
  • 26 ТрампЛин

    5 0 Отговор
    Само ще попитам, какво стана с “чадъра” над Г.Семерджиев? Само с носачката на стълбата ли се задоволи следствието?
  • 27 Ком

    3 0 Отговор
    "Ако има съмнения за покровителство " този случай трябва да се провери незабавно от.... ПОКРОВИТЕЛЯ!
  • 28 Майор Майор

    3 0 Отговор
    Всички започнаха да разбират от всичко.Разнасят се разни градски легенди и лафове...Не забелязвате ли,че тези които знаят и работят си мълчат.Г.Лозен се съмнявал...Тоя си го знаят сигурно от години,че е бандит,сега се сетили да умуват.Оня,другия,от Цалапица,наркопласьор и мошеник.Майка му се прави на луда чака само някой да и се върже на акъла...
  • 29 БОТУШ КАИШЕВ

    3 0 Отговор
    И НИТО ДУМА ЗА РЕФОРМИ В МВР, СЪС СОЦИАЛИСТИЧЕСКИТЕ СТРУКТУРИ ОТ 1944г. ДО СЕГА
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Малее,

    2 0 Отговор
    Щом ТенЪца (тенец) взе да дава акъли, ясно е накъде отива убавата ни Родина!
  • 32 хитлер 0001

    1 0 Отговор
    Този изветрял пенсионер защо го влачат по студиата ?Той си беше тъп още като млад. Или няма кой да говори глупости и да запълва програмното време.Моля отървете ни от такива "експерти"от всякъкъв вид.
  • 33 Тенчо, Тенчо

    0 0 Отговор
    Ти от кога взе да разбираш и от тази материя. Защо не вземат да те направят министър, че да оправиш МВР.
    А за корупция, точно ти нямаш право да говориш. Знаем се....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове