Last news in Fakti

22 Декември, 2023 21:09 2 241 179

Ивайло Мирчев: При управлението на служебните правителства на Радев се изпълняваха исканията на Путин

  • шенген-
  • президент-
  • служебни правителства

Румен Радев е президент от 2016 г. и не си спомням служебните му правителства какво са правили за влизането ни в Шенген, а сме технически готови за това още от 2011 г., каза депутатът

Ивайло Мирчев: При управлението на служебните правителства на Радев се изпълняваха исканията на Путин - 1

“Румен Радев е президент от 2016 г. и не си спомням служебните му правителства какво са правили за влизането ни в Шенген, а сме технически готови за това още от 2011 г. Президентът Радев сега се качва на тази шейна, че едва ли не той бил договорил членството ни, а това не е истина. Цялата работа беше свършена от кабинета “Денков-Габриел” и от лидерите на мнозинството в Народното събрание.” Това заяви депутатът от “Продължаваме Промяната - Демократична България” Ивайло Мирчев в интервю за “Нова нюз”.

Мирчев уточни, че проблем за Шенген през годините е била корупцията на граничния пункт “Капитан Андреево” и проблемите с върховенството на закона, за които настояваше Нидерландия, но сега тези проблеми са вече решени. Той отхвърли интерпретациите, че дългогодишният нидерландски премиер Марк Рюте иска да стане генерален секретар на НАТО и затова вече оттегля упреците си към България, за да получи подкрепа от нея за новия пост. “Не мисля, че толкова важни въпроси могат да зависят от това дали Рюте гледа към НАТО. Вярвам, че разговорите ще приключат положително и с Австрия за часове или дни”, каза Мирчев.

Депутатът отхвърли и интерпретациите, че президентът Радев е реагирал остро срещу въвеждането на допълнителна такса за преноса на руски газ през България заради очакваната негативна реакция на унгарския премиер Виктор Орбан.

“При управлението на служебните правителства на Радев се изпълняваха исканията на Путин. Президентът тогава реагира не защото Орбан ще посегне на нашите интереси, а заради интересите на Путин. Защо президентът е против България да получи 2-3 млрд. лева допълнително от таксата, а подписа с “Боташ” договор, който ни задължава с 2,3 млрд. долара?”, попита Мирчев и добави, че България не се отказва от таксата, а я отлага за едно общоевропейско решение.

Мирчев напомни, че при договора с турската “Боташ” България предоставя цялата си газопреносна система за цели 13 години, без значение дали ще я ползва през цялото това време и без да има достъп до турската газопреносна система. “Да го бяха направили този договор поне за срок 1-2 години, защото след 13 г. може никой да не използва газ. А ние трябва да плащаме такси, независимо дали ползваме доставки. Това е далавера, а не защита на националния интерес”, категоричен е Мирчев, но е скептичен, че можем да прекратим договора, без да загубим $2,3 млрд.

Депутатът обясни и каква според него е била целта на депутатите от “Възраждане” и ИТН, които в понеделник предизвикаха безредици в парламента, опитвайки се да провалят заседанието, изтръгвайки кабелите на тонколоните. “Възраждане” направи това по сигнал от президента. “Възраждане” и ИТН бяха в странен синхрон, а БСП все пак е системна партия и не могат да си позволят да се държат като диванета. Целта беше да се предизвикат сблъсъци, депутати да получат наказания и да няма 160 гласа за конституцията”, каза Мирчев. И добави, че групата на ПП-ДБ е очаквала подобно поведение и е било взето решение да не се поддават на провокации, въпреки че някои колеги в групата са много емоционални, но в залата и те са проявили зрялост. “Ако се стигне до бой, няма да има проблем нито с кабелите, нито с протичането на заседанието, само че не сме в парламента за това”, каза той.

Народният представител от ПП-ДБ заяви, че бюджетът за настоящата година ще приключи с дефицит между 2,4 и 2,8%, далеч под Маастрихтския критерий от 3 на сто. Според него думите на служебния финансов министър в началото на годината Росица Велкова за дефицит от 8%, която иначе е безспорен професионалист, са ѝ продиктувани от президента.

Мирчев е убеден, че през 2024 г. ще имаме най-социалния бюджет, с много буфери и капиталова програма от 10 млрд. лв. “Асен Василев свърши черната работа, въпросът е към юни месец да изпълним критериите за инфлация, за да можем да влезем в еврозоната догодина”, каза депутатът.

Членът на ръководството на “Да, България” отхвърли упреците за колаборация с ДПС заради промените в конституцията. “Конституцията е кауза на Христо Иванов от 15 години и на наша от 8 години. Още тогава казахме, че ще разговаряме с всички, защото сега имаме 63 депутати, а ни трябваха поне 160. С ГЕРБ подкрепяме едно правителство, подкрепя го и ДПС. Въпросът е дали правим добро за страната. Не сме се прегърнали с Пеевски, направихме 5 парламентарни избори с изгубено за страната време и с пропилени пари колкото за една магистрала”, каза Мирчев. И напомни, че това мнозинство е направило много за енергийната независимост на страната. “Никой не може да ни рекетира вече за ядреното гориво, за газа, за петрола, за военната техника. Тези политически сили са гласували в интерес на България, а не на Путинова Русия”, заключи народният представител.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 56 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кофти

    2 25 Отговор
    период .
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Това е безспорен

    10 53 Отговор
    Факт.
  • 4 Къв Путин бе лъжец

    113 20 Отговор
    Толкова сте гнусни вече с тези лъжи, че не съм виждал по голям отпадък събран в ПП и ДБ! Незнам САЩ къде намери толкова боклук в България!

    Коментиран от #19, #23

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Костя и цимчо

    9 28 Отговор
    кво викат?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Сатана Z

    81 15 Отговор
    Бедни ми Мирчев,от 34 години българските правителства изпълняват заръките на Вашингтонския обком,а американските посланици обикалят из кабинетите на Министър-председателя и Президента като в свои владения.
    Не се напъвай ,а измислете нова опорка.Тази е изтъркана.
    БТВ:Вкусна ли беше тортата с главата на детенцето ,която погълна вчера?
  • 9 Вражалец

    76 8 Отговор
    Този син на бившо,местно ,партийно величие,кога историята ще го постави там където се изхвърлят ненужните неща ?
  • 10 Абе

    69 6 Отговор
    Тая фурнаджийска лопата много добре извърта.
  • 11 Толкова жалко

    67 6 Отговор
    нещо като този, може да се намери само в ПП и ДБ!
  • 12 Сегашното правителство

    56 7 Отговор
    Изпълнява волята на ДЕДО чрез посредничеството на ПОСОЛСТВОТО

    Коментиран от #83

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Мда

    38 2 Отговор
    и договорът с Боташ е по нареждане на Путин.
  • 17 Мирчев,

    55 8 Отговор
    по-добре исканията на Путин отколкото тези на Ердоган, на когото слугуваш.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Забрави за Раша!

    13 46 Отговор

    До коментар #4 от "Къв Путин бе лъжец":

    Тук е ЕС , НАТО, Шенген.Гадничко,а?

    Коментиран от #24, #30, #38

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Бъркочлиев

    43 4 Отговор
    Абе тия докога ще се мЕтат на мегданя с тоя Шенген.......Никой в холандския парламент не е подкрепял влизането ни. Четете по-внимателно какво са гласували лалетата......
    След два дена да не стане "Не били компютри, а били компоти!".
    Ивайло да обясни, какво мисли баща му -дъртия комунист от Делиормана за Паметника на Съветската армия, че и той венци там е полагал.
    Ако иска мога да му ги пратя по еконт!
  • 22 Иво

    40 4 Отговор
    А сега Америка не казва ли на вас какво да правите бе свинче такова
  • 23 Хайку

    10 43 Отговор

    До коментар #4 от "Къв Путин бе лъжец":

    Покрай гнусния Решетников
    се носи кремълско зловоние.

    Коментиран от #29, #33

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Яде ли тортичка

    48 4 Отговор
    Мирчо, разкажи на децата си какъв е бил дядо им!

    Коментиран от #41

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Ццц

    35 2 Отговор
    Дойде промяната и сегашното правителство промени нещата - прави всичко, което иска...всъщност не съм сигурен кой управлява САЩ. Сигурен съм кой не е. Байдън няма капацитета да управлява процеса на собственото си пикане, така че не вярвам да взема някакви решения.
  • 29 Бегай

    24 1 Отговор

    До коментар #23 от "Хайку":

    да целуваш ръка на Боко.
  • 30 Абе

    25 3 Отговор

    До коментар #19 от "Забрави за Раша!":

    А на теб защо ти е Шенген? Да го гледаш от панелката ли?
  • 31 Тъмен субект

    33 1 Отговор
    Мисля, че е крайно време да направим пълен игнор на цялата тая измекярщина, да поемем живота и бъдещето си в свои ръце и да не се съобразяваме с нищо от решенията на тая пас.мина, която твърди че ни управлява.

    Коментиран от #63, #68, #131

  • 32 ФИНЦИ

    32 0 Отговор
    ТОЛКОВА СМЕШНИЦИ НА ЕДНО МЯСТО --- ДСБ -СДС И КВИ ЛИ НЕ ПСЕВДО ДЕМОКРАТИ КАТО ГЕНЕРАЛ АТАНАСОВ БИВШЕ ЧЕНГЕ ОТ СОЦА И СЕГА ДЕМОКРАТ ХРИСТО ИВАНОВ ПОДЛОГАТА НА БОИКО ТОВА ЛИ СА ДЕМОКРАТИТЕ ОТ СОЦА И ДЕЦАТА БИВШЕТО ШЕСТО ТОВА СА ЕВРО АТЛАНТИЦИТЕ
  • 33 Не е ли марсианско

    26 1 Отговор

    До коментар #23 от "Хайку":

    Кво правите в България бе майкопродавци да гнусите с лъжи?

    Коментиран от #42

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Българин

    7 22 Отговор
    Още от встъпването си в Президентството Радев и Йотова са се държали като говорители на Кремъл.
  • 36 ХА ХА ХА ХА

    13 2 Отговор
    ХА ХА ХА ,ДУП€DAVЦИТЕ ИМ СЛОЖИЛИ В ДЗUРЛIT€ ПУТИН И САМО ТОВА МУЧАТ.ОТВРАТ.
  • 37 Истината

    5 19 Отговор
    Фърчилото толкова си може, добре че не са го подписали за 130 години, акъл под фуражка не вирее хихихи.
  • 38 Ква раша бе

    25 2 Отговор

    До коментар #19 от "Забрави за Раша!":

    До кога ще гнусите с лъжи бе! ПП и ДБ са за съд дето са ви опростачили и си продавате и род и родина с евтини лъжи, за семки и бонбонки!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Доротея

    9 20 Отговор
    Завчера онова чучело което ни се води за президент словоблудстваше за 80 годишнината от подвига на Димитър Списаревски, че "името му продължава да вдъхновява будните, да провокира равнодушните, да стряска всеки, който търгува със суверенитета и достойнството на България." Но и дума не отрони когато доклад на Руското министерство на външните работи определи Списаревски като "съучастник на фашистите" и бе възмутено, че неговата памет се" чества с факелно шествие всеки 20 декември в село Долни-Пасарел Софийска област." Нито БСП, нито Възраждане или някоя друга от русофилските партии не реагираха на това, че руснаците нарекоха Списаревски фашист.

    Коментиран от #49

  • 41 Ццц

    11 1 Отговор

    До коментар #26 от "Яде ли тортичка":

    Не е политически коректно да го карате да прави такива неща. Винаги е страдал от комплекс, че Бойко има дядо лагерист, а този нищо предизборно не може да каже.

    Коментиран от #67

  • 42 А бе

    8 8 Отговор

    До коментар #33 от "Не е ли марсианско":

    Ти кво прайш в български форум бе руски?

    Коментиран от #53

  • 43 РЕАЛИСТ

    26 3 Отговор
    Това простото Ивайло Мирчев, с неандерталска глава и почти толкова ум, пак ръси глупости. Ти на не си вкарал България в Шенген , бе. Хърватия влезе след нас в ЕС и е вече член на Еврозоната и е в Шенген, но истински, а не някакъв въздушен, дето никъде го няма. За управлението на Бойко България се срина след Румъния, дето преди това не искахме да сме в един кюп
    Задминаха ни във всичко, докато Бойко риташе футбол. По слабо правителство от това на ГЕРБ в само сглобката в която също участва ГЕРБ. С една дума , има ли ГЕРБ и Бойко има упадък на държавата.
  • 44 Перо

    5 23 Отговор
    Радев е дребнав и отмъстителен човечец, с огромно его, нисък интелект, тежък морален дефицит и силни руски зависимости.

    Коментиран от #169

  • 45 Боже

    21 1 Отговор
    колко гнусни лъжи и глупости е изтропало това жалко нещо на снимката! Какъв срам е за родители, създали такова дъно!
  • 46 Обикновената работа

    17 2 Отговор
    Мирчев: "„Баща ми е бил обикновен секретар в общинския съвет на БКП.“

    Коментиран от #52

  • 47 Артилерист

    6 17 Отговор
    Нещата, всъщност, са прости - на президента не му харесва, че България повече няма да тъне в безвремието на неговите служебни правителства, довели до геополитически колебания и икономическа и социална нестабилност. С промените в Конституцията, за които народните представители показаха политическа воля и съгласие, този срамен епизод от политическата ни история приключва и никога няма да може да се повтори.
  • 48 Поредния

    16 1 Отговор
    измамник.
    Не мога да си простя ,че тези мерзавци са били около мен на протестите и аз съм им вярвал.
    Дано гният в ада.
  • 49 Ццц

    10 5 Отговор

    До коментар #40 от "Доротея":

    Лошото е, че не забраниха с Конституцията бивши президенти да не могат да правят партии. Кирил едва ли ще си осъзнае грешката, но Асен ще се сети догодина. 🤣🤣🤣
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Ха-ха-ха

    4 4 Отговор

    До коментар #46 от "Обикновената работа":

    Обикновен значи. Точно тия мразят Русия.
  • 53 Ами българите

    13 1 Отговор

    До коментар #42 от "А бе":

    са в български форуми! Какво правят майопродавците продаващи род и родина за някоя троха не знам? Жалки и опростачени като е това нищо на снимката!
  • 54 Неандерталците не са изчезнали!

    19 1 Отговор
    Един човечец с толкова ниско и късо челце няма къде да побере повече мозък, за да каже нещо по-умно. Този е като латерна - навиват го, пускат му едни парички в човката и той започва да говори като пластмасов Пинокио с батерии.
  • 55 Станка Желева

    5 19 Отговор
    Имаме един президент, който е открит руски агент. За мен има две задачи, които са спешни - да бъде свален българският президент и да бъде съден за национално предателство. Този човек погази абсолютно всички принципи и предаде родината си.
  • 56 Олга

    6 13 Отговор
    Недоразумението от Дондуков 2 е комплексирано, дребнаво и отмъстително човече, с нисък интелект, голямо его, огромен морален дефицит и силни руски зависимости! Вреден и опасен за България и българите. Позор за страната!
  • 57 Избирател

    16 4 Отговор
    "При управлението на служебните правителства на Радев се изпълняваха исканията на Путин"

    Не знам за Радев ама вие сте на директно управление от посолствоТО независимо какво иска народа даже и да е обратното на това което сте обещали предизборно на избирателите си. Доколкото си спомням се кълняхте че ще вкарвате банкянската мутра в затвора и в никакъв случай няма да управлявате с него но като ви наредиха от посолствоТО изпрахте мутрата и го върнахте във властта.

    По-големи лъжци от вас няма и по-големи продажници така че нямате право да плюете по Радев.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Мишел

    7 13 Отговор
    В България е традиция генералите да са руски агенти и да работят за интересите на Русия. Много "натовски генерали" наредиха имената си до тези на Радко Димитриев и Владимир Заимов, за които руските интереси бяха над всичко. Всички от генералите като Радев, Янев, Шивиков са учили във военни колежи в САЩ и са направили кариера в структурите на НАТО. А сега, когато трябва да се защитават интересите на евроатлантическа България изведнъж стават пацифисти и дефакто застават на страната на Путин и руският агресор.

    Коментиран от #69

  • 60 Българин

    5 15 Отговор
    От нас българите зависи дали ще позволим да ни разиграва едно нищожество, което със зъби и нокти се е вкопчило във властта и неистово защитава руските интереси под предлог, че брани българският национален суверенитет. Ако му позволим значи заслужаваме съдбата да живеем в Радевистан, в който лъжата е истина, подлостта е почтеност а посредствеността професионализъм. Колкото по скоро бъде прогонен от Президентството, толкова по-добре за България!
  • 61 КОТарАК

    6 11 Отговор
    Преди пет години руският поп от КГБ Киро Гундяев наби канчето на Мунчо насред София. И от тогава Мунчо не го слуша главата.
  • 62 Мдаа

    4 9 Отговор
    някой да е виждал конституцията на фърчилото, няма и да я видим хихихи.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Когато Муня

    7 11 Отговор
    Говори ,все едно слушаме Мутрофанова.

    Голям смях .

    Коментиран от #93

  • 65 Механик

    6 16 Отговор
    През цялото си президентстване Радев е бил противник на всяко едно редовно правителство – на правителството на Борисов, после на Кирил Петков, сега на Денков. Това е методично и планирано поведение на човек, който открито оспорва парламента като основен орган на властта в страната. Поведение на човек, който иска да разбие държавните институции, да всее разделение и хаос в българското общидгно, поведение на РУШИТЕЛ на България.
  • 66 Мирчев, кретенино

    13 3 Отговор
    Пак ни обясни как сме били във война шматко побъркана ...
  • 67 Хм Хм

    13 4 Отговор

    До коментар #41 от "Ццц":

    Бойко не е имал дядо лагерист, а дядо прелюбодеец и съответно убит от потърпевшите. Компендес?

    Коментиран от #86

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 То затова

    4 6 Отговор

    До коментар #59 от "Мишел":

    Се наричат Троянски Катъри .

    Руски Катъри .
  • 70 Корнелия Нинова

    3 11 Отговор
    Корупционният модел на Борисов и Радев е един и същ.
  • 71 Киро

    14 4 Отговор
    Отвратителни,нагли предатели,алчни лицемери,фашистки отрепки!!
  • 72 Явор

    12 6 Отговор
    Крайната дестинация на поведението на Румен Радев е изваждането на България от ЕС и НАТО.
  • 73 Мирчев, кретенино

    14 5 Отговор
    По конституция депутати от Бурса се гответе да ви заменят. Може и по читави от вас да се окажат впрочем. Подобна сган като сега трудно човек може да си представи.
  • 74 Какво става

    4 8 Отговор
    Има ли Елфи в Русия?

    Все повече хора там се самоопределят като такива .

    Явно защото Раша гъмжи от Орки.
  • 75 Абе, тоя радев...

    5 10 Отговор
    Верно ли е слушкал Путю и ни е държал далеч от шенген и близо до кремъл?
    Товаже държавна измяна и наказуемо по НК!
    Защо хората са били ореспивани с русофилски балалайки?
  • 76 Нищо ново под слънцето

    4 3 Отговор
    При Сталинград бе същата пропаганда
  • 77 зрител

    8 4 Отговор
    Говорещ неистини....оставка
  • 78 А на Байдън ли да изпълняваме

    15 7 Отговор
    Тоя съвсем е мръднал
  • 79 Подслушвах

    2 13 Отговор
    Телефонът на Радев и имам записи как Путин по два пъти на ден му даваше
    разни
    нареждания които
    той изпълняваше
    на минутата
  • 80 Завъртиш ли

    4 2 Отговор
    Се на пилона спиране няма .

    Доказано е .

    Самолета пада .
  • 81 Българин

    8 4 Отговор
    Защо ли всички ченгета от ДС и комуняги от БКП (сега и децата им) са най-големите подлоги на краварника или за тях няма значение кой е текущия ни господар и целта в живота им е да му се подмазват и да плюят по всички други които имат достойнство и мислят за България.
  • 82 Мнение

    13 6 Отговор
    Евала Мирчев! Само да знаеше колко . При Радев изпълнявали заръката на Путин,а при сегашното фашистко правителство на Денков, заръките на Козяк! Каква е разликата,гьон сурат?
  • 83 А ДЕДО

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "Сегашното правителство":

    Чия воля изпълнява

    Коментиран от #87

  • 84 Луд за вързване

    11 3 Отговор
    ====Мирчев е убеден, че през 2024 г. ще имаме най-социалния бюджет, с много буфери===== ако един бюджет е с буфери значи за нищо не става а е отворена врата за кражби и корупция.
  • 85 Тоя в ред ли е

    8 4 Отговор
    И да се радва, че има Радев за коректив
  • 86 Ццц

    5 0 Отговор

    До коментар #67 от "Хм Хм":

    Отдавна съм компрендес аз. Мисълта ми е, че този и това няма. И е като човек, който не е ходил в казармата - когато другите разправят преди изборите, тоя мълчи. Тогава се сеща, че Радев или Путин не са добри хора за избирателите му.
  • 87 ДЕДО

    1 0 Отговор

    До коментар #83 от "А ДЕДО":

    Иска да попречи на ЧИЧО да кандидатства за президент
  • 88 Мда

    12 4 Отговор
    Този обслужва Козяк. Срещу какво ли?
  • 89 9689

    10 2 Отговор
    Престъпнико,колко пясък излапа за да стигнеш до тук?Какво стана със сарая?Ти си едно дребно нещо което няма право да дава акъл.
  • 90 Да бе Мирчев, да бе кретен

    8 1 Отговор
    Точно Путин бил против депутати и министри с двойно гражданство в България да има и прокурорската квота и председателят и, кретени от парламента да ги избират.... Той Путин бил депутати и министри от Бурса, Сирия и Афганистан да имаме нали ?
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Всъщност вместо митрофанова, Волгин

    1 4 Отговор

    До коментар #64 от "Когато Муня":

    Да беше поканил Муня.Вср същото да е говорил.
  • 94 Хехехехх

    10 2 Отговор
    Много ме кефят жълтопаветните и безмозъчни колеги от сайта, колко смело нападат Радев (който не е много цвете за мирисане), докато тотално са се прегърнали с двама изверги и дългогодишни предатели на Родината като Буци и Шиши.

    Ама нали делим властта с двете дебели прасета, изведнъж сме глухи, слепи и неми за безбройните им престъпления срещу народ, държава и институции. И смело скачаме за отстраняване и съд на Радев, та видиш ли да браним демокрацията. :) Няма такова жалко творение като българския "евроатлантически" глупак. :)

    Коментиран от #176

  • 95 Ах колко си жалък

    11 2 Отговор
    Поне да се бяхте събрали боклуците в ПП и ДБ да измислите нещо с интелект за трети клас! Оставка национални предатели и жалки лъжци!
  • 96 Рина кретена със зурлата

    6 1 Отговор
    прашуляка и фекалиите на Росенец и какво сътвори ? Сега Доган през Пеевски да го шляпат по дупарата....
  • 97 Ха Ха

    2 7 Отговор
    Много харесвам хора, които разлайват русопоклонните пинчери.

    Коментиран от #100

  • 98 Ае,копейки

    6 1 Отговор
    Дали посолството е подшушнало на човекът с флекса да реже?Как мислите?

    Коментиран от #110

  • 99 Гост

    12 3 Отговор
    Искане на Путин ли беше, да си дадем БТРите на 3еленски бе, пу дел? Искане на Путин ли беше, да блокираме бизнеса си с Лук0йл? Искане на Путин ли беше, да наложим санкции на Русия и да се правим на интересни пред ЕС? Откъде ви копаят такива, хем нагли, хем неуки, хем пр03ти? Да не би да са условия за евроатлантизъмска значка?

    Коментиран от #107

  • 100 Мирчев ги прави

    2 7 Отговор

    До коментар #97 от "Ха Ха":

    Сами да си говорят.

    Коментиран от #105, #125

  • 101 Хорхе Сантер

    11 3 Отговор
    Ивайло Мирчев не е много умен. Не защото е против Путин - и аз не харесвам Путин. А защото с тези изявления вреди на България.
    Ние видяхме как това българско правителство изпълнява искания на Виктор Орбан. При това доста унизително и непрофесионално.
  • 102 """бюджета е с буфери""""

    2 0 Отговор
    Вижте как Бойчо по 50 милиона пак започна да раздава.....буфери.....
  • 103 Много ме кефи Ивайло Мирчев

    9 1 Отговор
    По просто парче рядко се ражда. Не броя Плевнята той е извън всякакви класации.
  • 104 Вайло тъпирчев

    7 0 Отговор
    Каде ви намериха такива отребки продажни
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 коки

    5 0 Отговор
    Ивчо, ти си поредния случайно попаднал празен поглед в политиката.Сори но наистина изглеждая празен като току що освободени тестиси.
  • 107 Ей русльо!!!миризлив!

    4 11 Отговор

    До коментар #99 от "Гост":

    Путин е престъпник! И ще помагаме на украйна, защото се защитава, а не на боллевишкият агресир с фашистки моочч в центъра на софия..заагубеняяк!

    Коментиран от #114, #129, #139

  • 108 жоро

    13 5 Отговор
    Иво Мирчев е откровен русофоб и неонацист последовател на Десен сектор и фен на садистите от "Азов"!
    Той е в основата на създаяащата се неонацистка клетка у нас в лицето на лумпените от чики"БОЕЦ"!
    Ниско интелигентен сурикат, който говори каквото му напишат във факса от Козяк.
    Такива като него запалиха Украйна!
    Искат и тука да играят същия сценарий, ама нещата може да се объркат....

    Коментиран от #136

  • 109 Мнение

    1 0 Отговор
    А при тези на ББ?
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 007

    4 0 Отговор
    ВИНАГИ ТРЯБВА ДА ИМА ВРАГ С КОЙТО ДА СЕ ОПРАВДАЕМ!....
  • 112 Инкогнито

    6 2 Отговор
    Зловонния Иво Мирчев
  • 113 Ъхъъ кретен

    5 2 Отговор
    "Не сме се прегърнали с Пеевски" , той ни прегърна и как хубаво ми стана
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Ъхъъ кретен

    5 2 Отговор
    това мнозинство е направило много за енергийната независимост.......на път е изцяло да ни "освободи" от цялата индустрия също...
  • 116 Реалист

    8 4 Отговор
    ППДБ и ГЕРБ са проказа спонсорирана и обслужваща НПО на Сорос
  • 117 Ами вий подлоги

    4 2 Отговор
    Жалки чии искания удовлетворявате.....а тоя леш.........ер тоооолкооовааа жалък и противееен...
  • 118 Мда

    4 6 Отговор

    До коментар #114 от "Дали някой е престъпник":

    Съдът каза, че Путин е престъпник, защо не го признавате?

    Коментиран от #121, #122, #123

  • 119 Вярно е

    3 6 Отговор
    Гумен Гадев не го е грижа за България и за българите.
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 ПУТИН

    6 3 Отговор

    До коментар #118 от "Мда":

    Е ВЕЛИК!!!!
  • 122 Гост

    6 1 Отговор

    До коментар #118 от "Мда":

    Народният съд е над к0р0мпираният. Той ще каже кой е и кой не е. Анадъмну, алка6?

    Коментиран от #141

  • 123 Кога това

    4 2 Отговор

    До коментар #118 от "Мда":

    Да се лъже, изглежда много жалко! Виж го на снимкта лъжеца колко е жалък и гнусен!
  • 124 Механик

    8 9 Отговор
    Ето каква България мечтае да направи Радев-покорно навела глава в позиция "партер" под зоркият поглед на руският генерал-губернатор.

    Коментиран от #146

  • 125 СЛАВА НА БКП

    2 5 Отговор

    До коментар #100 от "Мирчев ги прави":

    КПСС БКП КПСС БКП КПСС БКП
  • 126 Истината

    4 4 Отговор
    Румен Георгиев Радев :"Подлостта е почтеност, посредствеността е професионализъм, позьорството прозрачност!"
  • 127 Браво

    7 8 Отговор
    на Ивайло Мирчев, перфектен анализ. Днес, по телевизиите се изредиха всичките д и в а н е т а на Радев, ама физиономиите им бяха кисели и много оклюмали: Дерменджиев, Огнян Герджиков, Мая Манолова, и зло вонията им стигаха до Радев.
  • 128 Ксаниба

    7 7 Отговор
    Румен Радев = Разединение, Разруха, Реваншизъм, Репресии, Русия.
  • 129 Гост

    7 5 Отговор

    До коментар #107 от "Ей русльо!!!миризлив!":

    Некъпан евр0атлантяк не може да ми прави забележки. Пести вода, като германците, че да му е гадно на Путин. 0крайна не се защитава. Пр03ападн0т0 0краинско правителство защитава корпоративните интереси на запада, за прилапване на все повече територии, близки до Русия и заграбване на чужди ресурси с които западняците да си продължат разхитителният начин на живот. Г0мената ти гла8а не може да го разбере.

    Коментиран от #155

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Корнелия Нинова

    4 7 Отговор
    06.06.2023
    Президентът премина всякакви граници. Първо той унижи президентската институция с това изпускане на нерви още при връчването на мандата. Не повярвах на очите си, че президентът на републиката напуска залата по време на българския химн. Президентът не иска правителство, иска да продължи да управлява със служебния кабинет. Той е бащата на този хаос в държавата",
  • 133 Артилерист

    5 7 Отговор
    Близо две години поне веднъж седмично някой руски политик плаши света с ядрена война. Така и не разбрах каква е позицията на другарят Радев относно руските заплахи за употреба на ядрено оръжие? Нали е голяма пацифист и се бори за мир. Или за българските русофили е въпрос на огромна чест те и семействата им да загинат от руска ядрена ракета?
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Колко е жалко да си един лъжец

    8 5 Отговор
    Поне да ти бяха по интелигентни лъжите ти! Спокойно може да замениш Русия и Путин с Марс и марсианци! Все еднакво тъпо ще звучиш като евтин национален предател и жалък лъжец от ПП и ДБ!
  • 136 Украйна

    4 8 Отговор

    До коментар #108 от "жоро":

    т ъ п а к о. я запали военнопрестъпникът Путин, който наруши международното право и продължава да налага фашизма си, убива невинни хора, руши суверенна държава и излага на глад и страдания и собствения си народ.

    Коментиран от #140

  • 137 Гориил

    5 6 Отговор
    Радев си мисли, че и в политиката може да се върти така, както се върти на лоста. Не става! Политиката не е нито фитнес, нито акробатика.

  • 138 Доротея

    6 5 Отговор
    В повечето държави са наясно, че фуражката деформира главата и мисленето и са направили различни пречки пред кадровите военни, които искат веднага след като напуснат армията да навлязат в политиката. В Русия и Китай генерал никога не би имал шанс да застане на върха на управленската пирамида. Във Франция след генерал Де Гол никога няма да повторят грешката си да оставят военен да ръководи държавата а във Великобритания просто не е в добрият тон военен да е начело на властта. В САЩ пък има 7 годишен карантинен период, в който напусналият армията не може да заема висши държавни длъжности.
  • 139 укрофашистка

    2 7 Отговор

    До коментар #107 от "Ей русльо!!!миризлив!":

    жалка територийка принадлежаща на РУСИЯ

    Коментиран от #147

  • 140 Браво

    2 2 Отговор

    До коментар #136 от "Украйна":

    бегай за бобона! Магистралка!
  • 141 Ха Ха

    5 9 Отговор

    До коментар #122 от "Гост":

    Гнусни, продажни копейки, една теза не можете да си защитите с факти и убедителни аргументи. Можете само безпомощно да джафкате зад оградата наречена виртуално пространство!
  • 142 Така е,

    6 10 Отговор

    До коментар #134 от "Делю Хайдутин":

    видно е , че Путин ги държи и двамата с компромати. Орбан с 1 милион долара, за нашия не се знае, но рано или късно ще разберем.
  • 143 Да бъде или да не бъде? Това е въпросът!

    5 4 Отговор
    А сталин го е казал простичко: има комунисти - има проблеми! Няма комунисти - няма проблеми!
    Всички крепостни обичат сталин, защото сам се изправи срешу боллевиките!!! Но не си свърши работата до край и сега им гледаме боолшевишките оростотии!!2563
  • 144 Госあ

    5 8 Отговор
    В държавната администрация, на високи позиции се намират назначените от служебните правителства на Радев 7000 служители, които със сигурност недолюбват правителството на Денков и знаят, че ще бъдат незабавно уволнени ако Радев вече не е фактор. Цифрата не бива да изненадва никого – от 2021 година до април 2023 година президентът е уволнил толкова хора от администрацията, че може да се говори за брутална чистка в държавната власт по това време.
  • 145 Българин

    5 11 Отговор
    Пет от деветте служебни правителства в историята на България са на Румен Радев. С тези пет служебни кабинета той управляваше еднолично и безконтролно, нарушавайки конституция, законови и морални норми в продължение на цели 620 дни. Въпреки, че непрекъснато обвинява парламента и редовните правителства, фактите са, че през последните три години, от 16 септември 2021 до 6 юни 2023 година Радев е управлявал в продължение на 523 дни или година е половина и носи пълната отговорност за случващото се в страната.

    Коментиран от #165

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 От Врат

    9 2 Отговор
    мистър бин пак се е издрусал
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Говори Москва

    6 3 Отговор
    Няма да има прошка фашаги....
  • 151 МИРЧЕВ И БАЩА МУ , ПАРТИЙНИЯ СЕКРЕТАР НА

    6 3 Отговор
    СЕЛОТО ОТ КОЙТО ТОЙ ДОЙДЕ КАКВИ ИСКАНИЯ СА ИЗПЪЛНЯВАЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ ? НАЛИ И ДВАМАТА СА ХРАНТУТНИЦИ НА КОМПАРТИЯТА ? БОКЛУЦИ ДОЛНИ - ЧЕ И ПАМЕТНИКА СИ НАРЯЗАХА ЗА ДА СЕ ПРЕБОЯДИСАТ ! ТЪПАНАРИ ! ГЮВЕДЖАРИ !ПАРАЗИТИ ! КЪРЛЕЖИ !
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Заткнись

    2 1 Отговор

    До коментар #147 от "Педди крастаф":

    Ух тьйййй..🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺
  • 154 Геноцид

    6 4 Отговор
    НРБ - 9 000 000.
    РБ - 6 000 00
  • 155 Мекоратор

    1 0 Отговор

    До коментар #129 от "Гост":

    Съд до девето колено, и взимане на придобитото имущество в полза на държавата.
  • 156 Мунчо да направи

    3 3 Отговор
    Поход за мир!
  • 157 РАДЕВ И ПУТИН ВБЕСЯВАТ ПРЕДАТЕЛИТЕ ,

    9 6 Отговор
    КАТОРГА ЗА СГЛОБКАТА !
  • 158 Няма да унищожите България

    2 2 Отговор
    Иде демокради време разъ
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Говорит Москва

    2 3 Отговор
    Главное Информбюро! Вся сглобка м....усор....
  • 161 !!!?

    4 5 Отговор
    Не на Путин, а на Посолството...пак същото !!!?

  • 162 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 2 Отговор
    "...Според него думите на служебния финансов министър в началото на годината Росица Велкова за дефицит от 8%, която иначе е безспорен професионалист, са ѝ продиктувани от президента..."
    Забелязвам от снимките, че жената е с епикантус на очите. Това е характерно при азиатците и при олиигофрните...
  • 163 Ффф

    0 2 Отговор

    До коментар #130 от "Бесен- _Язовец":

    Ще дойде време когато ти лично че целуваш краката му за това което е направил за бг
  • 164 все мърчо го лепи някай

    1 3 Отговор
    сте го, таковат на мирията ....Халкате му се отвори и да лапни Ламята....Става Дъзулейски змей....
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 стоян георгиев

    5 1 Отговор
    Този неа.дертал Мирчев няма да си намери място къде да се скрие

    Коментиран от #167

  • 167 Моряка

    4 0 Отговор

    До коментар #166 от "стоян георгиев":

    Няма да може да се скрие,прекалено трътлест е.И досаден.А досадниците първи падат от народната любов.В много цивилизации за убийство на досадник и на свадлива не те съдят.
  • 168 някой

    5 0 Отговор
    Този е изключително тъпо говедо.
  • 169 Коко

    2 0 Отговор

    До коментар #44 от "Перо":

    Колко ясно описа себе си нямаш на представа.Браво!
  • 170 Кръгъл

    3 0 Отговор
    Айдиът!
  • 171 Артилерист

    4 0 Отговор
    Тия от Подмяната наистина надминаха по наглост и циничност шайката на Борисов. Понеже президентът сглупи да ги извади на бял свят за политиката, сега му го връщат. Да се атакува президента сега е много престижно за бяснодесните, защото такава е поръчката от посолствоТО. Те най-безсрамно се скълъпиха с шайката, направиха абсолютно мнозинство, разиграват си картите както си искат, ама президентът не само, че ги публично изобличава, но чак ги и гълчи. Тези пишман политици от Подмяната напълно повтарят бесните изпълнения на ранното СДС. Седесарите беснееха, но все още обираха от соц. мазнинките и имаше какво да се яде. Сега вече положението е много лошо. Пленените медии ръсят манна небесна, но и тя не стига да скрие озъбената гола истина. За колониалната администрация, както стана известно, имало големи кооледно-новогодишни бонуси в размер на 13-та заплата и отгоре, за да дава и тя своя принос в успиване на и без това заспалия народ. Но заблудите на пропагандата няма начин да не лъснат в скоро време...

    Коментиран от #177

  • 172 Хакуна матата

    2 0 Отговор
    ... а сега - исканията на Посолството!
  • 173 Нищо ново под слънцето

    0 0 Отговор
    На маса след вечеря започнал спор между няколко германски офицери и Списаревски. Темата била кой народ е по-войнствен – българският или германският. Спорът прераснал във физическа саморазправа. Налага се лично началникът на школата във Вернойхен полковник Тео Остеркамп да се извика, за да прекрати битката. На другия ден майстори отстраняваха повредите“.
  • 174 Сергей

    2 0 Отговор
    РАзстрел за тоя пикоч
  • 175 Мирчев как в тортата хапната от вас

    2 0 Отговор
    Краварските марионетки
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Моряка

    0 0 Отговор

    До коментар #171 от "Артилерист":

    Артилерио,както винаги си на ниво.Не бях срещал до сега думата бясносиньо,много е точна,не се сърди,че и аз ще я употребявам.Но днешните жълтопаветници са по скоро жалка имитация на бясно сините от преди 34 години.Помнишш,какви боклуци лежаха в палатките покрай Партийния дом и накрая се опитаха да го запалят.Ама той от камък,трудно гори.Не знам сегашните бесни как не се сетиха да подпалят ПСА.Нали е от бронз,можеше поне да опитат дали гори.
  • 178 Ало СССР мечтателите

    0 0 Отговор
    Всички който сме против руснака ли сме фашисти....????
    Тека ни лъжеха комунделите навремето че лошия запад американските капиталистическия лош свят. Брей лош та лош са още ние бедни и прости с руснаците още а ония с американците все богати държави. Кажете една богата държава която е дружка с руснака..??? Е немааа и да има.
  • 179 Като глупаци...

    0 0 Отговор
    Комундели СССР умря преди 33г .
    Ходете поднесете венци на паметника хахаххх . Ма вече го няма хииихи ййй...
    После по едно парче от тортата хапнете...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове