Last news in Fakti

6 Октомври, 2023 14:36 6 431 104

Слави Трифонов: Защо "сглобката" ни сервира тази гадост?!

  • слави трифонв-
  • промени-
  • конституция

От дебатите ми стана ясно, че всички професионални гилдии и организации, включително и високоуважавани конституционалисти са против тези промени. И твърдят, че ако тези промени биват направени, те ще паднат в Конституционния съд, защото са противоконституционни

Слави Трифонов: Защо "сглобката" ни сервира тази гадост?! - 1

Гледам дебатите в Парламента за промени в най-важният български закон - българската Конституция. Аз не съм юрист, но гледам в правото си на български гражданин, написа във Facebook лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов.

Защото ме интересува, като български гражданин, какво налага промени в българската Конституция, защо трябва да бъде променяна, какви са предложенията и кой ги предлага. Предлагат ги други български граждани. Водещи са Бойко Борисов, Делян Пеевски и Христо Иванов, както и гражданинът на България и Канада - Кирил Петков. Като онзи дето падал от осемнайстия етаж и на третия етаж си казал: до тук добре, и аз казвам: до тук добре. Само дето, въобще не е добре.

От дебатите ми стана ясно, че всички професионални гилдии и организации, включително и високоуважавани конституционалисти са против тези промени. И твърдят, че ако тези промени биват направени, те ще паднат в Конституционния съд, защото са противоконституционни.

Тогава защо сглобката иска да направи промени в българската Конституция, които всъщност са незаконни? Защо нямаше обсъждане на тези промени? Защо бяха създадени на тъмно, скрито и тайно, като нещо срамно? Защо в промените е включена смяната на националния празник от 3-ти март на 24-ти май? Защо имам неприятния вкус в устата, че това е поредната гадост сервирана от въпросната сглобка, некоалиция или както там се нарича? Защо? Защо? Защо?

Напоследък, непрекъснато си задавам този въпрос. Нямам отговори, а ситуацията става все по сюрреалистична. И единственият отговор, който намирам е, че в момента за съжаление ни управляват некадърни, неморални и некомпетентни, алчни за власт и самозабравили се хора, които моментално трябва да си подадат оставката.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 114 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 По - голяма

    46 60 Отговор
    от теб няма ! Но що да не похарчиш и ти като Тошкото ?

    Коментиран от #64

  • 2 ГЕРБ

    52 77 Отговор
    Какво ти разбира чалгарската кратуна я у лево

    Коментиран от #3

  • 3 666

    64 42 Отговор

    До коментар #2 от "ГЕРБ":

    ха ха ха ти си истински Българин некадърен но ЗАВИСЛИВ

    Коментиран от #45

  • 4 Мда

    48 60 Отговор
    Куция боклук пак се обажда. Получил е заплата от господаря си в мордор
  • 5 ТаУмВзе

    36 48 Отговор
    Чалгарчето лае клекнал, но си ги Крепи де.
  • 6 Наглецо

    68 15 Отговор
    Оставка грънци ! Кой ще се откаже от кебапчета за 30 ст.,служебна кола с шофьор и безплатен апартамент в София ?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Почитател на Пеевски и Тиквата!

    51 11 Отговор
    Къде мога да подам молба за санкцията ми по Магнитски, за да мога да управлявам в България, поне депутат!!!
  • 9 По-добре

    44 39 Отговор
    Чалгосания грозник да каже защо бутна Правителството по заповед на господарите му от Сараите и Зайчарника.

    Коментиран от #35, #101

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Понеже са психопати, за това!

    53 13 Отговор
    Нали вече всички знаят, че Гроб са мафия, крадци и лъжци?
    А ППДБ уж бяха избрани от някои, да ги свалят от власт и да ги тикнат в затвора? "Мутри вън"!? НО, тези двете се обединиха след изборите, което показва, че вече нямаме нормални.
    Щом ППДБ "изчистват" досието на доказаните вече престъпници и мафия, то какви са те? Същите!
    Нали сега искат да затворят ТЕЦ-овете, а парите от ЕС, дето ги дават за да се затворят, вече са си ги разделили между техни си фирми?
    Мафията заразява. Всеки иска да "удари кьоровото" бързо, да си напълни гушата. Да седне на масата с престъпниците, да взема и той от откраднатите пари.
    Еми дали ГЕРБ или те, вече всичките са маскари! Не може да вярваш вече на никого! Иска се нова система, тази доказа, че не е нормална и работи против масата, против народа. А мафията работи само за себе си, ограбва и държавата и народа!
  • 12 Слави

    24 11 Отговор
    по-спокойно бе човек.
  • 13 Само питам

    30 32 Отговор
    Защо ни занимавате с това отвратително влечуго?
  • 14 Само предлагам

    25 31 Отговор
    Браво Славчо Винаги когато се изказваш казвай какъв си В случая се казва Аз НЕ съм юрист а съм ЧАЛГАРИСТ За да се сещат хората за кого става на въпрос
  • 15 пепа

    29 21 Отговор
    Не мога да повярвам, че в момента с удоволствие гледам и слушам Вашият Тошко! Браво на момчето, така трябва, споделям, че там където няма представител на БСП за местните избори , хората с леви убеждения подкрепят Ваш представител! Справка град на Сръбската граница!
  • 16 Адрес 4000

    26 40 Отговор
    Славчо защо в кабеларката ти дефилират постоянно руски агенти на влияние
    Дачков Марков Сидеров,Каракачамбо
    Ден няма без московска пропаганда
    Достойно ли е да издържаш този потъващ кораб като продаваш националните интереси на България.
    А уж си бил прозападно настроен,ама явно всичко е лъжа при тебе и екипа ти
  • 17 жендърчето на смяна

    28 20 Отговор
    е пуснало лa.нoмeтa персонално срещу Слави, щото друга опорка нема - Слави за всичко е прав!
  • 18 Ха-ха-ха!

    36 11 Отговор
    Кой променя Конституцията?
    "Бойко Борисов, Делян Пеевски и Христо Иванов, както и гражданинът на България и Канада - Кирил Петков..."
    Ясно е! Вълкът определя режима на спане на кучетата, които пазят стадото!
    Праща ги всичките в 22 часа да спят, до 5 сутринта и когато се събудят, то всичките овеце вече са или изядени или изнесени, няма нито една в кошарата!
    Това искат тези! Да направят Конституция за тях си! Против овцете и как да ги ограбят и изядат по-лесно, но "законно"!
    Мафията прави законите в държавата!!! За да грабят, наказват и убиват, който им пречи, но "законно"! Според "техните" закони, де!
    Ама овцете искат ли така да живеят, под ботуша на мафията?
  • 19 Българин

    21 22 Отговор
    За пари Славчо е готов на всичко от това да пее "Питат ли ме дей зората.... Шат на патката главата" да това за защитава 3 март като национален празник. А между двете да се гаври от националният екран с велики български творци, да инициира измислени референдуми и да провали два парламента и едно правителство.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Бамбука

    20 20 Отговор
    Ще му мине неприятния вкус в понеделник, като му преведат поредния хонорар за поредната написана безсмислица.
  • 22 Юлиян

    24 4 Отговор
    Политиците лъжете постояно Народа ни
  • 23 Умен по цялата глава

    12 21 Отговор
    Като ще ги отмени Конституционния съд,не разбирам защо сее развълнувал толкова Чалгопитека..Изкарай една в си бемол ,Славчо,ама я искам Мазна...
  • 24 инж. Ганчо Илков

    23 20 Отговор
    Слави и ти като Тошко. Що не си гледаш Шоуто, а се правиш на псевдо Политик. Теб явно не те Интересува, че в България Конституцията създадена от Агенти на ДС и манипулирано Парламентарно Мнозинство съдържа Текстове които са против Демократичните Промени. Разделението породено от боричкането за създаване на Управляващото Парламентарно Мнозинство, ликвидира Коалиционната Култура (Ти лично с твоята Партия се изяви като такъв и излъга Доверието на Избирателите). Партийните Субсидии (ти също Получаваш) поддържат Корупцията и Олигархията. Системата на Заплащането на Политиците (на основата на Средно Статистична Заплата) не е Минималната за Страната. Ролята на Синдикатите (на Хранилката на лъже Бизнесмените) да участват на страната на Рекетьори и Терористи (Бизнесмените които не познават Правилата на Пазарната Икономика). Кредитни Милионери и получили като Дарение начален Капитал (чрез Московската Приватизация и Приватизационните Фондове) правят Икономиката на България. Здравната и Пенсионната Система, Ролята на Главния Прокурор, Върховенството на Закона, Регистрацията на Етнически и Националистически Партии и много други. Всичко това включително и Лансирана Теза от представители на БСП за Обществения Договор за периода от 1900 до 1991 година (подписан Едностранно от БКП и БСП) трябва да бъде Променено.

    Коментиран от #33

  • 25 А сега, който не иска

    29 5 Отговор
    мафията да го затвори в диктатура, бил "путинист", "руски агент", "против евро аталантизма", против "великия ЕС", "антиваксър"....?
    Каква връзка имат тука други страни? Или хора, с които нямаме нищо общо?
    Дали я има Русия или не, все тая! Нас ни интересува, как ние живеем ТУК И СЕГА и няма нужда да ни оправдават всичките си глупости и престъпления с някаква си Русия!
  • 26 Механик

    20 21 Отговор
    Слави да говори за морал е все едно дърта проститутка да проповядва полово въздържание.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Помнещ

    19 16 Отговор
    Слави чалгарчето заедно с цялото ИТН свалиха правителството на ПП/ДБ. Никога няма да бъде забравено. Тошко се прави на откривател на "топлата вода" като казва, че с 63 от 240 депутата толкова може да се постигне. Ама ние го знаем това бе клоун. Българите са решили така, това е положението, затова бягството от тук и от комунетата продължава.

    Коментиран от #41, #46, #49

  • 29 Исторически парк

    19 6 Отговор
    Некоалиция, непромени, нереформи, несглобка, нетецове, недържава, несамолети, нежелязо, непразници, непаметници, ненарод, немашини, неджендъри, незакрилата на недетето

    Коментиран от #36

  • 30 Доротея

    19 8 Отговор
    Навремето Славчо беше много близък с Бойко Борисов а сега го плюе, какво и кой се промени?

  • 31 Стършел

    13 12 Отговор
    Славчо, има неприятен вкус в устата защото постоянно яде л... (лютеница)🤣🤣🤣
  • 32 Кочо

    15 10 Отговор
    Ето единственото, което Слави Трифонов може да предложи на "СУВЕРЕНА".

  • 33 Костя

    10 8 Отговор

    До коментар #24 от "инж. Ганчо Илков":

    За субсидии няма да говориш!Ей!
    Ясен,ли съм?!!!

    Коментиран от #88

  • 34 Скрий се

    10 10 Отговор
    Се,бе
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Исторически зоопарк

    11 9 Отговор

    До коментар #29 от "Исторически парк":

    Тошко избяга от нас
  • 37 Иди на лекар, бе човек.

    14 10 Отговор
    Да ти прегледа главата.
  • 38 Трифонов

    16 6 Отговор
    Ето къде има гаден вкус ..

  • 39 Що подмени вота на

    13 7 Отговор
    СУВЕРЕНА,бе?Само това отговори и пак се скрий някъде.
  • 40 Буквоядец

    10 4 Отговор
    На фона на избирателите,които стоят зад вносителите,те са един рейс,спрямо избирателите, които стояха зад тези,приели Конституцията.
    Това не е правилно !
  • 41 Кой, какво е решил?

    20 9 Отговор

    До коментар #28 от "Помнещ":

    Българите? Те не ходят на избори вече, понеже системата е прокажена!
    Нали чу и ти записите?
    Без ала-бала били избрани с 6-7% от малкото хора, които изобщо са отишли даже да избират. НО от абсолютната бройка на всички избиратели, това става още по-малко.
    И в записите си признаха: "С ала-бала изкарахме над 20%..."
    И така дойдоха на власт!
  • 42 Гост

    13 9 Отговор
    Незнам докога ще ги търпим? Те се подиграват с нас.
  • 43 Защото ти

    14 12 Отговор
    НЕ ме интересуваш, като български гражданин. Чалгар.
  • 44 Стършел

    12 10 Отговор
    Чалгарите са като дпс-проклятие за България! А това гнусното и колегите му, при всяка изява предизвикват само отвращение у всеки нормален човек!

    Коментиран от #48

  • 45 777

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "666":

    А ти очевидно не си българин, защото пишеш неграмотно!
  • 46 Господ да ги поживи!

    10 10 Отговор

    До коментар #28 от "Помнещ":

    Ако наистина са свалили правителство на алчните продажници от ПП/ДБ
  • 47 Ех,Славчо, Славчо

    17 7 Отговор
    Не ме разочаровай, много добре знаеш защо, защото са до един гадняри. Посочи един който да е за пример. Няма, няма и да намериш. Защото Сглобката е направена от ръждясали части, бракувани, но лъснати от Посолството, за да им свършат мръсната работа, а те са специалисти по мръсните работи, така са живели и така са натрупали имоти и пари. За тях цената коята трябва да платят не ги притеснява, защото нито чест, нито достойнство, нито срам имат, а род, и Родина са думи незначещи нищо.
  • 48 ППДБ са коалиционата партньорка

    10 8 Отговор

    До коментар #44 от "Стършел":

    на дпс-проклятието за България!
  • 49 Абе то и Хитлер

    13 3 Отговор

    До коментар #28 от "Помнещ":

    е взел властта законно с избори!
    Но, след това забрани цялата опозиция, въведе диктатура в Германия и направи световна война, в която загинаха 50 милиона души!
  • 50 ггг54

    11 8 Отговор
    до като се протестира по фейсбук ще е така , трябва като миньорите а не само да си чешем езиците по форумите и фейса
  • 51 Българин

    14 8 Отговор
    Навремето Славчо ни проглуши ушите, че ще "чегърта" ГЕРБ, народа му повярва и го направи първа политическа сила. Но той позорно абдикира, като каза, че му трябва пълно мнозинство за да може да управлява. Сега е политически помияр, който обслужва руски интереси срещу скромно заплащане представяйки ги за" български национален интерес" и "отстояване на националният суверенитет".

    Коментиран от #60

  • 52 БСП на Бунището

    14 6 Отговор
    Слави,когато лижеш червени зад....ци няма как да го няма тоз резултат...
  • 53 ИНЖ

    13 7 Отговор
    Защо продължавате да "бутате" този трол Славчо Чалгаря??? Псевдо-музикант, псевдо-политик, псевдо-патриот???

    Коментиран от #85

  • 54 Бялата Златка

    7 4 Отговор
    ИЗВИНИ СЕБЕ !!!
  • 55 Ения

    10 5 Отговор
    Милиардерът Слави и той разбира от конституция
  • 56 Ения

    8 7 Отговор
    Милиардерът Слави и той разбира от конституция
  • 57 Мишел

    8 8 Отговор
    Тагарев е любимец N° 1 на нашенските русофили. След всяка статия с него поне трима от тях се преселват в путинославният рай от прекомерна радост.
  • 58 Румен

    10 7 Отговор
    Чобанина на Куко овцете пак влезе в ефир. Колко гласове прецака от жажда за Догански и Пеевски пари?.Бегай си търсиш некой мъж за женидба, белким ти щракне релето
  • 59 Ения

    8 7 Отговор
    Милиардерът Слави и той разбира от конституция
  • 60 Обяснението

    7 8 Отговор

    До коментар #51 от "Българин":

    Предизборната платформа на ПП-ДБ беше същата.Не ви ли пречи,че изборния вот беше подменен и сега България се управлява от правителство на малцинството,наричащо себе си некоалиция?

    Коментиран от #67

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Г- Трифонов,

    11 5 Отговор
    кой вкара в политиката Руди Мафиота?
  • 63 Турските снахи ПП и ДБ

    12 9 Отговор
    Трябва да бъдат изгонени ,заедно с гласувалите за тях.
    Най голямото зло за тях бяха Боко и Пеевски, а сега им играят кючеци.
    Всичките им предложения за изменение на конституцията са им шкарто, като партиите им и лидерите.
  • 64 Има

    9 5 Отговор

    До коментар #1 от "По - голяма":

    Zглобката !!!
  • 65 Суди

    8 7 Отговор
    Трябва да им паднат главите. После на следващите, които дори си помислят за лична изгода и чаак след това може да започнеме разговор за бъдеще.
  • 66 Катинара

    10 3 Отговор
    Езика не е полов орган! Нема нужда да го дървиш толкова.

    Коментиран от #68

  • 67 Българин

    5 9 Отговор

    До коментар #60 от "Обяснението":

    Ти можеш ли да смяташ? 51.06% малцинство ли са според теб или просто си тролиш?

    Коментиран от #78

  • 68 Албена

    5 5 Отговор

    До коментар #66 от "Катинара":

    Той друго не може.
  • 69 Троян

    11 6 Отговор
    Тапира със бръсната тиква, Да ни обясни на танкистите, че не слушаме чалгия. AC/DC.
  • 70 Докъде я докара Българивньа 30 г.

    7 7 Отговор
    Чалгаджии да обвиняват извратеняци.
    Хвани едните ,убий другите
  • 71 чалгар

    10 10 Отговор
    И от кога кьорчовците взеха да гледат и да виждат.
  • 72 Цветков

    15 8 Отговор
    Трифонов, ти и изродената ти чалгарска група, представяща се за Партия повече власт няма да помиришете. Минахте 4-те % благодарение на прелятите ви от ГЕРБ и ДПС гласове. Всички видяхме. Продължавате да бълвате само злоба и да тровите България.
  • 73 Като Къртев ✍️

    10 2 Отговор
    Всички тези през 2013 година, които питаха "кой?" и бяха на протест, къде са?! Нали причината за тези протести беше назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС! Е! Сега, той с тези, които питаха "кой" променят конституцията! Само 10 години изминаха оттогава. Забравихте ли? "

    Коментиран от #103

  • 74 Мирослав Иванов

    13 5 Отговор
    Слави изигра ключова роля в опростачаването на нацията, по-добре да не дава акъл

    Коментиран от #82

  • 75 Чалгар гнусен!

    13 5 Отговор
    По-голяма гадост от теб и твоите тъпанари в Парламента няма!
  • 76 Пфуй

    11 5 Отговор
    Аман от простаци като Слави Трифонов!
  • 77 Мнение

    14 4 Отговор
    Изключително гнусен, противен, злобен и енургиен вампир е Слави Трифонов!
  • 78 Обяснението

    5 7 Отговор

    До коментар #67 от "Българин":

    Питах ви защо не ви пречи,че предизборните заявления на ПП-ДБ за ,,изтриване на ГЕРБ от управлението на държавата(същото обещаваше и Трифонов) не се състояха.Вместо това създадоха т.н.некоалиция и сега де факто управляват ГЕРБ и ДПС.А за математиката процента им е много спорен.При около 30% гласуващи за партиите на некоалицията са гласували около 15%.
  • 79 Отвратен

    14 7 Отговор
    Най-тъпите депутаги са от ИТН, чупят рекорда по простащина и некомпетентност, начело с този отвратителен човек Славуця!

    Коментиран от #84

  • 80 Славчо

    13 7 Отговор
    Кажи ми твоята партия с какво превъзхожда Воля или Атака та се обръщаш към хората?Ти си просто продължение на посочените популистки партии и никой от теб нищо не очаква.Най жалкото е че от водещ на евтино но гледано вечерно шоу се превърна в жалка подлога нежелан нито от партиите нито от народа.
  • 81 Хахаха

    13 7 Отговор
    Перачът на мафията пак дава "акъл" и се прави на фактор в политиката. Ж.алък кр.е.т.ен!
  • 82 Жендърите

    7 5 Отговор

    До коментар #74 от "Мирослав Иванов":

    дистанционно нямате ли?
  • 83 Възмутен

    11 7 Отговор
    На този идиот дори не му чета глупостите, все едно и също плещи и никакви реални истински аргументи, само клевети и лъжи. Той така е забогатял, ама няма кой да го съди.
  • 84 По отвратителни от Тъпото и Кокора няма

    10 9 Отговор

    До коментар #79 от "Отвратен":

    Изпратиха териториалните планове в Брюксел без търгове.
    Вкараха своите фирми и тези на Пеевски и Тиквата.
    Парите ще им дрънкат по джобовете им.
    А техните гласоподаватели въшкари ще мляскат напразно
  • 85 Затова

    11 5 Отговор

    До коментар #53 от "ИНЖ":

    Защото мафията го спонсорира, а той й препира парите през тъпи телевизии и чалгарски прости предавания
  • 86 мдааа

    11 5 Отговор
    анцуг, кожено яке, постоянно подпухнало лице, е това е стил, злоба и чалга в душата завинаги!!!
  • 87 Марш!

    12 5 Отговор
    Слави е най-големия лъжец и популист! Само тъ.па.ци.те му вярват.
  • 88 инж. Ганчо Илков

    8 3 Отговор

    До коментар #33 от "Костя":

    "Костя", отправяш неясен Призив срещу Субсидиите, но кои по точно? Не е тайна, че Партиите получават Пари срещу гласове на Избирателите. Това е порочно, тъй като няма яснота за какво се Харчат. Гергов, Овчаров и много "Партийци" се превърнаха в Милионери, но не с честен Труд. Други Партийни Лидери станаха Собственици на скъпи Имоти, чрез Ипотечни Кредити непосилни за Изплащане чрез Високата си Заплата. Някои Твърдят, че са чрез Спестявания, но Сметките неизлизат. Има и такива, които Твърдят, че Хората ги обичат и им правят Дарение. Ако ти знаеш друг Способ за набиране на Средства за издръжка на Партия, пиши. Бъди Конкретен. За БСП и ВЪЗРАЖДАНЕ, може би получават от Митрофанова.
  • 89 Истината!!!

    9 6 Отговор
    Това е една до болка омръзнала на българите противта мутра Славуца Чалгаря!!! Никой не го обича този гнусар.

    Коментиран от #91

  • 90 Славчо

    8 5 Отговор
    Твойта телевизия с 800 зрители ти идва тясна за твоите възможности затова търсиш изява по други сайтове но знай че нашето търпение да те гледаме се изчерпва и не искаме да гледаме нито теб нито ямболския шмекер.
  • 91 Българите не обичат Чалгаджията

    4 8 Отговор

    До коментар #89 от "Истината!!!":

    Но не обичат и мошенниците и предателите от ПП,ДБ,Герб и ДПС,на посолственв издръжка.
    Тагара на това отгоре е и на секретен щат при зеления наркоман
  • 92 Тези които ни Управляват би трябвало да

    5 6 Отговор
    се обрисуват с по силни думи, но Цензорите ще изтрият написаното!! Българомразци, Продажници, Марионетки Крадци и лъжци, такива ни Управляват!! Това е отговора Трифонов, Защо правят всичко това!!
  • 93 Гого

    7 5 Отговор
    Ама много ти е лесно да лееш мозък сега отстрани! Оставка, та оставка! А като ти даде избирателя властта какво направи?! Няма нужда вече да се напъваш, олекнал си достатъчно за да не ти се обръща никакво внимание!
  • 94 Чалгарю

    9 5 Отговор
    Не съм очаквал че толкова ниско можеш да паднеш че толкова жалък можеш да бъдеш че такава фурнаджийска лопата можеш да бъдеш .Толкова хора да те плюят а ти да казваш че дъжд вали.Жалък си запомни.
  • 95 Троян

    3 1 Отговор
    И като ти ги ги изтият коментарите, ще е трета световна война. Палячовцете н дали сте ходили във някава армия? Съмнитело.
  • 96 Троян

    6 4 Отговор
    Тоя олигофрен ще му е трудно да излезе от карцера.
  • 97 !!!?

    5 4 Отговор
    Чалгаджиията Трифонов е извращение на Конституцията - лидер на има такъв народ, който се държи като партизанин в мандра !!!?
  • 98 Моряка

    2 3 Отговор
    Добре добре Славчо.След 30 години самозатъпяване с чалга най после ти просветна нещо в главата.Гледам,че и Данчо най после след 3 мандата разбра,че Парламента не е шоу и почна за се държи по нормално.Така че успех.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Питане

    4 5 Отговор
    и твойто плагиатче ли е високо поставен конституционалист? Станал доцент в Стара Загора. Аман от измамници и крадци! Гаднярите сте вие чалгите и неподаващи декларации! Човекът говори за европейска правова държава и справедливост. Колко справедливо е да си сам и да имаш палати?
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 ИТН ги няма

    4 5 Отговор
    Просто много ми е гадно като ти чета тъпите коментари .Комунистическата Конституция е дело на комунягите , след като си доволен от нея значи си комуняга и си стой там на диванчето и си мълчи най добре
  • 103 Равносметката

    8 0 Отговор

    До коментар #73 от "Като Къртев ✍️":

    е следната: Делян Пеевски беше издигнат от Станишев за шеф на ДАНС, и днес се вижда, че Той е доста юридически адекватен и парламентарно комуникативен, както и тоталитарно нахален.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове