Last news in Fakti

6 Ноември, 2023 14:46 3 031 32

Христо Иванов за оцеляването на "сглобката": Не очаквайте от нас да заплашваме, да клатим лодката и да извиваме ръце

  • христо иванов-
  • сглобка-
  • оцеляване-
  • извиване на ръце-
  • клатене на лодката

Всички плащаме цената на това управление. Тази отговорност носи негативи. Нашата коалиция видимо я плаща, и колегите от ГЕРБ също, добави Иванов

Христо Иванов за оцеляването на "сглобката": Не очаквайте от нас да заплашваме, да клатим лодката и да извиваме ръце  - 1
Снимка: БГНЕС

Относно заявката на ГЕРБ за отказ от подкрепа за "сглобката", Христо Иванов поясни на пресконференция, че ще видят те какво решение ще вземат по време на своето национално съвещание. Не очаквайте от нас да започнем в същия тон да заплашваме, да клатим лодката и да извиваме ръце. Няма да се занимаваме с лашкане, заплахи, извиване на ръце, именно защото сме разумни. Не виждам алтернатива на това управление, добави той, цитиран от БТА. Иванов участва на съвместна пресконференция в централата на ул. "Кърниградска" по повод изборната победа на Васил Терзиев, издигнат от местната коалиция "Продължаваме промяната - Демократична България" (Спаси София), заедно с Кирил Петков, Атанас Атанасов, Борис Бонев, Владислав Панев.

В отговор на въпрос как ще продължат оттук нататък и очакват ли предсрочни избори след вчерашното изказване на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, в което определя "сглобката" като "пошла връзка“, Иванов отговори, че те вземат решенията си с общия разум на коалицията. Това, че в България в момента има управление и не се намираме в продължението на парламентарната криза, е въпрос на разум и отговорност на цялата ни коалиция, заяви Христо Иванов. Той постави въпроса има ли разум насреща. Всички плащаме цената на това управление. Тази отговорност носи негативи, отбеляза той. Нашата коалиция видимо я плаща, и колегите от ГЕРБ също, добави Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 2212

    30 2 Отговор
    "Не очаквайте от нас да заплашваме, да клатим лодката и да извиваме ръце"
    И що да го правите? На власт сте, удобно Ви е! Топло, меко, заплатено!
  • 2 Алфа херинга

    24 5 Отговор
    Ицето стой тихичък, че да не изпадне от власт. За него имам един въпрос. Как ПП си наложиха всички техни кандидати за кметове? Нали уж имахте сходни проценти и сте коалиция? Или сте само за пълнеж там?

    Коментиран от #12

  • 3 Здрасти

    24 3 Отговор
    Спокойно, Бочо ще го направи с вас. Вие нямате капацитета да извършите подобно нещо. Защото сте на власт благодарение на посолството, инак щяхте да ровите в кофите за боклук, щото не вярвам от вас да си е вадил хляба с ръцете си и уменията да твори благини.
  • 4 ххммм

    11 7 Отговор
    Буци го е яд, че претърпя загуба... което си е напълно негово "творение"... ако не бшее кандидатирал хекемян..
  • 5 Да ще гледате

    25 5 Отговор
    Да изкарате колкото се може повече и да крадете като за последно щот знаете че няма да видите вече парламент
  • 6 Гост

    22 5 Отговор
    От послушко, като тебе, не очакваме НИЩО
  • 7 кокорчо

    17 5 Отговор
    е как ще клатите лодката нали лапате яко като паднете от лодката няма лапане

    Коментиран от #13

  • 8 ЕВРОНЮЗ

    16 5 Отговор
    Този и останалите мегафони ги очакват само на КОЗЯК , хванатати за палците 😂😂😂
  • 9 цъ цъ ъц

    18 5 Отговор
    тиии каква мазна долна гнида си - леле леле
  • 10 Оги

    15 5 Отговор
    Абе много плащате, Ице, ама явно многократно повече взимате. Иначе щяхте да сте се затрили до сега, нали?
  • 11 Гачо

    18 4 Отговор
    Пинокио, от теб очакваме само да козируваш на Пеевски и Борисов. Какви долни шушумиги сте!
  • 12 един

    2 6 Отговор

    До коментар #2 от "Алфа херинга":

    Ако не ти е ясно,първо ДБ е провела диалог с Васил Терзиев,далеч преди ПП и ДБ да станат коалиция,и не пиши глупости за да всяваш интриги,ясно!Естестесвено е,че ПП има по-голяма тежест в коалицията с ДБ,след като спечелиха предните парламентарни избори!Върху тия подробности разсъждавал ли,или нямаш "инструмент" за разсъждение?!

    Коментиран от #15

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Умирам от смях

    14 4 Отговор
    Бойкикиев знае, че ако изпадне от лодката може и да не се качи повече. Стой мирен, Ицхак. Никакво клатене.
  • 15 Алфа херинга

    8 3 Отговор

    До коментар #12 от "един":

    Що за слаби аргументи даваш? Да не си Киро Умното? Какво ме интересува, че били спечели избори преди 3 години, като след това се издъниха толкова много, че трябваше да правят коалиция за да влязат в парламента. Той и царят спечели изборите, ама нещо не го виждам напоследък в парламента. ПП и ДБ имаха сходни проценти по отделно, така че напълно нормално да излъчат наравно кандидати, а не ППто да си налагат само техните. Ако пък е вярно, че ДБ са избрали Ваското, още по лошо за тях. Големите демократи предложили потомственият комуняга. Няма такова падение.

    Коментиран от #17

  • 16 Нашамарих Мишо

    12 3 Отговор
    Ристе предателю друго говореше преди година вече си толкова наведен че се молиш да те клатят но да не те свалят от лодката.
  • 17 един

    5 4 Отговор

    До коментар #15 от "Алфа херинга":

    Ти изобщо мислиш ли?За какви три години говориш и кой е печелил избори преди три години та се налагало да прави коалиция за да влезе в парламента!?Нещо много си се объркал!Ноември 2021год. ПП сами спечелиха парламентарните избори и управляваха страната от 13.12.2021 до 2.08.2022!Значи ПП са печелили избори а не ДБ,след което ПП правят коалиция с ДБ!На изборите през ноември 2021,ПП и ДБ нямаха сходни проценти,ПП беше 1-ва полит.сила и имаше доста повече % от ДБ!На предните избори ДБ бяха четвърта полит.сила,но ПП все още не бяха сформирали партия,като преди това Кирил Петков и Асен Василев бяха служебни министри в правителството на Румен Радев!

    Коментиран от #20

  • 18 Майора

    13 3 Отговор
    Абе Пинокио , как ще клатите лодката като сте на власт , а ако паднете с какво ще се издържаш след като си лишен от адвокатски права и нямаш и ден трудов стаж!
  • 19 Стефан Крумов

    10 3 Отговор
    Бойкикиев, ти си беьдушно и корумпирано соросоидно изпражнение.
  • 20 Алфа херинга

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "един":

    Оффф, много си педантичен. Не са три години, две са. Печелиш. Обаче, аз ти говоря за последните избори, когато си направиха коалиция с ГЕРБ. Тогава се явиха с ДБ заедно и имаха към 23-4%. ДБ обикновено си правеха около 10%, така че останалите отиват за ПП. Обаче, ППта си налагат всички кметове. Излиза, че ДБ са някаква безгласна буква в случая. Което не трябва да е така, защото без тях ПП потъваха. Айде, за генералчето от ДСБ е ясно. Там от самата им структура разбрах, че се е прегърнал силно с ПП, защото вижда по голямата облага и е изоставил Ристо. Ама и той се наведе много. Не го очаквах от него. Поне за Стела Николова да беше натиснал във Варна. Много бездушен горкият.
  • 21 Водолей

    10 3 Отговор
    Никога не съм мислил че Пинокио е толкова задръстен. Властта задръства човека. Аз мисля че до пенсия той ще прави съдебна реформа. Но ние нямаме толкова време да чакаме. По добре е да си подаде оставка. Не мога да си представя че някои може да му вярва. Той ще се пенсионира и правосъдна реформа няма да има.
  • 22 Стефан

    10 3 Отговор
    Иванов се интересува най-вече от собственото си оцеляване!
  • 23 БРУС

    8 3 Отговор
    Ти какво ще клатиш бе шушумиго. За пари си продал и душата си на дявола.
  • 24 Иванчо

    7 1 Отговор
    Толупий хем прост, хем нагъл. Плачеше че не го взели в симеоновската школа в държавна сигурност, после наваксал като Буда, сега плюе по Терзиев, че дядо му бил ДС, та ходеше да агитира: по-добре държавна собственост, отколкото държавна сигурност.
    Накрая излъга и за кого е гласувал.
    Подари на Путин нашите пари, сега ПП ДБ били русофили.
    Ама като имаш само гръбначен мозък е така.
  • 25 Венци

    6 1 Отговор
    Ице, ти открай време клатиш лодката, само с присъствието си.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Путин

    5 2 Отговор
    Толкова. Си. Нагъл. И. Мазен. Като. Те. Видя. По. Телевизията. Направо. Ми. Иде. Да. Го. Счупят. Ще. Дойде. Видов. Ден. И. Вашия. Ред. Идва
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Ива

    6 0 Отговор
    такъв смешник, все с нещо си измива ръцете
  • 30 Елена

    4 0 Отговор
    То тая ваша лодка потъва отдавна
  • 31 Миро

    4 0 Отговор
    Сглобката беше клуб по интереси…финансови интереси
  • 32 Живка

    0 0 Отговор
    Това за мен е национално предателство. Не че ГЕРБ са цъфнали и вързали, но е ясно, че няма как никой да състави работещо правителство и трябва партиите да проявят зрялост и диалог, за да работят в името на народа, а не в името на собствените си интереси.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол