Last news in Fakti

9 Октомври, 2023 15:05 2 629 29

Мъж загина след катастрофа с каруца, двама са ранени

  • загинал-
  • катастрофа-
  • каруца

Лек автомобил, управляван от жена на 60 години от Сливен, се е ударил в каруца, внезапно излязла от страничен черен път на главното шосе

Мъж загина след катастрофа с каруца, двама са ранени - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Двама мъже пострадаха, а един почина при катастрофа между автомобил и каруца край сливенското село Блатец, съобщиха от областната полиция.

Инцидентът е станал на 7 октомври, около 16.30 на път I-6 в района на разклона за село Блатец. Лек автомобил, управляван от жена на 60 години от Сливен, се е ударил в каруца, внезапно излязла от страничен черен път на главното шосе.

Пострадали са трима мъже на 47 и 38 години от град Стралджа и на 58 години от село Блатец, които са пътували в каруцата. Откарани са в болнично заведение в град Сливен за оказване на медицинска помощ, където по-късно 47-годишният мъж е починал.

По случая е образувано досъдебно производство.

Тежки катастрофи с каруци в областта имаше през месец май т.г., като при едната катастрофа загинаха четирима мъже, пояснява БНТ.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Каруцарят

    27 2 Отговор
    или коня са били пияни ?

    Коментиран от #29

  • 2 факуса

    42 3 Отговор
    има ли някой още да смята,че сме в европа,след като се движат каруци,манго що не кара каруци в германия

    Коментиран от #11, #12, #13

  • 3 И жената на 60 години?

    2 25 Отговор
    60 не са много, ама не знам, знам ли...

    Коментиран от #5, #7, #10

  • 4 във фъндъкбург

    20 0 Отговор
    също продължават да се движат
  • 5 ДОПЪЛНИТЕЛНО ПЕНСИОННО ОСИГУРЯВАНЕ☝

    13 4 Отговор

    До коментар #3 от "И жената на 60 години?":

    ВИЖ В ЕЛЕКТРОНЕН СПРАВОЧНИК НА НОЙ
    КОЛКО Е ПЕНСИОННАТА ВЪЗРАСТ ЗА ЖЕНИ
  • 6 ДОПЪЛНИТЕЛНО ПЕНСИОННО ОСИГУРЯВАНЕ☝

    8 4 Отговор
    ВИЖ В ЕЛЕКТРОНЕН СПРАВОЧНИК НА НОИ
    КОЛКО Е ПЕНСИОННАТА ВЪЗРАСТ ЗА ЖЕНИ
  • 7 Коментар до #3

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "И жената на 60 години?":

    и също на колко ще се пенсионират мъжете
    сега е 63 г и 4 месеца

    за случая
    застрахователите не плащат ако е щета от каруца
  • 8 Никой

    21 2 Отговор
    Мингяни на " частен " гроздобер.
  • 9 УдоМача

    13 7 Отговор
    Защо за Бога не пишете в какво състояние е животинката? Бхаратите не ни интересуват толкоз много - взели-дали...

    Коментиран от #14

  • 10 Исках да кажа,

    3 12 Отговор

    До коментар #3 от "И жената на 60 години?":

    дали не е тя виновна
  • 11 УдоМача

    7 9 Отговор

    До коментар #2 от "факуса":

    Факуса, стига с тая Европа..... Европа огин ще я гори и вода ще я залива до 5 години. Запомни ми думите.
  • 12 Лайн Ари

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "факуса":

    Щот там кара БЕНВЕ!

    Коментиран от #28

  • 13 Читател

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "факуса":

    Защото там има държава а тук територия
  • 14 Кривоглед

    12 0 Отговор

    До коментар #9 от "УдоМача":

    Животинката е отишла за суджук на същите тези примати. Мъчат живорните бият ги ,не ги хранят добре и ако се случи на някое животно някакъв инцидент се коли и се оравяр суджуци
  • 15 !!!!!

    16 1 Отговор
    До кога с тази цигания
    Къде е държавата коне по улиците
    Кенефа на европа
    Ееее до кога ще спите народе живота ви мина

    Коментиран от #20

  • 16 бат иван

    11 1 Отговор
    коня добре ли е ?
  • 17 Въпрос?

    12 0 Отговор
    Тези примати с каруцата, дето са излязли на главното шосе, правилата за движение знаят ли, че да се движат по него, пък било то и с каруца?! Знаят ли кой е с предимство?
  • 18 Сатана Z

    2 5 Отговор
    Бедният речник на мисирките в България е стряскащ.Как може да напишеш ,че в каруцата са пътували 3 мъже?В каруца се возиш или ако сънуваш каруца и катастрофираш с нея, е лошо предзнаменование, защото ще загубиш пари.Ако е нова, много украсена и шарена и в нея са впрегнати породисти коне, означава, че те очакват много успехи и слава в службата.Ако е нова, украсена, с добри такъми, отбрани коне и си в нея, ще се сдобиеш с мечтаните успехи, висока служба, добра работа и почести.Ако си в нея, е обещание за висока служба и ново началство.Ако караш, означава, че предстоящото ти пътуване ще бъде неоправдано дълго и уморително.- стара каруца, със слаби коне, ще те налегнат тежки мисли, грижи и проблеми.Ако е с един кон или вол, е лошо предзнаменование - ще овдовееш.Ако е с коне, ще се сбъдне твоя мечта.Ако е с паднало колело, нещастие ще сполети семейството ти най-вероятно поради нехайство.

    Коментиран от #27

  • 19 Скитник

    9 0 Отговор
    Изтървахме коня, коняяяя...Май и нашата родина я изтървахме..
  • 20 Възмутен

    8 5 Отговор

    До коментар #15 от "!!!!!":

    Докато в България има тоалетни на двора и тоалетвлни с дупка дето да клечиш. Германците за 10 години премахнали всички тоалетни на двора, санирали всички къщи и стари блокове и във всяко и най-малко селце са изгладили нови пътища, тротоари и бордюри. Ние 12 годити при този Тиквеник Боко нищо не оправихма и още каруци с роми предизвикват катастрофи, сякаш живеем в миналия век! На трябва да има нито идин кмет на ГЕРБ в нито един град, от която и друга партия да е, но не и от ГЕРБ!

    Коментиран от #22

  • 21 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    7 1 Отговор
    Вчера следобяд на ломско шосе изпреварих Каруца с конче.......Влизаше в софия........
  • 22 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 4 Отговор

    До коментар #20 от "Възмутен":

    Не е виновна каруцата,а задволанното устройство на автомобила!Колкото до тоалетните дето клечиш.....това е най естественият и природосъобразен начин да дефектираш......Едно време са нямали хемеориди и други болести от неправилно ходене по голямата работа!

    Коментиран от #25

  • 23 факт

    6 0 Отговор
    Полицията е виновна.Даже в Столицата на България има сафарита с неубозначени цигански каруци.
  • 24 кочияша

    5 1 Отговор
    Каруцата е класика в жанра чакам Мъск да измисли електрическа каруца и кон, за простолюдието да може тея дето немат за електрическа Тесла, поне ел. каруца и кон да си купят!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Точно преди 37 години ми се случи случка !? Движа се с тогавашните 80 км/ч по хубав асфалтов път. В дясно облак прах. Отнех " газта" Успоредно със шосето по черния път , абориген върти камшик и бие коня , който препуска и влачи празна каруца. Аз намалих доста - сякаш предчувствах, какво ще се случи!? Когато останаха 50-60 метра да се изравня с каруцата, оня опъна здраво юздата, коня зави на ляво и изкочи пред моя автомобил !? Напреко на пътя ми. Но тъй като кочияша продължаваше да опъва юздата и падна вътре в каруцата, животното зави и се понесе срещу мен - все пак малко встрани - в ляво. Каруцата от скоростта и стъпила на асфалта приплъзна и тя в ляво и ми освобиди път, стъпвайки с десни гуми на банкета да се разминем "на косъм". Вярвайте, косата ми се изправи и добре, че нямах оръжие с мен. От 7 в пълнителя поне 6 щях да изпразня в тъпата глава на циганина пък каквото ще да става. До сега щях да го излежа 3 пъти. Същото нещо се е случило и сега. Бог да прости починалия. Няма никакво значение, кой и какъв е водача на автомобила. Дано Господ не дава никому другиго да преживее подобен кошмар и то...посред бял ден !
    Държавните служители НЕ ЖЕЛАЯТ да сложат ред, така както е записано в ПДП, за движението на ПС със животинска тяга ! Нека да ги има – все пак те са препитание на доста хора, НО да ИМА РЕД .!! За още неща има разпоредби, закони, правилници и никой няма намерение дори да ги спазва......Що за държава ???????
  • 27 Къде се намираш ти, бе?

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Сатана Z":

    Не е точно така! Ако в каруцата пътува соросоидния Кънев и ти маха от там с разноцветно чадърче, ще трябва да спреш, да изключиш двигателя и да свалиш шапка.
  • 28 Сапун

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Лайн Ари":

    Туй БЕНВЕ електрическа каруца ли е? Даеааа ман.га.са.рите!
  • 29 Мръсни патладжани

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Каруцарят":

    Като са сприли да си починат в чуждо лозе, стават такива работи!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове