Last news in Fakti

19 Август, 2023 11:10 7 107 70

Ген. Красимир Петров: Алексей Петров напусна МВР с думите "Аз за жълти стотинки на тази държава няма да работя"

  • алексей петров-
  • братя галеви-
  • барети

Отрядът към МВР за борба с тероризма се оказва първото стъпало от последвалото израстване именно на Алексей Петров, Златомир Иванов – Баретата и братя Галеви

Ген. Красимир Петров: Алексей Петров напусна МВР с думите "Аз за жълти стотинки на тази държава няма да работя"  - 1

Показното убийство на Алексей Петров върна в много хора спомените за началото на прехода – 90-те години на миналия век, когато се създадоха групировките и силовото застраховане. Малко известен факт е, че повечето от знаковите лица на сенчестия бизнес са преминали, през така наречените барети. Отрядът към МВР за борба с тероризма се оказва първото стъпало от последвалото израстване именно на Алексей Петров, Златомир Иванов – Баретата и братя Галеви, припомни Нова телевизия.

Има обаче един човек, който познава всички тези хора и дори ги командва. Срещаме ви с шефа на баретите в най-мътните години генерал Красимир Петров. Той е бил гребец и сребърен медалист от Световно първенство. Дал е и близо 30 години от живота си на МВР. Четири от тях ще помни до края на живота си. При него са служили, освен Алексей Петров и много други знакови лица на прехода. Сега Красимир Петров разказа как е бил избран за шеф на баретите.

„Министър Йордан Соколов разпореди да се проведе анкета - вътрешен избор за командир на поделението. Предложени бяха 3 кандидатури, като едната беше моя. Разбрах, че 2/3 са гласували за мен. В последствие установих,че в не малка степен Алексей Петров е повлиял за този избор. Той беше неформалният лидер. Гледаха на него с уважение и страхопочитание. Алексей беше такъв човек, че не искаше думата му да се чупи на две. Налагаше своето мнение”, сподели той.

Месец след като генерал Петров става командир на спецполицаите, Алексей Петров – напуска системата.

„Каза „Аз за жълти стотинки за тази държава – няма да работя. Уменията, които имам, ще ги реализирам навън. Много от колегите, които напуснаха – отидоха при него, създадоха охранителна фирма. Той е един от създателите на Съюза на бившите барети. Всички знаем, че тази структура се е подвизавала на басейна „Спартак””, уточни Красимир Петров.

Излизайки от системата на МВР Алексей Петров става един от главните играчи в частния охранителен бизнес. Той прави опит да привлече баретите на служба към себе си. И прави стъпки, чрез емисари, към избрания с негова протекция генерал Петров.

„Колега, който работеше в Софийско градско ми каза „Виж, сега, ще ти се предложи да работиш с момчетата и да си партнирате. Те да стъпят здраво в охранителния бизнес и вие да сте зад гърба им и всички други да бъдат смачкани”. Аз казах, че няма да стане. Поделението има своите функционални задължения”, разказа още генералът.

Така, новоизбраният шеф на Специализирания отряд отказва да помага на вече бившите барети. Прави се опит за неговата смяна, но неуспешен. Генерал Красимир Петров остава на служба до 1996 година. Години, по-късно, е посочен за шеф на българските митници. Оттогава му е спомена за нов сблъсък с Алексей Петров.

„Той вече беше съветник в ДАНС. Дойде да иска информация за един от действащите заместник-министри. Това трябва да е било по времето на Румен Петков. Попитах го, какво му е необходимо”, обясни Красимир Петров.

Дни по-рано, като шеф на Митниците, той е помолен за услуга от въпросния заместник-министър да бъде по-бързо обработен автобус с туристи, пътуващ за Турция.

„Казва ми „Може ли да съдействащ този автобус да не виси на опашката, а колегите ти да го обработят по-бързо”. Обадих се на шефа на КПП-то и го свършихме”, коментира още той.

Заради тази услуга генералът си навлича гнева на Алексей Петров. „Тогава той ми каза „Разполагахме с информация,че с този автобус ще бъде изкарана дрога за Сирия или Турция? И ти си съдействал, като е осуетена проверка. Попитах защо не са ме предупредили”, каза още Красимир Петров.

До този момент Алексей Петров все още е секретен сътрудник на Агенцията за национална сигурност, но малко по-късно е осветен от тогавашният министър на вътрешните работи, като човека, уредил срещата с братя Галеви.

Генерал Петров познава добре и Пламен Галев и починалия неотдавна Ангел Христов. „Те бяха момчета за всичко. Бяха при един столичен бизнесмен, с който се познавах. Пламен Галев в поделението си извоюва имидж, че стои над останалите, за което аз съм виновен. Аз го харесах в началото – атлетичен, с добро телосложение. Допуснах го много близо и той злоупотреби. За една година в това поделение предложих на министъра 11 души за офицери със средно образование. И един от тях беше Пламен Галев”, обясни Красимир Петров.

Случаят, развалил отношенията между Пламен Галев и командира му, е от 1995 година. „Петима служители отидоха на „Капитан Андреево" да рекетират един сводник", твърди Петров.

Баретите са задържани от местни полицаи след стрелба и гонка по улиците на Свиленград. „Един от тях бе родственик на Татарчев. Той ми звънна и попита какво се случва с момчетата.

Казах му, че са рекетирали един сутеньор. Казах му, че е по-добре да оставим нещата така, защото са лепнали петно на поделението", разказа Петров.

Заради това решение на командира, Галев и още пет барети, обвиняват генерала в предателство и напускат отряда.

Като човек тръгнал от най-ниското стъпало в МВР и стигнал до висши длъжности, генерал Красимир Петров има своя визия, за това как е станало покушението над Алексей Петров.

„Има една руска винтовка „Драгунов" – пушка-снайпер, която от два километра ще те уцели, както и където иска. Алексей беше с най-много ум и виждане за бъдещето", заключи той.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Феликс Дж

    53 14 Отговор
    Този не харесвал и не се слагал на ал. Петров, защото е същият като него, но е работил за конкуренцията. Хвани единия удари другия. кр. Петров - поредица от издънки и винаги на гребена на вълната. Хайде, де. Не ги знаем тия назначения на тези места.
  • 2 дървения беше

    38 4 Отговор
    Б О К Л У К
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Сила

    31 21 Отговор
    Този човек е един от малкото читави хора в системата, затова бавно и лека полека го забиха в шеста глуха.....

    Коментиран от #7

  • 5 Българка

    55 2 Отговор
    Явно след назначаване на съдружника на Петьо Еврото за изпълняващ функциите Главен прокурор, то под зоркия му поглед се организира и прегрупирането на мафиотите. И защо Сарафов не дава изявления за уж инфраркта, от който се е споминал ортакът му? А защо е пълното мълчание за разстрела на Алексей Петров? Явно гущерът си къса опашката. И униформени мутри и такива с бели якички напоително ни внушаваха, че са взети всички необходими издирвателни дейности, че София била блокирана. И, о ужас! На Орлов мост са намерени в бус 10 мигранти..... Крайно време е разчистването на Авгиевите обори. И да се започне от Сарафов!
  • 6 Майстор

    19 27 Отговор
    Не защитавам мутрата , НО всеки си знае цената.
    И аз няма да направя една баня за 1500-2000 лв !
    И "Последния" няма да виси за
    " жълти стотинки" пред "паметника". /отнася се и за всички други "пазители" на МОЧА.

    Коментиран от #43

  • 7 хех

    59 4 Отговор

    До коментар #4 от "Сила":

    Тъй, тъй... Шеф на митниците по времето на югоембаргото и най-мракобесната контрабанда. От читав по-читав е ша знаеш!

    Коментиран от #10

  • 8 Не ще

    37 4 Отговор
    жълти стотинки , само жълти кюлчета ! И Боко тъй ! Ама ей на , сега ни стотинки , ни кюлчета..ююю
  • 9 абе ей

    66 2 Отговор
    Вие я изкарахте тази мутра Национален герой!
    Ха поспрете се малко бе.
  • 10 Мутрите

    58 0 Отговор

    До коментар #7 от "хех":

    се скъсваха от работа , денонощно ! С любезното съдействие на ДС и МВР !
  • 11 Българка

    39 1 Отговор
    След като задкулисието инсталира баш мутрата Сарафов за Главен Каскет, се заредиха и показната екзекуция на Къро и цялото домакинство, разстрелът на Алексей Петров, уж инфарктната смърт на брат Галев и Петьо Еврото ( за която МВР, Прокуратура и думичка не обелват, странната кочина на охранител на Алексей Петров.... Снощи по Евроком се изнесе информация , че Петьо Еврото е убит и е станал храна за рибите........
  • 12 Хасковски каунь

    45 17 Отговор
    По времето на др.Т. Живков службите работеха за България . Такива знакови убийства нямаше. Ако двама планираха нещо подобно, третия който научаваше бе ДС. Ред и дисциплина

    Коментиран от #18

  • 13 мани мани

    22 5 Отговор
    нормално е да го каже пoмaк и мaнхaл!
  • 14 Българка

    49 2 Отговор
    Това интервю е поредното доказателство, че в силовите структури, в рПрокуратура и съд читав човек трудно може да направи кариера и да оцелее. Явно колкото по-голяма мутра си, толкова е по-вероярно да заемеш ключова служба в МВР, ДАНС, правораздаване
    Оставки, чистки, разследване и съд за вся боклуци от тези структури!

    Коментиран от #17

  • 15 позабравихме ги тези неща за 15г

    29 3 Отговор
    „Не на страха! Ще си върнем България! Мутри, вън!“ – с тези думи държавния глава Румен Радев приключи под бурни аплодисменти словото си пред събралите се в подкрепа на президентската институция демонстранти на „Дондуков“ 2.
  • 16 Тъмно

    41 4 Отговор
    Говори посредникът между Долната и Горната земя. Днес всичко е омешано. Убийството на АП е политическо, каквото и да бълват ментърджиите. Мафията си има държава и това не е клише.
  • 17 преди време се прокрадна статия

    26 22 Отговор

    До коментар #14 от "Българка":

    че в ДАНС всеки втори рабори за Русия. Бързо я покриха. Но ясно показа, че ние сме си руска колония.
  • 18 аааа

    27 7 Отговор

    До коментар #12 от "Хасковски каунь":

    Ама нямаше бе! 40 000 в лагерите на смъртта сами се убиха. Така става когато най-големите мутри вземат властта - престъпността рязко спада, защото е законна. Затова и концлагерите са най-спокойните и лишени от престъпност местта - защото престъпленията са законни.

    Коментиран от #26, #33

  • 19 123

    15 3 Отговор
    А бе, кой ще ти работи за "жълти стотинки" ?
    "Ето - последния се хвалел пред паметника, че затворил веригата си от ресторанти и заведения, защото на плочника изкарва с пъти повече...
  • 20 Феликс Дж

    30 2 Отговор
    Тоя какъв търмък е. Умът ви няма да го побере. А иначе чист "професионал". Г Р Е Б Е Ц.

    Коментиран от #35

  • 21 Абсурдистан

    48 8 Отговор
    Този "генерал", поредна жалка останка от тоталитарното ни минало на практика призна, че баретите са били пълни с престъпни мутри, бъдещи кадри на престъпния свят.

    Коментиран от #23, #58

  • 22 Здравейте жълтопаветници

    26 7 Отговор
    Кефи ли ви новото нормално? За това ли хвърляхте свински ушички и разнасяхте бесилки из София?
  • 23 хех

    7 1 Отговор

    До коментар #21 от "Абсурдистан":

    Че сега да не е по-различно?
  • 24 Българин 681

    23 2 Отговор
    Генерал Красимир Петров НИКОГА не е бил шеф на българските митници!!!
    Големи сте "автори"......

    Коментиран от #36

  • 25 Зеленски - развинтена матрьошка съм

    19 1 Отговор
    Та така.
    Излезнаха силоваците в свободния свят още от началото на 90-те и така и до днес. И след това уж станаха почтени бизнесмени, но само "уж"...и виждаме плачевното състояние на държавата в момента, страшно е. Това никъде го няма в ЕС.
  • 26 ОМБРЕ

    3 4 Отговор

    До коментар #18 от "аааа":

    МАЛЪК СИ -------БЕЗ ГАЛАКСИ ----КОМЕНТИРАШ НЕЩА ОТ ВРЕМЕ В КОЕТО НЕ СИ БИЛ И В ПРОЕКТ

    Коментиран от #31

  • 27 ОтДС

    8 4 Отговор
    Баща му и дядо му на Петров са работили за жълти стотинки. Кой го подучи да работи за мнооого пари?!

    Коментиран от #29

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 е ми

    5 1 Отговор

    До коментар #27 от "ОтДС":

    куфарчето на Андрей.

    Коментиран от #42

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 нещо

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "ОМБРЕ":

    Нещо не ти работи преводачката. Смени я, че ставаш смешен.
  • 32 Пешо

    6 0 Отговор
    .Едни се правят на вождове ,другите рупат сух хляб.
  • 33 ОМИР

    3 2 Отговор

    До коментар #18 от "аааа":

    СПОРЕД ВАША ТЪПОМИЛОСТ -СЕГА КОЛКО ТРЯБВА ДА СА ----В БЕЛЕНЕ ААААААААААААААА
  • 34 Пешо

    5 0 Отговор
    Загубена работа..
  • 35 Агата Кристи

    27 1 Отговор

    До коментар #20 от "Феликс Дж":

    Ударните бригади на "другарите" през 90-те и след 2000-та бяха от гребци и борчета... - много мускул, малко сивота - /като на бройлече/...
    После бели якички, изпрани, изгладени, почистени, сякъж пристигнали от Марс.
    Сега - крупни ЧЕРВЕНИ бизнесмени...
    А някой балъци скачахме - " Кой не скача е червен"...
    "ДРУГАРИТЕ" са си стояли мирно и са ни се подсмихвали...
    О, времена, о нрави,
    о наивност....
  • 36 ТаУмВзе

    5 0 Отговор

    До коментар #24 от "Българин 681":

    Ми Бойко от къде го измуши и го пусна в Бургас
  • 37 Красимит Петров

    21 1 Отговор
    Статията, нее писана от него, създава впечетление че това, за жълти стотинки" в заглавието се отнася за Кр Петров??Кр Петров никога нее бил шеф на Митниците!!! А на Гранична полиция и Цветанов и Борисов го принудиха да напусне!! Автора, жонглира с факти, полуистини и Художествена измислица! Героизира тоя и оня! ген Красимир Петров е един от почтените професионалисти генерали в МВР във времето на Прехода!!Борисов и Цветанов му прекъснаха възходящата кариера в М В Р!

    Коментиран от #39

  • 38 Марков

    16 0 Отговор
    Нищо не казва, че баретите и тия от НСО работеха и сега навярно също като частни скъпоплатени охранители на богаташи - наши и чужди. И за неволни срещи на едните с другите от двете страни на входната врата на обекта. Така е, за дребни пари никой не иска да работи. Но с едрите пари много бързо се изживява живота. И Алексей е пример за това
  • 39 Красив Мит

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "Красимит Петров":

    И на него ли му зеха хлебеца, тез херои?
  • 40 Тошо

    16 0 Отговор
    Боже, много мъка има на тоя свят. "драгунов" е пушка с различен патрон, макар и номинално пак с диаметър 7.62 мм.
    Патронът е по-голям от този на Калашников, куршумът е с маса над 21 г., барутния заряд е повече, а калибъра е 7.62х54R. Прицелната далекобойност се води до 1300 м, а проектилът запазва поразяващите си свойства до 4-5 км.
    Къде на Витоша в гората има видимост даже на на 1000 м, а на 100 м. Убийството е извършено с АК-47 от 10-20 м. разстояние. Даже с обикновени мерни прибори не е необходимо да си перфектен или професионален стрелец. И средно подготвен да си, пак ще улучиш двама души, ако ги стреляш изненадващо в гръб. Дългата цев си казва думата. Виж, с пистолет е друга работа. На на този Красимир Петров, спомням си го, 90-те години и него го подозираха, че не му е много чиста работата. Много са го обичали баретите, затова не го пуснаха да присъства на погребенията на загиналите 1994 г Марин Чанев и Жоро Индианеца.
  • 41 Бургазлия

    6 0 Отговор
    Красимир Петров е срам и позор за бургаската полиция. Докато беше директор, напуснаха много сърцати и умни полицаи.
  • 42 ОтДС

    6 0 Отговор

    До коментар #29 от "е ми":

    Андрей и хората му бяха убити още през 1990-те години. Трактора, Къро и Козела работят за Терзиев (СъсДС).
  • 43 патето Яки

    8 1 Отговор

    До коментар #6 от "Майстор":

    аман от пишман майстори образовани до 7 клас......за 30 кв.м. плочки, гърне и душ 2000лв, под плочките празно, лош наклон, гофрирани връзки....на всеки 5 уж майстори 4 некадърни папукчии

    Коментиран от #63

  • 44 Съдията Дред

    11 0 Отговор
    Приживе го целуваха да не казвам къде, сега го плюят
  • 45 Ами да

    12 0 Отговор
    Държава, в която не се прави разлика между престъпници и държавници е нефелна! В България това е заложено в Конституцията и в законите! Затова едни и същи ни крадат до като са живи!
  • 46 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    5 1 Отговор
    Да бе да.......Ще уцели от 2000метра........!Акобях на 20г можеше да повярвам........86 играх в Ню Дели....За концентрация още от 19годишен използвам Асани от йога......Имах илитература....за Индия бях чел за Брахмачария и Йога център Дели и за учителят на брахмачария,който починал.....на 300г щото вече не му се стояло на земята.........Казвам на Покойният ми баща......няма да забравя ...как ме погледна и спокойно каза.....Синее,костенурките живеят до 300 г,но не и хората...Аз...Ама пише го .......Като отидох ....отидох до йога център...В Ню Дели....Абсолютен Коптор,нищо общо със снимката.Снимах.Брахмачария е от Брамински род и 86г бе на 65г,а учителят му ...забравих му името починал на 96г....Та медиите са голяма сила.Те правят и Людоедите и Гениите......
  • 47 Урко

    6 0 Отговор
    Има една руска винтовка „Драгунов" – пушка-снайпер, която от два километра ще те уцели, както и където иска. Алексей беше с най-много ум и виждане за бъдещето", заключи той.

    Драгунов генерале е 7.62Х54 а има и други оръжия с този е прословут 7.62 - 30 caL Обаче как службите разбраха че калибърът е7.62 Х 39 след като не са открити гилзи може да е и Х 51или Х 63 .

    Коментиран от #49

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Айде

    15 0 Отговор
    Тоя ли не знае, че баретите масово охраняваха доказани престъпници срещу заплащане!? Толкова за професионализма на това котило за рекетьори и мутри!
  • 51 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 1 Отговор
    Ако не открият ,гилзи и оръжието с,което е убит ,Петров........Можели да се говори за убийство????Ако има пушка,която хвърля и убива на 5 километра,то трябва да е доста тежка....Ако си с напомпани мускули ще носиш леко пушката,но няма да можеш да тичаш ......дълго.......

    Коментиран от #56

  • 52 незнайко

    5 2 Отговор
    Един боклук по-малко!
  • 53 Бивш служител на Митниците

    8 0 Отговор
    Красимир Петров никога не е бил шеф на Митниците, той беше директор на Гранична полиция.
  • 54 Тъй,

    3 0 Отговор
    Каруцата се обърна,сега пътища много.Само гледайте това убийство,което ще остане неразкрито,на кого ще отвори вратата широко и открито.Една врата се затваря,друга се отваря.
  • 55 Бамбука

    1 2 Отговор
    За мъртвите или хубаво или нищо. Не вадете клишета от някаква изказване. Защо не посочите нещо хубаво, на което ви е научил Алексей Петров ? Например, че за него България и българските интереси са над всички останали ? Няма САЩ, няма Русия има България. Не ви ли го е казвал генерале ?
  • 56 УЙКО-КАЛЕКО

    3 0 Отговор

    До коментар #51 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    За всяко стрелково оръжие има два основни показателя (ПОРАЗЯВАЩА СИЛА И ТОЧНОСТ)НАПРИМЕР АК-47 МАСОВИЯТ ОБРАЗЕЦ(НАЙ ДОБРА ТОЧНОСТ 300 М ДОБРЕ ОБУЧЕНИ СТРЕЛЦИ ДО 600 М ПОРАЗЯВАЩАТА СИЛА НА КУРШУМА ДО 1500М.)
  • 57 хммм

    3 0 Отговор
    Ами и защо да работи??? Жива подиравка!
  • 58 да ама не

    1 7 Отговор

    До коментар #21 от "Абсурдистан":

    Не си прав.Тогава баретите наистина работеха за една гума на джип .Държавата я нямаше тогава и много от тях потърсиха по-добър живот.Не ги оправдавам,но Генерал Петров с нищо не е виновен.

    Коментиран от #61

  • 59 Никой

    6 0 Отговор
    Човекът с камуфлажните дрехи и колелото няма нищо общо с изтрела произведен срещу Трактора. Предполагам ,че той е бил отвличащ елемент в самото убийство. Изтрела е произведен от друг човек. Хипотеза ?
  • 60 Кочо

    7 0 Отговор
    Какво толкова умувате как са нещата!? Примера е пред вас - при НРБ Алексей Петров е бил отличен български командос, доказал се на практика в служба на обществото, а след това демокрацията видяхте какво направи с потенциала на това българско момче! И още много български момчета...! Имаше в Хисаря един Стойко Стоев. Външно прилича/ше/ на А. Петров! Издигнаха го от нищото и го убиха на 39 години, най вероятно, за да скрият пътя на откраднатите чрез него пари!
  • 61 Кочо

    5 0 Отговор

    До коментар #58 от "да ама не":

    Те дори и да са имали желание да работят в МВР, като гледат други юнаци как завземат бизнес територии, стават кумир за младежта и митологизирани борчета и фолкзвезди, ясно, че ще поискат да се ,,реализират".
  • 62 от уважение

    2 1 Отговор
    към годините на генерала, няма да коментирам в каква светлина сам се е изтипосал.
    Коментираните от него "герои" на МВР заслужават много повече уважение като личности - най-малкото са хора, които са държали на достоинството си. Такива вече трудно се срещат.
    Покажи на някой 5 лева и е готов да бъде подлога.
  • 63 Мастер

    2 0 Отговор

    До коментар #43 от "патето Яки":

    Хвъргай капа !!!
    Тънко си минал... Ако не са ремонтирали и половинката ти, направо банкет трябва да дадеш!

    Коментиран от #64

  • 64 Преди

    0 0 Отговор

    До коментар #63 от "Мастер":

    Около 2 месеца ,,ремонтирах,, един майстор баняджия!

    Коментиран от #66

  • 65 Истината

    4 1 Отговор
    Асъл, вече национален герой го направиха тоя бандит който накрая си получи заслуженото. Като бясно куче го освиткаха. Рано или късно всеки си намира майстора
  • 66 Мастер

    0 0 Отговор

    До коментар #64 от "Преди":

    Увеличил си му фи-то, щото диаметъра ти е много голям !
  • 67 Ала бала

    5 0 Отговор
    Алексей Петров го изкараха учен ,мозък и едва ли не много мъдър чичко.Абе хора,това е една нагла милизионерска мутра,която си пожъна каквото си е посеял.Кой влиза в милиционерски училища.Сигурно им правят тестоте за интелигентност на кандидатите.Може би,да си кажат поне едно от имената.Днес облекли по един ,с кривата усмивка и сме с чисти ръце.Какво било било.Забравихме от 90 та година до днес какво сме правили.За Боко също се отнася.Да не се ослушва като свинче в теменужки.
  • 68 Театро

    5 0 Отговор
    Помня го Красимир Петров . Беше квартален в София към 5-то РПУ . Колегите не го харесваха , защото беше натегач пред голямите шефове и благодарение на това се издигна . Най-голямото недоразумение беше като го направиха шеф на баретите ! Пълен некадърник ! Заради него убиха двете барети на Белите брези .Беше човек на Президента Първанов и затова му се размина ! Не искам да коментирам Алексей Петров . За мъртвите или добро или нищо .

    Коментиран от #69

  • 69 Феликс Дж

    0 0 Отговор

    До коментар #68 от "Театро":

    Много си точен. Сигурен съм, че имаш и достоверна хипотеза за убийството. А и между другото - другия петров е същата стока.
  • 70 23787х

    1 1 Отговор
    А държавата ли е виновна или Алексей!!
    Държавата! Остави в унизително положение лекари, учители, научни работници, полицаи....
    Затова сега сме в това положоение...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове