Last news in Fakti

14 Януари, 2024 11:28 4 025 26

Орхан Исмаилов: Пеевски ще е едноличен лидер на ДПС, вече е по-силен от Доган

  • орхан исмаилов-
  • дпс-
  • делян пеевски

Мъжките секретарки вече ги няма, заяви лидерът на партия "Свобода и достойнство"

Орхан Исмаилов: Пеевски ще е едноличен лидер на ДПС, вече е по-силен от Доган - 1
Снимка: Евронюз България

Аз знам, че Пеевски ще е едноличен лидер, а не председател на партията, но той има номинации от всички структури на ДПС. Всички мъжки секретарки вече ги няма.

Това каза в студиото на Euronews Bulgaria Орхан Исмаилов - председател на партия "Свобода и достойнство".

Господин Местан къде е, предполагам играе карти? Карадайъ къде е? Делян Пеевски може да поиска да е едноличен председател на тази партия. Той обедини всички структури и получи еднолични номинации, пак казвам.

Нима г-н Доган сега разбра, че ДПС става корпоративна организация? Още в 2005г. се говореше за обръча от фирми около ДПС. После беше казал, че разпределя порциите. Доган се движи много назад във времето. Доган досега имаше партия, но е на път вече да я няма. Пеевски ще се кандидатира и ще стане едноличен лидер на тази партия. Доган се притеснява и предлага решение, което е в разрез с устава на партията.

В момента Пеевски е по-силен от Доган.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пука ми

    20 5 Отговор
    Пука ми на Сайдера!
  • 2 не че подкрепям доган

    44 0 Отговор
    как можеш да наречеш човек силен след като нищо не е постигнал? всичко му е дадено казано му е как да постъпва и какво да прави и толкова ! трябва да си много болен за да не го виждаш !

    Коментиран от #5

  • 3 Българка

    52 0 Отговор
    Ако има справедливост, закони, работеща прокуратура и съд, то Пеевски заслужено трябва да е лидер в строга тъмнична килия за цялостно творчество. Искрено се надявам това да се случи.
  • 4 Гост

    41 0 Отговор
    В глутниците е така. Управлява най-силният, а не най-умният.
  • 5 А това

    32 1 Отговор

    До коментар #2 от "не че подкрепям доган":

    което му е дадено на пеевски, е дадено именно от Доган. Тото-то,вестници... ,бяха субсидирани от Сокола, към Мама Шиши.
  • 6 Шиши

    26 0 Отговор
    Паръта прави борбътъ
  • 7 гост

    24 1 Отговор
    Един е Доган в ДПС, а Пеевски е неговият пореден "пророк" Само, че "Сокола" нещо се поуплаши Шиши да не го детронира като един Сатанаил опълчил се срещу бог и да му заеме мястото !
  • 8 Коиловци брадърс

    38 0 Отговор
    пеевски ще е лидер, защото дпс вече е циганска партия, не турска, а циганите са предатели по душа.
  • 9 Силен

    24 2 Отговор
    в какво ? Че е в Магнитски ли ?

    Коментиран от #21

  • 10 Експерт

    17 3 Отговор
    ОРХАНЕ, НИЩО НЕ РАЗБИРАШ ОТ ПОЛИТИКА НИТО ОТ ЕРАРХИЯ В БИВШОТО ДС, ЩОМ СРАВНЯВАШ ДОГАН С ПЕЕВСКИ!
  • 11 онгомбо

    10 6 Отговор
    от доган никой не е по силен само бай тошо навремето
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 българин

    28 3 Отговор
    В България турци няма. Има български мюсюлмани, които се турчеят. Не знам защо след като си мюсюлманин си мислиш, че си турчин. Но това си е тяхно право. Задължение на медиите е да казват истината. Че това са български мюсюлмани. Много от тях, които излязоха да работят в чужбина се усетиха, че са крепостници на ДПС и започнаха да се отцепват. Останаха тези, които партията спонсорира да завършат Университет и назначи в общинските структури. А и циганите, които се турчеят.

    Коментиран от #16

  • 14 Този не е у ред

    11 8 Отговор
    Доган може да унищожи Шиши за 1 час.
  • 15 патриот

    20 0 Отговор
    Едните партии са подвластни на американците. Други на руснаците. А тази на турците. Всичките трябва да бъдат забранени и разтурени. Задължително трябва да бъде премахнато двойното гражданство. Не може чужди държави да ни определят политиката и да ни се месят.

    Коментиран от #25

  • 16 Забелязъл

    19 2 Отговор

    До коментар #13 от "българин":

    Наистина е така в България турци няма.
    По повод на турският въпрос в БЪЛГАРИЯ през 1989 лично многоуважяемият тогавашен президент на Турция Торгут Юзал офицялно заяви мнението на Турция по въпроса, и то е " В БЪЛГАРИЯ ТУРЦИ НЯМА ". То и затова на нашите съграждани със мюсюлманско самосъзнание като отидат в Турция им викат БЪЛГАРИ.
  • 17 един

    9 8 Отговор
    "Силни" са,когато зад гърба им е Кремъл,но ако Русия загуби войната в Украйна,на тукашните русороби ще им се изпари силата/както на Доган така и на Пеевски/!

    Коментиран от #20

  • 18 ....

    6 3 Отговор
    На българските турци в Турция им викат геури, и са работливи, казват го те, но вече не идват в България. Кризата явно ги удари, но без значение на етноси, те бяха с предимства за работа, защото им носеха туй онуй. А и българите 20 г поради липса на момичета, сгадаха българските мюсюлманки. Всеки да живее, кой както си иска, за да се омъжват за етноси, коя е гаранцията, че прабабите не са им мюсюлмани. Те за 35 кой с кого завари се обвърза и децата им утре. Излишни писания и борба за кокала е всичко. Гледам и не вярвам на очите си. Толкова много неща има за решавабе, до доган и пеевски ли е днес, утре и всеки ден. Да се оправят. Все тая ни е от 78 години.
  • 19 ММА

    9 1 Отговор
    Там е като турнир по сумо, по-дебелият печели.
  • 20 Пентаграм

    5 3 Отговор

    До коментар #17 от "един":

    Този Кремъл много ниско зад гърба ви е влязъл.
  • 21 Да бе

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "Силен":

    Те, американците, ще го извадят от Магнитни. Защо мислиш подкрепя правителството. След като добре го посъветваха я Арабия, после го позакърпиха, сега е добър служител.
  • 22 Анонимен

    2 3 Отговор
    Памака иска една партия. Те споделят, а са богати бизнесмени, от тях има хубав народ, но са хора обвързани всички с петю стоянов смолян, като юмрюк са. Турците и те като българите очите им са навън. Радват се, че едното е ок в Германия, другото в Лондон деца в Лондон университета прието. Апдито по цял ден си свирка и не му е до крави, градини, откраднаха му ги, нито до политици, народа е болен без децата, внуци, хубав ден, и всеки без връзки да се оправя, всично е резерве от всички партии, ако доган не си му построил или ремонтирал нещо у дома или посял доматите му забравете, същото и с български партии, кеш парасата ти искат.
  • 23 Да почакаме

    6 0 Отговор
    Погрешна преценка или тенденциозно изразена преценка с цел заблуда. Както казват "украинците" "паживьом увидем".
  • 24 В Борисов

    8 0 Отговор
    Закриване на мафията дпс, всички те и лидери на съд и затвор за престъпления срещу държавата.
    Марионетката на американците, машата пеефски пръв, ахмак джолан след него и така до последния предател.
    Времето им изтече.
  • 25 Българските турци

    1 4 Отговор

    До коментар #15 от "патриот":

    България не може да забрани придобито гражданство !... Боже да отнеме българското гражданство...но това не е толкова лесно ако няма сериозна причина за това !!!
  • 26 мммм да да

    1 0 Отговор
    шиши се продаде на янките изцяло на 100%

    дебелата руска сянка над доган ще го изхвърли от политиката...или т.е. вече и аут само дето той но го знае още
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове