Last news in Fakti

13 Октомври, 2023 11:42 2 043 87

Димо Гяуров: Румен Радев има болно его

  • димо гяуров-
  • кснс-
  • румен радев

Политическото напрежение пречи на автономността на службите и рефлектира на тяхната дейност

Димо Гяуров: Румен Радев има болно его - 1
Снимка: БГНЕС

Свикването на два отделни съвета по сигурност е много лош сигнал. Това обяви пред БНТ бившият директор на Националната разузнавателна служба Димо Гяуров.

По думите му действията на президента Румен Радев бележат ескалация на напрежението и противопоставянето на институциите през последните месеци.

Припомняме, че Радев проведе консултативна среща с премиера Николай Денков, вицепремиерът и външен министър Мария Габриел, директорите на ДАНС, Държавна агенция "Разузнаване" и "Военно разузнаване" заради ситуацията в Израел. На срещата обаче не присъстваха председателят на 49-то Народно събрание Росен Желязков, вътрешният министър Калин Стоянов, главният секретар на МВР Живко Коцев и военният министър Тодор Тагарев.

Според Гяуров по закона за КСНС президентът има право да поиска информация и нищо повече, а формат "консултативна среща" там не е опоменат. "Това е признак на слабост и на болно его. На всички е ясно, че това беше един никакъв формат, независимо, че неговият съветник изложи едни абсолютно наивни аргументи". По думите му за срещата не е имало писмена покана, а само обаждане по телефона. "Аз ако бях министър, нямаше да отида", коментира той.

Гяуров не се съгласи с аргументите, че КСНС е щял да стане арена за политически речи или за теч на информация. Според него Президентът Радев и съветникът му Димитър Стоянов не могат да заемат позиция на пазители на класифицирана информация.

Той заяви, че политическото напрежение пречи на автономността на службите и рефлектира на тяхната дейност. "Съвсем естествено е службите да се снишават в ситуация на политически престрелки и напрежение", добави той.

Гяуров обясни, че може да се предполага, че не само у нас, а и в цяла Европа има спящи клетки на ислямски формации", обясни Гяуров и определи като грешка европейските действия да бъдат пускани мигрантиските вълни.

Той се съгласи с твърдението на Румен Радев от вчера, относно необходимостта да се подсили противодействието срещу мигрантската вълна и военното оборудване, но според него президентът приканва към действие твърде късно. Гяуров припомни, че има липсващи сегменти от оградата на българо-турската граница, като изтъкна, че "тя присъства там символично".

Той подчерта уязвимостта на България във военно отношение и необходимостта от финансиране при ясен план за действие.

Според него не е проблем представителите на народното събрание да нямат особено понятие от национална сигурност, стига да са готови да слушат експертите.

Гяуров е убеден, че службите е недопустимо да участват в политическия живот.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    22 59 Отговор
    Явлението Радев е живият пример за това какво се случва когато един запъртък повярва, че е яйце на Фаберже!
  • 2 Въпросче

    74 21 Отговор
    Не е ли малко неудобно да се дават квалификации на Президент избран от мнозинството българи , само защото някой , някога е бил "съгласуван" с няколко натовски посолства ?

    Коментиран от #14, #45

  • 3 Курти Вълев

    24 56 Отговор
    Не само през последните месеци. румен радев винаги се стремял да противопоставя институциите и да насъсква едни части от обществото срещу други!
  • 4 Уточнение

    53 12 Отговор
    ГЯУР !
  • 5 Димо Гяуров Още фамилията ти показва

    75 14 Отговор
    че си беше и си оставаш Нищо! Случаен Стопаджия в Политиката!!
  • 6 дедо

    55 5 Отговор
    Айде, айде, не е по-болно от твоето.
  • 7 Станка Желева

    22 56 Отговор
    "Имаме един президент, който е открит руски агент. За мен има две задачи, които са спешни - да бъде свален българският президент и да бъде съден за национално предателство. Този човек погази абсолютно всички принципи и предаде родината си."

    Коментиран от #28, #58, #65

  • 8 Корнелия Нинова

    16 31 Отговор
    Президенът критикува всяко правителство, извън неговто - служебното, с което той иска вечно да управлява.
  • 9 Болна глава имате кравари прости

    40 9 Отговор
    Едно нищо се напънало да каже нещо!
  • 10 Българин 🇧🇬

    38 5 Отговор
    Ако Президента , избран от България , не можел да е "пазител на класифицирана информация" , за кого я събират назначените в "българските" служби ? За "посолствата" на краварите и турците ?
  • 11 Механик

    15 37 Отговор
    Радев се състезава с Орбан кой по-качествено ще избърше, оближе, подсуши и напудри изцапаните от специалната военна обосрация задни части на Путин. Засега Орбан води в класацията, но Радев не се дава и като нищо ще дръпне
    на финалната права. Има огромен хъс и талант!
  • 12 Доротея

    11 29 Отговор
    В повечето държави са наясно, че фуражката деформира главата и мисленето и са направили различни пречки пред кадровите военни, които искат веднага след като напуснат армията да навлязат в политиката. В Русия и Китай генерал никога не би имал шанс да застане на върха на управленската пирамида. Във Франция след генерал Де Гол никога няма да повторят грешката си да оставят военен да ръководи държавата а във Великобритания просто не е в добрият тон военен да е начело на властта. В САЩ пък има 7 годишен карантинен период, в който напусналият армията не може да заема висши държавни длъжности.
  • 13 Българин

    11 33 Отговор
    В България е традиция генералите да са руски агенти и да работят за интересите на Русия. Много "натовски генерали" наредиха имената си до тези на Радко Димитриев и Владимир Заимов, за които руските интереси бяха над всичко. Всички от генералите като Радев, Янев, Шивиков са учили във военни колежи в САЩ и са направили кариера в структурите на НАТО. А сега, когато трябва да се защитават интересите на евроатлантическа България изведнъж стават пацифисти и дефакто застават на страната на Путин и руският агресор.

    Коментиран от #20

  • 14 тристан

    19 3 Отговор

    До коментар #2 от "Въпросче":

    И то от хомобандит"генерал" завършил ШЗО...

    Коментиран от #66

  • 15 Мишел

    6 30 Отговор
    Радев си мисли, че и в политиката може да се върти така, както се върти на лоста. Не става! Политиката не е нито фитнес, нито акробатика.

    Коментиран от #26

  • 16 Град Симитли

    25 4 Отговор
    тоЪ тип, 2 години беше началник,
    22 години раздава акъл!
    ... И е "генерал" колкото редник Папакочев е!
  • 17 Гал

    28 6 Отговор
    И тоя младши сержант, после изведнъж полковник... мухльо. Не оправдавам Радев. Нека го повози малко на изтребител, изпълнявайки бойна задача. Димчо цяла седмица ще ходи претърпял,клатушкайки се, без да знае къде се намира.
  • 18 Кресна

    10 23 Отговор
    Преди пет години руският поп от КГБ Киро Гундяев наби канчето на Мунчо насред София. Президента на Украйна ВОЛОДИМИР Зеленски стори същото. Явно на недоразумението от Дондуков 2 му харесва и му става навик, така, че до края на мандата му ще видим още подобни изпълнения. Очакваме северомакедонския президент Стево Пендаровски да потрети упражнението.
  • 19 Такъв

    4 8 Отговор
    човек никога не може да работи в тим , което в днешно време е изключително важно и нужно ! И Бою същия модел ! Една зодия.
  • 20 Летописец

    13 2 Отговор

    До коментар #13 от "Българин":

    Защото интересите на православните държави Винаги съвпадат ! Но , както е отбелязал още Борис III : "дипломатите ни са за Англия" (лесно се подават на изкушения) .

    Коментиран от #25

  • 21 Ха-ха-ха 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺

    8 19 Отговор
    Близо две години поне веднъж седмично някой руски политик плаши света с ядрена война. Така и не разбрах каква е позицията на другарят Радев относно руските заплахи за употреба на ядрено оръжие? Нали е голяма пацифист и се бори за мир. Или за българските русофили е въпрос на огромна чест те и семействата им да загинат от руска ядрена ракета?

    Коментиран от #24

  • 22 Кака Сийка

    29 3 Отговор
    Този от редник го направиха генерал. Нарцис, абсолютен сноб и беше опасно близък с една съпруга на високопоставен политик.
  • 23 Верно ли

    20 4 Отговор
    Не знаех,че продажниците и безличниците наричате достойнството на българин обичащ и не продаващ си страната, ЕГО!
  • 24 Как да разбереш

    21 3 Отговор

    До коментар #21 от "Ха-ха-ха 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺":

    На Радев не му е работа да коментира глупави опорки на майкопродавците?
  • 25 Българин

    4 14 Отговор

    До коментар #20 от "Летописец":

    Какво и е православното на Русия бе путиноид? Руските консули, включително и така нареченият граф Игнатиев са против българската църковна самостоятелност и са с действали българските митрополити са бъдат изпращане на заточение в Диарбекир. От 1872 година, когато българската патриаршия получава самостоятелност руската православна църква ни обявява "схизма", т.е. обявява ни за еретици и розколници и това продължава до 1946 година. А днешното руско православие всъщност е ерес и богохулство, защото е ПУТИНОСЛАВИЕ. При него Божиите заповеди "Не кради", "Не лъжи", "Не убивай" не важат! И всичко в него е насочено към едно - обожествяването на Путин.
  • 26 Така е

    18 4 Отговор

    До коментар #15 от "Мишел":

    Затова не се върти като нищожествата национални предатели киро, асен, бойко, ристето и компания, а си стои зад България!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Памет

    19 1 Отговор

    До коментар #7 от "Станка Желева":

    То и баща ти ликвидира и унищожи селското стопанство с ликвидационните съвети е за затвор за национално предателство
  • 29 Кресна

    5 18 Отговор
    Направете малка справка с историята на Радевото президентстване и ще видите, че той е бил противник на всяко едно редовно правителство до момента – на правителството на Борисов, после на Кирил Петков, сега на Денков. Това е методично и планирано поведение на човек, който открито оспорва парламента като основен орган на властта в страната. По вид ние на човек, който иска да разбие държавните институции, да всее разделение и хаос в българското общидгно, поведение на РУШИТЕЛ на България.

    Коментиран от #33

  • 30 Само питам

    5 12 Отговор
    Кога Радев има свое мнение - когато на Запад е изразявал публично безрезервна подкрепа за нападнатата от Русия Украйна или когато повтаря руски опорки?
  • 31 Импийчмънт

    7 14 Отговор
    Тези явни предатели защо ги търпите още Даже вече и не се крият Ушанките от служебното правителство както и лидерите на проруски партии като Възраждане ИмаТакъв Народ Атака БСП и др Крайно време е прокуратурата да се задейства докато не е станало късно

    Коментиран от #39

  • 32 Мишо Шамара

    4 20 Отговор
    Президентът всъщност не е лидерът на България. Той е една въшка, лидер няма!
  • 33 Браво на Радев

    14 7 Отговор

    До коментар #29 от "Кресна":

    Значи винаги е бил срещу мафията и национални предатели на България!

    Коментиран от #35

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Кресна

    7 16 Отговор

    До коментар #33 от "Браво на Радев":

    Радев е най-големият национален предател!

    Коментиран от #42

  • 36 Перо

    6 16 Отговор
    Недоразумението от Дондуков 2 е комплексирано, дребнаво и отмъстително човече, с нисък интелект, голямо его, огромен морален дефицит и силни руски зависимости! Вреден и опасен за България и българите. Позор за страната!
  • 37 Мишел

    7 4 Отговор
    Румен Георгиев Радев :"Подлостта е почтеност, посредствеността е професионализъм, позьорството прозрачност!"
  • 38 а кой каза

    15 6 Отговор
    С ВАС СМЕ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ
  • 39 Така е

    11 4 Отговор

    До коментар #31 от "Импийчмънт":

    Трябва да се задейства прокуратурата, освен за записите на националните предатели ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС и за спонсорирането на подобни глупости и лъжи и опростачване на деца!
  • 40 Я па тоя

    14 2 Отговор
    Креватен тарикат.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Може

    10 4 Отговор

    До коментар #35 от "Кресна":

    Ама в записите чух ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС да продават България и по една случайност, същите са ти купили бъдещето и пратили да се излагаш в лъжи!
  • 43 Кочо

    4 18 Отговор
    Румен Радев = Разединение, Разруха, Реваншизъм, Репресии, Русия.
  • 44 Така е

    9 4 Отговор

    До коментар #41 от "Българин":

    От българите зависи да разкарат националните предатели ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС и да спасят България!

    Коментиран от #48

  • 45 Отговор

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "Въпросче":

    Уви,посерковците завладяха Европа...
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Българин

    6 12 Отговор

    До коментар #44 от "Така е":

    Кога русофилите сте били българи? Когато за да угодите на Русия свалихте княз Батенберг и правихте бунтове във войската? Или когато по заповед от Москва взривихте църквата Света Неделя? Или когато признахте московското творение "македонска нация" и биехте българите в Пиринско да се запишат като македонци в паспортите? Или когато хранехте прасетата с българи? Или може би когато искахте България да стане 16 република на СССР? Никога не сте били и никога няма да бъдете българи!

    Коментиран от #51, #52

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 АБВ

    4 12 Отговор
    Пуча Радев е гаден комплексар
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Русофилите

    11 4 Отговор

    До коментар #48 от "Българин":

    дали са българи или не, честно казано грам не ме вълнува! Вълнува ме мафията и национални предатели ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС, които продават и съсипват България, опростачват деца, спонсорирайки подобни копи пейст глупости!

    Коментиран от #81

  • 53 Павел пенев

    13 2 Отговор
    Да, но Румен Радев не е станал генерал благодарение на Иван Костов за една вечер като тебе.

    Коментиран от #67

  • 54 цензура уууу

    13 1 Отговор
    Не се разбира защо триете коментара че тоя пръдльо беше шеф на разузнаването? За да излъжат българите ги направиха с Гнома от пръдльовци генерали и резултата е видим. Квото можаха уср ха, мИрси.
  • 55 Само

    14 2 Отговор
    така г-н Президент, болшенството от Българите ви подкрепяме.
    Вън измамниците от пп
    Вън мафията герб
    Вън кооперацията дпс
    ОСТАВКА
  • 56 Бамбука

    0 12 Отговор
    Пълна изолация е този президент. Вече не знам дали може да му се гласува доверие.
  • 57 Фори

    0 9 Отговор
    Ма той президента ни е и платен агент на КГБ . Какво да очакваме от миротворец? Предлага на Израел да се предаде за да настъпи мир.
  • 58 мда

    11 2 Отговор

    До коментар #7 от "Станка Желева":

    Станка Желева ,оная която неможе да си оглади ризата?
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Иван

    10 2 Отговор
    този беше лизач на Михайлова

    Коментиран от #63

  • 61 аполитичен

    10 3 Отговор
    Това момче е простовато,некадърно и освен за охранител пред някоя банка за друго не става. Виктор го направи генерал и толкоз. До тук. То само не може да си изкарва прехраната. Подобни на него ги показват по тв да говорят глупости,което е досадно и обидно.
  • 62 Дед Мороз

    9 2 Отговор
    Гяуршпионинът заслужава доживотен затвор. Унищожи НРС. Заедно с криптоеверейката Надежда е виновен за загубата на либийския дълг към Б-я от 200 милиона долара - нанесъл ни огромни щети и загуби.
  • 63 Хехе

    6 0 Отговор

    До коментар #60 от "Иван":

    По-точно - на кобилката на Коня.

    Коментиран от #72

  • 64 БСП на Бунището

    6 0 Отговор
    Армия от Запаса,Разузнавачи,Комунисти ,Организация на Партизани и ятаци В Единен фронт на Изборите за Президент...Тва кво е??
    "...Приветстваме всички, които ще участват в изборите и ще подкрепят ген. Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат начело на държавата. Нека да отидем на 14 ноември на местата за гласуване единни „За Република България!“ и „За българския народ!“.
    Съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва:
    Генерал от запаса Златан Стойков
    Съюз на ветераните от войните на България: Доц. д-р Иван Сечанов
    Съюз на военноинвалидите и военнопострадалите: Мл. лейтенант от запаса Петър Велчев
    Национална асоциация „Сигурност“: Полковник от запаса Чавдар Петров
    Асоциация на разузнавачите от запаса: Полковник от запаса Горан Симеонов
    Асоциация на комуникационни и информационни специалисти: Бригаден генерал от запаса Бойко Симитчиев
    София, 07.10.2021 г.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 1237

    6 2 Отговор

    До коментар #14 от "тристан":

    Какво ШЗО?! Ефрейтор от запаса. И като такъв се държеше в НРС, докато я разсипа напълно. Нагло и гадно ко.еле. А баща му разсипа БМФ и това се е приело за фамилни заслуги от СДСарската банда. Самият той ни нанесе 200 милиона долара щети заради либийските ни заложници - медици.
  • 67 Ксаниба

    7 5 Отговор

    До коментар #53 от "Павел пенев":

    Какъв генерал може да бъде тоя клоун, бе приятелю? Той е срам за българското офицерство. Българските офицери имат морал, чест и достойнство а не се държат като мошеници на дребно и не назначават любовниците си на двойни заплати и не ги уреждат с държавни жилища. Като е голям мъжкар и тарикат да я е издържал от собственият си джоб, не от държавната хазна. По закон КСНС трябва да се свиква на всеки три месеца, виж за мандат и половина колко пъти го е свиквал и го по какви въпроси. Не го свика по време на Ковида, което си беше извънредна ситуация, почти война . Не го свика и когато Русия нападна Украйна и се ослушваше сега при тероризма на Хамас в Израел. А уж е глава, Обединител на нацията и главнокомандващ.

    Коментиран от #74

  • 68 Доротея

    5 5 Отговор
    В началото на първият си мандат нищожеството Радев се правеше на начетен и обичаше да цитира Гьоте. Но не знае, че немският поет е казал нещо, което напълно се отнася за него :"„Няма нищо по-страшно от активната глупост“.

    Коментиран от #84

  • 69 фонс

    0 1 Отговор
    а ти нямаш български дух и душа
  • 70 Армейска мъдрост

    4 2 Отговор
    Фуражката деформира главата.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 БЪЛГАРИН🇧🇬

    5 2 Отговор

    До коментар #63 от "Хехе":

    ТОЧНО.
    И тоя паркетен "генерал" тръгнал да говори глупости за ГЕНЕРАЛ РАДЕВ - командващ ВВС на РБ, и ТОП ПИЛОТ. Човек( ген. Радев) със здрава физическа и психическа подготовка.
  • 73 EДГAP KEИСИ

    2 4 Отговор
    PУМЕН РАДЕВ Е .......... ПOEЛ AHГСЖИМЕНТ КЪМ .......... РЕШЕТНИКОВ И KГБ ЗА ......... ШПИOHAЖ ........ ФАКТ !

    Коментиран от #75

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 БЪЛГАРИН

    3 2 Отговор

    До коментар #73 от "EДГAP KEИСИ":

    ГЕНЕРАЛ РАДЕВ е поел ангажимент, такива като теб, ДА ВИ ТАКОВА......ПРЕЗ ГАЩИТЕ. :-)
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Ветеран от Протеста

    1 0 Отговор
    Обръщение на Съюза на Офицерите и Сержантите от Запаса и Резерва ( СОСЗР ) към всички организации (49 на брой) които членуват в него..
    "....
    Сега е моментът членовете на нашите организации и на цялото Запасно Войнство да се включим обединени в провеждането на президентските и парламентарните избори, да изразим своята категорична подкрепа на тези, с които служихме рамо до рамо при формирането и изграждането на Въоръжените сили, МВР и Специалните Служби. Със същата позиция да се отнесем и към всички кандидати от независимите граждански и непартийни организации от националната инициатива „Единение“. Инициативата е в нас колеги, нека се докажем, като истински продължители на европейската ориентация на Република България и да осигурим на нашите деца, внуци и правнуци независима, правова, демократична европейска държава. Бъдещето на България е в ръцете на младите, талантливите родолюбци, а не на мутрите, корумпираните и крадците. Приветстваме всички, които ще участват в изборите и ще подкрепят ген. Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат начело на държавата...."
    Не разбирам кой трябва да бъде Деполитизиран..Това ли е Народното Движение!???
    Закон за забрана на Бивши и настоящи Военни,Полицаи и Службите за Сигурност да участват в Управлението на Държавата...Това е Военен Преврат !!!

    Коментиран от #79

  • 79 Българин

    4 2 Отговор

    До коментар #78 от "Ветеран от Протеста":

    Тоя съюз е от мухлясъли фуражки, национални предатели и путинофили, които са готови да подпалят България, но руският интерес на бъде задоволен.
  • 80 EДГAP KEИСИ

    4 2 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ Е ......... BEРБУВАН ОТ КГБ(РЕШЕТНИKOB) - (П)PEЗИДЕНТ ........ ФАКТ !
  • 81 Българин

    2 1 Отговор

    До коментар #52 от "Русофилите":

    Рашибозука, мене ме интересува кога националните предатели от БСП, ДПС, "ВъZбуждане " и ИТН ще бъдат в затвора!

    Коментиран от #83

  • 82 Кажи честно!

    1 0 Отговор
    Този пробит ка.ут кой е, че се изказва срещу единствения мажоритарно избран политик в територията?
  • 83 Когато

    0 0 Отговор

    До коментар #81 от "Българин":

    ги чуем да продават България като националните предатели ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС. Оставка и съд за националните предатели, опростачващи деца и плащащи им за лъжи!
  • 84 Смея ти се много

    0 0 Отговор

    До коментар #68 от "Доротея":

    Доротея, да ми ядеш хея
  • 85 Иван Иванов

    0 0 Отговор
    Слушах интервюто на г-н Димо Гяуров и бих му отговорил с една българска поговорка: "от зелена тиква, семе не се взема". Оценката на г-н Гяуров е толкова неадекватна, колкото и подареното му генералско звание!
    Такива консултативни срещи са провеждани при президента многократно във времето! Явно няКОЙ е бил много засегнат от ситуацията с консултативната среща, за да изкарат от нафталина генерал-ефрейтора.
    В Закона за управление и функциониране на системата за защита на националната сигурност, президентът е споменат СЕДЕМ пъти в чл. 5,6,7 и 8!
    Та какво е записано в чл. 6 (2) от този закон:
    "Президентът на републиката ИЗИСКВА и получава от държавните органи и структури по чл. 3, ал. 1 необходимата и пълна информация за осъществяване на функциите му като върховен главнокомандващ".
    Кои са държавните органи и структури по чл.3 (1) - МВнР, МО, МВР, ДАНС, ДАР, СВР!
    Ясно е записано, че президентът ИЗИСКВА, а НЕ МОЛИ, нито пък е пожелание предоставянето на информация, но това г-н Гяуров не го коментира защото трябва да оправдае действията или по-точно бездействията на своите сподвижници - ПП-ДБ. И да разбирам ли от думите на г-н Гяуров, че законът е глупав когато е точно цитиран и приложен? С какво и кога президентът си е превишил правата?
    Президентът е поканил на тази среща органите и структурите, точно регламентирани в закона. Изискал е информация и е следвало да я получи! Формата я определя президентът, а не някой телевизионен коментатор, самоопределил с
  • 86 Смени си фамилията

    1 0 Отговор
    Само човек с твоята фамилия може да има смазано, болно его, Гяуров! Самоунижаваш се с нея.
  • 87 Гяур Димов

    0 0 Отговор
    Ти пък си много убав! Подлога смешна...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове