Last news in Fakti

19 Септември, 2023 07:21 2 009 31

Д-р Койчев: ГЕРБ управлява София от 14 години, който си прави триумфални прогнози, няма връзка с реалността

  • д-р антон койчев-
  • избори-
  • кмет-
  • софия

Според него ще има и втори тур на изборите, като избирателите ще подкрепят ГЕРБ

Д-р Койчев: ГЕРБ управлява София от 14 години, който си прави триумфални прогнози, няма връзка с реалността - 1

"Въпреки че се опитаха отсега да се пошегуват с прогнози, в крайна сметка има още малко време, преди да бъде обявен кандидатът, така че не виждам защо трябва да се отнасяме с ирония към нещо подобно. Най-вероятно утре ще бъде обявен. Има много достойни хора, които биха се справили с тази задача", каза общинският съветник д-р Антон Койчев в студиото на "Денят ON AIR".

Той поясни, че познава добре и работата на Георги Георгиев.

"Познавам добре неговия плам, всеотдайност, професионални и лични качества. Сигурен съм, че ще бъде номиниран точно такъв човек, който ще бъде антипод на агресивно заявилите се кандидати не само като произход, политически виждания, но и като експертиза. Аз не знам кой ще бъде кандидат, профилът е очертан. Тази управляваща коалиция, по-специално ГЕРБ, управляват София от над 14 години. Те имат много постижения, които трябва да защитят и да покажат на хората, че могат да надградят. Разбира се, има и грешки, от които трябва да се покаже, че са се извели поуките и не трябва да се повтарят", допълни д-р Койчев в ефира на Bulgaria ON AIR.

Общинският съветник е убеден, че ГЕРБ ще спечели кметските избори в София.

"Нито подценявам, нито надценявам кандидата на ПП-ДБ. Той ще има достойно представяне, но в никакъв случай няма да бъде съизмерим с кандидата на ГЕРБ-СДС. А относно листата на г-н Вили Лилков - нещата са по-различни, той стъпва на партия КОД", припомни той.

Според него ще има и втори тур на изборите, като избирателите ще подкрепят ГЕРБ.

"Който прави триумфални прогнози за победа, няма връзка с реалността. Основният ни опонент е популизмът, непрофесионализма, желанието на всяка цена да се овладее София. Ваня Григорова е опонент, защото тя идва от левия спектър, има си нейни виждания. Васил Терзиев е опонент, тъй като е представител на по-модерна левица. Това са двата основни опоненти. Битката за кметския пост ще се реши на балотаж, а битката за листи и представителство в Общинския съвет ще се реши на първия тур", категоричен бе д-р Антон Койчев.

Той се надява битката да е битка на аргументи, а не на заклинания.

"Столичани се интересуват от това да имат уреден град, транспорт, детски градини, зелени площадки. Здравеопазването е в достатъчно стабилно. Софиянци имат бази и клиники, но се вълнуват и от сигурността. Много неща се направиха, бюджетът е рекорден - 2 пъти повече от бюджета през 2010 година. Това е бюджет без дефицит, има осигурени инвестиции", добави общинският съветник.

Д-р Койчев разкри, че делата за разменените бебета от "Шейново" тепърва предстоят.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Избирателите

    23 23 Отговор
    Гласуваме за този, който свали Укро-знамето от СОС - а !!!

    Коментиран от #11, #16

  • 2 е София !!

    48 5 Отговор
    14 год.кражби и разрухи !!! Не оставиха и 1 хектар незастроен !!Най-мизерната столица в Европа !!
  • 3 хаберих

    20 3 Отговор
    Гинеколог и специалист " уши, нос, гърло" решили да си разменят кабинетите. В гинекологичния кабинет влиза жена, а там е лекарят "уши, нос, гърло". Жената знае за какво е отишла. С влизането си се съблича и се настанява на стола. Лекарят е изненадан, навежда се към нея и казва:
    - Кажи "А-а-а."!
    - Докторе, моля ви, само не я учете да говори!
  • 4 оня с коня

    7 20 Отговор
    Да оставим настрана Емоционалните Критики към ББ и ГЕРБ/ при това с Основание/, както и Полит Закани и Обещания на Останалите кандидати за Кмет в Сф със съответните Партии зад гърба си и да погледнем СОЦИОЛОГИЧЕСКИТЕ Проучвания за Парламент ако изборите бяха днес:На ПЪРВО МЯСТО - ГЕРБ със ЗНАЧИТЕЛНА Преднина,следват останалите Партии и Коалиции които НЕ МОГАТ както и до момента да се обединят срещу ГЕРБ поради дълбоките си Платформени различия. Кметските избори представляват едно ОГЛЕДАЛО на парламентарните и на практика Картинката с разпределението на силите е Абс. СЪЩАТА,така че няма как ГЕРБ да не спечели НА БАЛОТАЖА.

    Коментиран от #9

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ТаУмВзе

    14 1 Отговор
    Съществото от коя БКП е? Бухахаа
  • 7 Попов

    19 6 Отговор
    ГЕРБ-ДПС започват координирана атака за сваляне на Правителството. Затвориха им кранчетата. Тлъстият крадлив похотливец от Хераково заслабна.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 БайБоцимир

    26 2 Отговор
    "Има много достойни хора, които биха се справили с тази задача", каза общинският съветник д-р Антон Койчев "
    Не мисля, че човек с достойнство би се обвързал с герб.
  • 11 БайБоцимир

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "Избирателите":

    И сложи руското на неговото място ли?

    Коментиран от #15

  • 12 Хахаха

    8 2 Отговор
    Ако се навият продавачите бизнесмени от Димитровградският пазар да дойдат и подкрепят от цяла България Ваня Григорова и виж победила герб бкп дс. Герб е партия на бкп дс. А бат ви бойко подготвя малък бойко за университета на Георги Димитров. На Лилито банката
  • 13 Майстора

    6 2 Отговор
    ГЕРБ управлява от 2005 .Борисов беше кмет от 2005 до 2009.Той не е ли от ГЕРБ?
    Що се касае за ГЕРБ тя е регистрирана 2006-та.Така , че не е лошо да сме точни.
  • 14 Един

    10 1 Отговор
    Избирателя НЯМА да ги подкрепи ! Но просто нищо не зависи от него...
  • 15 Не бе,

    7 4 Отговор

    До коментар #11 от "БайБоцимир":

    хамериканското, бе !
  • 16 Не ползвай

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Избирателите":

    Множествено число. Пишеш от името на шепа хора...

    Коментиран от #27

  • 17 Факти

    8 1 Отговор
    Този доктор явно са му обещали някое сладко парче от баклавата, та Д-р Владимир Сотиров е на противоположно мнение. На кой доктор в случая човек в София да повярва... Мнение на Др Сотиров, Отзвук. БГ... Хората с преживяване за малоценност, веднъж заграбили властта, не са в състояние да се разделят с нея. Над 78,80 са процент не гласуващи.криво дърво се изправя, но крив човек никога. Те си построиха Бг за тях децата внуците, а всичко друго да се оправя. Те всички играят право хоро 240 депутати. За народа зрелища и сълзи от герб и всички ви. Идват крадат и заминават с чувала евро, а на вас терминала или умирай прав в българия
  • 18 12345

    5 1 Отговор
    Я па тоя още не е станал от сън.
  • 19 Боже пази България

    16 1 Отговор
    Докато има такива хора,които се захласват от безобразията,които извърши управлението на Герб със София и го превърна в отвратителен град без облик, мръсен, задръстен от безумно строителство,без инфраструктура и вечно разкопан, скъпи квартали без канализация,но огромни грабежи и схеми с приятелски фирми, така ще е. Този облик беше изпълнен успешно с начало,дадено от ДС агент Буда, пожарникаря . Сега продължението се подготвя пак от ДС сценаристите,няма значение името му, котилото на кастата ще е същото- ДС. Няма значение и как ще гласуват софиянци, резултатите от всички избори са нагласени предварително. Неслучайно има 65 партии за разпиляване на гласове,но пък захранвани с нашите пари.Докато търпим това, така ще си играят със съдбата ни.
  • 20 ХХХХ

    3 6 Отговор
    И в детската градина знаят, че Герб ще победи. Младите са зелени тикви. Младото от ПП са сами, а герб е с дпс. А пп за качеството на улиците в София. Те са хората на дпс строителите роми, те се учат да подреждат плочи. Какво очаквате, някой майстор да реди плочи ли. Те работят на депутати, министри, а в провинции идвайки си на малко българи останали директори, строят. Турци строители на богаташи, но са големи майстори, изпипват, но яко им бъркат на българите директори, а мохамеданите се научиха и те и си строят сами ПП, далеч сте от много неща. За един месец вадят пари бол спец строители, техници в Бг и по света, хората на дпс, затова герб им се подмазват в тях е парата, а парата на ромите е в музикантите, а на българите, на сТОЛА
  • 21 Бай Иван

    13 1 Отговор
    Имало и грешки в управлението на Герб.... абе байчо, пейки по 20000 лв и кошчета по 10000 лв грешки ли се наричат? Вашата... м... крадлива!
  • 22 Анонимен

    3 0 Отговор
    Който и да победи чиниите на много хора са пълни и полупразни. Дс си продължава в най важните неща и няма да ви се даде, като се започне от системата на мвр и се стигне до учениците доносници предавали в училище и днес и готвеното им никакво, да дойде на село бойко да го нахраним с еко храна, а не с кокалчета помия. Може да са прости, но имат повече акъл и готвят вкусно. Нямал е милият вкус на прости и алчни хора бкп дс доносници покрай него. Да възпитава бойко, че 7 г са най важните и да го научи честно да си изкарва хляба, а не с кражби и лъжи, да бъде добър човек, да обича всички и да не дели хората по етност и по бедност ако щете.
  • 23 Опа

    14 1 Отговор
    ГЕРБ прекалено дълго управляват, съсипваха всичко, превърнаха София в голямо гето. Обаче ББ има много пари, всичко отива по чекмеджета затова България е толкова зле. Герб каквото не напазаруват с пари, ще фалшифицират. Трябва да се отървем от тази мафия, те сами няма да си отидат.
  • 24 Гражданин

    1 1 Отговор
    И доктора КОЙ чев, един на улиците им повикваше ку ку, нищо, че синчето му агроном стар ерген, умря Калоян без да го завие някоя жена сам нощта, Ку Ку, КОЙ чеви, вместо да си гледат работата докторите, те с политика. Остават и те да са в политиката и кой ще лекува болният български народ, много лекари наближават 70, и те го казват, след нас няма ко в провинции, онкодиспансерите са малко, но с лекари пенсионери, а рака ги хваща и тях дикторите. И те са вътрешни болести болни от рак, пенсионерии работят с ракови заболявания. 1 към 1. Народа му е все едно, кой ще е кмет, депутат, но по малко крадете, това искат народа, за мен няма как да стана, едно куче научено, ще ви хапе вечно и краде
  • 25 новото ще е

    5 0 Отговор
    както 14 годишното управление . много транспорт, ремонти , мръсен въздух, задръствания , повече сини зони и дупки навсякъде . Ето доктора е с кола и знае .
  • 26 Абе търтей

    11 1 Отговор
    Всичко си имат начало и край. И вашият край се вижда много ясно. Змията когато умира хапе най-много и сега се вижда с вашите трактори.
  • 27 Как

    1 1 Отговор

    До коментар #16 от "Не ползвай":

    шепа хора, не виждаш ли, че + и - са еднакви ?!
  • 28 Страшен сън

    5 2 Отговор
    Факт е, че София е превърната в гето. В центъра цари разруха; фасадите се рушат и заплашват живота и здравето на минувачите, плочките по тротоарите са разбити. В периферните квартали(и не само там), е ад от презастрояване. Трафикът е кошмарен. Места за паркиране няма. Администрацията е незаинтересована от решаване на елементарни проблеми, свързани с поддържане на градската инфраструктура. Управлението на града твърде дълго е в ръцете на преяли, уморени и отегчени лениви същества, които са го превърнали в парцелирани феодални владения.
    Съществува ли изобщо вариант София да заприлича на нормален град.

    Коментиран от #29

  • 29 БСП на Бунището

    2 5 Отговор

    До коментар #28 от "Страшен сън":

    И като се събуди - потен,отвит и възглавницата на пода...Недей да сънуваш такива страшни неща бе...Град като град..Ако нямаш проблеми,значи не си жив....То е ясно,че управлението ще се смени,за да има нова енергия и посока...И това се нарича Демокрация!!
  • 30 Махнете Украинското знаме

    3 1 Отговор
    Иначе ще гласувам за Възраждане и пак ще го махнат.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове