Last news in Fakti

10 Януари, 2024 15:14 5 608 24

Пробив в разследването на убийството на длъжника Кирил Русев

  • разследване-
  • убийство-
  • лихвар

Най-вероятно физическият убиец на Русев е гробарят Александър Кинов

Пробив в разследването на убийството на длъжника Кирил Русев - 1

Има ново развитие по разследването на убийството на длъжника Кирил Русев, за което се смята, че е извършено от гробар и лихвар, съобщи БНТ.

Със сигурност Кирил Русев е застрелян с едно от оръжията, които са иззети от къщата на Петър Александров. На две от иззетите огнестрелни оръжия ще бъде направена допълнителна експертиза, за да се уточни с точност кое е използвано за убийството.

Най-вероятно физическият убиец на Русев е гробарят Александър Кинов, но трябва да се изготвят още две експертизи, включително и ДНК, за да се потвърдят данните от събраните до момента доказателства.

Освен двете огнестрелни рани, които са се оказали фатални за живота на Русев, по тялото му има наранявания в областта на главата и по китките.

Резултатите от аутопсията допускат извода, че Русев първо е бил завързан, а след това застрелян. За заема, който покойният Стоян Александров е отпуснал на застреляния Кирил Русев, има дълга съдебна сага. Още през 2010 година ипотекирания срещу парите имот на Русев е бил обявен за публична продан, но на търга се е явил само Стоян Александров и го е изкупил на значително по-ниска от пазарната цена. През съда тези действия са обезсилени и на свой ред Русев е завел граждански иск срещу Александров.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А синът

    54 3 Отговор
    на бившия финансов министър на Орешарски и лихвар , света вода ненапита ли е ?

    Коментиран от #2, #3, #4, #6

  • 2 ПоарЕ

    7 8 Отговор

    До коментар #1 от "А синът":

    Убил ли някого?
  • 3 Абе

    44 1 Отговор

    До коментар #1 от "А синът":

    Всички съдии искат такива дела, които се решават под масата, ама бягат от"Дебора"....
  • 4 Аз си

    37 0 Отговор

    До коментар #1 от "А синът":

    мисля, че в хода на следствието най-вероятно ще бъде жертвата. Продължителност на следствието,минимум 10-12 години. Домашен арест, подписка и чао.
  • 5 777

    28 12 Отговор
    Комунягииии,
    Ст. Александров не беше ли ваш контингент ???

    Коментиран от #15

  • 6 Любопитен

    29 3 Отговор

    До коментар #1 от "А синът":

    Финансов министър при Орешарски е Петър Чобанов,а Александров е при Беров

    Коментиран от #11

  • 7 Перничанин

    31 1 Отговор
    А това, че потърпевшият е с лошо кредитно досие дали ще е от значение за съда? А пък интересно, този дето си искал половиния милион не го убил, а другия, явно дето не е син на министър се е нервирал и извадил патлака:Д

    Коментиран от #8

  • 8 Хайде,хайде....

    30 0 Отговор

    До коментар #7 от "Перничанин":

    Защо гробаря стреля с патлак на александров?

    Коментиран от #10

  • 9 през 2010г. на търговете

    7 2 Отговор
    на чси се ходеше тайно, само техни хора . затова го е купил . факта , че е задлъжнял на алчен паралия с глупав син показва , че нещо го е подмамило . от 2024 до 2010 , за 14 години са си общо , като приятелско дружество . в ресторанта 760 бона не е вложил . значи дрога . хазарт . поживял си е . искал е наследника да поспечели от мъртвия . това показва злоба . после го е отвлякъл . а приятела му го застрелял . дъртия преди да умре го е подстрекал да го дефашизира . явно е бил корумпиран 2010 съда и кнопи . даа .как стават жертви хората на други .
  • 10 Правилата

    15 2 Отговор

    До коментар #8 от "Хайде,хайде....":

    са, натривки и на двамата,кой стрелял,кой не стрелял? Но това в България не важи.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Деций

    3 1 Отговор
    А имате ли проектил или гилга?щото ако нямате ми е много интересно каква балистична експертиза ще направите,и как ще свържете,по категоричен,и безспорен начин въпросното оръжие с убийството! Всъщност ако са умни и грамотни,само за десет минути работа може цевта,патронника и ударната игла да бъдат преобразени.Да може би има гилзотека,но с употребата основните белези се променят,по някога до неузнаваемост!Та и журналистчетата,не е лошо да почетете малко,и да се ограмитите!
  • 13 Краси Марков

    21 1 Отговор
    "Резултатите от аутопсията допускат извода, че Русев първо е бил завързан, а след това застрелян."
    ====
    Гениално! Щеше да е много странно, ако първо е застрелян, а после е завързан, да не бяга!
  • 14 Йоцо

    18 1 Отговор
    Очевидно е желанието да бъде оневинен Петър Александров.
  • 15 Ха ха ха ха

    9 0 Отговор

    До коментар #5 от "777":

    Те всички полЮтици в БГ са от бкп, със съвсем малки изключения. Партиите също.
  • 16 Емигрант

    17 1 Отговор
    Да си син на депутат или министър без значение бивш или настоящ в България винаги ще бъдеш оправдан ор закона дори и да лишиш човек от живот ? Защо трябва жертвата е убита от човек на когото не дължи нищо ? В България действа не конституция и закони, а мафия и мутри ! Дръжте още свободни Тиквата и Пеевски и скоро ще бъдете изтрити като нация !
  • 17 Циник

    9 0 Отговор
    Скоро очаквам разкритие, че убитият е нападнал с глава и китки двамата невинни приятели, причинявайки си наранявания, а след това, в изблик на разкаяние, се е вързал и застрелял.
  • 18 Пуйката Райна съдийска

    9 0 Отговор
    Естествено, че ще изкарат милионерското синче невинно, нишо,че с неговият пистолет е убит човека, а може да остановят и че пистолета сам е стрелял по грешка, ако и гробаря извади някой лев за съдии и полицейски шефове
  • 19 Траянов

    9 1 Отговор
    Сега на двамата деградирали отпадъци доживотен затвор без право на замяна, отделно на гробаря отнемане на лиценза за търговски дейности. Да отнемат човешки живот , човека им ги върнал парите, но те искали още и още. Със сигурност три провалени живота, но тези двамата трябва да изгният ДОЖИВОТ В ЗАТВОРА !!
  • 20 бай Иван

    4 1 Отговор
    Убития бил взел не 300 000 долара а само 260 000 ама се подписал на документи за 300. Като е бил толкова читав що не си взе от банка заем с ипотека /нали така се прави / а е отишъл при Ст. Александров и се е заробил както сам твърди. А и там е подписал ипотека.Не чете ли какво подписва ? Или важното е да вземем кинтите? Отговора е само един . Решил е да вземе пари и да не ги връща . Е резултата е ,че действително няма да ги връща по обективни причини . Въпроса е дали си е заслужавало. Народа казва "Ако искаш да не виждаш някого , дай му пари на заем" Всички ако си сложите ръка на сърцето ще признаете , че имате случаи в които сте дали пари назаем и човека изчезва и ако си търсите парите, той вече не го приема ,че има да връща а ,че искате неговите пари да му вземете. И не е важно дали е богат и има възможност да ги върне.ВАЖНОТО Е,ЧЕ НЕ ИСКА ДА ГИ ВЪРНЕ ЗАЩОТО ГИ СЧИТА ЗА НЕГОВИ.А знаете ли колко кредитори има убити от хора дето не искат да си връщат взетите пари?
  • 21 дядото

    4 0 Отговор
    това е българското правосъдие.12-13 години прокуратура и власт се правят на разсеяни за престъпленията на един министър,за жалбите на десетки жалващи се хора,за произхода на парите и още и още.като няма правосъдие,такива гадове трябва да са в моргата,не русев.
  • 22 ШЕРЛОК

    2 1 Отговор
    Този Александров има цел арсенал с оръжия, кой му ги е разрешил и защо? МВР трябва да отговори.Трябва да отговори и за това как с неистинския документ на Русев други лице преминава държавна граница на ГКПП. Освен това оставки требе да падат.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Що се правите на ударени

    0 0 Отговор
    С.Александров на коя банка беше шеф.....а чий пари даваше на лихва?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове