Last news in Fakti

29 Септември, 2023 13:23 2 605 108

Костадин Костадинов: В България постъпателно се прокарва украински сценарий

  • възраждане-
  • украински сценарий-
  • руска църква

"Възраждане" няма да подкрепят проекторешение, което предвижда затваряне на въглищните мощности най-късно до 2038 г. Това е просто горна граница, но долна няма, каза лидерът на паритята

Костадин Костадинов: В България постъпателно се прокарва украински сценарий - 1

Ще има забавяне на бюджета, но това няма да е безпрецедентно. Ние приехме бюджета за 2023 г. преди два месеца и половина, което никога не се е случвало в историята на България, дори по време на война. Това коментира пред журналисти Костадин Костадинов, председател на парламенатрната група "Възраждане" по повод извънредното заседание на бюджетна комисия и проекторешението за удължаване сроковете за внасяне на бюджета за догодина. Костадинов коментира, че дори по време на първата и втората световна война, когато сме били в зона на активни военни действия, не е имало забавяне на приемането на бюджета. Това се случи тази година веднъж, очевидно е, че тези хора нямат проблем да го направят още веднъж, коментира депутатът, цитиран от БТА.

Относно протестите на миньори и енергетици, Костадинов заяви, че трябва да се затворят абсолютно всички пътни артерии в България, защото по думите му това, което искат да направят управляващите, е "да ликвидират българската икономика и енергетика".

Костадинов заяви, че от "Възраждане" няма да подкрепят това проекторешение, което предвижда затваряне на въглищните мощности най-късно до 2038 г. Това е просто горна граница, но долна няма. Ние сме категорично против приключването на българската въглищна енергетика, заяви Костадинов.

Той коментира, че кампанията за местните избори на практика вече е започнала, а нагласата на „Възраждане“ е да спечели максимален брой кметски места, добави Костадинов.

В началото на своя коментар Костадин Костадинов отново повдигна въпроса за Руската църква в София и експулсираните свещеници. Според него в България постъпателно се прокарва украински сценарий. Акцията срещу Руската църква е първото нещо, от което ще последват останали събития, като крайната цел е конфискация на Руската църква, заяви депутатът. Според него този акт ще доведе до скъсване на отношенията между българската и руската църква, така както били скъсани отношенията между Руската църква и Украинската православна църква след конфискацията на много имоти в Украйна, сред които Киево-Печерската лавра - символ на руското православие и покръстването на Киевска Русия. Костадинов изрази опасение от втори църковен разкол в нашата църква подобно на случилото се по време на правителството на Филип Димитров.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 47 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чекмедже бабаит

    45 17 Отговор
    цирка е пълен Коцее и вички политици са замесени

    Коментиран от #31

  • 2 Левскар

    25 41 Отговор
    Копейкин,ела на Предизборен митинг на Герена...Еничарите от агитката на футболен клуб Левски те очакват с нетърпение....!!!!

    Коментиран от #32, #54

  • 3 КОТарАК

    33 45 Отговор
    от Масква по принцип ги избират гладни , защото тогава много лаят и са нагли. така беше с Перхидрола , и стоя е така

    Коментиран от #49

  • 4 Някой

    74 25 Отговор
    В слуачя съм напълно съгласен с Костадинов. Гласят ни за след няколко години - разделяне на народа по няколко оси, нагнетяване на напрежение със съседна страна, нзаначаване на правителство на Посолството, което гледа чужди интереси... Сигурно вече пекат и курабийките....
  • 5 Кольо,

    43 15 Отговор
    Ами тогава да дойдат пак руснаците или турците, натам са я подкарали продажните политици...
  • 6 Българин

    33 43 Отговор
    Петата колона на Москва от национални предатели и българофоби продължава да плаши българското общество. Крайно време е разпространителите на всичко това да бъдат съдени за заплашван на националната сигурност на България!

    Коментиран от #16

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Механик

    32 36 Отговор
    Костя Копейкин просто е един тарикат, който е разбрал, че в България има много хора, които не искат да им говориш истината а да им говориш това, което те смятат, че е истина. Тези хора се чувстват прецакани и неуспели в живота и са решили, че ЕС, НАТО и САЩ са виновни за това. И за да им е комфортно искат някой да им каже, че не те самите а някакви тъмни сили са виновни за проваленият им живот. Затова Копейкин непрекъснато повтаря, че България е американска колония, всичко се решава в американското посолство, ЕС ограбва България, западните капиталисти са довели българският народ до просешка тояга а приемането на еврото ще ни унищожи като нация. И предлага просто решение - България да възстанови суверенитета си като излезе от ЕС и НАТО. Но не казва, че ако това стане, България ще спре да съществува.

    Коментиран от #19, #102

  • 9 Украинският сценарий никога няма

    17 24 Отговор
    да може да победи руския сценарий, в който живеем повече от 200 години!
  • 10 Демократ^2

    30 32 Отговор
    Копейкин трябва да бъде съден като национален предател и путлерист, на служба на Рашистан.

    Коментиран от #56

  • 11 Тоя

    23 25 Отговор
    омръзна с измишльотините си и опити за внушения !
  • 12 Мнение

    43 26 Отговор
    Абсолютно точно!
    Кажете им го г-н Костадинов, че предателската и продажна био маса (наречена евроатлантици) тика България към украинският разпад!
    И не за друго, а щото тази територия им е много удобна както за плац срещу Русия, така и срещу Турция, ако Ердоган продължи да изразява собствено мнение!

    По-големи престъпници и национални предатели от текущите управляващи, не е имало в новата ни история!
    Време е България да бъде върната на българският народ!!!

    Само Възраждане!

    Коментиран от #36

  • 13 Абсолютно вярно

    27 16 Отговор
    Всеки ден се правят скандали за разделение на обществото и настройване на един срещу друг! НПО-тата спонсорира т жалки лъжци и продажници, да защитават по медиите националните предатели на България ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС! Разделяй и владей и накрая може и украински сценарии!
  • 14 ТаУмВзе

    17 18 Отговор
    Бесни халюцки на писта! Къв окраински сценарии брее. Бухахаха

    Коментиран от #104

  • 15 Последния Софиянец

    17 25 Отговор
    Фашисти горят жени на Паметника на съветската армия, събарят паметници, оскверняват гробове, затварят църкви.

    Коментиран от #29, #87

  • 16 БСП на Бунището

    21 12 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    След Закона за обявяване на Комунистическия режим за Престъпен следва Закон за Лустрация на престъпните Комунистически партии и Наследници и всички Русофилски партии като Противоконституционни,основани на Етническа основа- все още руснаците са Етнос!!!

    Коментиран от #28

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Боже пази България

    25 22 Отговор
    Този кремълски малоумник докога ще му се разрешава да нагнетява омраза ,страх и ненавист между хората, има ли органи,които да следят спазването на законите и да наказват нарушителите или вече всичко е изпуснато? Дано не стане късно и този комсомолски провокатор отиде там, където му е мястото, а то не е в Парламента. Да заминава за Москва незабавно.
  • 19 Мнение

    11 9 Отговор

    До коментар #8 от "Механик":

    И коя е истината според теб, г-н "експерт"?!
    Или такъв отговор не пише в смс-а от Галя?!
  • 20 нннн

    20 14 Отговор
    Е, какво друго да очакваме от Сглобката на посолствоТО? Тия ще ни затрият. Недоумявам, защо повечето българи гласуваха за партиите на войната. И на негласувалите се чудя, че са съгласни.

    Коментиран от #38

  • 21 прав е човека останалото е сороспискане

    23 16 Отговор
    Направо ни пуснаха по пързалката . Скоро и бази ще направят и войски ще докарат .
    Само стой и чакай.
  • 22 Абсолютно е прав

    22 22 Отговор
    Костадин Костадинов, че В България постъпателно се прокарва украински сценарий !!!! На 1000 % е прав човека ! Единственото спасение за българите и държавата е масовата съпротива до дупка на Нацистката Атлантическа Окупационна Власт в България !
  • 23 Историк

    26 17 Отговор
    Украинския сценарий трябваше да го изпълните вие с Радев. Да организирате "сепаратизъм", който да бъде използван за претекст за заробването на България от руския фашизъм (отново). Затова бяха и 500 хиляди закупени жилища по морето. Бралгодарение на Украйна се разминахме с такова развитие.
  • 24 Аз празнувам 3ти Март

    15 14 Отговор
    СмърФ за евро-атлантическо-украинските слуги!!! Умиване на място с камъни!!!

    Коментиран от #83

  • 25 Смея ти се много

    11 3 Отговор

    До коментар #7 от "Наблюдател":

    По-мръсна подлога от теб няма как да се намери
  • 26 Широк отечествен фронт

    14 17 Отговор
    Е нужен и комитети във всеки блок и във всеки ход за организиране на съпротива срещу Нацистката Атлантическа Окупационна Власт в България приятели. Трябва да спасим България от пълзящият Нацизъм.
  • 27 Паразит

    18 18 Отговор
    Копейкин е паразит!!! Храни се от проблемите и нещастието на хората и после гостоприемника умира..... нищо не остава...

    Коментиран от #30

  • 28 Кажи честно!

    13 12 Отговор

    До коментар #16 от "БСП на Бунището":

    Единствената етническа партия е ДПС. Създадена от САЩ с членове терористи убивали българи чрез бомбени атентати. СмърФ за теб и всички подобни. Умиване с камъни за вас.

    Коментиран от #70

  • 29 ХУМОР САТИРА И ЗАБАВА🤔

    3 4 Отговор

    До коментар #15 от "Последния Софиянец":

    И ВАША МИЛОСТ КАК ОЦЕЛЯ,🤔
  • 30 Смея ти се много

    12 10 Отговор

    До коментар #27 от "Паразит":

    34 години паразитират евро-атланическите подлоги. Идва време разделно и тогава ще има смърФ за вас.
  • 31 ГЕРБЕР

    7 11 Отговор

    До коментар #1 от "Чекмедже бабаит":

    ХОРА МИСЛЕТЕ И ГЛАСУВАТЕ ЗА ГЕРБ. САМО БАЦЕ МОЖЕ ДА ВИ ОПРАВИ.
  • 32 Някой

    10 7 Отговор

    До коментар #2 от "Левскар":

    Е па, еничари са си точно тези "привърженици" не онзи там футболен клуб.
  • 33 Майора

    15 14 Отговор
    Копейкин , отдавна трябваше да се занимаят с тебе , след като защитаваш Русия и руските интереси в България! Още повече че не знам някой да вярва на човек купил си къща с партийни пари и продължаващ да ги събита! Отивай при Путин , той ще те приеме с удоволствие!
  • 34 Ивайло Мирчев обяви че сме били

    11 11 Отговор
    във ВОЙНА . Прокуратурата и съда се правят че не са го чули и нищо не предприемат срещу него! Във война ли е България е въпроса сега и кога точно и кой ни вкара в нея ? Замисляте ли се хора че това и от Тагарев е обявявано не веднъж по медиите и тези хора ако имахме съд и прокуратура а не Нацистката Атлантическа Окупационна Власт сега щяха да чакат присъда от 15 до 20 години. ......
  • 35 Оркозавър

    7 8 Отговор
    Киевска Русия? Такова определение няма. Киевска Рус няма нищо общо с Рашията
  • 36 Някой

    6 10 Отговор

    До коментар #12 от "Мнение":

    Абе, като гледам как народа безропотно стои, зяпа, пие ракия и само псува, вместо да отиде да ги изрине "правителстовто", направо си мсиля, че България трябва да спре да съществува. Поне за още 500 години. Може да ни уври акъла после...
    За съжаление, сами сме си виновни за това, което ни се случва.

    Коментиран от #65

  • 37 Костадин Костадинов

    13 12 Отговор
    Е абсолютно прав в случая, и никой разумен човек с аргументи не може да докаже че не е прав .
  • 38 22222

    14 13 Отговор

    До коментар #20 от "нннн":

    Под сглобка на посолсвото имаш предвид Възраждане, БСП с Руското посолство? Те наистина ще ни затрият! И аз не виждам други партии на войната, защото те единствено подкрепят агресора.
    Ако го нямаше Путин, война нямаше да има! С подкрепата си само разпалват конфликта!

    Коментиран от #41

  • 39 така така

    7 7 Отговор
    Защо тогава дава генератори на Покрайна, мръсникоооо??
  • 40 Бамбука

    16 12 Отговор
    В България фашисти са само от Израждане. И нацисти и хитлеристи и кой за какво се сети.

    Коментиран от #43

  • 41 Бягай си учи уроците

    6 9 Отговор

    До коментар #38 от "22222":

    Има време да драскаш не умности, в услуга на националните предатели на България ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС, обслужващи оная смет САЩ!
  • 42 НЕ на НАТО, НЕ на САЩ

    11 11 Отговор
    НЕ на Атлантическият гнусен Слугинаж ! НЕ на Партиите на Войната, НЕ на предателите във Власта ! Да живее България ! Ясно ли изразих гражданската си позиция или трябва да допълня нещо ?

    Коментиран от #48

  • 43 Фашистите ги виждаме

    11 9 Отговор

    До коментар #40 от "Бамбука":

    Националните предатели ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС! Лъжи, пропаганда, репресии, диктатура!
  • 44 Кочо

    13 8 Отговор
    Израждане е интелектуалния отпадък на нацията!
  • 45 оооо колко си ...

    12 5 Отговор
    ти какво искаш , руския сценарий ли , или беларуския , начло с диктаторчето костя на колене пред ботоксовия изверг
  • 46 И да се потите атлантически тролчета

    8 10 Отговор
    Есе тая пичове ! Рано или Късно нещата ще си дойдат по местата просто защото Престъпният Атлантизъм няма почва у нас.
  • 47 Българин

    13 8 Отговор
    Копейкин се опита да яхне протеста на зърнарите но бе позорно изгонен и единствено присъствието на журналисти го спаси от физическа разправа. И понеже е страхлив днес не отиде на протеста на енергетиците а предпочита да се репчи от по-безопасно място. Не знам какво същество трябва да си за да подкрепяш този страхлив канален плъх
  • 48 Българин

    14 8 Отговор

    До коментар #42 от "НЕ на НАТО, НЕ на САЩ":

    На когото не му харесва България да е член на НАТО и ЕС може да се изнасе. Кеф му Русия, кеф му Беларус, кеф му Сирия или Северна Корея! Никой няма да го спира на границата или да стреля по него ако реши да я премине.

    Коментиран от #50, #52, #58

  • 49 Адолф

    8 3 Отговор

    До коментар #3 от "КОТарАК":

    Той тоя се поояде вече.Напълни сметките у банките с евраци и долари и сега не му пука какво ще става.

    Коментиран от #82

  • 50 Всичко може

    7 9 Отговор

    До коментар #48 от "Българин":

    Но първо трябва да се изгонят жалките национални предатели на България ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС, ударили дъното на едно общество!
  • 51 Имам въпрос към Костадинов :

    6 8 Отговор
    Ивайло Мирчев обяви че сме били във ВОЙНА . Тагарев обяви че сме били във ВОЙНА . Вие господа от Възраждане подадохте ли сигнал до прокуратурата ? Това ми е въпроса ? Не съм го чул още по националните медии.

    Коментиран от #53, #90

  • 52 Вие сте по малко

    4 9 Отговор

    До коментар #48 от "Българин":

    И точно вие трябва да се изнесете от страната ако ще си говорим така ! А че в парламента за сега сте мнозинство верно няма никакво значение да ти кажа впрочем, както и, че правителството на сглобката което беше родено в измама, слугинаж и корупция пак няма никакво значение .....Значение има само какво мисли народа а социологията категорично доказва че не е на страната на Атлантиците !!!!

    Коментиран от #59

  • 53 пробита копейка

    11 6 Отговор

    До коментар #51 от "Имам въпрос към Костадинов :":

    ами мръсния руски диктатор ни нападна непровокирано , следователно сме във война със злото клето избива цивилни и отвлича деца

    Коментиран от #103

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 интересно

    9 5 Отговор
    Коцето уж много мисли за България,а е като риба безмълвен за изнасянето на злато от златните български мини. Коце да ти дам 1 тон въглища,пък ти да ми дадеш 1 тон злато, защото въглищата са по ценни от добиваното българско злато, според теб
  • 56 Селянин

    3 3 Отговор

    До коментар #10 от "Демократ^2":

    Пиши на български демократе

    Коментиран от #99

  • 57 Копейката се

    8 6 Отговор
    срина до бандажън на Мутрофана и салфетката на Путин. Жал ми е за този безродник.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 заедно

    8 5 Отговор

    До коментар #52 от "Вие сте по малко":

    копейките от израждане + бкп-"бсп" имате 20% на избори , но пак са ви много

    Коментиран от #66

  • 60 Българин

    11 4 Отговор
    Костя Копейкин просто е един тарикат, който е разбрал, че в България има много хора, които не искат да им говориш истината а да им говориш това, което те смятат, че е истина. Тези хора се чувстват прецакани и неуспели в живота и са решили, че ЕС, НАТО и САЩ са виновни за това. И за да им е комфортно искат някой да им каже, че не те самите а някакви тъмни сили са виновни за проваленият им живот. Затова Копейкин непрекъснато повтаря, че България е американска колония, всичко се решава в американското посолство, ЕС ограбва България, западните капиталисти са довели българският народ до просешка тояга а приемането на еврото ще ни унищожи като нация. И предлага просто решение - България да възстанови суверенитета си като излезе от ЕС и НАТО. Но не казва, че ако това стане, България ще спре да съществува.
  • 61 !!!?

    14 6 Отговор
    КРЕПОСТЕН АКТ - Земята на Ботев и Левски дарена на Митрофанова !!!? НАРОДЕ ????

    Коментиран от #69

  • 62 Кресна

    10 3 Отговор
    Костя Копейкин е патологичен лъжец, може би защото е роден на 1 април. Така например справка на платформата ”Лъжеш ли?” показва, че Копейкин е изрекъл
    17 лъжи по време на предизборната кампания за вота на 2 април. Редом до него с 11 неверни твърдения се нареждат съпартиецът му Цончо Ганев, както и Делян Добрев от ГЕРБ.
  • 63 И кво?

    5 2 Отговор

    До коментар #58 от "Ъхъъъъ":

    Пак ще чакате Москва да върши мръсотии ли? То хубаво не стана. Факт.
  • 64 Росен Йорданов

    7 4 Отговор
    "За всички гласуващи за „Възраждане“, мога да кажа само едно – продължавате да им наливате средства, могат да си купят поне още няколко къщи. Истината е, че те никога не са искали да управляват автентично".
  • 65 Мнение

    3 4 Отговор

    До коментар #36 от "Някой":

    За съжаление това е реалността в България.
    Вероятно трябва още да страда, че да се осъзнае?!

    От друга страна, възможно е окупаторите от базите точно масови протести да чакат, че да въведат украинския сценарий, нямам представа.
    Определено, обаче нашият народ трябва масово да се събужда и обединява, защото очеизвадно ни точат брадвите, нашите "партньори"!
  • 66 Ти остави Възраждане

    9 9 Отговор

    До коментар #59 от "заедно":

    85% мразят НАТО и го смятат за терористична организация и дори вчера във Факти имаше Анкета ......Я виж резултата какъв е към момента 74 към 26 в полза на противниците на НАТО......Нали така мишка ?

    Коментиран от #74

  • 67 гост

    7 2 Отговор
    Тоя льхман що не вземе да се гръмне мамалигаря
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Ветеран от Протеста

    7 1 Отговор

    До коментар #28 от "Кажи честно!":

    ДПС е създадена от агенти на ДС на БКП,за да не ги линчуват за Възродителния процес пострадалите...Обърни се към пРезидента - Зад него са 26 офицера на ДС на БКП...
    И подобни Съдии узаконили я като Партия...
    Лустрация бе!!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 хиииихихииииии

    5 4 Отговор

    До коментар #66 от "Ти остави Възраждане":

    тооо според анкетата на факти , в г з раждане преди изборите имаше над 40% 🤣🤣🤣

    Коментиран от #77, #84

  • 75 Никой

    5 2 Отговор
    Копейката даде дълго интервю пред руската ТАСС за да " уведоми руския народ " за какво е изгонен техния невинен поп от България.
  • 76 Ццц

    3 5 Отговор
    По цял ден самолети ръсят вируси.Нато е мръсна дума вече

    Коментиран от #80

  • 77 Ти остави Възраждане

    2 3 Отговор

    До коментар #74 от "хиииихихииииии":

    Ние отчитаме статистиката от циганския квартал
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Летят ти във мозъка

    6 3 Отговор

    До коментар #76 от "Ццц":

    И главата ти е напълнена с вируси .
    Червени които водят до малоум.ие
  • 81 Ами да

    4 5 Отговор
    анкета от вчера на Факти: 74 срещу 26 в полза на противниците на НАТО си е много по представителна като бройка в сравнение с тези които по медиите обявяват......Така си е

    Коментиран от #85

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Ще започнем от

    4 0 Отговор

    До коментар #24 от "Аз празнувам 3ти Март":

    Тебе .
    Миризлива Подлого.
  • 84 Мнение

    5 4 Отговор

    До коментар #74 от "хиииихихииииии":

    Те резултатите накрая ще ви подгонят вас платените, а вие мекотелите ще се гънете между чука (народа) и наковалнята (Галя от посолството)!
    Всяко предателство в такъв мащаб, каквото се случва в България, ще се плаща според тарифите!

    Ако си казвате, че няма опасност за вас платените драскачи, погледнете към историята, какво се е случило с подлизурковците по света!!!

    Коментиран от #86, #88, #91

  • 85 Малко ми се вижда

    5 6 Отговор

    До коментар #81 от "Ами да":

    Само 74% да са срещу НАТО..... по към 80-85% си е нормалното

    Коментиран от #92

  • 86 Много ларж го дават

    3 6 Отговор

    До коментар #84 от "Мнение":

    Ама после ще пада криене на Козяк с врясъци
  • 87 Левскар

    9 3 Отговор

    До коментар #15 от "Последния Софиянец":

    Ще видиш един паметник,
    Червен Еничар .
  • 88 Ами точно

    7 3 Отговор

    До коментар #84 от "Мнение":

    Такива Копейкаджии ,като тебе .
    Червен Трол .
    За такива като тебе пишеш .
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Какво слагате минуси

    6 1 Отговор

    До коментар #51 от "Имам въпрос към Костадинов :":

    Наистина ли мислите че България е във война ? Ами слагайте каската или тенджерата на главата и беж на фронта тогава. Кво чакате ?
  • 91 Знаеш ли ква

    7 1 Отговор

    До коментар #84 от "Мнение":

    "Галя от посолството" ще видят на края......
  • 92 Сега погледнах

    4 1 Отговор

    До коментар #85 от "Малко ми се вижда":

    75 към 25 са срещу НАТО в анкетата. Ама едвам я намерих
  • 93 Много странно

    4 1 Отговор
    Другите анкети на Факти излизат в гуглето а тази не излиза и трябва през вътрешната търсачка да я търся.... Гуглето не я намира нещо

    Коментиран от #97

  • 94 Програмист

    7 9 Отговор
    ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
  • 95 Здрав и корав да си Коста

    4 7 Отговор
    Само на пред човек ! Кърти подлогите и предателите до дупка !
  • 96 Ром от Винпром

    5 3 Отговор
    Коста здрасти бе братчет
  • 97 Ами

    1 1 Отговор

    До коментар #93 от "Много странно":

    Гугла ти показва само което трябва да видиш. В тубата разкарвам бтв и нова и после пак ми ги предлагат по 100 пъти.
  • 98 Никой

    3 3 Отговор
    Пътят към путинизма е постлан с рози, добри намерения и още нещо ?
  • 99 Демократ^2

    3 1 Отговор

    До коментар #56 от "Селянин":

    Че кое не е на български? По-български от това къде си виждал. Ако смяташ руския за български, това е друг въпрос!
  • 100 мутрофоня

    4 3 Отговор
    Много ви е страх копейки жалки. Какъв украински сценарий те тресе ние сме в НАТО и ЕС.
  • 101 незабавна

    4 2 Отговор
    Забрана на пропутинската руска партия Вгъzzраждане.
  • 102 Минувач

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "Механик":

    Интересно е, как това е истина, която уж българите искали да чуят, но не било истина??? Истина ли беше онзи запис - истина беше, истина ли бяха думите там, че ще овладеят службите и в момента това се гласи със сливането им. То онова там беше самопризнание, дори няма нужда от доказване. А казваш, че Костадинов искал излизане и от ЕС, това поне 1000 пъти са го заявявали, че искат пълно преразглеждане и пре-договаряне на всичко, което е в наш ущърб в момента. Ти казваш, че и ако сме излезели от НАТО и ЕС, България видиш ли, ще спре да съществува. Ти даваш ли ясна сметка, какво се случва в България въобще. Ние след 50-100 години сме изчезнали, така като сме сега в ЕС и НАТО. България е 6 милиона и намалява бързо, като населението се измества към циганизация, а останалите масово оглупяват, заради оскъдното и лошо образование. Ние трябваше в ЕС да тръгнем към благоденствие, а най-сигурния показател за това е, че емиграцията ще започне да намалява, ще се раждат повече деца, защото родителите няма да имат притеснения с отглеждането, корупцията ще намалява, инфраструктурата ще се подобрява... Е, за 16 години в ЕС, колко от това видяхме? Май сега в ЕС ние изчезваме, защото нито се раждат повече деца, нито е спрял отлива на млади на Запад.
  • 103 Курило те зове

    2 3 Отговор

    До коментар #53 от "пробита копейка":

    Ти осъзнаваш ли,че това е България,а не Украйна?!Не ви искаме украинския сценарий!Разкарайте се с вашите войни!!!Искате и нас да подпалите,а ние война не искаме.Ясно ли ти е?!

    Коментиран от #105

  • 104 Не дай, Боже

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "ТаУмВзе":

    но скоро може и да го видим този сценарий тук. Натам сме тръгнали.
  • 105 русия ТЕРОРИСТ И ФАШИСТ НОМЕР ЕДНО

    0 0 Отговор

    До коментар #103 от "Курило те зове":

    Твоите руски господари подпалват и създават войните !
  • 106 Райна

    0 0 Отговор
    Костадин Костадинов си е купил билет за сектор Г срещу говедата .Ще стане страшно .
  • 107 Райна

    0 0 Отговор
    Американците финансират Лефски и наркоманите .Призовавам за една борба с червени знамена .
  • 108 Райна

    0 0 Отговор
    56% от жителите на Смедерево в Сърбия са за ЦСКА .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове