Last news in Fakti

18 Септември, 2023 15:59 4 228 117

Кремена Кунева: И аз наистина се чувствам тероризирана. Прав е Денков

  • земеделци-
  • денков

Една шепа хора имат яхти, самолети, частни имения и острови. Някои от тях никога не са държали лопата, а под ноктите им не е кървяло от работа на полето, споделя още бившият депутат

Кремена Кунева: И аз наистина се чувствам тероризирана. Прав е Денков - 1

Прав е Денков. Аз наистина се чувствам тероризирана. Това написа в социалната мрежа Facebook народният представител Кремена Кунева в 48-ото Народно събрание, избрана от листата на “Демократична България" в 24-и МИР София във връзка с националните протести на зърнопроизводителите.

В поста си Кунева споделя, че преди година е разговаряла със земеделец по темата и той ѝ заявил, че "ако не плащаш на "който трябва" и това няма да имаш".

"За сметка на това, една шепа хора имат яхти, самолети, частни имения и острови. Някои от тях никога не са държали лопата, а под ноктите им не е кървяло от работа на полето", споделя още бившият депутат.

Ето какво гласи целият пост във Facebook на Кремена Кунева по темата със зърнопроизводителите без редакторска намеса:

"Ами прав е Денков.

Аз наистина се чувствам тероризирана.

Помня хората от моя роден край, малко градче в Южна България с прекрасна плодородна земя, как в детството ми почти нямаше семейство, което да не се изхранва със земеделие. С труда си издържаха целите си семейства, пращаха децата си да учат спокойно, живееха достойно.

После лека полека всичко приключи.

Малцина окрупниха всичко. Хората не можаха да се справят с неравенството по отношение на добива и цената. Станаха бедни, не можеха повече да пращат децата си да учат. Лека полека бедността се превърна в тежко бреме, мъка, а липсата на възможности за обучение на децата ги оставяше на произвола на социума, който деградираше с пълна сила.

От градче, в което хората трудолюбиви и дейни, живееха в мир и сравнително благоденствие, имаха своя културен и социален живот, се превърна лека полека в място, която ставаше все по изпразнено от живец. Започнаха кражби, трафиканстване поради близост с границите на Турция и Гърция, изоставяне на малки деца на баби и дядовци и заминаване на гурбет някъде, където земята е същата като тяхната, но някой друг има друга визия за нейното благо.

Останаха малцина, които до преди няколко години все още се бориха да запазят уменията и традициите в земеделието и да произвеждат. Работиха честно и много. Но в един момент и те се отказаха.

Последния човек, с който разговарях по темата преди година, да кажем среден или по-скоро малък земеделец, ми сподели, че вече едва издържа. Че ако не плащаш на "който трябва" и това няма да имаш.

В градчето ми вече отдавна няма кино, театър идва 1-2 пъти годишно, младите хора нямат място, на което да се забавляват, а началните училища все по-трудно запазват своите учители, които не могат да съберат нужния брой деца, за да формират една паралелка.

За сметка на това, една шепа хора имат яхти, самолети, частни имения и острови. Някои от тях никога не са държали лопата, а под ноктите им не е кървяло от работа на полето.

Не знам... не знам...

Пак казвам. Чувствам се тероризирана. Наистина."


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 101 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдда

    49 60 Отговор
    Прав е! за всичко е прав...!

    Коментиран от #97

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Виж ти

    150 52 Отговор
    А ние българите се чувстваме погнусени и предадени от украинското правителство назначено от САЩ! България не е за продан! Оставка на националните предатели ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС!

    Коментиран от #17

  • 4 виктория

    105 31 Отговор
    и тая се присети че е изнасилвана!!!

    Коментиран от #41

  • 5 Хахаха

    93 23 Отговор
    Горката дупетатка:)))
  • 6 Българин

    113 16 Отговор
    Разбрахме, че си говорила с трудещи се хора и като малка си виждала хора да копаят, но не разбрахме ти какво си работила и дали някога си работила?

    Коментиран от #25

  • 7 ийнвсза

    83 23 Отговор
    Трябва да и се помогне на тая жена с леко поведение и на повикване от Шорос и на цялата им секта от ДБ и ПП да не се чувстват тероризирани. Тези нахалници съвсем се самозабравиха и вече българите е наложително да им помогнат и никога да не гласуват за тях. Когато почнат да гледат парламента само по телевизията и почнат да работят нещо с ръцете си а не с продажните си усти тогава няма да се чувстват тероризирани. Време е да ги изгоним от парламента и да се почувстват добре.
  • 8 Има лесно

    75 18 Отговор
    Като си толкова тероризирана си смени мястото с някой тракторист!
  • 9 Тихият преврат на Радев

    31 71 Отговор
    Забраняваш внос на украинско зърно /и така помагаш на Путин като лишаваш украинците от доходи/, но няма как да накараш когото и да било да купува скъпо българско зърно, като премахнеш предлагането на украинското. Освен с диктат и с пистолет на слепоочието на потребителя.
    За това се стигна до този неизбежен и логичен край - зърнопроизводителите протестират срещу украинското зърно защото де факто искат компенсации от държавата за неудачните си спекулации. Но не смеят да го признаят, защото това би настроило срещу тях цялото общество.
    Това не може да си го позволим, защото ще издъним бюджета, а от там и стратегическата цел да влезем в еврозоната. За това, ако зърнарите успеят, а в плана на Митрофанова са поредица от масови протести със "социални" искания за по-високи заплати, компенсации, индексации и т.н. БСП и Възраждане подкрепят, Борисов е в отпуск, а ДПС мълчат.
    За това Денков правилно прецени, че за него път за отстъпление няма и тегли червената линия с определението за държане на зърнарите като терористи. Защото съзнава, че с тези удари от ляво, от дясно, от горе и от всякъде - се опитват да го опитомят и поставят под контрол, тоест обезличат. Защото той набира популярност с академичното си държане и това е противопоказно за пред избори.

    Коментиран от #20

  • 10 Гост

    69 11 Отговор
    Въпросната дама от ДБ, може ли да сподели периода, през който нейните съграждани са живяли добре /хранели са семейство, изучили са деца и т.н./ и периода, в който е настъпила промяната?! Ето така, само за справка!
  • 11 Сталин

    29 20 Отговор
    Всичките фермери са милионери ,агенти на Монсанто, Пайнер,Байер като тровят българската земя с ГМО и хербициди на тези западни мародери, и правят милиони печалби всички ядем хлебни изделия пълни с канцерогенни вещества като Глюфозат и Раундъп,и затова е тази епидемия от ракови заболявания в България
  • 12 Зърнал

    38 16 Отговор
    КИФЛА...
  • 13 Бай Онуй

    30 15 Отговор
    НАП трябва да се заеме сериозно с местните феодали - зърнопроизводителите, които са и бензанжии, както и изпълнители на всякакви европроекти.
  • 14 Тези са терористи

    18 10 Отговор
    Не преговаряме с терористи!!!
  • 15 Загрижен

    37 19 Отговор
    Нека всички българи отделим по една заплата за да помогнем на изтормозената депутатка...не те ли е срам!!!
  • 16 Пеперуда

    48 15 Отговор
    Аз също се чувствам тероризирана от ДБ (преддтавителка на които е тая дама кунева (нарочно я пиша с малка буква)л Групировката, към която тя принадлежи, предава българските интереси, прави зловрено законодателство, интригантства, за да настройва едни българи срещу други и т.н. Земеделците (включително и зърнопроизводителите) са изпълнили законите и разпоредбите на ЕС и са се възползвали от дадените от регулациите възможности. И да не плаче толкова за бедните хорица, защото НЕЙНАТА партия се прегръща с този, който разсипа България.
  • 17 Молодец ! Так держать !

    15 26 Отговор

    До коментар #3 от "Виж ти":

    БКП-КПСС вечна дружба.
    Служа на Путлер и рашисткия му режим !

    Коментиран от #34, #101

  • 18 Бравос

    36 8 Отговор
    За първи виждам депутат на ДБ така да хвали така социализма:)))
  • 19 Крадев терористо

    14 26 Отговор
    Ние русофилите , крадевите терористи , зърнените мародери искаме Хляба да стане 6 лева а Олиото 12 лева !!!
    И путлер да ни прати още бомби с дронове и подводници като тази при Тюленово за да слалим властта и хуйло крадев да стане пожизнен генелал-губернатор на задунайската губерния !!

    Коментиран от #39

  • 20 А бе,

    4 6 Отговор

    До коментар #9 от "Тихият преврат на Радев":

    пращи от акъл, бе !
  • 21 замислен

    20 13 Отговор
    Горката тероризирана депутатка, някой няма ли да и обясни ЗАЩО ТОГАВА хората са се изхранвали със земеделие? Ами защото ТОГАВА техниката не е била толкова много и за толкова много неща, сега един трактор или комбайн е по-скъп от Бентли но вършат работа за 200-300 човека. по онова време не е имало внос от Гърция и Турция и за това доматите не са били толкова евтини за да няма смисъл да ги гледаш тук. Някой трябва да и обясни, че когато влязохме в ЕС приехме техния начин на работа, а в ЕС земеделието е субсидирано! за това субсидии се изплащат и тук!
  • 22 Дзън

    26 10 Отговор
    Колко цента си заработи тази "обидена" женица? Ами като е била деПУТАТКА защо не е оправила живота в България?
  • 23 Клети неграмотни копейки

    19 30 Отговор
    Всички копейки и ватници се надпреварват да защитават 200 зърнари, тероризирайки и рекетирайки българите.

    Коментиран от #33

  • 24 Рошав таралеж

    15 10 Отговор
    Пръмова с кривата джука кога последно е държала лопата, м? Ама си проси и тя една лопата по...

    Коментиран от #30

  • 25 Кремена Кунева

    30 8 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    Много съм работила - преди година говорих с един човек, а днес написах пост във фейса, направо съм преуморена.
  • 26 Сорос

    23 8 Отговор
    Ам туй мойту моме знае ли от къде се държи лопатата? Дерзай моме, че трябва да си прибера дивидентите от Окраина.
  • 27 чудо голямо

    21 16 Отговор
    Доживях да видя стачка на милионерите !!!.
    Каквото и да говорят няма я държавата изгради се мутроолигархичен държавнически модел на управление.Всичко е монополизирано законно от парламента ,феодали по региони си назначават шефовете на държавни институций,избират си кметове ........ тежко ще му е на български народ .
  • 28 Не е лесно да си прост

    22 11 Отговор
    Тази г-жа така възхвалява Живковото време и описва падението при демокрацията, че е едва ли още дълго ще е от ДБ.
  • 29 Българин

    22 11 Отговор
    Денкоффф не ти искаме заразеното окраинско зърно
  • 30 Мало умие

    11 3 Отговор

    До коментар #24 от "Рошав таралеж":

    Това е друг човек, не става въпрос за онази Кунева. Тя не е депутат. Функционално неграмотни, не мислещи същества.
  • 31 Хммм

    26 7 Отговор
    А редовно гледам "Бразди" и госпожата трябва да го гледа редовно. Просто държавата никога не е защитила земеделците и животновъдите. Много реват колко богати били зърнопроизводителите а защо субсидиите са такива, на декар земя. Защото ЕС иска така. Ние да им купуваме скъпо и пре скъпо плодовете и зеленчуците. Защо български земеделец си изкорени ябълките и ще сее пшеница, защото няма кой да му купи продукцията, първо трябвало да се изкупи полската. И така е във всеки сектор. Държавата никога не е защитила българите. И сега е така защитава украинските производители а народа да яде отрови

    Коментиран от #91

  • 32 Тихият преврат на Радев

    21 7 Отговор
    Миналата година проверка на БАБХ установява в посевите на прочутия зърнар Дичевски три забранени в ЕС и в България пестицида. Забранени, защото унищожават пчелите.
    Проверката започва след сигнал за отравяне на пчели. Извикана е полиция. Отворени са сеялките, взети са проби от семената и от поникналите растения. Навсякъде лабораторните анализи доказват забранените неоникотиноиди клотианидин, тиаметоксам и ципроконазол.
    Започва проверка на фирмите на Дичевски от съвместни екипи на ДАНС, ГДБОП и ГД "Национална полиция". Сезирана е и прокуратурата. По оперативни данни забранените неоникотиноиди влизат през КапитанАндреево и се контролират от Пашата.
    Следва обаждане в стил: "Ало, тука Мишо Бирата ми звъня..."
    Прокурорското дело е смачкано. В складовете на фирмите са изгорени тонове забранени пестициди. Фирмите на Дичевски съдят БАБХ и продължават да получават милиони субсидии
    Софиянци, внимавайте утре! Мийте си гумите ако минете по жълтите павета след тракторите.

    Коментиран от #35

  • 33 бродник

    14 12 Отговор

    До коментар #23 от "Клети неграмотни копейки":

    Копейките и ватниците са пар екселанс национални предатели.
  • 34 Не бе

    6 4 Отговор

    До коментар #17 от "Молодец ! Так держать !":

    на Марс служим! Не звучи ли еднакво тъпо? Ко шъ кайш? :))) Оставка и съд на националните оредатели на България за държавна измяна и плащане за лъжи и глупости!

    Коментиран от #36

  • 35 А пчелирте

    9 8 Отговор

    До коментар #32 от "Тихият преврат на Радев":

    Ги вдигнали и те да протестират.Че им изморили пчелите.
  • 36 Факт.

    11 13 Отговор

    До коментар #34 от "Не бе":

    ВРЕМЕ е израждане да бъдат наредени на подсъдимата скамейка.

    Коментиран от #40

  • 37 Ми не е прав

    9 5 Отговор
    На килимчето на Козяк е.
  • 38 123456

    10 4 Отговор
    И аз съм тероризиран , искам 200-300 лева рента на декар , а ми дават само 100 лева . Това е терор !
  • 39 Копейка

    8 10 Отговор

    До коментар #19 от "Крадев терористо":

    Не знам и не ме интересува!На нас ни казаха да викаме за зърнарите!

    Коментиран от #42

  • 40 Ако има защо

    8 5 Отговор

    До коментар #36 от "Факт.":

    да бъдат! Но още не сме видяли да са наредили националните предатели на България и опростачващи деца плащайки им за лъжи ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС!
  • 41 да припомня

    15 9 Отговор

    До коментар #4 от "виктория":

    България до 1944 г. наистина е била земеделска държава и семействата са се препитавали от земеделие. Но госпожата услужливо забравя, кой им взе земята и добитъка, за да ги "окупни" в ТКЗС, а трудоденят се плащаше в стотинки. И земеделците вече не можеха да изхранват семействата си. Затова побягнаха към градовете и станаха пролетариат! Прекъсна се връзката със земята, загубиха се земеделските умения. Когато социализмът пропадна, върнаха земята, но вече нямаше кой да я работи! Затова който можа я продаде. И така се родиха едрите земевладелци, срещу които сега плюем. Но те поне я обработват тази земя. И не всички са с "Бентли" - та. Земеделието е тежък занаят. А госпожата от жълтите павета едва ли го е помирисвала, затова няма защо да се оплаква, че е тероризирана.

    Коментиран от #47, #50

  • 42 Ами ко е истина

    14 11 Отговор

    До коментар #39 от "Копейка":

    браво на тях! Истински българи да защитят земеделието в България от правителството на Украйна, назначено от САЩ! Оставка и съд за националните предатели Пп, ДБ, ГЕРБ и ДПС!
  • 43 нео

    15 6 Отговор
    Само да ви кажа , че много земеделци са потънали в кредити , залагат субсидията като обезпечение защото и банките не искат продукция като залог . Натискат ги и чуджите фондове ще им изкупят земята на безценица .
  • 44 ха ха

    4 2 Отговор
    от кога призовавам да се криминализира не заплащането на труд , а вие се гърчите като шушмиги да не ви отрежат хонорарите , и е супер гадно някой за който най голямата травма е убождане на кактус да обяснява за мазоли по ръцете от работа
  • 45 акад. Денкоффф

    11 11 Отговор
    Какво искате от мен ? Каквото ми наредят от Козяк, това правя...аз и правителството сме продажници и национални предатели и слугуваме на чичо Сам. Това е положението...
  • 46 Здрасти

    5 9 Отговор
    Мълчи ма оуууу!
  • 47 Лъжеш

    14 4 Отговор

    До коментар #41 от "да припомня":

    По време на ТКЗС България има огромно селско стопанство! Също така, по онова време, нямаше прилив от села към градове! Първо, че имаше гражданство и второ, във всеки регион имаше предприятия и препитания!
  • 48 пРезидентът на Решетников!

    12 10 Отговор
    Доведе страната до критично противопоставяне!

    Коментиран от #58

  • 49 георги димитров

    11 3 Отговор
    Не са държали лопата щото са имали мозък в главата и е имало такива кифли и гейтаци(депутати) които са лобирали и са лапали комисионни от субсидията. Със депутатска заплата ти е се едно колко е олиото или хляба в магазина. Последните 20 год. управляващите разсипаха БГ земеделие и животновъдство.
  • 50 Джаската

    8 2 Отговор

    До коментар #41 от "да припомня":

    пак сте неразбрали--- едрите "зърнари" държат цените, дребните продават на колкото им дадат .... иначе казаното от Депутатката на "Дизайнерска Българи" ми идва като Народният съд, на Земеделеца - Никола Петков
  • 51 Жорж

    12 5 Отговор
    Да разбирам ли,че дамата бивш депутат от ДБ възхвалява земеделието при соца? Това е нон сенс с оглед идеологията на нейната партия.
  • 52 Елементарно

    7 9 Отговор
    По колко елементарен начин се опитват да забият клин между хората. Таз госпожа, чиято заплата беше минимим 250 000 евра на година взела да ме засилва срещу земеделците че имали яхти. Безсрамие.

    Коментиран от #88

  • 53 Некой си

    9 3 Отговор
    Кремена Кунева от антисоциалистическата Дай България изпитва носталгия по омразния социализъм, когато в Харманли е имало кино!!!
    Ами, капитализъм, драга!
    Дори в САЩ е така - малките не оцеляват, докато големите стават все по-големи.
  • 54 Зърнар Търгаш

    11 7 Отговор
    Кво ревеш ма? Ние се бориме за оцеляването си. Ти знайш ли как се живее без бентли да ти онаковам такъв живот
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Поп

    4 11 Отговор
    Тая джофра, която ни закри реакторите, защо не е в затвора?
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Не бе

    4 4 Отговор

    До коментар #48 от "пРезидентът на Решетников!":

    Марсианците бяха! Оставка и съд за националните предатели, лъжци и крадци ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС, плащащи за лъжи на деца и продаващи България!

    Коментиран от #84

  • 59 Да.........

    12 5 Отговор
    Купуваме хляб Вита, по здравословни причини. Килограм от този хляб стана 7 лв. за килограм. За мен това е убийстена цена и то за ХЛЯБА. Ако тия "терористи" бъдат оставени да правят каквото искат, ако няма конкуренция, то очаквайте хляма да стане 20 лв. за килограм. Това е, всеки сам да прецени дали "нашите" производители, с луксозните лимузини, не са попрекалили!?

    Коментиран от #95, #102

  • 60 ИНЖ

    9 4 Отговор
    И на всичко отгоре им плащаме 2 млрд. субсидии!?!?!? Е като имат яхти и Бентли-та защо им е подпомагане???

    Коментиран от #65

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Мнение

    10 5 Отговор
    Точно, кратко и ясно написано така, че да го разбере и учения, и не толкова учения. Дивашки капитализъм, дивашка държава, която убива народа си, за да угоди и да продължи да е слуга на краварите и ЕС. Предатели.
  • 63 Матей преображенски

    7 0 Отговор
    Отново каруцата пред коня,а?Латифундистите просто се възползваха от създадените от властта възможности и заграбиха земята и всичко останало.Никой от тия сегашни земевладелци не би си и помислил за нещо подобно през оня ,лошия социализъм.Сега какво прокламират,поземлена реформа ли,връщане на земята на селяните,които се броят на пръсти.Късно е ,чадо,мандалото хлопна.Може би държавата един ден ще се намеси и ще конфискува тия земи и ще ги обработва за всеобщо благо.

    Коментиран от #78

  • 64 Очевидно е че

    2 0 Отговор
    Джон Диър са много по добри от Клаас
  • 65 Ще си копуват

    3 1 Отговор

    До коментар #60 от "ИНЖ":

    Подводници.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Стойко

    12 7 Отговор
    Зърнените рекетьори си мислят че ще изнудват държавата и народа ни.Объркали са времето; това не са 90-те години на мутрите.Технте кукловоди са Румко и Коцко Рублата.Тия са алчни наглеци.Ако е нужно ще внася зърно и слънчоглед от всички страни, производителки във Европа,а тяхното да гние.Народа няма да плаща сметката на тия лакомии.

    Коментиран от #73

  • 68 1212

    10 4 Отговор
    Да!И аз така се чувствам. И това е наистина терористично нападение на шепа зърнари.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 ИСТИНАТА

    11 5 Отговор
    ДВА милиарда лева и 400 милиона субсидии лапнаха милиардерите и се получи това : хлебното производство, млечните продукти, сирене и кашкавал, птиче и свинско месо поскъпнаха с около 40-50%. ПРИЧИНИТЕ са основно две : цените на зърното и фуражите !!! С предлаганите цени на слънчогледа от нашите производители ОЛИОТО също ще скочи с 50% !!!!
  • 71 Бaй Kyрти 47 г. Ергeн - 24 г.Ваш Лидер

    8 6 Отговор
    Определението за ТЕРОР е: "Страх, ужас, предизвикан от заплашителни и жестоки мерки от страна на властта или на частни лица". Няма съмнение, че блокирането на пътища и кръстовища, излагащо на риск живота и здравето на нормалните българи, предизвиквайки страх и ужас в тях, свързани с отнемане правото им на свободно придвижване, достъп до работа, училище, болници и рехабилитационни центрове е ТЕРОР. Кои са частните лица, терористи в случая? Излъгал ли е нещо Денков?
  • 72 хуйло крадев

    9 5 Отговор
    Ние русофилите , крадевите терористи , зърнените мародери искаме Хляба да стане 6 лева а Олиото 12 лева !!!
    На всеки русопитек , зърнен терорист да се дадат по два Майбаха и две Бентлита , вила на Халкидики и в Кортина дАмпецо и хуйло путлер да ни прати още бомби с дронове и подводници като тази при Тюленово за да слалим властта и хуйло крадев да стане пожизнен генелал-губернатор на задунайската губерния !!

    Коментиран от #76

  • 73 Не бе

    4 4 Отговор

    До коментар #67 от "Стойко":

    Марсианците са! Все толко тъппо звучи като лазещи в лъжите на националните предатели на България ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС! Оставка на националните предатели продаващи България и плащащи за лъжи!

    Коментиран от #86

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Истината

    6 5 Отговор
    СВОБОДАТА НА ПРЕДВИЖВАНЕ е основно гражданско право и неговото ограничаване и отнемане е проява на ТЕРОРИЗЪМ.

    Коментиран от #80

  • 76 А ние мислехме

    7 4 Отговор

    До коментар #72 от "хуйло крадев":

    че сме марсианци! :)))) Оставка на националните предатели Пп, ДБ, ГЕРБ и ДПС плащащои за евтини детски лъжи!
  • 77 Денков

    2 3 Отговор
    Ти си п.....
  • 78 ама само

    9 1 Отговор

    До коментар #63 от "Матей преображенски":

    при оня лошия социализъм беше възможно държавата да загърби националния интерес и да угажда на Големия брат, в контекста на определени геополитически интереси, или поне така си мслехме.....Явно в демократичното ни общество, ако се изкажеш, че не си съгласен с геополитическия интерес и си готов да протестираш, те определят за терорист. Кое е излъгания, след като всичко се повтаря - нито интереса на народа, нито на родния бизнес, еле па на държавата имат някакво значение пред заръките на Посолството.
    Май, няма смисъл да празнуваме 22, защото сме зависими от желанието си да бъдем зависими - така се живее по-лесно, и се краде по-безотговорно - каква България, какви 5 лева, какъв национален интерес! Прави какво ти кажат, ще те оставят да си вземеш колкото ти трябва и после - може и да е позорен, ама ще е сладък живот
  • 79 Наблюдател

    11 6 Отговор
    Целият протест е за с а падне правителството и за да може руската подлога Радев отново да управраво в угода на Москва. И за да могат зърнарските босове да се водят таваните водели Бентли и Майбах.

    Коментиран от #83

  • 80 Де беше 2020

    6 4 Отговор

    До коментар #75 от "Истината":

    като мафията която създаде ПП и ДБ, кръга капитал плащаше за лъжи и ограничаваше движението в София? Оставка и съд за лъжците, крадците и национални предатели ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС!
  • 81 Горката тя!

    5 5 Отговор
    И като хвана една лопата, ще те науча за какво служи!
  • 82 ГЛАВАНАК БАНКЯНСКИ

    8 0 Отговор
    Проблемът на нашите новобогаташи е, че нямат мярка за нищо. Алчни до безпаметност, нямат насищане нито на пари, нито на жени, нито на имоти. Абе кради, явно държавата си е затворила очите и ушите за такива като вас, но те искат да заграбят всичко само за тях, да подсигурят родата до "девето коляно". Като че ще са по хиляда години на тази земя. Български капиталисти. Прости са, ненаситни, срам за всички.
  • 83 А не бе

    3 4 Отговор

    До коментар #79 от "Наблюдател":

    Марсианците шъ идат! Оставка на лъжците, крадците и национални предатели на България Пп, ДБ, ГЕРБ и ДПС!

    Коментиран от #85

  • 84 Само питам

    3 2 Отговор

    До коментар #58 от "Не бе":

    Русофилите вече марсианци ли се наричате?

    Коментиран от #106

  • 85 Наблюдател

    2 1 Отговор

    До коментар #83 от "А не бе":

    Ще престанеш ли да спамиш?

    Коментиран от #105

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Във фейсбук

    1 1 Отговор
    Иначе от трибуната изказвания няма
  • 88 Защо

    6 2 Отговор

    До коментар #52 от "Елементарно":

    Кремена Кунева не е Меглена .Хем трудно помниш хем си зъл старец ,лежач от соца.
  • 89 Вижда се

    4 6 Отговор
    ГЕРБ-ДПС, подпомагани отрочето им ИТН започнаха координирана атака срещу Правителството. Отново клатят държавата.

    Коментиран от #100

  • 90 Гръч

    4 3 Отговор
    Тсзи ако хване лопата ще се наниже на нея
  • 91 Тъмен субект

    5 3 Отговор

    До коментар #31 от "Хммм":

    Много добър коментар. Все се изокват хора, които нямат представа как се работи. За да има сметка от земеделие, земята трябва де е обединена. Голяма част от посевите са под АРЕНДА, което храни хора, които сами не биха могли да обработват земята си.
  • 92 Няма значение

    6 3 Отговор
    Кой има яхта или комбайн... Да се спонсорира чуждо земеделие е абсолютно безобразие. Да не говорим, как ще оставят хората без да им платят за земята
  • 93 ПП, дб, герб и ДПС

    4 4 Отговор
    Искат да онищожат отрасъл на стойност 2млрд лева

    Коментиран от #114

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 по здр. причини

    1 2 Отговор

    До коментар #59 от "Да.........":

    Маняк, толкова ли пък не можете един истински хляб да си опечете. Престраши се, няма да съжаляваш.
  • 96 хаха

    6 4 Отговор
    Имали коли, яхти, имоти....ами ако са незаконни, вземете им ги бе! Има НАП, чиито шеф вие назначихте! Ако има нещо нередно, действайте. Ако няма , млъквайте! Ама ха....
  • 97 комунизмът в България

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "мдда":

    "Помня хората от моя роден край, малко градче в Южна България с прекрасна плодородна земя, как в детството ми почти нямаше семейство, което да не се изхранва със земеделие. С труда си издържаха целите си семейства, пращаха децата си да учат спокойно, живееха достойно."
  • 98 Защо

    2 2 Отговор
    И защо отявлени радетели за социализъма и комунизъма денонощно стоящи по комовете сега защитават едрите земевладелци капиталисти.Какви са тези мозъци познайте.

    Коментиран от #104

  • 99 А ние мислехме

    4 5 Отговор
    ..че сме европейци ! :)))) Оставка на националните предатели ххуйло крадев , късата фишка костя копейка , травеЗтита курнела , магаданския миндер-патриот злави , ГЕРБ и ДПС плащащои за евтини детски лъжи!

    Коментиран от #103

  • 100 И браво на тях

    6 2 Отговор

    До коментар #89 от "Вижда се":

    Истински българи, застанали срещу националните предатели на България ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС, продаващи България, съсипващи земеделие и енергетика под нареждания на чужда държава и плащайки и опростачвайки деца с лъжи! Оставка!
  • 101 определение за комунизъм

    4 2 Отговор

    До коментар #17 от "Молодец ! Так держать !":

    Помня хората от моя роден край, малко градче в Южна България с прекрасна плодородна земя, как в детството ми почти нямаше семейство, което да не се изхранва със земеделие. С труда си издържаха целите си семейства, пращаха децата си да учат спокойно, живееха достойно.
  • 102 Баш софиянец

    4 1 Отговор

    До коментар #59 от "Да.........":

    И по здравословни причини искаш да ядеш радиоактивно, пръскано с дявол знае какво ГМО? Супер, давай.
  • 103 Така е

    3 2 Отговор

    До коментар #99 от "А ние мислехме":

    Оставка на националните предатели на България ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС и съд за държавна измяна, съсипване на земеделиети и енергетиката и опростачване на деца, плащайки им да се гърчат жалко в лъжи!
  • 104 защото

    3 1 Отговор

    До коментар #98 от "Защо":

    чети какво е комунизъм според Кунева
    "Помня хората от моя роден край, малко градче в Южна България с прекрасна плодородна земя, как в детството ми почти нямаше семейство, което да не се изхранва със земеделие. С труда си издържаха целите си семейства, пращаха децата си да учат спокойно, живееха достойно.
  • 105 Не спамя бе

    2 2 Отговор

    До коментар #85 от "Наблюдател":

    Казвам иситната на всяка лъжа на троловете на националните предатели на България Пп, ДБ, ГЕРБ и ДПС! Лъжата и кражбата е утайка в едно общество! Пази се!
  • 106 Ами еднакво тъпо звучат

    4 5 Отговор

    До коментар #84 от "Само питам":

    лъжите на националните предатели на България ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС! Ко шъ кайш? Марсизнаци, русофили, путинофили, все едно! :))) Като за първолак! И що се излагат така тия деца да лазят? Ко шъ кайш? Виждаш ли колко са вредни националните предатели ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС! Оставка и съд за опростачване на деца и съсипване на България!
  • 107 Г—Н МИШКОВИЦ

    5 1 Отговор
    ЗЪРНАРИТЕ КАЗВАТ
    ЯЖТЕ НИ ХЛЯБА..

    КАРДИОЛОГИЯТА
    ДИЕТОЛОГИЯТА
    КАЗВА
    НЕ ЯЖТЕ ХЛЯБА..
    КОЙ ДА СЛУШАМЕ.....
  • 108 Хари

    3 8 Отговор
    Оставка да дава Денков и да си ходи.
  • 109 Чико

    2 4 Отговор
    Кунева,я си спомни да не би да си изнасилена преди двадесет години...
  • 110 Гледна точка

    10 2 Отговор
    Време е Агротерористите да бъдат обложени с данък върху земята. И да върнат милионите субсидии, които всяка година вземат. Щели да фалират, а да бръмчат с тези трактори чак до София пари имат. Ако упорстват полицията да премине към обезвреждане на големи терористични групи.
  • 111 Ха ха ха

    4 1 Отговор
    Няколко милиардера зърнари лапат субсидиите и за това са изфабрикували тия протести , за да лапат и нищо да не остане за останалите в селското ни стопанство - факт неоспорим и лесно проверим .

    Коментиран от #112

  • 112 Верно ли

    1 2 Отговор

    До коментар #111 от "Ха ха ха":

    те ли накараха мишока денков да затрие земеделието? Оставка на националните предатели на България ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС, продаващи България и опростачващи деца плащайки им за лъжи!
  • 113 Роки

    0 1 Отговор
    Какво толкова се е зачудила младата жена, не си ли дава сметка, че на големите отворени пазари се играе трудно, трябва да си достатъчно голям, за да оцелееш,ками ли да си на печалба,и това въобще не е по силите на обикновените хора от малките населени места с малки стопанства, като че ли сега открива топлата вода... това е демокрация в действие и струва ми се за това се борихме трийсет години,но не знаехме как изглежда и сега ни се представя в пълната си мизерия
  • 114 Нещо си се объркал, пич!

    2 1 Отговор

    До коментар #93 от "ПП, дб, герб и ДПС":

    Не бизнеса е за 2 милиарда, а са им дадени 2 милиарда помощи на земеделците като евросубсидии, а те реват за още, че са им малко, имали "само" Бугати, яхта и резиденция, исщат и за екзотични почивки!

    Коментиран от #115

  • 115 Без глупави опорки

    0 1 Отговор

    До коментар #114 от "Нещо си се объркал, пич!":

    не върви ли да си продадеш бъдещето, че все лазите с лъжите на националните предатели на България ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС?

    Коментиран от #117

  • 116 ........

    2 1 Отговор
    Цитат:"Една шепа хора имат яхти, самолети, частни имения и острови. "

    Тази пише за укрите,а не за българи.Тези имат огледален пиар и винаги обвиняват другите в своите грехове.Някой път така сами себе си се издават.
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове