Last news in Fakti

15 Януари, 2024 14:36 854 18

Любомир Стефанов: За управляващите е по-изгодно да нямат споразумение

  • любомир стефанов-
  • управляващи-
  • споразумение

„Правителството не говори за ротацията, защото в момента сме в процеса на договаряне”, е мнението на Десислава Олованова

Любомир Стефанов: За управляващите е по-изгодно да нямат споразумение - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

„Опозицията в България не се държи като опозиция в последните 20 г. А правителството няма елементарно отиграване на неща, които дъвчем от 9 месеца, и затова е уязвимо за всяко свое действие”. Това заяви политологът Любомир Стефанов в предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS.

Той даде пример, че е могло да се обясни, че сглобката е в основата на всяка по-голяма конструкция. „В момента на управляващото мнозинство е по-изгодно да няма споразумение, защото им позволява да бъдат гъвкави поради липсата на план и на стратегия”, каза Стефанов и поясни, че поради липсата на елементарно политическо и човешко споразумение тази ситуация е по-добра.

Според Десислава Олованова, експерт "Връзки с обществеността", правителството не говори за ротацията, защото в момента сме в процеса на договаряне. „Те няма какво да ни кажат. Дори, когато има какво да ни кажат, новините ги съобщават трудно. Комуникацията им по време на ротацията няма да се различава от всичко до този момент”, поясни тя. „Кашата е пълна, очаквам да има и фойерверки”, каза тя и допълни, че се надява и след ротацията правителството да остане.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 коалиция Козяк

    8 2 Отговор
    Ми те са си коалиция, кот реши посолството това става !

    Коментиран от #13

  • 2 Гого

    6 1 Отговор
    Трябват ни избори 2 в 1 на 9 юни

    Коментиран от #5, #10, #15

  • 3 Красимир Петров

    2 2 Отговор
    Мафиотска сган=ПП-ДБ-ГЕРБ=ДПС
  • 4 ЗиС 5

    3 1 Отговор
    За управляващите е по-изгодно да сме сос.
  • 5 Избори

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гого":

    Избори! - Добре! Но за кой да глрасуващ? -- Няма! Никоя партия не защитата Българския интерес и този на Българските граждани! Очевидно Системата трябва да се промени!
  • 6 въпросче

    2 0 Отговор
    Какво е това:глрасуващ?
  • 7 зеленчук

    3 1 Отговор
    Бо.Бо. ще спечели изборите. С чекмеджета.
  • 8 ...

    2 2 Отговор
    Надеждата умира последна и се надявсме на гжа Мария Габриел да стегне редиците в здравеопазването с личните лекари, с лекарствата, с ненужни и измислени диагнози на здрави хора, а тежко болните са с ниски телкове и без телкови решения, много са нещата, а тя може малко да пооправи нещата за обикновените хора. Защо трябва стара жена инвалидизирана, сама без близки хора да ходи, а не може да ходи, неподвижна и няма кой да я обслужи, без телкови решения. Всеки месец е ходене по мъките, а кой има деца си оправиха родители със 100 процента телкови решения, получават определена сума и ги оставят сами, а те скитат, къде им видят очи.

    Коментиран от #16

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ЕДГАР КЕЙСИ

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гого":

    ДА АМА НЕ !
  • 11 ТоТа

    4 1 Отговор
    Не коалиция, а сглобка. Дава се права на сглобката да се елиминират важна част от правата на прокуратурата и на президента, подчиняване на Националната банка единствено на ЕЦБ. Целта е страната и унищожаване на народа, подлизуркаване пред ПосолствоТО/ТА.

    Но най-важното и противно е, че се позволява на хора с двойно гржданство да заемат най-високите постове в държавата ни, за да действат в полза на чужди страни срещу България.
  • 12 Манди

    4 1 Отговор
    Сглобка няма да се откаже от властта, като има да се крадат 17-20 млд до края на мандата им?

    Коментиран от #14

  • 13 Зевзек

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "коалиция Козяк":

    Кое посолство?

    Според мен посолствата бъркащи се в работите на България, са поне 2, а може би са 3 или 4. В последните 35 години най-вече две посолства водят борба за България. Водят борба, къде да минава границата между Запада и Изтока/Ориента/. Водят борба от коя страна на тази граница да се окаже България.

    Руското посолство държи пенсионерите, работещите в Лукоил, Булгаргаз, Трансгаз ... и отрочетата на комунистическата номенклатура. Бърка се във вътрешните работи на България.

    А "Западното" посолство държат младите и работещите в западните чуждестранни компании. Бърка се във външните работи на България.
  • 14 Само питам

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "Манди":

    Имало ли е досега някой спечелили изборите у нас, които да не са крали едни милиарди?

    Нима БКП=БСП, ДПС, СДС, НДСВ, ГЕРБ ... не са крали? Изброил съм ги в реда, в който са били на власт.
  • 15 Знайко

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гого":

    Трябват ни други правила за провеждане на избори за народни представители. По сегашните правила си избираме слуги на Бойко, Пеевски, Нинова, Слави, Костадинов, респективно на посолстволата ... А не слуги на народа. Докато народните представители не станат слуги на народа, т.е. на избирателите си все ще е така. Сегашната избирателна система е проблем, трябва да се смени, защото е лоша.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Знайко

    1 2 Отговор
    Трябва младите да се организират и да направят на чисто нови партии, в които да няма никой от досегашните политици. Трябват нови партии, в които да няма никой над 40 годишен. Само така бг политиката ще ке изчисти от дъртите злодеи. Трябва надвишилите 70 годишна възраст да им се забрани са гласуват, така както е забранено на ненавършилите 18 годишна възраст. По-същата причина недостатъчен умствен капацитет.
  • 18 Фаренхайт.

    5 0 Отговор
    Повечето хора над 70 г. са готови да се състезват по IQ с 18-39 годишните. Послединте са с IQ равно на стайната температура по Фаренхайт. Типичен представител на тях е Знайко от постинг 17, предлагащ умности.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове